דיוני סדרות #91

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

דיברגנט חדש

Well-known member
אני יודע שלא תאהבו את מה שאכתוב עכשיו, אך לא התחברתי לסידרה שאתם מדברים עליה הכי הרבה בזמן אחרון.
ראיתי פרק ראשון ולא התחברתי והואיל וכ"כ דיסקסתם עליה, נתתי עוד צ'אנס וצפיתי גם בפרק השני וגם לא התחברתי.
מנחשים לאיזו סידרה, אני מתכוון? :)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני יודע שלא תאהבו את מה שאכתוב עכשיו, אך לא התחברתי לסידרה שאתם מדברים עליה הכי הרבה בזמן אחרון.
ראיתי פרק ראשון ולא התחברתי והואיל וכ"כ דיסקסתם עליה, נתתי עוד צ'אנס וצפיתי גם בפרק השני וגם לא התחברתי.
מנחשים לאיזו סידרה, אני מתכוון? :)
אני מנחש שאתה מדבר על הסדרה Severance. נכון?
ואני יכול להבין. זאת סדרה מאוד מוזרה שהגיוני שלא תהיה לטעם כל אחד.
כלומר אפשר לומר על כל סדרה שהיא לא תהיה לטעמו של כל אחד, אבל הסדרה הזאת אפילו יותר.

אוסווין

Active member
אוקיי יופי שכבר התחילו לדבר על ניתוק כי עכשיו סיימתי את פרק 9, and i was under the impression שיש גם פרק 10 אבל פתאום אני קורא באינטרנט שזה הפרק האחרון לעונה??? אני צריך שמישהו יאשר או יכחיש לי את הדבר הזה כי לסיים ככה עונה זה שטני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקיי יופי שכבר התחילו לדבר על ניתוק כי עכשיו סיימתי את פרק 9, and i was under the impression שיש גם פרק 10 אבל פתאום אני קורא באינטרנט שזה הפרק האחרון לעונה??? אני צריך שמישהו יאשר או יכחיש לי את הדבר הזה כי לסיים ככה עונה זה שטני.
כן, העונה מסתיימת בפרק 9 באמת. גם לונה קבעה שזה היה שטני מצידם.
ההודעות שלנו על הפרק הם בשרשור הקודם (דיוני סדרות #90)

dilia snake

Well-known member
זה מדהים איך הם יכולים לקחת נושא חשוב כמו אלימות משטרתית נגד שחורים ולעשות אותו משעמם, בלתי נסבל וצדקני בצורה דוחה. וזה היה רק עלילת המשנה.

אני חושבת שהבלשית ההיא ניסתה לקחת לדיקס פעם את התג, לא חסרה לאף אחד והסצנה ההיא הייתה מיותרת(כן, זה באסה להיות שוטרת אישה. בוהו!).

סאם מגלה מה קרה לרנטרי, אז כמובן שתוך כדי עבודה על תיק(עם חשד לריגול וגניבת ציוד מהצי, כן? יעני לא סתם רצח אלא רצח עם חשש לפגיעה ביטחונית) הוא הלך להרביץ לשק אגרוף מהלך גברי קלאסי. נשים לא עושות כאלו דברים אנחנו מתעלות את הכעס לדברים מועילים באמת כמו שופינג.

ואם כבר גבריות רעילה, לפי איך שרנטרי עד עכשיו היה אובססיבי לאחותו, הייתי בטוחה שמשהו אצלה לא בסדר. אבל מסתבר שהיא סתם סטודנטית באוניברסיטה.

סגרתי את הפרק איזה 3 דקות לפני הזמן כי לא יכולתי לסבול את הזעם הצדקני הזה(והטקסטים שלא היו מתקבלים בתור משימה ראשונה בביה"ס לתסריטאות).

"הני" "גם אני אוהב אותך, אבל מה יש בחבית?" "הני בקטע של תוצרת של דבורים"- אחד מחילופי הדברים הכי טובים העונה.

