דיוני סדרות #69

didalf

Well-known member
מה גרם לך דווקא עכשיו להגיע לסדרה הזאת?
שעמם לי וחיפשתי משהו קליל קצר ומוזיקלי.

כמובן שזאת לחלוטין כמו סדרת דיסני. אני די בטוח שככה אני הצגתי אותה. היוצר שלה הוא גם היוצר של סרטי היי סקול מיוזיקל.
אני לא זכרתי איך הצגת אותה (חוץ ממשהו מוזיקלי שיש בו חתיכים.) אולי זה מה שהרתיע אותי בעבר.
וכן קלטתי את השם שלו וחשבתי שממש רואים את זה באיזה נאמבר בית ספרי גדול כזה שממש הזכיר לי את הייסקול מיוזיקל:-D

לי אישית אין שום בעיה עם זה שהיא לא סדרה בוגרת יותר.
כאילו היא חמודה מאד ככה אבל מרגיש לי שקצת יותר בוגרת היא הייתה ממש מושלמת בשבילי והייתי לחלוטין מאוהבת ושזה קצת פוטנציאל מפוספס.

הסדרה יצאה לפני כשנה. מה שמוזר מאוד זה שהיא בנתיים עוד לא חודשה אבל גם לא בוטלה.
די קשה להאמין בשלב הזה שפתאום יחדשו אותה לעונה חדשה, אבל גם עוד אין ביטול רשמי ובדרך כלל יש.
ווי מעצבנים. תגידו כן או לא אבל תגידו! (ותגידו כן יש לי עניינים פתוחים:-D)

אני מניח שכתבתי משהו על המחשבות שלי עליה לפני שנה כשראיתי אותה.
אז תמצא לי. לא מצאתי כי החיפוש פה פח. מצאתי רק משהו שיעל כתבה (בעיקר על הכימיה המטרידה בין לוק וג'ולי שאני מסכימה כמובן)

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
זה חמוד למדי אבל מרגיש לי ממש ממש סדרה של ערוץ דיסני.
לגמרי זה סדרה של דיסני
בת כמה ג'ולי והחברים שלה לעזאזל? הם נראים בני 12! 13-14 גג. וזה אגב די הציק לי בזה שהיה לה קטע רומנטי עם לוק כי אמנם הוא בן 17 ודי נראה כזה אבל בגילאים האלה 17 ו13 זה הפרש גילאים נורא גדול וזה היה קצת קרינג'י לי הקראש שלהם אחד על השניה. כאילו הרגיש לי שהוא ממש מבוגר מידי בשבילה. וחבל כי אם הגילאים שלהם היו מרגישים לי מתאימים יותר לגמרי הייתי בעדם אפילו שזה כמובן דפוק כי הוא מת והוא אוויר. (וגם חבל על הילדון השני שיש לו קראש עליה והוא וול, חי).
לא זוכרת בני כמה הם אמורים להיות בסדרה. אבל אחרי שצפתי ממש חששתי שחברי הלהקה ובעיקר לוק הניעו אצלי דברים אז בדקתי והכל טוב כולם מעל גיל 18 (הם עדיין צעירים מדי בשבילי). השחקן של רג'י אפילו נשוי. אבל השחנית של ג'ולי היא בת 16 וקראתי שבגלל זה יש רק מתח מיני באויר בין גולי ללוק ואין שם שום מימוש אפילו לא נשיקה, כי היא צעירה מדי (לא מבינה למה לא הביאו גם לתפקיד הזה שחקנית מבוגרת יותר)
עוד קטע שבו הדיסניות הרגישה קצת מטופשת זה במועדון רוחות הזה. בקטע שהוא מפתה אותם לרקוד וזה ומצמיד לבנים רקדניות ולאלכס רקדנים, לא יכולתי לחשוב שזה כאילו אמור להיות מועדון של זימה וסקס עם רוחות אבל בגרסת הדיסני.
זה ממש הזכיר לי את המכשף מהסרט הנסיכה והצפרדע
מודה שהזלתי דמעה קלה כשג'ולי הביאה את השיר לאמא של לוק והוא שר אותו.
אני ראיתי את הסדרה רק לפני כמה חודשים ואני לא זוכרת שום שיר. אני כן זוכרת שהם היו יחסית טובים וקצביים. זכור לי לטובה השיר שזה רק הבנים שהם מנגנים בפארק.
השיר של לוק אני לא זוכרת בכלל את המילים, אבל גם הזלתי דמעה, זה היה ביצוע טוב ואפילו חזרתי לשמוע את השיר כמה פעמים
מתי שגם אח שלה קישר לגבי הרוחות וגם החבר הרביעי של הלהקה אמרתי כזה "שיטטטטטטטטטטט" ואז הבנתי שנכנסתי לזה יותר משחשבתי:-D וגם דאגתי שהם לא יגיעו להופעה האחרונה למרות שהנחתי שכן. זה עדיין היה מרגש כשהם צצו שם כשהיא ואנחנו חשבנו שזה אבוד.
אני לא זוכרת את הסיום בכלל
אבל גם ממש נכנסתי לזה (צפתי בכל הסדרה ביומים)
בהתחלה חשבתי שאמא שלה זאת המעריצה שראו בהתחלה אבל היה לה מבטא בריטי והיא נראתה הודית קצת לא?8-* כי אמא שלה בבירור לטינית לפי אחותה.
גם חשבתי שזו אמא שלה, זה קצת מבאס שזו לא היתה אמא שלה
אוקי ומה דפאק הסיום הזה?
אם יהיה עונה שניה אני חייבת recap
הסדרה יצאה לפני כשנה. מה שמוזר מאוד זה שהיא בנתיים עוד לא חודשה אבל גם לא בוטלה.
די קשה להאמין בשלב הזה שפתאום יחדשו אותה לעונה חדשה, אבל גם עוד אין ביטול רשמי ובדרך כלל יש.
אני ממש מקווה שיש עונה 2 כי זו סדרה feel good
ואולי בגלל הקורונה עוד לא חידשו אותה
הם גם היו מעומדים לכמה פרסי אמי בניהם 3 שירים
אז תמצא לי. לא מצאתי כי החיפוש פה פח. מצאתי רק משהו שיעל כתבה (בעיקר על הכימיה המטרידה בין לוק וג'ולי שאני מסכימה כמובן)
חחחחח
נשמע כמוני

