דיוני סדרות #91

אוסווין

Active member
אויש, משום מה נמחק לי הציטוט של אוסווין.
שאלתי לגבי המינקס
who, me?
חח כן ממליץ. its a nice watch, מעביר ת'זמן בכיף סהכ, ככה אני הרגשתי לפחות.
אה יש הרבה בולבולים אבל אז ככה אם זה בא לך טוב או לא, שתדעי חחח.

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
קליקבייט
נבנתה יפה ומותח במהלך 7 פרקים...אך לטעמי דווקא הפרק האחרון היה הזוי מדי
היא נכללת בתבנית סדרות המתח שאני שונא, שבסוף מתברר שהרוצח הוא הדמות הכי לא מצופה/לא קשורה/שולית/תלושה... :rolleyes:(n)
יש כאלו שאוהבים- כי זו הפתעה גמורה, אני פחות...

מה דעתכם?

אוסווין

Active member
אחד הפרקים המשמימים שהיו בסדרה. האפקטים היו נראים די גרוע. אבל זה היה בעיקר משעשע, אם כבר זה עזר לי להנות מהפרק יותר חחח. פרק משעמם. לא הייתה חשיבות לסיפור הכללי, אם יש כזה. היה קצת דיבור על הדוקטור ויאז כזוג. הדוקטור אשכרה בייסיקלי אמרה לה, כן סבבה בואי נהיה יחד. וכל הזמן הזה חשבתי על רוז חחח מסכנה הוא לא הסכים לתת לה שום פירורררר חוץ מ, יו נואו, החיבוקים והצחקוקים והבעות החיבה האין סופיות שהוא העניק לה, אבל כאילו כשזה הגיע ללדבר על הרומנטיקה הוא לא הסכים. ופה כאילו יש הפוך, הדוקטור ויאז לא מראות הרבה סימני חיבה או חברות, אבל מדברות על זה שהן מאוהבות.
בפרק הבא אייס וטיגן מהסדרה הקלאסית חוזרות, לפי הטריילר! זה מרגש, כי הן אחלה דמויות ממה שיצא לי לראות. ומאוד התרגשתי לראות אותן, אבל אז זה התחלף מהר בבאסה שזה תחת העט הכותבת של צ'יבנאל. גם רואים שהמאסטר והדאלקים והסייברמנים יהיו, אז איך יהיה זמן לאייס וטיגן. למה למההה לא לתת להן \ לאחת מהן את הזמן שמגיע להן, כמו ששרה ג'יין קיבלה בעונה 2. פרק יפה ומתחשב שעוסק בה. במקום זה אייס וטיגן נזרקו ביחד לתוך מערבולת הדברים שיהיו בפרק הזה, הן אפילו לא היו עם אותו דוקטור בסדרה הקלאסית.
נו טוב
אה והבימוי! אני אחזור רגע לפרק שהיה עכשיו, אני זוכר שחשבתי לעצמי שהבימוי מרגיש לי מאוד uninspired. תכלס, זה נעשה תחת מגבלות הקורונה, אז... אבל עדיין, לא יודע. מרגיש כאילו הבימוי היה מסומן כזה, מצלמים שוטים כדי שיהיו. שזה חשוב כמובן חח אבל הבנתם למה התכוונתי.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אני דיי בטוחה שהכותבים היו על מריחואנה בזמן שהם כתבו את הפרק. או שמישהו הפסיד בהתערבות, או שנגמרו להם הרעיונות וכמו שאני אומרת כול הסימנים ככה או ככה מראים שהגיע הזמן לסגור ת'עסק. אבל הסדרה חודשה לעונה נוספת, ואני רק תסריטאית פשוטה, מה אני מבינה?

כולכם יושבים? הם חקרו גניבה של כלב(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שהיה כלב צבאי ושירת במארינס אבל בואו נודה זה כלב. כולכם פה יודעים שאני אוהבת כלבים וזה עדיין נראה לי הזוי לחלוטין שסוכנות פדרלית תשקיע כ"כ משאבים על כלב גם העלילה עצמה ולמה גנבו את הכלב היה כ"כ סתמי שלא ברור מה הלך שם.

וגם נייט היה לא שהוא הוסיף משהו לעלילה הפרטית של קאלן, אבל הוא הציע לנסות לשחזר זיכרונות מודחקים של קאלן. ולחשוב שאם מישהו היה עושה לו את זה בעונות הראשונות והוא היה נזכר איך אימא שלו הייתה קוראת לו כמה דרמה הייתה נחסכת מאיתנו עד עונה 7 כשהסדרה עוד הייתה שווה משהו.

