דיוני סדרות #40

מילי08

Well-known member
טוב שאיזנת את זה. לרגע הרגשתי כמו שדילן מרגישה כשהיא מסכימה עם ניק בטעות:-D
:-D
(למרות שהמסוורת' הוא הנשוי פה ויש לו 3 ילדים והוא נראה אבא מה זה חמוד)
ידעתי את זה אבל הדחקתי. ממש לא לעניין מצידו.
גוררת עם העכבר ומתאמצת לסמן גם את התמונות.
התאמצתי אבל חטפתי בעיקר עצבים
לפעמים חייבים גם לזמן איזה משפט אחריהם,
תפוז :-/
מה שממש מוזר זה שהם לא חיים על עולם עיגולי כמו שלנו אלא על מין אי מרחף בחלל. מה יוצר שם כוח משיכה?
ורואים שמים נופלים במפל מהשוליים. אז איך כל הזמן יש עוד מים?
אתה מחפש הגיון איפה שאין..
אבל מבחינתי בתור אלים הם יכולים ליצור את הדברים האלה.
אגב, בסרט הראשון נדמה שאודין בעצמו תיאר אותם כאלים שפשוט נשכחו על ידי בני האדם
בגלל זה הוא נחשב The MeToo Stone
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני עד עכשיו צוחקת מההצעה שלך שהחיסון הוא סקסיסטי כי בעיקר נשים סבלו
אנחנו צריכים להקים עמותה שנלחמת בזה שהיא לא רואה באפי.
לא סיכמנו בסיכום חודש שכולנו עצלנים מידי מכדי להקים עמותות ושאר דרעק?
חסימה זאת התשובה.
(ותודה על הגיפים)(רגע, השני זה בכלל לא גיף יא רמאית)
שמחתי לשרת!
לא מצאתי עוד גיפ הולם. היו הרבה תחתים אחרים שפחות עניינו אותי, והרבה תחתים שנראים כמו של שחקניות פורנו אז ברחתי כל עוד נפשי בי
בסדרה סופרגירל
לנצח זה יזכיר לי את השיר הזה

מילי08

Well-known member
אה, וראיתי גם את הפרק הראשון של Wu Assassins
אמור להיות יותר מלהיב ממה שבאמת קרה שם והמשחק נוראי. כמו הצגה בבית ספר

Lhuna3

Well-known member
לא יודעת כל הקטע שבארי מנסה לשכנע אותה להפסיק לכתוב על הפלאש בגלל שג'ו מתעקש ובסוף הם מחליטים להתרחק בגלל זה, הוא לא לגמרי הגיוני כי אין לו תירוצים מספיק טובים לתת לה, ומנקודת מבטה כל העסק לא מובן.
כאילו הוא וג'ו חושבים שזה הופך אותה למטרה של נבלים, ואני מניחה שזה יתברר כנכון בסדרה, אבל מבחינה אוביקטיבית ההגיון שלי אומר שצריכים להיות הרבה עיתונאים ובלוגרים שהיו מנסים לעקוב אחריו ולכתוב עליו, אז למה דווקא שהיא תהיה המטרה במיוחד? ולמה בכלל שעיתונאית שמסקרת אותו תהיה מטרה? לא יודעת התירוץ קצת קלוש.

