כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
את צריכה לשווק את ההודעות שלך באופן שימשוך תשומת לב מרוב חברי הפורום.אני שונאת פרקים על פסיכופטים, ולא זכרתי בכלל את הפרק ההוא (ואני גם לא אלך לחפש אותו כדי להיזכר) אבל היה כיף לראות את כול הדמויות מפעם בתחילת הפרק.
החלק היותר מעניין של הפרק היה בכמה דקות האחרונות, הם החזירו את הפסיכולוג הקריפי של אוליביה כדי שיאבחן את הפסיכי של השבוע ואז קריסי ורולינס עוזבים את מה שמו ואוליביה לבד והוא מזכיר שהם קבעו להיפגש כדי לדבר על החזרה של סטייבלר אני עדיין לא יודעת מה המשמעות של זה ואיך להתייחס לזה. אבל אני מקווה שתהיה לזה התייחסות גם בפרק הבא.
אבל גם ככה אני מדברת לעצמי, ומי שמתעניין או קורא את כול ההודעות יכנס בכול מקרה(ולא ידעתי שהבחור הזה היה בשיימלס).את צריכה לשווק את ההודעות שלך באופן שימשוך תשומת לב מרוב חברי הפורום.
אני קוראת די הרבה מההודעות שלך על כל הסדרות האלו שאני לא רואה.אבל גם ככה אני מדברת לעצמי
למה?(אני שואלת ברצינות, כי אני אף פעם לא נכנסת אלא אם זה נראה שמתפתח סביב זה דיון מעניין)אני קוראת די הרבה מההודעות שלך על כל הסדרות האלו שאני לא רואה.
לא יודעת בדיוקלמה?(אני שואלת ברצינות, כי אני אף פעם לא נכנסת אלא אם זה נראה שמתפתח סביב זה דיון מעניין)
פסיכופט חמודבמקרה הזה כי משחק בפרק איתן קטקובסקי (קארל משיימלס)
טוב אני כבר לא זוכר מספיק טוב, אולי אני אנסה לחפש את מה שכתבתי כשהעונה יצאהחד משמעית- אהבתי, ואני חושבת שהיא הרבה יותר מגובשת רעיונית לעומת הסדרות האחרות. כמו בהרבה מקרים אחרים אני יודעת שאני היחידה שחושבת ככה, אבל כמו בשאר המקרים, אני צודקת וכולם טועים.
ג'סיקה ג'ונס היתה מאוד מדכאת. קילגרייב הוא אחד מהנבלים הכי חזקים ever במובן של גם יכולת וגם אישיות והסיפור שלו כנבל מאוד תרם לאווירה הדכאונית אבל זה לא רק זה, אלא האופי של הסדרה (עונה 1 שראיתי בכל אופן). גם ג'סיקה עצמה בתור הקלישאה של הבלש השיכור והלא נחמד שראינו כבר 700 פעם.
את לוק קייג' באמת לא סיקרן אותי לראות ודרדוויל הצליחה להחזיק רק בזכות צ'רלי קוקס. הנבל שם הוא אחד המחורבנים והמשעממים שהיו, סיפור הרקע לא מספיק עמוק ובעצם הפך את מאט מורדוק ללא יותר מאשר פורע חוק שהחליט על דעת עצמו להילחם בפשע כחלק מנקמה כלשהי על היחס לאבא שלו.
באיירון פיסט ברור לנו איך ולמה דני רנד קיבל את הכוחות שלו, ברור לנו גם למה הוא מחליט לברוח מק'אן לאן ולמה הוא נלחם. רוב הדמויות בסדרה היו עגולות מאוד - דני עצמו אמנם משוחק לא משהו, אבל אני ראיתי את זה בתור ילד שלא התבגר לגמרי בגלל הטראומה שלו; קולין נהדרת גם כן בתור מישהי שגילתה ששיחקו בה במשך שנים; קלייר קיבלה כאן יותר ביטוי מאשר בדרדוויל (לא זוכרת אותה בג'סיקה ג'ונס) והיא היתה קול ההגיון. בוגרת, שקולה, אכפתית ובעלת חוש צדק מפותח; והכי הכי- וארד מיצ'ם כדמות שמתחילה בתור מניאק קטנוני אבל לאט לאט מתגלים עוד רבדים שלו והמאבק שלו בשליטה של אבא שלו. השחקן מבריק, ולדעתי זה לגמרי תפקיד שראוי לקבל הכרה, גם אם מדובר על ז'אנר פחות נחשב. הוא מאוד הזכיר לי את קנדל רוי מהסדרה יורשים. אותו מעמד, אותו צורך להוכיח את עצמו בפני האב הרודן, אותן התחבטויות לגבי הדרך הנכונה ואיך לאט לאט הוא מתדרדר.. הרולד מיצ'ם האבא היה בהחלט נבל טוב - אדם רקוב וחסר רגשות שידרוס את כולם כדי להשיג את המטרה שלו.
