דיוני סדרות #72

dory30

Well-known member
הסדרה הפתיעה אותי לטובה בינתיים. מאין עיבוד אמריקאי (מוצלח) למלון של פולטי. מנהל כלומניק, עובדת שיולדת ביומה הראשון בתפקיד, זוג במשבר, נשואים טריים ועוד נפגשים במלון אקזוטי בהוואי. מקווה שימשיך כך עד לסוף העונה.

dilia snake

Well-known member
הודעה שבועית, שלא תגידו שאני מזניחה אתכם או משהו.

זה נראה כאילו מישהו שם קרא את ספר ההדרכה של חוק וסדר מדור מיוחד, לקח פרקים נבחרים ורץ עם זה. קצת קשה לפעמים לעקוב איפה כול הסדרות האלו נגמרות ומתחילות אחרות, זה לא כ"כ דבר טוב מכול כך הרבה סיבות וגם כי מגי ו-OA יכולים עוד לגמור כמו בנסון וסטייבלר מינוס המשפחה הנוראית של סטייבלר(והקתוליות, OA הוא מצרי-אמריקאי-מוסלמי).

אז ככה, מישהו משתיל פצצה בתיק של ילד בן 5 ומפוצץ אותה בבית משפט, ואז מגלים שמי שאחראי לזה הוא יוצא צבא ומכניסים אותנו לעולם של יוצאי צבא והקשיים שלהם(קלאסי חוק וסדר והצופים בישראל יזדהו בקלות כי גם פה אוהבים לדפוק חיילים משוחררים) ובלה בלה בלה, טוויסט ע"ש חוק וסדר, פה ושם פוליטיקה משרדית.

איזבל מציעה (בעדינות) לטייח את העובדה שהם ניצלו את החבר של OA מהצבא בשביל להתקדם עם התיק דחפו אותו לקצה ומה שגרם לו להרוג את המוח מאחורי הפצצות (ע"ע "טוויסט ע"ש חוק וסדר") אז קצת ירד לי ממנה עכשיו.

הדינה הזאת נוראית.

הפרק הזה לא רע, אבל הבעיה היא שהתחושה שאם לא בא לך להתעצבן בחר פרנצ'ייז אחד של דיק וולף ותתמקד רק בו. אי אפשר לראות גם את FBI וגם את חוק וסדר-שיקגו'ז.

נתראה בפרק הבא|מצדיע|.

שתיים נגמרו נותר שלישי, אבל בינתיים:

אין הרבה מה לומר כאן, פרק נוסחתי קלאסי. מישהו שודד והורג זוג שליחים שנושא מלא מלא כסף, בלה בלה בלה, ג'יימי נורית, בלה בלה בלה כולם בסדר ונגמר יום העבודה.

אף אחת לא אוהבת גברים עם חרדות נטישה, רק אומרת.

השורה הכי טובה בפרק? סקוט נותן אגרוף לאיש שנגנב ממנו הכסף, ואז הוא צועק על הנציג ממשטרת שוויץ שיעצור אותו על תקיפה הנציג השוויצרי בתגובה? "אני שוויצרי" *זורק את המיקרופון והולך*.

הסדרה הזאת מרגישה קצת מלפני BLM שעוד חשבנו שקצת מכות במסגרת עבודה משטרתית זה דווקא סבבה.

ג'יימי מחליטה להישאר בצוות ולא לחזור לניו יורק. מזל כי ירייה בבטן זו הדרך האהובה לכתוב אנשים החוצה בסדרות של דיק וולף השנה.

פרק לא רע, בינתיים הסדרה הזאת שומרת חזק על מעמדה בתור "בסדר+".

וד"א ראיתי אותן בסדר שהדודים שלחו, אז לא אומר כלום על רמת החיבה שלי לסדרה מסוימת.

תאמינו או לא, אבל היה פעם פרק כזה במדור מיוחד, אבל כרגע היה הכול במדור מיוחד. אבל לפעמים זה שקוף יותר(AKA פרקים שאני זוכרת יותר טוב).

שופט נותן את המשפט הכי קלישאתי בהיסטוריה. שופט נרצח. צדק?

דיי מהר מתגלים שהוא קיבל שוחד על שליחת בני נוער למוסד לעבריינים צעירים(זה מה שהם העתיקו ממדור מיוחד) ואז גם נרצחת מישהי מהמוסד הזה.

