דיוני סדרות #32

keren or5

Well-known member
וכאילו לא הספיק לנו מפח הנפש מהגילויים החדשים על ג'וס, עכשיו יוצאים גילויים ממש מגעילים על ארז דריגס, שיצר ושיחק בחזרות יחד עם נועה קולר. אוף. זה ממש עשה לי בעעע ;-(

didalf

Well-known member
חחחח מסקרן אותי לראות רק בשביל זה
חחח גם עם מו בזואי הם מסתבכים. לרוב מתרגמים נקבה אלא אם מישהו מתייחס אליו בלשון זכר.

*אגב, הבחור השני בתמונה הוא האח של אשתו של ברנדון שלג'וד היה קשר קצר איתו.
מי זה ברנדון? אני לא כזה זוכרת הרבה מהסדרה הזאת סה"כ ראיתי ביוטיוב פעם קו עלילה שלהם שהבאת לי.

בכל מקרה אם הם חוזרים להיות יחד אני ארגיש חובה לראות מטעמי נוסטלגיה
חחח תראה סרטונים אתה לא חייב לראות את כל הסדרה.

nerdkey treky

Active member
לטעמי אין בה עודף ישבנים :p גם ב"ילדי האנרכיה" הייתה כמות די זהה/אף יותר של עירום וסקס...
ילדי האנרכיה סדרה שמאוד אהבתי, אין שם כמעט בכלל חשיפה של ישבנים. כנראה אתה לא שם לב אם זה לא מפריע לך, לגיטימי. לי זה מאוד מציק אז רואים שהם מגזימים. לא ראיתי את "ממלכה"

snirf

Active member
ילדי האנרכיה סדרה שמאוד אהבתי, אין שם כמעט בכלל חשיפה של ישבנים. כנראה אתה לא שם לב אם זה לא מפריע לך, לגיטימי. לי זה מאוד מציק אז רואים שהם מגזימים. לא ראיתי את "ממלכה"
בכלל? אז כנראה נשכחו ממך לא-מעט סצינות סקס נועזות ועירום של השחקן הראשי :ROFLMAO:
הזכרון שלי טרי יותר כי צפיתי בה לפני כשנתיים אאל"ט

nerdkey treky

Active member
בכלל? אז כנראה נשכחו ממך לא-מעט סצינות סקס נועזות ועירום של השחקן הראשי
"אין שם כמעט בכלל" זה מה שכתבתי. צ'ארלי הנמן חושף את הישבן שלו, אבל לא כל כך הרבה, ביחס לקרייג בסדרה של הישבנים (כלומר חיות). בילדי האנרכיה לא כל הגברים חשפו את הישבן, בעוד בממלכת החיות אפילו המבוגר חשף את ישבנו! וזה אומר די הרבה, אנחנו מדברים פה על סדרה עם 7 עונות לעומת 4. להראות כזה יחס, זו פשוט הגזמה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
"אין שם כמעט בכלל" זה מה שכתבתי. צ'ארלי הנמן חושף את הישבן שלו, אבל לא כל כך הרבה, ביחס לקרייג בסדרה של הישבנים (כלומר חיות). בילדי האנרכיה לא כל הגברים חשפו את הישבן, בעוד בממלכת החיות אפילו המבוגר חשף את ישבנו! וזה אומר די הרבה, אנחנו מדברים פה על סדרה עם 7 עונות לעומת 4. להראות כזה יחס, זו פשוט הגזמה.
רק שיהיה לך ברור שבגללך יש לנו כאן שיחה על ישבנים.
סמורף היא ענקית! לגמריי הדמות האייקונית של הסדרה
לחלוטין
אני גם אוהב את הדמות של ג'יי...דווקא כל השינויים (המתבקשים) שהוא עבר לאורך העונה הם הגיוניים
אני גם חושב שהשינויים שהוא עבר הגיוניים וראינו אותו עובר אותם וזה היה מרתק.
הבעיה של אלמוג איתו היא שג'יי ממעט להפגין רגשות באופן חיצוני בולט. אבל אני אהבתי את איך שהוא שומר הרוב בפנים.
וכמובן אהבתי את העלילה הגאה של דארן, ובכלל- יש לו דמות מורכבת ומעניינת (כמובן שהרבה יותר מחמיא לו הלוק הקצר כמו בעונה 4, מאשר השיער הארוך שהיה לו בעונה 3 אאל"ט).
נראה לי שהתבלבלת לגבי השיער של דארן. בעונה 1 הוא היה בערך באורך של הכתפיים.
בעונה 2 הוא התארך למעבר לכתפיים והאמת שאהבתי את זה יותר בסופו של דבר.
בעונה 3 הוא קיצר משמעותי וזה היה מאוד יפה

