דיוני סדרות #77

didalf

Well-known member
אוקי בנתיים שני דברים מאוד קרינג'יים
האחד הוא שמקס הזמין את האיש ההוא שהוא בכלל לא מכיר לכריסמס בבית של זואי.
איך לכל הרוחות זה יכול להחשב כדבר בסדר לעשות? איך היא לא רוצחת אותו? איך הוא יכל לחשוב שזה בסדר לעשות.
אפילו אם מגי כן ממש הייתה בעניין שלו ורוצה ליצור עכשיו קשר רומנטי, איך הוא חושב שרעיון טוב לעשות את זה בערב כריסמס שהחברה שלך מקדישה לזכר אבא שלה?!?!!?!?
זה פשוט דפוק לחלוטין. זה אולי עוד יסתדר כי הוא נראה חמוד, אבל זה דבר נוראי לעשות.

דבר שני זה שמו הפך את הצגת הכריסמס של הילדים להיות הצגה שהוא במרכזה.
וזה כל כך קרינג'י שהייתי חייב להפסיק ולבדוק מה קורה בפורום.
אז התחלתי שוב וזה רק נעשה גרוע יותר כשהוא בא ישירות אל הבן זוג שלו וניסה להוריד לו את המצלמה תוך כדי השיר.
ואני מבין שלמו יש כוח רצון ענק, אבל לא ברור איך הבמאית נתנה לו לעשות את זה.
חחחח כן שני הדברים האלה סופר קרינג'ים.
מקס יצא טמבל רצח|פנים|
ולגבי הבמאית זה שילוב קלטני של האופי המשתלט של מו ושל האופי המאד חסר עמוד שדרה של הבמאית כפי שראינו.

אבל היא שחטה את השיר bad blood. מעניין אותי מה את חשבת על זה. לי זה היה קשה.
אני שמחתי לשמוע שיר של טיילור|מאוהב|
ונכון שהיא לא הזמרת הכי טובה אבל ככה יש לנו יותר גישה למחשבות והרגשות שלה שזה נחמד.

וזה כל כך בולט לעומת כשמקס שר. והאם רק שמענו אותו שר פעם אחת בנתיים? זה לא פייר.
גם לא פייר ששמענו את ליף והצוות שרים רק פעם אחת. זה היה שיר שאני לא מכיר, אבל עדיין ביצוע די יפה.
באמת צריך יותר משניהם|פטיש|

