דיוני סדרות #69

טוני החתול

Well-known member
מנהל
[סופרסטור] ידוע מתי בערך זה מגיע לנטפליקס?
זה גם מה שאני רואה
*קחי בחשבון שה20/9 זה יום שני הקרוב וזה נחשב למעט מאוד זמן. אני יודע שזה לא נראה לך ככה כי את ראית את כל חמשת העונות הראשונות בפחות זמן מזה.

דבר אחד מוזר לי בפרק הזה, וזה שנראה שבערך יממה או לפחות חצי יממה לפני בוקר האירוע, הרבה בעלי חיים התחילו למות באופן מוזר וחריג מאוד, ואם רק גיבורי הסיפור שלנו עצמם היו עדים לכ-4 מקרים שונים כאלה, אז ההגיון אומר שגם המון אנשים אחרים בכל העולם שמו לב לזה, וזה מאורע שהייתי מצפה שיעורר כבר בפני עצמו פאניקה עולמית, וחשדות שיש איזה רעל באטמוספירה או משהו, וזה היה הנושא השולט בחדשות ושכולם היו מדברים רק על זה, אבל - לא ראינו שום התייחסות לזה ולפי כל הסימנים באותם אחה"צ וערב הכל היה כרגיל ואפילו נשיא ארה"ב אירח "מסיבה" או משהו ולא היה בשום סוג של כוננות חירום.
זה באמת מוזר.
זה גם משהו שלא אהבתי כי הוא שונה מהקומיקס.
בקומיקס לא רואים שום התראה מוקדמת. זה פשוט ברגע אחד כל הזכרים מתים.
*אגב, שימי לב שכל החיות שראינו הם יונקים, כי להם יש כרומוזום Y. לציפורים וחיות אחרות יש כרומוזום אחר שמחליט על מין ולכן אם אני זוכר נכון הם לא נפגעו.

טוב גרמתם לי לרצות לראות את זה
הוא נכנס לרשימה
מעולה. אבל מה זאת הרשימה הזאת?
תראי את זה עכשיו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@dilia snake כמעט שכחתי שיש לנו היום KIN
יחסית כאילו כמעט לא קרה שום דבר בפרק. ציפיתי לאיזשהו אקשן.

איימון אומר לפרנק שזה אשמת אריק שירה באנשים ונותן פיצוי של 150 אלף על המוות של ג'יימי.
ג'ימי צודק מאוד בתגובה שלו לכסף כשהוא משתין על זה.

הבעיה שנשמע שנקמה באמת רק תעשה יותר בעיות כי זה יכניס אותם למלחמה שהם לא יוכלו לצאת ממנה.

מייקל מגלה שאין לו כמעט סיכוי לראות את הבת שלו. ואולי זה חלק מהסיבה שבסוף הוא מסכים לעזור לג'ימי.

הופתעתי שגם קיבלנו נקודת מבט של הבת של מייקל שבעצם רק באיחור מגלה שאבא שלה יצא מהכלא.

האמת שאם הם יכנסו למלחמת כנופיות לא בטוח שהיא בטוחה אפילו אם אין לו קשר איתה.

עשו עבודה טובה בלהעביר את האבל של אמנדה וג'ימי לדעתי.

Aranel Nenharma

Well-known member
ראיתי את הרשימה שלך בweekend watch לא נראה כל כך גדול
כי זה מה שתכננתי רק לסופשבוע.
ברשימה שלי יש:
זרה
miracle Workers
only murder in the building
שטיסל
the marvelous mrs Maise
Rutherford falls
Ted lasso
What if
תושב חוץ
פגע וברח
החוג לאנגלית
ועוד
ועכשיו הכנסתי את y the last man

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי זה מה שתכננתי רק לסופשבוע.
ברשימה שלי יש:
זרה
miracle Workers
only murder in the building
שטיסל
the marvelous mrs Maise
Rutherford falls
Ted lasso
What if
תושב חוץ
פגע וברח
החוג לאנגלית
ועוד
ועכשיו הכנסתי את y the last man
אוקי אבל חוץ מWhat If שאר הסדרות הם כאלו שכבר שודרו.
לעומת זאת Y the last man משודרת בימים אלו ככה שתוכלי להיות חלק מדיונים מרתקים שיהיו על הפרקים כל שבוע