ואז בעונה 4 התארך לו בערך לאורך שהיה לו בעונה 1, אבל איכשהו זה לטעמי נראה עוד פחות טוב מאשר אז
בא לי האמת שיהיה לו בן זוג חדש...סיפור חדש ומעניין יותר ושאדריאן יכנס לכלא:sneaky:
מה יש לך נגד אדריאן?
אם הוא כן יכנס לכלא אז אני מקווה שדארן ישלם על הגנה עבורו כמו שעשו עבור סמרף בעונה 3. כי אחרת גורלו של אדריאן שם יהיה די מר כנראה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וכאילו לא הספיק לנו מפח הנפש מהגילויים החדשים על ג'וס, עכשיו יוצאים גילויים ממש מגעילים על ארז דריגס, שיצר ושיחק בחזרות יחד עם נועה קולר. אוף. זה ממש עשה לי בעעע ;-(
אוי :-(
עוד אחד.
אבל עד כמה שזה אולי ציני או משהו לגלות משהו כזה על ארז דריגס, שלא הייתי אפילו מודע לקיומו לפני כמה חודשים, זה יורת כמו סטטיסטיקה. כלומר כמו לשמוע על עוד מישהו שנהרג בתאונת דרכים. טכנית כל מקרה הוא טרגי באותה מידה, אבל זה משהו אחר כשאתה מרגיש מחובר לאדם. ואומנם זה לא שהכרתי את ווידון אישית, אבל הוא כן היה אדם שהערצתי והערכתי.

מה שמעניין לגבי ארז דריגס זה שחלק מהעניין הוא שהוא לא רק מודע לזה, ולכך שהוא לא בסדר, אלא התייחס לזה בתוכן של הסדרה. לא שזה מספיק, אבל זה כן משהו מעניין. זה מרגיש לי טוב יותר לפחו ממישהו שמציג את עצמו כפמניסט גדול.

*אגב, אם יתגלה בשלב כלשהו משהו כזה על טום הולנד אני כנראה אחפור בור ואשב בו שבוע.

dilia snake

Well-known member
אני באמת רוצה לדעת מה עובר בראש למי שחושב שסקסטינג לנערה בת 16-17 זה בסדר.

Lhuna3

Well-known member
אני רק שמחה שהספקתי לצפות בחזרות לפני שהסיפור הזה יצא, וככה יכולתי להינות מהסדרה המעולה הזאת (שאם הייתי צופה בה עכשיו היא כבר היתה נהרסת לי לגמרי).
הוא נשמע ממש דפוק (וכבר פורסם שעונה 2 שתוכננה, תהיה בלעדיו, אם תהיה. אישית לדעתי כבר עדיף שלא תהיה.)

מילי08

Well-known member
שמעתי אבל עוד לא קראתי. ייאוש.
ואנשים עדיין לא מבינים למה צריך תנועה כמו מיטו.
ואומנם זה לא שהכרתי את ווידון אישית, אבל הוא כן היה אדם שהערצתי והערכתי.
ממש מסכימה. אצל ווידון הסטירה כואבת יותר כי הוא נחשב לאייקון של נשים ושל גיקים ושל דחויים, ובסוף מתברר שהוא פועל להיפך לגמרי ממה שהוא משדר
*אגב, אם יתגלה בשלב כלשהו משהו כזה על טום הולנד אני כנראה אחפור בור ואשב בו שבוע.
מקווה בשבילך ובשביל העולם שזה לא יקרה |נחמה|
בשבילי זה דיוויד טננט.
כנ"ל
מאחלת בשבילנו שזה לא יקרה |נחמה|
אני באמת רוצה לדעת מה עובר בראש למי שחושב שסקסטינג לנערה בת 16-17 זה בסדר.
:-0
:-[
בכלל? אז כנראה נשכחו ממך לא-מעט סצינות סקס נועזות ועירום של השחקן הראשי :ROFLMAO:
שנאתי ואני עדיין שונאת את הסדרה הזאת ברמת רפלקס הקאה רק מלחשוב עליה, אבל אני יכולה להעיד שבהחלט לא חסכו שם
:-D ניק, יש כאן גיוון. למה לדבר רק על הקאות? אנחנו מולטי- פורום שעוסק בשלל נושאים

