דיוקן עצמי 3

moti80

New member
דיוקן עצמי 3

דיוקן מס´ 3 בסדרה - את היצירה הזו ציירתי בסה"כ ב שעתיים לתערוכת הבגרות שלי באומנות בין השעות 3:00 ועד 5:00 לפנות בוקר בלילה שלפני הבגרות... ככה שלא השקעתי ממש אבל, בכל זאת - דיוקן עצמי. היצירה צויירה מתוך צילום עם מודל נוספת- שהוא אחד מתוך סדרת צילומים שנעשו עבור אותו פרוייקט לבגרות באומנות. תהנו, שמש מוטי

danbros

New member
כמה נחת יש לי ממך מוטי...

וכמובן - מיד הועבר לגלריית הדיוקנאות העצמיים!
דנ

moti80

New member
וואי, אמא שלי גם אומרת לי את זה :)

(איזה ילד טוב ירושלים אני הא?) להכין עוד??? שמש מוטי

BlueCat

New member
את זה ציירת בשעתיים???

באמצע הלילה??? תרשה לי להגיד רקר דבר אחד- וואו. מעורר השראה, באמת. אני מגיש בגרות בציור ביום שישי הזה והלוואי והייתי יכול להגיע לרמה כזאת בכל כך מעט זמן. אני חייב להעשיר את תיק העבודות כי אני ממש לא מרוצה ממה שכבר יש בו... יש לך טיפים לעבודה מהירה?

moti80

New member
מן הסתם תצייר את מה שאתה הכי טוב בו

ותעשה אותו הכי טוב שיש, אל תנסה לצאת מגדרך בשביל להראות משהו שהוא עדיין לא אתה. כשאני ציירתי את הציור הזה אז כבר במשך 4 שנים ציירתי באותה הטכניקה, היה לי נסיון, אז יכולתי לצייר את זה. נתנו לכם נושא לפרוייקט גמר? שמש מוטי

BlueCat

New member
טוב, כנראה שננסה לעשות כמה

רישומים מהירים אולי בעיפרון, אולי בפחם. יש לי רעיונות לעבודות על בד אבל לא בטוח שיש מספיק זמן. נושא לפרוייקט גמר? לא, לא נתנו נושא מוגדר. כל אחד בחר לעצמו וככה זה גם ניראה (לא שזה רע)- הרבה עבודות בטכניקות שונות ונושאים שונים.

מוטי אני לא אוהב את זה

תמיד יש תנועות יפות כאלה בציורים שלך, זה מה שאני בדרך כלל אוהב שם, בציור הזה יש מין חוסר מעוף שכזה, זה נראה כל כך לא מלא תשוקה כפי שזה לדעתי צריך להיות, זה נראה כמו התחלה של סצנת מין בסרט כחול דל תקציב. זה נראה כל כך לא אמיתי, שני פוחלצים. אני מניח שהביקורת על הציור הזה מאוד לא חשובה כי זה ציור ישן שלך וגם יש לך ציורים הרבה הרבה הרבה יותר יפים ומלאי תשוקה שנעשו בהמון אהבה לעומת הציור הזה.

moti80

New member
חלק ניכר ממה שאתה מתאר>

זה בגלל הרקע...שהוא סתמי ולא קשור...(בקשר לסרט הכחול...אמ....) שמש מוטי

מאטריקס

New member
יפה מאוד! אחלה ציור!

ומי זאת הבחורה הזאת (החתיכה?
) שעומדת עם לבנים לידך?! בכל אופן, ציור מהיר ויפה!

למעלה