דיוני סדרות #77

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

dory30

Well-known member
פרקים 3 ו-4 של הסדרה לא מאכזבים. מתברר שרוי לינץ' הוא לא המאפיונר האמיתי, אלא אשתו. היא מתחזה לנכה והיא המוח מאחורי מרבית התוכניות, כולל הרג אנשים ומכירת נכסי הנדלן שברשותם. בנוסף, הבת שלהם היא בכלל מהכומר, שהוא מאפיונר לשעבר. מה שהכי מסקרן, זה האם ל- GUILT יש עוד עונה?

פרקים 3 ו-4 של הסדרה לא מאכזבים. מתברר שרוי לינץ' הוא לא המאפיונר האמיתי, אלא אשתו. היא מתחזה לנכה והיא המוח מאחורי מרבית התוכניות, כולל הרג אנשים ומכירת נכסי הנדלן שברשותם. בנוסף, הבת שלהם היא בכלל מהכומר, שהוא מאפיונר לשעבר. מה שהכי מסקרן, זה האם ל- GUILT יש עוד עונה?
קראתי על זה ביקורת טובה. לא התחברתי.

ושוב הזמר במסכה -
האם זה נדמה לי או שישנה מעט עייפות החומר?
צפיתי בפרק של יום ראשון - השעמום שעלה ממנו לדעתי לא הצליח להחזיק את הפרסומות באורך של 10 דקות - אבל אולי כמוני, מסוממי סקרנות טפשית, שיתהיה חשיפה, המשכתי לצפות, אבל "צחקו עליי" ופיצלו את התוכנית לשני חלקים. ררררררררררררר

dory30

Well-known member
הד קולך הוא בהחלט קול מרענן בטלוויזיה המקומית. דרמה שמעבר לסיפור המוזיקלי, היא מספרת את סיפורם של בני שלושה דורות באותו תחום מקצועי. אפשר היה לשים במקומם גם קולנוענים, שוטרים ונגרים. בכל מקרה, התרשמתי מכישורי המשחק של אור עממי ברוקמן ואיתמר רוטשילד. את וילו כולנו מכירים לטובה. הסצינה שאני הכי אוהב זה ההשתנה על הקבר של האבא- ושיחה של קובי עם המעריצה שמגיעה למקום ועדה למחזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הד קולך הוא בהחלט קול מרענן בטלוויזיה המקומית. דרמה שמעבר לסיפור המוזיקלי, היא מספרת את סיפורם של בני שלושה דורות באותו תחום מקצועי. אפשר היה לשים במקומם גם קולנוענים, שוטרים ונגרים. בכל מקרה, התרשמתי מכישורי המשחק של אור עממי ברוקמן ואיתמר רוטשילד. את וילו כולנו מכירים לטובה. הסצינה שאני הכי אוהב זה ההשתנה על הקבר של האבא- ושיחה של קובי עם המעריצה שמגיעה למקום ועדה למחזה.
לא שמעתי על הדבר הזה עד עכשיו
אבל זה נשמע טוב אז אולי אני אבדוק את זה

למי שרוצה לדעת - הד קולך זאת דרמה חדשה של כאן11 שמספרת על 3 דורות של מוזיקאים מאותה משפחה
שני הפרקים הראשונים כבר זמינים בערוץ היו-טיוב של כאן11
והנה טריילר קצר למי שרוצה:

*ועכשיו שנכנסתי לדף יו-טיוב של כאן 11 גיליתי גם שיש עונה חדשה של זהו זה.

בקיצור - רשימת הסדרות שאני רוצה לראות בסופש צריכה עידכון

לא שמעתי על הדבר הזה עד עכשיו
אבל זה נשמע טוב אז אולי אני אבדוק את זה

למי שרוצה לדעת - הד קולך זאת דרמה חדשה של כאן11 שמספרת על 3 דורות של מוזיקאים מאותה משפחה
שני הפרקים הראשונים כבר זמינים בערוץ היו-טיוב של כאן11
והנה טריילר קצר למי שרוצה:

בקיצור - רשימת הסדרות שאני רוצה לראות בסופש צריכה עידכון
קראתי את כל הקדימונים, כולל קדימון מעריך וארוך בגלריה, תו איכות?, של הארץ. לא שוכנעתי.

dory30

Well-known member
זהו זה שוברת שיאים. מי אמר שנוסטלגיה זה בהכרח דבר רע?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זהו זה שוברת שיאים. מי אמר שנוסטלגיה זה בהכרח דבר רע?
כן, ראיתי את הפרק האחרון וזה ממש טוב.
זה קצת הזוי שהם מצליחים כל כך אחרי שנים רבות כל כך.