קאלן ישב לאורך רוב הפרק בפישוק מטריד, אולי כדי שילך לבדוק את זה. או שיתנו לכריס ג'ינס יותר נוחים ללבישה 8-* .

והייתה גם התחלה של עלילה עם סאם ואבא שלו שכנראה יש לו אלצהיימר.

ודיקס לא היה בכלל, אז לפחות לא עסקנו בו ובקנזי מנסים להקים משפחה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אחד הפרקים המשמימים שהיו בסדרה. האפקטים היו נראים די גרוע. אבל זה היה בעיקר משעשע, אם כבר זה עזר לי להנות מהפרק יותר חחח. פרק משעמם. לא הייתה חשיבות לסיפור הכללי, אם יש כזה. היה קצת דיבור על הדוקטור ויאז כזוג. הדוקטור אשכרה בייסיקלי אמרה לה, כן סבבה בואי נהיה יחד. וכל הזמן הזה חשבתי על רוז חחח מסכנה הוא לא הסכים לתת לה שום פירורררר חוץ מ, יו נואו, החיבוקים והצחקוקים והבעות החיבה האין סופיות שהוא העניק לה, אבל כאילו כשזה הגיע ללדבר על הרומנטיקה הוא לא הסכים. ופה כאילו יש הפוך, הדוקטור ויאז לא מראות הרבה סימני חיבה או חברות, אבל מדברות על זה שהן מאוהבות.
בפרק הבא אייס וטיגן מהסדרה הקלאסית חוזרות, לפי הטריילר! זה מרגש, כי הן אחלה דמויות ממה שיצא לי לראות. ומאוד התרגשתי לראות אותן, אבל אז זה התחלף מהר בבאסה שזה תחת העט הכותבת של צ'יבנאל. גם רואים שהמאסטר והדאלקים והסייברמנים יהיו, אז איך יהיה זמן לאייס וטיגן. למה למההה לא לתת להן \ לאחת מהן את הזמן שמגיע להן, כמו ששרה ג'יין קיבלה בעונה 2. פרק יפה ומתחשב שעוסק בה. במקום זה אייס וטיגן נזרקו ביחד לתוך מערבולת הדברים שיהיו בפרק הזה, הן אפילו לא היו עם אותו דוקטור בסדרה הקלאסית.
נו טוב
אה והבימוי! אני אחזור רגע לפרק שהיה עכשיו, אני זוכר שחשבתי לעצמי שהבימוי מרגיש לי מאוד uninspired. תכלס, זה נעשה תחת מגבלות הקורונה, אז... אבל עדיין, לא יודע. מרגיש כאילו הבימוי היה מסומן כזה, מצלמים שוטים כדי שיהיו. שזה חשוב כמובן חח אבל הבנתם למה התכוונתי.
ראיתי גם
לא הייתי אומר שזה אחד הפרקים הכי משמימים שהיו בסדרה, אבל זה רק בגלל ששתי העונות האחרונות היו מלאות בפרקים מאוד מאוד משמימים. וגם בתקופה של שני הדוקטורים הקודמים היו כמה פרקים משמימים.
אבל זה בהחלט לא היה פרק טוב. וחבל כי כשראיתי שכתבת על הפרק זה העלה לי קצת תקווה שזה כן היה משהו טוב יותר.
העלילה לא הייתה במיוחד מעניינת והרגישה מלאה מהרגיל אפילו בטכנו-באבל.
הייתי רוצה להיות מעוניין בזוגיות של יאז והדוקטור, אבל כמו שאתה אומר, לא ממש מרגישים את הרומנטיקה, רק אומרים שיש. ובעיקר מורגש שהדוקטור מנסה להרשים את יאז הרבה, אבל זה לא רומנטיקה.
לא ממש ברור מה הבעיה של הSea Devils - שני שלי מכדור הארץ מכוסה במים. זה מרגיש שיש להם מספיק שטח. וזה לא שזה מתרחש כיום כשבני אדם מזהמים את האוקיינוסים. זה גם מוזר כי הדוקטור אמרה שכשהיא פגשה אותם בעתיד הם היו בעד דרכי שלום.