nerdkey treky

Active member
כן.... זה ברור לי :cry:
אגב, אם יתגלה בשלב כלשהו משהו כזה על טום הולנד אני כנראה אחפור בור ואשב בו שבוע.
בשבילי זה דיוויד טננט.
בשבילי זה יו ג'קמן
אני ניסיתי לצפות בחזרות אבל לא אהבתי את זה. קראתי כותרת על הסדרה עם השחקן, לא ידעתי מי זה, חזרות לא עניינה אותי, חשבתי שזה בכלל ליהוק, לא הטרדה (כי הכותרת לא הייתה כזו, מעניין שפה לא יוצאים בכותרת נרגשת).
ניק, יש כאן גיוון. למה לדבר רק על הקאות? אנחנו מולטי- פורום שעוסק בשלל נושאים
בדיוק ככה!

Aranel Nenharma

Well-known member
ובעיקר לא נעים להגיד שזה היה קצת מתיש|מובך|
I'm with you sister. זה היה מתיש וגם הרגיש קצת מאולץ.
כמו שיש המון סדרות שהכניסו את הקורונה אז גם פה הכניסו את עניין הגזענות שהוא נושא חם עכשיו בארהב וזה לא זורם עם הסדרה.
מה גם שרק אני מרגישה שלא היה גזענות כלפי סיימון, כאילו דני קידם אותך להיות ראש יחסי הציבור של החברה בפרק הקודם נטו על בסיס הרעיון המקצועי שסיימו הציע, כלומר דני לא ראה את צבע עור ונתן לו קידום ענק בגלל הכישרון.
וגם אתה לא אמור להיות דבר גדול עכשיו בחברה, אתה לא הדובר של החברה (או שלא הבנתי משהו) וגם למה אתה עדיין תחת זואי, זה מרגיש כאילו התפקיד שלך זה להיות ראש מחלקה בפני עצמה וסיימו ישירות תחת דני.
אולסו האם טובין גיי? האם זה בעייתי מבחינתי להניח את זה על מי שרואה קוויר איי?
גם לי הייתה הרגשה כזו, למרות שאני די בטוחה שכתוביות של יס בהווטיס כתבו חתיכים. האם יס יודע משהו שאנחנו לא או האם יס בעלי דעה קדומה
קצת שמחתי אבל מזה שנוצר מצב מאוד לא נעים בינה ובין סיימון והוא כועס עליה... כי זה מנוגד לרעיון שהם יחזרו להיות יחד
חחחחח אני שמחה שאנחנו באותו בראש
למרות שבנתיים נראה שדי שכחו מזואי וסיימון
ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל היה מוזר לא לראות את המשפחה של זואי בכלל
באיזו שלב גם הרגשתי שחסר לי איזה שירה וריקוד גרוע (איך האח הרס את I want to break free)
לא זכרתי שהייתה ביניהם כזאת יריבות אבל8-*
אני גם לא זכרתי, איך מקס פוטר בכלל? אני זוכרת שהוא פוטר ואז זואי הצליחה להחזיר אותו והוא החליט להתפטר אבל לא זוכרת מה הוביל לזה
בתקווה שאחרי ההפסקה יס ישדרו בקצב ארה"ב ושאני לא אהיה בפיגור אחריכם

didalf

Well-known member
I'm with you sister. זה היה מתיש וגם הרגיש קצת מאולץ.
שמחה שמסכימים אותי ואני לא יוצאת פה רעה:-D
כמו שיש המון סדרות שהכניסו את הקורונה אז גם פה הכניסו את עניין הגזענות שהוא נושא חם עכשיו בארהב וזה לא זורם עם הסדרה.
לפחות קורונה אין פה|מזיע|

