דיוני סדרות #40

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הגיע הזמן לסדרה הכי פופולרית של הפורום |סופרמן|
בחדשות שלא מפתיעות אף אחד החברה של ג'ונתן נפרדה ממנו (האמת שאני חשבתי שכבר נראה אותה ואז היא תפרד ממנו)
יש לי תחושה רעה שזה יוביל אותנו למצב שעוד כמה פרקים שרה וג'ונתן יתחילו לצאת יחד מה שיגרום לפיצוץ גדול בין האחים. (וייתכן שהפיצוץ יהיה מילולי בגלל הכוחות של ג'ורדן).
בנתיים ג'ורדן מקבל מכות מטאג שחזר מאוד מהר מה"בית ספר לילדים מיוחדים" וכנראה הבין איכשהו שג'ורדן קשור לזה שהוא קיבל את הכוחות האלו.

בחדשות אחרות הבן של האישה ההיא הופיע ועכשיו אין לה סיבה שיכתבו כתבה נגד מורגן אדג'. אז די ברור שהחליטו להחזיר אותו כדי לבטל את המאמצים של לויס לכתוב כתבה בנושא, מה שלא ממש עובד כי כמובן יש לו כוחות והוא מאבד שליטה בהם וגורם לשריפה. אז הולך לפגוש את העוזרת של אדג' ומקבל סיבוב במכונת כוחות העל.
מאוד הגיוני סך הכל שאחרי שנתת למישהו כוחות על אתה משאיר אותו על תוכנית הטלפון נייד של אמא שלו.
אז באופן מפתיע זאת דווקא העורכת של העיתון שמוצאת אותו. וזה ממש גרם לי לחשוב שיש סיכוי שהיא תמות. אבל מזל כנראה שהיא התקשרה אל לואיס ככה שקלארק שמע.
לא ממש ברור לי למה קלארק רדף אחרי הבחור ולא נשאר לגלות מה הקטע עם המכונה והעוזרת של אדג'. כלומר זה נראה לי כמו דבר בעדיפות. אבל בעצם הגיוני שהוא לא יודע שגם לעוזרת יש כוחות על.
עדיין מוזר שלא ראינו אותו חוזר אל המכונה ההיא כדי לבדוק מה הקטע.

*עוד דבר לא הגיוני זה שקלארק הגיע לשריפה בעיירה אחרי מכבי האש. הוא מצליח להגיע אל גשר מתמוטט בסין לפני שהוא נופל, אבל איכשהו אל שריפה בעיירה שבה הוא גר הוא מגיע באיחור ענק. (יכלו להסביר את זה בכל שהיו רואים שהוא עסוק במשימה אחרת תוך כדי שזה קורה, אבל ראינו שהוא בבית).

במקביל קפטן לות'ר מגיע לסמולוויל ונראה שזה בגלל שהוא יודע שלואיס ליין קשורה אל סופרמן, אם כי הוא לא יודע כיצד.
הוא מדבר איתה והוא מציג את עצמו בזהות בדויה ואורמ שהוא רוצה לעזור לה בחקירה של אדג'. מעניין שהם בעצם מדברים על לקס לות'ר של העולם הזה (למי שלא יודע לקס לות'ר של העולם הזה הוא דמות חשובה בסדרה סמולוויל בזמן זה)(והוא לבן). האמת שאני תוהה אם הוא גם לקס לות'ר או שיש לו שם פרטי אחר.
הקטע הממש מפתיע הוא הגילוי בסוף שבעולם שלו הוא היה נשוי אל לואיס ליין.

בזמן עבר אנחנו רואים בערך מה הוביל את קלארק לעזוב את סמולוויל. לא ממש ברור לי מה הזמן של זה. כי משווים את זה לכך שג'ונתן רוצה לעזוב. אבל ג'ונתן הוא רק בן 14 (למרות איך שהוא נראה). אז שאלה משמעותית נראהלי היא האם קלארק עזב את סמולוויל אחרי שהוא סיים תיכון (שאז הגיוני שהוא ילך ללמוד באוניברסיטה) או לפני.
אבל נראה שמראים את זה כרגע מאוד משמעותי בחיים שלו. לא ברור כמה זמן אחרי זה הוא בעצם התחיל להיות סופרמן. אנחנו יודגעים שעדיין אין לו את תחפושת סופרמן שלו. אני תוהה אם נראה עוד מהמסע האישי שלו בפלאשבקים בסדרה הזאת. אני לא בטוח למה זה נחוץ.
אגב השחקן שמשחק את קלארק הצעיר זה דילן קינגוול ששיחק את לוקה בעונה האחרונה של ה100 ואת אח של שון ברופא הטוב.

dilia snake

Well-known member
ראיתי כבר לפני כמה שעות, אבל הייתי צריכה קצת זמן לסדר את זה בראש שלי.

בחדשות שלא מפתיעות אף אחד החברה של ג'ונתן נפרדה ממנו (האמת שאני חשבתי שכבר נראה אותה ואז היא תפרד ממנו)
לא זכרתי שיש לו אחת.
בנתיים ג'ורדן מקבל מכות מטאג שחזר מאוד מהר מה"בית ספר לילדים מיוחדים" וכנראה הבין איכשהו שג'ורדן קשור לזה שהוא קיבל את הכוחות האלו.
זה היה מהיר.