וראינו משהו מהעבר של דר' וולס והגנרל הזה שעשו ניסויים באנשים או משהו ויצרו (או לפחות החזיקו בכלוב?) איזה מפלץ בשם גרוד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פליסיטי שמסתבר שהיא בצוות של החץ ומכירה את בארי ואולי קצת דלוקה עליו (למרות שבסוף הפרק נרמז שהיא יותר מאוהבת באוליבר עצמו) מגיעה לביקור אבל בסוף מבינה שבארי מאוהב באחותו המאמצת, שאבא שלהם כועס עליה כי הוא גילה בפרק שעבר שהיא יוצאת עם השותף שלו.
אז אנחנו גם קצת במחוזות הסבוניה, מסתבר :-D
כן, סדרות כאלו (וקומיקס גיבורי על בכלל) נוטים להיות סבוניים לפעמים.
*זה נחמד שבמהלך פרקי הקרוסאובר העתידיים את תראי את פליסיטי ואוליבר שוב ושוב וככה בעצם תתעדכני בעלילה שלהם.
וזה המקום לציין שהשותף חתיך.
אכן
מעצבן אותי שג'ו מתעקש להסתיר מאייריס שבארי הוא הפלאש (שעדיין מכנים אותו בשמות טיפשיים אחרים). כי זה כאילו בטיעון שזה להגן עליה, אבל איך בדיוק זה מגן עליה? כי בארי מעורב בדברים מסוכנים ורדיפה אחרי פושעים, כמו שאבא שלה והחבר שלה ממילא עושים? דווקא בארי יכול להגן עליה הכי טוב, ואם היא תדע שיש לו את היכולת הזאת היא גם תוכל להזעיק אותו לעזרה אם היא תהיה בצרה. וזה פשוט מאוד לא יפה לשקר לה כל הזמן.
זה דבר סופר מעצבן בכל סדרות גיבורי העל. עוד יחסית נחמדים כאן שלפחות ג'ו יודע.
גאה בעצמי שזיהיתי את וונת'וורת' מילר למרות שלא צפיתי בנמלטים ושום דבר אחר שלו. אז הוא הנבל שנראה שנשאר איתנו כרגע.
הוא גנב רובה קור שסיסקו בנה בהתחלה בשביל שאפשר יהיה לעצור את בארי, ובארי כועס עליו.
אבל בסוף סיסקו מציל אותו מפני הנבל עם "נשק אבטיפוס של הרובה קור", ודי עצבן אותי שהוא בסוף נתן לנבל ללכת, אבל אז זה היה מצחיק שזה היה שואב אבק :-D (למרות שעדיין אני תחת הרושם שהוא בכל מקרה לא היה יורה בו וזה עדיין טיפה מעצבן.)
וונטוורת' מילר היה גם בפרק של באפי קוטלת הערפדים (זה עם השחיינים)
לקח לי זמן להבין למה את מתכוונת ב"שואב אבק" ואז נזכרתי שזה היה משהו שרק נראה כמו נשק.
באופן כללי אגב עדיף לא לחשוב על ההגיון של כיצד "קפטן קולד" מנצח את בארי בעזרת הרובה הזה. ממה שראינו בארי מהיר ברמה שהוא יכול לקחת ממנו את הנשק לפני שזה אפילו מתחיל לכוון אותו.
אני לא זוכר באמת למה בארי נותן לו ללכת.
שואלת את עצמי כמה זמן יקח עד שנגלה בדיוק מה הקטע של דר' וולס והאם הוא טוב או רע.
מצד אחד זה לוקח זמן. מצד שני זה כן משהו שמתקדמים איתו (כלומר זה לא שנתקעים עם השאלה לנצח. ובטח לא כשאת לא צריכה לחכות שבוע בין כל פרק)

מעניין אגב אם אפשר למצוא את מה שכתבנו על הפרקים האלו כשהם יצאו במקור. החיפוש תפוז הזה מעצבן אותי יותר מידי.

*אגב, אני לא זוכר - את התחלת לראות את אגדות המחר והפסקת אחרי כמה פרקים?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל מבחינתי בתור אלים הם יכולים ליצור את הדברים האלה.
אגב, בסרט הראשון נדמה שאודין בעצמו תיאר אותם כאלים שפשוט נשכחו על ידי בני האדם
כן, הם הרבה פעמים מתייחסי אל עצמם בתור אלים
אני עד עכשיו צוחקת מההצעה שלך שהחיסון הוא סקסיסטי כי בעיקר נשים סבלו
עד עכשיו? זה נשמע לי מסוכן לצחוק כל כך הרבה זמן רצוף.
לנצח זה יזכיר לי את השיר הזה
שיר מעולה. אני זוכר כשהוא היה חדש ומאוד אהבתי אותו. ומאז מידי כמה זמן אני נזכר בו.
*אגב, את יודעת כיצד עשיתי שהציטוט יכלול את הסרטון? עשיתי תגובה על כל ההודעה ואז פשוט מחקתי את כל השאר. זאת השקעה.
אה, וראיתי גם את הפרק הראשון של Wu Assassins
אמור להיות יותר מלהיב ממה שבאמת קרה שם והמשחק נוראי. כמו הצגה בבית ספר
אבל לא יכלת להבין את זה מהטריילר? יש דברים רבים שאני יודע מהטריילר שלא שווים את הטרחה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא יודעת כל הקטע שבארי מנסה לשכנע אותה להפסיק לכתוב על הפלאש בגלל שג'ו מתעקש ובסוף הם מחליטים להתרחק בגלל זה, הוא לא לגמרי הגיוני כי אין לו תירוצים מספיק טובים לתת לה, ומנקודת מבטה כל העסק לא מובן.
כאילו הוא וג'ו חושבים שזה הופך אותה למטרה של נבלים, ואני מניחה שזה יתברר כנכון בסדרה, אבל מבחינה אוביקטיבית ההגיון שלי אומר שצריכים להיות הרבה עיתונאים ובלוגרים שהיו מנסים לעקוב אחריו ולכתוב עליו, אז למה דווקא שהיא תהיה המטרה במיוחד? ולמה בכלל שעיתונאית שמסקרת אותו תהיה מטרה? לא יודעת התירוץ קצת קלוש.
אוי זה באמת כל כך מעצבן.
וראינו משהו מהעבר של דר' וולס והגנרל הזה שעשו ניסויים באנשים או משהו ויצרו (או לפחות החזיקו בכלוב?) איזה מפלץ בשם גרוד.
זאת גורילה בשם גרוד

