דיוני סדרות #72

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אתמול בלילה היו לי בעיות בלהרדם
יאדה יאדה יאדה
ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של סיינפלד בנטפליקס

האמת שהציפיות שלי לא היו גבוהות מפני שהיה לי חשש גדול שהסדרה לא התיישנה טוב. מה גם שהיה זכור לי שהעונה הראשונה לא משהו.
אבל זה היה ממש ממש כיף

בת זוגי קורעת את נטפליקס עם סדרות המתח שהיא מבנג'גת בקצב רצחני. אמרה לי שהן מזכירות לה הרבה פעמים את המותחנים הסקנדינביים. כך או אחרת, שלל שפות נשמע בביתנו מאז: צרפתית, גרמנית, ספרדית, פורטוגזית, ספרדית-ברזילאית, אנגלית בריטית ואנגלית אוסטרלית וגם הרבה אמריקאית.
אני לכשעצמי "מת" על הסרטים שהסינים מפיקים בקצב מסחרר.
האחרון אחד עם קיאנו ריבס, שגם היה במאי הסרט. [לא זוכר שם] כן זוכר שאחרי 20 דק' התבאסתי שהוא הרשע. אבל ראיתי את "אלכימאי המתכת" עם שחקנים בשר ודם, סרטי הרפתקאות מבוססי המיתוסים העשירים של המזרח.
נראה מה אמצא היום.

dilia snake

Well-known member
הודעה שבועית לחוק וסדר

*הרגע קלטתי שאנחנו בעונה 23 ולא בעונה 22*
פרק קלאסי של חוק וסדר.

בשלב הזה בנסון כבר צריכה לחבר את כול הנק' ולהתחיל לחשוב שהיחסים עם סטייבלר הרבה פחות בריאים ממה שזה נראה, במיוחד שלבחור יש נטייה להיעלם לעשור ,לחזור, לבקש שתבטחי בו ולהעלם שוב.

ורולינס קול ההיגיון! מישהו צריך לומר שסטייבלר דפוק לגמרי.

בנסון משקרת לפסיכולוג שלה, שיהיה.

בנסון ואייאנה עושות את המקבילה הנשית ל"למי יש גדול יותר", לדעתי בנסון ניצחה אבל רק כי היא בנסון.

אחרי כול הבדיחות על ה-FBI הייתי בטוחה שהבחור מה-FBI ימות.

פרק בסדר, לא התרשמתי יותר מידי.

חשבתי שימשיכו את התיק ממדור מיוחד, כי מה הקטע לעשות קרוסאובר לפרק אחד?

הקטע עם האלבנים לא מעניין, זה מרגיש כמו משהו שעשו כבר עשרים אלף פעם. בעונה הקודמת ראינו מה קורה עם וויטלי, הוא היה מעניין. עכשיו כולם גורילות והמדריך המקוצר איך אנשים חושבים שגנגסטרים ממזרח אירופה נראים והכול נק' המבט של סטייבלר.

מישהי מסממת את סטייבלר והוא הולך ישר לבנסון, ואז מגלה לה שמי שכתבה את המכתב הלא מעניין ההוא מהעונה הקודמת זו אישתו. אבל הוא סוג של מסכים? אבל עכשיו היא מתה אז מה זה משנה?

המשפחה של סטייבלר לא מעניינת! היא לא הייתה מעניינת לפני יותר מעשור במדור מיוחד, והיא לא מעניינת גם עכשיו!!

גם היחסים בין איאנה לדניס לא מעניינים במיוחד שזה קופי-פייסט מFBI המבוקשים ביותר(שתיהן נשים שחורות באכיפת חוק שנשואות לעורכות דין שחורות שעוסקות בזכויות אדם של שחורים! ולשתיהן יש כרגע בדיוק ילד אחד! וגם בשתיהן העו"ד היא זו שילדה את הילד!) זה מרגיז אותי בטירוף, עדיין.

זהו, זה מה שיש לי לומר על השעתיים המיותרות האלו.

ועוד משהו שנזכרתי אחרי שעתיים: סטייבלר מסומם אצל בנסון, הם מדברים אני כבר לא זוכרת אם הוא התעלף או משהו אבל אז נראה לי לי היה הקליפ פתיחה ובסצנה אחרי זה הוא אצל איאנה ואשתה וזהו אין יותר התייחסות לבנסון לאורך כול הפרק.