הקטעים עם הדרמות של הילדים היו בסדר. אבל כבר נמאס לי מהתקפי הילדותיות של ג'ון והעובדה שהם בני 14(ילדים בגיל הזה כבר מצליחים להשיג אלכוהול?) והם מתנהגים כמו בני 17.
בחדשות אחרות הבן של האישה ההיא הופיע ועכשיו אין לה סיבה שיכתבו כתבה נגד מורגן אדג'. אז די ברור שהחליטו להחזיר אותו כדי לבטל את המאמצים של לויס לכתוב כתבה בנושא, מה שלא ממש עובד כי כמובן יש לו כוחות והוא מאבד שליטה בהם וגורם לשריפה. אז הולך לפגוש את העוזרת של אדג' ומקבל סיבוב במכונת כוחות העל.
מאוד הגיוני סך הכל שאחרי שנתת למישהו כוחות על אתה משאיר אותו על תוכנית הטלפון נייד של אמא שלו.
אז באופן מפתיע זאת דווקא העורכת של העיתון שמוצאת אותו. וזה ממש גרם לי לחשוב שיש סיכוי שהיא תמות. אבל מזל כנראה שהיא התקשרה אל לואיס ככה שקלארק שמע.
לא ממש ברור לי למה קלארק רדף אחרי הבחור ולא נשאר לגלות מה הקטע עם המכונה והעוזרת של אדג'. כלומר זה נראה לי כמו דבר בעדיפות. אבל בעצם הגיוני שהוא לא יודע שגם לעוזרת יש כוחות על.
עדיין מוזר שלא ראינו אותו חוזר אל המכונה ההיא כדי לבדוק מה הקטע.
קודם כול אני בטוחה שהזאתי מהעיתון תמות עד סוף העונה.

כן היו כמה דברים קצת נוחים מידי בכול הקטע הזה, אבל אני חושבת שזה הגיוני שהם השאירו את הכול כמו שהוא. הם לא ידעו שהזאתי תחטט לאימא בטלפון או שתאונה באיסוף לצדקה תקרה ושתוך חמש דקות הן יחברו את כול הנקודות.

אני חושבת שזה הגיוני שקלארק הלך קודם אחרי הבחור עם הכוחות, זה עניין של איפה הסכנה נמצאת(והוא לא יכל לדעת שלמה שמה השנייה יש גם כוחות). אבל זה מוזר שהוא לא חזר למחסן ההוא כדי לראות מה לעזאזל הולך שם.
*עוד דבר לא הגיוני זה שקלארק הגיע לשריפה בעיירה אחרי מכבי האש. הוא מצליח להגיע אל גשר מתמוטט בסין לפני שהוא נופל, אבל איכשהו אל שריפה בעיירה שבה הוא גר הוא מגיע באיחור ענק. (יכלו להסביר את זה בכל שהיו רואים שהוא עסוק במשימה אחרת תוך כדי שזה קורה, אבל ראינו שהוא בבית).
(y)
אולי הוא פשוט היה ממש מוסח? עם הקטע של הזיכרונות מאימא שלו? אני מניחה שהוא צריך רמה מסוימת של ריכוז כדי להקשיב לכול העולם?

אולי קפטן לות'ר לא יודע שקלארק קנט זה סופרמן? אני רוצה עוד מידע על מה שהולך בעולם שלו.

בזמן עבר אנחנו רואים בערך מה הוביל את קלארק לעזוב את סמולוויל. לא ממש ברור לי מה הזמן של זה. כי משווים את זה לכך שג'ונתן רוצה לעזוב. אבל ג'ונתן הוא רק בן 14 (למרות איך שהוא נראה). אז שאלה משמעותית נראהלי היא האם קלארק עזב את סמולוויל אחרי שהוא סיים תיכון (שאז הגיוני שהוא ילך ללמוד באוניברסיטה) או לפני.
אבל נראה שמראים את זה כרגע מאוד משמעותי בחיים שלו. לא ברור כמה זמן אחרי זה הוא בעצם התחיל להיות סופרמן. אנחנו יודגעים שעדיין אין לו את תחפושת סופרמן שלו. אני תוהה אם נראה עוד מהמסע האישי שלו בפלאשבקים בסדרה הזאת. אני לא בטוח למה זה נחוץ.
אולי הוא הלך וחזר? הקטעים בפלאשבקים נראו מוזרים. כי אם הוא עזב לפני גיל 18 אז איך הוא התקבל לקולג' והלך להיות עיתונאי? ובפלאשבק הראשון בתחילת פרק 1 שהוא מסתובב עם תחתונים על הטייטס הוא אומר שאימא שלו הכינה לו את החליפה. אז אולי הוא רק הלך להקים את המבצר הזה שלו בקוטב וחזר לעיירה?

השחקן ששיחק אותו בתור נער מוצא חן בעיני, ועם הפרקים אני מחבבת יותר ויותר את טיילור הקלין(?).

Lhuna3

Well-known member
צפיתי גם
אולי קפטן לות'ר לא יודע שקלארק קנט זה סופרמן?
המממ לא עלה בדעתי שזו אפשרות.
אני גם רוצה לדעת יותר על היקום שלו.
יש לי תחושה רעה שזה יוביל אותנו למצב שעוד כמה פרקים שרה וג'ונתן יתחילו לצאת יחד
גם לי, אבל זה יהיה ממש ניבלי מצידה, אחרי שהזמינה את ג'ורדן לדייט ועוררה בו כאלו ציפיות.
אז זכותה להחליט שבעצם היא רק רוצה אותו כידיד, אבל להתחיל לצאת עם אח שלו זה די מגעיל.
אבל למה אני כבר מתחילה לכעוס עליה עוד לפני שזה קרה בכלל? :-D מקווה שלא יקרה.

