כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
לא זכרתי שיש לו אחת.בחדשות שלא מפתיעות אף אחד החברה של ג'ונתן נפרדה ממנו (האמת שאני חשבתי שכבר נראה אותה ואז היא תפרד ממנו)
זה היה מהיר.בנתיים ג'ורדן מקבל מכות מטאג שחזר מאוד מהר מה"בית ספר לילדים מיוחדים" וכנראה הבין איכשהו שג'ורדן קשור לזה שהוא קיבל את הכוחות האלו.
קודם כול אני בטוחה שהזאתי מהעיתון תמות עד סוף העונה.בחדשות אחרות הבן של האישה ההיא הופיע ועכשיו אין לה סיבה שיכתבו כתבה נגד מורגן אדג'. אז די ברור שהחליטו להחזיר אותו כדי לבטל את המאמצים של לויס לכתוב כתבה בנושא, מה שלא ממש עובד כי כמובן יש לו כוחות והוא מאבד שליטה בהם וגורם לשריפה. אז הולך לפגוש את העוזרת של אדג' ומקבל סיבוב במכונת כוחות העל.
מאוד הגיוני סך הכל שאחרי שנתת למישהו כוחות על אתה משאיר אותו על תוכנית הטלפון נייד של אמא שלו.
אז באופן מפתיע זאת דווקא העורכת של העיתון שמוצאת אותו. וזה ממש גרם לי לחשוב שיש סיכוי שהיא תמות. אבל מזל כנראה שהיא התקשרה אל לואיס ככה שקלארק שמע.
לא ממש ברור לי למה קלארק רדף אחרי הבחור ולא נשאר לגלות מה הקטע עם המכונה והעוזרת של אדג'. כלומר זה נראה לי כמו דבר בעדיפות. אבל בעצם הגיוני שהוא לא יודע שגם לעוזרת יש כוחות על.
עדיין מוזר שלא ראינו אותו חוזר אל המכונה ההיא כדי לבדוק מה הקטע.
*עוד דבר לא הגיוני זה שקלארק הגיע לשריפה בעיירה אחרי מכבי האש. הוא מצליח להגיע אל גשר מתמוטט בסין לפני שהוא נופל, אבל איכשהו אל שריפה בעיירה שבה הוא גר הוא מגיע באיחור ענק. (יכלו להסביר את זה בכל שהיו רואים שהוא עסוק במשימה אחרת תוך כדי שזה קורה, אבל ראינו שהוא בבית).
אולי הוא הלך וחזר? הקטעים בפלאשבקים נראו מוזרים. כי אם הוא עזב לפני גיל 18 אז איך הוא התקבל לקולג' והלך להיות עיתונאי? ובפלאשבק הראשון בתחילת פרק 1 שהוא מסתובב עם תחתונים על הטייטס הוא אומר שאימא שלו הכינה לו את החליפה. אז אולי הוא רק הלך להקים את המבצר הזה שלו בקוטב וחזר לעיירה?בזמן עבר אנחנו רואים בערך מה הוביל את קלארק לעזוב את סמולוויל. לא ממש ברור לי מה הזמן של זה. כי משווים את זה לכך שג'ונתן רוצה לעזוב. אבל ג'ונתן הוא רק בן 14 (למרות איך שהוא נראה). אז שאלה משמעותית נראהלי היא האם קלארק עזב את סמולוויל אחרי שהוא סיים תיכון (שאז הגיוני שהוא ילך ללמוד באוניברסיטה) או לפני.
אבל נראה שמראים את זה כרגע מאוד משמעותי בחיים שלו. לא ברור כמה זמן אחרי זה הוא בעצם התחיל להיות סופרמן. אנחנו יודגעים שעדיין אין לו את תחפושת סופרמן שלו. אני תוהה אם נראה עוד מהמסע האישי שלו בפלאשבקים בסדרה הזאת. אני לא בטוח למה זה נחוץ.