ואז מתברר שהחברה של העבריין השבועי הייתה המוסד הנוראי הזה והתאבדה, והוא חבר לעוד קורבן של המקום הזה כדי לנקום באנשים משם או משהו אחר כך הוא גם יזרוק את מי שעזרה לו תוך כדי מרדף ממכונית נוסעת סתם כי הוא יכול.

בארנס וקריס מדברות על ילדים שלהן, כי נשים מדברות או על גברים או על הילדים שלהן. זהו. אבל האישה של בארנס בהיריון אז שיהיה במזל?

לקריס יש בן ובת, הבת גרה איתה במיאמי והבן עם הגרוש במנהטן, ועכשיו הם כולם יגורו באותו בניין כנראה. אז הגרוש נראה בסדר(הוא עיתונאי! למי עוד היה בעל עיתונאי? למגי! אבל היא התאלמנה וקריס התגרשה אז הכול טוב וזו לא העתקה של ממש וזה ממש לא נורא ביחס לאתם יודעים מי מסדרה אחרת וזה בתוך הפרנצ'ייז הפעם אני סולחת)

הם עוצרים את הבחור מהמוסד מגלים מי המטרה האחרונה של הרע, בארנס מנסה לגרום לו להסגיר את עצמו והוא מתאבד. אוקיי שיהיה.

יום אחד הסתיים נשארו עוד יומיים|מזיע|.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
פרק 2 ממשיך את קודמו מעולה. המסכות מתחילות לרדת. מסתבר שהאבא של מארק לא מת מסרטן אלא מאיידס והיה גיי; ניקול מגלה שרייצ'ל השמיצה אותה בכתבה ומגלה כלפיה עוינות מנומסת; רייצ'ל רבה עם שיין כי היא עובדת בירח הדבש; סידני ופולה מעשנות סמים ומאבדות את התיק שעליו משתלט המנהל ארמונד. בקיצור, בית משוגעים אחד גדול. מראים כמה האמריקאים הלבנים העשירים הם חבורה של דפוקים ומטומטמים.

keren or5

Well-known member
אני חשבתי שפרק 1 הוא זה שהיה לי איטי מידי.
האמת שאני חושבת שכמעט כל הרגעים שלא היו קשורים למשחק לא כ"כ עניינו אותי והרגישו לי נמרחים, וכן הרגשתי סוג של מריחה גם בפרק הראשון, כי חיכיתי לרגע שבו הדמות הראשית יגיע למשחק, הרי לשם התכנסנו, אבל הייתי יותר סלחנית כלפי זה אני מניחה, כי הרגשתי שאוקי, זה הגיוני לעשות הקדמה כלשהי ולהכניס אותנו למשחק דרך נקודת מבט של מישהו, וגם זה לא לקח כל הפרק, אאז"נ כבר באמצע הפרק הוא הגיע לשם והחצי השני של הפרק הראשון היה המשחק הראשון. ואז הייתי כזה- מגניב זה מתחיל. ואז בתחילת הפרק השני כולם פורשים. אנחנו מקבלים פרק שלם שמתעסק בחבורה של אנשים שהכרנו בפרק הראשון של המשחק כדי שנכיר אותם יותר טוב כביכול, כולל שוב קטעים עם הדמות הראשית, שכל האופי שלו בוסס לחלוטין בפרק הראשון - אז גם איתו היה עוד קטעים סתם, למרות שכבר ידענו את כל הפרטים עליו, אז למה להראות שוב קטעים שהוא אבא לא טוב, או שהוא לא נחמד לאמא שלו? ידענו את זה כבר. אולי אם מישהו מהדמויות הייתה סופר מעניינת לא היה אכפת לי, אבל לומר את האמת, לאף דמות לא הרגשתי שהיה סיפור מעניין. מעצם העובדה שהם הגיעו למשחק הזה אני דיי יכלתי להסיק שהם המצב כלכלי ממש קשה והסיבות שהראו לנו לא היו כאלה מעניינות.
בנוסף לזה, זה גם "הוסיף חטא על פשע", בכך שהתמקדו בחבורה של אנשים שפגשנו במשחק, היה לי ברור שהם הדמויות שיגיעו לשלבים הרחוקים*. וקיוויתי מאוד בתחילת הפרק שזה לא יקח פרק שלם, אבל זה כן לקח, ובעיני זה הרגיש הרבה יותר מתסכל מהחלק הראשון של הפרק הראשון, שכמו שאמרתי, גם טיפה נמרח לי, אבל הייתי הרבה יותר סלחנית כלפי זה. זה גם לעשות לנו פרק כזה אחרי שהם כבר הראו משחק אחד, וקיבלנו טעימה מכל מה שהולך במקום הזה, ואז לחזור ל"עולם האמיתי אחרי זה" ופרק שלם לראות את החיים של הדמויות שאף אחד מהם בעיני לא היה כזה מעניין, כשאנחנו הרי יודעים שהם יחזרו, הרגיש לי מתסכל הרבה הרבה יותר.

