כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אוקיי, יש את זה ביס ולכן מכניסה לרשימת השאיפות לסופ"ש. (ובעצם יתכן אפילו שיהיה לי זמן מחר.)סוף סוף ראיתי את הפרק הראשון של The Gilded Age (העידן המוזהב)
וזה היה ארוך.
כלומר ליטרלי - הפרק הראשון הוא שעה ועשרים דקות.
אבל זה גם היה טוב אז אני ממליץ לכולם לראות. במיוחד למי שאהב את אחוזת דאונטון.
עד עכשיו אני לא מיבנה את הספורט הזה. כשראיתי אותו לראשונה לפני שנים לא הבנתי אם זה סתם הכנה של שטח ההחלקה או משהו או סוג של בדיחה...אמנם לא סידרה, אבל אני בשוק מזה שלערוץ הספורט הישראלי יש פרשן לקרלינג![]()
![]()
זה אחד מענפי הספורט המשעשעים ביותר שיש.עד עכשיו אני לא מיבנה את הספורט הזה. כשראיתי אותו לראשונה לפני שנים לא הבנתי אם זה סתם הכנה של שטח ההחלקה או משהו או סוג של בדיחה...
זה אחד מענפי הספורט המשעשעים ביותר שיש.
קודם כל - הספורטאים עצמם. יש נבחרות שנראות ששיכות לליגה למקומות עבודה לייצוג משרד רואי חשבון, יותר מאשר נבחרת אולימפית.
אחרי זה - הציוד. איפה עוד משתמשים במטאטא כאביזר ספורט רישמי ותקני?
וממשיך בקריאות העידוד של חברי הנבחרת אחד לשני (ולא משנה מה ארץ המוצא שלהם) - צעקות yop yop בקצב הטאטוא.
אני מתחיל לחשוד שאת הפרשנית לקרלינג של ערוץ הספורט הישראלי.זה אחד מענפי הספורט המשעשעים ביותר שיש.
קודם כל - הספורטאים עצמם. יש נבחרות שנראות ששיכות לליגה למקומות עבודה לייצוג משרד רואי חשבון, יותר מאשר נבחרת אולימפית.
אחרי זה - הציוד. איפה עוד משתמשים במטאטא כאביזר ספורט רישמי ותקני?
וממשיך בקריאות העידוד של חברי הנבחרת אחד לשני (ולא משנה מה ארץ המוצא שלהם) - צעקות yop yop בקצב הטאטוא.
והיתרון הגדול - החוקים ממש קלים למעקב:
לכל קבוצה 5 אבנים שלסירוגין הן מחליקים מאזור ההטלה לכיוון "הבית" (המטרה המסומנת ב-2/3 מהמסלול). מותר להשתמש במטאטא להקטין את החיכוך במסלול האבן, כדי להגדיל את המהירות שלה או המרחק שהיא עוברת. אחרי קו האמצע של הבית מותר לנבחרת היריבה להשתמש במטאטא כדי לגרום לאבן להמשיך ולצאת מהבית.
בסיום הטלת כל האבנים - מי שהאבן שלו הכי קרובה למרכז מקבל את הנקודות, והנקודות הן לפי מספר האבנים שקרובות למרכז יותר מהאבן הכי קרובה של הנבחרת השניה.
משחקים את זה 10 סיבובים, והמנצחים הם אלו עם הכי הרבה נקודות בסוף.
אפשר לשחק זוג, 3 או 4 כאשר מי שמחליק את האבן מתחלף כל סיבוב.
המון אסטרטגיה, המון תכנון.
זה כי היא קופי של שתי האחיות שלה( מימי וגרייס גאמר).ומסתבר שמאריאן זאת הבת של מרלין סטריפ, ונראתה לי ממש מוכרת משום מה, למרות שלא שיחקה בטלויזיה עד עכשיו
וואלה נכון, נראה לי שזה בגלל שראיתי את מימי באישה הטובה והן באמת נורא דומות.זה כי היא קופי של שתי האחיות שלה( מימי וגרייס גאמר).
מחר אני הולך לראות את השני, אז אם עוד לא ראית אותו עכשיו (או מחר) זה הזמן.ועד שראיתם כבר הספקתי לשכוח את הפרק הראשון ומחר כבר יוצא השלישי.
לא זיהיתי, אבל בקושי מכיר אותן. ראיתי את גרייס גאמר במר רובוט.זה כי היא קופי של שתי האחיות שלה( מימי וגרייס גאמר).
מוזיקה דרמטית כדי להגדיל את הדרמה נראה לי הייתה גם באחוזת דאונטון.הדרמה הגדולה בסוף הפרק הראשון הרגישה לי קצת מנופחת באופן מאולץ, אני מתכוונת לדמות של קארי קון שכל כך נואשת להתקבל ע"י החברה הגבוהה "הישנה", אני כמובן מבינה את ההשפלה שהיא חשה מזה שאף אחד לא הגיע כמעט, אבל המוזיקה הכה דרמטית בשניות הסיום על פניה הנחושות והזועמות היתה קצת אובר-דרמטיזציה בעיני ביחס למה שבסה"כ קרה לה...
ראיתי אותו כבר לפני שבוע.מחר אני הולך לראות את השני, אז אם עוד לא ראית אותו עכשיו (או מחר) זה הזמן.
מצדיקה את ההתפרצות שלה, אבל לא את עוצמת המוזיקה הדרמטית שליוותה את זה.ונראה לי שההשפלה ברמה שהיא ספגה מאוד מצדיקה את ההתפרצות שלה.
ממש דומות. לאחת האחיות היתה פעם סדרת בי"ח סבונית שלא האריכה ימים. היא חמודה אבל לא קיבלה מאמא את כישורי המשחקזה כי היא קופי של שתי האחיות שלה( מימי וגרייס גאמר).
רגע הסדרה לא עלתה כבר כולה?ומחר כבר יוצא השליש
למה?רגע הסדרה לא עלתה כבר כולה?
כי אם כן אני אחכה שהיא תעלה במלואה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.