וראיתי גם עכשיו את הפרק הראשון של הד קולך
פרק מאוד יפה.
אני מרחם על קובי ושונא אותו במקביל.
אני יכול להבין איזה תסכול נוראי זה לחיות בצל של האבא המפורסם שלך, במיוחד כשזה באותו תחום שהוא מנסה להצליח בו. אני מניח שיש יותר והוא גם היה אבא לא טוב, אבל את זה לא ראינו בנתיים. רק אנחנו יודעים שקובי אומר שאבא שלו לא היה שם בשבילו.
אני גם מבין שזה מתסכל אותו כשהוא רואה כמה הבן שלו מוצלח. והיה ברור שזה יצבוט אותו חזק שהבן שלו שר שיר של אבא שלו.
אבל הוא גם אבא מגעיל. והקטע שהוא אמר לבן שלו שהוא הדבר הגדול שלו הרגיש מזויף, כי כל הזמן הוא מוטרד מכך שהבן שלו עשה קולות רקע טובים ושאנשים אהבו אותם. בכלל עצם זה שהוא הוציא את הבן שלו מבית ספר בשביל שיהיה זמר רקע שלו מרגיש מגוחך. חשבתי לפחות רוצה שישירו יחד.
הסצינה שאני הכי אוהב זה ההשתנה על הקבר של האבא- ושיחה של קובי עם המעריצה שמגיעה למקום ועדה למחזה.
כן זאת הייתה סצנה מעולה בפני עצמה, אבל היא גם השתלבה עם האווירה ההזויה של הקטעים במכונית שלו. הקטע שהסירי במכונית מדברת אליו ונוהגת במקומו הרגישו בהתחלה כמו חלום. ואז בקטע שהיא מתריעה בפניו על הולך רגל אבל מסרבת לתת לו שליטה זה גם הרגיש לי כמו חלום. אז כשהאישה הזאת הופיעה עם הקול שדומה לסירי הייתי בטוח בהתחלה שהוא מדמיין אותה.

גם הסצנה שהאישה בתחנת אוטובוס מקריאה לו את המכתב של גידי הייתה טובה. אם כי זה לא באמת היה נחוץ, אבל נתן איזה טעם זר לזה.
כשהוא בא לבית של גידי הייתי חצי בטוח שהוא יגלה את הגופה שלו.

לא היה ברור הקטע עם הזוג גברים שהגיע לדירה בסוף הפרק. כלומר בעצם הדירה ההיא לא הייתה שלו, אלא הוא שמר אותה בשביל הזוג ההוא כשהם היו בחו"ל?
חשבתי שזה יוביל לזה שנגלה שהוא גר בדירה מאוד מאוד פשוטה, אבל בכלל לא ראינו בסוף.

*זה מזכיר לי שאתמול קצת קראתי על אור עמרמי ברוקמן הזה, שמעתי עליו בעבר ממש מעט. ואז גיליתי שיש לו שני אבות.

טוב, אני אמשיך עכשיו לפרק השני.

מילי08

Well-known member
ההספק של השבועות האחרונים (כמעט ולא כתבתי פתקים חוץ מכמה נקודות מעטות)
the Withcher- מאוד מאכזבת, למרות שאני כנראה אמשיך לעונה הבאה.
יש בה את כל המרכיבים להיות אפית אבל הכל מצליח להיות די רדום וגם נראה שהעלילה לא מספיק מגובשת, מה שהופך את הפרקים לארוכים מידי ולא מעט משעממים. גם היו לי ציפיות מהנרי קאוויל אבל הוא ממש לא עמד בהן, שלא לדבר על הקול הנמוך מידי שהוא סיגל לעצמו שם.. מעצבן בטירוף. העלילה בעיקר מרגישה מבולגנת. הקפיצות בזמן לא ברורות ומשאירים לנו לנחש מה קורה מתי. גם באחד מהסיכומי חודש דיברנו על זה - היו כאן שבועות/ חודשים שחלפו וזה לא היה ברור בשום דרך חוץ מהתייחסות כלשהי בדיאלוג מאוחר (למשל ראינו את גראט וינפר שוכבים פעם אחת אבל אז הוא פוגש אותה ואומר לה - כל פעם שאני איתך...)
לטעמי הדיאלוגים היו ילדותיים וחסרי עומק, למרות שכאילו ניסו לשוות להם משמעויות. לא מעט משפטים בנאליים שכבר שמענו אבל הם אמורים להיות עמוקים. גם יש תחושה שהכותבים ניסו להיות מגניבים ולכן יש אנאכרוניזם בין התקופה שהם מציגים לבין אופי וצורת הדיבור של הדמויות.
קצת מוזר גם לי שזה עולם קסום אבל איכשהו הם מתפלאים כל פעם מחדש לגלות שם יצורים מיתיים..
הכי מעצבן אותי, אבל זאת מחלה של הרבה סדרות - הקטע שנשים תמיד יוצגו ערומות אבל הגברים שומרים על צניעות. פה זה היה ממש בולט בכמה סצינות עם התמקדות כמעט פורנוגרפית בעירום של ינפר. מבאס כי בהמשך למה שדיברנו בכישור הזמן, זה מעיד על תפיסה מושרשת מאוד מאוד עמוק, ש-מיניות נשית שייכת לכולם. גוף נשי זה יפה ולכן צריך לדרוש משחקניות לחשוף את עצמן בכל הזדמנות.