אני חושבת שהדרך הטובה שגם הייתה מטפלת בשתי הבעיות האלה, הייתה אם נגיד היינו מתחילים ממש מהסצנה הראשונה של הפרק הראשון בסצנה שהם כולם מתעוררים במקום הזה. יש את הסצנה של המשחק הראשון. הם לא חוזרים אחרי ההצבעה, אלא ממשיכים במשחק, ולאורך הסדרה מפזרים פלשבקים על הדמויות כדי שנכיר אותם יותר טוב, אבל זה לא נמרח מדי כי זה משולב בקטעים קטנים בתוך הפרקים. כך גם לא היה לנו מאגר של דמויות שברור שיש להם "פור" על האחרים כי הם הראשיות(עם דמות אחת שבולטת בראשיותה מעל כולם כי ראינו ממנו הכי הרבה קטעים כבר בעולם האמיתי), וגם הייתה פחות הרגשה של מריחה.

*נגיד במשחק משיכה בחבל בקבוצה אחת היו כל הדמויות שאנחנו מכירים, אז זה כאילו, בסדר, מעניין מאוד איזו קבוצה תנצח |תוהה|. זאת כן הייתה סצנה מעניינת עבורי כי עניין אותי לראות איך הם ינצחו, ואם האסטרטגיה שלהם תהיה מספיק מוצלחת כדי שאני אקנה אותה, ולמען האמת, לפחות הם באמת נתנו הסבר לאסטרטגיה שיכולה אולי לעבוד ולגרום לקבוצה פחות חזקה לנצח. זה הרגיש לי מספיק אמין בשביל מישהי שלא ממש מבינה כלום במשחק הזה. אבל לא היה לי שום מתח לגבי האם הם ינצחו. כמו כן, לא היה באמת מתח בפרק עם הגולות לגבי הזוג של שתי הבנות- זה היה ברור שהבת שאנחנו מכירים יותר טוב תשרוד.

דברים/תיאוריות שראיתי בסרטונים ונראים לי מעניין
- אז יש תיאוריה אחת שהאיש הזקן הוא האבא הביולוגי של הדמות הראשית והוא נטש אותו בתור ילד, יש כמה קטעים קטנים שיכולים להסתדר עם זה, אם כי זה לא נראית לי תיאוריה ממש חזקה.
- אז לגבי
כמו שאני הבנתי את זה הוא היה מוכן למות, כי זה היה אמיתי שיש לו גידול שהולך להרוג אותו בקרוב בכל מקרה, אז הוא כן גרם למארגנים לרמות בשבילו איפה שהיה אפשר, אבל גם לקח סיכון מסויים במודע שהוא באמת ימות ככה, ונהנה מהריגוש והסיכון הזה.
אז בכמה סרטונים דיברו על זה. בחלק הראו קטע מהנק' המבט של הבובה מהמשחק הראשון שהיא סימנה אנשים אבל טענו שהיא לא סימנה את האיש הזקן, בסרטון אחר דווקא הראו שהיא כן סימנה אותו, אז לא יודעת אם זה נכון. קטע ששכחתי ממנו, אחרי הלילה הראשון שהם מתחילים להרוג אחד את השני יש קטע שהזקן עומד על אחת המיטות הגבוהות וצורח שיפסקו את זה, זה נראה כאילו הוא סתם צורח לאויר, אבל באמת רואים את המנהלים רואים אותו צורח ואז באים ומפסיקים את ההריגות ומתחילים לשמור עליהם שלא יהרגו יותר. עוד סרטון אחד הראה שהאזיקים ששמו על האנשים במשחק של המשיכה בחבל, אז רואים בסוף כשהם ניצחו ושוכבים על הריצפה, שהאזיקים של הזקן לא היו קשורים כראוי והוא היה יכול להשתחרר מהם. אני לא בטוחה שזה נכון. ואם זה היה המצב והיה קורה, אז מעניין איך היו מסבירים את זה לשאר האנשים.