המממ לא עלה בדעתי שזו אפשרות.אולי קפטן לות'ר לא יודע שקלארק קנט זה סופרמן?
גם לי, אבל זה יהיה ממש ניבלי מצידה, אחרי שהזמינה את ג'ורדן לדייט ועוררה בו כאלו ציפיות.יש לי תחושה רעה שזה יוביל אותנו למצב שעוד כמה פרקים שרה וג'ונתן יתחילו לצאת יחד
אולי קפטן לות'ר לא יודע שקלארק קנט זה סופרמן? אני רוצה עוד מידע על מה שהולך בעולם שלו.
לי היה נראה ברור מהפרק הזה שקפטן לות'ר לא יודע שקלארק הוא סופרמן.המממ לא עלה בדעתי שזו אפשרות.
אני גם רוצה לדעת יותר על היקום שלו.
אני מניח שמה שיהיה זה שהיא וג'ונתן יתקרבו בהתחלה כידידים והיא תנחם אותו בזה שהוא נזרק.זה יהיה ממש ניבלי מצידה, אחרי שהזמינה את ג'ורדן לדייט ועוררה בו כאלו ציפיות.
אז זכותה להחליט שבעצם היא רק רוצה אותו כידיד, אבל להתחיל לצאת עם אח שלו זה די מגעיל.
אבל למה אני כבר מתחילה לכעוס עליה עוד לפני שזה קרה בכלל?מקווה שלא יקרה.
כן, גם זה צפוי מאוד. (למרות שצריך שללואיס יהיה שותף לחקירות עיתונאיות)(אבל אולי זה יחזור להיות קלארק)קודם כול אני בטוחה שהזאתי מהעיתון תמות עד סוף העונה.
העניין הוא שהתקפי הילדותיות של ג'ונתן באים כל הזמן לצד התקפי אצילות גדולים וזה מבלבל. כל רגע הוא שניה אחת מעוצבן וערירי על כך שג'ורדן בקבוצת פוטבול ורגע אחד תומך בו לחלוטין.הקטעים עם הדרמות של הילדים היו בסדר. אבל כבר נמאס לי מהתקפי הילדותיות של ג'ון והעובדה שהם בני 14(ילדים בגיל הזה כבר מצליחים להשיג אלכוהול?) והם מתנהגים כמו בני 17.
אני חושב שכשקלארק סיפר על זה אז לואיס הוסיפה שאחרי שהוא עזב את סמולוויל הוא אף פעם לא חזר לגור בה.אולי הוא הלך וחזר? הקטעים בפלאשבקים נראו מוזרים. כי אם הוא עזב לפני גיל 18 אז איך הוא התקבל לקולג' והלך להיות עיתונאי? ובפלאשבק הראשון בתחילת פרק 1 שהוא מסתובב עם תחתונים על הטייטס הוא אומר שאימא שלו הכינה לו את החליפה. אז אולי הוא רק הלך להקים את המבצר הזה שלו בקוטב וחזר לעיירה?
חוץ מזה שראינו שברגע שהוא קלט שסופרמן טס באזור הוא ניסה לירות עליו טיל. אם הוא היה יודע שקלארק הוא סופרמן אז הוא היה מוצא הזדמנויות הרבה יותר טובות.
ואם כבר: למה המכ"מ הזה שלו לא מזהה את קלארק ביום יום אלא רק שהוא סופרמן? ולמה הוא לא תקף אותו עוד קודם?אבל מה בדיוק הייתה התוכנית שלו? אם טיל לא הורג את סופרמן (כמובן והוא אמור לדעת את זה) אז מה גורם לו לחשוב שיהיה לו יותר מזל עם אקדח.
היה קטע בפרק שהוא כעס על קלארק שהוא הסכים שג'ורדן ימשיך להיות בקבוצת פוטבול, אבל הוא זה ששיכנע את קלארק לתת לג'ורדן להשאר שם.