דברים כן חיוביים:
שזה שהעלילה מתרחשת בסין זה שונה מהרגיל ואני לא זוכר פרק בעבר שעסק בסין.
(אני גם די בקטע של שודדי ים כתוצאה מזה שנהנתי מהסדרה Our flag means death)
דבר שני זה שאני אוהב שבעצם משתמשים ביכולת המסע בזמן של הטארדיס בתוך העלילה של פרק ולא רק כשמגיעים למקום חדש בתחילתו.
דבר בערך טוב זה שפשוט לא התייחסו לאירועים של העונה האחרונה (כלומר חוץ מהקיום של דן והחברה שלו)

לגבי הפרק העתידי:
אני לא מכיר את אייס וטיגן, אבל פרק שכולל שתי מלוות מהעבר יכול להיות מגניב (כל כך עצוב שהשחקנית ששיחקה את שרה ג'יין מתה ולא יכולה להמשיך להופיע).
בהחלט ייתכן שתהיה להם הופעה מאוד קצרה לפי מה שראו בטיזר, אבל זה גם יכול להיות מטעה.
לפעמים גם רואים למשל את הדאלקים בטיזר לפרק ואז רואים אותם רק לסצנה קצרה אחת.
בקיצור אנחנו לא יכולים לדעת יותר מידי.

אבל זה בכלל לא משנה כי לא אכפת לי במיוחד מהפרק הזה, מה שאכפת לי זה שבנובמבר אנחנו אמורים לקבל את הפרק הראשון שבו ראסל טי. דייויס חוזר לנהל את הסדרה, לכבוד ה60 שנה לסדרה.
אני גם מאוד סקרן לדעת מתי יודיעו מי יהיה הדוקטור הבא.

אוסווין

Active member
ראיתי גם
לגבי הפרק העתידי:
אני לא מכיר את אייס וטיגן, אבל פרק שכולל שתי מלוות מהעבר יכול להיות מגניב (כל כך עצוב שהשחקנית ששיחקה את שרה ג'יין מתה ולא יכולה להמשיך להופיע).
בהחלט ייתכן שתהיה להם הופעה מאוד קצרה לפי מה שראו בטיזר, אבל זה גם יכול להיות מטעה.
לפעמים גם רואים למשל את הדאלקים בטיזר לפרק ואז רואים אותם רק לסצנה קצרה אחת.
בקיצור אנחנו לא יכולים לדעת יותר מידי.

אבל זה בכלל לא משנה כי לא אכפת לי במיוחד מהפרק הזה, מה שאכפת לי זה שבנובמבר אנחנו אמורים לקבל את הפרק הראשון שבו ראסל טי. דייויס חוזר לנהל את הסדרה, לכבוד ה60 שנה לסדרה.
אני גם מאוד סקרן לדעת מתי יודיעו מי יהיה הדוקטור הבא.
השחקנית של טיגן ענתה בטוויטר לשאלה שמישהו שאל אותה אם זו רק הופעה קצרה, והיא אמרה שלא. ככה אני הבנתי בכל אופן, אז זה נחמד. אבל עדיין אני די בטוח שהיא תהיה מבוזבזת שם כי צ'יבנאל ומלא דברים צריכים לקרות בפרק הזה.
ואני מצטער לאכזב אותך, אבל נראה שאתה חושב שהפרק של ראסל טי דייוויס ישודר בנובמבר הקרוב והוא ישודר בנובמבר *הבא*, שנת 2023 שהיא שנת ה-60 לסדרה...

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואני מצטער לאכזב אותך, אבל נראה שאתה חושב שהפרק של ראסל טי דייוויס ישודר בנובמבר הקרוב והוא ישודר בנובמבר *הבא*, שנת 2023 שהיא שנת ה-60 לסדרה...
אוי לא, אתה צודק.
רגע, זה אומר שרק אז יהיה הפרק הראשון שלו?
אבל זה עוד כל כך הרבה זמן :eek:😭

מילי08

Well-known member
our flag means death
חמודה מאוד אבל לא צפיית חובה. נראה לי שבאתי עם ציפיות מוגזמות כי גם ניק וגם בכל מיני קבוצות פייסבוק ממש דיברו עליה. אבל היא באמת סופר חמודה.
נדמה לי שניק כתב שיש שם 3 מערכות יחסים קוויריות אבל אני לא מוצאת את ההודעה (כרגיל החיפוש המחורבן באתר הזה). מה השלישית?
טאיקה ואיטיטי היה די סקסי עם הזקן והשיער הארוך :-D
אנסמבל שחקנים ממש חמוד

השבוע ראיתי גם את העונה השנייה של Intelligence עם דיוויד שווימר ואני ממליצה מאוד. העונה הראשונה מתחילה לא משהו אבל משתפרת והופכת להיות די מהנה

וכמובן, אנקנטו :-): מקסים וחמוד. אהבתי יותר את השיר ששרה האחות החזקה מאשר את השיר של ברונו

didalf

Well-known member
our flag means death
עדיין ממתין במחשב|פנים|

וכמובן, אנקנטו :-): מקסים וחמוד. אהבתי יותר את השיר ששרה האחות החזקה מאשר את השיר של ברונו
זה השיר השני הכי פופלרי. הוא גם מדבק אבל רק טיפלה פחות מדבק מברונו אבל יש מצב שהוא באמת יותר טוב. זה פשוט שברונו ממכר בצורה בלתי רגילה.
אבל זה שיר מושלם גם כן|מאוהב| עכשיו בא לי שוב.