וג'ט|כתר| שמישהו יעשה ספינאוף שמתמקד בה במקום בסטייבלר.

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
היש פה צופים ב-הטובות לקרב עונה 5?
סיימתי אותה אתמול... וול, הסדרה הזאת באמת משנה את פנייה כל עונה מחדש...כל עונה לא דומה לקודמתה מבחינת הקונספט/הMAIN IDEA o_O שמצד אחד זה עלול לדעתי לשגע/לבלבל את הצופה, אך מצד שני יש בזה משהו מרענן.
בתור אחד שצפה ב"האישה הטובה" -לטעמי "הטובות לקרב" בחיים לא תשתווה אליה...כלומר "הטובות לקרב" מרגישה לי מאוד מתאמצת להיות ההפך הגמור ממנה ולהשתמש בכל מיני שטיקים/דברים הזויים, גם כדי לא להיות עוד "סדרה משפטית"...ו"האישה הטובה" פשוט עשתה מה שהיא יודעת הכי טוב, בלי מאמץ, ותוך התפתחות הדרגתית מעונה לעונה...

ובכל זאת- לטעמי העונה ה-5 הייתה הטובה ביותר עד כה מבין כל העונות, נראה/אני מקווה שהיא סוף סוף מצאה את הZONE/נישה שלה.
מי שצפה בעונה מעניין אותי לדעת מה חשבתם עלייה...
טוב שהפסיקו להתעסק בטראמפ, טוב שהפסיקו עם הסרטונים המצויירים האלה...ויפה שהם הצליחו להתמודד עם עזיבת 2 השחקנים המרכזיים של הסדרה- מילא בוסמן, אבל מהעזיבה של לוקה חששתי כי כן אהבתי את הדמות שלה אבל וואלה הפרקים הגדושים באירועים-עשו את שלהם והיא נשכחה מהר מאוד... גם התגבור עם שתי הדמויות הנשיות החדשות והבלטת מריסה כדמות מרכזית יותר- תרמו לכך.
אני מרוצה גם שלא בכל העונה האביסו אותנו עם הקורונה שעיקרו התרכז בפרק הראשון (שהיה מעולה עם סגירת כל הפערים מהעונה הקודמת שנגדעה) ופה-ושם זרקו כל מיני מקרי קורונה שנשפטו בבתי המשפט עם זיקה לאירועים אמיתיים שקרו...ליתר דיוק העונה הזאת שאבה/נעזרה הרבה מאוד באירועים מרכזיים שקרו במציאות.

כל נושא "בית המשפט האלטרנטיבי" עם ווקנר היה קשה לעיכול בהתחלה...בדיוק כמו שכל הדמויות מסביב חזרו ואמרו לאורך כל העונה ועד סופה- "זה לא בית משפט אמיתי, זה בולשיט". זה אכן היה כך -מה רוצים מאיתנו לעזאזל התסריטאים? אבל עם הפרקים נסחפתי עם טירוף בית המשפט של ווקנר “I respect and I love you" ובסופו של דבר העלילה הזאת הייתה נחמדה והבליטה את מריסה...גם הסוף שהתברר שהוא לא היחיד ושיש עוד לא-מעט אנשים שלוקחים את החוק לידיים כי הם לא סומכים בתי המשפט - בא להעביר איזושהי ביקורת כמובן על המשפט האמריקאי.
פחות אהבתי את ההתעסקות בשחורים/לבנים העונה, ושהסדרה הזאת באמת הופכת להיות "שחורה מדי"...אוי להם אם יוציאו את דיאן מהסדרה! :mad:(כי הנה כבר בעונה הבאה היא לוקחת צעד אחורה כשותפת רווח בלבד...מעניין איך זה יהיה בפועל)
הפרק האחרון היה עמוס/מסורבל מדי...אבל ברמה הכללית הייתה עונה טובה.

