דיוני סדרות #66

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

מילי08

Well-known member
פארקס- בלעעך, תום הברפרד. בלעעך. חבל שלא העיפו אותו מהסדרה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@מילי08 לא קשור לכלום, אבל הזכרת לי שיש לך אמזון אז אני ממליץ לך לראות את Cruel Summer.
אני גם ממליץ לכולם בלי קשר, אבל ספציפית זה נמצא כרגע באמזון.

אני כבר הספקתי לראות היום את הפרק החדש של ממלכת החיות ופרק נוסף של See

את מול התחלתי צפיה חוזרת בעונה 1 של דירק ג'נטלי והופתעתי עד כמה מעט אני בעצם זוכר.
אז אני כנראה אצפה עכשיו בפרק השני.

מה אתם אומרים על צפיה פורומית משותפת במחלקת גנים ונוף?

Aranel Nenharma

Well-known member
את מול התחלתי צפיה חוזרת בעונה 1 של דירק ג'נטלי והופתעתי עד כמה מעט אני בעצם זוכר.
שים לב שדסטין שישחק את טד בשיטס קירק משחק שם (בקושי זוכרת מה הוא משחק שם, ראיתי מזמן אבל זוכרת שממש נהנתי מהסדרה)
לא כי זה לא בנטפליקס וזאת סדרה ארוכה מידי להתעסק בדודים בשביל צפיה חוזרת
זה parks and rec, ממש לא בעיה למצוא אצל הדודים, זה לא כמו שהיה לנו עם kings |פנים|
מה אתם אומרים על צפיה פורומית משותפת במחלקת גנים ונוף?
אני כבר מוכנה לזה, רק תגידו מתי ואיפה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שים לב שדסטין שישחק את טד בשיטס קירק משחק שם (בקושי זוכרת מה הוא משחק שם, ראיתי מזמן אבל זוכרת שממש נהנתי מהסדרה)
כן, אני שמתי לב אליו.
נחכה כמה ימים ונראה מי רוצה להצטרף
ואני לא הולכת לשלם גם לאמזון.
קודם כל אמזון יחסית זולה (20 שח לחודש לעומת 32 בחבילה הבסיסית של נטפליקס)
ודבר שני - את יכולה לבטל את המינוי נטפליקס שלך לתקופה שיש לך את המינוי של אמזון וככה את כאילו מרוויחה כסף.
ובתקופה הזא תוכלי לבדוק דברים אחרים של אמזון שאולי לא יצא לך לראות כמו upload ואת הסדרה שממש עכשיו התחילה nine perfect strangers (משחק בה מאני ג'קינטו מהמקום הטוב)(וניקול קידמן מהכל)

מילי08

Well-known member
@מילי08 לא קשור לכלום, אבל הזכרת לי שיש לך אמזון אז אני ממליץ לך לראות את Cruel Summer.
לא שמעתי עליה, אני אבדוק. ומתישהו גם אנסה את invincible שלך.
ולך ממש כדאי לראות את the tick כי היא ממתק.
lower decks ממשיכה להיות סופר חמודה. לפחות אני מרגישה שאני מצדיקה איכשהו את התשלום לאמאזון
חשבתי להצטרף גם אבל אני לא אצליח לעשות מרתונים בימים הקרובים לדעתי.
הלוואי שיקרה נס ויחזירו אותה
אחת מנעימות הנושא הכי כייפיות שנוצרו. ממש תרופה למצברוח
ובתקופה הזא תוכלי לבדוק דברים אחרים של אמזון שאולי לא יצא לך לראות כמו upload
עחו"ס לא ראתה אפלואד? נראה לי שהדודים שלחו לה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בהחלט ייתכן, אני לא זוכר מה כן ומה לא.
לא שמעתי עליה, אני אבדוק. ומתישהו גם אנסה את invincible שלך.
ולך ממש כדאי לראות את the tick כי היא ממתק.
lower decks ממשיכה להיות סופר חמודה. לפחות אני מרגישה שאני מצדיקה איכשהו את התשלום לאמאזון
Cruel Summer נחשבת לסרה הכי טובה אי פעם שהייתה לרשת freeform. (אומנם זה לא שהתחרות ענקית, אבל בכל זאת). זה מותחן עשוי ממש טוב.
invincibleאפילו יותר מעולה.
טוב, קצת קשה לסרב לבדוק את The Tick כשאני ממליץ לך על דברים, אז בסדרה אני אנסה (איכשהו תמיד מתמונות וטריילרים זה לא נראה לי)
Lower Decks היה מעולה השבוע. אני לא זוכר (למרות שבטח שאלתי בעבר) אם את ראית את סדרות מסע בין כוכבים האחרות. הפרק הזה במיוחד היה מלא ברפרנסים מצחיקים מאוד.
לגבי הצדקת התשלום לאמזון - אני מניח שאת גם רואה את מחלקת גנים ונוף שם.

dory30

Well-known member
לפי הפרק הראשון מתוך שישה, סדרה פצצה. לא מותחן עוצר נשימה, גיבורי על בגלימות או קומדיית פיצה שמצחיקה אמריקאים בלבד. סדרת דרמה קומית על זוג בריטי ממוצע במשבר,
עם פלשבקים לתקופה שהיו זוג צעיר. המסע האחרון שלהם עם בנם המתבגר כמשפחה הוא מאסטרפיס ונראה לי שהם "קנו אותי". אמשיך להתבונן ולדווח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לפי הפרק הראשון מתוך שישה, סדרה פצצה. לא מותחן עוצר נשימה, גיבורי על בגלימות או קומדיית פיצה שמצחיקה אמריקאים בלבד. סדרת דרמה קומית על זוג בריטי ממוצע במשבר,
עם פלשבקים לתקופה שהיו זוג צעיר. המסע האחרון שלהם עם בנם המתבגר כמשפחה הוא מאסטרפיס ונראה לי שהם "קנו אותי". אמשיך להתבונן ולדווח.
ערכתי לך כי רוב מה שכתבת לא נראה לי נחשב ספוילר, אלא פשוט תיאור של הקונספט הבסיסי של הסדרה. (ושם הסדרה באנגלית הוא Us)
ותמיד כדאי לכתוב על הקונספט הראשי של הסדרה כדי לסקרן אחרים.

