כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני חשבתי שפרק 1 הוא זה שהיה לי איטי מידי.1. פרק 2 היה נמרח מאוד. הם היו צריכים לסדר אחרת לגמרי את העלילות בפרקים 1+2. קודם כל בפרק 1 יש הקדמה ענקית על הדמות הראשית, כך שזה ממש רומז לנו שהוא ישאר אחרון, אבל אם בפרק אחד היו מראים קצת מכל דמות והיינו חושבים שכל הדמויות שוות, היה יותר מתח מי יישאר אחרון
כמו שאני הבנתי את זה הוא היה מוכן למות, כי זה היה אמיתי שיש לו גידול שהולך להרוג אותו בקרוב בכל מקרה, אז הוא כן גרם למארגנים לרמות בשבילו איפה שהיה אפשר, אבל גם לקח סיכון מסויים במודע שהוא באמת ימות ככה, ונהנה מהריגוש והסיכון הזה.האיש הזקן- אוקי... נתעלם שניה ממי דה פאק הוא, ולמה היה מותר לו להשתתף וכל שאר השאלות. מה היה קורה אם היה מצב שבו הוא היה חייב למות? הוא סוג של סמוי, כלומר העובדים יודעים לא לירות בו, נניח בנקודה שהוא היה אמור למות כשהוא הפסיד במשחק עם הגולות, אז פשוט לקחו אותו הצידה. אבל מה היה קורה אם הקבוצה שלו הייתה מפסידה במשחק של המשיכה בחבל נגיד? הוא היה צונח לרצפה ומת. כאילו לא היו מפסיקים את זה באמצע כדי להציל אותו. או אם מישהו היה הורג אותו בלילה? אז הוא פשוט קיבל את האפשרות שיש מצב שהוא ימות? כי נגיד יש משחקים שהיה אפשר לביים את המוות שלו במקרה שהוא יפסיד, כמו המשחק הראשון עם הבובה שיורה, היה אפשר לתכנת אותו שספציפית בו תירה כדורי סרק, או במשחק עם הצורות, היה אפשר לעשות שאם הוא מפסיד מביימים את המוות שלו, אבל כמו שאמרתי, לא אפשרי במשחק עם החבל.
אני פרשתי ממנה בעונה 3 או 4 כי לא יכולתי כבר לסבול את הקטע האובססיבי שלהם עם טראמפ (ואני שונאת את טראמפ, אבל עדיין זה עצבן אותי נורא).היש פה צופים ב-הטובות לקרב עונה 5?
סיימתי אותה אתמול... וול, הסדרה הזאת באמת משנה את פנייה כל עונה מחדש...כל עונה לא דומה לקודמתה מבחינת הקונספט/הMAIN IDEAשמצד אחד זה עלול לדעתי לשגע/לבלבל את הצופה, אך מצד שני יש בזה משהו מרענן.
בתור אחד שצפה ב"האישה הטובה" -לטעמי "הטובות לקרב" בחיים לא תשתווה אליה...כלומר "הטובות לקרב" מרגישה לי מאוד מתאמצת להיות ההפך הגמור ממנה ולהשתמש בכל מיני שטיקים/דברים הזויים, גם כדי לא להיות עוד "סדרה משפטית"...ו"האישה הטובה" פשוט עשתה מה שהיא יודעת הכי טוב, בלי מאמץ, ותוך התפתחות הדרגתית מעונה לעונה...
ובכל זאת- לטעמי העונה ה-5 הייתה הטובה ביותר עד כה מבין כל העונות, נראה/אני מקווה שהיא סוף סוף מצאה את הZONE/נישה שלה.
אני פרשתי ממנה בעונה 3 או 4 כי לא יכולתי כבר לסבול את הקטע האובססיבי שלהם עם טראמפ (ואני שונאת את טראמפ, אבל עדיין זה עצבן אותי נורא).
דווקא הכי אהבתי את עונה 1.
אבל יש מצב שבאמת אני אנסה את עונה 5 לאור הביקורות הטובות, והטענות כמו שכתבת פה, שהיא שונה מהקודמות.
גברת @Lhuna3 לא הבנתי, את חושבת שאת מעיקה על מישהו עם החתימה היפיפיה הזאת?![]()
חשבתי שיש לך שיטה שאת לא רואה חתימות של אנשיםאני אוכיח לכם שאפילו הגיף הכי יפה נהיה בסוף מעיק כששמים אותו בחתימה.
יש "לי" שיטה... יש למערכת הזאת שיטה, ואני אכן השתמשתי בה עד עכשיו, אבל בגלל שהיו דיבורים בימים האחרונים על חתימות שהעלתם אז הסתקרנתי לראות מה שמתם וביטלתי את ההסתרה לכמה ימים. ואז החלטתי לשים קצת גם, עד שימאס לי ואני אוריד וגם אסתיר שוב את של כולכם.חשבתי שיש לך שיטה שאת לא רואה חתימות של אנשים
כשעברנו לאתר הזה אז שמתי גיף בחתימה ואז באמת נמאס לי אחרי כמה זמן יחסית קצר.יש "לי" שיטה... יש למערכת הזאת שיטה, ואני אכן השתמשתי בה עד עכשיו, אבל בגלל שהיו דיבורים בימים האחרונים על חתימות שהעלתם אז הסתקרנתי לראות מה שמתם וביטלתי את ההסתרה לכמה ימים. ואז החלטתי לשים קצת גם, עד שימאס לי ואני אוריד וגם אסתיר שוב את של כולכם.
אוף המחשב שלי בתיקון ואני רק דרך הטלפון.יש "לי" שיטה... יש למערכת הזאת שיטה, ואני אכן השתמשתי בה עד עכשיו, אבל בגלל שהיו דיבורים בימים האחרונים על חתימות שהעלתם אז הסתקרנתי לראות מה שמתם וביטלתי את ההסתרה לכמה ימים. ואז החלטתי לשים קצת גם, עד שימאס לי ואני אוריד וגם אסתיר שוב את של כולכם.
שאחסום את התענוג בלראות את דרו כל פעם
פשוט מהטלפון לא רואים חתימות
רק דרך הטלפון.
אתם באמת מדברים הרבה על החתימות ואני מרגישה מחוץ לעניינים
למה אין חתימות דרך הטלפון??
זה מה שהייתי עושה בפורום הישן, אבל בזה כשאני מנסה לעבור למצב דסקטופ נשאר אותו דבר.אתם מכירים את זה שפתאום נופל האסימון![]()
קיצר רק שיעל גם כתבה שאי אפשר לראות חתימות דרך הטלפון . קלטתי מה אתן בעצם אומרות אז רק שתדעו שכן אפשר לראות חתימות דרך הטלפון .כיאלו אני מצליחה לראות את החתימות שאני משתמשת בטלפון פשוט צריך לשנות את אופן הצפייה צריך לסמןבאופציה לגרסה במחשב (אגב בלי קשר לחתימות יותר קל לגלוש בתפוז דרך אופציה הזאת )
(צריך ללחוץ על 3 נקודות שלמעלה איפה שסימניות היסטוריה שיתוף וכו' זה ממש בין האחרונים )
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.