כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
קראתי על זה ביקורת טובה. לא התחברתי.פרקים 3 ו-4 של הסדרה לא מאכזבים. מתברר שרוי לינץ' הוא לא המאפיונר האמיתי, אלא אשתו. היא מתחזה לנכה והיא המוח מאחורי מרבית התוכניות, כולל הרג אנשים ומכירת נכסי הנדלן שברשותם. בנוסף, הבת שלהם היא בכלל מהכומר, שהוא מאפיונר לשעבר. מה שהכי מסקרן, זה האם ל- GUILT יש עוד עונה?
כרצונך.קראתי על זה ביקורת טובה. לא התחברתי.
לא שמעתי על הדבר הזה עד עכשיוהד קולך הוא בהחלט קול מרענן בטלוויזיה המקומית. דרמה שמעבר לסיפור המוזיקלי, היא מספרת את סיפורם של בני שלושה דורות באותו תחום מקצועי. אפשר היה לשים במקומם גם קולנוענים, שוטרים ונגרים. בכל מקרה, התרשמתי מכישורי המשחק של אור עממי ברוקמן ואיתמר רוטשילד. את וילו כולנו מכירים לטובה. הסצינה שאני הכי אוהב זה ההשתנה על הקבר של האבא- ושיחה של קובי עם המעריצה שמגיעה למקום ועדה למחזה.
קראתי את כל הקדימונים, כולל קדימון מעריך וארוך בגלריה, תו איכות?, של הארץ. לא שוכנעתי.לא שמעתי על הדבר הזה עד עכשיו
אבל זה נשמע טוב אז אולי אני אבדוק את זה
למי שרוצה לדעת - הד קולך זאת דרמה חדשה של כאן11 שמספרת על 3 דורות של מוזיקאים מאותה משפחה
שני הפרקים הראשונים כבר זמינים בערוץ היו-טיוב של כאן11
והנה טריילר קצר למי שרוצה:
*ועכשיו שנכנסתי לדף יו-טיוב של כאן 11 גיליתי גם שיש עונה חדשה של זהו זה.
בקיצור - רשימת הסדרות שאני רוצה לראות בסופש צריכה עידכון
זהו זה שוברת שיאים. מי אמר שנוסטלגיה זה בהכרח דבר רע?*ועכשיו שנכנסתי לדף יו-טיוב של כאן 11 גיליתי גם שיש עונה חדשה של זהו זה.
כן, ראיתי את הפרק האחרון וזה ממש טוב.זהו זה שוברת שיאים. מי אמר שנוסטלגיה זה בהכרח דבר רע?
כן זאת הייתה סצנה מעולה בפני עצמה, אבל היא גם השתלבה עם האווירה ההזויה של הקטעים במכונית שלו. הקטע שהסירי במכונית מדברת אליו ונוהגת במקומו הרגישו בהתחלה כמו חלום. ואז בקטע שהיא מתריעה בפניו על הולך רגל אבל מסרבת לתת לו שליטה זה גם הרגיש לי כמו חלום. אז כשהאישה הזאת הופיעה עם הקול שדומה לסירי הייתי בטוח בהתחלה שהוא מדמיין אותה.הסצינה שאני הכי אוהב זה ההשתנה על הקבר של האבא- ושיחה של קובי עם המעריצה שמגיעה למקום ועדה למחזה.
השאלה היא האם זאת באמת האמת שלו, או שהוא מרגיש שהוא צריך לעשות מה שאבא שלו אמר.לני מכשיל את עצמו בבחינות לכוכב אחד, כי הוא מעדיף ללכת עם האמת שלו.
נראה שבסוף שם לני מזהה שקובי לובש את החולצה של המורה ומתעצבן מזה. אולי היה לו קראש על המורה, לא שזה ריאלי.שוכב עם המורה של לני (נראית טוב, אני לא מאשים אותו).
השאלה היא האם זאת באמת האמת שלו, או שהוא מרגיש שהוא צריך לעשות מה שאבא שלו אמר.
מעניין ששמת לב, אני לא.נראה שבסוף שם לני מזהה שקובי לובש את החולצה של המורה ומתעצבן מזה. אולי היה לו קראש על המורה, לא שזה ריאלי.
נחיה ונראה, כעיקרון, דרמה היא העצמה של קונפליקטים קיימים.באופן כללי לדעתי יבנה כאן בהדרגה מעבר של לני מההערצה לאבא שלו ורצון גדול לכך שהוא יכבד אותו, לזה שלני יתחיל לראות את אבא שלו כבעייתי וילך יותר נגדו.
העונה ממשיכה להפתיע לחיוב. פרק 3 מתאר את השבר בין קובי ולני, אחרי שהאחרון גילה שאביו הסתיר ממנו את האפשרות להיבחן שוב בתוכנית הריאליטי, קונפליקט שנפתר בהמשך. בפרק 4, קובי ושאר ותיקי הלהקה הולכים להופיע בקיבוצים. לני ממשיך למסלול נפרד, של חזרה לתוכנית ורומן עם עוזרת הבמאי, שמבוגרת ממנו במספר שנים. זה נגמר בלילה של הוללות, סקס וסמים קלים. מעניין מה הם זוממים לפרק 5.
הפלייליסט של זואי ספיישל כריסמס
אמלק כי יצא לי ארוך רצח (לא אשמתי זה סרט של 1:40 זה כמעט 3 פרקים!): סרט מקסים, קצת כריסמס-צ'יזי, בכיתי הרבה, זואי היא עדיין הספיריט אנימל שלי, וזואי ומקס חמודים רצח
ובכן זה היה יפההאם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.
מתחילים את הפרק בשיר כריסמס שמח בקניון כבר חששתי שכל הפרק יהיה שירי כריסמס אבל לשמחתי לא.
מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה
זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילוראיך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
דמעתי קלות בקטע שהיה כזה פלאשבקים לחגים הקודמים.
זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולםהוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי
מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן
לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר
מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי
ואז יש קטע מגניב שכל אחד שר לשני. אם כי השירים לא השתלבו בכלל, אבל נראה לי שזה הרעיון. זואי לא רוצה לוותר על כריסמס היא רוצה פול כריסמס. נראה לי מזל שמקס שומע אותה עכשיו כי אני לא בטוחה שהיא הייתה מסוגלת להגיד לו.
זואי מחליטה לאגד את כל המשפחה וליצור את הכריסמס המושלם בדיוק כמו שאבא שלה היה עושה אז ברור לנו מה יהיה בהמשך - היא תתאמץ מאד, הכל ישתבש והיא תכעס, ובסוף היא תגיע להשלמה שצריך לשחרר ולהמשיך הלאה.
בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.
בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.
חחחח הצחיק אותי איך בקניית המתנות מו אומר לה "תעקבי אחרי מישהי עם נעליים חמודות ותקני מה שהיא קונה" וזה בדיוק מה שהיא עשתה
ואז לקראת סוף הפרק דיוויד עם הכובע
פיי איזה יפה הם קישטו את הבית ביום וחצי האלה!!!
והארוחה מתחילה. ומישהו הזמין את ג'ק איש העצים. חוצפה. תקלה מספר 1 בערב המושלם של זואי. בתכלס אבל מוזר לי איך יום לפני החג אין למישהו תכניות שהוא מעדיף ללכת למסיבה של זרים. חשבתי שדב הזמינה אותו כי מתאים לה אבל מסתבר שזה מקס. הרג אותי אבל איך הוא זמזם לו שיר של חנוכהמסתבר שהוא גם שמע את השיר של מגי (בדיוק תהיתי אם מקס וזואי שומעים ביחד שירים של אחרים) וחשב שזה רעיון טוב להזמין אותו. אוי מקס איזה טמבל
בינתיים גם דב שינתה את המתכון של הליקר או משהו שעוד יותר מחרפן את זואי השינויים שעושים לחג המושלם שלה. אוף אני כ"כ הבנתי אותה שיש לה מסורות שכ"כ חשוב לה למלא ואנשים חדשים מבחוץ לא מבינים את זה ומשנים לה דברים כי מה הביג דיל. כאילו זה אולי טיפה ילדותי ולא בריא אבל אני כ"כ מבינה את התחושה הזאת.
מגי ואיש העצים מתחברים ומתנשקיםוזואי רואה
אוח איזה טיימינג גרוע דווקא עכשיו כשהיא גם ככה על הקצה.
בהצגת החג של הילדה של פרי מו משתלט על הכל אוי לא הקרינג'זה אמור להיות אבאוט הילדים אוח זה היה קשה לצפיה.
במהלך הארוחה יש קצת בלגן וכמובן שנשבר כדור השלג שזואי ציינה קודם כמה הוא חשוב למשפחה. לאאאאא!! אוף ידעתי שזה יקרה ושזה ישבור אותה. ואז אחד השירים האהובים עליי ויש יו וור הירבכיתי כבר מהתו הראשון ולאורך כל השיר. האמת חשבתי שנראה אח"כ את זואי מתחרפנת ובורחת אבל ההמשך כבר היה כשהם הלכו לישון אז היא שרדה את זה יותר טוב ממש שחשבתי.
מקס וזואי שניהם עצובים והוא מחבק אותה איזה חמודים
ואז יש לזואי חלום על אבא שלה כמובן בשחור לבן כמו הסרטים שהם היו רואים. האם בכיתי שוב? אוף כן. והוא כמובן אומר לה שהיא צריכה לשחרר ולתת הזדמנות לדברים חדשים.
אז זואי קמה בבוקר רגועה ומפוייסת יותר אבל איפה מקס? הוא בספסל שלהם ליד הים. לראות את כל המשפחה שרה שיר עצוב פתאום הבהיר לו כמה הכוח הזה הוא לא רק מתנה אלא גם קשה כי כנראה שדרך השירים הוא ממש מרגיש את הכאב של האחרים. והוא מרגיש שזה אשמתו כי הוא הביא את ג'ק ששבר את הכדור. אבל אז הייתה להם שיחה חמודהואז הם שרים דואט רומנטיי יאיי
באמת מקס לא שר מספיק הפרק!!! אבל אז פתאום מקס מפסיק לשמוע את זואי
הכוח שלו התפוגג
איזה מוזר. הם כל הזמן מנסים להבין למה היקום שלח לו את הכוח הזה אבל אני בעיקר תוהה איך. כאילו לזואי הייתה תאונת MRI זה די ישיר למוח זה חצי הגיוני. למקס זה הגיע משומקום
מגי גם הולכת לדבר עם הקבר של מיץ' ובכיתי שוב
בסוף כולם הולכים למסיבת הקריוקי של מו כמובן. טובין כולו שבור מהסקימקס וסיימון לגמרי באדיז, מוזר.
הפעם מו נותן לילדה את הספוטלייט כדי לשיר.
זואי אומרת למקס שאם הוא רוצה לדעת איך היא מרגישה שפשוט ישאל (כן ממש זואי אני אוהבת אותך אבל את לא גלויה במיוחד לגבי הרגשות שלך)
אבל מכפת לי כי הם חמודים ומתנשקים
כולם שמחים ומאושרים מרי כריסמס!!
אני מקווה מאדדדדדדדדדדדדדדד שיצילו את הסדרה!!
אבל אם לא זה לפחות היה סיום אפילו יותר טוב מהפרק האחרון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.