דיקס וקנזי מתנהגים בצורה לא מקצועית, בזירת רצח(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מול 20 טכנאי מז"פ. אני חושבת שלאכיפת החוק בארה"ב יש בעיות יותר דחופות משוטרים גזעניים, למשל כמו שוטרים שחושבים שהם באמצע הפסקה בכיתה א'.

קאלן וסאם מגיעים למחסן עם ציוד גנוב ויש ניגשים לפתוח את הארגזים ולהזיז דברים ומשהו בי מת בפנים. הם היו אמורים לצלם ואז לפתוח, אחרת יוכלו להאשים אותם בשתילת ראיות!

עוד אשפה טלוויזיונית, לפחות לא עסקו במשפחה של דיקס וקנזי.

didalf

Well-known member
סיכום עונה 5 של סמוך על סול בעברית ובכתב לאנשים ששונאים ריקאפים בוידאו ומתעצלים לקרוא באנגלית (כלומר: אני).
שמה פה בעיקר כתזכורת לעצמי לקרוא את זה שבוע הבא לפני העונה החדשה (לקרוא מעכשיו מרגיש לי מוקדם מידי אני אשכח שוב:-D)

Lhuna3

Well-known member
סיכום עונה 5 של סמוך על סול בעברית ובכתב לאנשים ששונאים ריקאפים בוידאו ומתעצלים לקרוא באנגלית (כלומר: אני).
שמה פה בעיקר כתזכורת לעצמי לקרוא את זה שבוע הבא לפני העונה החדשה (לקרוא מעכשיו מרגיש לי מוקדם מידי אני אשכח שוב:-D)
אחלה, תודה!

dory30

Well-known member
כפי שכבר כתבתי, הסדרה אכזבה מתחילת עונה 4. נמרחה כמו מסטיק ובדיעבד, אפשר היה לסיים אותה בעונה השלישית. בכל מקרה, הצפוי קרה. וילאנל מחוסלת, כשככל הנראה (למרות שלא נאמר במפורש), פאם חיסלה אותה באישור קרוליין. נותר רק לאחל בהצלחה לג'ודי קומר, שכבר בסרטים לשחרר את גאי והדו קרב האחרון (טרם ראיתי את שניהם) מוכיחה שיש לה עתיד גדול. והיא רק בת 28.

דיברגנט חדש

Well-known member
האם תהיה עונה נוספת ללהרוג את איב?
הפרק האחרון נגמר בצורה מוזרה -
אז כצפוי, הרוצחת לא מצליחה להרוג את איב ובמאבק, איב עוקרת לה את העיניים לוקחת לה את הסמארטפון ובורחת עם הסאג ביחד עם וילנאל, בדרך הם פוגשים זוג שאישה תרמה כליה לגבר ולכן הם זוג, האישה קוראת בקלפי טארוט לוילנאל, דיי פוגעת בעבר ובהווה ובעתיד אי אפשר לדעת, כרגע ואז גם איב רוצה, אך רק את העתיד והקלף מורה מוות, הם יוצאים לכיוון הלן ופוגשים גם את פאם וע"י הסמארטפון, מגלה את שינוי היעד של ה-12 שזה בתוך אונייה ויש שם גם חתונה של הומואים שאיב הולכת לחתן אותם בכדי להסיח את הדעת עבור וילנאל שתלך להרוג את ה-12, היא מצליחה במשימה, או חושבת שמצליחה ותוך כדי כך גם נדקרת. לאחר מכן, יורים חצים בה ובאיב והם קופצים מהאונייה למים, אך ממשיכים לירות עליהם וכתוצאה מכך, מראים שוילנאל מתה וכמו שאני מכיר, היא תצא מזה בעונה הבאה וזה אקט סיום העונה.

dory30

Well-known member
האם תהיה עונה נוספת ללהרוג את איב?
לא, זאת עונה רביעית ואחרונה בהחלט. אבל עובדים על ספין-אוף. אגב, גם אני סבור שהלט"ביות שם מופגנת בהגזמה.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
תכירו את אייג'נט מלוקקי או רמי סקוט, אבל אנחנו נצמד לאייג'נט מלוקקי.

