דיוני סדרות #57

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

סופרמן ולויס 1x08

קייל היה הפתעה לרגע, מורגן היה טוויסט משמעותי.

סופרמן קופץ למקסיקו וקצת פגיע.
מצד אחד טוב שהוא בין-לאומי, מצד שני מטריד לחשוב איך הוא מתפקד עם שמיעת-על.

ג'ונתן תמיד יודע מה להגיד. גנרל ליין משתפר.

סיכום ביניים:
אני אוהבת את 4 הדמויות של המשפחה הראשית, שזה כפליים יותר דמויות ראשיות משאהבתי ב"סופרגירל" (אלכס וקארה), ואני מקווה לאהוב את לאנה ושרה יותר בהמשך, אז מבחינת הדמויות זאת אחת הסדרות הטובות שראיתי.

הבעיה היא העלילה. על הנייר, היא הכי טובה ביקום החץ אחרי "החץ".
קווי העלילה של הנבלים הראשיים ב"סופרגירל" ו"הפלאש" היו טובים בדרך כלל, ואם הם היו מפותחים במקום עלילות של פרק אחד וניסיונות כושלים לדרמות משפחתיות, העונות היו מעולות! אז מסדרה שכן בנויה נכון ציפיתי ליותר, והביצוע מאכזב.
מורגש גם שהעונה מתוכננת קדימה בניגוד ל"באטוומן", ובהחלט מוקפדת ולא מחוררת כמוה, ועדיין איכשהו פחות סוחפת/ממכרת ממנה.

נערך לאחרונה ב:
בטח, הסדרה ההומואית המוזרה - איסטסיידרס. https://did.li/siders אני כבר בעונה השנייה.
הפרקים קצרצרים, 25 דקות כל אחד. הקונפליקטים ברורים מאוד, הפתרונות פשטניים מאוד. ישנן 4 עונות, נראה מה ילד יום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
השאלה היא למה הוא ער בשעות כאלה:-0
אני כמעט תמיד ער בשעה הזאת כשאני עובד. אני בעיקרון מתעורר ב6 ורבע בימים שאני עובד. עוד רבע שעה במיטה. מצחצח שיניים, מתקלח (כשאני לא מתקלח ערב לפני), צופה במשהו בזמן שאני אוכל ואז יוצא לעבודה בערך ב8.
היום בבוקר כבר ציחצחתי שיניים ולא הייתי צריך להתקלח וחיכיתי ל7 ורבע שזאת השעה שקבענו לעוגה אצל אחותי (זה היה מוקדם מידי לשני האחיינים שלי שמסיבות שונות לא היו צריכים להגיע לבית ספר בשעה נורמלית וזה היה נורא מצחיק שהם ישבו חצי ישנים ואחרי העוגה חזרו לישון)
בטח, הסדרה ההומואית המוזרה - איסטסיידרס. https://did.li/siders אני כבר בעונה השנייה.
הפרקים קצרצרים, 25 דקות כל אחד. הקונפליקטים ברורים מאוד, הפתרונות פשטניים מאוד. ישנן 4 עונות, נראה מה ילד יום.
מאוד אהבתי את הסדרה הזאת. יותר מעונה לעונה.
אני כבר לא זוכר כל כך מה אהבתי בה, אבל הרגיש לי שונה מהרגיל.

דיברגנט חדש

Well-known member
מישהו רואה את הסידרה הרצח שמשודרת בערוץ כאן?
זיהיתי שם את הבלש ששיחק בסידרה המעולה הגשר.

dory30

Well-known member
בפמת"א, עונה חדשה אבל צלקות ישנות ובמיוחד אצל מרסל. צפוי גם שיהיה רומנטי, באדיבות מיכאל אלוני בתור רפ"ק זבולוני. מעניין אם נגה ארז הזמרת למדה רוסית בשביל הטקסט שלה כיצרנית סמים- או שזה מהבית. החנות שיש בה הכל זה משהו שאני עוד מנסה לעכל ולהכיל- אבל סה"כ ממש לא מאכזב ועוד כשבפרונט רוב השחקנים לא ממש סופרסטארים. הכי אהבתי את הקטע שאשר המנהל קורע את התפאורה בסיום - ועוד מוכיח את ההוא שלא יודע מי היה "רבין מרצח רבין".