ומה הקטע המוזר של האח ואשתו שהם עושים עיתון כריסמס מזויף?
האם חייבים לתת להם בכלל עלילה משלהם?
דווקא זה הצחיק אותי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי כבר בשבת בלילה אבל אתמול הייתי מושבת אז הנה
אמלק כי יצא לי ארוך רצח (לא אשמתי זה סרט של 1:40 זה כמעט 3 פרקים!): סרט מקסים, קצת כריסמס-צ'יזי, בכיתי הרבה, זואי היא עדיין הספיריט אנימל שלי, וזואי ומקס חמודים רצח|מאוהב|
באמת ארוך.
מאוד כריסמס צ'יזי. אני בעד צ'יז, אבל לפעמים נמאס לי לחלוטין מהקסם של כריסמס. לפחות היה את מקס כדי לייצג אותנו היהודים שלא אכפת להם מכריסמס (חוץ מדילן שהיא אובססיבית לכריסמס).
ובכן זה היה יפה|מאוהב| האם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.
לא נראה לי שהיה שום דבר שבכיתי ממנו, אבל היה מרגש.
מתחילים את הפרק בשיר כריסמס שמח בקניון כבר חששתי שכל הפרק יהיה שירי כריסמס אבל לשמחתי לא.
באמת מזל שלא הכל שירי כריסמס. בכל מקרה את השיר הזה כבר ראיתי בפרומו אז מאוד לא הייתי בעניין.
אגב, כל הקטע שהיא יושבת על הברך של סנטה ומספרת לו על החיים שלה ואומרת לו שהיא רוצה את אבא שלה בחזרה בשביל כריסמס - זה היה שילוב של סופר קיצ'י וסופר קרינג'י. אולי קרינצ'י.
מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה:-D
למה לזואי אף פעם לא היה משהו קל כמו מישהו ששר אמברלה כי הוא רוצה מטרייה?
זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילור|מאוהב| איך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
טוב כמו שאמרתי זה הרגיש לי יותר מידי שחיטה של השיר. למזלי במקרים האחרים שהיא שרה בפרק זה לא היה רע כזה.
גם צפוי לחלוטין שהיא תרגיש שזה בגידה, אבל לא תספר להם.
דמעתי קלות בקטע שהיה כזה פלאשבקים לחגים הקודמים.
זה ממש לא.
אבל כן חשבתי באופן כללי במהלך הפרק על איך היה הכריסמס האחרון שלהם. היא מתארת שאבא שלה תמיד היה מארגן הכל בכריסמס, אבל בכריסמס האחרון הוא בטח היה חולה מידי כבר בשביל לעשות את זה. וזה גם בטח היה מדכא מאוד שהוא היה חולה ושידעו שיכול להיות שזה הכריסמס האחרון שלו. ציפיתי שיתייחסו לזה.
זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולם8-* הוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי8-*
כן, זה די הזוי עד כמה הוא בסדר עם זה שהיא עכשיו עם מקס ועדיין מאוד מיודד איתה ועם מקס. במיוחד כי להבנתי הפרק מתרחש רק איזה שבועיים אחרי סוף העונה הקודמת ואז הפרידה שלה עם סיימון הייתה עוד די טרייה.
אם מישהו שלא ראה את הסדרה היה צופה בזה והיינו מספרים לו שזואי וסיימון היו זוג רק לפני זמן קצר הוא לא היה מאמין.
מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן:-D
טוב, כבר דיברנו בעבר על עד כמה החברה הזאת מטורפת בדברים שהיא נותנת.
וזה הרבה יותר מתאים לסטריאוטיפ על חברות היי טק מאיך שאת מתארת את החברה שלך.
אבל רגע, את מתחילה עבודה חדשה. אולי בה כן יהיו דברים מטורפים כאלו. אני אחזיק אצבעות.
וכן, זה שהבוס שלהם בחלל זה כל כך מצחיק כי זה באמת הפך לכזה קלישאה של מיליארדרים. (למרות שרק איזה 2 באמת עשו את זה נראה לי)
לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר|מאוהב|
גם אני לא ממש הבנתי את השיר (כלומר יותר הבנתי אותו מהתגובה של זואי שכנראה להם יש חופשות שהם מצפים להם)
אבל באמת היה כיף לשמוע את ליף שר והריקוד שלהם
מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי:-D
ואז יש קטע מגניב שכל אחד שר לשני. אם כי השירים לא השתלבו בכלל, אבל נראה לי שזה הרעיון. זואי לא רוצה לוותר על כריסמס היא רוצה פול כריסמס. נראה לי מזל שמקס שומע אותה עכשיו כי אני לא בטוחה שהיא הייתה מסוגלת להגיד לו.
השירים המצטלבים היו ממש טובים. השיר של מקס טוב יותר גם כי זה שיר טוב יותר וגם כי הוא מבצע טוב יותר, אבל זה עדיין עבד טוב.
הקטע שלא ברור למה הוא מתעקש אחרי שהוא מבין שהיא רוצה כריסמס, הרי הוא אמר שהוא רק רוצה לעשות מה שהיא רוצה.
זואי מחליטה לאגד את כל המשפחה וליצור את הכריסמס המושלם בדיוק כמו שאבא שלה היה עושה אז ברור לנו מה יהיה בהמשך - היא תתאמץ מאד, הכל ישתבש והיא תכעס, ובסוף היא תגיע להשלמה שצריך לשחרר ולהמשיך הלאה.