didalf

Well-known member
לא זוכרת בני כמה הם אמורים להיות בסדרה. אבל אחרי שצפתי ממש חששתי שחברי הלהקה ובעיקר לוק הניעו אצלי דברים אז בדקתי והכל טוב כולם מעל גיל 18 (הם עדיין צעירים מדי בשבילי)
חחחחחחח טוב לדעת שלפחות הם חוקיים בשבילנו:-D (עדיין מאד צעירים אבל זה חוקי:-D)

אבל השחנית של ג'ולי היא בת 16 וקראתי שבגלל זה יש רק מתח מיני באויר בין גולי ללוק ואין שם שום מימוש אפילו לא נשיקה, כי היא צעירה מדי (לא מבינה למה לא הביאו גם לתפקיד הזה שחקנית מבוגרת יותר)
גרר ממש! יכל להיות שיפ נהדר.
ומה 16 היא נראית בת 13:-D

השחקן של רג'י אפילו נשוי.
וואטט:-0 אמאלה הם נראים תינוקותתתת איך הוא נשוי?:-D

זה ממש הזכיר לי את המכשף מהסרט הנסיכה והצפרדע
חחחח כן ממש!!!!!!!!! רציתי להגיד את זה ושכחתי:-D

גם חשבתי שזו אמא שלה, זה קצת מבאס שזו לא היתה אמא שלה
בהתחלה בכלל חשבתי שאבא שלה זה חבר הלהקה הרביעי ושהוא התחתן עם המעריצה ההיא אבל די מהר הבנתי שלא.

אני לא זוכרת את הסיום בכלל
אם יהיה עונה שניה אני חייבת recap
מממ הם הופיעו במקום שבו הם היו צריכים להופיע כשהם מתו. ברגע האחרון הם הגיעו להופיע עם ג'ולי.
ואז היא חשבה שהם "חצו" לגן עדן אבל הסתבר שלא והם היו כמעט מתים אבל היא הצליחה לחבק אותם וזה שחרר את הקללה.
אבל בסוף ניק בא לתת לה פרחים והמכשף השתלט לו על הגוף איכשהו.

אני ממש מקווה שיש עונה 2 כי זו סדרה feel good
ואולי בגלל הקורונה עוד לא חידשו אותה
אני מקווה שיחדשו.
ושיהיו קצתתתתתתת פחות דיסני ויתנו לי נשיקה בין אלכס ו-ווילי. מה כבר ביקשתי מההההה?

Lhuna3

Well-known member
*קחי בחשבון שה20/9 זה יום שני הקרוב וזה נחשב למעט מאוד זמן. אני יודע שזה לא נראה לך ככה כי את ראית את כל חמשת העונות הראשונות בפחות זמן מזה.
חחחח זה נכון, זה באמת מוזר לי עכשיו, כי יש לי בינג' שאני עוצרת באמצע שלו לכמה ימים, זה לא טבעי!

למעלה