מה גם שרק אני מרגישה שלא היה גזענות כלפי סיימון, כאילו דני קידם אותך להיות ראש יחסי הציבור של החברה בפרק הקודם נטו על בסיס הרעיון המקצועי שסיימו הציע, כלומר דני לא ראה את צבע עור ונתן לו קידום ענק בגלל הכישרון.
וגם אתה לא אמור להיות דבר גדול עכשיו בחברה, אתה לא הדובר של החברה (או שלא הבנתי משהו) וגם למה אתה עדיין תחת זואי, זה מרגיש כאילו התפקיד שלך זה להיות ראש מחלקה בפני עצמה וסיימו ישירות תחת דני.
תכלס ותכלס|כן|

גם לי הייתה הרגשה כזו, למרות שאני די בטוחה שכתוביות של יס בהווטיס כתבו חתיכים. האם יס יודע משהו שאנחנו לא או האם יס בעלי דעה קדומה
אם יס אמרו זה עובדה|פטיש|:-D

אני גם לא זכרתי, איך מקס פוטר בכלל? אני זוכרת שהוא פוטר ואז זואי הצליחה להחזיר אותו והוא החליט להתפטר אבל לא זוכרת מה הוביל לזה
אממממ נראה לי הוא עבר לקומה 6 עם אנג'ליקה ואז ליף נפגע מלורליי והוא גם עבר לקומה 6 אבל המשיך להעביר קוד לטובין ואז הוחלט במקום שהם יתחרו הם יעבדו על זה ביחד ואנג'ליקה ולורליי שרו שיר מרגש על חברות ואז אנג'ליקה פיטרה את מקס. אבל ליף זה שהעביר אז למה פיטרה את מקס? נראה לי כי מקס כאילו היה הראש צוות שלא ולא ראה שזה קורה תחתיו או משהו כזה|תוהה|

keren or5

Well-known member
אמנם נכון שלא הכרתי את ארז עד לפני שחזרות התפוצצה, אבל כ"כ אהבתי את חזרות, וכן, גם את הדמות שלו שם, ועוד יותר את הדמות של עופר שכנראה מבוססת על החיים האמיתיים של ארז, שזה באסה רצינית. לא הייתה תופעה כמו חזרות בארץ- אני חושבת אולי ever. שתוכנית מסוג זה מתפוצצת בצורה כזאת, ושהיא גם טובה, ומעניינת, וזה סופר הורס אותה, ואני לא אוכל לראות פרקים שלה אותו דבר. ראיתי מישהו כותב בפייסבוק- חזרות הייתה אחד הדברים הטובים של 2020, וגם את זה לקחו לנו :-(

אה, עוד משהו שדווקא עשה את זה לי אישית יותר קשה, שזה בארץ זה איכשהו מרגיש אחר. את הפוסט הראשון של הבחורה שכתבה עליו ראשון, אז זאת מישהי שאני עוקבת אחריה בפייסבוק, אמנם לא מכירה אותה אישית, אבל אוהבת את הפוסטים שלה, ופתאום כשהיא פרסמה את זה לפני איזה שבועיים בערך, ממש עשה לי עצוב.

אה, ועוד שוני שנזכרתי בו- ג'וס לא שיחק בשום דבר שהוא יצר, אבל ארז שיחק בסדרה, אז יותר קשה לראות שוב סצנות מסדרה שאהבת עם שחקן שהתגלה ככה, מאשר רק לדעת שהיוצר חרא, אבל לפחות לא רואים את הפרצוף שלו כשרואים את הסדרה/סרט ויןתר קל להדחיק ולשכוח ממנו ולהתעמק ביצירה.

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
ראיתי היום רק את MED ו-FIRE למרות שבד"כ אני רואה PD ראשונה, אני אצרף אותה לפה מחר יחד עם המחשבות על SVU, כי גם ככה אני פורקת פה לבד בחושך ובת'כלס כולן שייכות לאותו יקום טלוויזיוני אז למה להעמיס עוד על השרשור.

טכנית ראיתי אותה שנייה.

ידעתי לשקרוז יש בן, ואני אומרת כבר מעכשיו שלילד יקראו בריאן/אוטיס.