וואו, איך חזית את העתיד :-P: אבל באמת זאת כזאת קלישאה. בכל מקרה זה כן נעשה ברובו טוב.
בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.
כאילו משעשע, אבל מיותר. כל העלילה שלהם זועקת "היו חייבים לפי חוזה לתת לנו עלילה ולא היה להם רעיון טוב יותר"
הדבר הטוב בזה היה שזה הסתיים במה שדייויד כתב על השנה הקשה שהייתה להם. אם כי אני שמח שהוא לא באמת שלח את זה למישהו שהם לא אוהבים בכלל. אבל הייתי מעדיף שהם גם לא היו שולחים את העלון המזויף כי זה פשוט כל כך טיפשי.
בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.
כן זה שיר חמוד. ובעבר הרבה פעמים כשמגי שרה זה יצא די צורם והפעם זה עבד ממש טוב לדעתי. וממש חמוד.
מאוחר יותר מסתבר שגם מקס שמע את זה ומאוד חבל לי שלא ראינו אותם מקשיבים לשיר ביחד. בעצם בשום שלב לא ראינו אותם שומעים מישהו אחר שר שיר לב וזה חבל.
חחחח הצחיק אותי איך בקניית המתנות מו אומר לה "תעקבי אחרי מישהי עם נעליים חמודות ותקני מה שהיא קונה" וזה בדיוק מה שהיא עשתה:-D:-D
ואז לקראת סוף הפרק דיוויד עם הכובע:-D
זה נשמע כמו רעיון כל כך מטופש.
אבל בתור מישהו שגם גרוע בלקנות מתנות אני קצת חושב על לנסות את זה.
פיי איזה יפה הם קישטו את הבית ביום וחצי האלה!!!
קצת מצחיק אותי שזואי אמרה שהיא צריכה להספיק הכל ביום וחצי ומו עוזר לה והעצה לגבי קישוט הבית זה outsourcing אבל זה פשוט אומר לגרום לאח שלה ומקס לעשות את זה. אז היא לא באמתעושה את זה בעצמה כמו שהיא אמרה למשפחה שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
המשך (יצא ארוך מידי)
והארוחה מתחילה. ומישהו הזמין את ג'ק איש העצים. חוצפה. תקלה מספר 1 בערב המושלם של זואי. בתכלס אבל מוזר לי איך יום לפני החג אין למישהו תכניות שהוא מעדיף ללכת למסיבה של זרים. חשבתי שדב הזמינה אותו כי מתאים לה אבל מסתבר שזה מקס. הרג אותי אבל איך הוא זמזם לו שיר של חנוכה:-D:-D מסתבר שהוא גם שמע את השיר של מגי (בדיוק תהיתי אם מקס וזואי שומעים ביחד שירים של אחרים) וחשב שזה רעיון טוב להזמין אותו. אוי מקס איזה טמבל|פנים|
מאוד חבל שמקס לא ממש שר שיר של חנוכה.
טמבל זאת מילה קלה למה שמקס עשה. אני שמח שהוא לפחות הרגיש מאוד רע אחר כך, כלומר זה גם היה לי עצוב כמה שהוא היה עצוב, אבל בתכלס הוא צריך היה להיות. כי באמת אפילו אם מגי הייתה רוצה את זה אז זה רעיון ממש ממש מפגר.
בינתיים גם דב שינתה את המתכון של הליקר או משהו שעוד יותר מחרפן את זואי השינויים שעושים לחג המושלם שלה. אוף אני כ"כ הבנתי אותה שיש לה מסורות שכ"כ חשוב לה למלא ואנשים חדשים מבחוץ לא מבינים את זה ומשנים לה דברים כי מה הביג דיל. כאילו זה אולי טיפה ילדותי ולא בריא אבל אני כ"כ מבינה את התחושה הזאת.
האמת שאני ממש לא מתחבר עם התחושה הזאת. להדבק בדבקות מוגזמת למסורות נראה לי תמיד טיפשי. הרבה יותר כיף לזרום.
מגי ואיש העצים מתחברים ומתנשקים:-0 וזואי רואה:-0 אוח איזה טיימינג גרוע דווקא עכשיו כשהיא גם ככה על הקצה.
טיימינג בהחלט גרוע.
אבל אני שמח שבאופן כללי הראו שזואי כן מקבלת לרעיון שאמא שלה תתחיל לצאת עם גברים אחרים. אני שונא כשילדים בוגרים לא מוכנים שההורים שלהם ימצאו מישהו חדש אחרי מוות.
אבל אני לחלוטין הייתי בעד מגי והבחור ההוא. חשבתי שיתנו לו קצת יותר נפח עם כל זה שראינו שהוא בכה מהגרביים של הלגו. וחשבתי אולי יסבירו למה באמת אין לו שום מקום אחר ללכת אליו בכריסמס. קצת חבל לי שבסוף מגי מחליטה שהיא עוד לא מוכנה לצאת עם מישהו אחר.
בהצגת החג של הילדה של פרי מו משתלט על הכל אוי לא הקרינג'|פנים| זה אמור להיות אבאוט הילדים אוח זה היה קשה לצפיה.
על זה כבר פירטתי עד כמה זה היה קשה לי לראות. אני אפילו לא יודע אם השיר שמו שר היה טוב או לא. כלומר הגיוני שזה היה ביצוע טוב כי זה מו, אבל הקרינג' הרב מנע ממני לשים לב.
ונורא מעצבן אותי שבשיחה של מו ופרי אז פרי בקושי מצליח להסביר למו למה הוא היה קר איתו ומו בכלל לא מתנצל. כשאני ראיתי את זה אני חשבתי שזה דבר שיכו לגרום לפרי להפרד ממו, אבל הרגיש כאילו אין לזה שום השלכה.
לפחות בסוף הפרק מו כן נותן לילדה לשיר. אם כי היה לי חבל שהוא לא נתן לילד גם לשיר (כי אם אני זוכר נכון היה פרק שבו הילד שר איזה שיר לב לזואי במוזיאון וזה היה ביצוע ממש טוב)
