דיוני סדרות #74

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

יש לי מה להגיד -
טוני אתה יכול להעביר את השרשור שפתחתי על דיאבלרו לכאן?
הסדרה ממשיכה, מפתיעה, אותי לפחות.
ממליץ, ממליץ.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לי מה להגיד -
טוני אתה יכול להעביר את השרשור שפתחתי על דיאבלרו לכאן?
הסדרה ממשיכה, מפתיעה, אותי לפחות.
ממליץ, ממליץ.
אני לא מוצא שרשור שכתבת בו על הסדרה הזאת (שאני לא הייתי מודע לקיומה עד עכשיו).
מה היה שם השרשור?
אתה יכול לשים קישור אליו?

אם אתה לא מוצא אז תכתוב עליה עכשיו. מה היא?

אני לא מוצא שרשור שכתבת בו על הסדרה הזאת (שאני לא הייתי מודע לקיומה עד עכשיו).
מה היה שם השרשור?
אתה יכול לשים קישור אליו?

אם אתה לא מוצא אז תכתוב עליה עכשיו. מה היא?
איזה קטע מביך. כנראה כתבתי במקום אחר, אני ממש זוכר שכתבתי עליה.
דיאבלרו היא סדרה מקסיקנית בת שתי עונות, שעיקרה גירוש שדים, שליטה בשדים וכמובן מלחמת הטוב ברע, האור בחושך. צפיתי בחמישה פרקים ולא הפסקתי לצחוק.
לי לא נראה שהיא לוקחת את עצמה ברצינות ממש. בניגוד לסדרות האמריקניות, שהאסתטיקה הויזואלית מנצחת הכל, גם הזומבים הכי מסריחים נראים מצויין, כאן העיצוב של התפאורה, התלבושות וכל שאר האביזרים משקף מציאות של עוני, של דלות.
השחקנים אינם מלכי היופי, לא מראים שם עירום, סתם כי צריך, הכל מתפתח בקצב מסחרר וכמות הקלישאות לא תאומן, אבל ההומור, אלוהים, ההומור. לדוגמה -
כמקובל אצל ג'ינים, הם חיים הרי במנורת שמן או באיזה בקבוק מפונפן [מי שזוכר את ג'יני האמריקאית משנות ה- 60 או ה- 70]. אכן עשן שחור שהוא תמצית מהותם ונכנס לכל גוף אם הפה פתוח. בקטע הומוריסטי במיוחד, הג'ין נכנס דרך התחת של אחד הבריונים. להוציא אותם באמצעות כישוף הישר לתוך בקבוק, ובכלל לא חשוב איזה בקבוק מלוכלך זה. חייבים לסתום בפקק כלהו. בסצינה מלאת דם, אצבעו של אחד היא הפקק. בתוך הבקבוק הם בצורת משקה כהה, שחור, כמו קולה [ולך תגיד שזו לא עקיצה נפלאה בקוקה-קולה, סמל הקפיטליזם האמריקאי, גם הכלכלי].
בשלב הזה אני נמצא לקראת סיום העונה הראשונה, במצב "סופר מותח", ובמאבק בין שאמאנים עתיקים עם שליטה בשדים לבין שמאמאנים חדשים. אלה ה- דיאבלרו, מגרשי השדים או השולטים בהם. וכן, גם ענייני מגדר, מדרוג לפני המגדר וכו' וכו'
אני בעד, ציון 8