-לגבי המשיכה בחבל- אז ראיתי כמובן מלא סרטונים על הסדרה אחרי שסיימתי אותה. בסרטון אחד הרחיבו על העניין של משיכה בחבל. מסתבר שזה היה ממש ספורט אולימפי פעם, כך שזה נחשב ספורט רציני אם חוקים רציניים. בסרטון הסבירו עוד כל מיני אסטרטגיות מעניינות שאפשר להשתמש בהם, כמו למשל לשים את החבל מתחת לבית השחי ולהישען אחורה כך שזה לא הידיים שלך שמושכות את החבל, אלא כל מסת הגוף שלך. נדמה לי שהסבירו שזה לא חוקי בתחרויות רשמיות של המשחק הזה, אבל כמובן שלפי החוקים שנתנו להם במשחק הזה, הם היו יכולים לעשות את זה.

-המדרגות שהובילו בין חדרי המשחק השונים לבין חדר השינה היו מבוססות על ציור של אשר שבו יש כל מיני גרמי מדרגות וכוח המשיכה עובד שונה בחלקים שונים של הציור.

-הייתה התייחסות לתספורת של הדמות הראשית בסוף, ויש שחושבים שזה שהוא צבע את השיער לאדום, אומר שבעונה הבאה הוא אולי יחליף את האדם במסכה השחורה, כי צבע אדום מסמל את השומרים במשחק כי החליפות שלהם היו אדומות. בערך כמו שקרה עם האיש במסיכה השחורה בסבב הנוכחי, שהוא המנצח כנראה של התחרות ב-2015.
- מסתבר שהיו ציורים של כל המשחקים על הקירות בחדר איפה שהם ישנו אבל רוב השחקנים (וכנראה גם הצופים) לא שמו לב אליהם כי החדר היה מלא במיטות וזה דיי הסתיר את הכל. בשלבים יותר מאוחרים כשנשארו פחות ופחות אנשים והוציאו את המיטות שלהם, היה יותר קל לראות את הציורים על הקירות.

dilia snake

Well-known member
הספקתי לפני העבודה

אז זה הרגיש כאילו כול הקטע להשיג את הסמים היה קל מידי והייתי בטוחה שאיימון יהרוג את האיש הזה שנתן להם את הסמים.

הם כולם חוגגים ומייקל מסכים לשתות ולקחת סמים, הייתה לי תחושה שזה ייגמר בהתקף וככה הדברים יתגלגלו כולל השיחה עם אמנדה.

אני לא מבינה למה לרגע מייקל לא חשב שהפגישה עם אנה תשים אותה על הרדאר של האנשים של איימון. אבל החיוך הזה:love:.

אני חושבת שלבירדי יש יותר כוח במשפחה ממה שזה נראה בהתחלה.

אני לא בטוחה מה אני חושבת על כול הסיפור עם ויקינג ואמנדה, לא חשבתי שפרנק יזרוק אותו כ"כ מהר מתחת לאוטובוס.

הסיידקיק של אריק עובד עבור איימון, אני מניחה שזה צפוי וזה למה לא הרגו אותו בפרק שעבר.

הם כולם צריכים להיזהר אבל פרנק מתחיל עם גברים בגריינדר(או מה שזה לא יהיה)? זה נראה פזיז ולא חכם, כולם יודעים על הנטיות שלו. למה לא להתאפק קצת?