dory30

Well-known member
בשר ודם מסתמנת כגרסה הבריטית, האיטית, המלנכולית ואף האינטילגנטית של "היית צריכה לדעת". הרופא שהופך לגבר חלומותיה של אם המשפחה נחשב לחשוד בעיני הבת הגדולה והאם. הקטנה דווקא בעדו. נרמז ע"י השוטרים שהיה רצח. נראה בהמשך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אולי קפטן לות'ר לא יודע שקלארק קנט זה סופרמן? אני רוצה עוד מידע על מה שהולך בעולם שלו.
המממ לא עלה בדעתי שזו אפשרות.
אני גם רוצה לדעת יותר על היקום שלו.
לי היה נראה ברור מהפרק הזה שקפטן לות'ר לא יודע שקלארק הוא סופרמן.
הוא דיבר בהתחלה על ליצור קשר עם לואיס כי לה יש קשר אל סופרמן. אבל אם הוא היה יודע שהיא נשואה אליו אז הוא היה צריך להתייחס לזה באופן אחר.
חוץ מזה שראינו שברגע שהוא קלט שסופרמן טס באזור הוא ניסה לירות עליו טיל. אם הוא היה יודע שקלארק הוא סופרמן אז הוא היה מוצא הזדמנויות הרבה יותר טובות.

*זה מזכיר לי שיש קטע מוזר שאחרי שהוא יורה את הטיל על סופרמן הוא רץ למקום ההתרסקות עם אקדח. אבל כשהוא מגיע לשם סופרמן כבר לא שם.
אבל מה בדיוק הייתה התוכנית שלו? אם טיל לא הורג את סופרמן (כמובן והוא אמור לדעת את זה) אז מה גורם לו לחשוב שיהיה לו יותר מזל עם אקדח.
יש חורי כתיבה נורא מעצבנים כאלו וזה מתחיל להרגיש לי גרוע יורת מאשר בשאר סדרות הarrowverse.

וכן, גם אני רוצה עוד מידע על העולם של קפטן לות'ר. אבל אני מניח שזה טוב שאנחנו מגלים בהדרגה.

זה יהיה ממש ניבלי מצידה, אחרי שהזמינה את ג'ורדן לדייט ועוררה בו כאלו ציפיות.
אז זכותה להחליט שבעצם היא רק רוצה אותו כידיד, אבל להתחיל לצאת עם אח שלו זה די מגעיל.
אבל למה אני כבר מתחילה לכעוס עליה עוד לפני שזה קרה בכלל? :-D מקווה שלא יקרה.
אני מניח שמה שיהיה זה שהיא וג'ונתן יתקרבו בהתחלה כידידים והיא תנחם אותו בזה שהוא נזרק.
ואז יתפתחו רגשות ושניהם יחליטו שהם לא יעשו שום דבר בגלל הרגשות של ג'ורדן.
ואז יהיה איזה קטע שבו שניהם בסכנת חיים ובלהט הרגע הם יתנשקו, אבל ג'ורדן יראה את זה (או שהוא יגלה אחר כך)
... קל מידי לצפות לאן עלילות כאלו הולכות. אבל אולי יפתיעו אותנו.
(אני מודה, הקטע שקפטן לות'ר היה נשוי ללואיס ליין תפס אותי בהפתעה)

קודם כול אני בטוחה שהזאתי מהעיתון תמות עד סוף העונה.
כן, גם זה צפוי מאוד. (למרות שצריך שללואיס יהיה שותף לחקירות עיתונאיות)(אבל אולי זה יחזור להיות קלארק)
הקטעים עם הדרמות של הילדים היו בסדר. אבל כבר נמאס לי מהתקפי הילדותיות של ג'ון והעובדה שהם בני 14(ילדים בגיל הזה כבר מצליחים להשיג אלכוהול?) והם מתנהגים כמו בני 17.
העניין הוא שהתקפי הילדותיות של ג'ונתן באים כל הזמן לצד התקפי אצילות גדולים וזה מבלבל. כל רגע הוא שניה אחת מעוצבן וערירי על כך שג'ורדן בקבוצת פוטבול ורגע אחד תומך בו לחלוטין.
היה קטע בפרק שהוא כעס על קלארק שהוא הסכים שג'ורדן ימשיך להיות בקבוצת פוטבול, אבל הוא זה ששיכנע את קלארק לתת לג'ורדן להשאר שם.

אבל תכלס לפחות זה שהוא מתנהג באופן הפכפך וילדותי זה מתאים למישהו בן 14.
אולי הוא הלך וחזר? הקטעים בפלאשבקים נראו מוזרים. כי אם הוא עזב לפני גיל 18 אז איך הוא התקבל לקולג' והלך להיות עיתונאי? ובפלאשבק הראשון בתחילת פרק 1 שהוא מסתובב עם תחתונים על הטייטס הוא אומר שאימא שלו הכינה לו את החליפה. אז אולי הוא רק הלך להקים את המבצר הזה שלו בקוטב וחזר לעיירה?
אני חושב שכשקלארק סיפר על זה אז לואיס הוסיפה שאחרי שהוא עזב את סמולוויל הוא אף פעם לא חזר לגור בה.
אבל יכול להיות שהוא באמת היה אחרי תיכון בשלב שהוא עזב. זה פשוט מוזר שעשו את זה לא ברור.

הגיוני באמת שהוא הלך והקים את מבצר הבדידות. האבן הזאת שאמא שלו נתנה לו בטח קשורה לזה.

אני מקווה שבפלאשבקים עתידיים נראה גם את איך אמא שלו הכינה לו את החליפה הראשונה שלו.

ואם כבר מדברים על סופרמן
סצנה מהפרק הראשון של לואיס וקלארק:

והנה מבחר של כל הסופרמנים השונים לאורך השנים עוברים מקלארק אל סופרמן (כולל הסופרמן הנוכחי בהופעה הראשונה שלו בסופרגירל):

dilia snake

Well-known member
חוץ מזה שראינו שברגע שהוא קלט שסופרמן טס באזור הוא ניסה לירות עליו טיל. אם הוא היה יודע שקלארק הוא סופרמן אז הוא היה מוצא הזדמנויות הרבה יותר טובות.
אבל מה בדיוק הייתה התוכנית שלו? אם טיל לא הורג את סופרמן (כמובן והוא אמור לדעת את זה) אז מה גורם לו לחשוב שיהיה לו יותר מזל עם אקדח.
ואם כבר: למה המכ"מ הזה שלו לא מזהה את קלארק ביום יום אלא רק שהוא סופרמן? ולמה הוא לא תקף אותו עוד קודם?

