כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
בדקתי עכשיו מה זה ונשמע לי נחמד לנסות, אבל אם אין לי את זה כרגע בפלטפורמה זמינה אז לא בטוח שאני מספיק מסוקרנת בשביל להטריח את הדודים.את מי אני צריך לשחד כאן כדי שתראו גם את הדרמה Y: The Last Man
אז זהו שדיברתי עם הדודים שלך והם אמרו שהם ישמחו לטרוח בשבילך למטרה הזאת.בדקתי עכשיו מה זה [ Y: The Last Man] ונשמע לי נחמד לנסות, אבל אם אין לי את זה כרגע בפלטפורמה זמינה אז לא בטוח שאני מספיק מסוקרנת בשביל להטריח את הדודים.
לא זכור לי שאי פעם חשבתי שהוא עשה משהו כל כך רע.גארט לפעמים ממש מעצבן אותי ברוע לב שלו, למשל בפרק הקודם כשהוא כלא את גלן ב-haunted house של האלווין סתם בשביל לשעשע את עצמו. למה לעשות דבר כזה למישהו תמים שלא פגע בך? האפאטיות שלו לפעמים עושה אותו משעשע אבל הרבה פעמים הוא מרגיש פשוט מרושע בצורה רנדומלית.
זה באמת מטופש.ובפרק הזה איימי התנהגה בטיפשות מעצבנת כשהיא מחליטה להעמיד פנים שהיא מפטרת מישהו שלא באמת עובד שם כדי להרשים את המנהלת האזורית (שזה כבר טיפשי כי המנהלת עלולה היתה לבדוק את השם והפרטים שלו), אבל עוד בוחרת לתפקיד מכל האנשים את בו, בן-הזוג האידיוט ברמה מגוחכת של שיאן, בנאדם שלא הייתי סומכת עליו למזוג כוס מים.
בכלל לא זוכר אדם כזה.ולאן בעצם נעלם טייט הרוקח הדוש אך החתיך בעונה הזו? זה קצת מביך אם היה לזה הסבר שכבר הספקתי כל כך מהר לשכוח (אבל מתאים לי).
האם אתה מתכוון לזה שהוא שחרר בטעות את הציפורים של דינה ואז נתן לה לחשוב שזה היה באשמתה (ואז באותו יום עוד שכב איתה בלי לספר לה)?לא זכור לי שאי פעם חשבתי שהוא עשה משהו כל כך רע.
טוב בעצם דבר אחד אבל נראה לי שעוד לא הגעת לזה.
בכלל לא זוכר אדם כזה.
אני חושבת שהיא ברשימת צפייה שלי למתישהו.את מי אני צריך לשחד כאן כדי שתראו גם את הדרמה Y: The Last Man
לקח לי הרבה זמן להבין שהוא מתייחס למספר שבכותרת השרשורולמה הערות גסות? אנחנו לא פייסבוק
שכחתי שאנחנו מתעסקים עם אבא כאןלקח לי הרבה זמן להבין שהוא מתייחס למספר שבכותרת השרשור(אני מקווה שזה לא נחשב הערה גסה ואם כן אני אמחק)
לקח לי הרבה זמן להבין שהוא מתייחס למספר שבכותרת השרשור(אני מקווה שזה לא נחשב הערה גסה ואם כן אני אמחק)
אני די בטוחה שזו כל המטרה. להיות סצנה בנאלית ולא מצחיקה.הסיטקומיים הם כאלה בנאליים, כמו רוב הסיטקומים, ואני בטוחה שיש אנשים שמוצאים אותם מצחיקים
חחחחחח בהחלט
מה שמצחיק שנראה לי ניק היחיד שחשב על זה![]()
כן, בערךלונה את עוד שניה מסיימת את סופרסטור
לא התחלתי את זה לפני שבוע???
כן, זה מה שהתכוונתיהאם אתה מתכוון לזה שהוא שחרר בטעות את הציפורים של דינה ואז נתן לה לחשוב שזה היה באשמתה (ואז באותו יום עוד שכב איתה בלי לספר לה)?
אם כן, אז כבר עברתי את זה.