במהלך הארוחה יש קצת בלגן וכמובן שנשבר כדור השלג שזואי ציינה קודם כמה הוא חשוב למשפחה. לאאאאא!! אוף ידעתי שזה יקרה ושזה ישבור אותה. ואז אחד השירים האהובים עליי ויש יו וור היר|מאוהב| בכיתי כבר מהתו הראשון ולאורך כל השיר. האמת חשבתי שנראה אח"כ את זואי מתחרפנת ובורחת אבל ההמשך כבר היה כשהם הלכו לישון אז היא שרדה את זה יותר טוב ממש שחשבתי.
מקס וזואי שניהם עצובים והוא מחבק אותה איזה חמודים|מאוהב|
איזה אידיוטי זה לשים כדור שלג ענק על שולחן אוכל בכלל? וזואי הייתה שם גם מעצבנת עם זה שהיא התעקשה לחתוך את העוף וכל הדרמה שלה. וזה שהיא נוזפת בדייויד ואמילי על העלון (המגוחך באמת) שלהם בזמן הארוחה.
השיר אחרי שהכדור שלג נשבר היה יפה מאוד, אבל היה לי קצת קשה להתרכז בו כי היה את הריקוד הרובוטי של דייויד ואשתו שאז כנראה הדביק את מגי וזואי.
כאילו באמת לא ברור לי אם הסדרה מעסיקה כוריאוגרף אחד שעושה את הריקודים הטובים ואחד אחר בשביל הריקודים הגרועים.
מקס נורא עצוב שזה עצוב, אבל כמו שאמרתי הוא היה אדיוט מוחלט אז גם מגיע לו.
ואז יש לזואי חלום על אבא שלה כמובן בשחור לבן כמו הסרטים שהם היו רואים. האם בכיתי שוב? אוף כן. והוא כמובן אומר לה שהיא צריכה לשחרר ולתת הזדמנות לדברים חדשים.
כלומר הוא בעצם אומר לה שאני צדקתי כל הזמן :-P:
האמת שלא התרגשתי מהקטע הזה. היה די צפוי קטע חלום כזה והיה נורא קיצ'י.
אז זואי קמה בבוקר רגועה ומפוייסת יותר אבל איפה מקס? הוא בספסל שלהם ליד הים. לראות את כל המשפחה שרה שיר עצוב פתאום הבהיר לו כמה הכוח הזה הוא לא רק מתנה אלא גם קשה כי כנראה שדרך השירים הוא ממש מרגיש את הכאב של האחרים. והוא מרגיש שזה אשמתו כי הוא הביא את ג'ק ששבר את הכדור. אבל אז הייתה להם שיחה חמודה|מאוהב| ואז הם שרים דואט רומנטיי יאיי|מאוהב| באמת מקס לא שר מספיק הפרק!!! אבל אז פתאום מקס מפסיק לשמוע את זואי:-0 הכוח שלו התפוגג8-* איזה מוזר. הם כל הזמן מנסים להבין למה היקום שלח לו את הכוח הזה אבל אני בעיקר תוהה איך. כאילו לזואי הייתה תאונת MRI זה די ישיר למוח זה חצי הגיוני. למקס זה הגיע משומקום8-*
שמחתי שזואי הסבירה למקס שהעצב שהיה בשיר שלהם הוא לא ממש אשמתו, כי זה עצב שהם סוחבים איתם כל הזמן. הוא גם לא אשם שג'ק שבר את הכדור (גם ג'ק לא אשם, לא שמים דבר כזה על השולחן עם רוצים שזה ישאר שלם). אבל הוא כן צריך להרגיש רע על זהשהוא בכלל הזמין את ג'ק ואני לא רוצה שהוא ישכח את זה שהוא אידיוט גמור.
טוב באמת שמקס מבין שהכוח הזה הוא קשה ולא רק כיף כשאנשים שרים לך בדיוק על מה שהם רוצים (כמו מטריות)
הדואט היה חמוד מאוד והיה עצוב מאוד כשתוך כדי אנחנו רואים שזואי עדיין שומעת את מקס אבל הוא לא שומע אותה.
זה כאילו היקום הבין שמקס שר הרבה יותר טוב ולכן עדיף לתת לו לשיר ולא לה (אוקי אני רע, האמת שבשיר הזה היא שרה יפה מאוד).
זה לא שהתאונת MRI שלה היא בעצם דבר הגיוני. יותר מסוכם שזה כוח קוסמי כלשהו נתן לה את הכוח הזה בשביל מטרות נעלות מאשר שזה באמת קשור לMRI. ולכן זה הגיוני באותה מידה שהכוח יכל לעבור זמנית למקס.
מגי גם הולכת לדבר עם הקבר של מיץ' ובכיתי שוב;-(
אוקי, זה היה עצוב
בסוף כולם הולכים למסיבת הקריוקי של מו כמובן. טובין כולו שבור מהסקי:-D מקס וסיימון לגמרי באדיז, מוזר.
וגם ליף היה שם!
ויותר חשוב - היה קטע שליף מתחיל לספר לזואי על מה שהיה לו בחופשה שלו וזואי מהר עוברת הלאה כי לא מעניין אותה. אבל בקצת ששמעו זה היה נשמע שהוא מספר משהו שהוא דיבר עם האקס שלו ונראה לי שהוא אמר על האקס שלו he. כלומר שזה אקס זכר. זה היה לא ברור גם עם הכתוביות באנגלית ולמרות שחזרתי איזה פעמיים. אבל זה שווה ציון.
הפעם מו נותן לילדה את הספוטלייט כדי לשיר.
כמו שאמרתי, זה היה לפחות מה שהוא יכל לעשות.
זואי אומרת למקס שאם הוא רוצה לדעת איך היא מרגישה שפשוט ישאל (כן ממש זואי אני אוהבת אותך אבל את לא גלויה במיוחד לגבי הרגשות שלך)
אבל מכפת לי כי הם חמודים ומתנשקים|מאוהב|
הם באמת מאוד חמודים.
חבל רק שאם הסדרה תמשיך בטח עוד יהיו להם מריבות והפרדויות.
כולם שמחים ומאושרים מרי כריסמס!!

