דיוק, חזרנו להתחלה.

itaf10

New member
דיוק, חזרנו להתחלה.

ניסיתי להוריד את תוכנת Regclean מהלינק שרשמת. מוזר . בעת נסיון בצוע ההורדה נרשם ``תהליך ההורדה הושלם`` נשמר במיקרוסופט רגקלין בוצעה הורדה 0 בתים הורד לשולחן העבודה. בפתיחה ``אינך מורשה `` . הקלקתי על האייקון בשולחן העבודה נרשם c:Windows\שלחן עבודה\Regclean exe. is not a valid WIN 32 application/ איך אני אמורה להתיחס לזה? איפה אני עומדת? בתודה איטה

duke4you

New member
טוב, רק בגלל שזאת את...

מבטיחה להקשיב לי? מבטיחה לעשות בדיוק מה שאבקש? אם כן נתחיל: 1. נא לשכוח מהתוכנה שנקראת regclean. תחשבי שמעולם לא הזכרתי את זה. 2. נא להכניס את התקליטור של windows לכונן. אם נפתח חלון אוטומטית, נא לסגור. 3. נא ללחוץ על ``התחל`` -> ``הפעלה`` ולרשום sfc ואישור. 4. נא ללחוץ על הכפתור ``התחל`` שנמצא מימין ל``סגור``. 5. סריקת הקבצים תתחיל. 6. במידה ונמצא קובץ פגום יקפוץ לך חלון, האם את רוצה לשחזר את הקובץ, - > נא לאשר. 7. חלון נוסף יפתח לגבי השמירה של הקובץ הקיים -> נא לאשר. 8. כאן נכנס תפקידו של התקליטור. את תתבקשי לציין היכן נמצא התקליטור. נא לנתב ולאשר. 9. סעיפים 6-8 יחזרו על עצמם בכל פעם שימצא קובץ פגום. 10. תעשי בדיוק מה שכתוב.

itaf10

New member
מוזר מאוד !!!

אין לWIN אפשרות לאתר את SFC, יתכן והקלדת את השם באופן שגוי או שלתוכנות פתוחה אחרת. אין אפשרות לאתר קובץ מערכת.`` חפשתי ומצאתי סיפרייה בשם SFC ועליה מסומן וי - WinOld\System (נסיתי אותיות קטנות, גדולות - כלום לא מוצא). לידיעה, בהכנסת התקליטור לא נפתח חלון אוטומטית.

duke4you

New member
:-(

מוזר, האם אפשר להסיר את הוי מעל winold? אם כן, תסירי ונסי שוב את sfc. לקח לי הרבה זמן, אבל בסוף מצאתי את שחיפשתי... מצורף לינק .

itaf10

New member
:-(

לא ניתן להוריד את הV זה האייקון של התיקייה וי גדול עליו. הבעיה היתה ונשארה מאז, למרות שהורדתי עדכון מחדש. חזרתי לאקספלורר הישן ושוב עדכנתי וללא תוצאות. פעם השגיאה עולה ופעם לא... מערכת מוזרה מאוד. לאחר הורדת הDLL - כביכול נכנסתי לפחות למספר אתרים מאותו סוג ובאף לא אחד עלתה השגיאה. וכעבור זמן חשדתי שלא הצלחתי לפתוח את הZIP חזרתי שוב אל אותם האתרים והתוצאה ידועה... אולי ב-WIN ME עברית זה מופיע אחרת?. ניסיתי מספר פעמים הוצאתי את התקליטור, הכנסתי שוב והנה עלה לי התקליטור ה-MASTER CD INSTALLER חשבתי שהצלחתי סגרתי ב-OUIT הוא נעלם התחלתי בתהליך הבצוע כתובית האזהרה ``אין WIN מאתר את SFC ערוך חיפוש... האם כל הניסים צריכים לקרות דווקא אצלי??? צריך להיות פתרון.

duke4you

New member
אההה

ללא sfc זה כמו לנסות לפתוח בורג ללא מברג... אז ככה, אפשר להתקין מחדש את הwindows מבלי למחוק את הנוכחי, שזאת פעולה כמו sfc אבל בעצם כוללת הכל. כלומר להתקין windows על windows. ההתקנה מחליפה קבצים מבלי לפגוע במידע הקיים, כל ההגדרות נשמרות ואין צורך להתקין מחדש דרייברים. בעצם אפשר להגיד שלא תבחיני בשום שינוי באופן ויזואלי, לאחר ההתקנה. אני מניח שאף פעם לא ביצעת התקנה של windows אז אני לא יודע אם כדאי שאת תעשי את זה. את רוצה לחכות למעבדה או להתקין בעזרתנו?

itaf10

New member
היי חברים חזרתי :cool:

היי דיוק, בשעה טובה ומוצלחת התקנתי מחדש את WIN.ME ``מ ח ד ש`` במעבדה. כל התלאות והיסורים הסתיימו. I hope so..... אל דאגה נשאר בקשר :) איטה

duke4you

New member
שאלה שאלתית

האם ניסית לגלוש דרך האקספלורר הישן, ללא שום עדכונים, או גרסאות חדשות יותר, אם לא אז תנסי... פשוט להסיר הכל ולהשאר עם הישן, המקורי של windows me.

duke4you

New member
המפלט האחרון

חשבתי הרבה על הבעיה שלך, זאת ההודעה שצריכה להיות הפתרון לבעיה, אם זה לא יעזור אני פורש מהחיים הפוליטיים (סתם, לא קשור): 1. לנסות לגלוש עם האקספלורר הישן והמקורי של windows me. פשוט להסיר הכל ולהשאר עם הישן. אם זה לא עזר: 2. הבעיה יכולה לנבוע כתוצאה ממשאבי מערכת נמוכים או חוסר זכרון ram, אני מניח שלקנות זכרון ram זה לא על הפרק אז פשוט להגדיל את הזכרון הוירטואלי ע``י הפעולה הבאה: -> התחל ->הגדרות ->לוח בקרה ->מערכת. גשי ללשונית של ``ביצועים`` ותלחצי על זכרון וירטואלי. יש לשנות את הבחירה מניהול הגדרות ע``י windows לאפשרות השניה (התחתונה). כעת להגדיל את המינימום ל300 לאשר ולאתחל את המחשב מחדש ולנסות שוב. אם זה לא עזר (מקווה שכן): 3. התקנת windows על windows כפי שהסברתי בתשובה הקודמת, אבל אפשרות זו לא ראלית בשבילך, בשלב זה. אני מקווה שסעיפים 1+2 יעזרו.

למעלה