דיוני סדרות #58

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי עוד משהו היום
וואו, לרגע היה נראה שממש עומדים להחזיר את קייט לחלוטין. כלומר עדיין נראה לי שזה יקרה כי אני לא מאמין שעשו את כל הדבר הזה של להחליף לה את הפרצוף רק בשביל שהיא תמות שוב.
זה גורם לי לתהות האם יש סיכוי שבעונה הבאה היא תחזור להיות באטוומן. ואז ריאן תעזוב? או שיהיו שתי באטוומניות?

מה שהיה ממש יפה זה כשג'ייקוב קיין הבין מה קרה לאליס ושהיא בעצמה קורבן ובעצם הגן עליה בשידור חי בטלוויזיה.
כלומר לא שמה שעשו לה מכפר על כל מה שהיא עשתה ולא שהיא לא צריכה להענש (על ידי זמן בכלא, וזה בטח לא יקרה) אבל הוא מכיר בזה שהיא קורבן. מאוד לא אהבתי את זה שבעונה הקודמת הוא פשוט ויתר עליה לחלוטין.
וממש נראה שאליס עומדת לעשות מהפך לחלוטין, אבל עכשיו שאושן מת אני יכול לדמיין שתהיה חזרה לטירוף רצחני. לפחות לתקופה מסויימת.
חבל כי גם ממש אהבתי שהיא עבדה עם ג'ייקוב, וגם אהבתי את איך שהיא עוררה את קייט.

בצד אחר של העיר דיגל (מהסדרה החץ) הגיע לביקור לא ברור. חשבתי שאולי הוא יעזור במשהו יותר מלתת עצות, אבל לא.
מה הבעיה בראש שלו? קשור למה שקרה בפעם האחרונה שראינו אותו (בפרק הסיום של החץ) או משהו אחר?
והאם ימשיכו עם זה?
גם ניסיתי להזכר אם דיגל פגש את קייט באחד הקרוסאוברים הקודמים ואני לא בטוח.

וואו, לרגע היה נראה שממש עומדים להחזיר את קייט לחלוטין. כלומר עדיין נראה לי שזה יקרה כי אני לא מאמין שעשו את כל הדבר הזה של להחליף לה את הפרצוף רק בשביל שהיא תמות שוב.
זה גורם לי לתהות האם יש סיכוי שבעונה הבאה היא תחזור להיות באטוומן. ואז ריאן תעזוב? או שיהיו שתי באטוומניות?
אולי כשקייט תתאפס היא תחליט שמחכה לה ייעוד אחר ותעזוב את גות'אם.
בינתיים אפשר לחלום שגם לוק פוקס וסטפני בראון יהיו גיבורי-על.
אחר כך באטמן יחזור ובאטוומן הראשונה תחזור והמשפחה תתרחב.
כל זה נשמע מעניין יותר מרוברט פטינסון.
מה שהיה ממש יפה זה כשג'ייקוב קיין הבין מה קרה לאליס ושהיא בעצמה קורבן ובעצם הגן עליה בשידור חי בטלוויזיה.
כלומר לא שמה שעשו לה מכפר על כל מה שהיא עשתה ולא שהיא לא צריכה להענש (על ידי זמן בכלא, וזה בטח לא יקרה) אבל הוא מכיר בזה שהיא קורבן. מאוד לא אהבתי את זה שבעונה הקודמת הוא פשוט ויתר עליה לחלוטין.
וממש נראה שאליס עומדת לעשות מהפך לחלוטין, אבל עכשיו שאושן מת אני יכול לדמיין שתהיה חזרה לטירוף רצחני. לפחות לתקופה מסויימת.
חבל כי גם ממש אהבתי שהיא עבדה עם ג'ייקוב, וגם אהבתי את איך שהיא עוררה את קייט.
כשספאיה ביקשה מאניגמה להפנט את אליס, נשמע שהיא תכננה להפוך אותה לפסיכופתית.
עכשיו שינו את זה ל"לא מסוגלת לאהוב", גם לא מדויק וגם לא מסביר.
ג'ייקוב באמת התנהג כמו אבא טוב לשלוש הבנות שלו. אני מקווה שהוא יחזור להיות דמות קבועה.
נראה מה יהיה עם אליס. אני חוששת לחייה כבר מעונה 1.
בצד אחר של העיר דיגל (מהסדרה החץ) הגיע לביקור לא ברור. חשבתי שאולי הוא יעזור במשהו יותר מלתת עצות, אבל לא.
מה הבעיה בראש שלו? קשור למה שקרה בפעם האחרונה שראינו אותו (בפרק הסיום של החץ) או משהו אחר?
והאם ימשיכו עם זה?
קו העלילה עם הפוקר ודיגל היה חלש.
לא ברור מה קורה עם דיגל. חובה להמשיך, ואם לא ב"באטוומן" אז איפה?