סיימתי גם את העונה הראשונה של Vikings ולא נפלתי ממנה. אולי זה בגלל שראיתי קודם את הממלכה האחרונה שמציגה את אותה תקופה, אבל בצורה הרבה יותר עמוקה וכנראה גם מדויקת היסטורית. בינתיים לא ממש אכפת לי מאף אחת מהדמויות. העלילה מרגישה קצת ריקה - הם פולשים ובוזזים ורוצחים ומעריצים את האלים שלהם, אבל לטעמי זה מוצג בצטרה שטחית. בממלכה האחרונה הראו אותם באור אחר. נכון שהם פולשים ורוצחים אבל מראים את הכבוד לאמונה שלהם ולא רק באמצעות ביטויים ריקים מתוכן או ניים דרופינג של כל מיני אלים. בכל מקרה אני כנראה אמשיך איתה בינתיים.

On my Block - עוד סדרת תיכון אבל שונה ונפלאה, למרות כמה בעיות. חייהם של 4 חברי ילדות בשכונה שבה שולטות הכנופיות ואיך הם מנווטים את החיים שלהם בתוך זה. היופי הוא שהסדרה נעה בין הדרמה על החיים הלא פשוטים שלהם, לבין מצבים הזויים ומשעשעים מאוד וככה מצליחים להשאיר אותה יחסית קלילה אבל לא סתמית, ומרגשת בלי להיות רגשנית

וכך הגעת לתוכנית של ג'ואל מקהיל, שצפיתי בה עד שנעלמה ב- E, צפיתי במחליפה הלא מוצלחת של מקהיל, עד שנעלמה אף היא.
האכזריות והיעדר תקינות פוליטית ממשיכה, אך גם חסדים לא קטנים לנטפליקס, קידום תוכניות של חברים וכו'
התוכנית עצמה היא משנת 2018, כך שחלק מהדברים כלכך לא רלוונטי לתקופת הקוביד19.

dory30

Well-known member
לני מכשיל את עצמו בבחינות לכוכב אחד, כי הוא מעדיף ללכת עם האמת שלו. בינתיים, קובי מצטרף ללהקה שליוותה את אבא שלו ומתחיל להשתלב בה. הוא במיוחד מקבל מוטיבציה לנושא, אחרי שהבין שלא יכניסו את הסינגל לפלייליסט בתחנות הרדיו השונות. בין לבין, מתברר שהוא חי עם אמו לאחר הגירושין ושוכב עם המורה של לני (נראית טוב, אני לא מאשים אותו).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לני מכשיל את עצמו בבחינות לכוכב אחד, כי הוא מעדיף ללכת עם האמת שלו.
השאלה היא האם זאת באמת האמת שלו, או שהוא מרגיש שהוא צריך לעשות מה שאבא שלו אמר.
די ברור שקובי מרוצה מזה שלני נכשל בזה. בסוף גם המפיק של התוכנית אומר לו שיהיו מוכנים לתת ללני עוד צ'אנס אם הוא יתפשר, אבל קובי אפילו לא אומר את זה ללני. אולי לני היה מעדיף לא לעשות את זה, אבל היה הוגן מצד קובי לפחות לומר לו.
שוכב עם המורה של לני (נראית טוב, אני לא מאשים אותו).
נראה שבסוף שם לני מזהה שקובי לובש את החולצה של המורה ומתעצבן מזה. אולי היה לו קראש על המורה, לא שזה ריאלי.

באופן כללי לדעתי יבנה כאן בהדרגה מעבר של לני מההערצה לאבא שלו ורצון גדול לכך שהוא יכבד אותו, לזה שלני יתחיל לראות את אבא שלו כבעייתי וילך יותר נגדו.

dory30

Well-known member
ה
שאלה היא האם זאת באמת האמת שלו, או שהוא מרגיש שהוא צריך לעשות מה שאבא שלו אמר.
אולי יש פה קצת משני האלמנטים.
נראה שבסוף שם לני מזהה שקובי לובש את החולצה של המורה ומתעצבן מזה. אולי היה לו קראש על המורה, לא שזה ריאלי.
מעניין ששמת לב, אני לא.