*תושב חוץ זאת הסדרה על החייזר? כי זה תרגום שם נוראי שצריך לפסול לחלוטין.
אבל הסדרה באמת טובה (אם כי תכלס אם את משלימה את העונה הראשונה אז עדיף כבר שתחכי שעונה 2 תהיה קרובה יותר)

LeR@nch

Well-known member
קליקבייט - בלי ספוילרים - קחו פרק של מראה שחורה ותהפכו אותו למיני-סדרה של 8 פרקים מוצלחים במיוחד. עשיתי עליה בינג' ביום רביעי מהצהריים עד הלילה, אני באמת לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי סדרה שלמה בכמה שעות - וזה לגמרי מעיד כמה היא טובה בעיניי. משחק מוצלח של כל הקאסט, עלילה מותחת וסיום שלא צפיתי מראש. מומלץ לחובבי הז'אנר!

dilia snake

Well-known member

איימון אומר לפרנק שזה אשמת אריק שירה באנשים ונותן פיצוי של 150 אלף על המוות של ג'יימי.

הבעיה שנשמע שנקמה באמת רק תעשה יותר בעיות כי זה יכניס אותם למלחמה שהם לא יוכלו לצאת ממנה.

מייקל מגלה שאין לו כמעט סיכוי לראות את הבת שלו. ואולי זה חלק מהסיבה שבסוף הוא מסכים לעזור לג'ימי.

הופתעתי שגם קיבלנו נקודת מבט של הבת של מייקל שבעצם רק באיחור מגלה שאבא שלה יצא מהכלא.

אני בחופש, אני מקווה שאני לא אהיה עייפה בערב ואוכל לראות.

snirf

Active member
@טוני החתול
הספקתי לראות עכשיו פרק 10
טוב בגלל שהעניינים הן בהווה והן בעבר מתחילים להגיע לנקודת רתיחה-אז מן הסתם שגם רמת העניין עולה.
באסה שנותרו 3 פרקים והעונה "התבזבזה" לה..אגב אתה יודע שפופ הוא זה שמביים את העונה?
הן בעבר והן בהווה המצב דומה- לוחצים על הדמויות. בעבר סמורף תצטרך להרוג את מקס...זה כבר בלתי-נמנע. נחכה ונראה איך זה יקרה.
בהווה- היה נראה שהשוטר בגד בהם, אבל אז הוא ירה בו o_O אומנם לא הם שירו בו, ובכ"ז המצב גרוע- כי עכשיו הוא "מחזיק" בהם עם האקדח וגם השאיר להם את כל הראיות להתמודד איתן..
קרייג ממשיך להיות אידיוט...מה הוא כל היום מסתובב עם הילדים האלה? |חבול| כזה משועמם...שימצא כבר מה לזיין, עדיף.
עד שהוא מגיע לפרנקי בסוף הוא נרדם...והיא יצאה איתו חמודה...חבל שלא הגדילו את הדמות שלה העונה, יש לה במה לתרום...וגם היה מעניין איתה בעונה הקודמת (או זאת שלפניה? אני כבר לא זוכר)
אגב, אני אוהב שפופ וג'יי נהיו צמד חמד...ייתכן שתיפתר אחת ולתמיד התעלומה לגבי זהות אביו של ג'יי וזו רמיזה לכך שמדובר בפופ ?

dilia snake

Well-known member

סוף סוף ראיתי גם.

הפעם אני אהיה מרוסנת אל תדאגו:-P:.

היה פרק חזק, גם אם לא קרה כלום.

הסצנה בהתחלה של מייקל ואמנדה הייתה חזקה וכמעט התפרקתי אחר כך גם בסצנה בחדר מתים.

גילינו כמה דברים חשובים, שבירדי גם איבדה בן תוך כדי מלחמות כנופיות, שמייקל מעורב לא רק במוות של האימא של אנה אלא שכנראה בעוד הרבה מקרי מוות חוץ מזה אבל שום דבר לא נדבק בו, מה שגורם לי לחשוב שהוא כנראה היה סוג של מחסל של פרנק. הייתה גם סצנה של פרנק מקבל מציצה מאיזה ברמן רנדומלי, שלדעתי זה יהיה משהו שיחזרו אליו בהמשך.