מי ראה את שלושת פרקי דרקולה לפי ברם סטוקר?
חובבי סטוקר [ איזה שם, איזה שם ] יכולים לקרוא את הסיפור היחסית קצר הזה:
האורח של דרקולה.

היום בצהריים סיימתי עם "דרקולה".
מודה ומתוודה שלא היתה בי סבלנות לעקב אחרי הפרק השלישי, אז צפיתי בפתיחה שלו, כעשר דקות וקפצתי לסיום עוד 10 דקות.
האם אני ממליץ?
הפרק הראשון, לטעמי ממש מצויין. הפרק השני מוגזם באורכו, נמתח ונמרח שלא לצורך גם אחרי שה"חידה" נפתרה. הפרק השלישי ממנו צפיתי רק ב- 20 דקות היה שווה את 20 הדקות שלו, ולא הרגשתי שהחמצתי משהו.
מפחיד הסדרה לא היתה, ממש. מעצבנת מאוד, ולו רק בגלל הציפייה הילדותית שלי שדמותו של דרקולה תהא מורכבת קצת יותר.

אוסווין

Active member
האם הדודים פה של מישהו כבר ראו את העונה החדשה של Love Victor ויכול לספר לדודים שלי איפה הם ראו? שואל בשביל חבר

אוסווין

Active member
לא ראיתי בכלל שנטפליקס פרסמו את זה אבל לקראת העונה הרביעית של אליטה הם עשו מעין פרקי הקדמות כאלה, שמתמקדים בדמויות אחרות כל פעם. אתמול יצאו שלושה, ונראה לי שהיום יוצאים עוד ומחר עוד.
האמת שזה היה חמוד! זה כזה שלושה פרקים קצרים, עשר דקות/רבע שעה מקסימום, וזה בעצם סיפור אחד שחילקו לשלושה חלקים. זה היה נחמד גם כי בגלל שהסיפור הוא כזה עומד בפני עצמו, ומתמקד בדמויות מסוימות, אז זה מרגיש שבאמת יש לו מטרה להגיד עליהן משהו ולספר סיפור בצורה אפקטיבית וfor the most part זה עבד. אני מניח שתכלס, המטרה האמיתית של הדבר הזה זה להכין את הקרקע לעלילות של העונה הבאה והם היו צריכים איכשהו להציג כל מיני אלמנטים של העלילה, וזה האמת דרך ממש נחמדה לעשות את זה, מעין מיני-פרקים כאלה ״למיטיבי לכת״.