כן, אבל שיעזוב את קלארק בשקט, הוא עושה מעל ומעבר כדי להיות הוגן כלפיי שני הבנים. הוא לא חייב פעם בפרק לצאת על קלארק על זה שהכול באשמתו(זה שהוא סופרמן? זה שהוא ולויס הביאו יחד ילדים?) ולרחם על עצמו.אבל תכלס לפחות זה שהוא מתנהג באופן הפכפך וילדותי זה מתאים למישהו בן 14.
ואז הכוחות שלו יתפוצצו עוד פעם והוא יהרוג את שרה או את ג'ונתן בטעותואז יהיה איזה קטע שבו שניהם בסכנת חיים ובלהט הרגע הם יתנשקו, אבל ג'ורדן יראה את זה (או שהוא יגלה אחר כך)
הגיע הזמן לסדרה הכי פופולרית של הפורום
במקביל קפטן לות'ר מגיע לסמולוויל ונראה שזה בגלל שהוא יודע שלואיס ליין קשורה אל סופרמן, אם כי הוא לא יודע כיצד.
הוא מדבר איתה והוא מציג את עצמו בזהות בדויה ואורמ שהוא רוצה לעזור לה בחקירה של אדג'. מעניין שהם בעצם מדברים על לקס לות'ר של העולם הזה (למי שלא יודע לקס לות'ר של העולם הזה הוא דמות חשובה בסדרה סמולוויל בזמן זה)(והוא לבן). האמת שאני תוהה אם הוא גם לקס לות'ר או שיש לו שם פרטי אחר.
הקטע הממש מפתיע הוא הגילוי בסוף שבעולם שלו הוא היה נשוי אל לואיס ליין.
כן, אתה צודק, התכוונתי לסופרגירל.בסדרה סמולוויל ? התכוונת להגיד בסדרה סופרגירל ?
ועכשיו הסידרה יוצאת לפגרה של חודשיים ובמקומה נקבל את העונה השישית של סופרגירל ואני לא ממש מחכה לזה כי העונה החמישית הייתה זבל.
למה בעצם הוא נחשב גרוע? לא ראיתי בו משהו חריג לרעהיאיי. אני חושבת שהוא נחשב הכי גרוע בMCU וזה די נכון אבל אני אוהבת אותו הרבה יותר מסרטים שנחשבים טובים יותר.
נכון, אבל בסדרות/ סרטים האלה תמיד יש מישהו עם טכנולוגיה סופר מתחוכמת. זה דווקא היה מהדברים שנראים לי מאוד הגיוני לעולם הזה.בעיקר מגוחך לי שג'יין ואריק סלוויג הצליחו לפתח מכשירים טכנולוגיים שיכולים ככה לשלוט בעניינים של ההתכנסות והפתחים בין העולמות, ולעזור לנצח בסוף את מלאקית'...לא משנה כמה זמן הם חקרו את זה זה לא הגיוני שהם השיגו אפילו את הידע הדרוש
עם זה אני ממש מסכימה. גם אני ציפיתי לראות אותה נפעמת ורוצה לבחון כל דבר. לא רק העולם, אלא המחשבה שהיא מדברת עם אלים מיתולוגיים.ג'יין לא מספיק נדהמת בעיני מלהגיע בפעם הראשונה לעולם אחר (עם כל הכבוד לזה שהיא כבר ידעה שיש כאלו, זה לא אותו דבר).
[ואויש אין לי כוח לקנאה מעצבנת ופאתטית בינה לבין סיף, בבקשה תנו לפחות לסיף להיות דמות נשית נורמלית בלי להיות מאוהבת בגיבור.]
(רק שוב המשחק או הבימוי של ג'יין בעייתי לי קצת. היא רגועה מידי ביחס לבת אנוש וסכנת המוות שהיא נמצאת בה במשך כל הסצינה הזאת והקרב שלהם שם איתו.)
דווקא היא תיפקדה סבבה רוב הזמן. לאת'ר לא היתה השפעה עליה, אלא אם כן מישהו נגע בה.היא לא חצי מתה בכל הסצנות האלה? עד שמוציאים ממנה את האת'ר?