Lhuna3

Well-known member
כן, הם הרבה פעמים מתייחסי אל עצמם בתור אלים
אני לא כל כך מבינה למה ההסתייגויות האלו, אנחנו יודעים שהם האלים מהמיתולוגיה הנורדית.
זה נכון שהשילוב שלהם ביקום של מארוול הוא קצת משונה, וזה נכון שטכנית הם גם חייזרים (הם יצורים חיים, והם לא מכדור הארץ), אבל זה לא סותר.
ועצם החיים שלהם על עולם אחר שנקרא אסגארד והעובדה שבסיטואציות מסוימות הם "יורדים" לעולם של בני האדם (שהם קוראים לו מידגארד) זה הכל עקבי עם המיתולוגיה הנורדית.
המשמעות של אלים במיתולוגיה הזאת (ואחרות) היא כידוע לנו שונה מאוד מהמשמעות שלהם בדתות המונותאיסטיות.
אני יכולה להבין שביקום שיש גם הרבה חייזרים אחרים שלא נקראים אלים ושיש להרבה יצורים יכולות על אנושיות, הם לא נראים כל כך מיוחדים.

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
אני לא כל כך מבינה למה ההסתייגויות האלו, אנחנו יודעים שהם האלים מהמיתולוגיה הנורדית.
זה נכון שהשילוב שלהם ביקום של מארוול הוא קצת משונה, וזה נכון שטכנית הם גם חייזרים (הם יצורים חיים, והם לא מכדור הארץ), אבל זה לא סותר.
ועצם החיים שלהם על עולם אחר שנקרא אסגארד והעובדה שבסיטואציות מסוימות הם "יורדים" לעולם של בני האדם (שהם קוראים לו מידגארד) זה הכל עקבי עם המיתולוגיה הנורדית.
המשמעות של אלים במיתולוגיה הזאת (ואחרות) היא כידוע לנו שונה מאוד מהמשמעות שלהם בדתות המונותאיסטיות.
אני יכולה להבין שביקום שיש גם הרבה חייזרים אחרים שלא נקראים אלים ושיש להרבה יצורים יכולות על אנושיות, הם לא נראים כל כך מיוחדים.
הרבה מילים, אבל

Lhuna3

Well-known member
מחשבות לא מסודרות:

למה לאלקסה של וולס יש קול של אישה אבל הוא קורא לה גדעון? האם זה שם יונסקס בעתיד?

לא ממש מבינה איך הרבה אנשים ועוד במשטרה מכחישים את קיומו של הפלאש וככלל של דברים "על טבעיים" שקורים שם.
הרי המון אנשים ראו וחוו כבר את הפלאש מציל אנשים.
נכון שהם רואים אותו ככתם מטושטש עובר, אבל עדיין רואים, שלא לדבר על כל האנשים שהוא מזיז ממקום למקום כדי להציל.

עוד שאלה שעלתה לי פתאום זה האם סיסקו, וולס ומה שמה הרופאה אי פעם הולכים הביתה? ישנים?
זה נראה כאילו שהם תמיד שם במעבדה לא משנה מה קורה ובאיזה שעה. חוץ מזה שמידי פעם הם איפשהו אחר עם בארי.

בפרק 8 יש נבל שגורם לאנשים זעם לא רציונלי והתנהגות האלימה.
במקביל החץ והצוות שלו מגיעים לסנטרל סיטי בשביל מישהו אחר שהם רודפים אחריו.
וולס וג'ו לא בוטחים בחץ ומהשיחה שלהם אני לומדת שהוא נחשב מבוקש ורוצח לפחות בעבר. יש לי הרגשה שהוא גיבור פחות פציפיסטי ואולי דווקא הייתי מחבבת את זה. אבל זה גם מצחיק שדווקא וולס מעלה את הטיעון הזה נגדו, כי כבר ראינו שלו בעצמו אין הרבה עכבות מוסריים והוא לא מהסס לרצוח או לשלוח אחרים לרצוח את מי שעומד בדרך של המטרה שלו.

