כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני מנחש שאתה מדבר על הסדרה Severance. נכון?אני יודע שלא תאהבו את מה שאכתוב עכשיו, אך לא התחברתי לסידרה שאתם מדברים עליה הכי הרבה בזמן אחרון.
ראיתי פרק ראשון ולא התחברתי והואיל וכ"כ דיסקסתם עליה, נתתי עוד צ'אנס וצפיתי גם בפרק השני וגם לא התחברתי.
מנחשים לאיזו סידרה, אני מתכוון?![]()
כן, העונה מסתיימת בפרק 9 באמת. גם לונה קבעה שזה היה שטני מצידם.אוקיי יופי שכבר התחילו לדבר על ניתוק כי עכשיו סיימתי את פרק 9, and i was under the impression שיש גם פרק 10 אבל פתאום אני קורא באינטרנט שזה הפרק האחרון לעונה??? אני צריך שמישהו יאשר או יכחיש לי את הדבר הזה כי לסיים ככה עונה זה שטני.
www.100incinema.com
אחלה, תודה!סיכום עונה 5 של סמוך על סול בעברית ובכתב לאנשים ששונאים ריקאפים בוידאו ומתעצלים לקרוא באנגלית (כלומר: אני).
שמה פה בעיקר כתזכורת לעצמי לקרוא את זה שבוע הבא לפני העונה החדשה (לקרוא מעכשיו מרגיש לי מוקדם מידי אני אשכח שוב)
![]()
"סמוך על סול": סיכום עונה 5 ומחשבות לקראת העונה האחרונה
בשבוע הבא, "סמוך על סול" תחזור עם החלק הראשון בעונתה האחרונה. רגע לפני שזה קורה, זהו בדיוק הזמן להיזכר באירועי הפרקים הקודמים. לכל העדכונים החמים: הצטרפו אלינו בערוץ הטלגרם החדש של מאה בקולנוע! דקה לפני שנצלול חזרה לנבכי העונה החמישית של סמוך על סול, שני דברים: הראשון, אם טרם נתתם צ'אנס לסדרה...www.100incinema.com
כפי שכבר כתבתי, הסדרה אכזבה מתחילת עונה 4. נמרחה כמו מסטיק ובדיעבד, אפשר היה לסיים אותה בעונה השלישית. בכל מקרה, הצפוי קרה. וילאנל מחוסלת, כשככל הנראה (למרות שלא נאמר במפורש), פאם חיסלה אותה באישור קרוליין. נותר רק לאחל בהצלחה לג'ודי קומר, שכבר בסרטים לשחרר את גאי והדו קרב האחרון (טרם ראיתי את שניהם) מוכיחה שיש לה עתיד גדול. והיא רק בת 28.
לא, זאת עונה רביעית ואחרונה בהחלט. אבל עובדים על ספין-אוף. אגב, גם אני סבור שהלט"ביות שם מופגנת בהגזמה.האם תהיה עונה נוספת ללהרוג את איב?
עוד קצת תזכורת: 13 הסצנות הטובות ביותר לדעת וואלה (אכן סצנות טובות) (כולל תזכורת לסוף העונה הקודמת שמסתבר שכחתי מזהסיכום עונה 5 של סמוך על סול בעברית ובכתב לאנשים ששונאים ריקאפים בוידאו ומתעצלים לקרוא באנגלית (כלומר: אני).
שמה פה בעיקר כתזכורת לעצמי לקרוא את זה שבוע הבא לפני העונה החדשה (לקרוא מעכשיו מרגיש לי מוקדם מידי אני אשכח שוב)
![]()
"סמוך על סול": סיכום עונה 5 ומחשבות לקראת העונה האחרונה
בשבוע הבא, "סמוך על סול" תחזור עם החלק הראשון בעונתה האחרונה. רגע לפני שזה קורה, זהו בדיוק הזמן להיזכר באירועי הפרקים הקודמים. לכל העדכונים החמים: הצטרפו אלינו בערוץ הטלגרם החדש של מאה בקולנוע! דקה לפני שנצלול חזרה לנבכי העונה החמישית של סמוך על סול, שני דברים: הראשון, אם טרם נתתם צ'אנס לסדרה...www.100incinema.com
חחח ממש!הוא הלך להרביץ לשק אגרוף מהלך גברי קלאסי.
אני דקה לתוך הפרק : תוהה אם כדאי לי לשתות מבקבוק האלכוג'ל או לשפוך את כולו עלי.
מה נסגר עם גברים וחולצות שקטנות עליהם במידה? הייתי בטוחה שהכפתורים של החולצה שלו כול רגע הולכים לפקוע ולהתעופף לכול עבר. כאילו שאנחנו הנשים לובשות בגדים לא נוחים אנחנו תמיד יכולות להאשים את הפטריארכיה, אבל מה התירוץ של הגברים?
אני חייבת לעבור לניו יורק ולחפש עבודה בתור תסריטאית במקום לבלות את כול החיים שלי בזיוף אמפטיה לזרים.
לא הוא כועס על היחס לשחורים בארה"ב מצד המשטרה או משהו.חחח ממש!
ברקע הראו אימג'ים שלו חושב על מה שעיצבן אותו? (לרוב זה אשה ורואים סצינות מהם)
תודהמתה על הראנטים שלך
זה כל כך נכון! ומעצבן אבל צפוי. המוסר הכפול לא נגמר, סתם מנסים להסתיר אותו מתחת לשטיח במעטה מזויף של קידמהעכשיו, אני אישה אשכנזייה מישראל, אני לא יכולה לשפוט/להביע ביקורת בנושא. אבל מה שמציק לי ברמה העקרונית שזה משהו (לקום באמצע העבודה, תיק חשוב וללכת להכות שק אגרוף) שרק לגברים מותר לעשות, רק אצל גברים זה היה עובר בשקט. אם הייתי קמה באמצע העבודה והולכת להוציא את העצבים שלי כי הרגע נזכרתי בפטריארכיה או בשואה היו מתייגים אותי בתור היסטרית, מישהי שלא מסוגלת לשלוט ברגשות שלה וכול דימוי שוביניסטי אחר בסגנון ואז גם משתמשים בזה בתור הצדקה למה אסור לקדם נשים וכ'ו. ובנוסף לכול, כנראה גם היו מפטרים אותי על המקום בטענה שאי אפשר לסמוך עלי, זה בעייתי.
כי הרגע נזכרתי בפטריארכיה או בשואה
על מה את מדברת?לא קוראת כי ספוילרים אבל נדמה לי שתיכננתי לראות את זה. ממליץ או לא?
אויש, משום מה נמחק לי הציטוט של אוסווין.על מה את מדברת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.