היה קטע בפרק שהוא כעס על קלארק שהוא הסכים שג'ורדן ימשיך להיות בקבוצת פוטבול, אבל הוא זה ששיכנע את קלארק לתת לג'ורדן להשאר שם.
אבל תכלס לפחות זה שהוא מתנהג באופן הפכפך וילדותי זה מתאים למישהו בן 14.
כן, אבל שיעזוב את קלארק בשקט, הוא עושה מעל ומעבר כדי להיות הוגן כלפיי שני הבנים. הוא לא חייב פעם בפרק לצאת על קלארק על זה שהכול באשמתו(זה שהוא סופרמן? זה שהוא ולויס הביאו יחד ילדים?) ולרחם על עצמו.

ואז יהיה איזה קטע שבו שניהם בסכנת חיים ובלהט הרגע הם יתנשקו, אבל ג'ורדן יראה את זה (או שהוא יגלה אחר כך)
ואז הכוחות שלו יתפוצצו עוד פעם והוא יהרוג את שרה או את ג'ונתן בטעות8-):.

הגיע הזמן לסדרה הכי פופולרית של הפורום |סופרמן|
במקביל קפטן לות'ר מגיע לסמולוויל ונראה שזה בגלל שהוא יודע שלואיס ליין קשורה אל סופרמן, אם כי הוא לא יודע כיצד.
הוא מדבר איתה והוא מציג את עצמו בזהות בדויה ואורמ שהוא רוצה לעזור לה בחקירה של אדג'. מעניין שהם בעצם מדברים על לקס לות'ר של העולם הזה (למי שלא יודע לקס לות'ר של העולם הזה הוא דמות חשובה בסדרה סמולוויל בזמן זה)(והוא לבן). האמת שאני תוהה אם הוא גם לקס לות'ר או שיש לו שם פרטי אחר.
הקטע הממש מפתיע הוא הגילוי בסוף שבעולם שלו הוא היה נשוי אל לואיס ליין.
בסדרה סמולוויל ? התכוונת להגיד בסדרה סופרגירל ?
ועכשיו הסידרה יוצאת לפגרה של חודשיים ובמקומה נקבל את העונה השישית של סופרגירל ואני לא ממש מחכה לזה כי העונה החמישית הייתה זבל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסדרה סמולוויל ? התכוונת להגיד בסדרה סופרגירל ?
ועכשיו הסידרה יוצאת לפגרה של חודשיים ובמקומה נקבל את העונה השישית של סופרגירל ואני לא ממש מחכה לזה כי העונה החמישית הייתה זבל.
כן, אתה צודק, התכוונתי לסופרגירל.

רגע, הפרק הזה הוא הפרק האחרון לפני הפגרה? זה הכל?

וכן גם אני לא אהבתי את העונה החמישית. אפילו לא ראיתי איזה 3 פרקים אחרונים. אני חושב שאני אחכה שהסדרה תסתיים ואז אני אראה ברצף (וגם זה בעיקר למקרה שיהיה אחר כך קישור לסדרה של סופרמן ולואיס.

מילי08

Well-known member
יאללה, מתחילה להרחיב קצת על מה שראיתי עד עכשיו ב MCU. אבל לא הספקתי עוד סרטים השבוע, חוץ מקפטן אמריקה :-/...
אבל נזכרתי שרציתי להגיב להודעות קודמות שלכם אז אני אגיב כאן מכמה לשוניות עד שייגמרו לי העצבים לקפוץ ביניהם.
ת'ור 2:
יאיי. אני חושבת שהוא נחשב הכי גרוע בMCU וזה די נכון אבל אני אוהבת אותו הרבה יותר מסרטים שנחשבים טובים יותר.
למה בעצם הוא נחשב גרוע? לא ראיתי בו משהו חריג לרעה
בעיקר מגוחך לי שג'יין ואריק סלוויג הצליחו לפתח מכשירים טכנולוגיים שיכולים ככה לשלוט בעניינים של ההתכנסות והפתחים בין העולמות, ולעזור לנצח בסוף את מלאקית'...לא משנה כמה זמן הם חקרו את זה זה לא הגיוני שהם השיגו אפילו את הידע הדרוש
נכון, אבל בסדרות/ סרטים האלה תמיד יש מישהו עם טכנולוגיה סופר מתחוכמת. זה דווקא היה מהדברים שנראים לי מאוד הגיוני לעולם הזה.
ג'יין לא מספיק נדהמת בעיני מלהגיע בפעם הראשונה לעולם אחר (עם כל הכבוד לזה שהיא כבר ידעה שיש כאלו, זה לא אותו דבר).
עם זה אני ממש מסכימה. גם אני ציפיתי לראות אותה נפעמת ורוצה לבחון כל דבר. לא רק העולם, אלא המחשבה שהיא מדברת עם אלים מיתולוגיים.
[ואויש אין לי כוח לקנאה מעצבנת ופאתטית בינה לבין סיף, בבקשה תנו לפחות לסיף להיות דמות נשית נורמלית בלי להיות מאוהבת בגיבור.]
|כן|. למרבה המזל עד עכשיו לא נתנו לזה משקל. מקווה שבסרטים הבאים לא יחזרו לקו עלילה הנדוש הזה
(רק שוב המשחק או הבימוי של ג'יין בעייתי לי קצת. היא רגועה מידי ביחס לבת אנוש וסכנת המוות שהיא נמצאת בה במשך כל הסצינה הזאת והקרב שלהם שם איתו.)
|כן|. בסרט הראשון היא היתה הרבה יותר חמודה וטבעית
היא לא חצי מתה בכל הסצנות האלה? עד שמוציאים ממנה את האת'ר?
דווקא היא תיפקדה סבבה רוב הזמן. לאת'ר לא היתה השפעה עליה, אלא אם כן מישהו נגע בה.
הדבר העיקרי שהוא לוקה בו זה שהנבל של הסרט לא מעניין בכלל. ותכלס פשוט הסרט בקושי טורח להראות משהו איתו. זה ממש ביזבוז של השחקן המעולה כריסטופר אקלסטון. כנראה שהיה אמור להיות יותר ממנו, אבל זה נחתך כי רצו להתמקד יותר בלוקי.
נכון. הנבל היה דמות מאוד משנית וכל התפקיד שלו הסתכם בלגרום לתו'ר ולוקי להתאחד שוב. ובאמת חבל מאוד על כריטופר אקלסטון (שגם היה דוקטור פנטסטי, ואני עדיין מתבאסת שהוא סיים את העונה שלו בלי אהבה לסדרה)