אני גם רוצה לצפות בה, אבל יש לי כנראה יומיים עמוסים עכשיו אז אולי יהיה לי זמן רק בסופש.
אגב, ממה שאני רואה יש רק 4 פרקים לסדרה.

מילי08

Well-known member
בהחלט ייתכן, אני לא זוכר מה כן ומה לא.
אני לא זוכר (למרות שבטח שאלתי בעבר) אם את ראית את סדרות מסע בין כוכבים האחרות.
ראיתי. מזל שמישהו פה זוכר|שפם|
ניק סתם מרוכז בעצמו ולא טורח לזכור כל דבר שאנחנו רואים. אני לעומת זאת רובוט איכותי עם יכולות זכרון מעולות (כלומר, זוכרת פרטים לחלוטין לא רלוונטים במקום דברים חשובים). תזכרו את זה לפעם הבאה שתבואו אלי בטענות |שפם|
ניק, לשאלתך -
אני לא זוכר (למרות שבטח שאלתי בעבר) אם את ראית את סדרות מסע בין כוכבים האחרות. הפרק הזה במיוחד היה מלא ברפרנסים מצחיקים מאוד.
ראיתי את העונה וחצי (נדמה לי) של הסדרה המקורית ומשהו כמו 3 או 3.5 עונות של TNG וחצי עונה של דיסקברי. משהו בסגנון של הסדרה בכל הפרנצ'ייז לא עובד לי ואני לא מצליחה להביא את עצמי להמשיך. שמתי לב שהיו רפרנסים שטסים לי מעל הראש אבל אני מצליחה להנות מ lower decks גם בלי להבין הכל
טוב, קצת קשה לסרב לבדוק את The Tick כשאני ממליץ לך על דברים, אז בסדרה אני אנסה (איכשהו תמיד מתמונות וטריילרים זה לא נראה לי)
אני מסכימה. אני סתם ניסיתי למרות שהטריילר באמת לא עשה רושם
לגבי הצדקת התשלום לאמזון - אני מניח שאת גם רואה את מחלקת גנים ונוף שם.
כן

didalf

Well-known member
ניק סתם מרוכז בעצמו ולא טורח לזכור כל דבר שאנחנו רואים. אני לעומת זאת רובוט איכותי עם יכולות זכרון מעולות (כלומר, זוכרת פרטים לחלוטין לא רלוונטים במקום דברים חשובים). תזכרו את זה לפעם הבאה שתבואו אלי בטענות |שפם|
נכוון, את רובוט, אבל לפחות זה אומר שדברים נשמרים לך בזיכרון.

Lhuna3

Well-known member
SOLOS
אז כיוון שגרמתם לי לחדש את המנוי לאמאזון פריים חיפשתי על מה עוד לנצל אותו ומצאתי סדרת מקור שלהם חדשה יחסית (2021) בשם SOLOS.
זו אנתולוגיית מד"ב עם קונספט מעניין. פרקים של כחצי שעה.
ראיתי כבר את 2 הראשונים והם טובים. (בשני מככב אנתוני מאקי).
ממליצה למי שזה הטעם שלו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
SOLOS
אז כיוון שגרמתם לי לחדש את המנוי לאמאזון פריים חיפשתי על מה עוד לנצל אותו ומצאתי סדרת מקור שלהם חדשה יחסית (2021) בשם SOLOS.
זו אנתולוגיית מד"ב עם קונספט מעניין. פרקים של כחצי שעה.
ראיתי כבר את 2 הראשונים והם טובים. (בשני מככב אנתוני מאקי).
ממליצה למי שזה הטעם שלו.
מאוד רציתי לצפות בה כי היהנראה לי מגניב והקאסט נראה מעולה (הלן מירן, דן סטיבנס, קונסטנס וו, מורגן פרימן)
אבל אז כשהיא יצאה ראיתי שהיא קיבלה כל מיני ביקורות לא טובות.
חוץ מזה שלמרות שהיא בהפקת אמזון משום מה היא לא עלתה באמזון בתאריך שבו נאמר שהיא יוצאת בעולם. עד שהיא כן יצאה באמזון בארץ כבר עבר חודש וביחד עם הביקורות השליליות כבר דחקתי אותה למקום נמוך ברשימת הדחיפויות שלי.
אבל אני כן מעוניין לראות אותה ואם את רואה אותה אז אולי אני אנסה להכניס אותה בקרוב.

אבל אם כבר יש לך אמזון אז אני ממליץ שתבדקי את Cruel Summer

Lhuna3

Well-known member
אבל אז כשהיא יצאה ראיתי שהיא קיבלה כל מיני ביקורות לא טובות.
ראיתי עכשיו את פרקים 3-4 ואני באמת חושבת שהיא טובה, למרות שבהחלט לא לכל אחד. היא הרבה מונולוגים ארוכים ודורשת קצת סבלנות.
בעיני שווה ניסיון.
אבל אם כבר יש לך אמזון אז אני ממליץ שתבדקי את Cruel Summer
אבדוק.
(גם את הבינג' החוזר למשרד אני לא שוללת.)

למעלה