דיוני סדרות #58

הרגשות המעורבים שלי כלפי העונה התחזקו בפרק הזה.
רגע אחד אני חושבת "כמה נפלא שהסיפר אפוי ומחושב ומתוכנן קדימה" וברגע הבא "אבל משהו לא עובד. למה זה לא עובד?!"
רגע אחד אני מתאכזבת מכמה בחירות עלילתיות וברגע הבא מתלהבת מהכיוון שהעלילה הלכה אליו.

עדיין אין שום מילה על סופרגירל או DEO.
הלוואי שהסדרה תישאר עצמאית. הלוואי!
יהיה לה חופש לדמויות חדשות כמו ג'ימי אולסן, לוסי ליין, לקס לות'ר וסופרגירל בעצמה.
את מורגן אדג' וגנרל ליין כבר ליהקו מחדש.
כל זה שווה רק אם לא ייקבע מלמעלה קרוס-אובר כלשהו מתישהו.
במקרה כזה כל התוכניות העתידיות אבודות ועדיף להכיר בעולם של הסדרה מההתחלה.
העיקר שיפסיקו להתעלם, שיחליטו כבר ושיספקו לצופות תשובה ודאית.

ללארה היה בן לפני קאל והיא פשוט נטשה אותו?!
סוף-סוף סיפור שמעלה את התהייה למה רק הידע/העותק של ג'ור-אל נשלח עם קאל-אל.
"הקריפטונים שוחרי שלום"... מה שתגידי, לארה.

סיפור המקור של מורגן עצוב.
הוא הפחיד עם ראיית חום מהרגע הראשון, בעיה.
בהמשך ברור שלא הייתה שום תוכנית לנטרל אותו, רק לערוך ניסויים.

לאנה לאנג מתלהבת לפגוש את סופרמן.
הזיהוי של קלארק קשה לסספונד, לפעמים יותר מתמיד.

עוד פעם תאורת קריפטונייט. איך התאורה הזאת פועלת?

תודעה קריפטונית לא אמורה לגרום לגוף אנושי לקבל כוחות-על קריפטוניים.
החשיפה ל-XK עדיין לא מספיק משכנעת כי זאת לא יכולת-על אקראית.

סופרמן איבד כוחות-על מסוימים או סתם נחלש באופן כללי?

ובפינת הווייב השבועי:
ב"סמולוויל" קלארק וקארה פגשו את לארה וזור-אל.
ב"סופרגירל" אסטרה הייתה דודה של קארה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
מית'יק קווסט 2X08

רק לי היה קובץ טיפה פגום כנראה שבאמצע הפרק הקול לא היה מסונכרן לגמרי עם התמונה והשפתיים לא תאמו לגמרי למה שנאמר? זה חרפן אותי! אבל התעצלתי לחפש קובץ אחר.

מממ לא פרק מצחיק במיוחד אבל הסוף היה ממש יפה. עלתה לי לחלוחית קלה ממש בסוף כשקרמיט התחיל לשיר ברקע במקביל לפופי. איזה רגע יפה.
לא הבנתי אבל למה איין התאשפז אבל? כאילו מה גרם לו לא לאכול ולשתות לרמה של בית חולים?

יש כתוביות בעברית ואתם יודעים איך הם תרגמו את המשחק של דיינה "גראוצ'י גואט"? "עיזה רגיזה":-D מדהים:-D

הנסיון לכתוב הספד על דיוויד היה משעשע.

Lhuna3

Well-known member
רק לי היה קובץ טיפה פגום כנראה שבאמצע הפרק הקול לא היה מסונכרן לגמרי עם התמונה והשפתיים לא תאמו לגמרי למה שנאמר?
גם אצלי.
מממ לא פרק מצחיק במיוחד אבל הסוף היה ממש יפה. עלתה לי לחלוחית קלה ממש בסוף כשקרמיט התחיל לשיר ברקע במקביל לפופי. איזה רגע יפה.
זה קרמיט? לא הכרתי את השיר הזה והתעצלתי לחפש אותו, אבל הוא היה ממש מקסים!
לא הבנתי אבל למה איין התאשפז אבל? כאילו מה גרם לו לא לאכול ולשתות לרמה של בית חולים?
אני גם לא הכי הבנתי את הקטע.

יש כתוביות בעברית ואתם יודעים איך הם תרגמו את המשחק של דיינה "גראוצ'י גואט"? "עיזה רגיזה":-D מדהים:-D
אוי אני גם צפיתי עם הכתוביות בעברית ולא שמתי לב לזה, אבל זה מעולה!
מה שכן שמתי לב לחיוב זה שתרגמו Staging servers לשרתי הבדיקה, כלומר במציאות לרוב לא מתרגמים את זה, אבל המשמעות נכונה וזה משהו שלא הייתי מצפה ממישהו מחוץ לתחום להכיר.

didalf

Well-known member
זה קרמיט? לא הכרתי את השיר הזה והתעצלתי לחפש אותו, אבל הוא היה ממש מקסים!
כן
את לא מכירה?8-*