שכחתי את זהאבא של דינה הוא האנק מברייקינג באד![]()
חחחח אני נזכר בזה עכשיו.אהבתי את הקטע שאיימי מנסה להעביר את מתיאו להיות העוזר שלה אבל אז אחרים מגלים את זה ומתעקשים להתראיין לזה גם, ומסתבר שדווקא מרקוס הכי מוכשר לתפקידהיה מצחיק גם שמתיאו רץ לחפש את המדפסת ושואל את סעיד איפה היא אז סעיד אומר שהוא לא יגיד לו כי הוא בברית עם ג'סטין
ומרקוס במפתיע גם לא היה דוש אחרי שהתברר לו הסיבה האמיתית וויתר למתיאו, אבל כן דרש את ההעלאת שכר ושולחן לעצמו.
אני דווקא אהבתי את הקטעים האלו עם ג'ונה. הוא הראה את זה שהוא רגיש ולא ממש פחד להודות שחשוב לו שגארט יחבב אותו. הקטע שגארט די מחבב אותו אבל יותר מידי ציני בשביל להודות בזה.ג'ונה שוב פאתטי ומשפיל את עצמו בנסיונות שלו לכפות את עצמו על גארט שלא רוצה להזמין אותו לבלות עם החברים שלו. זה מביך.
לא זוכר את זה בכלל, אז חיפשתי ביו-טיוב ומצאתי כל מיני קטעים מהחתונה אבל לא את זה. אבל כן מצאתי קטע של סנדרה שרה את השיר הזה בפרק אחר (אני לא אגיד באיזה נסיבות כי אני לא בטוח שזה פרק שכבר היה אם כי אני מניח שכן)החתונה של ג'רי וסנדרה - איזה חמודים הם, ואיזה חמוד הביצוע עם המילים החמודות שהם עשו ל-creep.
את צודקת. היא כנראה הייתה מאוד עסוקה במשהו אחר כי במצב רגיל היא הייתה מסיימת מהר יותר.לונה את עוד שניה מסיימת את סופרסטור
לא התחלתי את זה לפני שבוע???
אז קדימה עכשיואני חושבת שהיא ברשימת צפייה שלי למתישהו. [Y: The Last Man]
זאת הייתה בדיחהולמה הערות גסות? אנחנו לא פייסבוק
לקח לי הרבה זמן להבין שהוא מתייחס למספר שבכותרת השרשור(אני מקווה שזה לא נחשב הערה גסה ואם כן אני אמחק)
אז להבא תזכרו (למרות שאני דוד ולא אבא)שכחתי שאנחנו מתעסקים עם אבא כאן![]()
אני זוכר טוב שבתור ילד ראיתי את הסרט Bill and Ted's Excellent Adventure ויש סצנה שהם מתייחסים למספר הזה (בתור מספר שברור שהם יחשבו עליו) ואני לא זוכר במה אבל שמעתי את זה בעוד כל מיני מקומות. ולקח עוד זמן עד שגיליתי מה הכוונה בזה.
מה שמצחיק שנראה לי ניק היחיד שחשב על זה![]()
אני מאוד נהנה ממנה. פרק 5 לדעתי במיוחד מצחיק.אה, ונזכרתי שראיתי גם את lower decks פרקים 3 ו-4. הסדרה הזאת ממש חמודה והכי כייפית בפרנצ'ייז. פרק 3 היה קורע, בעיקר עם סצינת הסקס של הגורילות האלה
אני סיימתי אותה ואני עדיין לא בטוח מה דעתי עליה.ונשארו לי 2 פרקים של קווין יכול ללכת ל F. אני לא סגורה מה דעתי על הסדרה. קצת מתישה אותי בקונספט שלה, למרות הייחודיות שלו. מה שהכי מטריד אותי זה שהחלקים [שימו לב -ספוילר לקונספט של סדרה - הסיטקומיים הם כאלה בנאליים, כמו רוב הסיטקומים, ואני בטוחה שיש אנשים שמוצאים אותם מצחיקים
בדיוקאני די בטוחה שזו כל המטרה. להיות סצנה בנאלית ולא מצחיקה.
לסדרה יש אמירה די ברורה על סיטקומים בנאלים.