באופן כללי לדעתי יבנה כאן בהדרגה מעבר של לני מההערצה לאבא שלו ורצון גדול לכך שהוא יכבד אותו, לזה שלני יתחיל לראות את אבא שלו כבעייתי וילך יותר נגדו.
נחיה ונראה, כעיקרון, דרמה היא העצמה של קונפליקטים קיימים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עכשיו ראיתי את פרק 3
באופן יחסי הרבה יותר מהפרק הזה התרחש בעבר.
ארי הוא בעל מעצבן כנראה וכל הזמן יוצא להופעות ומשאיר את אשתו עם הילד.
אז אשתו עושה לו תרגיל ונעלמת בלי לומר לו מילה.
הפתרון שלו זה לקחת את הילד התינוק איתו. ואז עוד בהתחלה לבקש מהאקסית שלו (או אולי גם ניהל איתה רומן בזמן שהיה נשוי) שתשמור על התינוק.
בקיצור שניהם די מפוקפקים ובהחלט לא פלא שקובי יצא כזה בן אדם מתוסבך.
אבל הקטע שארי מחזיק את קובי התינוק ושר את השיר לוקסמבורג בלי ליווי היה יפה.

וזה התקשר יפה אל קובי שר את אותו שיר שנים רבות לאחר מכן עם הלהקה של אביו.
אם כי קובי מלא כעס כי כמו אביו גם הוא איכזב את הבן שלו.

היה לי חבל שהיה מעט מאוד מלני בפרק.
אבל היה נחמד שהוא שמע את עצמו ברדיו.
גם נחמד שהמפיק של התוכנית עשה ניסיון נוסף להחזיר את לני לתוכנית.

ולני סוף סוף מבין עד כמה האבא שלו מלא בולשיט ולפחות מקבל התנצלות על הכל.
קובי גם מודה שללני יש יותר כישרון מאשר לו. אבל לני עדיין קשה לפגוע באבא שלו והוא אומר לו שזה לא נכון. או אולי הוא באמ מאמין בזה כי מבחינתו אבא שלו גדול מהחיים ואיזה ילד רוצה לשמוע משהו רע על אבא שלו?

בקיצור פרק יפה.

ובקטע מאוד נוסטלגי הזכירו שפעם היו משתמשים באסימונים בטלפונים ציבוריים. כשהייתי ממש קטן זה עוד היה קיים.

didalf

Well-known member
הפלייליסט של זואי ספיישל כריסמס|אשוח||גרב|

אמלק כי יצא לי ארוך רצח (לא אשמתי זה סרט של 1:40 זה כמעט 3 פרקים!): סרט מקסים, קצת כריסמס-צ'יזי, בכיתי הרבה, זואי היא עדיין הספיריט אנימל שלי, וזואי ומקס חמודים רצח|מאוהב|

ובכן זה היה יפה|מאוהב| האם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.

מתחילים את הפרק בשיר כריסמס שמח בקניון כבר חששתי שכל הפרק יהיה שירי כריסמס אבל לשמחתי לא.

מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה:-D

זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילור|מאוהב| איך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
דמעתי קלות בקטע שהיה כזה פלאשבקים לחגים הקודמים.

זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולם8-* הוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי8-*

מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן:-D
לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר|מאוהב|

מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי:-D
ואז יש קטע מגניב שכל אחד שר לשני. אם כי השירים לא השתלבו בכלל, אבל נראה לי שזה הרעיון. זואי לא רוצה לוותר על כריסמס היא רוצה פול כריסמס. נראה לי מזל שמקס שומע אותה עכשיו כי אני לא בטוחה שהיא הייתה מסוגלת להגיד לו.

זואי מחליטה לאגד את כל המשפחה וליצור את הכריסמס המושלם בדיוק כמו שאבא שלה היה עושה אז ברור לנו מה יהיה בהמשך - היא תתאמץ מאד, הכל ישתבש והיא תכעס, ובסוף היא תגיע להשלמה שצריך לשחרר ולהמשיך הלאה.

בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.

בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.

חחחח הצחיק אותי איך בקניית המתנות מו אומר לה "תעקבי אחרי מישהי עם נעליים חמודות ותקני מה שהיא קונה" וזה בדיוק מה שהיא עשתה:-D:-D
ואז לקראת סוף הפרק דיוויד עם הכובע:-D

פיי איזה יפה הם קישטו את הבית ביום וחצי האלה!!!

