כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
השאלה היא למה הוא ער בשעות כאלהפתחת ב 06:42 לפנות בוקר. סחתיין ניק
אני כמעט תמיד ער בשעה הזאת כשאני עובד. אני בעיקרון מתעורר ב6 ורבע בימים שאני עובד. עוד רבע שעה במיטה. מצחצח שיניים, מתקלח (כשאני לא מתקלח ערב לפני), צופה במשהו בזמן שאני אוכל ואז יוצא לעבודה בערך ב8.השאלה היא למה הוא ער בשעות כאלה![]()
מאוד אהבתי את הסדרה הזאת. יותר מעונה לעונה.בטח, הסדרה ההומואית המוזרה - איסטסיידרס. https://did.li/siders אני כבר בעונה השנייה.
הפרקים קצרצרים, 25 דקות כל אחד. הקונפליקטים ברורים מאוד, הפתרונות פשטניים מאוד. ישנן 4 עונות, נראה מה ילד יום.
אוי זה עצוב.אני כמעט תמיד ער בשעה הזאת כשאני עובד. אני בעיקרון מתעורר ב6 ורבע בימים שאני עובד.
בבוקר עוד לא היה ואז הייתי צריכה ללכת ורק לא מזמן חזרתי אז רק עכשיו זה נשלח לאט לאטטוב, ראיתי כבר 3 פרקים מעונה 2 של Love, Victor ועצרתי בעיקר כדי למשוך את זה יותר זמן.
אוקיי, אני לא ציפיתי לפרק שבעצם ממשיך את סיפור הרקע של CW, וזה קצת מבאס שזה פרק נוסף בלי פופי ואיין ושאר המשרד חוץ מרייצ'ל,
וזה אמנם נתן לו בסוף קלואוז'ר יפה, אבל אני לא בטוחה שהיה לי צורך בקלואוז'ר הזה.
חחח בול מה שחשבתי. קצת פחדתי להגיד כי בהמשך לדיון מקודם לא רציתי לבאס אותך אם ממש תתלהבי.אבל רוב העלילה של הפרק על היריבות ביניהם קצת נמרחה לי ושעממה אותי.
את הסצינה האחרונה כן מאוד אהבתי.
אה וואי מחשבה מעניינתמאוד אהבתי גם את הבחירה (והביצוע) של השיר Jealous Guy לסיום, מה שגם גרם לי לחשוב שאולי יש בהתמקדות הזאת בסיפור היריבות והקנאה ביניהם מטרה להגיד לנו משהו עקיף על מערכת היחסים המרכזית של הסדרה, בין איין ופופי.
במיוחד לאור זה שהשארנו אותם לפני שני פרקים במצב של ריב כואב על רקע קנאה מקצועית הדדית.
I Didn't mean to hurt you
I'm just a jealous guy
נשמע לי בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים לשמוע עכשיו את איין אומר לפופי.
יאיי קיבלתי את הפרק הראשון בינתייםטוב, ראיתי כבר 3 פרקים מעונה 2 של Love, Victor ועצרתי בעיקר כדי למשוך את זה יותר זמן.
אני שמח שאת יכולה לעצור ולכתוב על פרק בודד.יאיי קיבלתי את הפרק הראשון בינתיים
1. ויקטור ובנג'י כאלה חמודייייייםםםםםםםםםםםמתה
2. הפריוויסלי לא הספיק לי אז הלכתי לקרוא מה כתבנו בעונה שעברה, לא זכרתי מלא דברים. טוב שאנחנו חופרים על הכל
3. יאווו אמא שלו מעצבנתתתתתואחרי שויקטור הזכיר שבעצם היא בגדה באבא שלו והעבירה אותם מלא שיט הגעתי למסקנה שהיא הנבל של הסדרה. אוף בא לי להרביץ לה. זה גם מזכיר לי ממש משהו... עד לאן הגעת בברוקלין 99 בדיוק?
4. וואי מסכנה מיה ממש. היא לגמרי בודדה. ויקטור גיי ומאושר עם בנג'י, החברה הכי טובה שלה מסתובבת איתו כל היום ובכלל הם נראים רביעיה סופר מגובשת של שני זוגות זה להיות גלגל חמישי מהסוג הכי גרוע, אבא שלה עסוק באשתו החדשה וההריונית ואפילו לאנדרו יש חברה חדשה בינתיים. הרגשתי ממש עצב בשבילה.
5. אמא של פליקס זאת מארי משובר שורות! אוי נראה עצוב שם
הייתי חייבת לעצור זה כל מה שהיה לי באותו רגע.אני ידעתי שאני לא אצליח אבל זה אפילו גרוע יותר משחשבתי. אני כבר בפרק 8.
יאיי אני שמחה. אבל תזכירי לי מה היה בו?ברוקלין 99, עונה 1 פרק 16 רק רציתי להגיד שהפרק הזה קרע אותי מצחוק! ושאני אוהבת שקווין זה מייקל מהמקום הטוב![]()
ברוקלין 99 עונה 1 פרק 16: כן את צודקת שכחתי כבר את השמות שלהם במקום הטוב, זה כמובן הבוס של המקום הרע.הייתי חייבת לעצור זה כל מה שהיה לי באותו רגע.
פרק 3 עוד לא ירדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
כי האינטרט שלי מפגר אני לא יכולה לשים להורדה וללכת אם אני לא יושבת לידו עם נקודת גישה מהטלפון אין אינטנרנט.
יאיי אני שמחה. אבל תזכירי לי מה היה בו?
וכן זאת סדרה כיפית גם בהתחלה בלי יותר מידי חיבור רגשי היא תמיד מצחיקה.
ורגע קווין זה לא מייקל בלבלת אותי לחלוטין!! מייקל זה השד הראשי החבר שלהם טד דנסון נזכרתי בשמו. קווין זה האיש מהמקום הרע שכחתי את שמו. שון אולי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.