דיוק II דיינו

mishmishoid

New member
דיוק II דיינו

האופנוע : duke II 640 שיפורים : סעפת פליטה KTM PowerParts אגזוזים פתוחים קרבורטור Mikuni FlatSlide השקעה בסביבות ה 3K שקלים

Pine tree

New member
אחלה! היה שווה את ההשקעה :)

אם אינני טועה ,מדובר בקרבורטור TM40 הצנוע יחסית (לעומת אחיו 41 ו-42) עם משאבת תאוצה. חשוב לציין שהאופנוע עובד קשה ביום-יום והשיפורים הושגו ללא פגיעה באמינות המכלולים (תקן אותי אם אני טועה). אם היית מנקה את האופנוע אולי היית מרוויח עוד קצת כח (; דרך אגב ,פילטר אוויר רגיל או מיוחד לסופרמוטו?

mishmishoid

New member
כן - אני חושב זה ה40 ,אבל

הוא בא עם משאבת תאוצה
וכן, נכון - האופנוע משמש ככלי רכב יומיומי (ת"א - שפיים) ועובד קשה :) פילטר אוויר רגיל אבל מכסה הair box פתוח :) ואני כבר לא מאמין בנקיון אופנוע :p ... פעם .. "כשהיתה לי GPZ רוצחת" היתי מלקלק אותו ומווקסווקס אותו... דייי נמאס כבר.. אופנוע צריך ליסוע מהר, לא להיות נוצץ בשמש

lucca227

New member
אם אפשר הסבר

למה יש 3 גרפים? לשלושת הצבעים בכיתוב למעלה יש את אותם נתונים, שאגב, מה הם בדיוק מציינים? (בראש התמונה בצד שמאל) לוקה

KTM620SM

New member
רגע,

אתה רוצה להגיד שלא צריך להשקיע 15K בשביל 5 כ"ס?

mishmishoid

New member
יש עוד מישהו (חוץ מ45) שהעלה

סופר על דינו ? מענין ליראות הבדלים ולהשוות

כRובי

New member
לא הבנתי איך זה יכול להיות...

מתי הספקת להפיל את המנוע מהשילדה, לארוז אותו במזוודה יחד עם 15,000 ש"ח, לטוס עימו לאירופה ו...לבקש מפראונשו שישפר גם לך את המנוע, על סמך הידע שצבר כשבנה את מנוע "הסופרמוטו החזק בישראל" (זה לא אני המצאתי, ככה "בייקס" טענו :p-
)??? האם ייתכן שאפשר להוציא תוספת של 10 אחוז להספק הסופי של המנוע רק על ידי קניית החלקים הנכונים?!? לא יכול להיות!!! הכעצקתה?!?! איפה השדון, איפה?!
הו הו הו.... הולך להיות מעניין כאן בימים הקרובים

אתה לא מבין כרובי...

זה הכל עניין של עיצוב גרף המומנט, של שמירה על האמינות, של תכנון קפדני ועבודה דקדקנית. לא סתם לזרוק אגזוז מוכן על האופנוע. זו לא החוכמה. השורה התחתונה היא לא חשובה. גם לא הכסף שהושקע, רק הדרך חשובה ! (טוב, נו, גם הכתבה חשובה לא פחות)

למעלה