למה לאלקסה של וולס יש קול של אישה אבל הוא קורא לה גדעון? האם זה שם יונסקס בעתיד?
מעניין שאני בכלל לא חשבתי על זה.
באנגלית גדעון נשמע כמו שם של אישה.
לא ממש מבינה איך הרבה אנשים ועוד במשטרה מכחישים את קיומו של הפלאש וככלל של דברים "על טבעיים" שקורים שם.
הרי המון אנשים ראו וחוו כבר את הפלאש מציל אנשים.
נכון שהם רואים אותו ככתם מטושטש עובר, אבל עדיין רואים, שלא לדבר על כל האנשים שהוא מזיז ממקום למקום כדי להציל.
כן, אבל למקרה שלא הבנת, צריך הרבה סיספונד של הגיון בשביל הסדרה הזאת.
מצד שני אולי זה יותר הגיוני ממה שנדמה לנו. אנחנו שנה לתוך מגפת הקורונה ועדיין יש אנשים שלא מאמינים שהיא בכלל קיימת. אז כמה חודשים שבהם התשקורת מדווחת על איש עם מהירות על שכביכול מציל אנשים... אפשר להאמין שיהיו אנשים שלא יאמינו.
עוד שאלה שעלתה לי פתאום זה האם סיסקו, וולס ומה שמה הרופאה אי פעם הולכים הביתה? ישנים?
זה נראה כאילו שהם תמיד שם במעבדה לא משנה מה קורה ובאיזה שעה. חוץ מזה שמידי פעם הם איפשהו אחר עם בארי.
זה נדיר יחסית, אבל לפעמים רואים אותם בבתים שלהם.
בפרק 8 יש נבל שגורם לאנשים זעם לא רציונלי והתנהגות האלימה.
במקביל החץ והצוות שלו מגיעים לסנטרל סיטי בשביל מישהו אחר שהם רודפים אחריו.
וולס וג'ו לא בוטחים בחץ ומהשיחה שלהם אני לומדת שהוא נחשב מבוקש ורוצח לפחות בעבר. יש לי הרגשה שהוא גיבור פחות פציפיסטי ואולי דווקא הייתי מחבבת את זה. אבל זה גם מצחיק שדווקא וולס מעלה את הטיעון הזה נגדו, כי כבר ראינו שלו בעצמו אין הרבה עכבות מוסריים והוא לא מהסס לרצוח או לשלוח אחרים לרצוח את מי שעומד בדרך של המטרה שלו.
אייריס דלוקה גם על אוליבר. אני מודה שהוא נראה די חמוד, אבל החבר שלה אדי עדיין יותר חתיך לדעתי.
(אגב מה הכוח שלו בעצם? יש לו כוח על או שהוא יותר כמו באטמן בעקרון, עשיר מאוד עם טכנולוגיה? אוקיי בהמשך הפרק נאמר שאין לו כוחות על.)
איש הזעם משפיע על בארי שתוקף את אדי שבו הוא מקנא בסתר, מה שגורם למפקד המשטרה לאשר לאדי להוציא עליו צו מעצר, וגם לאייריס לא לרצות איתו קשר יותר.
אז כן, זה פרק הקרוסאובר הרשמי הראשון.
העלילה בערך ממשיכה בפרק 3X08 של החץ. את ממש לא חייבת לראות, אבל לדעתי כדאי לך. זכור לי שזה פרק נחמד. באופן כללי אני מאוד אוהב את הדינמיקה בין אוליבר ובארי.
לאוליבר אין כוחות על. אבל הוא באמת עשיר (או לפחות היה עשיר, נראה לי שבשלב הזה הוא די ירד מרוב נכסיו) וברמה שהוא היה די סלבריטי. ולכן אייריס ידעה עליו.
בכל מקרה מה שעושה אותו מיוחד זה פחות הכסף שלו ויותר זה שבמשך חמש שנים הוא עבר הרבה מאוד אימונים (סיפור המקור שלו הוא שהוא היה נער עשיר וחסר דאגות עד שהספינה שהוא היה עליה טבעה והוא שרד לבד על אי בודד למשך חמש שנים. כשהוא חוזר הוא מתחיל לתפקד בתור "החץ" ולאט לאט במשך 5 עונות מגלים בפלאשבקים מה בעצם קרה לו ב5 שנים האלו).
ואני מצטער אבל הוא יותר חתיך מאדי.
אוליבר גם בהחלט פחות פציפיסט. בעונה הראשונה של התוכנית שלו הוא הרג רעים באופן די חופשי ורק בהמשך הוא הפסיק להיות קל על ההדק. גם מערכת היחסים שלו עם הרשויות הייתה די רעה.