אמנדה עוברת את כול שלבי האבל ע"פ הוליווד.

לדעתי הקטע שמייקל הבין שאין לו שום סיכוי עם הבת שלו רק כדי להצטרף למסע הנקמה של ג'ימי היה צפוי מקילומטרים.

אני לא חושבת שזה ממש באיחור שהיא גילתה, הפרק הנוכחי התחיל בדיוק שהקודם הסתיים והקודם הרגיש כאילו הוא מתרחש לאורך לא יותר משבוע.

*המבטא האירי היה פחות נוראי הפרק, אולי אני מתחילה להתרגל או משהו

*וצריך להוריד בפני מי שליהק את הסדרה את הכובע כי חוץ מזה שהם ליהקו את צ'ארלי המושלם, גם כול הקאסט בינתיים עושה עבודה מעולה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הסצנה בהתחלה של מייקל ואמנדה הייתה חזקה וכמעט התפרקתי אחר כך גם בסצנה בחדר מתים.
כן, אלו היו סצנות מאוד חזקות
גילינו כמה דברים חשובים, שבירדי גם איבדה בן תוך כדי מלחמות כנופיות, שמייקל מעורב לא רק במוות של האימא של אנה אלא שכנראה בעוד הרבה מקרי מוות חוץ מזה אבל שום דבר לא נדבק בו, מה שגורם לי לחשוב שהוא כנראה היה סוג של מחסל של פרנק. הייתה גם סצנה של פרנק מקבל מציצה מאיזה ברמן רנדומלי, שלדעתי זה יהיה משהו שיחזרו אליו בהמשך.
גם אני הבנתי שמייקל היה סוג של מחסל.
הקטע שפרנק מקבל מציצה הרגיש לי כמו פרט עלילה שלא יהיה ממש חשוב, אבל בטח יחזור אליו.
אני לא חושבת שזה ממש באיחור שהיא גילתה, הפרק הנוכחי התחיל בדיוק שהקודם הסתיים והקודם הרגיש כאילו הוא מתרחש לאורך לא יותר משבוע.
נכון שזה רק כמה ימים מאז שהוא שוחרר, אבל יכלו בקלות גם להודיע לה לפני שהוא בעצם יצא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@snirf
טוב בגלל שהעניינים הן בהווה והן בעבר מתחילים להגיע לנקודת רתיחה-אז מן הסתם שגם רמת העניין עולה.
באסה שנותרו 3 פרקים והעונה "התבזבזה" לה
כן, דברים בהחלט מתקרבים לרתיחה.
מה שמוזר לי שבדרך כלל בשלב הזה מתכוננים לאיזה שוד גדול. באופן כללי לא היו כמעט מעשי שוד בעונה הזאת.
..אגב אתה יודע שפופ הוא זה שמביים את העונה?
אה מגניב, לא ידעתי את זה. את כל הפרקים?
בעבר סמורף תצטרך להרוג את מקס...זה כבר בלתי-נמנע.
כן, אני מניח שזה רק אולי מעניין כיצד היא תעשה את זה.
בהווה- היה נראה שהשוטר בגד בהם, אבל אז הוא ירה בו o_O אומנם לא הם שירו בו, ובכ"ז המצב גרוע- כי עכשיו הוא "מחזיק" בהם עם האקדח וגם השאיר להם את כל הראיות להתמודד איתן..
וואו כל הקטע הזה היה מפוצץ מוח. בהתחלה באמת האמנתי שהוא בגד בהם כי גם בעבר תהיתי אם הוא אולי זומם משהו כזה.
עכשיו כבר אין ספק לגבי כוונותיו.
הוא בהחלט תפס אותם במצב מאוד קשה.
והגיוני שזה שהסוכן FBI שחקר אותם נעלם יהיה מצב טוב עבורם.
לי נראה שהם יאלצו למצוא דרך לחסל את השוטר הזה ולעשות את זה ככה שיחשבו שהוא רצח את הסוכן FBI (שזה אמור להיות קל כי הוא בעצם עשה את זה)
קרייג ממשיך להיות אידיוט...מה הוא כל היום מסתובב עם הילדים האלה? |חבול| כזה משועמם...שימצא כבר מה לזיין, עדיף.
עד שהוא מגיע לפרנקי בסוף הוא נרדם...והיא יצאה איתו חמודה...חבל שלא הגדילו את הדמות שלה העונה, יש לה במה לתרום...וגם היה מעניין איתה בעונה הקודמת (או זאת שלפניה? אני כבר לא זוכר)
כן, בהחלט עובר עליו משהו לא טוב. וזה לא מספיק מעניין
אגב, אני אוהב שפופ וג'יי נהיו צמד חמד...ייתכן שתיפתר אחת ולתמיד התעלומה לגבי זהות אביו של ג'יי וזו רמיזה לכך שמדובר בפופ ?
לא נראה לי שהם צמד חמד, אבל כן משתפים פעולה טוב יותר ובוטחים זה בזה. אבל ג'יי גם עובד טוב יותר עם דארן סוף סוף.