נערך לאחרונה ב:
איזה קטע מביך. כנראה כתבתי במקום אחר, אני ממש זוכר שכתבתי עליה.
דיאבלרו היא סדרה מקסיקנית בת שתי עונות, שעיקרה גירוש שדים, שליטה בשדים וכמובן מלחמת הטוב ברע, האור בחושך. צפיתי בחמישה פרקים ולא הפסקתי לצחוק.
לי לא נראה שהיא לוקחת את עצמה ברצינות ממש. בניגוד לסדרות האמריקניות, שהאסתטיקה הויזואלית מנצחת הכל, גם הזומבים הכי מסריחים נראים מצויין, כאן העיצוב של התפאורה, התלבושות וכל שאר האביזרים משקף מציאות של עוני, של דלות.
השחקנים אינם מלכי היופי, לא מראים שם עירום, סתם כי צריך, הכל מתפתח בקצב מסחרר וכמות הקלישאות לא תאומן, אבל ההומור, אלוהים, ההומור. לדוגמה -
כמקובל אצל ג'ינים, הם חיים הרי במנורת שמן או באיזה בקבוק מפונפן [מי שזוכר את ג'יני האמריקאית משנות ה- 60 או ה- 70]. אכן עשן שחור שהוא תמצית מהותם ונכנס לכל גוף אם הפה פתוח. בקטע הומוריסטי במיוחד, הג'ין נכנס דרך התחת של אחד הבריונים. להוציא אותם באמצעות כישוף הישר לתוך בקבוק, ובכלל לא חשוב איזה בקבוק מלוכלך זה. חייבים לסתום בפקק כלהו. בסצינה מלאת דם, אצבעו של אחד היא הפקק. בתוך הבקבוק הם בצורת משקה כהה, שחור, כמו קולה [ולך תגיד שזו לא עקיצה נפלאה בקוקה-קולה, סמל הקפיטליזם האמריקאי, גם הכלכלי].
בשלב הזה אני נמצא לקראת סיום העונה הראשונה, במצב "סופר מותח", ובמאבק בין שאמאנים עתיקים עם שליטה בשדים לבין שמאמאנים חדשים. אלה ה- דיאבלרו, מגרשי השדים או השולטים בהם. וכן, גם ענייני מגדר, מדרוג לפני המגדר וכו' וכו'
אני בעד, ציון 8
אתמול צפיתי בפרק האחרון של עונה ראשונה. בחיי שזה מצחיק, אין לי מלים אחרות כדי לתאר את פולחן הבאת השד הגדול מכולם, אפילו לא הצלחתי להרגיש רע לאור מה שקורה בו
[ הקרבת ילדים באמצעות הרעלתם בגלעין אבוקדו עטוף בפרי האבוקדו ומשהו שנראה כתולעים , ויי זה כלכך מצחיק ]
אחר כך תיאור הקרב בין אור לחושך... בחיאת אפילו להגזמה צריך שיהיה איזה בסיס,
[ מלאך בגודל יתוש מכה וחובט בשד שגדול ממנו פי 100 לפחות. כלומר - המלאך הוא כמו פרפר הנלחם בפיל, ומכה את הפיל, ודוחף אותו .]
כך או אחרת העולם ניצל, הקורבן ההכרחי הוקרב, גרזיני הקרב לעת עתה מוסתרים אבל נותרו7 שני חובות.
זה כנראה בעונה הבאה.

dory30

Well-known member
פרק 4 מראה לאיזה עומק של ריקבון מוסרי מגיעים הנופשים ובעלי התפקידים. ארמונד חוגג עם קוקאין ביחד עם עובד שהוא מאוהב בו; פולה ואוליביה מחפשות אחר הסמים השדודים; שיין ורייצ'ל מקבלים "כמתנת הפתעה" של המנהל לירח הדבש את אמא של שיין; טניה מכירה בחור קרח ומסתורי. ממש אצבע בעין של הווספים מארה"ב.

didalf

Well-known member
לידיעת כל מי שהמליץ לי, אני גם התחלתי לראות lovesick (התחלתי... סיימתי עונה 2 כבר)
אין לי כוח לדודים וזה בנטפליקס וזה חמוד למדי.
אבל אלוהים ישמוררררררררררררררררררר כמה דילן ואיווי מסתובבים אחד סביב השניההההה ותמיד מפספסים??? תהיו כבר ביחד אעהאהההה. חלק ממני רוצה לשאול אתכם האם הם יהיו ביחד בסוף וחלק ממני אומר "יש לך 8 פרקים יסתומה תגלי לבד". אני אקשיב לחלק השני בינתיים.
וגם נזכרתי שראיתי את דילן בסרט אמה והייתה שם סצנה מאד משמעותית של נשף עם ריקודי שורות אז שעשע אותי שהוא נפרד מבחורה בשם אמה בנשף ריקודי זוגות. חבל הוא דווקא רקד יפה בסרט.