לא ידעתי את זה.הבנתי שמקור ההשראה שלהם היה סדרה בשם kevin can't wait עם קווין גיימס שם בתחיל עונה 2 הם הרגו את דמות האמא (פיטרו את השחקנית בלי שום סיבה ממש) ולמשך כל העונה לא התייחסו בכלל למוות שלה ולדמות הזו (והיו לה ילדים והכל)
בעקרון גם דוד תופס כאן, אבל אתה לגמרי אבא. גם אבא של הפורום, גם father במובן של bless me, וגם כי הבדיחותאז להבא תזכרו (למרות שאני דוד ולא אבא)
חחח, קיאנו הילדוןאני זוכר טוב שבתור ילד ראיתי את הסרט Bill and Ted's Excellent Adventure ויש סצנה שהם מתייחסים למספר הזה (בתור מספר שברור שהם יחשבו עליו) ואני לא זוכר במה אבל שמעתי את זה בעוד כל מיני מקומות. ולקח עוד זמן עד שגיליתי מה הכוונה בזה.
היום אני מקווה.אני מאוד נהנה ממנה. פרק 5 לדעתי במיוחד מצחיק.
לראות את [Y: The Last Man]? לצערי זה ייאלץ להמתיןאז קדימה עכשיו
זה ספוילר מאוד מאוד כללי. כלומר לא ממש מתייחס לפרקים. אבל מצד שני אולי... אז אני לא מבטיחלא קראתי את הספוילר שלך על קויין יכול F, כי אני לא יודעת אם זה כולל את הפרקים האחרונים
אם את לא תראי Y the last man אני אשלח אותך לחדר שלך בלי ארוחת ערב. ואני מחרים לך את הטלפון הנייד.לראות את [Y: The Last Man]? לצערי זה ייאלץ להמתיןכי בזמן הפנוי המצומצם שלי בימים הקרובים יש לי what if, lower deck, brooklyn, parks ו-קווין
ראיתי שזה גם עומד להגיע אל נטפליקס. אולי שם זה יכלול כבר גם את עונה 6א. סיימתי את עונה 5 של סופרסטור, ועכשיו אני צריכה להחליט אם אני מחכה לאמאזון שיביאו ברוב טובם את עונה 6 או מטריחה את הדודים![]()
יש!!!!ב. ראיתי פרק 1 של Y: The Last Man וזה מעניין.
דבר אחד מוזר לי בפרק הזה, וזה שנראה שבערך יממה או לפחות חצי יממה לפני בוקר האירוע, הרבה בעלי חיים התחילו למות באופן מוזר וחריג מאוד, ואם רק גיבורי הסיפור שלנו עצמם היו עדים לכ-4 מקרים שונים כאלה, אז ההגיון אומר שגם המון אנשים אחרים בכל העולם שמו לב לזה, וזה מאורע שהייתי מצפה שיעורר כבר בפני עצמו פאניקה עולמית, וחשדות שיש איזה רעל באטמוספירה או משהו, וזה היה הנושא השולט בחדשות ושכולם היו מדברים רק על זה, אבל - לא ראינו שום התייחסות לזה ולפי כל הסימנים באותם אחה"צ וערב הכל היה כרגיל ואפילו נשיא ארה"ב אירח "מסיבה" או משהו ולא היה בשום סוג של כוננות חירום.זה היה קצת מתיש לראות את הפרק הזה כשכל הזמן חיכיתי לאירוע לקרות.
[סופרסטור] ידוע מתי בערך זה מגיע לנטפליקס?ראיתי שזה גם עומד להגיע אל נטפליקס. אולי שם זה יכלול כבר גם את עונה 6
טוב גרמתם לי לרצות לראות את זהדבר אחד מוזר לי בפרק הזה, וזה שנראה שבערך יממה או לפחות חצי יממה לפני בוקר האירוע, הרבה בעלי חיים התחילו למות באופן מוזר וחריג מאוד, ואם רק גיבורי הסיפור שלנו עצמם היו עדים לכ-4 מקרים שונים כאלה, אז ההגיון אומר שגם המון אנשים אחרים בכל העולם שמו לב לזה, וזה מאורע שהייתי מצפה שיעורר כבר בפני עצמו פאניקה עולמית, וחשדות שיש איזה רעל באטמוספירה או משהו, וזה היה הנושא השולט בחדשות ושכולם היו מדברים רק על זה, אבל - לא ראינו שום התייחסות לזה ולפי כל הסימנים באותם אחה"צ וערב הכל היה כרגיל ואפילו נשיא ארה"ב אירח "מסיבה" או משהו ולא היה בשום סוג של כוננות חירום.
ב20/9[סופרסטור] ידוע מתי בערך זה מגיע לנטפליקס?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.