אבל אתה חושב שפופ הוא אבא של ג'יי?!? זה אומר שפופ שכב עם אחותו התאומה ושג'יי הוא תוצר של גילוי עריות ברמת קירבה כזאת. זה נראה לי די יטריף אותו לגלות משהו כזה.
*בסדרה אחרת שראיתי בעבר דמות ראשית גילתה את זה לגבי עצמה (שההורים הביולוגיים שלו היו אח ואחות) וזה די הטריף אותו.
חוץ מזה הרגיש לי שבעבר די קיבלו את הרעיון שבאז היה אבא של ג'יי.

בכל מקרה נראה לי שג'יי מאוד כעס על באז שהוא נטש אותו כשהוא חשב שהוא אולי אביו. אם הוא יגלה שפופ הוא אבא שלו אז הוא יכעס עליו שהוא נטש אותו.

*זה מזכיר לי שלפני כמה פרקים בפלאשבקים סמרף דיברה עם איזו סטריפרית שהיא כנראה אמא של באז כי היא ציינה משהו לגבי בן שלה בשם הזה. מעניין אם נראה את באז בתור ילד עד סוף העונה. (אם לא אז בטח בעונה הבאה)

snirf

Active member
@snirf
כן, דברים בהחלט מתקרבים לרתיחה.
מה שמוזר לי שבדרך כלל בשלב הזה מתכוננים לאיזה שוד גדול. באופן כללי לא היו כמעט מעשי שוד בעונה הזאת.

אה מגניב, לא ידעתי את זה. את כל הפרקים?

כן, אני מניח שזה רק אולי מעניין כיצד היא תעשה את זה.

וואו כל הקטע הזה היה מפוצץ מוח. בהתחלה באמת האמנתי שהוא בגד בהם כי גם בעבר תהיתי אם הוא אולי זומם משהו כזה.
עכשיו כבר אין ספק לגבי כוונותיו.
הוא בהחלט תפס אותם במצב מאוד קשה.
והגיוני שזה שהסוכן FBI שחקר אותם נעלם יהיה מצב טוב עבורם.
לי נראה שהם יאלצו למצוא דרך לחסל את השוטר הזה ולעשות את זה ככה שיחשבו שהוא רצח את הסוכן FBI (שזה אמור להיות קל כי הוא בעצם עשה את זה)

כן, בהחלט עובר עליו משהו לא טוב. וזה לא מספיק מעניין

לא נראה לי שהם צמד חמד, אבל כן משתפים פעולה טוב יותר ובוטחים זה בזה. אבל ג'יי גם עובד טוב יותר עם דארן סוף סוף.

אבל אתה חושב שפופ הוא אבא של ג'יי?!? זה אומר שפופ שכב עם אחותו התאומה ושג'יי הוא תוצר של גילוי עריות ברמת קירבה כזאת. זה נראה לי די יטריף אותו לגלות משהו כזה.
*בסדרה אחרת שראיתי בעבר דמות ראשית גילתה את זה לגבי עצמה (שההורים הביולוגיים שלו היו אח ואחות) וזה די הטריף אותו.
חוץ מזה הרגיש לי שבעבר די קיבלו את הרעיון שבאז היה אבא של ג'יי.

בכל מקרה נראה לי שג'יי מאוד כעס על באז שהוא נטש אותו כשהוא חשב שהוא אולי אביו. אם הוא יגלה שפופ הוא אבא שלו אז הוא יכעס עליו שהוא נטש אותו.