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
רק לעדכן ( בעיקר את @lemon lyman ) שהשלמתי בסופ"ש את עונה 7 של תרגיע, שמסתבר שאת רובה באמת לא ראיתי בכלל, וזו באמת אחלה עונה.
היה ממש כיף גם לראות את האיחוד של סיינפלד ואת לארי וג'רי עובדים יחד, והופתעתי שהביאו את כולם וגם את אמא של ג'ורג' ואת ניומן, ושעשו משהו שנון ומצחיק מהשערוריה של מייקל ריצ'ארדס ולא התעלמו מזה.
הקטע עם העוזרת עם החולצות בטן - לא בטוחה שהיה עובר בשקט היום... ;-#

dilia snake

Well-known member
אוי איכס.

תפסיקו עם הטמטום והיתממות המיותרות "אנחנו לא מאמינים שאמריקה כזאת" "לא יתכן שיכו גבר בן 70 ומשהו שהיה גיבור מלחמה" תעשו לי טובה, מדובר באנשים שהביאו לנו את ה-KKK ושאר דברים כיפים. האמריקאים לא טהורים וצריך לחיות מתחת לאבן בשביל העיוורון המפגר הזה. ואם הדמויות מביעות את הזעזוע המזויף הזה הן טיפשות ומנותקות מהמציאות, במיוחד ששתיים מהדמויות הקבועות שחורות, אחת מהן הולכת עם חיג'אב ויש לך גבר שחור שהוא גם מוסלמי. אז כן, תשתקו.

הפרק היה מלא בכוונות טובות אבל הוא יצא מטומטם ונאיבי ומיותר. ואם אתם כבר עושים פרק כזה תעשו אותו כמו שצריך! בלי לנסות לחנך את הצופים שגזענות זה רע!! זה שהצופים שלכם ממשיכים איתכם למרות הפשע הטלוויזיוני שזה מה שנשאר מהסדרה הזאת לא אומר שהם טיפשים, רק מזוכיסטים.

ותעשו טובה! אל תסיימו את התיק השבועי 7 דק' לפני סוף הפרק אם אין לכם שום דבר טוב להראות חוץ מעוד קלישאות נוראיות!!

ואה, בגלל כול המייקל קונלי שאני קוראת שגם שם העלילה מתרחשת בלוס אנג'לס, אני שולטת בכול הקיצורים של המשטרה שם.

הלכתי להדחיק את הפרק :sleep: .

אוי איכס.

תפסיקו עם הטמטום והיתממות המיותרות "אנחנו לא מאמינים שאמריקה כזאת" "לא יתכן שיכו גבר בן 70 ומשהו שהיה גיבור מלחמה" תעשו לי טובה, מדובר באנשים שהביאו לנו את ה-KKK ושאר דברים כיפים. האמריקאים לא טהורים וצריך לחיות מתחת לאבן בשביל העיוורון המפגר הזה. ואם הדמויות מביעות את הזעזוע המזויף הזה הן טיפשות ומנותקות מהמציאות, במיוחד ששתיים מהדמויות הקבועות שחורות, אחת מהן הולכת עם חיג'אב ויש לך גבר שחור שהוא גם מוסלמי. אז כן, תשתקו.