דילן מק'דרמוט בראיונות: "דקה לתוך הפרק אתם תשכחו מוויטלי" אני דקה לתוך הפרק : תוהה אם כדאי לי לשתות מבקבוק האלכוג'ל או לשפוך את כולו עלי.

אז הם עבדו נורא קשה כדי להראות לנו שאייג'נט מלוקקי שונה ב-180 מעלות מג'ס. יש לו אוטו של דושבאגים ודירה שנראית יקרה מידי למישהו שכבר 20 ומשהו שנה בFBI. והוא שותה אלכוהול. ג'ס היה טיפוס כפרי יותר(ומכור לשעבר לאלכוהול).

מלוקקי מגיע לעבודה ויש סצנה חמודה דווקא שהוא מגיע וקולט שהצוות מרכל עליו ובודק את התיק האישי שלו.

מה נסגר עם גברים וחולצות שקטנות עליהם במידה? הייתי בטוחה שהכפתורים של החולצה שלו כול רגע הולכים לפקוע ולהתעופף לכול עבר. כאילו שאנחנו הנשים לובשות בגדים לא נוחים אנחנו תמיד יכולות להאשים את הפטריארכיה, אבל מה התירוץ של הגברים?

ואז היה סתם תיק סטנדרטי לגמרי. בשלב מסוים שהם מצאו את הבחורה הרעה מלוקקי נכנס איתה לחדר במוטל סוגר את הדלת ואז כול האחרים עומדים במגרש חנייה ומחליפים מבטים כמו גלמים, בזמן שבפנים עוד שנייה לדילן מק'דרמוט הולך לקפוץ הוויטלי.

ואז כולם הולכים לשתות יחד בירה ומלוקקי מספר איך אח שלו נרצח בזמן שהוא היה בקולג' והרצח שלו יכל להימנע וכ'ו ומאז הוא תופס בחורים רעים. ככה שהאוריג'ן סטורי שלו משעמם לגמרי.

זה כבר פרק שני או שלישי שבקושי רואים את מגי וטיפ וסקולה לוקחים את ההובלה, לא שזה משנה. אבל מעניין אם משהו אצל השחקנית לא בסדר.

סקולה טוען שהוא השתנה והוא לומד לשפר את היחס שלו לנשים. אוקיי שיהיה. ואז מסתבר שסוכנת ה-FBI הנוספת שעובדת איתם על התיק, הייתה סטוץ שלו והוא נעלם לה אחרי זה.

איזבל דוחה שיחה תוך כדי תיק מהדירקטור של ה-FBI. לאישה יש ביצים!

ואז אחרי שהיא הבטיחה שהם לא יעצרו את הסוחר סמים שחשוד ברצח היא כזה "משהו לא בסדר! רצח קודם לסמים! תעצרו אותו!" זו הגישה אחות!

איך שהתחיל הפרק ניחשתי שהבחורה הבריחה סמים בתוך הבטן שלה. אני חושבת שיש לי מתנה, או חוש שישי או יותר מידי שעות של סדרות משטרתיות ברזומה. אני חייבת לעבור לניו יורק ולחפש עבודה בתור תסריטאית במקום לבלות את כול החיים שלי בזיוף אמפטיה לזרים.

בלה בלה בלה התיק נגמר.

סקולה לסוכנת FBI "השתניתי, תני לי לקנות לך ארוחת ערב" ואז היא לא כ"כ רוצה והוא כזה "לא יקרה שום דבר אם תתני לי לקנות לך חתיכת דג" ~ באיזו שנה אנחנו בדיוק? והיא כזה "הייתה מת, תקנה לי סטייק" *יורדים יחד במעלית*

היי, סקולה אם השתנית, אתה צריך לצאת עם מגי או ככה החלטתי בכול אופן.