אני מקווה מאדדדדדדדדדדדדדדד שיצילו את הסדרה!!
אבל אם לא זה לפחות היה סיום אפילו יותר טוב מהפרק האחרון.
למרות שהיו לי הרבה תלונות אני מאדו מקווה שזה לא היה הסיום.

didalf

Well-known member
ראיתי כבר בשבת בלילה אבל אתמול הייתי מושבת אז הנה
מקווה שאתה מרגיש יותר טוב|חיבוק|

אגב, כל הקטע שהיא יושבת על הברך של סנטה ומספרת לו על החיים שלה ואומרת לו שהיא רוצה את אבא שלה בחזרה בשביל כריסמס - זה היה שילוב של סופר קיצ'י וסופר קרינג'י. אולי קרינצ'י.
חחחחח ממש:-D

למה לזואי אף פעם לא היה משהו קל כמו מישהו ששר אמברלה כי הוא רוצה מטרייה?
נכון? לא יפה. ישר נפלו עליה עם בעיות קשות.

אבל כן חשבתי באופן כללי במהלך הפרק על איך היה הכריסמס האחרון שלהם. היא מתארת שאבא שלה תמיד היה מארגן הכל בכריסמס, אבל בכריסמס האחרון הוא בטח היה חולה מידי כבר בשביל לעשות את זה. וזה גם בטח היה מדכא מאוד שהוא היה חולה ושידעו שיכול להיות שזה הכריסמס האחרון שלו. ציפיתי שיתייחסו לזה.
וואלה, לא חשבתי על זה.

אבל רגע, את מתחילה עבודה חדשה. אולי בה כן יהיו דברים מטורפים כאלו. אני אחזיק אצבעות.
אולי:-D יש בה מקרר גלידות בינתיים אז זאת התקדמות.

הקטע שלא ברור למה הוא מתעקש אחרי שהוא מבין שהיא רוצה כריסמס, הרי הוא אמר שהוא רק רוצה לעשות מה שהיא רוצה.
כן אני גם לא הבנתי. אבל אולי זה הקטע שזה השיר אז זה הרצון שלו מדבר יותר מראש אז הרצון שלו עדיין רוצה להיות רק שניהם. הרי אחרי שהם סיימו לשיר את הרצונות שלהם הוא די בקלות זרם עם לעשות חג כמו שהיא רוצה.

הדבר הטוב בזה היה שזה הסתיים במה שדייויד כתב על השנה הקשה שהייתה להם. אם כי אני שמח שהוא לא באמת שלח את זה למישהו שהם לא אוהבים בכלל. אבל הייתי מעדיף שהם גם לא היו שולחים את העלון המזויף כי זה פשוט כל כך טיפשי.
דווקא הצחיק אותי אחרי הרגע המרגש הזה שהוא כתב בסוף הם ".....אז שולחים את המזוייף כן?":-D
בעיקר אני אוהבת שהם באותו ראש בזה. זה חמוד בעיני שזוג באותו ראש במשהו טיפשי כזה.

מאוחר יותר מסתבר שגם מקס שמע את זה ומאוד חבל לי שלא ראינו אותם מקשיבים לשיר ביחד. בעצם בשום שלב לא ראינו אותם שומעים מישהו אחר שר שיר לב וזה חבל.
נכון.

קצת מצחיק אותי שזואי אמרה שהיא צריכה להספיק הכל ביום וחצי ומו עוזר לה והעצה לגבי קישוט הבית זה outsourcing אבל זה פשוט אומר לגרום לאח שלה ומקס לעשות את זה. אז היא לא באמתעושה את זה בעצמה כמו שהיא אמרה למשפחה שלה.
היא עדיין פקדה עליהם.

טמבל זאת מילה קלה למה שמקס עשה. אני שמח שהוא לפחות הרגיש מאוד רע אחר כך, כלומר זה גם היה לי עצוב כמה שהוא היה עצוב, אבל בתכלס הוא צריך היה להיות. כי באמת אפילו אם מגי הייתה רוצה את זה אז זה רעיון ממש ממש מפגר.
ממש. אבל הוא הרגיש כ"כ רע בעצמו אח"כ אז כבר לא היה לי טעם לכעוס עליו.