נכון. הנבל היה דמות מאוד משנית וכל התפקיד שלו הסתכם בלגרום לתו'ר ולוקי להתאחד שוב. ובאמת חבל מאוד על כריטופר אקלסטון (שגם היה דוקטור פנטסטי, ואני עדיין מתבאסת שהוא סיים את העונה שלו בלי אהבה לסדרה)הדבר העיקרי שהוא לוקה בו זה שהנבל של הסרט לא מעניין בכלל. ותכלס פשוט הסרט בקושי טורח להראות משהו איתו. זה ממש ביזבוז של השחקן המעולה כריסטופר אקלסטון. כנראה שהיה אמור להיות יותר ממנו, אבל זה נחתך כי רצו להתמקד יותר בלוקי.
אני לא הצלחתי לנחש ודי קפצתי בהפתעה. למרות שזה באמת היה סביר כי דובר על הניסויים שערכו עליו בסרט הראשון (וגם עח"ו כבר אמרה לך שיש היכרות עם באקי להמשך, אז הייתי צריכה לחשוב על זה לבד...) אבל לא עליתי על זה. וגם הסצינה במוזיאון נראתה לי יותר כנוסטלגיה מאשר הכנה למה שיקרה.אני ניחשתי שחייל החורף זה הוא מהרגע הראשון שראו אותו עם המסכה, כי זה היה ממש אחרי שהזכירו לנו את באקי במוזיאון, אז זה היה קצת שקוף.
יס יס יס!וסטיב מהמםונטשה מהממת
והסצנות שלהם בקניון!! ובאקי מהמם
וסצנת המעלית!!!
אני מאוד אוהבת סצינות מכות, כי מבחינתי זה כמו ריקוד. אני מאוד אוהבת כוריאוגארפיה טובה, והעובדה שאין שפירצים של דם וכאלה, הופך את זה למאוד מאוד יפה (זאת אחת הסיבות שאני לא אוהבת סרטים של טרנטינו ושהתבאסתי מהסדרה into the badlands - [בין היתר. היא גם היתה לא מספיק טובה])מה מעניין באנשים הולכים מכות? אני מתה משעמום בסצינות האלה, אם אין בהן משהו מיוחד או מרהיב. (מה שכן, רואים שזה סרטים לכל המשפחה ואין צורך לחשוש מאלימות ממש מזעזעת מבחינה גרפית.)
הוא עשה את זה כמה פעמים וזה היה מרהיב!וגם הוא [באקי] מסובב את הסכין מגניב.
וגם אני אוהבת לראות את נטשה נלחמת כי אני אוהבת נשים לוחמות.
כן להכל! והפאן- ארט ששמת שם מהמםואני אוהבת הקשר בין סטיב לבאקי חוצה עשורים של מחיקת מוח. (איך סטיב מאבד ריכוז לחלוטין ברגע שהוא מגלה שזה באקי עד כדי כך שהם נתפסים. את זה שבאקי מתעקש "הכרתי אותו"!!) ובסוף שסטיב מסרב להלחם בו גם במחיר שבאקי יהרוג אותו כי זה באקי שלווהוא אומר לו "אני איתך עד דה אנד אוף דה ליין", וזה מצליח לערער את באקי מספיק כדי לא להרוג אותו גם כן, ולהציל אותו ככשניהם נופלים למים. ובהמשך כפי שראינו אחרי הכתוביות ללכת למוזיאון להתחיל לגלות חזרה מי הוא). [גם זה שיפ מבחינתי אפילו יותר, אבל מארבל פחדנים מידי בשביל שקפטן אמריקה יהיה גיי
גם אני אהבתי, אבל אני שמחה שהוא לא מקלל. מביא לי קריזה לשמוע fuck על כל ההטיות שלו בכל מילה שניהוגם אני אוהבת את סמואל אל ג'קסון רב עם מכונית ("מה כן תקין??" "המזגן עובד בצורה תקינה") זה שהוא לא יכול לקלל בסרטים האלה זה כזה מחדל.