*זה מזכיר לי שלפני כמה פרקים בפלאשבקים סמרף דיברה עם איזו סטריפרית שהיא כנראה אמא של באז כי היא ציינה משהו לגבי בן שלה בשם הזה. מעניין אם נראה את באז בתור ילד עד סוף העונה. (אם לא אז בטח בעונה הבאה)

כן , נראה לי שהוא ביים את כל העונה
אני לא רואה איך זה מצב טוב עבורם...כי יתחילו לחשוד מהFBI שהם אחראים לזה עכשיו על אחת כמה וכמה...הם חייבים להיפטר גם מהשוטר, שיהגו את התכנית שאמרת - שהשוטר כביכול יהיה אחראי לרצח שלו.
לא קיבלנו תשובה חד משמעית ממה שאני זוכר לגבי מי אביו של ג'יי...לא זכור לי שזה נסגר בבאז וזהו:unsure:
ולא זכרתי שבאז הוא לא הבן של סמורף...מתי אמרו את זה? אז הוא מאומץ?

dilia snake

Well-known member
נכון שזה רק כמה ימים מאז שהוא שוחרר, אבל יכלו בקלות גם להודיע לה לפני שהוא בעצם יצא.
אני חושבת שטכנית היו אמורים להגיד לה לפני שהוא יצא. ואני חושבת שזה רק עניין של זמן עד שהם יפגשו מאחורי הגב של המשטרה והסבתא. אני רק מקווה שהם לא ילכו לקלישאות והיא תכנס לעסק המשפחתי או תסתבך בגללו.

הקטע שפרנק מקבל מציצה הרגיש לי כמו פרט עלילה שלא יהיה ממש חשוב, אבל בטח יחזור אליו.
אני רואה את זה בא מאיימון או אחד הבנים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי את העונה החדשה של Sex Education
יש מנהלת חדשה והיא כאילו מגניבה והכל, אבל במקביל שמרנית בטירוף.
מעניין איך זה יתפתח ואם יהיה מרד תלמידים נגדה.

יש דמות חדשה של תלמיד א-בינרי. עברית נוראית בשביל התייחסויות אבל לאחרונה ראיתי שיטה מסויימת שמשתמשים בה.
אז בהתחלה חשבתי שהתלמיד.ה הוא רק טרנסג'נדר אם כי באמת לא הייתי בטוח אם זכר או נקבה. גם חשבתי שהוא.יא שומרים את זה בסוד ולכן החלפת הבגדים בשירותים הנטושים הייתה חשובה, ולכן ראינו שהפריע לו.ה כשהרסו אותם. אבל בעצם אני מניח שאולי העניין הוא שלמישהו א-בינרי אין שירותים עם מין נכון. בכל מקרה בפרק השני כבר גילינו שהוא.יא א-בינארי ולא שומר.ת את זה בסוד. אהבתי גם שג'קסון וויו התייחסו אל זה כnon issue.
בעניין ג'קסון היה די ברור שהוא יפסיק להיות head boy, אבל קיוויתי שהוא יתפטר כמחאה ולא "יפוטר". (לא ממש ברור לי מה הקטע של התפקיד הזה)

אני בעצם מרחם על המנהל לשעבר. אני צריך להזכיר לעצמי שהוא היה אדם די נוראי.
גם אדם היה אדם נוראי (זה מצחיק) אבל אהבתי שהוא באמת עובד על עצמו. והיה משהו מאוד יפה בתיאור שלו של איך שהוא לא מוצא מילים ואז הוא נלחץ לדבר.
ושמחתי שאוטיס עזר לו כי צריך עוד קטעים של אוטיס כפסיכולוג לא רשמי, אפילו שהוא אומר שהוא הפסיק עם זה.
ואדם ואריק מאוד חמודים יחד.
יהיה נחמד אם העלילה עם המנהל לשעבר תוביל לפיוס כלשהו בין אדם ואבא שלו.
בכל מקרה אריק נוסע לניגריה לשבוע בשביל חתונה וזה מרגיש כאילו זה איכשהו יצור בעיות.