קפטן אמריקה 2:
אני ניחשתי שחייל החורף זה הוא מהרגע הראשון שראו אותו עם המסכה, כי זה היה ממש אחרי שהזכירו לנו את באקי במוזיאון, אז זה היה קצת שקוף.
אני לא הצלחתי לנחש ודי קפצתי בהפתעה. למרות שזה באמת היה סביר כי דובר על הניסויים שערכו עליו בסרט הראשון (וגם עח"ו כבר אמרה לך שיש היכרות עם באקי להמשך, אז הייתי צריכה לחשוב על זה לבד...) אבל לא עליתי על זה. וגם הסצינה במוזיאון נראתה לי יותר כנוסטלגיה מאשר הכנה למה שיקרה.
אבל לפעמים אני תמימה בקטע מפגר.
וסטיב מהמם|מאוהב| ונטשה מהממת|מאוהב| והסצנות שלהם בקניון!! ובאקי מהמם|מאוהב| וסצנת המעלית!!!
יס יס יס!
מה מעניין באנשים הולכים מכות? אני מתה משעמום בסצינות האלה, אם אין בהן משהו מיוחד או מרהיב. (מה שכן, רואים שזה סרטים לכל המשפחה ואין צורך לחשוש מאלימות ממש מזעזעת מבחינה גרפית.)
אני מאוד אוהבת סצינות מכות, כי מבחינתי זה כמו ריקוד. אני מאוד אוהבת כוריאוגארפיה טובה, והעובדה שאין שפירצים של דם וכאלה, הופך את זה למאוד מאוד יפה (זאת אחת הסיבות שאני לא אוהבת סרטים של טרנטינו ושהתבאסתי מהסדרה into the badlands - [בין היתר. היא גם היתה לא מספיק טובה])
וגם הוא [באקי] מסובב את הסכין מגניב.
הוא עשה את זה כמה פעמים וזה היה מרהיב!
וגם אני אוהבת לראות את נטשה נלחמת כי אני אוהבת נשים לוחמות.
|כן|. די לתירוצים, תראי כבר באפי!!
ואני אוהבת הקשר בין סטיב לבאקי חוצה עשורים של מחיקת מוח. (איך סטיב מאבד ריכוז לחלוטין ברגע שהוא מגלה שזה באקי עד כדי כך שהם נתפסים. את זה שבאקי מתעקש "הכרתי אותו"!!) ובסוף שסטיב מסרב להלחם בו גם במחיר שבאקי יהרוג אותו כי זה באקי שלו|לב-ש| והוא אומר לו "אני איתך עד דה אנד אוף דה ליין", וזה מצליח לערער את באקי מספיק כדי לא להרוג אותו גם כן, ולהציל אותו ככשניהם נופלים למים. ובהמשך כפי שראינו אחרי הכתוביות ללכת למוזיאון להתחיל לגלות חזרה מי הוא). [גם זה שיפ מבחינתי אפילו יותר, אבל מארבל פחדנים מידי בשביל שקפטן אמריקה יהיה גיי
כן להכל! והפאן- ארט ששמת שם מהמם |מאוהב|
וגם אני אוהבת את סמואל אל ג'קסון רב עם מכונית ("מה כן תקין??" "המזגן עובד בצורה תקינה":-D) זה שהוא לא יכול לקלל בסרטים האלה זה כזה מחדל.
גם אני אהבתי, אבל אני שמחה שהוא לא מקלל. מביא לי קריזה לשמוע fuck על כל ההטיות שלו בכל מילה שניה
לגבי קפטן אמריקה 2 - הסרט פשוט עשוי מעולה מבחינת מתח וריגוש
בדיוק. נראה לי שבין היתר כי יש בו עלילה עם קצת יותר בשר ויש יותר מקום גם לפוליטיקה שמאחורי הקלעים של העולם הזה
יאסס מהסרטים האהובים עליי ביותר של מארוול|מאוהב| אני שוקלת לאהוב אותך יותר מלונה בגלל זה.
:-0 המשיח אמור להגיע?
פי!!
זה גם בין הסרטים האהובים עלי
היה בו הכל. עלילה, קומדיה, אקשן וכריס אוונס וסבסטיאן
|כן|!
הבעיה שלי עם הסרט הזה היא, קיבינימט, למה כל כך הרבה הרס רכוש?
כן נו, זה גם מה שאמרתי על הנוקמים. לא חבל על כל הכספים שהושקעו בפיתוח המכשירים, הבניינים...?
מי ידע שמילי כל כך נהניית מסרטי מכות
תמיד אהבתי. אפילו כתבתי כאן על into the badland ו - warrior, שהבסיס של שתיהן הוא אומנויות לחימה.
אבל תראו, למדתם עלי משהו חדש :-):
היה לו גם תפקיד יחסית גדול יותר באיירון-מן 2. חוץ מזה אנשים אהבו אותו כי הוא היה סוג של חיבור בין הסרטים.
ואגב, משהו שהוא ספוילר, אבל לא לסרטים
זה לגבי קולסון - ידעתי שהיתה לו סדרה אחר כך ולכן לא חשבתי שהוא מת באמת. גם בעקבות השיחה של ניק פיורי עם העוזרת הזאת שלו מאיך פגשתי את אמא שלך, כשהיא אמרה לו שהקלפים נמצאו בכלל בלוקר ולא עליו, חשבתי שהוא כנראה לא מת אלא נפצע קשה ופיורי מנסה להשתמש בזה כדי לדחוף את הנוקמים לפעולה. ממש ציפיתי לראות אותו בסרטים הבאים.
אגב את סוכני שילד ניסיתי כמה פעמים אבל היא אף פעם לא עבדה לי. משהו בדמויות נראה לי.
אבל רגע @מילי08 את צריכה גם לענות על השאלה מי הכריס היותר שווה:
אוונס (קפטן אמריקה) או המסוורת' (ת'ור)?
אוקיי, זו לא באמת שאלה קשה, אבל התלבטתי אם לענות כדי לא לחפצן גברים ולהיות סוג של P.C. מצד שני, אם לגברים מותר וזה אפילו נחשב מגניב, אז שיקצפו לי, והנה אני הולכת לחפצן להנאתי.
כריס המסוורת' לוקח בגדול כי הגוף שלו זו יצירת אומנות, והו, כמה שבא לי להתעלף בזרועותיו כמו איזו סקרלט אוהרה חסרת אישיות. וזה שהוא אוסטרלי בכלל נותן לו קרדיט כי האוזים מהממים. הבעיה היחידה היא שאני לא אוהבת בלונדינים. זה קצת מוריד לי. אבל הוא כל כך שווה שאני יכולה להתעלם מהשיער.
כריס אוונס נמצא מאוד מאוד צמוד אליו, בעיקר בגלל הישבן האלוהי שלו. היו כמה סצינות שעצרו לי את הנשימה
SC94N.gif
1616684600039.png