בדיוק. נראה לי שבין היתר כי יש בו עלילה עם קצת יותר בשר ויש יותר מקום גם לפוליטיקה שמאחורי הקלעים של העולם הזהלגבי קפטן אמריקה 2 - הסרט פשוט עשוי מעולה מבחינת מתח וריגוש
יאסס מהסרטים האהובים עליי ביותר של מארוולאני שוקלת לאהוב אותך יותר מלונה בגלל זה.
פי!!
זה גם בין הסרטים האהובים עלי
היה בו הכל. עלילה, קומדיה, אקשן וכריס אוונס וסבסטיאן
כן נו, זה גם מה שאמרתי על הנוקמים. לא חבל על כל הכספים שהושקעו בפיתוח המכשירים, הבניינים...?הבעיה שלי עם הסרט הזה היא, קיבינימט, למה כל כך הרבה הרס רכוש?
תמיד אהבתי. אפילו כתבתי כאן על into the badland ו - warrior, שהבסיס של שתיהן הוא אומנויות לחימה.מי ידע שמילי כל כך נהניית מסרטי מכות
זה לגבי קולסון - ידעתי שהיתה לו סדרה אחר כך ולכן לא חשבתי שהוא מת באמת. גם בעקבות השיחה של ניק פיורי עם העוזרת הזאת שלו מאיך פגשתי את אמא שלך, כשהיא אמרה לו שהקלפים נמצאו בכלל בלוקר ולא עליו, חשבתי שהוא כנראה לא מת אלא נפצע קשה ופיורי מנסה להשתמש בזה כדי לדחוף את הנוקמים לפעולה. ממש ציפיתי לראות אותו בסרטים הבאים.היה לו גם תפקיד יחסית גדול יותר באיירון-מן 2. חוץ מזה אנשים אהבו אותו כי הוא היה סוג של חיבור בין הסרטים.
ואגב, משהו שהוא ספוילר, אבל לא לסרטים
אוקיי, זו לא באמת שאלה קשה, אבל התלבטתי אם לענות כדי לא לחפצן גברים ולהיות סוג של P.C. מצד שני, אם לגברים מותר וזה אפילו נחשב מגניב, אז שיקצפו לי, והנה אני הולכת לחפצן להנאתי.אבל רגע @מילי08 את צריכה גם לענות על השאלה מי הכריס היותר שווה:
אוונס (קפטן אמריקה) או המסוורת' (ת'ור)?
ראיתי פעם את הסרט (עכשיו אני אצפה שוב כחלק מהסדרה) וראיתי שהוא פיתח לעצמו גוף יפה, אבל אין מה לעשות - הוא תמיד יישאר אנדי החמוד והצ'אבי(יש גם את פראט, אבל לגביו תתני אינפוט אחרי הסרטים של שומרי הגלקסיה).
דינג דינג דינג!! תשובה נכונהכריס המסוורת' לוקח בגדול כי הגוף שלו זו יצירת אומנות, והו, כמה שבא לי להתעלף בזרועותיו כמו איזו סקרלט אוהרה חסרת אישיות
אז את MORTAL KOMBAT תראי ,נכון?, הסרט...שיוצא בחודש הבא, ברור לי שאת יודעת על זה!כן נו, זה גם מה שאמרתי על הנוקמים. לא חבל על כל הכספים שהושקעו בפיתוח המכשירים, הבניינים...?
תמיד אהבתי. אפילו כתבתי כאן על into the badland ו - warrior, שהבסיס של שתיהן הוא אומנויות לחימה.
אבל תראו, למדתם עלי משהו חדש![]()
יאאא איזה כיף לך שלא ידעת.אני לא הצלחתי לנחש ודי קפצתי בהפתעה. למרות שזה באמת היה סביר כי דובר על הניסויים שערכו עליו בסרט הראשון (וגם עח"ו כבר אמרה לך שיש היכרות עם באקי להמשך, אז הייתי צריכה לחשוב על זה לבד...) אבל לא עליתי על זה. וגם הסצינה במוזיאון נראתה לי יותר כנוסטלגיה מאשר הכנה למה שיקרה.