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב, ראיתי כבר 3 פרקים מעונה 2 של Love, Victor ועצרתי בעיקר כדי למשוך את זה יותר זמן.
אני ממש ממש אוהב
הנה מעט מילים
עצוב מאוד שאמא של ויקטור כל כך קרה עם מה שקורה איתו. והעניין הוא שזה מרגיש לי לא טבעי לדמות שלה שהכרנו.
אם כי אולי זה בגלל שקשה קצת לעשות הפרדה מלאה בינה ובין הדמות שהשחקנית גילמה בugly betty ששם היא הייתה הכי מקבלת לבנה.
בכל מקרה זה כן טוב שהיא ככה כי זה הופך את העלילה למעניינת יותר.
ואני שמח שאבא שלו יותר בסדר.
מאוד אהבתי שהוא הלך לפגישה של PFLAG והייתה הפתעה ממש מגניבה לראות את אבא של סיימון שם.
*אני תהיתי אם בשלב מסוים נגלה שאבא של סיימון בעצם יודע את הסיפור של ויקטור כי אולי סיימון סיפר לו. אבל זה היה אומר שסיימון מספר על ויקטור אפילו לאבא שלו וזה נראה לי מוגזם (במיוחד אחרי שהיה ברור שלויקטור היה קשה עם זה כשהוא גילה שסיימון סיפר לכל החברים שלו עליו)
יכול להיות מגניב אם ויקטור יפגוש את אבא של סיימון וזה יזהה את המעיל שסיימון נתן לו.

פליקס כזה חמוד ומסכן וחמוד.
אבל מה לכל הרוחות קורה עם זה שברור שלאחותו של ויקטור (פילאר?) יש קראש עליו.
פילאר הייתה מדהימה עם ויקטור, אז לא בא לי שהיא תהיה גורם שיפריד בין פליקס ולייק כי אני גם ממש אוהב את לייק.
וחשבתי שאולי יהיו בעיות בין פליקס ולייק בגלל שהוא יסתיר ממנה את מהש קורה עם אמא שלו, אבל אז הוא סיפר לה והכל אפילו יותר טוב בינהם ועכשיו זה משאיר את פילאר במקום עצוב.

אנדרו יוצא עם מישהי חדשה
ומאיה מתחילה קשר עם בחור מהאוניברסיטה. לפחות לא נמשך יותר מידי זה שהיא משקרת לו.
תכלס הרבה פחות מעניין אותי הסיפורים שלהם. אבל לפחות ויקטור ומאיה קצת השלימו סוף סוף.

בכל מקרה שמרתי את הטוב ביותר לסוף כי מה שחשוב באמת זה ויקטור ובנג'י.
ותודה לאל שהולו לא איכזבו וכמו שהטיזרים רמזו יש המון אקשן בינהם. גם סתם זה שהם מתוקים יחד וגם נשיקות.
והם פשוט נהדרים יחד ובנג'י כל כך תומך ונפלא.
רק שאז הגיע העניין של הכדורסל וכאן בנג'י קצת איכזב אותי. אומנם הוא לא אמר לויקטור לעזוב את קבוצת הכדורסל, אבל כן הרגיש כאילו הוא דוחף לזה. מין גישה של אם הם לא מקבלים אותך אז אתה לא צריך להיות איתם. וזה נכון שויקטור לא צריך להסכים ללכת להחליף במקום אחר בגללם, אבל זה עוד יותר לא הוגן שויקטור יעזוב את הקבוצה שהוא אוהב בגללם.

עוד דברים:
איך שויקטור יוצא מהארון על כסא באמצע המסדרון היה כאילו אובר דרמטי, אבל בצורה קצת מודעת לעצמה.
ואני אוהב את זה שהוא מתחיל יותר לעמוד בפני אמא שלו
אבל לכל הרוחות שיספר לאח הקטן שלו. זה ממש דפוק שהיא אמרה לו לא לספר לו.

Lhuna3

Well-known member
מסע אגדי עונה 2 פרק 7
אוקיי, אני לא ציפיתי לפרק שבעצם ממשיך את סיפור הרקע של CW, וזה קצת מבאס שזה פרק נוסף בלי פופי ואיין ושאר המשרד חוץ מרייצ'ל,
וזה אמנם נתן לו בסוף קלואוז'ר יפה, אבל אני לא בטוחה שהיה לי צורך בקלואוז'ר הזה.
אני חשבתי שהסיפור של הפרק הקודם היה מושלם, יפהפה וסגור בפני עצמו, והגיע לסיום נוגע ללב בכך שהחזון שלו התגשם בסוף.
וויליאם הארט היה מצוין כמובן, וגם פ.מורי אברהם (קצת הרגיש לי שהיוצרים ממש רצו לחגוג את הסיום המוחשי יותר של הקורונה ע"י צילום מכוון של פרק עם שני זקנים לא בזום), אבל רוב העלילה של הפרק על היריבות ביניהם קצת נמרחה לי ושעממה אותי.
את הסצינה האחרונה כן מאוד אהבתי.
מאוד אהבתי גם את הבחירה (והביצוע) של השיר Jealous Guy לסיום, מה שגם גרם לי לחשוב שאולי יש בהתמקדות הזאת בסיפור היריבות והקנאה ביניהם מטרה להגיד לנו משהו עקיף על מערכת היחסים המרכזית של הסדרה, בין איין ופופי.
במיוחד לאור זה שהשארנו אותם לפני שני פרקים במצב של ריב כואב על רקע קנאה מקצועית הדדית.
I Didn't mean to hurt you
I'm just a jealous guy
נשמע לי בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים לשמוע עכשיו את איין אומר לפופי.