קיצר העלילה היא שרבקה מזמינה את גוזמן וקאייטנה לבית החדש שלה, והם עושים סמים ומסתבכים עם סוחרי סמים שקשורים לאמא של רבה, כי זה אליטה וחייב עלילת מתח משום מה. הסיפור הכי היטיב עם קאייטנה בעיני, שבאמת כשאמרו שתהיה עוד עונה תהיתי למה לעזאזל שמישהו מהם ירצה להמשיך לבלות איתה, והסיבה שרבה נותנת היא ״כי כולם עזבו עכשיו״, בייסיקלי שוברת את הקיר הרביעי ואומרת שבגלל שרק רבה וקאייטנה נשארו מהבנות לעונה הרביעית אז הן חייבות להיות בקשר עכשיו חחח. בכל אופן, הסיפור השתמש בקאייה לרוב באופן שהרגשתי שהוא טיפוסי, הם כולם מסוממים והיא המסוממת הלחוצה וההזויה שלא יודעים איך היא תגיב ומה היא תעשה, אבל בסוף הם עשו טוויסט יפה שדווקא התכונות האלה+היכולת שלה לשקר הם מה שהוציאו אותם מהתסבוכת שהם נכנסו אליה. וגם, המסע הרגשי שלה היה הכי אפקטיבי, שדיברו קצת על למה היא משקרת כל הזמן, ואיך זה גורם לה להרגיש חיה, ואז בסוף אחרי העלילה הזאת היא מחליטה עם עצמה שהשקרים לא שווים את זה. גם לרבה וגוזמן יש סיפורים משלהם, רבה מגלה שאמא שלה עוד סוחרת בסמים וגוזמן לא מבין למה נדיה לא עונה לו אבל אלה שתי עלילות שאני מניח שיתפתחו יותר בעונה הרביעית (ובאחד המיני פרקים הבאים, שמוקדש לגוזמן ונדיה), ולכן הסיפור של קאייה הרגיש לי יותר שלם.

היו גם כל מיני ויזואליות יפות כשהם היו מסוממים, רקעים זזים וכאלה, זה תמיד נחמד, אבל האהוב עליי היה שגוזמן התחיל לעלות במדרגות ופתאום הן התחילו להיות ממש בשיפוע וזה היה בשבילו כמו לטפס על הר. חשבתי שזה יקרה שוב בהמשך וישפיע על העלילה, אבל זה לא קרה לצערי. אבל השוט היה ממש מגניב.

אה אבל משהו שטיפה הציק לי, כשהם העמידו פנים שקאייטנה רצחה אותם כדי להבריח את הסוחרי סמים, זה היה נראה טוב והכל אבל הם הרי השתמשו במלא לק אדום, הסוחרי סמים לא הריחו שיש ריח מטורף של לק? אבל בסדר לא קריטי, אני מניח חח.

המיני-פרקים הבאים הם על סמואל וקרלה וגוזמן ונדיה, שזה קטע כי חשבתי שקרלה ונדיה לא יחזרו בכלל. קיצר המיניפרקים האלה זה אחלה רעיון שלהם, ממש עושה לי הייפ לקראת העונה הרביעית. חבל שהם לא ככ פרסמו את העניין.

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
לא ראיתי בכלל שנטפליקס פרסמו את זה אבל לקראת העונה הרביעית של אליטה הם עשו מעין פרקי הקדמות כאלה, שמתמקדים בדמויות אחרות כל פעם. אתמול יצאו שלושה, ונראה לי שהיום יוצאים עוד ומחר עוד.
האמת שזה היה חמוד! זה כזה שלושה פרקים קצרים, עשר דקות/רבע שעה מקסימום, וזה בעצם סיפור אחד שחילקו לשלושה חלקים. זה היה נחמד גם כי בגלל שהסיפור הוא כזה עומד בפני עצמו, ומתמקד בדמויות מסוימות, אז זה מרגיש שבאמת יש לו מטרה להגיד עליהן משהו ולספר סיפור בצורה אפקטיבית וfor the most part זה עבד. אני מניח שתכלס, המטרה האמיתית של הדבר הזה זה להכין את הקרקע לעלילות של העונה הבאה והם היו צריכים איכשהו להציג כל מיני אלמנטים של העלילה, וזה האמת דרך ממש נחמדה לעשות את זה, מעין מיני-פרקים כאלה ״למיטיבי לכת״.