Lhuna3

Well-known member
אני גם התמכרתי בימים האחרונים ל-SURFACE PRESSURE הוא מעולה באמת (לא יותר מברונו בעיני, אבל מעולה).
גם מאוד מחבבת את השיר בהתחלה של מיראבל על משפחת מדריגל, הוא נורא חמוד.

מילי08

Well-known member
הוא גם מדבק אבל רק טיפלה פחות מדבק מברונו אבל יש מצב שהוא באמת יותר טוב
לשמחתי עדיין לא נדברתי לשניהם אבל זה כי אני מסרבת להקשיב שוב :-D
אני גם התמכרתי בימים האחרונים ל-SURFACE PRESSURE הוא מעולה באמת (לא יותר מברונו בעיני, אבל מעולה).
גם מאוד מחבבת את השיר בהתחלה של מיראבל על משפחת מדריגל, הוא נורא חמוד.
השירים בסרט באמת מעולים.
לקח לי זמן להבין שם משהו. כי בוויקי היה שם אחר של מי שיצר את המוזיקה ולא את השם של ל"מ מירנדה. ואז הבנתי שהוא כתב את השירים עצמם, כולל המוזיקה, והשנייה יצרה את כל המוזיקת רקע, שגם היתה מעולה.
לגבי ל"מ מירנדה - איזה בןאדם מוכשר! איזה כיף זה בטל לקום בבוקר ולדעת שאתה כזה יצירתי ומוצלח

Lhuna3

Well-known member
לשמחתי עדיין לא נדברתי לשניהם אבל זה כי אני מסרבת להקשיב שוב :-D

השירים בסרט באמת מעולים.
לקח לי זמן להבין שם משהו. כי בוויקי היה שם אחר של מי שיצר את המוזיקה ולא את השם של ל"מ מירנדה. ואז הבנתי שהוא כתב את השירים עצמם, כולל המוזיקה, והשנייה יצרה את כל המוזיקת רקע, שגם היתה מעולה.
לגבי ל"מ מירנדה - איזה בןאדם מוכשר! איזה כיף זה בטל לקום בבוקר ולדעת שאתה כזה יצירתי ומוצלח
כן, גם אני לא הבנתי בהתחלה את הקטע.
וכן הוא גאון מדהים.
אבל את לא יכולה באמת להבין עד כמה עד שאת צופה בהמילטון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
our flag means death
חמודה מאוד אבל לא צפיית חובה. נראה לי שבאתי עם ציפיות מוגזמות כי גם ניק וגם בכל מיני קבוצות פייסבוק ממש דיברו עליה. אבל היא באמת סופר חמודה.
נדמה לי שניק כתב שיש שם 3 מערכות יחסים קוויריות אבל אני לא מוצאת את ההודעה (כרגיל החיפוש המחורבן באתר הזה). מה השלישית?
טאיקה ואיטיטי היה די סקסי עם הזקן והשיער הארוך :-D
אנסמבל שחקנים ממש חמוד
אני למדתי שאם אני לא בא לחלוטין לחלוטין בחיובי מתלהב על סדרה אז אתם לא מקשיבים לי.
אם אני אבוא בכנות כמו שבאתי בעבר על סדרות - על כך שיש גם בעיות ויש דברים פחות טובים, ויש חלקים שהם פשוט מגוחכים באופן שלא מצחיק (כמו למשל זה שכל אדם יכול להכנס לסירה קטנה ובקלות למצוא ספינה גדולה או אי שהוא מחפש מאוד מהר בלי מאמץ) - אז לא ינסו את הסדרה.
וכמו שאמרת היא סופר חמודה אז היא לחלוטין שווה צפיה.
לא זכור לי שכתבתי שיש 3 מערכות יחסים קוויריות ולא נראה לי שהייתי סתם אומר. אני כרגע יכול לחשוב רק על 2. (אה רגע, נזכרתי למה כנראה התכוונתי)
אם כבר כותבים
זה היה כל כך ברור לי שהולכים על לעשות bromance בין סטיד ואד, שזה משהו שהרבה סדרות עושות - סוג של קריצה על קשר רומנטי בין שני דמויות זכריות ראשיות בלי באמת לאשש את זה (סטייל Good Omens). אז הייתי בשוק גמור, ולחלוטין מופתע לטובה כשהפכו את זה למשהו אמיתי.