אייריס דלוקה גם על אוליבר. אני מודה שהוא נראה די חמוד, אבל החבר שלה אדי עדיין יותר חתיך לדעתי.
(אגב מה הכוח שלו בעצם? יש לו כוח על או שהוא יותר כמו באטמן בעקרון, עשיר מאוד עם טכנולוגיה? אוקיי בהמשך הפרק נאמר שאין לו כוחות על.)

איש הזעם משפיע על בארי שתוקף את אדי שבו הוא מקנא בסתר, מה שגורם למפקד המשטרה לאשר לאדי להוציא עליו צו מעצר, וגם לאייריס לא לרצות איתו קשר יותר.

nerdkey treky

Active member
אני סקרן לדעת, את ראית יחסית הרבה פרקים בקצב מהר (כמו עם מארוול, לא חשבתי שאת אוהבת מרתונים. אולי את ממש טובה בזה או שאין מה לעשות), את מבינה את הקטע הזה שהסדרה מרגישה "טיפשית" כזו? כאילו הדמויות מתנהגות בצורה מאוד לא סבירה, יותר מהממוצע בסדרות טלוויזיה, אבל מצפה שהצופים יקבלו את זה כאילו זה טבעי.

Lhuna3

Well-known member
אני סקרן לדעת, את ראית יחסית הרבה פרקים בקצב מהר (כמו עם מארוול, לא חשבתי שאת אוהבת מרתונים. אולי את ממש טובה בזה או שאין מה לעשות), את מבינה את הקטע הזה שהסדרה מרגישה "טיפשית" כזו? כאילו הדמויות מתנהגות בצורה מאוד לא סבירה, יותר מהממוצע בסדרות טלוויזיה, אבל מצפה שהצופים יקבלו את זה כאילו זה טבעי.
רגע, על איזה סדרה אתה מדבר פה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, אתה הגבת להודעה של לונה לגבי סרטי מארוול מכאן הבילבול.

ולונה היא מלכה של מרתונים (או בינג'ים אם נהיה כנים). היא עשתה את זה גם עם באפי ואנג'ל ועם שיימלס ועוד.
אני מוכן להמר שעד סוף חול המועד היא תסיים את עונה 3.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למה לאלקסה של וולס יש קול של אישה אבל הוא קורא לה גדעון? האם זה שם יונסקס בעתיד?
מעניין שאני בכלל לא חשבתי על זה.
באנגלית גדעון נשמע כמו שם של אישה.
לא ממש מבינה איך הרבה אנשים ועוד במשטרה מכחישים את קיומו של הפלאש וככלל של דברים "על טבעיים" שקורים שם.
נכון שהם רואים אותו ככתם מטושטש עובר, אבל עדיין רואים, שלא לדבר על כל האנשים שהוא מזיז ממקום למקום כדי להציל.
כן, אבל למקרה שלא הבנת, צריך הרבה סיספונד של הגיון בשביל הסדרה הזאת.
מצד שני אולי זה יותר הגיוני ממה שנדמה לנו. אנחנו שנה לתוך מגפת הקורונה ועדיין יש אנשים שלא מאמינים שהיא בכלל קיימת. אז כמה חודשים שבהם התשקורת מדווחת על איש עם מהירות על שכביכול מציל אנשים... אפשר להאמין שיהיו אנשים שלא יאמינו.
עוד שאלה שעלתה לי פתאום זה האם סיסקו, וולס ומה שמה הרופאה אי פעם הולכים הביתה? ישנים?
זה נראה כאילו שהם תמיד שם במעבדה לא משנה מה קורה ובאיזה שעה. חוץ מזה שמידי פעם הם איפשהו אחר עם בארי.
זה נדיר יחסית, אבל לפעמים רואים אותם בבתים שלהם.
וולס וג'ו לא בוטחים בחץ ומהשיחה שלהם אני לומדת שהוא נחשב מבוקש ורוצח לפחות בעבר. יש לי הרגשה שהוא גיבור פחות פציפיסטי ואולי דווקא הייתי מחבבת את זה. אבל זה גם מצחיק שדווקא וולס מעלה את הטיעון הזה נגדו, כי כבר ראינו שלו בעצמו אין הרבה עכבות מוסריים והוא לא מהסס לרצוח או לשלוח אחרים לרצוח את מי שעומד בדרך של המטרה שלו.