קיצר העלילה היא שרבקה מזמינה את גוזמן וקאייטנה לבית החדש שלה, והם עושים סמים ומסתבכים עם סוחרי סמים שקשורים לאמא של רבה, כי זה אליטה וחייב עלילת מתח משום מה. הסיפור הכי היטיב עם קאייטנה בעיני, שבאמת כשאמרו שתהיה עוד עונה תהיתי למה לעזאזל שמישהו מהם ירצה להמשיך לבלות איתה, והסיבה שרבה נותנת היא ״כי כולם עזבו עכשיו״, בייסיקלי שוברת את הקיר הרביעי ואומרת שבגלל שרק רבה וקאייטנה נשארו מהבנות לעונה הרביעית אז הן חייבות להיות בקשר עכשיו חחח. בכל אופן, הסיפור השתמש בקאייה לרוב באופן שהרגשתי שהוא טיפוסי, הם כולם מסוממים והיא המסוממת הלחוצה וההזויה שלא יודעים איך היא תגיב ומה היא תעשה, אבל בסוף הם עשו טוויסט יפה שדווקא התכונות האלה+היכולת שלה לשקר הם מה שהוציאו אותם מהתסבוכת שהם נכנסו אליה. וגם, המסע הרגשי שלה היה הכי אפקטיבי, שדיברו קצת על למה היא משקרת כל הזמן, ואיך זה גורם לה להרגיש חיה, ואז בסוף אחרי העלילה הזאת היא מחליטה עם עצמה שהשקרים לא שווים את זה. גם לרבה וגוזמן יש סיפורים משלהם, רבה מגלה שאמא שלה עוד סוחרת בסמים וגוזמן לא מבין למה נדיה לא עונה לו אבל אלה שתי עלילות שאני מניח שיתפתחו יותר בעונה הרביעית (ובאחד המיני פרקים הבאים, שמוקדש לגוזמן ונדיה), ולכן הסיפור של קאייה הרגיש לי יותר שלם.

היו גם כל מיני ויזואליות יפות כשהם היו מסוממים, רקעים זזים וכאלה, זה תמיד נחמד, אבל האהוב עליי היה שגוזמן התחיל לעלות במדרגות ופתאום הן התחילו להיות ממש בשיפוע וזה היה בשבילו כמו לטפס על הר. חשבתי שזה יקרה שוב בהמשך וישפיע על העלילה, אבל זה לא קרה לצערי. אבל השוט היה ממש מגניב.

אה אבל משהו שטיפה הציק לי, כשהם העמידו פנים שקאייטנה רצחה אותם כדי להבריח את הסוחרי סמים, זה היה נראה טוב והכל אבל הם הרי השתמשו במלא לק אדום, הסוחרי סמים לא הריחו שיש ריח מטורף של לק? אבל בסדר לא קריטי, אני מניח חח.

המיני-פרקים הבאים הם על סמואל וקרלה וגוזמן ונדיה, שזה קטע כי חשבתי שקרלה ונדיה לא יחזרו בכלל. קיצר המיניפרקים האלה זה אחלה רעיון שלהם, ממש עושה לי הייפ לקראת העונה הרביעית. חבל שהם לא ככ פרסמו את העניין.

אני דווקא השתעממתי והתבאסתי , ציפיתי ליותר...
תכף אראה את מקבץ הפרקים של היום מקווה שיהיה שיפור.
ויאללה מחכה לעונה 4 בסופ"ש- שהיא בטוח תהיה טובה

אוסווין

Active member
אני דווקא השתעממתי והתבאסתי , ציפיתי ליותר...
תכף אראה את מקבץ הפרקים של היום מקווה שיהיה שיפור.
ויאללה מחכה לעונה 4 בסופ"ש- שהיא בטוח תהיה טובה
לרוב מיני-פרקים כאלה זה סיפורים קצרים וממוקדים. אני רוצה לשאול ״למה ציפית?״, אבל אני מבין שזה נשמע מאוד עוקצני חחחח, אני באמת מתעניין לדעת מה היו הציפיות שלך לקראת הצפייה.