והארוחה מתחילה. ומישהו הזמין את ג'ק איש העצים. חוצפה. תקלה מספר 1 בערב המושלם של זואי. בתכלס אבל מוזר לי איך יום לפני החג אין למישהו תכניות שהוא מעדיף ללכת למסיבה של זרים. חשבתי שדב הזמינה אותו כי מתאים לה אבל מסתבר שזה מקס. הרג אותי אבל איך הוא זמזם לו שיר של חנוכה:-D:-D מסתבר שהוא גם שמע את השיר של מגי (בדיוק תהיתי אם מקס וזואי שומעים ביחד שירים של אחרים) וחשב שזה רעיון טוב להזמין אותו. אוי מקס איזה טמבל|פנים|

בינתיים גם דב שינתה את המתכון של הליקר או משהו שעוד יותר מחרפן את זואי השינויים שעושים לחג המושלם שלה. אוף אני כ"כ הבנתי אותה שיש לה מסורות שכ"כ חשוב לה למלא ואנשים חדשים מבחוץ לא מבינים את זה ומשנים לה דברים כי מה הביג דיל. כאילו זה אולי טיפה ילדותי ולא בריא אבל אני כ"כ מבינה את התחושה הזאת.

מגי ואיש העצים מתחברים ומתנשקים:-0 וזואי רואה:-0 אוח איזה טיימינג גרוע דווקא עכשיו כשהיא גם ככה על הקצה.

בהצגת החג של הילדה של פרי מו משתלט על הכל אוי לא הקרינג'|פנים| זה אמור להיות אבאוט הילדים אוח זה היה קשה לצפיה.

במהלך הארוחה יש קצת בלגן וכמובן שנשבר כדור השלג שזואי ציינה קודם כמה הוא חשוב למשפחה. לאאאאא!! אוף ידעתי שזה יקרה ושזה ישבור אותה. ואז אחד השירים האהובים עליי ויש יו וור היר|מאוהב| בכיתי כבר מהתו הראשון ולאורך כל השיר. האמת חשבתי שנראה אח"כ את זואי מתחרפנת ובורחת אבל ההמשך כבר היה כשהם הלכו לישון אז היא שרדה את זה יותר טוב ממש שחשבתי.
מקס וזואי שניהם עצובים והוא מחבק אותה איזה חמודים|מאוהב|

ואז יש לזואי חלום על אבא שלה כמובן בשחור לבן כמו הסרטים שהם היו רואים. האם בכיתי שוב? אוף כן. והוא כמובן אומר לה שהיא צריכה לשחרר ולתת הזדמנות לדברים חדשים.

אז זואי קמה בבוקר רגועה ומפוייסת יותר אבל איפה מקס? הוא בספסל שלהם ליד הים. לראות את כל המשפחה שרה שיר עצוב פתאום הבהיר לו כמה הכוח הזה הוא לא רק מתנה אלא גם קשה כי כנראה שדרך השירים הוא ממש מרגיש את הכאב של האחרים. והוא מרגיש שזה אשמתו כי הוא הביא את ג'ק ששבר את הכדור. אבל אז הייתה להם שיחה חמודה|מאוהב| ואז הם שרים דואט רומנטיי יאיי|מאוהב| באמת מקס לא שר מספיק הפרק!!! אבל אז פתאום מקס מפסיק לשמוע את זואי:-0 הכוח שלו התפוגג8-* איזה מוזר. הם כל הזמן מנסים להבין למה היקום שלח לו את הכוח הזה אבל אני בעיקר תוהה איך. כאילו לזואי הייתה תאונת MRI זה די ישיר למוח זה חצי הגיוני. למקס זה הגיע משומקום8-*

מגי גם הולכת לדבר עם הקבר של מיץ' ובכיתי שוב;-(

בסוף כולם הולכים למסיבת הקריוקי של מו כמובן. טובין כולו שבור מהסקי:-D מקס וסיימון לגמרי באדיז, מוזר.
הפעם מו נותן לילדה את הספוטלייט כדי לשיר.
זואי אומרת למקס שאם הוא רוצה לדעת איך היא מרגישה שפשוט ישאל (כן ממש זואי אני אוהבת אותך אבל את לא גלויה במיוחד לגבי הרגשות שלך)
אבל מכפת לי כי הם חמודים ומתנשקים|מאוהב|
כולם שמחים ומאושרים מרי כריסמס!!