אבל לפעמים אני תמימה בקטע מפגר.
אני לא מתה על סצנות מכות אלא אם באמת הכירוגורפיה טובה.אני מאוד אוהבת סצינות מכות, כי מבחינתי זה כמו ריקוד. אני מאוד אוהבת כוריאוגארפיה טובה, והעובדה שאין שפירצים של דם וכאלה, הופך את זה למאוד מאוד יפה (זאת אחת הסיבות שאני לא אוהבת סרטים של טרנטינו ושהתבאסתי מהסדרה into the badlands - [בין היתר. היא גם היתה לא מספיק טובה])
וואי מילי מה זה ההסכמה הזאת בינינו פתאום????כן להכל! והפאן- ארט ששמת שם מהמם![]()
טוב לי זה לא מפריע, ובטח לא מסמואל אל ג'קסון. הוא הפך את המילה מאדרפאקר לאומנות.גם אני אהבתי, אבל אני שמחה שהוא לא מקלל. מביא לי קריזה לשמוע fuck על כל ההטיות שלו בכל מילה שניה
בדיוק. נראה לי שבין היתר כי יש בו עלילה עם קצת יותר בשר ויש יותר מקום גם לפוליטיקה שמאחורי הקלעים של העולם הזה
כנראההמשיח אמור להגיע?
אה הקטע בזה היה אכן לדחוף אותם לפעולה אבל כאילו הרעיון הוא שפיורי לקח את הקלפים מהלוקר ושם עליהם דם בשביל האפקט שזה טיפה לרמות אותם.זה לגבי קולסון - ידעתי שהיתה לו סדרה אחר כך ולכן לא חשבתי שהוא מת באמת. גם בעקבות השיחה של ניק פיורי עם העוזרת הזאת שלו מאיך פגשתי את אמא שלך, כשהיא אמרה לו שהקלפים נמצאו בכלל בלוקר ולא עליו, חשבתי שהוא כנראה לא מת אלא נפצע קשה ופיורי מנסה להשתמש בזה כדי לדחוף את הנוקמים לפעולה.
אוקיי, זו לא באמת שאלה קשה, אבל התלבטתי אם לענות כדי לא לחפצן גברים ולהיות סוג של P.C. מצד שני, אם לגברים מותר וזה אפילו נחשב מגניב, אז שיקצפו לי, והנה אני הולכת לחפצן להנאתי.
כריס המסוורת' לוקח בגדול כי הגוף שלו זו יצירת אומנות, והו, כמה שבא לי להתעלף בזרועותיו כמו איזו סקרלט אוהרה חסרת אישיות. וזה שהוא אוסטרלי בכלל נותן לו קרדיט כי האוזים מהממים. הבעיה היחידה היא שאני לא אוהבת בלונדינים. זה קצת מוריד לי. אבל הוא כל כך שווה שאני יכולה להתעלם מהשיער.
I KNOW!!!כריס אוונס נמצא מאוד מאוד צמוד אליו, בעיקר בגלל הישבן האלוהי שלו. היו כמה סצינות שעצרו לי את הנשימה
![]()
![]()
הלוואי שהיה נשאר אנדי החמוד והצ'אבי.ראיתי פעם את הסרט (עכשיו אני אצפה שוב כחלק מהסדרה) וראיתי שהוא פיתח לעצמו גוף יפה, אבל אין מה לעשות - הוא תמיד יישאר אנדי החמוד והצ'אבי
בשלב שהתחלתם לדבר על הסדרה כבר ידעתי שאני אצפה בסרטים אז נכנסתי רק כדי לסמן את השרשור כנקרא אבל לא קראתי כלום! ואז לא ידעתי שזה באקי בסדרה(אבל איך לעזאזל? לייק: שם הסרט זה חייל החורף, מדברים על דמות מסתורית בשם חייל החורף, ומצד שני אנחנו חופרים פה על סדרה בשם "פאלקון וחייל החורף" עם באקי. איך זה לא התחבר לך?)