ואז הרבה יותר מידי מהר אחר כך השמחה הזאת הפכה לכאב חזק בלב (סימן טוב לכך שהם הפכו לחשובים לי) כשסטיד עזב.
אבל עדיין הייתי מוכן לחלוטין לזה שסטיד יחזור והם יהיו שמחים יחד, לפחות לסוף העונה.
לא הייתי מוכן לזה שאד יחזור להיות הפיראט הנורא ופשוט יהרוג את כל הבחורים הטובים שלא מספיק קשוחים.
ולפחות ברור שהם ינצלו, אבל איך שהשאירו את זה נראה כאילו לוציוס באמת מת.

אוקי, אז הגיוני באמת שכתבתי שיש 3 מערכות יחסים קוויריות כי החשבתי את מערכת היחסים בין ג'ים והבחור השחור הזה בתור מערכת יחסים קווירית בגלל שג'ים (בונפיסיה) הוא א-בינארי או משהו כזה. כלומר אפשר לפרש שהיא פשוט בחורה ורק העמידה פנים שהיא גבר. אבל ממשיכים לקרוא לה ג'ים גם אחרי שזה מתגלה ובויקיפדיה משתמשים איתו עם הפרונאון They.

אגב, קראתי קצת בויקיפדיה קצת על האנשים האמיתיים סטיד בונט ואדוארד טיץ'. כמובן הרוב בסדרה מומצא, אבל באמת היה את זה ששניהם קיבלו חנינה בשלב מסוים.

זה השיר השני הכי פופלרי. הוא גם מדבק אבל רק טיפלה פחות מדבק מברונו אבל יש מצב שהוא באמת יותר טוב. זה פשוט שברונו ממכר בצורה בלתי רגילה.
אבל זה שיר מושלם גם כן|מאוהב| עכשיו בא לי שוב.
בשבוע שבועיים הראשונים אחרי הצפיה בסרט גם עלי השיר האהוב היה השיר של לואיזה (Surface Pressure).
למרות שמאוד אהבתי את השיר של ברונו, הייתי מקשיב יותר לשיר של לואיזה יותר.
אבל אז בתקופות השיר האהוב עלי השתנה בין השירים השונים. לזמן מה הייתי בעניין השיר שמציג את כל המשפחה, לזמן מה השיר של איזבלה ולתקופה מסויימת השיר שבסוף. השיר היחידי שאף פעם לא הייתי בעניין שלו זה השיר של מיראבל (Waiting on a miracle). אבל עכשיו שאני חושב על זה אז אולי גם לשיר הזה יגיע זמנו.
זה באמת מטורף כמה שהוא מוכשר (אבל באמת שאי אפשר להבין עד כמה עד שלא רואים המילטון)
זה די לא הוגן.
אני גם לא מבין למה הוא עובד גם כשחקן (למשל בסדרה חומריו האפלים) זה מרגיש בזבוז של הזמן שלו שבו הוא יכול לכתוב עוד יצירות מופת.

Aranel Nenharma

Well-known member
זה באמת מטורף כמה שהוא מוכשר (אבל באמת שאי אפשר להבין עד כמה עד שלא רואים המילטון)
זה די לא הוגן.
אני גם לא מבין למה הוא עובד גם כשחקן (למשל בסדרה חומריו האפלים) זה מרגיש בזבוז של הזמן שלו שבו הוא יכול לכתוב עוד יצירות מופת.
הוא גם סופר צנוע, לראות ראיונות איתו זה פשוט תענוג
הוא ילד קטן שהצליח להגשים את החלום שלו והוא פאנגרייל של מה שהוא עושה כאילו משיהו אחר עשה אותם

טוני החתול

Well-known member
מנהל
המלצה: ?Why Didn't They Ask Evans
זאת מיני סדרה של 3 פרקים שמבוססת על ספר של אגתה כריסטי באותו שם
מי שביים אותה וכתב את התסריט זה יו לורי (האוס, מנהל הלילה) שגם משחק בתפקיד קטן.

