כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני לא מוצא שרשור שכתבת בו על הסדרה הזאת (שאני לא הייתי מודע לקיומה עד עכשיו).יש לי מה להגיד -
טוני אתה יכול להעביר את השרשור שפתחתי על דיאבלרו לכאן?
הסדרה ממשיכה, מפתיעה, אותי לפחות.
ממליץ, ממליץ.
איזה קטע מביך. כנראה כתבתי במקום אחר, אני ממש זוכר שכתבתי עליה.אני לא מוצא שרשור שכתבת בו על הסדרה הזאת (שאני לא הייתי מודע לקיומה עד עכשיו).
מה היה שם השרשור?
אתה יכול לשים קישור אליו?
אם אתה לא מוצא אז תכתוב עליה עכשיו. מה היא?
אתמול צפיתי בפרק האחרון של עונה ראשונה. בחיי שזה מצחיק, אין לי מלים אחרות כדי לתאר את פולחן הבאת השד הגדול מכולם, אפילו לא הצלחתי להרגיש רע לאור מה שקורה בואיזה קטע מביך. כנראה כתבתי במקום אחר, אני ממש זוכר שכתבתי עליה.
דיאבלרו היא סדרה מקסיקנית בת שתי עונות, שעיקרה גירוש שדים, שליטה בשדים וכמובן מלחמת הטוב ברע, האור בחושך. צפיתי בחמישה פרקים ולא הפסקתי לצחוק.
לי לא נראה שהיא לוקחת את עצמה ברצינות ממש. בניגוד לסדרות האמריקניות, שהאסתטיקה הויזואלית מנצחת הכל, גם הזומבים הכי מסריחים נראים מצויין, כאן העיצוב של התפאורה, התלבושות וכל שאר האביזרים משקף מציאות של עוני, של דלות.
השחקנים אינם מלכי היופי, לא מראים שם עירום, סתם כי צריך, הכל מתפתח בקצב מסחרר וכמות הקלישאות לא תאומן, אבל ההומור, אלוהים, ההומור. לדוגמה -בשלב הזה אני נמצא לקראת סיום העונה הראשונה, במצב "סופר מותח", ובמאבק בין שאמאנים עתיקים עם שליטה בשדים לבין שמאמאנים חדשים. אלה ה- דיאבלרו, מגרשי השדים או השולטים בהם. וכן, גם ענייני מגדר, מדרוג לפני המגדר וכו' וכו'כמקובל אצל ג'ינים, הם חיים הרי במנורת שמן או באיזה בקבוק מפונפן [מי שזוכר את ג'יני האמריקאית משנות ה- 60 או ה- 70]. אכן עשן שחור שהוא תמצית מהותם ונכנס לכל גוף אם הפה פתוח. בקטע הומוריסטי במיוחד, הג'ין נכנס דרך התחת של אחד הבריונים. להוציא אותם באמצעות כישוף הישר לתוך בקבוק, ובכלל לא חשוב איזה בקבוק מלוכלך זה. חייבים לסתום בפקק כלהו. בסצינה מלאת דם, אצבעו של אחד היא הפקק. בתוך הבקבוק הם בצורת משקה כהה, שחור, כמו קולה [ולך תגיד שזו לא עקיצה נפלאה בקוקה-קולה, סמל הקפיטליזם האמריקאי, גם הכלכלי].
אני בעד, ציון 8
חחחחחחחחחחחחאוי איכס.
תפסיקו עם הטמטום והיתממות המיותרות "אנחנו לא מאמינים שאמריקה כזאת" "לא יתכן שיכו גבר בן 70 ומשהו שהיה גיבור מלחמה" תעשו לי טובה, מדובר באנשים שהביאו לנו את ה-KKK ושאר דברים כיפים. האמריקאים לא טהורים וצריך לחיות מתחת לאבן בשביל העיוורון המפגר הזה. ואם הדמויות מביעות את הזעזוע המזויף הזה הן טיפשות ומנותקות מהמציאות, במיוחד ששתיים מהדמויות הקבועות שחורות, אחת מהן הולכת עם חיג'אב ויש לך גבר שחור שהוא גם מוסלמי. אז כן, תשתקו.
