ציינתי את זה בגלל שיש את זה באמזוןשקלתי אבל באיזה פלטרפורמה יש את זה?
אין לי כרגע כוח להרבה הורדות מעבר לברוקלין פעם בשבוע...
ציינתי את זה בגלל שיש את זה באמזוןשקלתי אבל באיזה פלטרפורמה יש את זה?
אין לי כרגע כוח להרבה הורדות מעבר לברוקלין פעם בשבוע...
אה יופי, אז אנסה.ציינתי את זה בגלל שיש את זה באמזון
אני שמח שנכנסת לסדרה הזאת באותה מידה שאני נכנסתי אליה.הסדרה מסקרנת ועשויה לא רע.
אני בשלב זה לגמרי מאמינה לג'נט שהיא לא ראתה את קייט שם ואופתע אם כן. אבל יחד עם זה גם מאמינה שג'נט עדיין מסתירה משהו שאני כצופה עוד לא יודעת. מן הסתם את האמת המלאה נגלה רק בפרק האחרון כמו תמיד בסדרות האלה.
האמת שהתיאוריה שלי מסביבות פרק 3 או 4 זה שאמא של קייט היא זאת שראתה אותה שם והפקירה אותה, כי היה לה נוח יותר בחיים בלעדיה במיוחד אחרי שהיא ידעה על הרומן שלה. אבל זה תיאוריה קיצונית אז לא יודעת.
בכל אופן ידוע שקייט משקרת בקשר למשהו, כי היא כתבה את זה בצ'אט, אז נראה אם אחותה החורגת תצליח להוציא ממנה ככה את האמת.
בכל מקרה שאלות אחרות שיש לי כרגע (לא מבקשת תשובות, הולכת לצפות הערב ומחר בעצמי בפרקים האחרונים) -
מה קרה בסוף עם בן (החבר של וינסנט), ומי זאת אנאבל? האם אלטר אגו של קייט בתקופת השבי? מישהי שהיתה קשורה לעבר של מרטין?
וכמובן מתי בדיוק ואיך התרחשה החטיפה עצמה.
כן כן תראוממליצה על הסדרה, סדרת מתח טובה.
(ולא לקרוא הלאה אם יש סיכוי שתצפו)
אחרי הכל עולה לי השאלה, בהתחשב בכל האזהרות טריגר בעניין ה-grooming שבתחילת הפרקים ובדברי הפסיכולוגית... האם הסדרה באמת טוענת שזה מה שהוא עשה, גם אחרי שאנו יודעים מה בדיוק קרה?
אני לא באה להפחית מהחומרה של מה שהוא עשה כמובן, אבל זה מוזר לי אם הטענה היא שהוא "טיפח" והכין אותה מנטלית לזה עוד מלפני ה"חטיפה" לכאורה, כי זה נראה ברור שבסופו של דבר זה קרה בלי שהוא תכנן את זה בכלל. אפשר להגיד שהוא כנראה חשק בה ועורר בה אמון מתוך כוונות אולי לפתח יחסים אסורים באופן כלשהו, אבל כל הסיפור שהיא נסגרה אצלו בבית התגלגל מתוך הסתבכות שהוא לא ציפה שתקרה בכלל, זה ברור שלא היו לו תוכניות מראש לחטוף או לכלוא אותה.
חוץ מזה, זה הסיפור הבדיוני שהכי מרגיש בסוף כמו מבוסס על סיפור אמיתי למרות שהוא לא (הייתי חייבת לבדוק בגוגל וממש הופתעתי שלא, כי משום מה זה ממש נשמע כמו סיפור שהיה קורה באמת איפשהו בארה"ב, אני מתכוונת לסיפור של קייט ומרטין, פחות לסיפור של ג'נט).
אוקיי, נרשםOLOS
אז כיוון שגרמתם לי לחדש את המנוי לאמאזון פריים חיפשתי על מה עוד לנצל אותו ומצאתי סדרת מקור שלהם חדשה יחסית (2021) בשם SOLOS.
ניק המליץ גם לי. אני פחות אוהבת מתח אבל אני אנסה3. Cruel Summer
כןהאם פרק 15 בסופרמן ולויס הוא פרק סיו העונה?