הפרק היה מלא בכוונות טובות אבל הוא יצא מטומטם ונאיבי ומיותר. ואם אתם כבר עושים פרק כזה תעשו אותו כמו שצריך! בלי לנסות לחנך את הצופים שגזענות זה רע!! זה שהצופים שלכם ממשיכים איתכם למרות הפשע הטלוויזיוני שזה מה שנשאר מהסדרה הזאת לא אומר שהם טיפשים, רק מזוכיסטים.

ותעשו טובה! אל תסיימו את התיק השבועי 7 דק' לפני סוף הפרק אם אין לכם שום דבר טוב להראות חוץ מעוד קלישאות נוראיות!!

ואה, בגלל כול המייקל קונלי שאני קוראת שגם שם העלילה מתרחשת בלוס אנג'לס, אני שולטת בכול הקיצורים של המשטרה שם.

הלכתי להדחיק את הפרק :sleep: .
חחחחחחחחחחחח
מנהלת המשרד עדיין שם, עם כוס התה הנהדר שלה, חביבותה האימהית שופעת הכל?
אני צופה מדי פעם, זה כבר לא עושה לי את זה :cool:

dilia snake

Well-known member
חחחחחחחחחחחח
מנהלת המשרד עדיין שם, עם כוס התה הנהדר שלה, חביבותה האימהית שופעת הכל?
אני צופה מדי פעם, זה כבר לא עושה לי את זה :cool:
בקושי וטוב שכך, אני ממש שונאת אותה.

אני צופה כי יש לסדרה ערך סנטימנטלי עבורי וכי אני אוהבת את כריס אודונל ו-LL COOL J.

Lhuna3

Well-known member
דרושה סדרה לצרכי בינג' שזמינה בנטפליקס או אמאזון או יס VOD.
כי נראה לי שכבר ראיתי או ניסיתי את כל מה ששווה שם.
אם לא תמצא כזאת אני אאלץ לסיים את פארקס בסופ"ש הקרוב, ראו הוזהרתם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ומה תעשי אחרי שתסיימי את פארקס?

בכל מקרה יש 9 עונות של סיינפלד.
יש את המשרד.
יש הנערה החדשה (לא ראיתי, אבל אני מציע)
ובטח יש עוד דברים

lemon lyman

Well-known member
שולחן לחמישה נמצאת בvod של יס
אני יודעת שזה כנראה לא משהו שאת מחפשת אבל אתם יודעים שאני חייבת לציין את זה :-P: ;-#

didalf

Well-known member
girl5eva
אלו 8 פרקים קצרים אז זה יחזיק לך בערך רבע יום אבל זה חמוד וזה עם אנג'ליקה מהמילטון.

מנסה לעבור על מה יש לי באפיסוד קלנדר שאולייייי תאהבי אבל לא בטוחה כי לדעתי כל מה שיש לי להמליץ לך כבר ראית במילא . ואין לי שום דבר ממש ארוך שיספק את מפלצת הבינג' שלך להרבה זמן.

אולי תנסי שוב את אקדמיית המטריה אחרי שראית מלא סרטים של מארוול והתרככת לגבי גיבורי על?

EastSiders בנטפליקס גם נחמדה ועם גייז. בעיקר בעונות 3-4 אבל העונות הראשונות ממש קצרות כי זה התחיל כסדרת רשת.

אחים לנשק - זה כבד אבל זה מעולה. יש ביס HBO.

ניו גירל שניק אמר יכול להיות נחמד. ראיתי אותה תמיד חלקית ביס לא לגמרי עקבתי אבל היא נחמדה.

dory30

Well-known member
טוב, האקשן ממשיך. פולה מסייעת לקאי לגנוב תכשיטים יקרים מהכספת של משפחת מוסבכר, כשברקע יש משבר בחיי הנישואין של ההורים; רייצ'ל מתחילה להתחרט שהיא התחתנה עם שיין השחצן (ועם אמא שלו, החותנת האיומה ביותר שידעה האנושות לדעתי); ארמונד כבר מתחיל להיות נורמלי אבל מתחיל להימאס לו מניהול האתר; בלינדה מאוכזבת שטניה לא מסייעת לה בהקמת העסק. בקיצור, אין לי מושג מה יהיה בפרק הסיום של העונה אבל סביר להניח שיהיה סופר מעניין.