keren or5

Well-known member
1. פרק 2 היה נמרח מאוד. הם היו צריכים לסדר אחרת לגמרי את העלילות בפרקים 1+2. קודם כל בפרק 1 יש הקדמה ענקית על הדמות הראשית, כך שזה ממש רומז לנו שהוא ישאר אחרון, אבל אם בפרק אחד היו מראים קצת מכל דמות והיינו חושבים שכל הדמויות שוות, היה יותר מתח מי יישאר אחרון, והאמת שלחבר שלו מהילדות (אל תבקשו ממני לזכור את השמות של הדמויות כולם נשמעים לי אותו דבר ולא אכפת לי אם זה ישמע גזעני) הגיע לזכות. הוא לא היה רע בכוונה, כל פעולה שהוא עשה היה מתוך מחשבה נכונה מאוד איך לשרוד, וזה האדם שהיה צריך לזכות, הוא היה הרבה יותר חכם מהדמות הראשית באיך שהוא שיחק את המשחק. אפילו הפעולה האחרונה שלו הייתה הגיונית. אם מישהו כ"כ נואש להגיע למקום כזה (פעמיים, כי הם חזרו), זה אנשים שיודעים שבלי לצאת עם הכסף אין להם סיבה לצאת משם בחיים, אז אפילו הפעולה האחרונה שלו של להרוג את עצמו ולבקש מהחבר שלו לעזור לאמא שלו הייתה יותר הגיונית מאשר ששניהם יבקשו לפרוש ושהם עברו את כל זה לחינם. קיצר, בעולם האמיתי הוא היה זוכה. וגם הצדקנות של הדמות הראשית מעט עצבנה אותי (מעט, כי כן היה בו משהו לייקאבול), אבל בחייאת כאילו, אתה יודע בדיוק לאיזה משחק חזרת, ואתה יודע בדיוק למה, ואתה בדיוק שכל אחד אחר שם יודע שזה או הוא או אחרים, אז מה אתה מתפלא מהמעשים של החבר שלו (שלא היו כאלה נוראים יחסית לנסיבות בעיני, נגיד הביריון ההוא עם הקעקוע על הפנים הרגיש לי יותר רע לשם הרוע, או לשם המעמד מאשר רע רק כדי לשרוד).
2. האיש הזקן- אוקי... נתעלם שניה ממי דה פאק הוא, ולמה היה מותר לו להשתתף וכל שאר השאלות. מה היה קורה אם היה מצב שבו הוא היה חייב למות? הוא סוג של סמוי, כלומר העובדים יודעים לא לירות בו, נניח בנקודה שהוא היה אמור למות כשהוא הפסיד במשחק עם הגולות, אז פשוט לקחו אותו הצידה. אבל מה היה קורה אם הקבוצה שלו הייתה מפסידה במשחק של המשיכה בחבל נגיד? הוא היה צונח לרצפה ומת. כאילו לא היו מפסיקים את זה באמצע כדי להציל אותו. או אם מישהו היה הורג אותו בלילה? אז הוא פשוט קיבל את האפשרות שיש מצב שהוא ימות? כי נגיד יש משחקים שהיה אפשר לביים את המוות שלו במקרה שהוא יפסיד, כמו המשחק הראשון עם הבובה שיורה, היה אפשר לתכנת אותו שספציפית בו תירה כדורי סרק, או במשחק עם הצורות, היה אפשר לעשות שאם הוא מפסיד מביימים את המוות שלו, אבל כמו שאמרתי, לא אפשרי במשחק עם החבל.
3. למה הדמות הראשית הסתפר בסוף כאילו הוא הולך להצטרף ל-BTS?

זה נשמע כמו תלונות, אבל אלה באמת רוב התלונות הגדולות שיש לי לסדרה, אבל מכל השאר נהניתי מאוד ואני מבינה למה הסדרה כזאת פופולארית.