אז אחרי שקיבלנו פרק שלם על ריינס עכשיו אחנו מקבלי עם וו (וה?) VO? זה עדיין עדיף על תסביך האדיפוס ושאר המאמי אישיוז של פורסטר.

חבר ילדות שלה חשוד ברצח, הוא היה סוכן ואז זרקו אותו כי הוא זייף ראיות כדי להשיג צו. בסוף כמובן שהוא יבגוד בוו וכול הסיפור הזה נועד לעזור לה לבנות אופי או משהו.

וו הולכת תחת מסווה, ולי יש את הקרינג' של החיים.

פורסטר כזה "אני לא סומך על מילה ממה שהוא אומר, אבל וו סומכת ואני סומך עליה" טוב לדעת שאנחנו במאה ה-21.

למה יש לנו באותו פרינצ'ייז סקוט פורסטר ורמי סקוט? למה אין תיאום מינימלי? בשיקגו'ז זה לא היה קורה. והנקודה הזאת בכלל צריכה להיות בMW אבל אין לי כוח לגלול למעלה ולהכניס את זה לשם.

בסוף כמו שאמרתי החבר ילדות של וו אשם בכול ו-וו תופסת אותו לפני שהוא בורח למדינה בלי הסכם הסגרה עם ארה"ב.

dilia snake

Well-known member
פרק ג'יי! סוג של.

אז ג'יי מקבל משימה להיות מין מנטור לצוער בבית ספר לשוטרים במין שבוע שטח או משהו. והבחור שקט ומוזר קצת וג'יי מנסה לדובב אותו ולא מצליח וכולם חושבים שהוא מסתיר משהו.

עיני הטורקיז האלו|מאוהב|.

כול פעם שג'יי כזה "תשאר כאן!" הצוער עושה ההפך ומצליח את התחת שלו.

חושדים שהצוער מדליף מידע עבור כנופיות כי בשלב מסוים הם עושים פשיטה והרובים שהם חיפשן לא היו שם. אבל הם לא ממש טורחים להתעמק בזה אחרי שמתברר הצוער של ג'יי לא אשם.

הצוער של ג'יי הכניס את האבא החורג שלו לקומה ולכיסא גלגלים כי הוא היכה את אימא שלו, המשטרה לא באה ובגלל זה הוא רוצה להיות שוטר. זה כול הדרמה והסוד הגדול. שלצוער יש ממי אישיוז.

אני חושבת שג'יי מתחיל לחבב את אנה בסתר.

אית'ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אית'ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזר ואני כבר נכנסתי לסטרס שהסירו את בריאן טי מהקרדיטים! תודה לאל שלא.

אוקיי, כמה מאיתנו ניחשו שדין לא אוהב את אשר כי מישהו קרוב אליו היה מכור לסמים או משהו טרגי בסגנון? *מרימה יד*

וויל ומגי לא מכירים את אית'ן ומסתירים ממנו שהמטופלת שלהם ברחה מגרמניה עם הבן שלה אחרי שבעלה היה אלים פיזית כלפיה. הם חושבים שהוא ילך וילשין עליה. כי הוא "עובד לפי הספר" אני נעלבתי בשם אית'ן, וזה נוסף לכול הדברים שאני לא אוהבת בקשר לוויל, אבל דווקא אית'ן עוזר לבחורה לברוח מבית החולים מתחת לאף של המשטרה. והוא דווקא מקבל את זה שלחברים שלו שיש מעט אמון בו, הוא טוען שהוא השתנה.

קרוקט ודילן עובדים על תיק ביחד הפעם בלי השתלות, באסה.

וגם הייתה עלילה שקשורה להריון של הבת של גודווין אבל הדחקתי את זה לגמרי.

FIRE תצטרך לחכות למחר או סיכוי גדול יותר אפילו לשבת-ראשון.