מצד אחד הייתה תזוזה רצינית הפרק, מצד שני הוא מרגיש יותר חלש מהפרקים הקודמים לא רע, אבל עם פחות מטען ריגשי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הספקתי לפני העבודה
חשבתי שאולי היום אני אספיק לפניך
אז זה הרגיש כאילו כול הקטע להשיג את הסמים היה קל מידי והייתי בטוחה שאיימון יהרוג את האיש הזה שנתן להם את הסמים.
נכון שזה היה כאילו יחסית קל, אבל זה באמת פשוט עניין של למצוא את האדם הנכון לאיים עליו.
איך שהפרק האחרון נגמר זה היה נראה לי כאילו הם יוצאים למבצע שהם יסתערו על איזה מבצר עם המון שומרים. אז מה שהיה הרגיש לי דווקא יותר הגיוני.
אני חשבתי שמייקל יהרוג את האיש הזה כדי למנוע מצב שהוא ינקום בו. נראה לי שבשלב שהם נמצאים בו עדיף לחסל אנשים מהצד השני. כלומר אחרי שהם גנבו כל כך הרבה זה לא שהוא יכול לגרום לאיימון לכעוס עליהם יותר.
אבל כן, אני גם קצת ציפיתי שאיימון אולי יהרוג את האיש הזה לאחר מכן. נראה לי שהוא הבהיר שזה עדיין יקרה אם הם לא יצליחו להשיג את הכל חזרה.
הם כולם חוגגים ומייקל מסכים לשתות ולקחת סמים, הייתה לי תחושה שזה ייגמר בהתקף וככה הדברים יתגלגלו כולל השיחה עם אמנדה.
העציב אותי קצת שמייקל בסוף גם שתה (ועשה סמים? דווקא לא שמתי לב לזה). זה מעצבן אותי כשמישהו מנסה להפסיק ואנשים שכביכול אכפת להם ממנו דוחפים אותו לחזור לזה. וגם הנחתי שתהיה לזה תוצאה שלילית. אבל לפחות אני מקווה שזה ימנע ממנו לשתות שוב.
העניין עם אמנדה דווקא לא הלך כמו שחשבתי. אני חשבתי שהיא תלך קודם כל אל ג'ימי ותרצה שהוא ינקום באריק. היא אומנם מנהלת את זה כך שאריק ילך לכלא, אבל אני חשבתי שהיא תרצה נקמה יותר קטלנית. (אם כי , אם הוא ילך לכלא כשיש חוזה להרוג אותו אז הוא בטח ימות די מהר)
אני לא מבינה למה לרגע מייקל לא חשב שהפגישה עם אנה תשים אותה על הרדאר של האנשים של איימון. אבל החיוך הזה:love:.
כן, הוא היה כזה חמוד כשהוא התרגש שהיא יוצרת קשר איתו וכשהוא רואה אותה רוקדת ומחייך.
מה שהפריע לי זה שג'ימי עצר מחוץ למקום שבו מייקל נמצא ואפילו הוריד את הקסדה. היה הרבה יותר חכם להמשיך לנסוע ואז העוקבים אחריהם לא ידעו בדיוק איפה הוא הוריד את מייקל. ואז לאסוף את מייקל אחר כך ממקום אחר.
אני חושבת שלבירדי יש יותר כוח במשפחה ממה שזה נראה בהתחלה.
יכול להיות. בהחלט יש לה מעמד מעניין. כי אין לה ילדים (לפחות לא בתוך הארגון שראינו), אז זה לא ברור מה היא עושה.
אני לא בטוחה מה אני חושבת על כול הסיפור עם ויקינג ואמנדה, לא חשבתי שפרנק יזרוק אותו כ"כ מהר מתחת לאוטובוס.
אני רציתי שאמנדה תכנס בו יותר חזק. יש לה סיבה טובה לכעוס מאוד על אריק ועל פרנק. זה די מפתיע אותי כמה היא הייתה יחסית רגועה באיך שהיא התמודדה עם הידע הזה בפרק.
הסיידקיק של אריק עובד עבור איימון, אני מניחה שזה צפוי וזה למה לא הרגו אותו בפרק שעבר.
אני לא בטוח אם הוא היה קשור למה שהיה בפרק הקודם. הגיוני שפשוט בשלב מסוים (אולי אחרי שהרגו את פאדג') הוא הבין שאם הוא נשאר נאמן לקינסלה אז הסוף שלו קרוב כי אין להם סיכוי לנצח.
הם כולם צריכים להיזהר אבל פרנק מתחיל עם גברים בגריינדר(או מה שזה לא יהיה)? זה נראה פזיז ולא חכם, כולם יודעים על הנטיות שלו. למה לא להתאפק קצת?
כן, זה הזוי לחלוטין. מראים אותו כאילו הוא לא יכול להתאפק שלוש שניות. כלומר לפחות לא ראו אותו יוצא להפגש עם אף אחד עדיין.
אני לא בטוח, אבל זה שהוא התחיל לדבר איתו זה נראה לי הבחור הצעיר שהרג את ג'יימי בתחילת הסדרה ובפרק הזה מאוחר יותר רדף אחרי מייקל וג'ימי ואז הסתכל על אנה.
מצד אחד הייתה תזוזה רצינית הפרק, מצד שני הוא מרגיש יותר חלש מהפרקים הקודמים לא רע, אבל עם פחות מטען ריגשי.
יש משהו מורגש בזה שמתרחקים מהמוות של ג'יימי אז יותר ויותר "שוכחים" ממנו. אבל התייחסו לזה באופן מעניין בפרק בכך שהם חגגו ואריק אמר על כמה זה נהדר ואז הזכירו שהיה טוב יותר אם ג'יימי היה איתם.
עצם זה שאמנדה יותר שקולה לגבי נקמה באריק מראה שגם היא כבר לא בסערת רגשות שהיא הייתה קודם.

