דיוני קרבות (11)

דיוני קרבות (11) ../images/Emo67.gif

האם התקדמתם בקרבות? במה אתם מתמקדים בקרב? האם הצלחתם להתגבר על מחסום מסויים בקרבות? דווחו על הקרבות שלכם

deep ocean

New member
יומן קרבות ../images/Emo13.gif

האמת, שעכשיו קשה לי לשחזר את הקרבות שעשיתי אתמול. כרגע אני פשוט אעלה בזיכרון את יום האתמול, ונראה מה יצא מזה. פרטנר: אבי משך הקרב: שתי דקות? עבודה פנימית: להיות שלווה. להיות שלווה. (זה מה שאמרתי לעצמי) מחשבות פנימיות: לא זכור לי. מהלך הקרב: לא זוכרת. כאשר אני תקפתי ראשונה התחלתי בבעיטות. מסקנות ולקחים: לשפר את הבעיטות לגובה. פרטנר: ניבה משך הקרב: 10 דקות? עבודה פנימית: לא בטוחה אם חשבתי פה על ניקיטה. מחשבות פנימיות: -להיזהר לא לפגוע בניבה! אני חייבת להיזהר. היא עלולה להיפצע. המחשבה הזאת הטרידה אותי ולא הבנתי מאיפה היא באה. אף פעם לא פחדתי לפגוע בניבה, אלא ההיפך, בעבר פחדתי שאני אפגע ממנה. אני גם לא פועלת באגרסיביות, אז לא הבנתי מה נחת עלי. שאלתי את ניבה אם אני מכאיבה לה ואז היא אמרה כל פעם לא. המשכתי בקרב והמחשבה המשיכה לרחף. באחת מההפסקות הקצרות, היא אמרה שהיא פוחדת להיפגע כי היא מרגישה שהגוף שלה פגיע או משהו כזה. אני לא זוכרת את הציטוט המדוייק. זה לא שהיא פחדה ממני, לפי מה שהבנתי, אלא זו היתה תחושה כללית. ואז הבנתי שפשוט קלטתי את מה שהיא שידרה לי. -לאחר צפייה בקרבות של ניבה, שמתי לב שהיא מתכופפת מלא, ואף אחד כמעט לא מנצל את זה (מהאנשים שראיתי), אז החלטתי לנצל את זה. מהלך הקרב: ניבה אמרה לי מראש שהיא רוצה בעיקר להגן ואולי קצת לתקוף. תקפתי הרבה, הגנתי, היה לי ממש כיף לעבוד איתה. ניסיתי לנצל את הקטע שהיא מתכופפת. לפעמים הצלחתי, והרבה פעמים לא. היא חזקה בידיים שלה. נתנתי בעיטות שונות והמשכתי עם נסיון להגיע לפנים. בנוסף, עבדתי הרבה על הטעיות. מסקנות ולקחים: לשפר את הכוח בידיים שלי, לשפר את הבעיטות שלי, להמשיך עם ההטעיות ולמצוא עוד טכניקות הטעייה בזמני החופשי. פרטנר: ארי משך הקרב: לא הרבה עבודה פנימית: להיות שלווה מחשבות פנימיות: אולי אני צריכה להנחות אותו לעבוד איתי אחרת כרגע? מהלך הקרב: קיבלתי שתי מכות מארי נעימות. לא מכות נוראיות או כאלה שצריך למרוח עליהן את הלוונדר שבן נותן, אבל ההחלטה היתה או לשנות צורת עבודה עם ארי ולהנחות אותו או להפסיק את הקרב. הפסקתי את הקרב, כי לא התחשק לי להמשיך
מסקנות ולקחים: לשנות צורת עבודה אחרי המכה הראשונה או להנחות את ארי בצורת העבודה שאני מעוניינת בה לפני שהקרב מתחיל. מסקנות ולקחים כללים: -הפחד שלי מקרבות נעלם!!!!!!!!! -אני נהנית לעשות קרבות!!!! אני שלווה יותר בקרב ועם ביטחון יותר. -להמשיך להתאמן בבית. זה מאז עוזר. קרב אחרון היה קרב ידיים בלבד עם ארי. אני שמה את זה בקטגוריה אחרת, כי זה היה משהו אחר. פרטנר: ארי משך הקרב: חצי שעה? עבודה פנימית: ההוווווו פה יש הרבה. נשימות. לדמיין את עצמי כניקיטה. לדמיין את עצמו כלוחמת העתידית. להיכנס לזהות אחרת. ועוד דברים ששכחתי. עבדתי גם על הרפייה. מחשבות: המצאתי בראש טכניקות הטעייה ועוד. מהלך הקרב: עבודה ברכות. עבודה עם יד אחת. עבודה עם שתי ידיים. עבודה ברכות ואז תנועה מתפרצת. הטעיות. מסקנות ולקחים: השתפרתי מאד בעבודה הידיים שלי. היה נהדר! מה לשפר? מהירות, ואת הכוח בידיים שלי.

למעלה