ג'וי לעומת זאת היתה מאכזבת בסוף כי היא התחילה כדמות הגיונית ובסוף הפכה לעוד אחת שמחפשת נקמה ויורה לכל הכיוונים (כלומר, נראה לי שלשם זה יילך בעונה הבאה).
מבחינת הדיאלוגים - מידי פעם היו רגעים סתמיים אבל היו הרבה מאוד דיאלוגים טובים באמת (ועל רובם קלייר ניצחה). היו הרבה כיווני עלילה אבל אני הרגשתי שכולם קיבלו מענה רחב שגם מתכתב עם שאר קווי העלילה.
אני באמת לא יודעת למה היא נחשבת ללא טובה.
בכל מקרה יש מצב שאני אחזור לראות את המגינים כדי להבין שוב מה קרה שם ביחס לדני.
אוקי, מסתבר שאני של 2017 הרבה יותר בצד שלך מאשר בצד שלי:חד משמעית- אהבתי, ואני חושבת שהיא הרבה יותר מגובשת רעיונית לעומת הסדרות האחרות. כמו בהרבה מקרים אחרים אני יודעת שאני היחידה שחושבת ככה, אבל כמו בשאר המקרים, אני צודקת וכולם טועים.
ג'סיקה ג'ונס היתה מאוד מדכאת. קילגרייב הוא אחד מהנבלים הכי חזקים ever במובן של גם יכולת וגם אישיות והסיפור שלו כנבל מאוד תרם לאווירה הדכאונית אבל זה לא רק זה, אלא האופי של הסדרה (עונה 1 שראיתי בכל אופן). גם ג'סיקה עצמה בתור הקלישאה של הבלש השיכור והלא נחמד שראינו כבר 700 פעם.
את לוק קייג' באמת לא סיקרן אותי לראות ודרדוויל הצליחה להחזיק רק בזכות צ'רלי קוקס. הנבל שם הוא אחד המחורבנים והמשעממים שהיו, סיפור הרקע לא מספיק עמוק ובעצם הפך את מאט מורדוק ללא יותר מאשר פורע חוק שהחליט על דעת עצמו להילחם בפשע כחלק מנקמה כלשהי על היחס לאבא שלו.
באיירון פיסט ברור לנו איך ולמה דני רנד קיבל את הכוחות שלו, ברור לנו גם למה הוא מחליט לברוח מק'אן לאן ולמה הוא נלחם. רוב הדמויות בסדרה היו עגולות מאוד - דני עצמו אמנם משוחק לא משהו, אבל אני ראיתי את זה בתור ילד שלא התבגר לגמרי בגלל הטראומה שלו; קולין נהדרת גם כן בתור מישהי שגילתה ששיחקו בה במשך שנים; קלייר קיבלה כאן יותר ביטוי מאשר בדרדוויל (לא זוכרת אותה בג'סיקה ג'ונס) והיא היתה קול ההגיון. בוגרת, שקולה, אכפתית ובעלת חוש צדק מפותח; והכי הכי- וארד מיצ'ם כדמות שמתחילה בתור מניאק קטנוני אבל לאט לאט מתגלים עוד רבדים שלו והמאבק שלו בשליטה של אבא שלו. השחקן מבריק, ולדעתי זה לגמרי תפקיד שראוי לקבל הכרה, גם אם מדובר על ז'אנר פחות נחשב. הוא מאוד הזכיר לי את קנדל רוי מהסדרה יורשים. אותו מעמד, אותו צורך להוכיח את עצמו בפני האב הרודן, אותן התחבטויות לגבי הדרך הנכונה ואיך לאט לאט הוא מתדרדר.. הרולד מיצ'ם האבא היה בהחלט נבל טוב - אדם רקוב וחסר רגשות שידרוס את כולם כדי להשיג את המטרה שלו.
ג'וי לעומת זאת היתה מאכזבת בסוף כי היא התחילה כדמות הגיונית ובסוף הפכה לעוד אחת שמחפשת נקמה ויורה לכל הכיוונים (כלומר, נראה לי שלשם זה יילך בעונה הבאה).
מבחינת הדיאלוגים - מידי פעם היו רגעים סתמיים אבל היו הרבה מאוד דיאלוגים טובים באמת (ועל רובם קלייר ניצחה). היו הרבה כיווני עלילה אבל אני הרגשתי שכולם קיבלו מענה רחב שגם מתכתב עם שאר קווי העלילה.
אני באמת לא יודעת למה היא נחשבת ללא טובה.
בכל מקרה יש מצב שאני אחזור לראות את המגינים כדי להבין שוב מה קרה שם ביחס לדני.