snirf

Active member
לרוב מיני-פרקים כאלה זה סיפורים קצרים וממוקדים. אני רוצה לשאול ״למה ציפית?״, אבל אני מבין שזה נשמע מאוד עוקצני חחחח, אני באמת מתעניין לדעת מה היו הציפיות שלך לקראת הצפייה.

לא ידעתי מלכתחילה שמדובר על מיני-פרקים , אלא על פרקים מיוחדים בטרם עליית העונה.
ציפיתי שבאמת יהיה משהו מלהיב, ערך מוסף... לכל הפחות מעניין / ישתווה לרמת הסדרה
אגב, המקבץ של היום (נדיה+גוזמן) היה יותר נחמד מאשר אתמול...

מילי08

Well-known member
האם הדודים פה של מישהו כבר ראו את העונה החדשה של Love Victor ויכול לספר לדודים שלי איפה הם ראו? שואל בשביל חבר
עדי וניק כבר ראו

בקצרה כי שוב אין לי זמן :-/ ;-(
את השרשור של לוקי אני אקרא מתישהו...
יצא לי לראות השבוע את הפרק הראשון של למה נשים רוצחות והיה ממש ממש מאכזב. הפרק היה די משעמם ולא מלהיב בכלל.
גם לגבי השחזור התקופתי - למעט הבגדים והתפאורה לא היה שום דבר ששיכנע אותי שמדובר ב 1949. נראה לי שמשהו בהתנהגות של הדמויות היה מודרני מידי
גם הדמות הראשית היתה בעיקר מעצבנת, ולא הגיוני בעליל שהיא אמא לבת כזאת בוגרת.
מה שכן זה מהדור החדש של הסדרות שמעדיפים להתעלם לחלוטין מהנושא הגזעי ומשלבים שחקנים שחורים בלי להפוך את זה לדרמה. זה דווקא נחמד בעיני. שלפחות בעולם הסדרות יש איזשהו נירמול של המציאות.

🌞 "הביתה לפני החשכה" (Home Before Dark) חזרה לעונה שנייה.
סדרה מקסימה, מתאימה לכל המשפחה ומומלצת בחום!
צריך סבלנות, היא קצת איטית.

didalf

Well-known member
איך הפלקון וחייל החורף היה צריך להסתיים (ספוילרים כמובן)

לא מהכי טובים שלהם אבל היו כמה פריימים מצחיקים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מסע אגדי עונה 2 פרק 7
אוקיי, אני לא ציפיתי לפרק שבעצם ממשיך את סיפור הרקע של CW, וזה קצת מבאס שזה פרק נוסף בלי פופי ואיין ושאר המשרד חוץ מרייצ'ל,
וזה אמנם נתן לו בסוף קלואוז'ר יפה, אבל אני לא בטוחה שהיה לי צורך בקלואוז'ר הזה.
אני חשבתי שהסיפור של הפרק הקודם היה מושלם, יפהפה וסגור בפני עצמו, והגיע לסיום נוגע ללב בכך שהחזון שלו התגשם בסוף.
וויליאם הארט היה מצוין כמובן, וגם פ.מורי אברהם (קצת הרגיש לי שהיוצרים ממש רצו לחגוג את הסיום המוחשי יותר של הקורונה ע"י צילום מכוון של פרק עם שני זקנים לא בזום), אבל רוב העלילה של הפרק על היריבות ביניהם קצת נמרחה לי ושעממה אותי.
את הסצינה האחרונה כן מאוד אהבתי.
מאוד אהבתי גם את הבחירה (והביצוע) של השיר Jealous Guy לסיום, מה שגם גרם לי לחשוב שאולי יש בהתמקדות הזאת בסיפור היריבות והקנאה ביניהם מטרה להגיד לנו משהו עקיף על מערכת היחסים המרכזית של הסדרה, בין איין ופופי.
במיוחד לאור זה שהשארנו אותם לפני שני פרקים במצב של ריב כואב על רקע קנאה מקצועית הדדית.
I Didn't mean to hurt you
I'm just a jealous guy
נשמע לי בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים לשמוע עכשיו את איין אומר לפופי.
חחח בול מה שחשבתי. קצת פחדתי להגיד כי בהמשך לדיון מקודם לא רציתי לבאס אותך אם ממש תתלהבי.
במיוחד שהבנתי ששוב כל הפרק יתמקד בו ולא כמה עלילות מקבילות ושוב בלי איין ופופי התבאסתי קצת.