פרק שעסק בבודן, שהכינוי שלו מהיום והלאה יהיה מנהיג הכת. אני חושבת שבקרוב אני אצטרך לעשות רשימה של כול הדמויות שיש להן כינוי א' כדי שיהיה סדר וכולם ידעו למי אני מתכוונת וב' שלא תהיה דמות עם יותר מכינוי אחד.

האמת שאני כ"כ עייפה כי אכלתי כמו בהמה ב-24 שעות האחרונות שפשוט בהיתי במסך בלי שיהיה לי אכפת מה קורה.

רק רציתי לעדכן שראיתי.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
עוד קצת תזכורת: 13 הסצנות הטובות ביותר לדעת וואלה (אכן סצנות טובות) (כולל תזכורת לסוף העונה הקודמת שמסתבר שכחתי מזה:-0)

מילי08

Well-known member
הוא הלך להרביץ לשק אגרוף מהלך גברי קלאסי.
חחח ממש!
ברקע הראו אימג'ים שלו חושב על מה שעיצבן אותו? (לרוב זה אשה ורואים סצינות מהם)
אני דקה לתוך הפרק : תוהה אם כדאי לי לשתות מבקבוק האלכוג'ל או לשפוך את כולו עלי.
:-D
מה נסגר עם גברים וחולצות שקטנות עליהם במידה? הייתי בטוחה שהכפתורים של החולצה שלו כול רגע הולכים לפקוע ולהתעופף לכול עבר. כאילו שאנחנו הנשים לובשות בגדים לא נוחים אנחנו תמיד יכולות להאשים את הפטריארכיה, אבל מה התירוץ של הגברים?
:-D |כן|
אני חייבת לעבור לניו יורק ולחפש עבודה בתור תסריטאית במקום לבלות את כול החיים שלי בזיוף אמפטיה לזרים.
:-D זיוף אמפתיה לזרים :-D aren't we all?
מתה על הראנטים שלך

dilia snake

Well-known member
חחח ממש!
ברקע הראו אימג'ים שלו חושב על מה שעיצבן אותו? (לרוב זה אשה ורואים סצינות מהם)
לא הוא כועס על היחס לשחורים בארה"ב מצד המשטרה או משהו.

עכשיו, אני אישה אשכנזייה מישראל, אני לא יכולה לשפוט/להביע ביקורת בנושא. אבל מה שמציק לי ברמה העקרונית שזה משהו (לקום באמצע העבודה, תיק חשוב וללכת להכות שק אגרוף) שרק לגברים מותר לעשות, רק אצל גברים זה היה עובר בשקט. אם הייתי קמה באמצע העבודה והולכת להוציא את העצבים שלי כי הרגע נזכרתי בפטריארכיה או בשואה היו מתייגים אותי בתור היסטרית, מישהי שלא מסוגלת לשלוט ברגשות שלה וכול דימוי שוביניסטי אחר בסגנון ואז גם משתמשים בזה בתור הצדקה למה אסור לקדם נשים וכ'ו. ובנוסף לכול, כנראה גם היו מפטרים אותי על המקום בטענה שאי אפשר לסמוך עלי, זה בעייתי.

מתה על הראנטים שלך
תודה|4U|.