האמת שאני ממש לא מתחבר עם התחושה הזאת. להדבק בדבקות מוגזמת למסורות נראה לי תמיד טיפשי. הרבה יותר כיף לזרום.
אני יודעת את זה בתיאוריה אבל זה עניין של רגש אבל כידוע אתה רובוט. במיוחד כשהדבקות הזאת היא נסיון לשחזר משהו שכבר אבד ואתה יודע שלא ישוב. אתה יודע שזה מטומטמם ולא מסוגל להרפות ורוצה רק פעם אחת אחרונה להרגיש כמו פעם. וגם ככה זאת הרגשה קשה כשאתה ודע שמה שאתה עושה קצת מטופש אז אנשים מבחוץ שהורסים את זה כי הם לא מבינים את המשמעות בשבילך זה עוד יותר מתסכל.

אבל אני שמח שבאופן כללי הראו שזואי כן מקבלת לרעיון שאמא שלה תתחיל לצאת עם גברים אחרים. אני שונא כשילדים בוגרים לא מוכנים שההורים שלהם ימצאו מישהו חדש אחרי מוות.
נכון.

ונורא מעצבן אותי שבשיחה של מו ופרי אז פרי בקושי מצליח להסביר למו למה הוא היה קר איתו ומו בכלל לא מתנצל. כשאני ראיתי את זה אני חשבתי שזה דבר שיכו לגרום לפרי להפרד ממו, אבל הרגיש כאילו אין לזה שום השלכה.
נכון? מו בכלל לא הבין מה הוא עשה לא בסדר.

איזה אידיוטי זה לשים כדור שלג ענק על שולחן אוכל בכלל? וזואי הייתה שם גם מעצבנת עם זה שהיא התעקשה לחתוך את העוף וכל הדרמה שלה. וזה שהיא נוזפת בדייויד ואמילי על העלון (המגוחך באמת) שלהם בזמן הארוחה.
קלירלי היא הייתה כבר חצי בהתמוטטות עצבים עזוב אותה!!!!

כאילו באמת לא ברור לי אם הסדרה מעסיקה כוריאוגרף אחד שעושה את הריקודים הטובים ואחד אחר בשביל הריקודים הגרועים.
:-D
כאילו הם טובים באנמברים של מיוזיקלס אבל לא ריקוד מודרני.

כלומר הוא בעצם אומר לה שאני צדקתי כל הזמן :-P:
ברור שצדקת בפועל בעולם הרובוטים הקרים שאין להם רגשות ויודעים מה הדבר הנכון שכלית תמיד לעשות. מה לעשות שהרבה פעמים שכל ורגש זה דברים מנוגדים.

ויותר חשוב - היה קטע שליף מתחיל לספר לזואי על מה שהיה לו בחופשה שלו וזואי מהר עוברת הלאה כי לא מעניין אותה. אבל בקצת ששמעו זה היה נשמע שהוא מספר משהו שהוא דיבר עם האקס שלו ונראה לי שהוא אמר על האקס שלו he. כלומר שזה אקס זכר. זה היה לא ברור גם עם הכתוביות באנגלית ולמרות שחזרתי איזה פעמיים. אבל זה שווה ציון.
וואלה:-0 בכתוביות באמת כתוב HE אבל לא ברור מה הוא אומר. עוד לא אבדה תקוותנו:-D
חיפשתי את הקטע הזה אז נתקלתי בזה שהם פוגשים את טובין השבור והוא כזה "אתם צריכים לראות את הבחור השני" ומקס: "אתה מתכוון ההר?":-D

למרות שהיו לי הרבה תלונות אני מאדו מקווה שזה לא היה הסיום.
כן אתה באמת רק מתלונן לפעמים אני לא מבינה אם אתה בכלל אוהב את הסדרה:-(

Lhuna3

Well-known member
מקווה שאתה מרגיש יותר טוב|חיבוק|

חחחחח ממש:-D

נכון? לא יפה. ישר נפלו עליה עם בעיות קשות.

וואלה, לא חשבתי על זה.

כן אני גם לא הבנתי. אבל אולי זה הקטע שזה השיר אז זה הרצון שלו מדבר יותר מראש אז הרצון שלו עדיין רוצה להיות רק שניהם. הרי אחרי שהם סיימו לשיר את הרצונות שלהם הוא די בקלות זרם עם לעשות חג כמו שהיא רוצה.

דווקא הצחיק אותי אחרי הרגע המרגש הזה שהוא כתב בסוף הם ".....אז שולחים את המזוייף כן?":-D
בעיקר אני אוהבת שהם באותו ראש בזה. זה חמוד בעיני שזוג באותו ראש במשהו טיפשי כזה.

נכון.

היא עדיין פקדה עליהם.

ממש. אבל הוא הרגיש כ"כ רע בעצמו אח"כ אז כבר לא היה לי טעם לכעוס עליו.

