Lhuna3
Well-known member
היא ברשימה שלי אבל אין לי כוח לדודים כרגעstation eleven
אני בנתיים ראיתי רק את הפרק הראשון
עוד רצו לראות אותה ואשמח אם יצטרפו אלי כי זו בהחלט סדרה שיש מה לדבר עליה
היא ברשימה שלי אבל אין לי כוח לדודים כרגעstation eleven
אני גם רוצהstation eleven
תיכננתי לנסות את זה מתישהו אבל בעקבות מה שכתבת זה נראה לי הרבה פחות מענין ממה שחשבתי שזה יהיה. קיוויתי שזה יותר כמו המאה כזה. אם יש פה מישהו שצפה בשתי הסדרות ויכול להגיד לי אם זה מזכיר את זה, יש מצב שבכל זאת אנסה פרק או שנים. אם לא, כנראה שאוותר.שנתיים אחרי פרוץ המגפה קריסטן מסתובבת לבדה ומתחברת לקבוצה של תיאטרון נודד
הפרק מתמקד בחיים אחרי פרוץ המגפה - 20 שנה אחרי
קריסטן עדיין מסתובבת עם התיאטרון ונראה שהם ממש הקימו להם שם קהילה גדולה של משפחה גדולה ואוהבת
הם מגיעים למושבה שם הם מעלים להם את המלט
הם פוגשים אב ובן שקריסטן חושדת בכוונות שלהם, מאוחר יותר האב מצטט לא קטעים מהספר שארתור נתן לה station eleven שלדברי קירסטן לה היה העותק היחיד, אז נשאלת השאלה כיצד האב מכיר את הסיפור הזה, ומה בכלל משמעות הסיפור הזה. לפי מה שהבנתי הוא דיבר על נבואה או משהו
מראים גם קטעים מתחילת המגפה, קריסטן בת ה8 בבית של פרנק. מגלים שההורים של קריסטן מתו בעקבות המגפה, לא הכי מתמקדים במה שקורה שם, אבל זה נראה שמשהו קורה עם פרנק, אני קיבלתי את הרושם שהוא פגע בהם ולכן הם החליטו לצאת אחרי 80 יום (לכיוון איזה אגם שלא ברור מה הוא)
תיכננתי לנסות את זה מתישהו
חחחחחח כנל בדיוק ואז שמעתי על זה דברים שנשמעו רחוקים מידי מהמאה ו-ויתרתי.קיוויתי שזה יותר כמו המאה כזה.
אילת שזה כנראה המקבילה של טקסס
זהו זה בדיוק מה שאני חושבת גם.נשמע שמרוב שהם רוצים לצאת טוב ביצוג הזה לקחו אנשים כ"כ סבבה שזה משעמם.
מה היה כתוב שם?ונראה שקשת מזהההההההההההה עפים על עצמם על כמה שהם הו כה ליברלים ומתקדמים ממה שראיתי ממישהו ששיתף פוסט שלהם בפייסבוק![]()
אה בעצם זה היה הפרומו (אבל בוריאציה של הפשוטעמה היה כתוב שם?
ספיקינג אוף הפשוטע:זהו זה בדיוק מה שאני חושבת גם.
אה כן, ראיתיאה בעצם זה היה הפרומו (אבל בוריאציה של הפשוטע)
ספיקינג אוף הפשוטע:
"קשת אני מבקשת לכלוך סבבה פרק היכרות אבל שלא יהיה עכשיו תשדיר של האגודה למען הלהט״ב אני באתי לראות ריבים שוויון זה שוויון"![]()
הזוי שהם אמרו "אם אשכחך ירושלים, תישכח ימיני ..." ושברו 2 כוסות.אה בעצם זה היה הפרומו (אבל בוריאציה של הפשוטע)
ספיקינג אוף הפשוטע:
"קשת אני מבקשת לכלוך סבבה פרק היכרות אבל שלא יהיה עכשיו תשדיר של האגודה למען הלהט״ב אני באתי לראות ריבים שוויון זה שוויון"![]()
אם לומר את האמת זאת היתה הפעם הראשונה בתוכנית שכשהזוג סגר את הדלת בסוף הערב הראשון על הצלמים זה היה נראה לי שיש סיכוי טוב שכן זה בדיוק מה שהולך לקרות![]()
![]()
אבל בטח כול העונה הם יהיו לאבי דאבי איכסה כזה, כדי להראות שזוגות חד מיניים יכולים להיות מונוגמיים ולנהל זוגיות "נורמלית"(אבל בלי סקס, שלא יגידו שהומואים רק רוצים לזיין כול הזמן) כאילו אנחנו בתחילת שנות ה-2000 או משהו.
אהבת והמלצת בחום ואני לעומת זאת חשבתי שהיא חביבה וזהואני זוכר שממש אהבתי את עונה 1.
רק ברולקין זה צפייה חוזרת כי לא היה לי משהו ספציפי לראות ולא התחשר לי לחשוב מה בא לי לראות, אז זאת היתה ברירת מחדל ברורה ונוחהאני מצטער אבל את לא יכולה לעשות כל כך הרבה צפיות חוזרות בסדרות.
אז הנה, עונה 5 של הממלכה האחרונה.יש לך המון דברים לראות ואין לך בכלל זמן. אז בזמן שכן יש לך את צריכה לראות דברים חדשים.
(כן, אני מתחיל להיות דיקטטור על החיים שלכם גם מחוץ לזמן בפורום. תרגישו חופשי להתעלם מהצורך שלי לשלוט)
אז הנה, במיוחד בשבילך התחלתי אתמול את הפרק הראשון של CRUEL SUMMER שפעם המלצת עליה וגם לונה אהבה(אבל גם תמשיכי לראות את כל מה שאני אומר לך לראות)
זה כבר ברשימות שלי אבל מתי יקרה- לא ברוראני בנתיים ראיתי רק את הפרק הראשון
למה מגוחך?הזוי שהם אמרו "אם אשכחך ירושלים, תישכח ימיני ..." ושברו 2 כוסות.
פשוט מגוחך!
לא, כי בחתונה הטרואית זה הגיוני לגמרי...הזוי שהם אמרו "אם אשכחך ירושלים, תישכח ימיני ..." ושברו 2 כוסות.
פשוט מגוחך!
כי זה אקט דתי ואילו ח"מ זה ...לא, כי בחתונה הטרואית זה הגיוני לגמרי...
(ואם ירושלים מזיזה לי את הקצה של האצבע? למה חייבים לדחוף אותה לכול חור?)
כי זה אקט דתי וח"מ אסור ע"י הדת.למה מגוחך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.