בעיני לא היתה באמת הרבה עלילה תאגידית וראיתי את זה כחלק מהנסיון לתת יותר עומק לסדרה. ואולי זה מה שביאס את המעריצים שחיפשו תוכן יותר קליל. בפעול באמת היו פחות קרבות בעונה הזו, וחלקם היו לא קשורים כמו קולין בזירה ההיא.זה שהיה הרבה יותר מידי עלילה תאגידית
נכון חלקית, אבל כבר בסוף עונה 2 של דרדוויל אם אני זוכרת נכון היא כבר קיבלה יותר תוכן. והמסתורין שלה כאן קיבל ביטוי אחר. איך שהוא היא ידעה דברים נסתרים וידעה מה אנשים מרגישים, כלומר יש בה איזשהו כוח נוסף.ומשהו קטן יותר זה שהדמות של הסינית המבוגרת הייתה משהו מאוד מסתורי ומגניב כזה בדרדוויל, והשימוש בה כאן די הרס את זה.
לא סבלתי אותו בהתחלה אבל הוא התפתח כדמות בצורה נהדרת. הוא לא נשאר חד מימדי - "אני מניאק" אלא מישהו שרואים עליו שהוא מתאמץ לא לקרוס תחת הלחצים. חוץ מקנדל מהיורשים, יש עוד דמות כזאת בסדרה התיקון שאני מאוד אוהבת -הוא התחיל בתור מניאק מעצבן והתברר כדמות מאוד עמוקה ואחת האהובות עלי. והשחקן (של ווארד מיצ'ם) היה אדיר.וורד פשוט היה די בלתי נסבל רוב הזמן
היא הרי למדה אצל קולין ואיכשהו נכנסה לסוד העניינים ובאה לעזור להם מתי שצריך ולפעמים למרות ההתנגדות שלה. וההתנגדות שלה ביחד עם תחושת הצדק והמחוייבות שלה הפכו אותה לשחקנית חשובה בכל הפעולות שלהםאני לא ממש זוכר מה היה התפקיד של קלייר שם כי זה מתחבר לי עם העלילות שלה בכל הסדרות האחרות
כן, אחת הבעיות כמו שכתבתי למעלה היא שהעלילה המגובשת כאן באה על חשבון אקשן נטו. אני מסכימה שדני רנד אומר להיות הכי מוכשר מבין כולם בקרבות ואומנויות לחימה ופועל הוא מפספס לא מעט, אבל גם זה בעיני חלק מהטראומה שלו כילד שלא התבגר לגמרי.רדוויל, ג'סיקה ג'ונס ואפילו לוק קייג' (החלק מהשלושה עד כה) התחילו ממש חזק לדעתי. תפסו חזק עם אקשן מדהים וסיפור מותח...
לעומת זאת באיירון פיסט, שבמרכזה נמצא מישהו שאמור להיות מומחה אמנויות לחימה, אין כמעט אקשן
אני מסכימה. לא ברור בכלל מה היה הקטע עם הזירה. לא היה שום טריגר שאנחנו כצופים ראינו וזה לא הסתדר בכלל עם מה שהיא אמרה לתלמידים שלה. לדעתי זה נועד להראות את קולין לוחמת וזהו, אבל יכלו למצוא איזשהו פתרון אחרקיבלנו יורת אקשן יפה מצד קולין ווינג בפרקים האלו. אם כי בנתיים העלילה איתה מרגישה חסרת משמעות (לא ברור למה היא הלכה לזירת לחימה אחרי שהיא אמרה לתלמיד שלה שזה דבר בזוי).
כן, אלו היו נקודות חולשה - בעיקר הפלאשבקים הלא ברורים והכניסה המיידית של דני לישיבות העסקים. גם הקיבעון שלו אל קולין עוד לפני שהוא הכיר אותה היה מוזר ולא תפור כמו שצריך. לעומת זאת הבית משוגעים לא הפריע לי כי ידענו שזה משהו שהרולד מיצ'ם עושה ודני ממשיך להאמין בו וגם לא הפריע לי שהוא מנסה לדבר עם ג'וי וווארד כי הם בכל זאת העוגן היחיד שלו לעבר. הם מבחינתם המשיכו הלאה כי הם חשבו שהוא מת אבל הוא ידע שהם בחיים והמשיך להיאחז בהםלאשבקים מוזרים שחוזרים על עצמם המון שרוב הזמן מראים כל כך מעט שאני די בטוח שהייתי יכול לצלם אותם בבית שלי, דני בבית משוגעים דני הולך אל קולין ומעצבן אותה, ישיבות עסקים הגיוניות לגבי מה לעשות לגבי דני ראנד...
