דייב ובריאן מולקו

Iris Carmon

New member
דייב ובריאן מולקו

יום אחד שוטטתי לי בנט ומצאתי סיפור סלש (כלומר סיפור גבר/גבר) בין דייב גרוהל לזמר/גיטריסט של Placebo (בריאן מולקו) וחשבתי שהאנשים האלה סתם המציאו את זה שהם נפגשו והוציאו מזה סיפור סוטה לחלוטין אבל אז מצאתי תמנה שבה מראים את בריאן מאפר את דייב מישהו יודע איפה ומתי הם נפגשו?

made in china

New member
אני אוהבת את placebo...

יש להם שירים נחמדים ובאמת תהיתי אם הם הומואים, ואחרי ששמעתי את nancy boy הבנתי שכנראה שכן... אולייי.... הוא סתם מאפר אותו? דייב אוהב להתחפש, לא? ואולי דייב באמת קצת ננסי.. אין לי מושג, אבל אני לא הולכת להתאבד אם נגלה שהוא כזה..

HuRLeY GiRLY

New member
סוף סוף נפתרה לי התעלומה

כל פעם שראיתי שיר שפלסיבו לא הייתי בטוחה עם הסולן/ית זה גבר או אישה איף אפשר לדעת? הקול שלו כמו של אישה.. וגם הוא מתלבש בצורה שאי אפשר לדעת

Iris Carmon

New member
הם באמת טובים...

זה נורא מצחיק, המתופף סטרייט, הזמר (זה שנראה הכי הומו) הוא ביסקסואל והבסיסט הומו. (לא ממש קשור לנושא ההודעה אבל עברתי כרגע על רשימה של צמחונים מפורסמים והיה כתוב שם שקריסט צמחוני. איזה מגניב הוא) איריס

ALMIGHTY

New member
מה הקשר??

מה הקשר לזה איך שהוא מתלבש?!?! מרילין מנסון הוא הומו?

Iris Carmon

New member
למען האמת

יש גם תמונה שלו עם מרלין מנסון וקורן אבל זה לא ממש קשור

lifes sucks

New member
אין קשר הם לא עושים כלום

אוי לא רק שאני לא ישב ליד חברה שלי ועוד ידבר איתה!!!!! ואז מה יחשבו..

lifes sucks

New member
אהה חשבתי התכוונת

אל מרלין וג´ונתן דרך אגב.. זה לא קורן זה ג´ונתן

Gio inc

New member
מרילין מנסון בי-סקסואל.

היייתה לו מערכת יחסים "מיוחדת" עם טוויגי רמירז, הבטסיסט שלו לשעבר, וגם עם הסולן של ניין אינץ´ ניילז, והוא יוצא עם נשים.. ד"א, הוא יצא עם קורטני לאב תקופה מסויימת..

יש לו גם קליפ שהוא מסתובב עם גוף

חסר זהות...יענו חצי אישה חצי גבר בלי איבר מין...ובקיצור משהו מגעיל ויש תמונה כזאת על אחד מהדיסקים שלו

eorion

New member
איזה מזל שלא עשו את זה לפניו...

כן אם היה איזה אומן אחד טוב בשם דיוויד בואי שהיה עושה את זה, לפניו אז הוא היה נחשב חקיין, עלוב וזלזלן. אבל לא עשו את זה... סתם כן עשו את זה כבר

ganja man

New member
כנראה התמונה היא...

מאחת ההופעות של ההלויין(מקווה שרשמתי נכון, זה כמו הפורים של הנוצרים) שבהם הם מתחפשים ובכמה הופעות הם מתחפשים שנשים, והוא איפר את דייב וצילמו את זה. לפי מה שאני יודע דייב הוא סטרייט, כי היו לו באחרונה מספר מערכות יחסים עם נשים כשהאחרונה(שעדיין מתקיימת) היא רצינית מאוד.

למעלה