מה שכן שמתי לב לחיוב זה שתרגמו Staging servers לשרתי הבדיקה, כלומר במציאות לרוב לא מתרגמים את זה, אבל המשמעות נכונה וזה משהו שלא הייתי מצפה ממישהו מחוץ לתחום להכיר.
חחח ואני לא שמתי לב לזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק לי היה קובץ טיפה פגום כנראה שבאמצע הפרק הקול לא היה מסונכרן לגמרי עם התמונה והשפתיים לא תאמו לגמרי למה שנאמר? זה חרפן אותי! אבל התעצלתי לחפש קובץ אחר.
כן, גם לי אותו דבר.
אני די בטוח שזה הלך והחמיר תוך כדי הפרק כי בהתחלה חשבתי שאולי אני מדמיין את זה שהסינכרון לא מושלם, אבל בסוף זה כבר היה נוראי לחלוטין.
עלתה לי לחלוחית קלה ממש בסוף כשקרמיט התחיל לשיר ברקע במקביל לפופי. איזה רגע יפה.
שיר מעולה. והאם זה לא גורם גם לך לחשוב על הסדרה Legion והביצוע שהיה שם לשיר?
אני הנחתי שזה בגלל שהוא היה בלחץ בגלל שהוא דאג שההרחבה שלו לא טובה.
יש אנשים שבגלל לחץ לא אוכלים (לא קורה לי...)
איך הם תרגמו את המשחק של דיינה "גראוצ'י גואט"? "עיזה רגיזה":-D
חחחחח גדול.

לא היה לכן קצת מוזר שאחרי שבועיים שהסדרה הייתה משהו אחר פתאום חזרו לעלילה הרגילה. כלומר זה ממש הרגיש כאילו הם היו בפגרה.
אני חושב שגם קטעי המעבר במשחק לא היו בשני פרקים האלו.

מעניין שהייתה התייחסות לסיפור של שבוע שעבר רק מהכיוון של רייצ'ל. נחמד שהיא רוצה להיות סופרת. וחשבתי שזה חמוד שהיא מודאגת שזה נשמע סטוקרי שהיא מתכננת לעבור לאותה עיר כמו דיינה.
אז זה אומר שעונה הבאה שתיהן לא יהיו בסדרה?

אהבתי את העלילה עם איין ופופי.
אם כי בהתחלה חשבתי שזאת כאילו דרך קלה מידי לפתור את הסיכסוך בינהם - זה שלאיין יהיה מצב חירום רפואי ואז פופי תתמוך בו.
אבל אז זה הפך למשהו מורכב יותר.
ופופי ממש הייתה חרא קטנה כשהיא התחילה להאשים אותו שהוא יצר את המצב הזה וגרם לה לרחם עליו. זה הרי היה ברור שהוא חשב שהיה לו התקף לב. וגם כשמישהו לא אוכל במשך כמה ימים זה בעצמו סימן למשהו שלא בסדר איתו ועדיין מצדיק להיות רגישים אל האדם הזה.
אבל אהבתי שאיין היה אמיתי איתה לגבי החששות שלו וזה שזה תיסכל אותו שהיא לא הייתה פתוחה אחרי שהוא היה פתוח (בפרק עם קרול).
וכבר כמעט ויתרתי על פופי עד שהיא סוף סוף הייתה בן אדם.

עלילת ג'ו ובראד הרגישה מוזרה כי לא ברור מה בדיוק הקטע. קודם כל איפה ג'ו בכלל עובדת בחברה עכשיו? הרי היא הייתה עוזרת של בראד. אז מה היא עכשיו?
ואפילו אם היא הייתה משיגה כסף מקניית מניות של החברה, זה לא היה גורם לכך שהיא הייתה מקודמת לתפקיד של בראד.
והאם העלילה המוזרה הזאת עכשיו נגמרה כשהוא מגלה לה שאחיו ניצל אותה? האם יהיה לזה המשך?
אני די מחבב את הדמות ההזויה של ג'ו, אבל לא הצליחו עם הקו עלילה הזה.

והסיפור של דייויד פשוט עצוב מידי כבר.

didalf

Well-known member
אני די בטוח שזה הלך והחמיר תוך כדי הפרק כי בהתחלה חשבתי שאולי אני מדמיין את זה שהסינכרון לא מושלם, אבל בסוף זה כבר היה נוראי לחלוטין.
חח כן בדיוק.

שיר מעולה. והאם זה לא גורם גם לך לחשוב על הסדרה Legion והביצוע שהיה שם לשיר?
כן אני גם נזכרתי בזה.

יש אנשים שבגלל לחץ לא אוכלים (לא קורה לי...)
כנל:-D

לא היה לכן קצת מוזר שאחרי שבועיים שהסדרה הייתה משהו אחר פתאום חזרו לעלילה הרגילה. כלומר זה ממש הרגיש כאילו הם היו בפגרה.
וואי ממש.
ופרק הבא כבר סוף עונה.

קודם כל איפה ג'ו בכלל עובדת בחברה עכשיו? הרי היא הייתה עוזרת של בראד. אז מה היא עכשיו?
כן אני גם תהיתי8-*

והסיפור של דייויד פשוט עצוב מידי כבר.
נהה זה עדיין מצחיק כמה שהוא פתט.

למעלה