בדיוק. ובסוף גילינו שג'וי היא אכן לא מישהי לסמוך עליה ועל ווארד כבר כתבתי את דעתיהאח והאחות מיטצ'ם נראו בהתחלה כדמויות נורא משעממות, וזה רוב מה שהם עד כה. אבל יש גם ניצוץ של משהו מורכב יותר. האחות שרוב הזמן מצטיירת כצדיקה בהרבה מאחיה היא גם הרבה יותר מחושבת, פחות רגשנית מאח שלה ויודעת כיצד להשתמש ברגש באופן חכם (כמו עם האיש שהיא הציעה לו כבד לאחיין שלו). לא ברור אם היא בסוף פרק 3 כן עזרה לדני להוכיח את הזהות שלו, אבל בכל מקרה היא עושה רושם של מישהו שלא הייתי סומך עליו.
האח לעומת זאת עושה רושם בעיקר כנבל, מישהו שהיה בריון מגעיל גם כילד. אבל גם כן קיבלנו הצצה למשהו עמוק יותר בו. הוא מפחד מאבא שלו, הוא מפחד מהנוכחות של דני. אני לא אתפלא אם הוא היה בריון כילד בגלל השפעה של אבא שלו. וראינו עד כמה הוא מפחד בקטע שבו הוא דיבר על הרצון שלו לעזוב את החברה, אפילו אם זה אומר שהוא יפסיד הכל.
מעניין, לא חשבתי על זה. והוא באמת היה טוב. היה לי מאוד עצוב שהאיירון פיסט שאמור להיות כל כך חזק בקושי מצליח להילחם בשיכורמאוד מאוד אהבתי את הלוחם הסיני עם הצלקת על הפנים שנלחם תוך כדי שהוא שיכור. הקטע קרב איתו היה אולי קטע הקרב הכי טוב בכל העונה. די התאכזבתי שלא ראינו אותו שוב, במיוחד כי עלה לי רעיון שאולי הוא בכלל זה שעליו דיברה הנבואה שדני שמע, לוחם שננגע על ידי אש - כי הצלקת שלו נראתה כמו צלקת מאש. וגם הוא אמר משהו על כך שהוא חייב לשתות כדי לרסן את הדרקון שנמצא בתוכו.
זה היה מעולה!היה קטע מצחיק בסוף שג'רי באה אל וורד ודני כשהם שורפים את הגופה של הארולד ומחליפים רגשות והיא ככה "לא ידעתי שזה יהיה כל כך רגשני".
או, תודה!ואם כבר וורד - לדעתי היה לו סיפור דמות מאוד מעניין. בהתחלה היה קשה לחשוב עליו כעל שום דבר מנבל וביריון, וזה לא שהוא השתנה פתאום, אלא זה היה סוג של תהליך שבו למעשה ראינו אותו נשבר. למרות שהיה לי חשד שזה מה שיקרה עם הדמות שלו עוד בפרק 3 זה היה עשוי טוב.
היי! לא היית הרבה זמן.סדרת הנוער הישראלית פלמח
מהמם!! יצא לי לפגוש פעם כמה מעפילים והיה מרגש! באיזו ספינה הוא עלה?(במיוחד דיבר אליהן הקטע של העפלה, כי סבא שלי - סבא רבא שלהן, היה מעפיל)
העונה הראשונה של special ייאשה אותי מאוד מהר. לא התחברתי בכללהעונה הראשונה הייתה טובה, אבל לא יותר מידי.
תפוז המעצבן עושה לי הודעות שגיאה כל פעם שאני מנסה להעלות הודעה או להגיב. אני כותבת תגובות ארוכות ויפות - ואז אי אפשר לפרסם.היי! לא היית הרבה זמן.
פוסידון ב'מהמם!! יצא לי לפגוש פעם כמה מעפילים והיה מרגש! באיזו ספינה הוא עלה?
תנסי כשהוא עושה לך את השגיאה המעצבנת הזאת להעתיק הכל-->למחוק--> להדביק. לרוב זה עוזר.תפוז המעצבן עושה לי הודעות שגיאה כל פעם שאני מנסה להעלות הודעה או להגיב. אני כותבת תגובות ארוכות ויפות - ואז אי אפשר לפרסם.
כן, בעיה מוכרת. תעשי מה שעדי הציעה לךתפוז המעצבן עושה לי הודעות שגיאה כל פעם שאני מנסה להעלות הודעה או להגיב. אני כותבת תגובות ארוכות ויפות - ואז אי אפשר לפרסם.
פוסידון ב'
ספינה זה שם גדול עבורה. גיגית צפה זה תיאור יותר נכון
בהחלט. אפילו יש תמונה של סבא שלי עם הפרטים שלו שם.זה ממש מרגש. ביקרתם באתר בעתלית? הם מתעדים שם מעפילים וסיפורי אוניות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.