הוא ידע, הוא שאל אותה על זה אחרי זה, זה הרגע שהיא התחילה לפחד ממנו.נכון שהוא לא יכול היה לתכנן שהוא יוכל ללכוד אותה במרתף. הוא גם לא יכל להיות בטוח במשך חצי שנה שהיא לא תצא מיוזמתה - ובעצם היא עשתה את זה פעם אחת לפחות והוא לא ידע.
אוקיי אבל אם לא היה תכנון שלו לזה מראש אני לא בטוחה שזה יכול להקרא grooming. אני גם לא יודעת אם ניתן להאשים ב"גרם לכך שהיא נמשכה אליו". הוא גבר שנראה טוב למדי, צעיר יחסית אך גם מבוגר יחסית אליהן, ובתפקיד סמכות. יהיו נערות שימשכו לגבר כזה, הרבה אפילו, מה שלא יעשה. זו המציאות. ניתן לטעון שהוא יכול היה לשמור קצת יותר על דיסטנס באינטראקציות שהיו ביניהן לפני כן, אבל לא ראיתי שם משהו שאני יכולה להגיד שהוא תכנן או אשם בו ממש.הוא אפילו לא יכל לתכנן שהיא תבוא אליו בשלב מסויים אחרי שהיא "בורחת" מהבית ותחליט שהיא רוצה לישון אצלו. אבל העניין הוא שהוא כן גרם לכך שהיא נמשכה אליו וחשבה שזה הגיוני לחיות איתו אחרי שהיא הגיעה.
בפרקים האחרונים עם החברות הקרובה שלהן התחלתי לחשוד גם במאלורי, אז זה לא בא בהפתעה גדולה.מה חשבת על זה שבסוף מי שראתה את קייט הייתה מאלורי?
כמו שכתבת, היה לה הסבר, מאוד הגיוני אפילו, אז אני שמחתי שקייט סלחה לה. למרות שמאלורי היתה באמת מעצבנת קצת ביחסים שלה עם וינסנט וג'נט, עם קייט היתה לה חברות יפה בעיני.ומה חשבת על זה שהיא סלחה לה על זה מיד? נכון שהיה למאלורי באמת הסבר סביר בעיקרון לכך שהיא לא חשבה היא נחטפה (היא ראתה אותה חופשיה), אבל קייט פשוט קיבלה את זה מיד. בעוד שעל אותו דבר היא רדפה אחרי ג'נט בלי לתת לה הזדמנות להסביר את עצמה.
נכון.באופן כללי קייט מתנצלת בסוף לג'נט, אבל זה לא מפצה ממש על כך שהיא הרסה לה את החיים למשך שנה שלמה.
כן, גם לי זה הרגיש לא קשור ומיותר, בחרתי להתייחס לזה כמו בדיחה/קריצה קטנה של היוצרים לסיום ובתור כזה זה קצת שעשע אותי.ומה חשבת על הגילוי בסוף שג'נט בעצם כן גילתה שקייט מוחזקת בבית נגד רצונה זמן מה מאוחר יותר? זה קצת הרגיש כמו תוספת שאולי מיותרת.
אני התכוונתי שהיא עזבה את הבית בלי שהוא ידע שהיא יצאה עד אחרי זה. העניין הוא שלא היה שום דבר שמנע ממנה באותו ערב להכנס לבית שלה והכל היה מסתיים כנראה.הוא ידע, הוא שאל אותה על זה אחרי זה, זה הרגע שהיא התחילה לפחד ממנו.
קודם כל תראי זה לא שאני מבין גדול במה זה grooming, או ההגדרות של זה.אוקיי אבל אם לא היה תכנון שלו לזה מראש אני לא בטוחה שזה יכול להקרא grooming. אני גם לא יודעת אם ניתן להאשים ב"גרם לכך שהיא נמשכה אליו". הוא גבר שנראה טוב למדי, צעיר יחסית אך גם מבוגר יחסית אליהן, ובתפקיד סמכות. יהיו נערות שימשכו לגבר כזה, הרבה אפילו, מה שלא יעשה. זו המציאות. ניתן לטעון שהוא יכול היה לשמור קצת יותר על דיסטנס באינטראקציות שהיו ביניהן לפני כן, אבל לא ראיתי שם משהו שאני יכולה להגיד שהוא תכנן או אשם בו ממש.
