אמלק כי יצא לי ארוך רצח (לא אשמתי זה סרט של 1:40 זה כמעט 3 פרקים!): סרט מקסים, קצת כריסמס-צ'יזי, בכיתי הרבה, זואי היא עדיין הספיריט אנימל שלי, וזואי ומקס חמודים רצח
באמת ארוך.
מאוד כריסמס צ'יזי. אני בעד צ'יז, אבל לפעמים נמאס לי לחלוטין מהקסם של כריסמס. לפחות היה את מקס כדי לייצג אותנו היהודים שלא אכפת להם מכריסמס (חוץ מדילן שהיא אובססיבית לכריסמס).
ובכן זה היה יפה

האם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.
לא נראה לי שהיה שום דבר שבכיתי ממנו, אבל היה מרגש.
מתחילים את הפרק בשיר כריסמס שמח בקניון כבר חששתי שכל הפרק יהיה שירי כריסמס אבל לשמחתי לא.
באמת מזל שלא הכל שירי כריסמס. בכל מקרה את השיר הזה כבר ראיתי בפרומו אז מאוד לא הייתי בעניין.
אגב, כל הקטע שהיא יושבת על הברך של סנטה ומספרת לו על החיים שלה ואומרת לו שהיא רוצה את אבא שלה בחזרה בשביל כריסמס - זה היה שילוב של סופר קיצ'י וסופר קרינג'י. אולי קרינצ'י.
מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה
למה לזואי אף פעם לא היה משהו קל כמו מישהו ששר אמברלה כי הוא רוצה מטרייה?
זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילור

איך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
טוב כמו שאמרתי זה הרגיש לי יותר מידי שחיטה של השיר. למזלי במקרים האחרים שהיא שרה בפרק זה לא היה רע כזה.
גם צפוי לחלוטין שהיא תרגיש שזה בגידה, אבל לא תספר להם.
דמעתי קלות בקטע שהיה כזה פלאשבקים לחגים הקודמים.
זה ממש לא.
אבל כן חשבתי באופן כללי במהלך הפרק על איך היה הכריסמס האחרון שלהם. היא מתארת שאבא שלה תמיד היה מארגן הכל בכריסמס, אבל בכריסמס האחרון הוא בטח היה חולה מידי כבר בשביל לעשות את זה. וזה גם בטח היה מדכא מאוד שהוא היה חולה ושידעו שיכול להיות שזה הכריסמס האחרון שלו. ציפיתי שיתייחסו לזה.
זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולם

הוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי
כן, זה די הזוי עד כמה הוא בסדר עם זה שהיא עכשיו עם מקס ועדיין מאוד מיודד איתה ועם מקס. במיוחד כי להבנתי הפרק מתרחש רק איזה שבועיים אחרי סוף העונה הקודמת ואז הפרידה שלה עם סיימון הייתה עוד די טרייה.
אם מישהו שלא ראה את הסדרה היה צופה בזה והיינו מספרים לו שזואי וסיימון היו זוג רק לפני זמן קצר הוא לא היה מאמין.
מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן
טוב, כבר דיברנו בעבר על עד כמה החברה הזאת מטורפת בדברים שהיא נותנת.
וזה הרבה יותר מתאים לסטריאוטיפ על חברות היי טק מאיך שאת מתארת את החברה שלך.
אבל רגע, את מתחילה עבודה חדשה. אולי בה כן יהיו דברים מטורפים כאלו. אני אחזיק אצבעות.
וכן, זה שהבוס שלהם בחלל זה כל כך מצחיק כי זה באמת הפך לכזה קלישאה של מיליארדרים. (למרות שרק איזה 2 באמת עשו את זה נראה לי)
לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר
גם אני לא ממש הבנתי את השיר (כלומר יותר הבנתי אותו מהתגובה של זואי שכנראה להם יש חופשות שהם מצפים להם)
אבל באמת היה כיף לשמוע את ליף שר והריקוד שלהם
מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי

ואז יש קטע מגניב שכל אחד שר לשני. אם כי השירים לא השתלבו בכלל, אבל נראה לי שזה הרעיון. זואי לא רוצה לוותר על כריסמס היא רוצה פול כריסמס. נראה לי מזל שמקס שומע אותה עכשיו כי אני לא בטוחה שהיא הייתה מסוגלת להגיד לו.
השירים המצטלבים היו ממש טובים. השיר של מקס טוב יותר גם כי זה שיר טוב יותר וגם כי הוא מבצע טוב יותר, אבל זה עדיין עבד טוב.
הקטע שלא ברור למה הוא מתעקש אחרי שהוא מבין שהיא רוצה כריסמס, הרי הוא אמר שהוא רק רוצה לעשות מה שהיא רוצה.
זואי מחליטה לאגד את כל המשפחה וליצור את הכריסמס המושלם בדיוק כמו שאבא שלה היה עושה אז ברור לנו מה יהיה בהמשך - היא תתאמץ מאד, הכל ישתבש והיא תכעס, ובסוף היא תגיע להשלמה שצריך לשחרר ולהמשיך הלאה.
וואו, איך חזית את העתיד

אבל באמת זאת כזאת קלישאה. בכל מקרה זה כן נעשה ברובו טוב.
בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.
כאילו משעשע, אבל מיותר. כל העלילה שלהם זועקת "היו חייבים לפי חוזה לתת לנו עלילה ולא היה להם רעיון טוב יותר"
הדבר הטוב בזה היה שזה הסתיים במה שדייויד כתב על השנה הקשה שהייתה להם. אם כי אני שמח שהוא לא באמת שלח את זה למישהו שהם לא אוהבים בכלל. אבל הייתי מעדיף שהם גם לא היו שולחים את העלון המזויף כי זה פשוט כל כך טיפשי.
בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.
כן זה שיר חמוד. ובעבר הרבה פעמים כשמגי שרה זה יצא די צורם והפעם זה עבד ממש טוב לדעתי. וממש חמוד.
מאוחר יותר מסתבר שגם מקס שמע את זה ומאוד חבל לי שלא ראינו אותם מקשיבים לשיר ביחד. בעצם בשום שלב לא ראינו אותם שומעים מישהו אחר שר שיר לב וזה חבל.
חחחח הצחיק אותי איך בקניית המתנות מו אומר לה "תעקבי אחרי מישהי עם נעליים חמודות ותקני מה שהיא קונה" וזה בדיוק מה שהיא עשתה

ואז לקראת סוף הפרק דיוויד עם הכובע
זה נשמע כמו רעיון כל כך מטופש.
אבל בתור מישהו שגם גרוע בלקנות מתנות אני קצת חושב על לנסות את זה.
פיי איזה יפה הם קישטו את הבית ביום וחצי האלה!!!
קצת מצחיק אותי שזואי אמרה שהיא צריכה להספיק הכל ביום וחצי ומו עוזר לה והעצה לגבי קישוט הבית זה outsourcing אבל זה פשוט אומר לגרום לאח שלה ומקס לעשות את זה. אז היא לא באמתעושה את זה בעצמה כמו שהיא אמרה למשפחה שלה.