אני יודעת את זה בתיאוריה אבל זה עניין של רגש אבל כידוע אתה רובוט. במיוחד כשהדבקות הזאת היא נסיון לשחזר משהו שכבר אבד ואתה יודע שלא ישוב. אתה יודע שזה מטומטמם ולא מסוגל להרפות ורוצה רק פעם אחת אחרונה להרגיש כמו פעם. וגם ככה זאת הרגשה קשה כשאתה ודע שמה שאתה עושה קצת מטופש אז אנשים מבחוץ שהורסים את זה כי הם לא מבינים את המשמעות בשבילך זה עוד יותר מתסכל.

נכון.

נכון? מו בכלל לא הבין מה הוא עשה לא בסדר.

כאילו הם טובים באנמברים של מיוזיקלס אבל לא ריקוד מודרני.

ברור שצדקת בפועל בעולם הרובוטים הקרים שאין להם רגשות ויודעים מה הדבר הנכון שכלית תמיד לעשות. מה לעשות שהרבה פעמים שכל ורגש זה דברים מנוגדים.

חיפשתי את הקטע הזה אז נתקלתי בזה שהם פוגשים את טובין השבור והוא כזה "אתם צריכים לראות את הבחור השני" ומקס: "אתה מתכוון ההר?":-D

הלו! דקסטר יושב בחושך ומחכה לך!!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ביפ בופ ביפ
אז מה שאת אומרת זה שגם אבא שלה הוא רובוט?
דווקא נראה לי הרבה יותר רובוטי לרצות להשאיר הכל בדיוק כמו שהוא היה בדיוק.
אני אוהב הפתעות ושינויים שזה מאוד לא רובוטי.
מסכנה באמת
אם נאמין חזק חזק חזק הוא עדיין יכול להיות ביסקסואל
זה נשמע מעולה
(וגם מאוד בעייתי למי שרוצה לא לאכול גלידה, אבל ככה הדברים האלו)
אני יודע שאני מתלונן הרבה על הסדרה. ואני יודע שזה מעצבן כי זה מעצבן אותי כשאני רואה סדרה ומישהו אחר מתלונן עליה.
אבל הסדרה איכשהו מאוד טובה בדברים מסויימים ומאוד מוזרה בדברים אחרים. כמו איך ליהקו לכזאת סדרה שחקנים שלא כל כך טובים בשירה?
ומה הקטע של הקפיצה בין עלילות משנה כמו כל הקטע עם השכן, האח שהצטרף ללהקה של השכן, האחות של אמילי, זה שהיא עבדה לשני פרקים עם מגי.
השאלה היא האם עדיף שאני פשוט אכתוב על הדברים שאני אוהב בכל פרק או שאני אתייחס גם לדברים שמעצבנים אותי?

didalf

Well-known member
השאלה היא האם עדיף שאני פשוט אכתוב על הדברים שאני אוהב בכל פרק או שאני אתייחס גם לדברים שמעצבנים אותי?
כן. במיוחד אם מה שמעצבן אותך זה זואי עצמה.

אז מה שאת אומרת זה שגם אבא שלה הוא רובוט?
לא אבל שהיא הייתה צריכה ללמוד את זה בדרך הקשה. קודם לנסות ולהפגע ואז להשלים עם זה שדברים משתנים.

אם נאמין חזק חזק חזק הוא עדיין יכול להיות ביסקסואל

dilia snake

Well-known member
היי! זה מטוס ? זה ציפור? לא! עדי באמת כותבת משהו על סדרה שהיא לא כישור הזמן.

סה"כ אהבתי את הפרק.

צריך להגיד: אפשר לעשות סצנות סקס לוהטות גם בPG או PG13 רק צריך להוסיף שריטות על הגב של הגבר וזה כמו קסם :-D .

היילי וג'יי נשואים!!! בקטע ההזוי הם לא הזמינו אף אחד ושאני אומרת אף אחד כאילו ברצינות, זה היה רק הם ושופטת. אפילו וויל לא היה שם8-* זו הולכת להיות חתיכת שיחה מביכה.

האם ג'יי הוא הדמות היחידה בשיקגו PD עם עמוד שדרה של ממש? כאילו לוויט יש עקרונות וקוד מוסרי משלו ופלאט כ"כ ברקע שהיא על תקן תפאורה כמעט(פשע טלוויזיוני!) היילי מגלה מידי פעם ניצנים כול שהם. אבל שאר היחידה? זה כמו כת. עכשיו זה היכה בי 51 זו הכת של בודן ומודיעין זו הכת של וויט ורק לגודווין אין כת משלה. מישהו צריך לתקן את זה:-D:-D. אבל זה גם מטריד בלי צחוק.

אבל כן עכשיו שג'יי הוא הדמות הכי מעניינת בסדרה חוץ מוויט, מעניין מה הם יעשו עם זה. במיוחד שהוא שינה את הכללים/יחסים ביניהם. התחושה שלי? בינואר נקבל פרק שלם שמתמקד בקים או גרוע מזה באדם ועד שיחזרו כבר נשכח שזה קרה.