אני מקווה מאדדדדדדדדדדדדדדד שיצילו את הסדרה!!
אבל אם לא זה לפחות היה סיום אפילו יותר טוב מהפרק האחרון.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
העונה ממשיכה להפתיע לחיוב. פרק 3 מתאר את השבר בין קובי ולני, אחרי שהאחרון גילה שאביו הסתיר ממנו את האפשרות להיבחן שוב בתוכנית הריאליטי, קונפליקט שנפתר בהמשך. בפרק 4, קובי ושאר ותיקי הלהקה הולכים להופיע בקיבוצים. לני ממשיך למסלול נפרד, של חזרה לתוכנית ורומן עם עוזרת הבמאי, שמבוגרת ממנו במספר שנים. זה נגמר בלילה של הוללות, סקס וסמים קלים. מעניין מה הם זוממים לפרק 5.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העונה ממשיכה להפתיע לחיוב. פרק 3 מתאר את השבר בין קובי ולני, אחרי שהאחרון גילה שאביו הסתיר ממנו את האפשרות להיבחן שוב בתוכנית הריאליטי, קונפליקט שנפתר בהמשך. בפרק 4, קובי ושאר ותיקי הלהקה הולכים להופיע בקיבוצים. לני ממשיך למסלול נפרד, של חזרה לתוכנית ורומן עם עוזרת הבמאי, שמבוגרת ממנו במספר שנים. זה נגמר בלילה של הוללות, סקס וסמים קלים. מעניין מה הם זוממים לפרק 5.
כתבתי דווקא לא מעט על פרק 3, אבל את פרק 4 ראיתי מאוחר בלילה ולא היה לי כוח לכתוב.

אני חושב שלני לא שכב עם העוזרת במאי (זה היה התפקיד שלה? אני חשבתי שהיא פשוט זאת שמנהלת את הטאלנטים)

אהבתי שעשו את הקטע שאחת החברות של השותפה שלה נכנסת וגוזרת לו חתיכת שיער - שזה מתקשר עם תחילת הסדרה שרואים שמישהי בשנות ה70 חותכת לארי חתיכת שיער ואז בהמשך הפרק הראשון מגלים שחתיכת השיער הזאת נמכרה שנים אחר כך.

אגב נראה לי שעד הפרק הזה לא ציינו מתי ארי מת. בפרק הזה קובי אומר שאבא שלו מת כשהוא היה בן 4.
אני חשבתי שהוא מת הרבה יותר מאוחר בגלל כמות הכעס שקובי סוחב עליו (מספיק כדי להשתין על הקבר שלו). אז חשבתי שהוא היה אבא מזניח או משהו כזה. אז כנראה הוא פשוט לא היה והיה קשה לגדול בצל שלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הפלייליסט של זואי ספיישל כריסמס|אשוח||גרב|

אמלק כי יצא לי ארוך רצח (לא אשמתי זה סרט של 1:40 זה כמעט 3 פרקים!): סרט מקסים, קצת כריסמס-צ'יזי, בכיתי הרבה, זואי היא עדיין הספיריט אנימל שלי, וזואי ומקס חמודים רצח|מאוהב|

ובכן זה היה יפה|מאוהב| האם זה היה צ'יזי כמו כל דבר של כריסמס? כן. אבל לא אכפת לי זה גם היה מקסים וגם בכיתי יותר מפעם אחת.

מתחילים את הפרק בשיר כריסמס שמח בקניון כבר חששתי שכל הפרק יהיה שירי כריסמס אבל לשמחתי לא.

מקס מתלהב מהיכולת החדשה שלו ואיך הוא עזר לאנשים שצריכים מטריה כי הם שרו אמברלה:-D

זואי חוששת מהחג הפעם כי זה חג ראשון בלי אבא שלה אבל מסתבר שכל המשפחה מתכננת לברוח לחג. ויאייי שיר של טיילור|מאוהב| איך ששמעתי את התו הראשון חייכתי. זה נחמד עכשיו כשלמקס גם יש את הכוח הזה אז שומעים את שירי הלב של זואי. כלומר היא אמנם זמרת לא מדהימה אבל ככה אנחנו יודעים יותר מה היא מרגישה באמת. (למרות שכאילו תמיד אפשר לדעת מה היא מרגישה מהפנים שלה).
דמעתי קלות בקטע שהיה כזה פלאשבקים לחגים הקודמים.