ודווקא אני אוהבת מאד סרטים של טרנטינו למרות הדם האינסופי.
טוב לי זה לא מפריע, ובטח לא מסמואל אל ג'קסון.
איזו הסכמה?!ואי מילי מה זה ההסכמה הזאת בינינו פתאום????
אני יודעת. אבל ניסיתי להיות הוגנת מגדרית. רק שאז הבנתי שׁהוֹגְנוֹת מגדרית אמורה לכלול ריור על גברברים שווים1. בשביל לחפצן גברים הקמנו את הפורום הזה.
אני יכולה לראות את זה.2. כריס המסוורת' זה האובייס. גם אני אהבתי אותו יותר בהתחלה. אבל באוונס יש משהו יותר כובש שלוקח קצת יותר זמן לראות אבל אז מתאהבים חזק יותר![]()
וואלה? האמת שבחיפושים אחרי תמונות וגיפים מתאימים ראיתי באמת איזו כתבה עליו. כלומר על התחת שלו.לא סתם קוראים לו התחת של אמריקה! (באמת, את תגיעי לשם. לגמרי חזית את העתיד)
הלוואי שהיה נשאר אנדי החמוד והצ'אבי.
טוב שאיזנת את זה. לרגע הרגשתי כמו שדילן מרגישה כשהיא מסכימה עם ניק בטעותאיזו הסכמה?!
![]()
אוי כן זה תיאור טוב.אני יכולה לראות את זה.
fuck - המסוורת'
marry - אוונס
גוררת עם העכבר ומתאמצת לסמן גם את התמונות.אגב - איך אתם מצליחים להוסיף תגובה שכוללת גם את הסרטון או התמונה שאליה מגיבים? אני לא מצליחה. מסמן לי בד"כ רק את המשפט ולא תמונות
חודשיים??? לעזאזל אז בשביל מה הם הוציאו את ה-5 פרקים האלה, בשביל שנשכח את כל מה שקרה בהם? (לא שקרה בהם כל כך הרבה, אבל באמת זה מעצבן!) דפוקיםועכשיו הסידרה יוצאת לפגרה של חודשיים
העניין הוא שזה לא ברור אם הם אלים. כלומר הם מתייחסים אל עצמם בתור אלים. אבל תכלס הם פשוט חייזרים. (מדברים על זה קצת גם בסרטים עצמם)עם זה אני ממש מסכימה. גם אני ציפיתי לראות אותה נפעמת ורוצה לבחון כל דבר. לא רק העולם, אלא המחשבה שהיא מדברת עם אלים מיתולוגיים.
בגלל זה הוא נחשב The MeToo Stoneדווקא היא תיפקדה סבבה רוב הזמן. לאת'ר לא היתה השפעה עליה, אלא אם כן מישהו נגע בה.
בלי פרסום חינם לחברות מדיהיס יס יס!
אנחנו צריכים להקים עמותה שנלחמת בזה שהיא לא רואה באפי.. די לתירוצים, תראי כבר באפי!!
לרגע הייתי צריך לבדוק אם את חיה תת מימית שנוטים לחשוב שהיא צמח כלשהו.גם אני אהבתי, אבל אני שמחה שהוא לא מקלל. מביא לי קריזה לשמוע fuck על כל ההטיות שלו בכל מילה שניה
that is america's assכריס אוונס נמצא מאוד מאוד צמוד אליו, בעיקר בגלל הישבן האלוהי שלו. היו כמה סצינות שעצרו לי את הנשימה
![]()
![]()
כמו שגם עדיאגב - איך אתם מצליחים להוסיף תגובה שכוללת גם את הסרטון או התמונה שאליה מגיבים? אני לא מצליחה. מסמן לי בד"כ רק את המשפט ולא תמונות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.