אה וואי מחשבה מעניינת:-0 פאק רק שלא יקח גם להם 40 שנה להתגבר על זה.
איזה פרק מבאס.
קודם כל מושכים נורא את הדרמה שנשארה תלויה באויר בין פופי לאיין.
דבר שני, בפרק הקודם למדנו משהו על CW ואפשר היה להבין אותו, להזדהות אולי, אפילו לחבב אותו. בהתחלה הכרנו אותו כתרח זקן וקצת אדיוט, ואז ראינו אדם ששואף להצליח מעל הבינוניות שלו, ועכשיו הוא חזר להיות זקן אדיוט שקשה לחבב. אני מניחה שזה הגיוני שהוא יהפוך לכזה אחרי כל השנים שהוא חי לבד ושתה והסניף וכו', וגם הצורך שלו להצטיין מול החבר הותיק הוא מובן ואנושי, אבל כל המפגש ביניהם היה כמו לראות תאונת רכבת ולא להצליח להסיט את המבט.
אני חושבת שזה מפריע לי כי הייתי רוצה שהדמויות שאני מכירה ואכפת לי מהן בצורה מסוימת, יזכו לאיזשהו נצחון קטן ושנוכל לשמוח איתם.
אפילו לא היה מצחיק.
הקטע של לחרבן בשולחן של השני זה כל כך סרט בורקס.

מקווה להגיע בקרוב לקרוא את התגובות שלכם
מגיבה באיחור קל..
|כן|

:-D אני בכלל הופתעתי לראות את CW "פנים אל פנים"

גם לי וגם אותי. בסגנון של been there done that

גם אני! מתעלה על המקור בעיני

וואי, מעניין!

אוי ואבוי לנו וליוצרים :-0
הי גם אני ראיתי
אבל החלטתי להגיב בשרשור הזה כי אני מצפצף על דברים או משהו כזה
כבר מאוחר אז אני לא אגיב על דברים ספציפיים.
אז למי שלא קרא, או לא זוכר, את הפרק הקודם אני ממש לא אהבתי. ממש.
(למרות שאני צריך להבהיר שזה לא ששנאתי אותו ברמה שבגללו הייתי מפסיק לראות את הסדרה, אלא שבאופן כללי אני לא מת על הסדרה והפרק הזה דחף אותי יותר לכיוון של לוותר עליה)

אז מה ההתרשמות הכללית שלי מהפרק הזה...
שדווקא אהבתי. או לפחות התרשמתי לטובה.
למרות שז מוזר כי באמת ה90% הראשונים של הפרק היו גרועים כמו שאתן כתבתן.
אבל הסוף לא רק שהיה טוב, אלא היה (חלקית/במידת מה) הסיום, הסגירה לסיפור, שהייתה חסרה בפרק הקודם.

אני קצת מרגיש vindicated לגבי ההרגשה שלי על הפרק הקודם כי זה מרגיש שגם יוצרי הסדרה לא חשבו שהפרק הקודם סגר את הסיפור בצורה טובה ומראש תכננו שהסיפור יסגר בפרק הזה.