כמובן הכוונה לפני אותו רגע שבו הוא החליט ביום שאחרי הלילה הראשון להמשיך להחביא אותה אצלו כדי לא להסתבך.
שוב - כל זה לא מוריד מחומרת המעשה שלו ולא בא להגן עליו, אבל אני אוהבת שיש דיוק בהאשמות.
האמת שאני לא יודע מה ההגדרה של פדופיל.ובאותו הקשר (שלא נובע מזה שאני מקלה בפשע הפסיכופאטי שלו) אני אגיד שמישהו בסדרה גם זרק לגביו אח"כ את המילה פדופיל, שזו טעות שעושים הרבה ובאופן מזיק בעיני בצורה דומה לנזק של האובר-שימוש השגוי במילה אנטישמיות, כלומר כשאומרים את זה על מישהו שהוא לא, אז מוזילים את המשמעות של זה והופכים את למשהו פחות נורא.
לשכב עם בת 16 זה לא פדופיליה.
העניין הוא שכל הטענה שג'נט גנבה לה את החיים הייתה מגוחכת. זה ממש הרגיז אותי.כמו שכתבת, היה לה הסבר, מאוד הגיוני אפילו, אז אני שמחתי שקייט סלחה לה. למרות שמאלורי היתה באמת מעצבנת קצת ביחסים שלה עם וינסנט וג'נט, עם קייט היתה לה חברות יפה בעיני.
לג'נט היא אכן עשתה עוול גדול ואני מניחה שזה בגלל שהיא קינאה וכעסה על כך שהיא "גנבה" לכאורה את החיים שלה, את החבר, החברות והסטטוס החברתי.
לא בדקתי לגבי טקסס, אבל בישראל 16 זה גיל ההסכמה, אז על משכב עם קטינה לא חושבת שאפשר היה לעצור אותו. אבל יש הקטע של יחסי מרות כיוון שהוא היה סגן המנהל שלה, אז אני מניחה שעל זה הוא היה נשפט איכשהו, או שלפחות ההורים שלה היו משכנעים אותה לתבוע אותו על זה (למרות שהיא לא היתה רוצה).אני לא בטוח מה היה קורה אם היא פשוט הייתה חוזרת הבייתה אחרי חצי שנה ומספרת על מה שהיא עשתה. היו עוצרים אותו על משכב עם קטינה, אבל זה לא שאפשר לומר שהוא חטף אותה לפני זה. וזה באמת די בלתי אפשרי להוכיח שהוא גרם לכך שהיא תשאר איתו.
אני לא מרגישה נוחות עם "בעצם זה שהוא לא שם לזה סטופ הוא גרם לזה לקרות".אבל אז זה שהוא נתן לה לישון אצלו בבית כבר היה מעבר למה שהיה נאות לעשות. וכל דבר החל מהבוקר לאחר מכן זה כבר לחלוטין די נוראי. אני מניח שזה נקרא grooming כי הוא נתן לה לעשות כל צעד כאילו זה לא הרצון שלו. כלומר בעצם זה שהוא לא שם לזה סטופ הוא גרם לזה לקרות.
זה משיכה מינית לילדים/ות עד גיל 11 או 12 נדמה לי, בעקרון לגוף של ילד/ה, שלפני ההתבגרות המינית.האמת שאני לא יודע מה ההגדרה של פדופיל.
לא הרגיז אותי, אבל מסכימה שזה מגוחך.העניין הוא שכל הטענה שג'נט גנבה לה את החיים הייתה מגוחכת. זה ממש הרגיז אותי.