(יש גם את פראט, אבל לגביו תתני אינפוט אחרי הסרטים של שומרי הגלקסיה).
ראיתי פעם את הסרט (עכשיו אני אצפה שוב כחלק מהסדרה) וראיתי שהוא פיתח לעצמו גוף יפה, אבל אין מה לעשות - הוא תמיד יישאר אנדי החמוד והצ'אבי

ייאי, הצלחתי ונראה לי שגם לא עשיתי בלאגן גדול במיוחד בתשובות

מילי08

Well-known member
תפוז מעצבן!!
הגיפ והתמונה עלו בהתחלה ואז נעלמו.
ניסיתי לערוך ולהכניס אותם כמו שצריך אבל תפוז לא מרשה.
אלוהים, איזה אתר גרוע.

עכשיו הצלחתי. |שפם|

Lion_Heart

Well-known member
כן נו, זה גם מה שאמרתי על הנוקמים. לא חבל על כל הכספים שהושקעו בפיתוח המכשירים, הבניינים...?

תמיד אהבתי. אפילו כתבתי כאן על into the badland ו - warrior, שהבסיס של שתיהן הוא אומנויות לחימה.
אבל תראו, למדתם עלי משהו חדש :-):
אז את MORTAL KOMBAT תראי ,נכון?, הסרט...שיוצא בחודש הבא, ברור לי שאת יודעת על זה!
ואני מבין שהרס רכוש זה בשביל הגרנדיוזיות, אבל קיבינימט, זה מעצבן! הם ריסקו איזה 4 נושאות מטוסים על וושינגטון, יקח שנתיים שלוש רק לפנות את זה...

didalf

Well-known member
אני לא הצלחתי לנחש ודי קפצתי בהפתעה. למרות שזה באמת היה סביר כי דובר על הניסויים שערכו עליו בסרט הראשון (וגם עח"ו כבר אמרה לך שיש היכרות עם באקי להמשך, אז הייתי צריכה לחשוב על זה לבד...) אבל לא עליתי על זה. וגם הסצינה במוזיאון נראתה לי יותר כנוסטלגיה מאשר הכנה למה שיקרה.
אבל לפעמים אני תמימה בקטע מפגר.
יאאא איזה כיף לך שלא ידעת.
(אבל איך לעזאזל? לייק: שם הסרט זה חייל החורף, מדברים על דמות מסתורית בשם חייל החורף, ומצד שני אנחנו חופרים פה על סדרה בשם "פאלקון וחייל החורף" עם באקי. איך זה לא התחבר לך?:-D)

אני מאוד אוהבת סצינות מכות, כי מבחינתי זה כמו ריקוד. אני מאוד אוהבת כוריאוגארפיה טובה, והעובדה שאין שפירצים של דם וכאלה, הופך את זה למאוד מאוד יפה (זאת אחת הסיבות שאני לא אוהבת סרטים של טרנטינו ושהתבאסתי מהסדרה into the badlands - [בין היתר. היא גם היתה לא מספיק טובה])
אני לא מתה על סצנות מכות אלא אם באמת הכירוגורפיה טובה.
ודווקא אני אוהבת מאד סרטים של טרנטינו למרות הדם האינסופי.