Lhuna3

Well-known member
1. פרק 2 היה נמרח מאוד. הם היו צריכים לסדר אחרת לגמרי את העלילות בפרקים 1+2. קודם כל בפרק 1 יש הקדמה ענקית על הדמות הראשית, כך שזה ממש רומז לנו שהוא ישאר אחרון, אבל אם בפרק אחד היו מראים קצת מכל דמות והיינו חושבים שכל הדמויות שוות, היה יותר מתח מי יישאר אחרון
אני חשבתי שפרק 1 הוא זה שהיה לי איטי מידי.
וכן זה היה יכול להיות טוב יותר אם היו מראים לנו קצת מכל דמות, אבל הם הלכו על דמות ראשית ברורה.
מעניין הטייק שלך על זה שלחבר שלו דווקא הכי "הגיע" לנצח. בעיני הוא היה קר מידי בשביל שאוכל להיות בעדו, למרות שכן, הכל נכון שהם בשלב זה כבר ידעו שאין להם ברירה וכל זה והוא גם עשה הכל בשביל לשרוד, פשוט חכם יותר וקר יותר.
האיש הזקן- אוקי... נתעלם שניה ממי דה פאק הוא, ולמה היה מותר לו להשתתף וכל שאר השאלות. מה היה קורה אם היה מצב שבו הוא היה חייב למות? הוא סוג של סמוי, כלומר העובדים יודעים לא לירות בו, נניח בנקודה שהוא היה אמור למות כשהוא הפסיד במשחק עם הגולות, אז פשוט לקחו אותו הצידה. אבל מה היה קורה אם הקבוצה שלו הייתה מפסידה במשחק של המשיכה בחבל נגיד? הוא היה צונח לרצפה ומת. כאילו לא היו מפסיקים את זה באמצע כדי להציל אותו. או אם מישהו היה הורג אותו בלילה? אז הוא פשוט קיבל את האפשרות שיש מצב שהוא ימות? כי נגיד יש משחקים שהיה אפשר לביים את המוות שלו במקרה שהוא יפסיד, כמו המשחק הראשון עם הבובה שיורה, היה אפשר לתכנת אותו שספציפית בו תירה כדורי סרק, או במשחק עם הצורות, היה אפשר לעשות שאם הוא מפסיד מביימים את המוות שלו, אבל כמו שאמרתי, לא אפשרי במשחק עם החבל.
כמו שאני הבנתי את זה הוא היה מוכן למות, כי זה היה אמיתי שיש לו גידול שהולך להרוג אותו בקרוב בכל מקרה, אז הוא כן גרם למארגנים לרמות בשבילו איפה שהיה אפשר, אבל גם לקח סיכון מסויים במודע שהוא באמת ימות ככה, ונהנה מהריגוש והסיכון הזה.

Lhuna3

Well-known member
היש פה צופים ב-הטובות לקרב עונה 5?
סיימתי אותה אתמול... וול, הסדרה הזאת באמת משנה את פנייה כל עונה מחדש...כל עונה לא דומה לקודמתה מבחינת הקונספט/הMAIN IDEA o_O שמצד אחד זה עלול לדעתי לשגע/לבלבל את הצופה, אך מצד שני יש בזה משהו מרענן.
בתור אחד שצפה ב"האישה הטובה" -לטעמי "הטובות לקרב" בחיים לא תשתווה אליה...כלומר "הטובות לקרב" מרגישה לי מאוד מתאמצת להיות ההפך הגמור ממנה ולהשתמש בכל מיני שטיקים/דברים הזויים, גם כדי לא להיות עוד "סדרה משפטית"...ו"האישה הטובה" פשוט עשתה מה שהיא יודעת הכי טוב, בלי מאמץ, ותוך התפתחות הדרגתית מעונה לעונה...

ובכל זאת- לטעמי העונה ה-5 הייתה הטובה ביותר עד כה מבין כל העונות, נראה/אני מקווה שהיא סוף סוף מצאה את הZONE/נישה שלה.
אני פרשתי ממנה בעונה 3 או 4 כי לא יכולתי כבר לסבול את הקטע האובססיבי שלהם עם טראמפ (ואני שונאת את טראמפ, אבל עדיין זה עצבן אותי נורא).
דווקא הכי אהבתי את עונה 1.
אבל יש מצב שבאמת אני אנסה את עונה 5 לאור הביקורות הטובות, והטענות כמו שכתבת פה, שהיא שונה מהקודמות.

snirf

Active member
אני פרשתי ממנה בעונה 3 או 4 כי לא יכולתי כבר לסבול את הקטע האובססיבי שלהם עם טראמפ (ואני שונאת את טראמפ, אבל עדיין זה עצבן אותי נורא).
דווקא הכי אהבתי את עונה 1.
אבל יש מצב שבאמת אני אנסה את עונה 5 לאור הביקורות הטובות, והטענות כמו שכתבת פה, שהיא שונה מהקודמות.