משהו שאולי פשוט הבנתי לא נכון - בהתחלה היה נראה לי שCW אמר שהאישה מתה לפני שנים רבות. אבל אז מתברר שהיא הייתה בחיים כשהוא כבר כתב עבור משחק המחשב, שזה רק בשנים האחרונות.

מה היה הקטע עם beware of Stobor או משהו כזה שהאיש אמר לCW לפני שהוא עזב בסוף הארוחה?

אהבתי את הרעיון שזה סוג של אמירה על הסיפור של איין ופופי.
זה יהיה די מצחיק אם פרק סיום העונה יתרחש בשנת 2061 ונראה שם את איין ופופי משלימים.

טוב, בזכות איסטסיידרס זכיתי לפגוש את PLEASE LIKE ME. די מדליק לראות את יורשיו של היהודי הנוירוטי מסרטי וודי אלן. במקרה דנן דווקא אוסטרלי, ג'ינג'י על גבול הלבקן.
כמו באיסטסיידרס, הגבור/הדמות הראשית הוא הכותב של התסריטים, הוא מבולבל וכמו איסטסיידרס יש מאמץ אדיר להפוך את ההומוסקסואליות לאגבית, כמו צבע שיער למשל.
העלילה, התכנים, הבעיות מזכירים ללא הרף, לפחות אצלי, את וודי אלן בסרט "אנני הול" או "כל מה שרצית לדעת על מין.." וגו'

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי סופרמן ולואיס
למה הג'ון הנרי איירונס הזה לא היה בפרק לעזור להם.
הסיבה היחידה שהוא בא לעולם הזה היא כדי לעצור את השתלטות של הקריפטונאים. והם שיחררו אותו עם הרכב החכם שלו. אז למה הוא לא שם עוזר?

לא הבנתי כל כך מה הקטע של ג'ונתן פתאום עם לספר את האמת לשרה על מה שקורה. כלומר לא כל האמת, אבל כן מספיק כדי לעשות לה טראומה ולהבין שיש עניינים של חייזרים.

קצת הזוי בעצם שלאנה התנדה להיות במכונה הזאת בלי אפילו לדבר עם הבנות שלה. במיוחד כשאבא שלהן הוא כבר חייזר.
וחשבתי שקלארק יחשוף בפניה שהוא סופרמן (או ההפך כנראה). אבל זה לא היה נחוץ.

ואז לאנה היא אמא של סופרמן.
אני חשבתי שהיא תרצה לנסות לדבר עם הבן האחר שלה גם ולשנות את דעתו, אבל מסתבר שאכפת לה רק מהבן שהיה לה עם האדם שהיא אהבה. פלא שאדג' מתוסבך?
אבל היא יוצרת משהו שישנה את כל האנשים הקריפטונאים חזרה.
וכמובן עם דברים כאלו הדרך היחידה שהדבר הזה יפעל היא עם כוח שיש לגיבור שלנו - במקרה הזה המון אנרגיה. או במקרה הזה המון אנרגיה שגם כל הקריפטונאים האחרים תורמים.
איך זה בדיוק שאתמול היו רק איזה 6 תושבי סמולוויל שעברו את הטיפול הזה ועכשיו המספר קפץ לכמה עשרות? אם רק היו שולחים את הצבא לעיירה כמה ימים מוקדם יותר (והם ידעו בערך על כל זה כמה ימים מוקדם יותר)

האמת שכשהמכשיר הזה שאמא של סופרמן בנתה עבד אז כל הקריפטונאים האחרים היו באוויר עם סופרמן. אז הם לא היו אמורים ליפול מהשמיים? כי היה פלאש של אור ואז פשוט ראינו אותם ברחוב. זה לא ממש ברור איך זה קרה.
בכל מקרה המכשיר כנראה עבד רק על הקריפטונאים שממש היו שם כי העוזרת של אדג' היא עדיין קריפטונאית. והם עכשיו איפשהו שאני לא מזהה עם איזו תוכנית חדשה.