אוסווין

Active member
איט ווז נייס, נהניתי לצפות. זה נחמד שזה כאילו מרגיש שזה אמור מבוסס להיות סיפור אמיתי אבל זה בדיוני לגמרי. מזכיר לי שתכלס כל טלוויזיה זה בדיוני חח. כפי שקראתי בכמה ביקורות על הסדרה, היא אכן לא יותר מידי עמוקה in lack of a better term, ומרגישה כמו שיעור ראשון בפמיניזם איי גס, אולי אפילו לא זה. ועדיין, נהניתי מהצפייה בה. זה אפילו לא בהכרח לרעתה. זה פשוט כזה מרגיש קצת meh, אבל לא גורע מההנאה שלי. הדמות האהובה עליי היא כנראה במבי? כי היא אישה בלונדינית וחמודה וסקסית ויש לה לב? לא יודע הם כולם אחלה תכלס. אה ואי והכבאי הזה אלוהים ישמור, ההוא ששיחק גם בדוכן הנשיקות 2 ו-3. איזה חתיך אלוקיי. ואשכרה בולבול! אוי ובאחד הפרקים אחד הדוגמנים שלהם מתעקש להצטלם עם הזין העומד שלו וממש מראים לנו אותו עם זין עומד, ואני מת לדעת אם זה באמת או לא. לא מצאתי שום כתבה שתאשר או תכחיש לי אם קיומו של הזין העומד בסדרה הזאת הוא אמיתי או פרוסטטי. הדמות הכי פחות טובה בעיניי היא טינה. זה מצער שהיא גם האישה השחורה היחידה בקאסט איי גס, אבל זה כי צפיתי במספיק תוכן אמריקאי שחינך אותי שצריך יותר תפקידים טובים לשחורים חח. אבל בכל אופן, היא אכן הכי פחות מפותחת והכי פחות מעניינת, ונדמה שבנו אותה כדמות עם אופי מאוד גמיש כדי שהיא תתאים לצרכי העלילה. לפעמים היא נגד ג'ויס, לפעמים היא בעד ג'ויס, אבל אף פעם לא נכנסים טיפה לעומק של הדברים כדי להפוך את זה לקונפליקט של ממש וזה בסוף בעיקר מרגיש שלא באמת אכפת לה מכלום.
אניווי, אצפה בעוד עונה אם וכשתהיה.