זוכרים שהסדרה הייתה טלנובלה גרועה? אז החזירו את הכותבים ההם ועכשיו יש לנו רופא שנראה כאילו הולך לנהל מערכת יחסים גם עם האימא וגם עם הבת שלה וזה דוחה כמו שאתם חושבים.

אני עדיין לא קונה את היחסים בין מגי לונסה, זה נראה תמיד כאילו יש לה מניע מנסתר ושהיא הולכת לנצל את הקשר ביניהן כדי לרמות את מגי כמו בכול הסיפור עם בדיקת הסמים וכאלה.

גם משהו עם דין לא עובד לי, כאילו אני אמורה להבין שחמש דקות בתוך הסימולציה והוא שינה ב-180 מעלות את היחס שלו לפגועי נפש? גם אם החרטה שלו על אית'ן אמיתית אני לא קונה את השאר.

והסוף? איך המה שמה ידעה וקופר ידעו שוויל מאחורי כול זה? זה מרגיש כאילו פספסתי משהו.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
סדרה מדהימה, רק מהפרק הראשון- שעוסקת בתקופת הבהלה לזהב. איב יוסון, אווה גרין, היימיש פטאל ומרטון צ'וקאס נהדרים.

מילי08

Well-known member
צריך להגיד: אפשר לעשות סצנות סקס לוהטות גם בPG או PG13 רק צריך להוסיף שריטות על הגב של הגבר וזה כמו קסם :-D .
זה הכי שנות ה 80!
זוכרים שהסדרה הייתה טלנובלה גרועה?
כשאין נושאים טובים אז טלנובלה זה תמיד המוצא הכי טוב

סיימתי את On my Block. נפלאה בעיני. נעה בין המצחיק לעצוב ובין הדרמה לאבסורד. השחקנים אמנם לא הכי טובים שיש, אבל עושים עבודה טובה והדמויות מקסימות ומעוררות אמפתיה. והכי חשוב, הכותבים לא לקחו את הסיפור למקום אובר- דרמטי. הדרמה קיימת בעצם החיים שלהם, אבל זה לא העיקר. רציתי לכתוב את זה ב |כן| ו |לא| החודשי אבל שניר לא כאן וכולנו מתעצלים לפתוח בעצמנו :-P:

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
לקח לי בערך עשר דקות? רבע שעה? לנחש מי הבחור הרע שעומד מאחורי כול זה וצדקתי. אולי כי לסדרה יש כרגע נבל גדול אחד וזהו.

רינה נוראית, ומשהו ביחסים שלה ושל ג'ובל מוזרים. שלא נדבר על קרב החתולות המוזר בינה לבין איזבל(אני כ"כ טים איזבל בשלב הזה. לכי תראי לה מה זה גירל!)

פרק מאכזב, כול הבלאגן אם היורים והכול ואף אחד לא מת. לא השוטר לשעבר שהתלווה אל ג'ס, לא אבא שלו. כ"כ הרבה גופות ואפילו לא מישהו שממש אכפת לנו ממנו. באסה. אבל ת'כלס אפשר להבין זה היה "פרק בקבוק", ואווירה של חג מולד אבל עדיין למה אף אחד לא מת? או נפצע?

כמובן שהפרק נגמר בזה שהאישה של שריל יולדת, ויש להן בן8-{.

אבל היו כמה סצנות חמודות עם טלי ושרה.

dory30

Well-known member
ככל שעובר הזמן, ברור שלידיה וולס היא מנוולת. שוד הזהב מבעלה השיכור קרוסבי, שיתוף הפעולה עם המתחזה לו וכמובן - הניצול המחפיר של אנה, מראה לנו שמדובר באישה שטן. בשלב זה של העלילה, היא עצורה בחשד לרצח ומנסה להסתגל למציאות חדשה.

התחלתי לראות את Blade Runner: Black Lotus, זאת סידרת אנימציה חדשה שמשודרת ב-Adult Swim (יש 6 פרקים כרגע) ואני ממש נהנה ממנה, האנימציה מהממת, לפעמים זה נראה כמעט מציאותי והתסריט מצוין, ממליץ מאוד ולא חייבים לראות את הסרטים קודם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לראות את Blade Runner: Black Lotus, זאת סידרת אנימציה חדשה שמשודרת ב-Adult Swim (יש 6 פרקים כרגע) ואני ממש נהנה ממנה, האנימציה מהממת, לפעמים זה נראה כמעט מציאותי והתסריט מצוין, ממליץ מאוד ולא חייבים לראות את הסרטים קודם.
אני צריך בכל מקרה לראות את הסרטים האלו מתישהו
ואז אולי אני אתחבר גם עם הסדרה הזאת

למעלה