אייריס דלוקה גם על אוליבר. אני מודה שהוא נראה די חמוד, אבל החבר שלה אדי עדיין יותר חתיך לדעתי.
(אגב מה הכוח שלו בעצם? יש לו כוח על או שהוא יותר כמו באטמן בעקרון, עשיר מאוד עם טכנולוגיה? אוקיי בהמשך הפרק נאמר שאין לו כוחות על.)

איש הזעם משפיע על בארי שתוקף את אדי שבו הוא מקנא בסתר, מה שגורם למפקד המשטרה לאשר לאדי להוציא עליו צו מעצר, וגם לאייריס לא לרצות איתו קשר יותר.
אז כן, זה פרק הקרוסאובר הרשמי הראשון.
העלילה בערך ממשיכה בפרק 3X08 של החץ. את ממש לא חייבת לראות, אבל לדעתי כדאי לך. זכור לי שזה פרק נחמד. באופן כללי אני מאוד אוהב את הדינמיקה בין אוליבר ובארי.
לאוליבר אין כוחות על. אבל הוא באמת עשיר (או לפחות היה עשיר, נראה לי שבשלב הזה הוא די ירד מרוב נכסיו) וברמה שהוא היה די סלבריטי. ולכן אייריס ידעה עליו.
בכל מקרה מה שעושה אותו מיוחד זה פחות הכסף שלו ויותר זה שבמשך חמש שנים הוא עבר הרבה מאוד אימונים (סיפור המקור שלו הוא שהוא היה נער עשיר וחסר דאגות עד שהספינה שהוא היה עליה טבעה והוא שרד לבד על אי בודד למשך חמש שנים. כשהוא חוזר הוא מתחיל לתפקד בתור "החץ" ולאט לאט במשך 5 עונות מגלים בפלאשבקים מה בעצם קרה לו ב5 שנים האלו).
ואני מצטער אבל הוא יותר חתיך מאדי.
אוליבר גם בהחלט פחות פציפיסט. בעונה הראשונה של התוכנית שלו הוא הרג רעים באופן די חופשי ורק בהמשך הוא הפסיק להיות קל על ההדק. גם מערכת היחסים שלו עם הרשויות הייתה די רעה.

קודם כל יש משמעות למילה אל לפחות עבור אנשים דתיים. בקושי מתייחסים לזה, אבל דווקא כן התייחסו לזה בשורה בהנוקמים כשסטיב אומר שיש רק אל אחד והוא לא לובש גלימה.
אבל יותר מזה חלק מהעניין עם אלים ברוב המיתולוגיות זה שהם יצרו את בני האדם.

אבל באופן כללי זה נושא מעניין האם זה מוצדק במצב מסויים לקרוא לחייזרים מתרבות הרבה יותר מתקדמת אלים. כמו שאנשים מתרבות פרימיטיבית יכולים לקרוא לאנשים מודרנים אלים בגלל היכולות שלהם (ונראה לי שנאמר שהיו מקרים במפגשים ראשונים עם האינדיאנים שהם חשבו שהאנשים הלבנים היו אלים.

אגב זה נושא שמתייחסים אליו הרבה מאוד בסדרה סטארגייט SG1. יכול להיות לך מעניין לעשות בינג' עליה בעתיד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מחשבות לא מסודרות:

מצאתי את השרשור שבו כתבנו על זה ב2014:

מילי08

Well-known member
שכחתי לכתוב השבוע על שומרי הגלקסיה, אבל גם אין לי הרבה מה להגיד.
מאוד חביב סך הכל ומבדר כמו שאר הסדרה.
אני קצת מתבאסת לזואי סלדנה שתמיד היא צבועה בסרטים שלה :-D
הבעיה העיקרית לטעמי בסרט הזה היא שהדמות הראשית פחות כריזמטית מאשר בסרטים אחרים, ולכן גרוט ורוקט הם הדמויות היותר משמעותיות.
(והתלהבתי בהתחלה לראות בכתוביות את קארן גילאן, אבל התאכזבתי מהתפקיד שלה, אי אפשר היה לזהות אותה שם אפילו)
כנ"ל
אפילו בני משפחה שלי שממש לא אוהבים סרטי גיבורי על אהבו את הסרט הזה.
רק רובוט כמו עדי לא יאהב אותו.
רגע, עדי מצטרפת למשפחה שלי?

אבל בכלל לא ציינת את הסאונדטרק המעולה של הסרט.
בהחלט!!

למעלה