ידעתי גם מראש שהשריפה ההיא הייתה נגד הומלסים באופן כללי. אני אומרת לכם שאני סתם מתבזבזת פה בארץ, אני צריכה ללכת ללוס אנג'לס/ניו יורק ולהתחיל לעבוד שם על סדרות, עם כול הניסיון שכבר צברתי בעשור האחרון בצפייה בכול הסדרות האלו חבל שאף אחד לא יעשה עם זה כלום.

ריטר, למה אתה מחבק אותה? לא רק כי קורונה, היא הומלסית אתה יודע איזה ריח בטח יש לה? איכ.

ברט:rolleyes:.

לצאת עם בחור שאבא שלך לא רוצה מאחורי הגב שלו זה נורמלי בגיל 16, לא בשנות ה-20 לחייך ושטכנית את מסתירה את זה מהתחליף אח גדול שלך :rolleyes:.

הנאום של קייסי היה כ"כ צדקני שגם גלגלתי עיניים וגם הקאתי קצת בפה.

עתידות: מגי ובן לא יאמצו את אוגי, הוא ילך לגור עם המשפחה של אח שלו בקליפורניה או משהו.

נטלי עוד פעם צריכה שמרסל יחזיק לה את היד? קודם היא עשתה אותו הדבר עם וויל. ואני לא בטוחה שמרסל אמור לעבוד על סתם מטופלים, הוא בכלל מנתח, הוא אמור לשבת במיון למקרי חירום או לתת יעוץ בקשר לניתוחים וכאלה(ואם אתם לא עומדים למות בחמש דקות הקרובות רוב הסיכויים שתראו אותו רק שעות אחרי שתגיעו למיון).

ממש בא לי שוויל יפשל ממש, ייקחו לו את הרישיון ונפטר ממנו סופית.

אית'ן|לב-ש| אתה הדבר הכי טוב בסדרה הזאת, אסור שיקרה לך משהו.

וזהו, החלטתי לוותר על השתיים-שלוש דקות האחרונות של הפרק. אני לא צריכה שינסו שוב לגרום לי לבכות בכוח ויתעללו בי רגשית.

סה"כ פרק טוב.

אני חושבת שבאמצע הפרק כבר ניחשתי שהסמל ההוא מחקה אנסים סדרתיים.

היו קטעים קצת מוזרים עם הקצינה האחראית בברונקס, והיו קטעים שלה עם בנסון וגרלנד ששתיהן נראו כמו ילדות קטנות שרבות על שטויות.

אני באמת שלא מבינה את הקטע הזה עם הקודים הפנימיים של השוטרים, זה נראה ממש רע במיוחד עכשיו אחרי מה שקרה בקיץ 8-* .

והשוטרת ההיא, מה הסיכוי שברגע שקאט הייתה אומרת לה שהם חושדים שהסמל שלה אנס סדרתי היא לא הייתה רצה ומספרת לו או עושה יותר נזק מתועלת?

ומה הקטע עם רולינס בסוף "תעשה את זה" ואם הוא היה באמת מתאבד?8-*

כולם יושבים ומדברים ואז קריסי מגיע וקאט הולכת ומשאירה את הגדולים לדבר על הנושאים החשובים באמת|פנים| זה היה מוזר.

מזמן לא היה לנו פרק שעסק ב"החוקים החדשים דווקא דיי רעים ומונעים מהשוטרים לעשות את העבודה שלהם", אני לא מבינה(והאמת יש בי הערכה בקטע רע , כי זה מעיד על משהו רציני בסדרה ותחושה שמישהו מכתיב את זה מלמעלה) איך כול פעם הם מטפלים בנושא בצורה הכי גרועה שיש והיו רק 7 פרקים העונה הזאת, מתוכם לפחות 4 עסקו בנושא בצורה נוראית.

אני תוהה אם זה סוג של סבב כול שבוע מעמידים במרכז דמות אחרת, הבעיה היא שזה נראה לא טוב בעין כי כול האחרים הופכים לטפטים ויש דברים שהיינו צריכים לחזור אליהם ושכחו מהם לגמרי(זוכרים שג'יי והיילי שכבו?).

רוזק |פנים| .

למה ברג'ס תמיד עם פזור? וכן, אני יודעת שכובע צמר נראה יותר טוב עם פזור אבל זה לא בטיחותי. ומה התירוץ שלה בקיץ?

נערך לאחרונה ב:
למעלה