חשבתי שמתישהו בכל זה ג'ורדן יצטרך להשתמש בכוח שלו.
אבל אני מניח שמחכים עם זה כמו שמחכים עם ג'ון הנרי איירונס. אולי לפרק הסיום.

האמת שהנחתי שאנחנו כבר קרובים לסיום, אבל עכשיו קראתי שהעונה אמורה להסתיים רק בפרק 15.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, בזכות איסטסיידרס זכיתי לפגוש את PLEASE LIKE ME. די מדליק לראות את יורשיו של היהודי הנוירוטי מסרטי וודי אלן. במקרה דנן דווקא אוסטרלי, ג'ינג'י על גבול הלבקן.
כמו באיסטסיידרס, הגבור/הדמות הראשית הוא הכותב של התסריטים, הוא מבולבל וכמו איסטסיידרס יש מאמץ אדיר להפוך את ההומוסקסואליות לאגבית, כמו צבע שיער למשל.
העלילה, התכנים, הבעיות מזכירים ללא הרף, לפחות אצלי, את וודי אלן בסרט "אנני הול" או "כל מה שרצית לדעת על מין.." וגו'
אני ממש אוהב את הסדרה הזאת,
אומנם אני גם אהבתי את איסטסיידרס שאותה אתה כנראה לא אהבת, אבל הסדרות באמת בכלל לא דומות לדעתי. (אם כי אולי יש כמה קוי דימיון)

לא חשבתי על דימיון של ג'וש לוודי אלן.
ג'וש הוא גם מוזר, אבל נראה לי לא בדיוק נוירוטי, או לפחות בדרך מאוד שונה.

Lhuna3

Well-known member
כן, חשבתי שתאהב גם את הסוף.
מה היה הקטע עם beware of Stobor או משהו כזה שהאיש אמר לCW לפני שהוא עזב בסוף הארוחה?
אני גם לא הכרתי אבל מסתבר שזה ציטוט מסיפור של היינלין. stobor זה robots מהסוף להתחלה, אבל כנראה שצריך להכיר את הסיפור בשביל להבין מה המשמעות שהם אמרו את בפרק.
אהבתי את הרעיון שזה סוג של אמירה על הסיפור של איין ופופי.
זה יהיה די מצחיק אם פרק סיום העונה יתרחש בשנת 2061 ונראה שם את איין ופופי משלימים.
זה יהיה מצחיק אבל נורא ואיום... (אבל אני לא באמת חושבת שזה מה שיקרה. נראה לי שהביאו את זה יותר בקטע של להדגים לאן זה עלול להגיע אם לא מצליחים להתגבר על הקנאה והאגו ונותנים להם להפריד אותך מאנשים.)

didalf

Well-known member
-חחחחח סוף הפרק הקודם כל האויבים שלהם נכנסים "יחידת המתאבדים" צחקתי בקול:-D
-צ'ארלס צועק בשם הצופים על איימי וג'ייק "תתנשקו! אתם לא עושים את זה מספיק":-D תודה צ'ארלס. אבל פרלטיאגו? חשבתי ג'יימי. חחחחחח העובדה שהם התנשקו כשהפוקוס על צ'ארלס זה ממש אצבע משולשת לצופים:-D:-D
-חחח הולט -ונץ' - תשכבו כבר:-D מזל שהוא מאד גיי ומאד נשוי אחרת זה בטוח היה הולך לשם.
-סי. ג'יי:-D
-חשדתי שזה תוכנית מחוכמת של מישהו ושונץ' כן תעזור להם עם הנציב. אבל הייתה חייבת להרוס משהו בכל מקרה|שפם|
-רק 13 פרקים נשארו לי:-( אין סיכוי שאני אצליח למשוך את זה עד העונה החדשה באוגוסט.

למעלה