Lhuna3

Well-known member
ומה תעשי אחרי שתסיימי את פארקס?
לא יודעת!!
בכל מקרה יש 9 עונות של סיינפלד.
יש את המשרד.
יש הנערה החדשה (לא ראיתי, אבל אני מציע)
אני מתכוונת למשהו שעוד לא צפיתי בו. (גם את הנערה החדשה ראיתי ברובה אני חושבת.)
שולחן לחמישה נמצאת בvod של יס
אני יודעת שזה כנראה לא משהו שאת מחפשת אבל אתם יודעים שאני חייבת לציין את זה :-P: ;-#
את האמת שניסיתי לפני כמה ימים לצפות בפרק הראשון של זה, אבל וואו זה נראה כל כך ישן, זה יהיה לי ממש קשה להכנס לזה, במיוחד שאני לא בטוחה שתהיה לי שם דמות שאצליח להתחבר אליה עכשיו.
girl5eva
אלו 8 פרקים קצרים אז זה יחזיק לך בערך רבע יום אבל זה חמוד וזה עם אנג'ליקה מהמילטון.
נכנס לרשימת הבדיקה.
אולי תנסי שוב את אקדמיית המטריה אחרי שראית מלא סרטים של מארוול והתרככת לגבי גיבורי על?
אולי...
EastSiders בנטפליקס גם נחמדה ועם גייז. בעיקר בעונות 3-4 אבל העונות הראשונות ממש קצרות כי זה התחיל כסדרת רשת.
נשמע נחמד.
אחים לנשק - זה כבד אבל זה מעולה. יש ביס HBO.
אם אצליח לגייס את האנרגיה למשהו כבד כזה.
ניו גירל שניק אמר יכול להיות נחמד. ראיתי אותה תמיד חלקית ביס לא לגמרי עקבתי אבל היא נחמדה.
זהו גם אני ראיתי אותה ככה חלקית ביס, אבל נראה לי שיצא שאת רובה ראיתי.

תודה לכם! |4U| ואשמח תמיד אם למישהו יש עוד הצעות (לבינג' בנטפליקס/אמאזון/יס)
ובינתיים המשכתי לעונה 8 של תרגיע... (אתם לא חושבים שזה סוג של נס שהוא עוד לא הרגיז אף אחד לרמה שיקנסלו אותו?)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז סיימתי את משחק הדיונון.
זאת באמת סדרה ממש ממש טובה.
אני לא יודע איך להתחיל לכתוב יותר מזה.
אני מניח שאני צריך למצוא את ההודעות שלונה ומיקי כתבו עליה...

Lhuna3

Well-known member
את גם ראית כבר את מחלקת גנים ונוף
נכון אבל בשביל הצפיה המשותפת הצטרפתי שוב.
חוץ מזה מתי ראית את סיינפלד? כי בשבילי עברו לפחות 20 שנה ולכן את רוב הפרקים אני בקושי זוכר.
מזמן אבל יותר מפעם אחת. נראה לי שאזכור די הרבה.
אז סיימתי את משחק הדיונון.
זאת באמת סדרה ממש ממש טובה.
אני לא יודע איך להתחיל לכתוב יותר מזה.
אני מניח שאני צריך למצוא את ההודעות שלונה ומיקי כתבו עליה...
אני שמחה שנהניית ממנה והיא לא דיכאה אותך כמו שחששתי שאולי יקרה.
ואני לא כתבתי עליה הרבה, אבל מיקי כן כתבה יותר.
אם תכתוב דברים אני אגיב גם לך.
(ואני שמחה שכתבת משחק ולא משחקי כמו שכמעט כולם כותבים בטעות.)

למעלה