זואי וסיימון עכשיו די חברותיים כאילו הם לא יצאו מעולם8-* הוא יודע שהיא עם מקס? לא אכפת לו? כי כאילו מקס גם חבר שלו. ובכן לפי סוף הפרק נראה ששלושתם לגמרי סבבה עם זה אז אוקי8-*

מה זההה יש להם בעבודה סוודרים מיוחדים, בר ממתקים ותחרות בתי ג'ינג'רברד! לי הביאו חצי סופגניה לעבודה! חחחח דני מייקל דיוויס בחלל פרודיה על כל המיליארדים המשוגעים האלה שטסו לא מזמן:-D
לא הבנתי מה האנשים בעבודה רצו להגיד בשיר הזה אבל מכפת לי העיקר שנתנו לליף לשיר תנו לו יותר|מאוהב|

מקס לוקח את זואי למפצח האגוזים בלט אני גם רוצהההה תמיד רציתי! ואח"כ מציע לה לשכוח מכריסמס וללכת לטיול בקרוון. כל ההערות היהודיות שלו לאורך הפרק על כריסמס ממש הצחיקו אותי:-D
ואז יש קטע מגניב שכל אחד שר לשני. אם כי השירים לא השתלבו בכלל, אבל נראה לי שזה הרעיון. זואי לא רוצה לוותר על כריסמס היא רוצה פול כריסמס. נראה לי מזל שמקס שומע אותה עכשיו כי אני לא בטוחה שהיא הייתה מסוגלת להגיד לו.

זואי מחליטה לאגד את כל המשפחה וליצור את הכריסמס המושלם בדיוק כמו שאבא שלה היה עושה אז ברור לנו מה יהיה בהמשך - היא תתאמץ מאד, הכל ישתבש והיא תכעס, ובסוף היא תגיע להשלמה שצריך לשחרר ולהמשיך הלאה.

בינתיים דיוויד ואמילי יוצרים עלון חג מזוייף בגלל חבר שוויצר שלהם, זה די שעשע אותי איך הם נכנסו לזה.

בחוות העצים מגי מפלרטטת עם איש העצים ואפילו שרה לו קול מי מייבי חח איזה שיר חמוד. אבל כשזואי מנסה לדבר איתה על זה נראה שמגי עוד לא מסוגלת לצאת עם אנשים חדשים.

חחחח הצחיק אותי איך בקניית המתנות מו אומר לה "תעקבי אחרי מישהי עם נעליים חמודות ותקני מה שהיא קונה" וזה בדיוק מה שהיא עשתה:-D:-D
ואז לקראת סוף הפרק דיוויד עם הכובע:-D

פיי איזה יפה הם קישטו את הבית ביום וחצי האלה!!!

והארוחה מתחילה. ומישהו הזמין את ג'ק איש העצים. חוצפה. תקלה מספר 1 בערב המושלם של זואי. בתכלס אבל מוזר לי איך יום לפני החג אין למישהו תכניות שהוא מעדיף ללכת למסיבה של זרים. חשבתי שדב הזמינה אותו כי מתאים לה אבל מסתבר שזה מקס. הרג אותי אבל איך הוא זמזם לו שיר של חנוכה:-D:-D מסתבר שהוא גם שמע את השיר של מגי (בדיוק תהיתי אם מקס וזואי שומעים ביחד שירים של אחרים) וחשב שזה רעיון טוב להזמין אותו. אוי מקס איזה טמבל|פנים|

בינתיים גם דב שינתה את המתכון של הליקר או משהו שעוד יותר מחרפן את זואי השינויים שעושים לחג המושלם שלה. אוף אני כ"כ הבנתי אותה שיש לה מסורות שכ"כ חשוב לה למלא ואנשים חדשים מבחוץ לא מבינים את זה ומשנים לה דברים כי מה הביג דיל. כאילו זה אולי טיפה ילדותי ולא בריא אבל אני כ"כ מבינה את התחושה הזאת.

מגי ואיש העצים מתחברים ומתנשקים:-0 וזואי רואה:-0 אוח איזה טיימינג גרוע דווקא עכשיו כשהיא גם ככה על הקצה.

בהצגת החג של הילדה של פרי מו משתלט על הכל אוי לא הקרינג'|פנים| זה אמור להיות אבאוט הילדים אוח זה היה קשה לצפיה.

במהלך הארוחה יש קצת בלגן וכמובן שנשבר כדור השלג שזואי ציינה קודם כמה הוא חשוב למשפחה. לאאאאא!! אוף ידעתי שזה יקרה ושזה ישבור אותה. ואז אחד השירים האהובים עליי ויש יו וור היר|מאוהב| בכיתי כבר מהתו הראשון ולאורך כל השיר. האמת חשבתי שנראה אח"כ את זואי מתחרפנת ובורחת אבל ההמשך כבר היה כשהם הלכו לישון אז היא שרדה את זה יותר טוב ממש שחשבתי.
מקס וזואי שניהם עצובים והוא מחבק אותה איזה חמודים|מאוהב|

ואז יש לזואי חלום על אבא שלה כמובן בשחור לבן כמו הסרטים שהם היו רואים. האם בכיתי שוב? אוף כן. והוא כמובן אומר לה שהיא צריכה לשחרר ולתת הזדמנות לדברים חדשים.