מעונה 4 הפסיקו להתעסק בטראמפ...רק שלאור הקורונה זה די חרבש להם את עונה 4.
עונה 5 טובה- כדאי לצפות (y)

Lhuna3

Well-known member
חשבתי שיש לך שיטה שאת לא רואה חתימות של אנשים
יש "לי" שיטה... יש למערכת הזאת שיטה, ואני אכן השתמשתי בה עד עכשיו, אבל בגלל שהיו דיבורים בימים האחרונים על חתימות שהעלתם אז הסתקרנתי לראות מה שמתם וביטלתי את ההסתרה לכמה ימים. ואז החלטתי לשים קצת גם, עד שימאס לי ואני אוריד וגם אסתיר שוב את של כולכם.

dory30

Well-known member
בפרק הזה, אבינועם נרתם לתוכניות של אבא שלו, להיכנס לנעלי דובר המפלגה הפורש. הבעיה היא שהוא לא מסכים עם כל המסרים ואולי בפרק האחרון נראה קונפליקט. בינתיים, מאיר מגלה שאבא של רות רימה אותו (הכרטיס חסום) וכן שרות שברה את השידוך ונישאה בחשאי לבחור אחר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש "לי" שיטה... יש למערכת הזאת שיטה, ואני אכן השתמשתי בה עד עכשיו, אבל בגלל שהיו דיבורים בימים האחרונים על חתימות שהעלתם אז הסתקרנתי לראות מה שמתם וביטלתי את ההסתרה לכמה ימים. ואז החלטתי לשים קצת גם, עד שימאס לי ואני אוריד וגם אסתיר שוב את של כולכם.
כשעברנו לאתר הזה אז שמתי גיף בחתימה ואז באמת נמאס לי אחרי כמה זמן יחסית קצר.
אני מקווה שהפעם אני אסתגל לזה כי זה עושה טוב על הנשמה לראות את טום מחייך אלי.

Aranel Nenharma

Well-known member
אוף המחשב שלי בתיקון ואני רק דרך הטלפון.
אתם באמת מדברים הרבה על החתימות ואני מרגישה מחוץ לעניינים
למה אין חתימות דרך הטלפון??

lemon lyman

Well-known member
שאחסום את התענוג בלראות את דרו כל פעם😍
פשוט מהטלפון לא רואים חתימות
רק דרך הטלפון.
אתם באמת מדברים הרבה על החתימות ואני מרגישה מחוץ לעניינים
למה אין חתימות דרך הטלפון??

אתם מכירים את זה שפתאום נופל האסימון B-| ;-#
קיצר רק שיעל גם כתבה שאי אפשר לראות חתימות דרך הטלפון . קלטתי מה אתן בעצם אומרות אז רק שתדעו שכן אפשר לראות חתימות דרך הטלפון .כיאלו אני מצליחה לראות את החתימות שאני משתמשת בטלפון פשוט צריך לשנות את אופן הצפייה צריך לסמן |V| באופציה לגרסה במחשב (אגב בלי קשר לחתימות יותר קל לגלוש בתפוז דרך אופציה הזאת )
(צריך ללחוץ על 3 נקודות שלמעלה איפה שסימניות היסטוריה שיתוף וכו' זה ממש בין האחרונים )

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אתם מכירים את זה שפתאום נופל האסימון B-| ;-#
קיצר רק שיעל גם כתבה שאי אפשר לראות חתימות דרך הטלפון . קלטתי מה אתן בעצם אומרות אז רק שתדעו שכן אפשר לראות חתימות דרך הטלפון .כיאלו אני מצליחה לראות את החתימות שאני משתמשת בטלפון פשוט צריך לשנות את אופן הצפייה צריך לסמן |V| באופציה לגרסה במחשב (אגב בלי קשר לחתימות יותר קל לגלוש בתפוז דרך אופציה הזאת )
(צריך ללחוץ על 3 נקודות שלמעלה איפה שסימניות היסטוריה שיתוף וכו' זה ממש בין האחרונים )
זה מה שהייתי עושה בפורום הישן, אבל בזה כשאני מנסה לעבור למצב דסקטופ נשאר אותו דבר.

Lhuna3

Well-known member
צפיתי בשני פרקים ראשונים של MAID בנטפליקס ואני ממליצה בחום.

למעלה