מיותרת, כמובן. אבל כמובן שאצפה מזתומרת.
יש הרבה סצנות סקס הומואיות, שזה אחלה וכיף, אבל האמת שהן לא כל כך חרמנו אותי כי זה קצת מצחיק לראות אותם מעמידים פנים שהם מוצצים אחד לשני. כי מראים אותם עושים את התנועה של הראש של הלמעלה-למטה-למעלה-למטה, ואת השחקן השני כאילו נהנה ממש וזה. וזה מצחיק חחח מה לעשות, זה לגמרי שובר לי את האשליה הרי ברור לי שהוא לא מוצץ לו אז על מי אנחנו עובדים. חייבת להיות דרך אמינה ומחרמנת יותר להציג מציצה שלא תשבור לי את האשליה. בלי כמובן שתהיה מציצה אמיתית על הסט חחח.
איסדורה היא אחלה, לא הבנתי אבל את הקטע שלה. היא קיסרית של איביזה? בויקיפדיה כתוב שהיא פשוט דיג'יי מאוד מפורסמת. קלטתי שהיא דיג'יי אבל לא שמתי לב שציינו מפורשות מאיפה כל הכסף, כי אמרו קיסרית. והיא ופיליפ פשוט לא הגיוניים יחד חחח. כאילו הזיווג הגיוני, אבל לא עשו עבודה טובה בלבסס אותם כזוג. בהתחלה זה נראה כאילו היא נרשמה לבית הספר במטרה מאוד ברורה של לעזור לפיליפ, כאילו יש לה אג'נדה מסוימת. כאילו היא מעריצה שלו. אבל לא דיברו על זה יותר, ובסוף העונה הוא כאילו מאוהב בה באמת? אז בעצם, למה היא הגיעה לשם? מה קורה פה?
וכל הקטע עם פטריק ואיוון ואבא שלו הוא קצת פאקד אפ חחחח כאילו פנטזיה של פורנו להומואים בהחלט, אבל ג'יזס פטריק צא משם. בכללי פטריק מעצבן, אבל נראה שזה אמור להיות ככה. אז יצא להם טוב? לא יודע הוא עדיין קשה חחחח. השחקן חתיך מאוד אבל כשהוא עושה את הפרצוף העצבני הזה שלו זה להעיף לו סטירה קצת.
סמו מת יעני? אני חושב שהתעלומה המרכזית הייתה צריכה להיות האונס של איסדורה, זה היה הרבה יותר מעניין ומטריד כשזה קרה, מאשר התעלומה של הרצח מהעונה הקודמת שנמרחת עד לעונה הזאת. side note איזה מזל לפיליפ ואיוון שהסרטון שיש של האירוע מראה באופן מאוד נוח איך הם היחידו שניסו להתנגד. אבל הם השאירו אותו בידיים של האנס ולא שלחו אותו לעצמם! tontos. וגם מי זה בכלל השלושה randos האלה שהגיחו לפרק אחד כדי לאנוס את איסדורה? לפחות אם זה היה אנשים שהכרנו קצת מלפני. בכל אופן, חבל שהעלילה הזאת לא תפסה יותר מקום והגיעה רק בסוף כ איסדורה התחילה לקבל קצת נפח כשהיה את ההתמכרות שלה לסמים וזה ואז אחרי האונס בפרק האחרון נתנו לה יופי של חומר לעבוד איתו pun unintended והשחקנית עשתה עבודה טובה. ג'יזס זרקו עליה הכל בעונה הראשונה שלה חחח.
קאייטנה, אין שום זכר לדמות שהציגו בעונה 2. מה זה חבל שלא המשיכו עם הקו שלה של השקרים. היא פשוט נהייתה הבן אדם הכי טוב בעולם. כאילו עוזרת לכולם, טובת לב, לא נראה אפילו שיש לה בעיות עם כסף יותר היא יוצאת למסיבות מתלבשת מהמם חחח. אין לה שום בעיה והאופי המתוסבך שלה נמחק לחלוטין. אני מנחש שהיא לא תחזור בעונה הבאה אבל אני עלול להיות מופתע.
אני הכי אוהב את רבקה הסטייל שלה הכי מגניב. אבל היא ומנסיה גם dont make a lot of sense מבחינת הזוגיות שלהן ולמה הן נפרדות ולמה הן חוזרות. זה לא היה הכי ואו לצפות. ומה קורה עם אמא שלה הסוחרת סמים הפסיכית הזאת איפה היא? נעלמה לגמרי!
אה ועומאר מה העניינים הוא לא עשה כלום העונה. היה לו שבריר של התחלה של עלילה שכאילו כולם אומרים לו שהוא חונק אותם וההומלס הזה שהוא עוזר לו אבל לא קרה עם זה כלום.
נו ודאי שאצפה גם בעונה הבאה מה אתם חושבים. זה מרגיש שזו צריכה להיות העונה האחרונה.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
עכשיו, אני אישה אשכנזייה מישראל, אני לא יכולה לשפוט/להביע ביקורת בנושא. אבל מה שמציק לי ברמה העקרונית שזה משהו (לקום באמצע העבודה, תיק חשוב וללכת להכות שק אגרוף) שרק לגברים מותר לעשות, רק אצל גברים זה היה עובר בשקט. אם הייתי קמה באמצע העבודה והולכת להוציא את העצבים שלי כי הרגע נזכרתי בפטריארכיה או בשואה היו מתייגים אותי בתור היסטרית, מישהי שלא מסוגלת לשלוט ברגשות שלה וכול דימוי שוביניסטי אחר בסגנון ואז גם משתמשים בזה בתור הצדקה למה אסור לקדם נשים וכ'ו. ובנוסף לכול, כנראה גם היו מפטרים אותי על המקום בטענה שאי אפשר לסמוך עלי, זה בעייתי.
זה כל כך נכון! ומעצבן אבל צפוי. המוסר הכפול לא נגמר, סתם מנסים להסתיר אותו מתחת לשטיח במעטה מזויף של קידמה
כי הרגע נזכרתי בפטריארכיה או בשואה
:-D :-D גמרת אותי
לא קוראת כי ספוילרים אבל נדמה לי שתיכננתי לראות את זה. ממליץ או לא?

למעלה