כמובן שאוטיס ומייב מרוחקים בתחילת העונה כי מבחינתו היא לא הגיבה להודעה שלו ומבחינתה הוא לא יצר קשר. גרררר.
ותכלס הוא אדיוט שהוא לא ווידא שהיא קיבלה את ההודעה.
לפחות לא גררו את הגילוי הזה יותר מידי ואייזק התוודה. (אני קיוויתי שזה יתגלה בדרך אחרת, כי תכלס זה יכל להתגלות בדרכים רבות)
אבל כמובן עד שמייב מגלה על זה אז אוטיס כבר יוצא רשמית עם רובי הנוראית.
*למרות שרובי כן צריכה לקבל קרדיט על זה שהיא הכריחה את אוטיס לגלח את השפם הנוראי הזה שלו.

בדברים אחרים שמתרחשים:
ג'ין שמרה על ההריון (אוקי איכשהו למרות שעברו רק איזה שבועיים מאז שסיימתי את עונה 2 אני אולי הספקתי לשכוח שהיא גילתה שהיא בהריון)
ועכשיו היא ויאקוב רוצים לחזור להיות יחד. ולא רק זה אלא לעבור לגור יחד.
יפה מצד אוטיס שהוא לא מתנגד לזה לחלוטין לאור זה שזה אומר שהוא יגור עם האקסית שלו,
אבל רציתי שהוא יצעק עליה שזה כמובן מהלך מהיר מידי. אם כי אני מניח שהעניין הוא שיאקוב רוצה כבר לגור שם כשהתינוק יוולד.

didalf

Well-known member
התחלתי את העונה החדשה של Sex Education
אופס לא הספקתי היום.

אבל לידיעת ניק ראיתי את julie and the phantoms
זה חמוד למדי אבל מרגיש לי ממש ממש סדרה של ערוץ דיסני. ואמנם צפיתי בערוץ דיסני עד איזה גיל 18 אבל מסתבר שיש דבר שכבר מרגישים ילדותיים מידי אפילו בשבילי. אבל הקול שלה היה ממש יפה באופן מפתיע והשירים חמודים אז נתתי עוד צ'אנס ובסוף ראיתי הכל. נראה לי שהייתי אוהבת יותר אם הדמויות היו קצת יותר מבוגרות.
בת כמה ג'ולי והחברים שלה לעזאזל? הם נראים בני 12! 13-14 גג. וזה אגב די הציק לי בזה שהיה לה קטע רומנטי עם לוק כי אמנם הוא בן 17 ודי נראה כזה אבל בגילאים האלה 17 ו13 זה הפרש גילאים נורא גדול וזה היה קצת קרינג'י לי הקראש שלהם אחד על השניה. כאילו הרגיש לי שהוא ממש מבוגר מידי בשבילה. וחבל כי אם הגילאים שלהם היו מרגישים לי מתאימים יותר לגמרי הייתי בעדם אפילו שזה כמובן דפוק כי הוא מת והוא אוויר. (וגם חבל על הילדון השני שיש לו קראש עליה והוא וול, חי).

עוד קטע שבו הדיסניות הרגישה קצת מטופשת זה במועדון רוחות הזה. בקטע שהוא מפתה אותם לרקוד וזה ומצמיד לבנים רקדניות ולאלכס רקדנים, לא יכולתי לחשוב שזה כאילו אמור להיות מועדון של זימה וסקס עם רוחות אבל בגרסת הדיסני.

עוד תלונה קלה זה הטרופ של המין גירל הפקצה. בעיקר מעצבן אותי שכאילו הלהקה שלה נחשבת פחות. נמאס לי מהמשוואה של רוק=טוב, פופ=רע. היא שרה יפה והן משקיעות בכריאוגרפיה ובגדים מגיע גם להן הערכה!

אבל השירים האמת די הפתיעו אותי לטובה הם די טובים וכיפים למרות שאני לא זוכרת אף אחד עכשיו או מרגישה צורך לשמוע שוב.

הבנים חתיכים אבל מרגישים לי צעירים מידי בשביל להגיד את זה:-D לעזאזל אם זה רק הייתה סדרה קצת יותר בוגרת היא הייתה מושלמת!

