דיוני סדרות #99

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היתרון שלי הוא שאני משתדלת לא לדעת מה אני הולכת לקרוא או לראות לפני שאני מתחילה משהו, ואז אני באה טאבולה ראסה. אני לא קוראת תקצירים של סדרות או סרטים (בספרים שקניתי, קראתי בזמן הרכישה ואז אני נותנת להם לשבת בצד כדי שאני אשכח) ואני לא קוראת מה הולך לקרות בכל פרק. לרוב יש לי רק מושג כללי כלשהו
גם אני עוה את זה עם ספרים וזה עובד די טוב כי באמת לוקח לי המון זמן להגיע לספרים רבים שאני קונה.
עם סדרות כמובן שאני צריך לקרוא על מה הם כי אחרת איך אני אדע במה לצפות. אבל עם סדרות נדיר שאני אחכה כמות משמעותית של זמן כדי שאני אשכח.
אבל לא נראה לי שאף אחד קורא תקצירים של פרקים עתידיים בסדרה שהוא כבר צופה בה.

את חלק ב של דברים מוזרים ראיתי ביום שיצא כי פחדתי (ובצדק) שיעלו לי ביוטיוב כל מיני סרטונים מזה, ולמרות שאני לא צופה בהם לפעמים רק התמונה של הסרטון יכולה להרוס
כן, עם סדרות סופר סופר פופולריות כמו Stranger Things ממש אי אפשר לחכות כי מיד צצים מיליון דברים בכל מקום שכבר בכותרת או תמונה מספליירים משהו.

אותו דבר נכון עם סרטי MCU

זכור לי שגם אני ציפיתי לאיזה טוויסט. אני חשבתי שיהיה משהו שקשור לבת. אולי שהיא איכשהו גם זאב או הופכת בהדרגה לזאב. כי היה נראה שהאישה קולטת אותה מאוד טוב איכשהו.

מילי08

Well-known member
עם סדרות כמובן שאני צריך לקרוא על מה הם כי אחרת איך אני אדע במה לצפות
לגבי סדרות וסרטים - אני בד"כ קוראת את הרעיון הכללי שבמשפט הראשון ואז מפסיקה. לפעמים זה בעייתי כי יש סדרות שלוקח המון זמן להבין מה קורה שם ואז אני נשארת מבולבלת רוב הזמן. אבל יש בזה משהו כייפי. ככה הכל נחשף בפני ממש בהדרגה

snirf

Active member
נראה לי שמלכתחילה הספרייה יותר מצומצץ לקהל שלנו. אולי אם תעשה VPN תוכל להתחבר לגרסה האמריקאית
סלינה גומז.
כן ראיתי שהרבה אומרים את זה ולאדעת בעיני היא סבבה. אני נורא מחבבת את סלינה גומז. שילוב של זה שכשהייתי ילדה מאד אהבתי את הסדרה שלה המכשפים מווברלי פלייס + העובדה שהיא החברה הכי טובה של טיילור:-D
מרגיש לי גם שהמשחק שלה מתאים לדמות, שמייבל מאד רובוטית ואדישה כי היא מאד מגוננת על עצמה ע"י זה שהיא לא מביעה רגשות. אולי אפילו לא מרשה לעצמה להרגיש יותר מידי.

כן גם לדעתי. מקווה שלא תהיה מעצבנת מידי.

רוכבים על גמל לבית ספר שנמצא בתוך אוהל, מסתומרת?

לא מצליחה להביא את עצמי לצפות בזה.

זה לא ממש עניין של התרגום, יכול להיות שיש תכנים לא מתורגמים זמינים בארץ (כמו שיש בנטפליקס, ששם אפשר לשנות שפת ממשק לאנגלית ואז יש גישה גם לתכנים לא מתורגמים, אולי גם באמזון אפשר). זה עניין של הסכמי רכש שונים ממדינה למדינה.
וחוצמזה אם אני לא טועה יש באמזון הרבה דברים שאפשר לרכוש או לשכור בתשלום כמו ספריית DVD אולדסקול, אבל הם לא זמינים כחלק משירות הסטרימינג. ואני לא יודעת אם זה זמין בכלל בארץ.
אם תסנן בקישור שהבאת "כלול עם פריים" תראה שהרבה מהדברים שם פתאום יורדים מהתוצאות.
צפה בקובץ המצורף 52237

אכן, סתם נרשמתי לאמזון כדי להתרשם...והרוב הגדול של התכנים שרציתי לצפות בהן- לא זמינים בכלל בישראל
שזה מרגיז ומכעיס...אז על מה משלמים בדיוק? בישראל המאגר כ"כ דל... :mad: :unsure:

בכל אופן- מישהו יודע איך אפשר כן להיחשף ולשלם על אמזון של ארה"ב? האופציה היא לשלם בנוסף גם על VPN? אין דרך אחרת?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בכל אופן- מישהו יודע איך אפשר כן להיחשף ולשלם על אמזון של ארה"ב? האופציה היא לשלם בנוסף גם על VPN? אין דרך אחרת?
כמו שאמרת - צריך VPN.
יכול להיות שיש אופציות VPN חינמיות, אבל הן בטח בעייתיות. בכל מקרה VPN נראה לי פחות יקר מהמינוי לאמזון. תנסה את שניהם לחודש ותבדוק אם זה שווה לך.

למעלה