didalf

Well-known member
אוקיי, אני לא ציפיתי לפרק שבעצם ממשיך את סיפור הרקע של CW, וזה קצת מבאס שזה פרק נוסף בלי פופי ואיין ושאר המשרד חוץ מרייצ'ל,
וזה אמנם נתן לו בסוף קלואוז'ר יפה, אבל אני לא בטוחה שהיה לי צורך בקלואוז'ר הזה.
אבל רוב העלילה של הפרק על היריבות ביניהם קצת נמרחה לי ושעממה אותי.
את הסצינה האחרונה כן מאוד אהבתי.
חחח בול מה שחשבתי. קצת פחדתי להגיד כי בהמשך לדיון מקודם לא רציתי לבאס אותך אם ממש תתלהבי.
במיוחד שהבנתי ששוב כל הפרק יתמקד בו ולא כמה עלילות מקבילות ושוב בלי איין ופופי התבאסתי קצת.

מאוד אהבתי גם את הבחירה (והביצוע) של השיר Jealous Guy לסיום, מה שגם גרם לי לחשוב שאולי יש בהתמקדות הזאת בסיפור היריבות והקנאה ביניהם מטרה להגיד לנו משהו עקיף על מערכת היחסים המרכזית של הסדרה, בין איין ופופי.
במיוחד לאור זה שהשארנו אותם לפני שני פרקים במצב של ריב כואב על רקע קנאה מקצועית הדדית.
I Didn't mean to hurt you
I'm just a jealous guy
נשמע לי בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים לשמוע עכשיו את איין אומר לפופי.
אה וואי מחשבה מעניינת:-0 פאק רק שלא יקח גם להם 40 שנה להתגבר על זה.

didalf

Well-known member
טוב, ראיתי כבר 3 פרקים מעונה 2 של Love, Victor ועצרתי בעיקר כדי למשוך את זה יותר זמן.
יאיי קיבלתי את הפרק הראשון בינתיים

1. ויקטור ובנג'י כאלה חמודייייייםםםםםםםםםםם|מאוהב| מתה|מאוהב|
2. הפריוויסלי לא הספיק לי אז הלכתי לקרוא מה כתבנו בעונה שעברה, לא זכרתי מלא דברים. טוב שאנחנו חופרים על הכל:-D
3. יאווו אמא שלו מעצבנתתתתת:-[ ואחרי שויקטור הזכיר שבעצם היא בגדה באבא שלו והעבירה אותם מלא שיט הגעתי למסקנה שהיא הנבל של הסדרה. אוף בא לי להרביץ לה. זה גם מזכיר לי ממש משהו... עד לאן הגעת בברוקלין 99 בדיוק?
4. וואי מסכנה מיה ממש. היא לגמרי בודדה. ויקטור גיי ומאושר עם בנג'י, החברה הכי טובה שלה מסתובבת איתו כל היום ובכלל הם נראים רביעיה סופר מגובשת של שני זוגות זה להיות גלגל חמישי מהסוג הכי גרוע, אבא שלה עסוק באשתו החדשה וההריונית ואפילו לאנדרו יש חברה חדשה בינתיים. הרגשתי ממש עצב בשבילה.
5. אמא של פליקס זאת מארי משובר שורות! אוי נראה עצוב שם:-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יאיי קיבלתי את הפרק הראשון בינתיים