הקטע של אלכס ו-ווילי היה ממש ממש ממש חמוד|לב|. ושוב הבאסה שזאת כזאת סדרת דיסני שבמקום נשיקה קיבלנו חיבוק. ממש תהיתי אם ילכו לשם ולמרות שלא האמנתי בכל זאת התאכזבתי שהם לא התנשקו:-( אמורה להיות עוד עונה? אם כן חסר להם שיחמקו מזה בעונה הבאה!
להגנתם גם כשג'ולי הצליחה לגעת בלוק הם לא התנשקו אז לפחות זה, אחרת הייתי מתעצבנת מהמוסר הכפול. אבל חוצמזה זה היה מאד חמוד ומרגש כשהיא הצליחה לגעת בהם ו-וואטאבר קסם קרה שם שהם השתחררו מהקללה.

מודה שהזלתי דמעה קלה כשג'ולי הביאה את השיר לאמא של לוק והוא שר אותו.

מתי שגם אח שלה קישר לגבי הרוחות וגם החבר הרביעי של הלהקה אמרתי כזה "שיטטטטטטטטטטט" ואז הבנתי שנכנסתי לזה יותר משחשבתי:-D וגם דאגתי שהם לא יגיעו להופעה האחרונה למרות שהנחתי שכן. זה עדיין היה מרגש כשהם צצו שם כשהיא ואנחנו חשבנו שזה אבוד.
מעניין אותי אבל מה החבר הרביעי יעשה עכשיו אחרי שהוא ראה אותם. בתכלס זה מוזר שלא עלו על זה קודם עכברי האינטרנט היום הכל נחשף בשניות ברגע שזה באינטרנט. ונחמד מצד אח שלה שהחליט לא להרוס.

בהתחלה חשבתי שאמא שלה זאת המעריצה שראו בהתחלה אבל היה לה מבטא בריטי והיא נראתה הודית קצת לא?8-* כי אמא שלה בבירור לטינית לפי אחותה.

אגב לגבי האבא זה לא חשוב אבל הוא נראה לי מוכר, ובנוסף חשבתי בהתחלה שהוא סתם לבן אמריקאי אבל הוא זרק מילים בספרדית במבטא נכון וזה בלבל אותי. ואז חשבתי שאולי הוא ארגנטינאי כי הם בהירים ושאולי אני מכירה אותו מאיזה טלנובלה אבל מסתבר שלא, הוא אכן לטיני אבל לא ארגנטינאי לא זוכרת מאיפה כן, ושאני מכירה אותו כנראה מהסרט ג'אסט מיי לאק.

אוקי ומה דפאק הסיום הזה?8-*

לסיכום: סדרה חמודה, יכלה להיות טובה יותר אם הייתה בוגרת יותר.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אופס לא הספקתי היום.

אבל לידיעת ניק ראיתי את julie and the phantoms
זה חמוד למדי אבל מרגיש לי ממש ממש סדרה של ערוץ דיסני. ואמנם צפיתי בערוץ דיסני עד איזה גיל 18 אבל מסתבר שיש דבר שכבר מרגישים ילדותיים מידי אפילו בשבילי. אבל הקול שלה היה ממש יפה באופן מפתיע והשירים חמודים אז נתתי עוד צ'אנס ובסוף ראיתי הכל. נראה לי שהייתי אוהבת יותר אם הדמויות היו קצת יותר מבוגרות.
בת כמה ג'ולי והחברים שלה לעזאזל? הם נראים בני 12! 13-14 גג. וזה אגב די הציק לי בזה שהיה לה קטע רומנטי עם לוק כי אמנם הוא בן 17 ודי נראה כזה אבל בגילאים האלה 17 ו13 זה הפרש גילאים נורא גדול וזה היה קצת קרינג'י לי הקראש שלהם אחד על השניה. כאילו הרגיש לי שהוא ממש מבוגר מידי בשבילה. וחבל כי אם הגילאים שלהם היו מרגישים לי מתאימים יותר לגמרי הייתי בעדם אפילו שזה כמובן דפוק כי הוא מת והוא אוויר. (וגם חבל על הילדון השני שיש לו קראש עליה והוא וול, חי).

עוד קטע שבו הדיסניות הרגישה קצת מטופשת זה במועדון רוחות הזה. בקטע שהוא מפתה אותם לרקוד וזה ומצמיד לבנים רקדניות ולאלכס רקדנים, לא יכולתי לחשוב שזה כאילו אמור להיות מועדון של זימה וסקס עם רוחות אבל בגרסת הדיסני.