עוד דברים:
אז בסוף איימון תופס את אמנדה לשיחה ומבהיר לה שהוא יודע איפה אנטוני (הבן הצעיר שלה) נמצא. היה לי הגיוני שיהיה קל לגלות איפה הוא נמצא (במיוחד אם הוא פשוט משתמש בשם נעורים שלה). ועכשיו הוא מאיים שאם לא תגלה עבורו איפה הסמים שנגנבו ממנו אז הוא יהרוג את אנטוני.
אני תוהה מה מונע מאיימון בעצם פשוט לתפוס את אנטוני ולהחזיק אותו בן ערובה עד שיחזירו את מה שהם גנבו. זה הרי בדיוק מה שהקינסלאים עשו לבחור שעובד עבור איימון.
אותו דבר הוא בעצם יכול לעשות גם עם אנה. כתבת שמייקל שם אותה על הראדאר של האנשים של איימון וזה באמת עכשיו יכול להיות סכנה שהמתנק הצעיר ההוא יתקרב אליה ויעשה משהו. אבל איימון עצמו בטח יודע שלמייקל יש בת ואיך למצוא אותה.
נראה לי שיש להם קוד של פושעים שהם לא פוגעים בנשים ובילדים, אבל באמת ברגע שמשפחת קינסלה איימה על הבן של אחד מהם (אפילו שזה בן בוגר) אז נראה לי הגיוני שהוא ישתמש בכל הקלפים שיש לו וזה כולל את הילדים. והנה הוא באמת עושה את זה עם אנטוני, אז הוא יכול לעשות את זה גם עם אנה.
*כמובן שהוא גם יכל לחטוף את אמנדה עצמה ולהחזיר בה כופר עד שיחזירו את מה שהם גנבו.

עכשיו מעניין מאוד מה אמנדה תעשה. מצד אחד נראה לי ברור שהיא תעשה הכל למען הבן שלה. מצד שני אני לא חושב שהיא באמת תוותר ככה לאיימון.