הפרק היה מלא בכוונות טובות אבל הוא יצא מטומטם ונאיבי ומיותר. ואם אתם כבר עושים פרק כזה תעשו אותו כמו שצריך! בלי לנסות לחנך את הצופים שגזענות זה רע!! זה שהצופים שלכם ממשיכים איתכם למרות הפשע הטלוויזיוני שזה מה שנשאר מהסדרה הזאת לא אומר שהם טיפשים, רק מזוכיסטים.
ותעשו טובה! אל תסיימו את התיק השבועי 7 דק' לפני סוף הפרק אם אין לכם שום דבר טוב להראות חוץ מעוד קלישאות נוראיות!!
ואה, בגלל כול המייקל קונלי שאני קוראת שגם שם העלילה מתרחשת בלוס אנג'לס, אני שולטת בכול הקיצורים של המשטרה שם.
הלכתי להדחיק את הפרק.
חחחחחחחחחחחח
מנהלת המשרד עדיין שם, עם כוס התה הנהדר שלה, חביבותה האימהית שופעת הכל?
אני צופה מדי פעם, זה כבר לא עושה לי את זה![]()
ומה תעשי אחרי שתסיימי את פארקס?דרושה סדרה לצרכי בינג' שזמינה בנטפליקס או אמאזון או יס VOD.
כי נראה לי שכבר ראיתי או ניסיתי את כל מה ששווה שם.
אם לא תמצא כזאת אני אאלץ לסיים את פארקס בסופ"ש הקרוב, ראו הוזהרתם.
שולחן לחמישה נמצאת בvod של יסדרושה סדרה לצרכי בינג' שזמינה בנטפליקס או אמאזון או יס VOD.
girl5evaדרושה סדרה לצרכי בינג' שזמינה בנטפליקס או אמאזון או יס VOD.
לא יודעת!!ומה תעשי אחרי שתסיימי את פארקס?
אני מתכוונת למשהו שעוד לא צפיתי בו. (גם את הנערה החדשה ראיתי ברובה אני חושבת.)בכל מקרה יש 9 עונות של סיינפלד.
יש את המשרד.
יש הנערה החדשה (לא ראיתי, אבל אני מציע)
את האמת שניסיתי לפני כמה ימים לצפות בפרק הראשון של זה, אבל וואו זה נראה כל כך ישן, זה יהיה לי ממש קשה להכנס לזה, במיוחד שאני לא בטוחה שתהיה לי שם דמות שאצליח להתחבר אליה עכשיו.שולחן לחמישה נמצאת בvod של יס
אני יודעת שזה כנראה לא משהו שאת מחפשת אבל אתם יודעים שאני חייבת לציין את זה![]()
![]()
נכנס לרשימת הבדיקה.girl5eva
אלו 8 פרקים קצרים אז זה יחזיק לך בערך רבע יום אבל זה חמוד וזה עם אנג'ליקה מהמילטון.
אולי...אולי תנסי שוב את אקדמיית המטריה אחרי שראית מלא סרטים של מארוול והתרככת לגבי גיבורי על?
נשמע נחמד.EastSiders בנטפליקס גם נחמדה ועם גייז. בעיקר בעונות 3-4 אבל העונות הראשונות ממש קצרות כי זה התחיל כסדרת רשת.
אם אצליח לגייס את האנרגיה למשהו כבד כזה.אחים לנשק - זה כבד אבל זה מעולה. יש ביס HBO.
זהו גם אני ראיתי אותה ככה חלקית ביס, אבל נראה לי שיצא שאת רובה ראיתי.ניו גירל שניק אמר יכול להיות נחמד. ראיתי אותה תמיד חלקית ביס לא לגמרי עקבתי אבל היא נחמדה.
את גם ראית כבר את מחלקת גנים ונוףאני מתכוונת למשהו שעוד לא צפיתי בו.
נכון אבל בשביל הצפיה המשותפת הצטרפתי שוב.את גם ראית כבר את מחלקת גנים ונוף
מזמן אבל יותר מפעם אחת. נראה לי שאזכור די הרבה.חוץ מזה מתי ראית את סיינפלד? כי בשבילי עברו לפחות 20 שנה ולכן את רוב הפרקים אני בקושי זוכר.
אני שמחה שנהניית ממנה והיא לא דיכאה אותך כמו שחששתי שאולי יקרה.אז סיימתי את משחק הדיונון.
זאת באמת סדרה ממש ממש טובה.
אני לא יודע איך להתחיל לכתוב יותר מזה.
אני מניח שאני צריך למצוא את ההודעות שלונה ומיקי כתבו עליה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.