עוד תלונה קלה זה הטרופ של המין גירל הפקצה. בעיקר מעצבן אותי שכאילו הלהקה שלה נחשבת פחות. נמאס לי מהמשוואה של רוק=טוב, פופ=רע. היא שרה יפה והן משקיעות בכריאוגרפיה ובגדים מגיע גם להן הערכה!

אבל השירים האמת די הפתיעו אותי לטובה הם די טובים וכיפים למרות שאני לא זוכרת אף אחד עכשיו או מרגישה צורך לשמוע שוב.

הבנים חתיכים אבל מרגישים לי צעירים מידי בשביל להגיד את זה:-D לעזאזל אם זה רק הייתה סדרה קצת יותר בוגרת היא הייתה מושלמת!

הקטע של אלכס ו-ווילי היה ממש ממש ממש חמוד|לב|. ושוב הבאסה שזאת כזאת סדרת דיסני שבמקום נשיקה קיבלנו חיבוק. ממש תהיתי אם ילכו לשם ולמרות שלא האמנתי בכל זאת התאכזבתי שהם לא התנשקו:-( אמורה להיות עוד עונה? אם כן חסר להם שיחמקו מזה בעונה הבאה!
להגנתם גם כשג'ולי הצליחה לגעת בלוק הם לא התנשקו אז לפחות זה, אחרת הייתי מתעצבנת מהמוסר הכפול. אבל חוצמזה זה היה מאד חמוד ומרגש כשהיא הצליחה לגעת בהם ו-וואטאבר קסם קרה שם שהם השתחררו מהקללה.

מודה שהזלתי דמעה קלה כשג'ולי הביאה את השיר לאמא של לוק והוא שר אותו.

מתי שגם אח שלה קישר לגבי הרוחות וגם החבר הרביעי של הלהקה אמרתי כזה "שיטטטטטטטטטטט" ואז הבנתי שנכנסתי לזה יותר משחשבתי:-D וגם דאגתי שהם לא יגיעו להופעה האחרונה למרות שהנחתי שכן. זה עדיין היה מרגש כשהם צצו שם כשהיא ואנחנו חשבנו שזה אבוד.
מעניין אותי אבל מה החבר הרביעי יעשה עכשיו אחרי שהוא ראה אותם. בתכלס זה מוזר שלא עלו על זה קודם עכברי האינטרנט היום הכל נחשף בשניות ברגע שזה באינטרנט. ונחמד מצד אח שלה שהחליט לא להרוס.

בהתחלה חשבתי שאמא שלה זאת המעריצה שראו בהתחלה אבל היה לה מבטא בריטי והיא נראתה הודית קצת לא?8-* כי אמא שלה בבירור לטינית לפי אחותה.

אגב לגבי האבא זה לא חשוב אבל הוא נראה לי מוכר, ובנוסף חשבתי בהתחלה שהוא סתם לבן אמריקאי אבל הוא זרק מילים בספרדית במבטא נכון וזה בלבל אותי. ואז חשבתי שאולי הוא ארגנטינאי כי הם בהירים ושאולי אני מכירה אותו מאיזה טלנובלה אבל מסתבר שלא, הוא אכן לטיני אבל לא ארגנטינאי לא זוכרת מאיפה כן, ושאני מכירה אותו כנראה מהסרט ג'אסט מיי לאק.

אוקי ומה דפאק הסיום הזה?8-*

לסיכום: סדרה חמודה, יכלה להיות טובה יותר אם הייתה בוגרת יותר.
מה גרם לך דווקא עכשיו להגיע לסדרה הזאת?

אני שמח שאהבת דברים.

כמובן שזאת לחלוטין כמו סדרת דיסני. אני די בטוח שככה אני הצגתי אותה. היוצר שלה הוא גם היוצר של סרטי היי סקול מיוזיקל.
לי אישית אין שום בעיה עם זה שהיא לא סדרה בוגרת יותר.

הסדרה יצאה לפני כשנה. מה שמוזר מאוד זה שהיא בנתיים עוד לא חודשה אבל גם לא בוטלה.
די קשה להאמין בשלב הזה שפתאום יחדשו אותה לעונה חדשה, אבל גם עוד אין ביטול רשמי ובדרך כלל יש.

אני מניח שכתבתי משהו על המחשבות שלי עליה לפני שנה כשראיתי אותה.

למעלה