dilia snake

Well-known member
איך שהפרק האחרון נגמר זה היה נראה לי כאילו הם יוצאים למבצע שהם יסתערו על איזה מבצר עם המון שומרים. אז מה שהיה הרגיש לי דווקא יותר הגיוני.
גם אני חשבתי שהפרק יתחיל באיזה מונטאז' סטייל סרט שודים, עם המון רובים ואקשן. בסוף זה היה מתורבת נורא :-D .
אני חשבתי שמייקל יהרוג את האיש הזה כדי למנוע מצב שהוא ינקום בו. נראה לי שבשלב שהם נמצאים בו עדיף לחסל אנשים מהצד השני. כלומר אחרי שהם גנבו כל כך הרבה זה לא שהוא יכול לגרום לאיימון לכעוס עליהם יותר.
ככה או ככה לדעתי כולם היו מבינים שזה הם, מי עוד היה מעז לגנוב כ"כ הרבה ממנו?
העציב אותי קצת שמייקל בסוף גם שתה (ועשה סמים? דווקא לא שמתי לב לזה)
הוא עשה שהם ישבו בסלון של ג'ימי ואמנדה והם העבירו מה שזה לא יהיה אחד לשני.
זה מעצבן אותי כשמישהו מנסה להפסיק ואנשים שכביכול אכפת להם ממנו דוחפים אותו לחזור לזה. וגם הנחתי שתהיה לזה תוצאה שלילית. אבל לפחות אני מקווה שזה ימנע ממנו לשתות שוב.
(y) הוא גם אמר שזה עושה לו רע, מהרסיסים שקיבלנו על מה שקרה לאליסון(אשתו, אימא של אנה) הוא הרג אותה שהוא היה שיכור(ואולי גם מסומם) זה היה אכזרי.
אני חשבתי שהיא תלך קודם כל אל ג'ימי ותרצה שהוא ינקום באריק. היא אומנם מנהלת את זה כך שאריק ילך לכלא, אבל אני חשבתי שהיא תרצה נקמה יותר קטלנית. (אם כי , אם הוא ילך לכלא כשיש חוזה להרוג אותו אז הוא בטח ימות די מהר)
אני גם חשבתי שהיא תלך קודם לג'ימי או אפילו למייקל, אבל לא ברור מה המטרה הסופית שלה.
יש משהו מורגש בזה שמתרחקים מהמוות של ג'יימי אז יותר ויותר "שוכחים" ממנו
אני לא חושבת ששוכחים ממש כי בכול אופן אמנדה עדיין מתאבלת ולא מפסיקים להראות שהיא לא מרפה, אבל העניין הוא שהמוות של ג'יימי הפך להיות משהו גדול יותר ואין לאנשים זמן לחזור אחורנית.
אז בסוף איימון תופס את אמנדה לשיחה ומבהיר לה שהוא יודע איפה אנטוני (הבן הצעיר שלה) נמצא. היה לי הגיוני שיהיה קל לגלות איפה הוא נמצא (במיוחד אם הוא פשוט משתמש בשם נעורים שלה). ועכשיו הוא מאיים שאם לא תגלה עבורו איפה הסמים שנגנבו ממנו אז הוא יהרוג את אנטוני.
מהרגע הראשון זה נראה לי מטומטם שהיא משתמשת בשם הישן שלה, המאפיונרים האלו יודעים הכול אני מופתעת שהוא לא איים על אנטוני קודם.
נראה לי שיש להם קוד של פושעים שהם לא פוגעים בנשים ובילדים, אבל באמת ברגע שמשפחת קינסלה איימה על הבן של אחד מהם (אפילו שזה בן בוגר) אז נראה לי הגיוני שהוא ישתמש בכל הקלפים שיש לו וזה כולל את הילדים. והנה הוא באמת עושה את זה עם אנטוני, אז הוא יכול לעשות את זה גם עם אנה.
(y) החוקים דיי הלכו לעזאזל שאיימון ירה בטעות בג'יימי.
*כמובן שהוא גם יכל לחטוף את אמנדה עצמה ולהחזיר בה כופר עד שיחזירו את מה שהם גנבו.
אני חושבת שאו שאיימון בקטע של עין תחת עין וכ'ו או שאומנם אמנדה היא חלק מהמשפחה והכול אבל היא מישהי שבמידת הצורך אפשר להיפטר ממנה לעומת אנטוני ואנה שהם הילדים היחידים של ג'ימי ומייקל.

lemon lyman

Well-known member
מה שהייתי עושה בפורום הישן, אבל בזה כשאני מנסה לעבור למצב דסקטופ נשאר אותו דבר
כן גם אני בגלל הפורום הישן גולשת בגרסה של מחשב שאני בטלפון
אבל רק אז חוץ מהחתימות יש עוד בעיות בגרסה של תפוז בטלפון
גם אותם יש לך ?(שלא רואים מי הגיב אחרון ואת המיספור של עמודים בשירשורים)

נ.ב יעל ודילן אני אשמח לדעת איך זה אצלכם שאתן גולשות בגרסה של מחשב דרך הטלפון

dilia snake

Well-known member
הודעה לשיקגו'ז
אז קיבלנו פרק על ג'יי, אחרי שבפרק הקודם בקושי היה לו דיאלוג וכול האחרים לקחו את המושב האחורי. החוסר איזון הזה מחרפן אותי כול פעם מחדש.

הפרק עסק בעיקר בשירות הצבאי שלו, ואין לי שום דבר מיוחד להעיר, זה היה אחד הפרק הכי טובים בסדרה והכי טוב מאז עונה 7 בקלות.

איך ג'יי והיילי יכולים להשיג דירה עם נוף כזה עם משכורת של שוטרים?

למה תמיד בכול הסיפורים על אנשים בצבא ועל הבחור הטוב שנהרג תמיד לבחור הזה יש שם לטיני? זה תמיד לופז(הפרק) גומז, רודריגז זה אף פעם לא סמית' או בראון או מק'שקרכולשהוא?

זהו, אין לי הרבה מה לומר ואני רוצה לעבור מהר לפרק הבא, אז אני אוסיף אולי בהמשך אם יהיה משהו נוסף לומר

למה זה בסדר לעשות מניפולציות רגשיות על חולים? להתערב להם בחיים ולתת להם עצות שיכולות להרוס את החיים שלהם? אתם יודעים מה היה קורה במציאות? הם שולחים מכתבי תלונה לבית חולים או לקופה וזה היה עולה לרופאים בקריירה.

אני שונאת את דין.

אני מחבבת את הדינמיקה בין מרסל לונסה, הם עבדו יחד נחמד.