אז זואי קמה בבוקר רגועה ומפוייסת יותר אבל איפה מקס? הוא בספסל שלהם ליד הים. לראות את כל המשפחה שרה שיר עצוב פתאום הבהיר לו כמה הכוח הזה הוא לא רק מתנה אלא גם קשה כי כנראה שדרך השירים הוא ממש מרגיש את הכאב של האחרים. והוא מרגיש שזה אשמתו כי הוא הביא את ג'ק ששבר את הכדור. אבל אז הייתה להם שיחה חמודה|מאוהב| ואז הם שרים דואט רומנטיי יאיי|מאוהב| באמת מקס לא שר מספיק הפרק!!! אבל אז פתאום מקס מפסיק לשמוע את זואי:-0 הכוח שלו התפוגג8-* איזה מוזר. הם כל הזמן מנסים להבין למה היקום שלח לו את הכוח הזה אבל אני בעיקר תוהה איך. כאילו לזואי הייתה תאונת MRI זה די ישיר למוח זה חצי הגיוני. למקס זה הגיע משומקום8-*

מגי גם הולכת לדבר עם הקבר של מיץ' ובכיתי שוב;-(

בסוף כולם הולכים למסיבת הקריוקי של מו כמובן. טובין כולו שבור מהסקי:-D מקס וסיימון לגמרי באדיז, מוזר.
הפעם מו נותן לילדה את הספוטלייט כדי לשיר.
זואי אומרת למקס שאם הוא רוצה לדעת איך היא מרגישה שפשוט ישאל (כן ממש זואי אני אוהבת אותך אבל את לא גלויה במיוחד לגבי הרגשות שלך)
אבל מכפת לי כי הם חמודים ומתנשקים|מאוהב|
כולם שמחים ומאושרים מרי כריסמס!!

אני מקווה מאדדדדדדדדדדדדדדד שיצילו את הסדרה!!
אבל אם לא זה לפחות היה סיום אפילו יותר טוב מהפרק האחרון.

אוקי אני שעה לתוך הספיישל ויש לי עוד 40 דקות אבל נהיה מאוחר אולי אני אסיים מחר בבוקר
אוקי בנתיים שני דברים מאוד קרינג'יים
האחד הוא שמקס הזמין את האיש ההוא שהוא בכלל לא מכיר לכריסמס בבית של זואי.
איך לכל הרוחות זה יכול להחשב כדבר בסדר לעשות? איך היא לא רוצחת אותו? איך הוא יכל לחשוב שזה בסדר לעשות.
אפילו אם מגי כן ממש הייתה בעניין שלו ורוצה ליצור עכשיו קשר רומנטי, איך הוא חושב שרעיון טוב לעשות את זה בערב כריסמס שהחברה שלך מקדישה לזכר אבא שלה?!?!!?!?
זה פשוט דפוק לחלוטין. זה אולי עוד יסתדר כי הוא נראה חמוד, אבל זה דבר נוראי לעשות.

דבר שני זה שמו הפך את הצגת הכריסמס של הילדים להיות הצגה שהוא במרכזה.
וזה כל כך קרינג'י שהייתי חייב להפסיק ולבדוק מה קורה בפורום.
אז התחלתי שוב וזה רק נעשה גרוע יותר כשהוא בא ישירות אל הבן זוג שלו וניסה להוריד לו את המצלמה תוך כדי השיר.
ואני מבין שלמו יש כוח רצון ענק, אבל לא ברור איך הבמאית נתנה לו לעשות את זה.

אם אני כבר כותב - החלק העצוב בזה שלמקס יש את הכוח זה שאנחנו צריכים יותר לשמוע את זואי שרה. השיר כריסמס דווקא היה בסדר, אבל היא שחטה את השיר bad blood. מעניין אותי מה את חשבת על זה. לי זה היה קשה.
וזה כל כך בולט לעומת כשמקס שר. והאם רק שמענו אותו שר פעם אחת בנתיים? זה לא פייר.
גם לא פייר ששמענו את ליף והצוות שרים רק פעם אחת. זה היה שיר שאני לא מכיר, אבל עדיין ביצוע די יפה.
אה ואהבתי כשמגי שרה את call me maybe. וזה די נדיר שאני מחבב את זה כשהיא שרה.

ומה הקטע המוזר של האח ואשתו שהם עושים עיתון כריסמס מזויף?
האם חייבים לתת להם בכלל עלילה משלהם?

למעלה