כן להכל! והפאן- ארט ששמת שם מהמם |מאוהב|
וואי מילי מה זה ההסכמה הזאת בינינו פתאום????:-D אבל אני שמחה שאת צודקת|מאוהב|

גם אני אהבתי, אבל אני שמחה שהוא לא מקלל. מביא לי קריזה לשמוע fuck על כל ההטיות שלו בכל מילה שניה
טוב לי זה לא מפריע, ובטח לא מסמואל אל ג'קסון. הוא הפך את המילה מאדרפאקר לאומנות.

בדיוק. נראה לי שבין היתר כי יש בו עלילה עם קצת יותר בשר ויש יותר מקום גם לפוליטיקה שמאחורי הקלעים של העולם הזה
|כן||כן|

:-0 המשיח אמור להגיע?
כנראה:-0

זה לגבי קולסון - ידעתי שהיתה לו סדרה אחר כך ולכן לא חשבתי שהוא מת באמת. גם בעקבות השיחה של ניק פיורי עם העוזרת הזאת שלו מאיך פגשתי את אמא שלך, כשהיא אמרה לו שהקלפים נמצאו בכלל בלוקר ולא עליו, חשבתי שהוא כנראה לא מת אלא נפצע קשה ופיורי מנסה להשתמש בזה כדי לדחוף את הנוקמים לפעולה.
אה הקטע בזה היה אכן לדחוף אותם לפעולה אבל כאילו הרעיון הוא שפיורי לקח את הקלפים מהלוקר ושם עליהם דם בשביל האפקט שזה טיפה לרמות אותם.

אוקיי, זו לא באמת שאלה קשה, אבל התלבטתי אם לענות כדי לא לחפצן גברים ולהיות סוג של P.C. מצד שני, אם לגברים מותר וזה אפילו נחשב מגניב, אז שיקצפו לי, והנה אני הולכת לחפצן להנאתי.
כריס המסוורת' לוקח בגדול כי הגוף שלו זו יצירת אומנות, והו, כמה שבא לי להתעלף בזרועותיו כמו איזו סקרלט אוהרה חסרת אישיות. וזה שהוא אוסטרלי בכלל נותן לו קרדיט כי האוזים מהממים. הבעיה היחידה היא שאני לא אוהבת בלונדינים. זה קצת מוריד לי. אבל הוא כל כך שווה שאני יכולה להתעלם מהשיער.
:-D:-D
1. בשביל לחפצן גברים הקמנו את הפורום הזה.
2. כריס המסוורת' זה האובייס. גם אני אהבתי אותו יותר בהתחלה. אבל באוונס יש משהו יותר כובש שלוקח קצת יותר זמן לראות אבל אז מתאהבים חזק יותר|מאוהב|
3. האבינג סייד דאט אני מתה על המסוורת' הוא חתיך על והוא גם קורע מצחוק.
4. אבל מכפת לי יותר אוונס בשבילי.
כריס אוונס נמצא מאוד מאוד צמוד אליו, בעיקר בגלל הישבן האלוהי שלו. היו כמה סצינות שעצרו לי את הנשימה
SC94N.gif

1616684600039.png
I KNOW!!!|מאוהב||מאוהב|
לא סתם קוראים לו התחת של אמריקה! (באמת, את תגיעי לשם. לגמרי חזית את העתיד:-D)

ראיתי פעם את הסרט (עכשיו אני אצפה שוב כחלק מהסדרה) וראיתי שהוא פיתח לעצמו גוף יפה, אבל אין מה לעשות - הוא תמיד יישאר אנדי החמוד והצ'אבי
הלוואי שהיה נשאר אנדי החמוד והצ'אבי.

מילי08

Well-known member
(אבל איך לעזאזל? לייק: שם הסרט זה חייל החורף, מדברים על דמות מסתורית בשם חייל החורף, ומצד שני אנחנו חופרים פה על סדרה בשם "פאלקון וחייל החורף" עם באקי. איך זה לא התחבר לך?:-D)
בשלב שהתחלתם לדבר על הסדרה כבר ידעתי שאני אצפה בסרטים אז נכנסתי רק כדי לסמן את השרשור כנקרא אבל לא קראתי כלום! ואז לא ידעתי שזה באקי בסדרה
ודווקא אני אוהבת מאד סרטים של טרנטינו למרות הדם האינסופי.
טוב לי זה לא מפריע, ובטח לא מסמואל אל ג'קסון.
ואי מילי מה זה ההסכמה הזאת בינינו פתאום????
איזו הסכמה?!
:-P:
1. בשביל לחפצן גברים הקמנו את הפורום הזה.
אני יודעת. אבל ניסיתי להיות הוגנת מגדרית. רק שאז הבנתי שׁהוֹגְנוֹת מגדרית אמורה לכלול ריור על גברברים שווים
2. כריס המסוורת' זה האובייס. גם אני אהבתי אותו יותר בהתחלה. אבל באוונס יש משהו יותר כובש שלוקח קצת יותר זמן לראות אבל אז מתאהבים חזק יותר|מאוהב|
אני יכולה לראות את זה.
fuck - המסוורת'
marry - אוונס
לא סתם קוראים לו התחת של אמריקה! (באמת, את תגיעי לשם. לגמרי חזית את העתיד:-D)
וואלה? האמת שבחיפושים אחרי תמונות וגיפים מתאימים ראיתי באמת איזו כתבה עליו. כלומר על התחת שלו.

אגב - איך אתם מצליחים להוסיף תגובה שכוללת גם את הסרטון או התמונה שאליה מגיבים? אני לא מצליחה. מסמן לי בד"כ רק את המשפט ולא תמונות
הלוואי שהיה נשאר אנדי החמוד והצ'אבי.
|כן|

עכשיו הולכת לראות את שומרי הגלקסיה. למרות שראיתי פעם, אבל עכשיו אולי אני אהנה יותר.