וואלה לא חשבתי על זה...עוד משהו זה אני תוהה אם מאלורי ידעה כל הזמן הזה שהזיכרון של קייט שהיא ראתה את ג'נט היה בעצם שהיא ראתה אותו. כי אז זה אומר שקייט לפחות חשבה שג'נט באמת אשמה, אבל מאלורי נתנה לקייט להרוס את החיים של ג'נט בלי לומר כלום רק כי היא שנאה אותה מסיבות קטנוניות.
נכון.כלומר כולם חוץ מוינסנט שהוא מלאך טהור.
אז זה הבדל בינינו - אני לחלוטין חושב שהוא השתמש בזה בתור תירוץ. הוא פחד שיגלו שהיא נמצאת אצלו כי זה יהרוס את זה שהיא אצלו ותחת השפעתו. לדעתי זה היה לחלוטין מחושב כשהוא השתמש בזה בתור תירוץ.השני זה העונש שצפוי היה לו "באשמתה" אם היא היתה יוצאת והיו מגלים, שעל זה אפשר להגיד שהוא שכנע אותה שזו סיבה להשאר אצלו, אבל זה נבע באמת מפחד שלו שחייו הולכים להיהרס. זה לא הצדקה, זה לא היה דבר נכון לעשות, זה דבר נוראי, אבל זה נבע מפחד די אנושי שלו על חייו ולא מתוך איזו תוכנית מחושבת וזדונית.
אבל דרק נתן לוינסנט להיות לבד במשך שנה.(אבל גם דרק היה סבבה נראה לי)
אחרי לילה אחד זה עוד לא היתה בעיה גדולה באמת, למרות שאני כן יכולה להבין שהוא פחד לסמוך עליה שהיא לא תגלה.גם סך הכל מה הבעיה הייתה שהיא תעזוב ותספר להם שהיא ישנה מתחת לעץ? היא אולי צריכה ללכלך את הבגדים שלה, אבל זה הכל. היא גם יכלה לא לספר להם איפה היא ישנה ואז ההורים היו חושדים בחבר שלה או החברות שלה אבל לא היו יכולים להוכיח. החברות אפילו היו בטח מסכימות לשקר ולומר שהיא הייתה אצל אחת מהן.
רגע, דרק זה האח של ג'נט, לא?אבל דרק נתן לוינסנט להיות לבד במשך שנה.
אגב, מאוד שמחתי כשג'יימי גרם לדרק לחזור אל וינסנט ובעצם הבהיר שהוא ידע שהם בקשר והוא בסדר עם זה.
אויש, באמת? לגמרי אין בזה צורך... אבל כן אני מניחה שגם אני לפחות אבדוק אותה.*אגב, משהו די מטריד זה שהסדרה חודשה לעונה שניה. כלומר זה בסדר אם זאת תהיה עלילה שונה לחלוטין, כי נראה לי גרוע אם ינסו להמשיך את העלילה. (למרות שיש דברים שמעניין אותי איך ימשכו הלאה)
אה שכחתי לחלוטין מהקיום של אח של ג'נט. חשבתי שאת מדברת על בן, החבר של וינסנטרגע, דרק זה האח של ג'נט, לא?
נראה לי שאתה מדבר על החבר של וינסנט (מייקל? ראיתי רק אתמול אבל כבר שכחתי שמות קצת)
בכל אופן אני התכוונתי לאח של ג'נט שהוא סבבה.
אז מתי את חושבת שהוא פחד נורא שזה יהרוס את החיים שלו?אחרי לילה אחד זה עוד לא היתה בעיה גדולה באמת, למרות שאני כן יכולה להבין שהוא פחד לסמוך עליה שהיא לא תגלה.
אחרי שעבר כבר זמן, אני גם הייתי מהמרת שהיו מגלים את האמת אם היא היה יוצאת ומנסה למכור איזה המצאה.
מאיה, אני מצטער שאני כותב כאן בפומבי אבל משום מה אין לי אופציה לכתוב לך הודעה פרטית.בעתיד תישמעו כמו הזקנים שמצטדקים שפעם היה לגיטימי לצבוט לחיילות בישבן.
העתיד הזה יהיה שלי ואתם תבכו ותתחננו שלא ישפטו אתכם בסטנדרטים של תקופה שבה כבר לא מקובל להגן על אנטישמים וסוטים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.