1. ויקטור ובנג'י כאלה חמודייייייםםםםםםםםםםם|מאוהב| מתה|מאוהב|
2. הפריוויסלי לא הספיק לי אז הלכתי לקרוא מה כתבנו בעונה שעברה, לא זכרתי מלא דברים. טוב שאנחנו חופרים על הכל:-D
3. יאווו אמא שלו מעצבנתתתתת:-[ ואחרי שויקטור הזכיר שבעצם היא בגדה באבא שלו והעבירה אותם מלא שיט הגעתי למסקנה שהיא הנבל של הסדרה. אוף בא לי להרביץ לה. זה גם מזכיר לי ממש משהו... עד לאן הגעת בברוקלין 99 בדיוק?
4. וואי מסכנה מיה ממש. היא לגמרי בודדה. ויקטור גיי ומאושר עם בנג'י, החברה הכי טובה שלה מסתובבת איתו כל היום ובכלל הם נראים רביעיה סופר מגובשת של שני זוגות זה להיות גלגל חמישי מהסוג הכי גרוע, אבא שלה עסוק באשתו החדשה וההריונית ואפילו לאנדרו יש חברה חדשה בינתיים. הרגשתי ממש עצב בשבילה.
5. אמא של פליקס זאת מארי משובר שורות! אוי נראה עצוב שם:-(
אני שמח שאת יכולה לעצור ולכתוב על פרק בודד.
אני ידעתי שאני לא אצליח אבל זה אפילו גרוע יותר משחשבתי. אני כבר בפרק 8.
ויש רק 10 פרקים :cry:

ולגבי נקודה 5 שלך - אה, היא נראתה לי מוכרת אבל לא קלטתי מאיפה

Lhuna3

Well-known member
ברוקלין 99, עונה 1 פרק 16 רק רציתי להגיד שהפרק הזה קרע אותי מצחוק! ושאני אוהבת שקווין זה מייקל מהמקום הטוב |מאוהב|

נמאס לי מהברוקלין 99 - הם כבר כלכך צפויים, ששום פרק כבר לא מחדש כלום. על אף השחקנים המבריקים, כולם! אין ביכולתם להמציא את עצמם מחדש בתוך הדמויות הללו.

didalf

Well-known member
אני ידעתי שאני לא אצליח אבל זה אפילו גרוע יותר משחשבתי. אני כבר בפרק 8.
הייתי חייבת לעצור זה כל מה שהיה לי באותו רגע.
פרק 3 עוד לא ירדדדדדדדדדדדדדדדדדדד:-[
כי האינטרט שלי מפגר אני לא יכולה לשים להורדה וללכת אם אני לא יושבת לידו עם נקודת גישה מהטלפון אין אינטנרנט.
ברוקלין 99, עונה 1 פרק 16 רק רציתי להגיד שהפרק הזה קרע אותי מצחוק! ושאני אוהבת שקווין זה מייקל מהמקום הטוב |מאוהב|
יאיי אני שמחה. אבל תזכירי לי מה היה בו?:-D
וכן זאת סדרה כיפית גם בהתחלה בלי יותר מידי חיבור רגשי היא תמיד מצחיקה.
ורגע קווין זה לא מייקל בלבלת אותי לחלוטין!! מייקל זה השד הראשי החבר שלהם טד דנסון נזכרתי בשמו. קווין זה האיש מהמקום הרע שכחתי את שמו. שון אולי?

Lhuna3

Well-known member
הייתי חייבת לעצור זה כל מה שהיה לי באותו רגע.
פרק 3 עוד לא ירדדדדדדדדדדדדדדדדדדד:-[
כי האינטרט שלי מפגר אני לא יכולה לשים להורדה וללכת אם אני לא יושבת לידו עם נקודת גישה מהטלפון אין אינטנרנט.

יאיי אני שמחה. אבל תזכירי לי מה היה בו?:-D
וכן זאת סדרה כיפית גם בהתחלה בלי יותר מידי חיבור רגשי היא תמיד מצחיקה.
ורגע קווין זה לא מייקל בלבלת אותי לחלוטין!! מייקל זה השד הראשי החבר שלהם טד דנסון נזכרתי בשמו. קווין זה האיש מהמקום הרע שכחתי את שמו. שון אולי?
ברוקלין 99 עונה 1 פרק 16: כן את צודקת שכחתי כבר את השמות שלהם במקום הטוב, זה כמובן הבוס של המקום הרע.
זה הפרק שפוגשים את קווין כשהם מוזמנים למסיבת יומהולדת של הולט בבית שלו וכל החברים מהעבודה של קווין הם אינטלקטואלים והחבר'ה מהיחידה לא יודעים להתנהג כמו בני אדם מבוגרים והסמל מנסה למנוע מהם לעשות פאדיחות (ובסוף ג'ק מבין שקווין לא אוהב שוטרים בגלל היחס הרע שהולט זכה לו בעבודה כל השנים).

למעלה