מילי08

Well-known member
אה, וגם ראיתי עוד 2 פרקים של dispatches from nowhere (כלומר כולל פרק 3) ועדיין לא החלטתי מה דעתי על הסדרה.
ג'ייסון סיגל לא שחקן טוב בעיני.
סאלי פילד גם מאכזבת כאן, כי היא קצת תיאטרלית ומוגזמת, למרות שהדמות שלה חמודה.
הרעיון הבסיסי של הסדרה הוא מעניין - אפילו שאני לא מבינה מהו, אבל איכשהו הסדרה מצליחה להיות מנומנמת וקצת משעממת.
אולי זה ישתפר

didalf

Well-known member
איזו הסכמה?!
:-P:
טוב שאיזנת את זה. לרגע הרגשתי כמו שדילן מרגישה כשהיא מסכימה עם ניק בטעות:-D

אני יכולה לראות את זה.
fuck - המסוורת'
marry - אוונס
אוי כן זה תיאור טוב.
(למרות שהמסוורת' הוא הנשוי פה ויש לו 3 ילדים והוא נראה אבא מה זה חמוד)

אגב - איך אתם מצליחים להוסיף תגובה שכוללת גם את הסרטון או התמונה שאליה מגיבים? אני לא מצליחה. מסמן לי בד"כ רק את המשפט ולא תמונות
גוררת עם העכבר ומתאמצת לסמן גם את התמונות.

Lhuna3

Well-known member
ועכשיו הסידרה יוצאת לפגרה של חודשיים
חודשיים??? לעזאזל אז בשביל מה הם הוציאו את ה-5 פרקים האלה, בשביל שנשכח את כל מה שקרה בהם? (לא שקרה בהם כל כך הרבה, אבל באמת זה מעצבן!) דפוקים |שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עם זה אני ממש מסכימה. גם אני ציפיתי לראות אותה נפעמת ורוצה לבחון כל דבר. לא רק העולם, אלא המחשבה שהיא מדברת עם אלים מיתולוגיים.
העניין הוא שזה לא ברור אם הם אלים. כלומר הם מתייחסים אל עצמם בתור אלים. אבל תכלס הם פשוט חייזרים. (מדברים על זה קצת גם בסרטים עצמם)
מה שממש מוזר זה שהם לא חיים על עולם עיגולי כמו שלנו אלא על מין אי מרחף בחלל. מה יוצר שם כוח משיכה?
ורואים שמים נופלים במפל מהשוליים. אז איך כל הזמן יש עוד מים?
דווקא היא תיפקדה סבבה רוב הזמן. לאת'ר לא היתה השפעה עליה, אלא אם כן מישהו נגע בה.
בגלל זה הוא נחשב The MeToo Stone
בלי פרסום חינם לחברות מדיה :cool:
|כן|. די לתירוצים, תראי כבר באפי!!
אנחנו צריכים להקים עמותה שנלחמת בזה שהיא לא רואה באפי.
לרגע הייתי צריך לבדוק אם את חיה תת מימית שנוטים לחשוב שהיא צמח כלשהו.
SC94N.gif

1616684600039.png
that is america's ass
(ותודה על הגיפים)(רגע, השני זה בכלל לא גיף יא רמאית)
כמו שגם עדי|חזיר| כתבה צריך לסמן מעבר אליהם.
לפעמים חייבים גם לזמן איזה משפט אחריהם, אבל אז אפשר למחוק את המשפט העודף מהציטוט.

Lhuna3

Well-known member
פליסיטי שמסתבר שהיא בצוות של החץ ומכירה את בארי ואולי קצת דלוקה עליו (למרות שבסוף הפרק נרמז שהיא יותר מאוהבת באוליבר עצמו) מגיעה לביקור אבל בסוף מבינה שבארי מאוהב באחותו המאמצת, שאבא שלהם כועס עליה כי הוא גילה בפרק שעבר שהיא יוצאת עם השותף שלו.
אז אנחנו גם קצת במחוזות הסבוניה, מסתבר :-D
וזה המקום לציין שהשותף חתיך.
מעצבן אותי שג'ו מתעקש להסתיר מאייריס שבארי הוא הפלאש (שעדיין מכנים אותו בשמות טיפשיים אחרים). כי זה כאילו בטיעון שזה להגן עליה, אבל איך בדיוק זה מגן עליה? כי בארי מעורב בדברים מסוכנים ורדיפה אחרי פושעים, כמו שאבא שלה והחבר שלה ממילא עושים? דווקא בארי יכול להגן עליה הכי טוב, ואם היא תדע שיש לו את היכולת הזאת היא גם תוכל להזעיק אותו לעזרה אם היא תהיה בצרה. וזה פשוט מאוד לא יפה לשקר לה כל הזמן.

גאה בעצמי שזיהיתי את וונת'וורת' מילר למרות שלא צפיתי בנמלטים ושום דבר אחר שלו. אז הוא הנבל שנראה שנשאר איתנו כרגע.
הוא גנב רובה קור שסיסקו בנה בהתחלה בשביל שאפשר יהיה לעצור את בארי, ובארי כועס עליו.
אבל בסוף סיסקו מציל אותו מפני הנבל עם "נשק אבטיפוס של הרובה קור", ודי עצבן אותי שהוא בסוף נתן לנבל ללכת, אבל אז זה היה מצחיק שזה היה שואב אבק :-D (למרות שעדיין אני תחת הרושם שהוא בכל מקרה לא היה יורה בו וזה עדיין טיפה מעצבן.)

שואלת את עצמי כמה זמן יקח עד שנגלה בדיוק מה הקטע של דר' וולס והאם הוא טוב או רע.

למעלה