זה חמוד למדי אבל מרגיש לי ממש ממש סדרה של ערוץ דיסני.
לגמרי זה סדרה של דיסני
בת כמה ג'ולי והחברים שלה לעזאזל? הם נראים בני 12! 13-14 גג. וזה אגב די הציק לי בזה שהיה לה קטע רומנטי עם לוק כי אמנם הוא בן 17 ודי נראה כזה אבל בגילאים האלה 17 ו13 זה הפרש גילאים נורא גדול וזה היה קצת קרינג'י לי הקראש שלהם אחד על השניה. כאילו הרגיש לי שהוא ממש מבוגר מידי בשבילה. וחבל כי אם הגילאים שלהם היו מרגישים לי מתאימים יותר לגמרי הייתי בעדם אפילו שזה כמובן דפוק כי הוא מת והוא אוויר. (וגם חבל על הילדון השני שיש לו קראש עליה והוא וול, חי).
לא זוכרת בני כמה הם אמורים להיות בסדרה. אבל אחרי שצפתי ממש חששתי שחברי הלהקה ובעיקר לוק הניעו אצלי דברים אז בדקתי והכל טוב כולם מעל גיל 18 (הם עדיין צעירים מדי בשבילי). השחקן של רג'י אפילו נשוי. אבל השחנית של ג'ולי היא בת 16 וקראתי שבגלל זה יש רק מתח מיני באויר בין גולי ללוק ואין שם שום מימוש אפילו לא נשיקה, כי היא צעירה מדי (לא מבינה למה לא הביאו גם לתפקיד הזה שחקנית מבוגרת יותר)
עוד קטע שבו הדיסניות הרגישה קצת מטופשת זה במועדון רוחות הזה. בקטע שהוא מפתה אותם לרקוד וזה ומצמיד לבנים רקדניות ולאלכס רקדנים, לא יכולתי לחשוב שזה כאילו אמור להיות מועדון של זימה וסקס עם רוחות אבל בגרסת הדיסני.
זה ממש הזכיר לי את המכשף מהסרט הנסיכה והצפרדע
מודה שהזלתי דמעה קלה כשג'ולי הביאה את השיר לאמא של לוק והוא שר אותו.
אני ראיתי את הסדרה רק לפני כמה חודשים ואני לא זוכרת שום שיר. אני כן זוכרת שהם היו יחסית טובים וקצביים. זכור לי לטובה השיר שזה רק הבנים שהם מנגנים בפארק.
השיר של לוק אני לא זוכרת בכלל את המילים, אבל גם הזלתי דמעה, זה היה ביצוע טוב ואפילו חזרתי לשמוע את השיר כמה פעמים
מתי שגם אח שלה קישר לגבי הרוחות וגם החבר הרביעי של הלהקה אמרתי כזה "שיטטטטטטטטטטט" ואז הבנתי שנכנסתי לזה יותר משחשבתי

וגם דאגתי שהם לא יגיעו להופעה האחרונה למרות שהנחתי שכן. זה עדיין היה מרגש כשהם צצו שם כשהיא ואנחנו חשבנו שזה אבוד.
אני לא זוכרת את הסיום בכלל
אבל גם ממש נכנסתי לזה (צפתי בכל הסדרה ביומים)
בהתחלה חשבתי שאמא שלה זאת המעריצה שראו בהתחלה אבל היה לה מבטא בריטי והיא נראתה הודית קצת לא?

כי אמא שלה בבירור לטינית לפי אחותה.
גם חשבתי שזו אמא שלה, זה קצת מבאס שזו לא היתה אמא שלה
אם יהיה עונה שניה אני חייבת recap
הסדרה יצאה לפני כשנה. מה שמוזר מאוד זה שהיא בנתיים עוד לא חודשה אבל גם לא בוטלה.
די קשה להאמין בשלב הזה שפתאום יחדשו אותה לעונה חדשה, אבל גם עוד אין ביטול רשמי ובדרך כלל יש.
אני ממש מקווה שיש עונה 2 כי זו סדרה feel good
ואולי בגלל הקורונה עוד לא חידשו אותה
הם גם היו מעומדים לכמה פרסי אמי בניהם 3 שירים
אז תמצא לי. לא מצאתי כי החיפוש פה פח. מצאתי רק משהו שיעל כתבה (בעיקר על הכימיה המטרידה בין לוק וג'ולי שאני מסכימה כמובן)
חחחחח
נשמע כמוני