דיוני סדרות #74

מישהו ראה כאן את "המושכים בחוטים"?
צפיתי בשני פרקים. יש תבנית שמנסה להיות "מתחכמת-מתוחכמת" ובכך בעצם ללעוג לכל חובבי הקונספירציות באשר הם.
כרגיל, אני ממש סולד מהצעקות ומהצרחות האינסופיות. מבנה הצוות הרג אותי מצחוק.
והגיבורה, אחח הגיבורה.
האם ממליץ? לא ממש יודע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מישהו ראה כאן את "המושכים בחוטים"?
צפיתי בשני פרקים. יש תבנית שמנסה להיות "מתחכמת-מתוחכמת" ובכך בעצם ללעוג לכל חובבי הקונספירציות באשר הם.
כרגיל, אני ממש סולד מהצעקות ומהצרחות האינסופיות. מבנה הצוות הרג אותי מצחוק.
והגיבורה, אחח הגיבורה.
האם ממליץ? לא ממש יודע.
ככה בחרו לקרוא לסדרה Inside Job בעברית?
אני מניח שיכלו לעשות גרוע יותר (דרך המלך)
עוד לא ראיתי, אבל אני די מצפה לזה.

LeR@nch

Well-known member
What the actual FUCK?!?!
התסריטאים שם הפסיקו לקחת את הגלולות מהחלק הראשון של העונה?
איזה סיום מחורבן!
אני מלכתחילה לא הבנתי מה הרעיון הדבילי הזה של לפצל עונה לשני סיפורים באורך לא שווה. עוד איכשהו קיוויתי שזה ישתלם ויהיה קשר בין שני החלקים - אבל כלום?! נאדה?! שום דבר?! הפרק אשכרה נגמר באמצע סצנה. ככה, בלי שום פואנטה. עשיתם עונה על חייזרים, משהו שהצופים חיכו לו מאז המוסד הסגור, וככה אתם גומרים את זה?! What a load of BS. אני ממש מאוכזב.

מילי08

Well-known member
לידיעת כל מי שהמליץ לי, אני גם התחלתי לראות lovesick (התחלתי... סיימתי עונה 2 כבר)
יאיייייייי
וזה חמוד למדי.
אני מאוד נהניתי ממנה. חמודה ולא יומרנית ודמויות מאוד likeable
ועוד חברות מאוד יפה בין גברים.
lovesick עד 3X03

ובכן... FINALLY!!!!!!!!|מזיע| יאוו הרגתם. אבל גם יאיי|מאוהב| אני אוהבת את הטרופ הזה והמשיכה אבל הם היו מזה על הגבול של "נו כברררר" מהסוג הטוב ל"סעמק תמותו שניכם כמה אפשר":-D מזל שלא משכו את זה עוד עונה שלמה.
אני מקווה עכשיו שאחרי כל הזמן הזה הם יהיו זוג חמוד ולא יגלו שהם בעצם גרועים אחד לשני ויריבו כל הזמן ויפרדו כי אני אהרוג אותם ואז את כל מי שהמליץ על הסדרה הזאת!
אביגייל מזה נשמה טהורה מסכנה|לב| לשחרר מישהו כי את מבינה שאת עומדת בדרכם של שני אנשים מאוהבים זה מאדדד אצילי. ותודה לה שדחפה את שני האידיוטים האלה אחד לשני. כבר קיוותי שלוק ינעל אותם בחדר או משהו ולא ירשה להם לצאת עד שהם מדברים כמו שצריך:-D

לוק גם חמוד. למה הטרופ הזה של "אני רודף נשים אבל בתוך תוכי אני פגוע כי אני רוצה אהבה כמו בסרטים ובחורה שברה את ליבי" עדיין עובד עליי? אבל אוף זה עובד. אני רוצה שהוא יתאהב במישהי. אני מתחילה לחשוש שגם הוא יתאהב באיווי גאד מקווה שלא. זה כזה חמוד החברות שלהם ואיך היא הבחורה היחידה שהוא לא רוצה לשכב איתה לרמה שהוא מזמין אותה לישון במיטה שלו בלי כוונת זדון ושהיא מסוגלת לסמוך עליו להסכים לזה.
כן להכל!
לוק מהמם מאוד. חמודי כזה.

didalf

Well-known member
ועוד חברות מאוד יפה בין גברים.
וואי כן זה באמת משהו שמאד אהבתי.
היה אפילו סצנה שמישהו מהם היה עצוב והם התרכבלו ביחד כזה בלי שום גיי פאניק וזה היה מקסים.

ושמחה לראות שחזרת לחיים|חיבוק|

למעלה