לרגע חשבתי שהם הולכים לתת לסטיבי עלילת "תקיפה מינית בונה אופי" או משהו. שמחתי שגודווין עמדה לצידה, ואני שמחה שבסוף זה היה רפואי ולא דוש זקן שלא יודע את הכללים.

העלילה הבלשית של וויל לא מעניינת, אני מקווה שנסגור את זה עד היציאה לפגרה.

אה ולקווין לדעתי היה ב-MED כמעט את אותה כמות שורות כמו ב-PD והוא הלך לרדוף אחרי איזה ילד שירה בטעות בילד אחר ופשוט נעלם. ולמה בגלל שקווין ודילן שניהם שוטרים שחורים הם אמורים להכיר אחד את השני? זה היה קצת חסר טאקט. האם כול השוטרים הלטינים אמורים להכיר אחד את השני? וכול השוטרים היהודים? וכול השוטרים הבלונדינים?

FIRE וגמרנו.

אני אוהבת שלכבוד עונה 10 ופרק 200 שאמור להיות משודר עם אני זוכרת נכון ב-20/10 הם חזרו למה שקרה בפיילוט.

למה מאט לא עובר לגור עם סילבי? זה נראה קצת מביך שהוא עדיין חולק עם סטלה וסברייד אחרי שהם התארסו.

ה-D TEAM :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:.

קצת מפריע לי שאבא מאוץ' הולך מאחורי הגב של סילבי לדבר עם הצ'יף ההוא ולסדר לה את העניינים, לא משנה כמה התכנית שלה חשובה היא ילדה גדולה.

העלילה עם קרוז מטומטמת, כאילו עכשיו הוא עשה כמה תרגילים הוא התגבר על ה- PTSD?

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
- אז יש תיאוריה אחת שהאיש הזקן הוא האבא הביולוגי של הדמות הראשית והוא נטש אותו בתור ילד, יש כמה קטעים קטנים שיכולים להסתדר עם זה, אם כי זה לא נראית לי תיאוריה ממש חזקה.
אויש, אני ממש לא אוהב את זה אם יהיה טוויסט כזה, זה מיותר לגמרי.
את הדברים האחרים ראיתי ברובם.

אבל אם לומר את האמת זה לא קריטי בעיני כל העניין שהיה "ברור" לנו מי השחקנים שישארו אחרונים וינצחו וכל זה, המתח שלי במהלך הסדרה לא היה מהשאלה מי ימות ומי יחיה (אוקיי, קצת, אבל לא בעיקרו), אלא יותר מעצם הסיטואציה. לא מצליחה לנסח את זה כל כך טוב.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אויש, אני ממש לא אוהב את זה אם יהיה טוויסט כזה, זה מיותר לגמרי.
את הדברים האחרים ראיתי ברובם.

אבל אם לומר את האמת זה לא קריטי בעיני כל העניין שהיה "ברור" לנו מי השחקנים שישארו אחרונים וינצחו וכל זה, המתח שלי במהלך הסדרה לא היה מהשאלה מי ימות ומי יחיה (אוקיי, קצת, אבל לא בעיקרו), אלא יותר מעצם הסיטואציה. לא מצליחה לנסח את זה כל כך טוב.
איך אני קשורה 8-* .

Lhuna3

Well-known member
אוי שכחתי כמה זה מצחיק...
"אני עשיתי הרבה יותר צעדים ממך כדי להגיע לכאן" :-D
אני יודעת שאני מצטטת דברים שאף אחד לא מבין עכשיו כי אף אחד לא צופה במקביל... אבל הייתי חייבת כי נקרעתי מצחוק.

מילי08

Well-known member
יש "לי" שיטה... יש למערכת הזאת שיטה, ואני אכן השתמשתי בה עד עכשיו, אבל בגלל שהיו דיבורים בימים האחרונים על חתימות שהעלתם אז הסתקרנתי לראות מה שמתם וביטלתי את ההסתרה לכמה ימים. ואז החלטתי לשים קצת גם, עד שימאס לי ואני אוריד וגם אסתיר שוב את של כולכם.
גרמתם לי להחזיר את החתימות גם כן :-D
אני מקווה שהפעם אני אסתגל לזה כי זה עושה טוב על הנשמה לראות את טום מחייך אלי.
צודק
חוץ מזה לי יש זָקָן
יש לך זקן? כלומר, אתה לא נראה כמו ארנולד? :-0 וואלה הפתעת

למעלה