זאת סדרה ממש חמודה שממש היה כיף לראות, עם קונספט יפה מאוד ולא מעט פיתולים בעלילה (ויחד עם זה גם לא באופן מוגזם).
חוץ מזה הרבה דמויות טובות עם דינמיקה טובה בעיקר בין שני הראשיים.
ודבר שמאוד אהבתי לעומת עיבודים אחרים ליצירות של אגתה כריסטי זה שבמרכז הספר אין איזשהו בלש שממש טוב בלפענח תעלומות. במקום זה יש שני אנשים שאף פעם לא ניסו לפתור תעלומה ובמקרה נכנסו למצב שהם מנסים לפתור את התעלומה הזאת וה יצירתיים, אבל גם ברור שאין להם ניסיון. (מהבחינה הזאת זה מזכיר את Only murders in the building)

הקונספט שמסביר את השם המוזר של הסדרה הוא כזה:
בתחילת הסדרה גיבור הסיפור מוצא אדם שנפל מצוק ליד הים, האדם עוד בחיים כשהוא מוצא אותו, אבל מת מהר מאוד לאחר מכן, כאשר המילים היחידות שהוא אומר לפני מותו הן: ?why did't they ask Evans

הטריילר לא ממש חושף הרבה אלא אם כן עוצרים על כל פרט קטן אז אני ממליץ למי שרוצה לראות איך זה נראה:

מילי08

Well-known member
אני למדתי שאם אני לא בא לחלוטין לחלוטין בחיובי מתלהב על סדרה אז אתם לא מקשיבים לי.
זה פשוט יוצר ציפיות. אפשר סתם לחפור לאנשים שזאת סדרה מאוד מהנה אבל אני ציפיתי לקומדיה קורעת. אגב, כמו שאמרתי זה לא רק אתה, אלא גם כל מיני קבוצות מעריצים שונות בפייסבוק
ויש חלקים שהם פשוט מגוחכים באופן שלא מצחיק (כמו למשל זה שכל אדם יכול להכנס לסירה קטנה ובקלות למצוא ספינה גדולה או אי שהוא מחפש מאוד מהר בלי מאמץ) - אז לא ינסו את הסדרה.
אלה דברים שפחות הציקו לי כי בכל סדרה יש דברים לא הגיוניים. אני חושבת שפשוט ציפיתי למשהו וואו
וכמו שאמרת היא סופר חמודה אז היא לחלוטין שווה צפיה.
בדיוק
זה היה כל כך ברור לי שהולכים על לעשות bromance בין סטיד ואד, שזה משהו שהרבה סדרות עושות - סוג של קריצה על קשר רומנטי בין שני דמויות זכריות ראשיות בלי באמת לאשש את זה (סטייל Good Omens). אז הייתי בשוק גמור, ולחלוטין מופתע לטובה כשהפכו את זה למשהו אמיתי.
גם אני, אם כי חשדתי שזה יקרה כי הכנת אותי מראש :-D. למען האמת גם חשבתי שיהיה משהו בין בלאקבירד לאיזי הנדס, כי איזי בודאות מאוהב בו
ואז הרבה יותר מידי מהר אחר כך השמחה הזאת הפכה לכאב חזק בלב (סימן טוב לכך שהם הפכו לחשובים לי) כשסטיד עזב.
אבל עדיין הייתי מוכן לחלוטין לזה שסטיד יחזור והם יהיו שמחים יחד, לפחות לסוף העונה.
לא הייתי מוכן לזה שאד יחזור להיות הפיראט הנורא ופשוט יהרוג את כל הבחורים הטובים שלא מספיק קשוחים.
ולפחות ברור שהם ינצלו, אבל איך שהשאירו את זה נראה כאילו לוציוס באמת מת.
כנ"ל. גם חשבתי שהעונה הבאה כבר תתרחש בסין כמו שהם דיברו.
אני לא חושבת שלוציוס (העיתונאי?) באמת מת. מקווה שלא. הוא ממש חמוד.
אגב, כל הדמויות באמת חמודות מאוד
אוקי, אז הגיוני באמת שכתבתי שיש 3 מערכות יחסים קוויריות כי החשבתי את מערכת היחסים בין ג'ים והבחור השחור הזה בתור מערכת יחסים קווירית בגלל שג'ים (בונפיסיה) הוא א-בינארי או משהו כזה. כלומר אפשר לפרש שהיא פשוט בחורה ורק העמידה פנים שהיא גבר. אבל ממשיכים לקרוא לה ג'ים גם אחרי שזה מתגלה ובויקיפדיה משתמשים איתו עם הפרונאון They.
חשבתי על זה אבל אין באמת התייחסות אליה כא-בינארית. אני ראיתי את זה בתור אילוץ. היא היתה במסע נקמה ויותר קל להתקדם בעולם של גברים בתור גבר. אבל אולי בעונה הבאה נראה את סיפור המקור שלה.
אבל לא ידעתי שבוויקי משתמשים ב they. אבל נכנסתי עכשיו לקרוא על השחקנית ומסתבר שאני באמת צריכה להשתמש בהם ולא בהיא. אז סבבה, אבל לגבי ג'ים זה לא ברור.
אגב, קראתי קצת בויקיפדיה קצת על האנשים האמיתיים סטיד בונט ואדוארד טיץ'. כמובן הרוב בסדרה מומצא, אבל באמת היה את זה ששניהם קיבלו חנינה בשלב מסוים.
וואלה. עכשיו קראתי קצת גם, ממש ברפרוף כי אין לי כוח ומסתבר שיש בסיס אמיתי לסיפור בסדרה
זה די לא הוגן.
אני גם לא מבין למה הוא עובד גם כשחקן (למשל בסדרה חומריו האפלים) זה מרגיש בזבוז של הזמן שלו שבו הוא יכול לכתוב עוד יצירות מופת. [ל"מ מירנדה]
זה ממש ממש לא הוגן שיש אנשים כ"כ מוכשרים בעוד אחרים (נגיד אני) יצירתית כמו מקל של מטאטא בערך.
לגבי קריירת המשחק שלו - אין לי בעיה שהוא משחק אבל בחומריו האפלים נראה לי שהתפקיד פחות התאים לו
הוא גם סופר צנוע, לראות ראיונות איתו זה פשוט תענוג
הוא ילד קטן שהצליח להגשים את החלום שלו והוא פאנגרייל של מה שהוא עושה כאילו משיהו אחר עשה אותם
חמוד. יפה שהוא כזה ולא נותן לשתן לעלות לו לראש
המלצה: ?Why Didn't They Ask Evans
תודה. נכנס לרשימה (המתארכת).
איפה משודר?

אגב, אני חושבת לוותר על מנוי לאמאזון פריים כי התכנים שם מאוד דלים (המון תכנים הודיים שלא מעניינים אותי).
כשדיסני יגיע קרוב לודאי אעשה מנוי. בינתיים אני תוהה אם כדאי לעשות מנוי לאחת הספקיות הישראליות או לאפל טיוי. המלצות?

didalf

Well-known member
זה ממש ממש לא הוגן שיש אנשים כ"כ מוכשרים בעוד אחרים (נגיד אני) יצירתית כמו מקל של מטאטא בערך.
כנל. העולם לא מחולק הוגן:-D

אגב, אני חושבת לוותר על מנוי לאמאזון פריים כי התכנים שם מאוד דלים (המון תכנים הודיים שלא מעניינים אותי).
תורידי ותחזירי כשיחזור בשורות טובות (זה יקרה רק ב2023 אז יש לך מלא זמן;-( )
כשדיסני יגיע קרוב לודאי אעשה מנוי. בינתיים אני תוהה אם כדאי לעשות מנוי לאחת הספקיות הישראליות או לאפל טיוי. המלצות?
אין לך סלקום?
בכל מקרה יס לדעתי הכי טוב. סטינג גם סבבה (זאת החבילה הרזה של יס. יש שם קצת פחות תכנים ולפעמים דווקא מה שאני רוצה אבל זה עדיין טוב יותר מהרוב)

Lhuna3

Well-known member
אני גם מעדיפה את YES.

לגבי אמאזון פריים, וגם אפל טיוי+, בשתיהן יש די מעט תוכן רלוונטי, ולשתיהן יש כמה סדרות מאוד מאוד איכותיות, אבל בכמות מאוד קטנה.
(חוץ מזה הממשק של אפל לפחות בדפדפן הוא כולו באג אחד גדול)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תודה. נכנס לרשימה (המתארכת). [?Why Didn't They Ask Evans]
איפה משודר?
משודר אצל הדודים.
אולי בעתיד זה יגיע לפריים או נטפליקס או יס או משהו, אבל מי יודע ולמה לחכות.
לגבי אמאזון פריים, וגם אפל טיוי+, בשתיהן יש די מעט תוכן רלוונטי, ולשתיהן יש כמה סדרות מאוד מאוד איכותיות, אבל בכמות מאוד קטנה.
יש לא מעט תכנים באמזון שהייתי צופה בהם אם לא הייתה לי רשימה ארוכה של דברים אחרים שיותר בא לי לראות בנטפליקס, אפל ודודים.
תכלס מה שחכם לעשות (ואמרתי את זה בעבר) זה לבטל את המינוי לאמזון לאיזה חצי שנה, אז לחדש אותו ולראות את כל התכנים שאני רוצה משם שיצאו בזמן שלא הייתי מנוי, ואז לבטל שוב לתקופת זמן. זה לחלוטין משהו שאני צריך לעשות.
אותו דבר גם נכון עם נטפליקס (אם כי יותר נדיר שלאורך זמן אין לי מה לראות שם).

הממשק של אפל בדפדפן באמת נוראי.
אבל הבדל עוד יותר משמעותי בינה ובין אמזון הוא שבאמזון יש גם תכנים שהם לא תכני מקור של אמזון. כלומר כמו נטפליקס, הם רוכשים זכויות הקרנה של סדרות אחרות. לכן כיום אפשר לראות שם למשל את כל העונות של סדרות שהסתיימו כבר כמו על-טבעי, באטלסטאר גלקטיקה, מד מן, אחוזת דאונטון ועוד. חוץ מזה גם יש עונות ישנות של סדרות שרצות עדיין כיום כמו This is us, סדרות שיקגו ועוד. יש גם סדרות שמשודרות בארה"ב לא באמזון, אבל מחוץ לארה"ב הן זמינות באמזון (כמו שסמוך על סול זמינה בנטפליקס מחוץ לארה"ב).
לעומת זאת באפל יש רק את הסדרות שהם בעצמם יצרו. כלומר משמעותית הרבה הרבה הרבה פחות.

כשדיסני+ יגיעו אולי אני באמת אבטל את המינויים שלי לאמזון ואפל לתקופה מסויימת. כמות התכנים משם שאני רוצה לראות היא מאוד גדולה.
במיוחד כי אנחנו כנראה נקבל שם מעבר לתכני דיסני גם מבחר גדול מאוד של סדרות מהולו ופוקס.

מילי08

Well-known member
תורידי ותחזירי כשיחזור בשורות טובות (זה יקרה רק ב2023 אז יש לך מלא זמן;-( )
תכלס מה שחכם לעשות (ואמרתי את זה בעבר) זה לבטל את המינוי לאמזון לאיזה חצי שנה, אז לחדש אותו ולראות את כל התכנים שאני רוצה משם שיצאו בזמן שלא הייתי מנוי, ואז לבטל שוב לתקופת זמן. זה לחלוטין משהו שאני צריך לעשות.
יש מצב שאני אעשה את זה באמת. רק צריכה לזכור לבדוק מתי חזורים הדברים הטובים (בשורות טובות, אפלואד, הבנים)
אין לך סלקום?
יש לי אבל הם מביאים דברים באיחור או רק עונות ראשונות
בכל מקרה יס לדעתי הכי טוב. סטינג גם סבבה (זאת החבילה הרזה של יס. יש שם קצת פחות תכנים ולפעמים דווקא מה שאני רוצה אבל זה עדיין טוב יותר מהרוב)
חשבתי לעשות סטינג באמת
פריים על הפנים. ממש מעט דברים מעניינים
טוב לדעת לגבי אפל. אני מוותרת עליהם
יש לא מעט תכנים באמזון שהייתי צופה בהם אם לא הייתה לי רשימה ארוכה של דברים אחרים
זהו שאני מוצאת ממש מעט. גם החיפוש שם לא נוח בכלל
הממשק של אפל בדפדפן באמת נוראי.
אבל הבדל עוד יותר משמעותי בינה ובין אמזון הוא שבאמזון יש גם תכנים שהם לא תכני מקור של אמזון. כלומר כמו נטפליקס, הם רוכשים זכויות הקרנה של סדרות אחרות. לכן כיום אפשר לראות שם למשל את כל העונות של סדרות שהסתיימו כבר כמו על-טבעי, באטלסטאר גלקטיקה, מד מן, אחוזת דאונטון ועוד. חוץ מזה גם יש עונות ישנות של סדרות שרצות עדיין כיום כמו This is us, סדרות שיקגו ועוד. יש גם סדרות שמשודרות בארה"ב לא באמזון, אבל מחוץ לארה"ב הן זמינות באמזון (כמו שסמוך על סול זמינה בנטפליקס מחוץ לארה"ב).
לעומת זאת באפל יש רק את הסדרות שהם בעצמם יצרו. כלומר משמעותית הרבה הרבה הרבה פחות.
ירדתי מהרעיון של אפל
כשדיסני+ יגיעו אולי אני באמת אבטל את המינויים שלי לאמזון ואפל לתקופה מסויימת. כמות התכנים משם שאני רוצה לראות היא מאוד גדולה.
במיוחד כי אנחנו כנראה נקבל שם מעבר לתכני דיסני גם מבחר גדול מאוד של סדרות מהולו ופוקס.
בדיוק. רק שיגיעו כבר
משודר אצל הדודים.[?Why Didn't They Ask Evans]
בסופו של דבר הדודים לא מאכזבים

למעלה