דיוני סדרות #29

dilia snake

Well-known member
אני לא אוכל לראות אותן היום ברצף, אז כול פעם אני אערוך ואדבר עם עצמי(ואולי אני גם אוסיף לפה גם את שלושת הפרקים של ה-FBI ששודרו השבוע כי גם ככה כול הסדרות של דיק וולף הן אותו הדבר).

אז היום ב-"אלימות משטרתית זה דווקא דיי סבבה שחושבים על זה לעומק"

סליחה, ז"א שיקגו PD |פנים|.

קיבלנו סקס על הבוקר עם ג'יי והיילי ואז האבא שלה קיבל התקף לב או משהו ויש שם דרמה כי אבא שלה התעלל האימא שלה והם לא מדברים וג'יי מנסה להיות חמוד ומבין וזה נראה כאילו היילי לא כ"כ אוהבת את זה8-* .

אז מסתבר שהשוטר שנרצח הפרק היה שוטר רע, ויש בחור שהתלונן עליו אחרי שהוא שבר לו את הברך שהוא חשוד אבל לא ממש להוט לשתף פעולה עם המשטרה(בצדק) והיילי וג'יי מתעקשים שהוא בחור טוב שאולי עשה טעות אחת, כי טוב הם בברור היו איתו בכול מעצר לאורך כול ה-20 שנות קריירה שלו|פנים|. ואז מסתבר שהוא נרצח כי הוא ניסה לגונן על אישה במערכת יחסים מתעללת והם ממשיכים עם הקטע של "איש טוב שעשה רע" ואולי הוא בכלל עשה רק מעשה טוב אחד כדי לנקות את המצפון שלו כי בכזאת, שיקגו PD.

שלט "חובה לעטות מסכה ולשמור מרחק"- אף אחד בסצנה לא עוטה מסכה ואז מביאים שורה של שוטרים שיצדיעו לאלמנה, בחדר סגור. ואח"כ מתפלאים שהמצב בארה"ב כזה גרוע, הם אפילו לא יכולים לזייף שמירה על הנחיות.

|פנים||פנים||פנים||פנים|

אתמול כמה דקות אחרי שהתחלתי את הפרק הייתה לנו הפסקת חשמל עד איזה 12 בלילה ורק עכשיו היה לי זמן לחזור לפרק ולראות אותו כמו שצריך.

איפה להתחיל בכלל?

העלילות צד הקטנות שלהם, מתחילות נחמד ואז עוברות מהר מאוד לרמה של גן ילדים ועד סוף הפרק זה פשוט לא נעים לראות את זה(חוץ מזה שלא נדבר על זה שקטעים מפגרים כמו שהיו בפרק פשוט גורמים לCFD להיראות רע).

המערכת יחסים של קיד וסברייד הייתה מושלמת, למה להכניס לשם דרמה מיותרת(ועוד מהסוג שיכל להיפתר אם סברייד היה כן עם קיד, או לכול הפחות מבקש עצה מבודן/קייסי ואז אחד מהם היה מכניס לו הגיון)? ולעומת זאת היחסים של קייסי וברט נמאסו עלי לפני שהם התחילו ממש.

ואם כבר, אנחנו ב-2021 למה מקי צריכה את האישור של קרוז לצאת עם גאלו? או באופן כללי, למה אישה צריכה אישור של גבר, כול גבר(!) לצאת עם גבר אחר? זה פשוט העלה לי את העצבים ברמה אחרת. זה גורם לקרוז להראות רע, למקי להיראות רע (למה היא סופרת את קרוז? היא אישה בוגרת היא יכולה להחליט לבד עם מי לצאת) וגורם לסדרה להראות רע כי מישהו שם חושב שזה לגיטימי להכניס את הסיפור הזה לתוך הסדרה.
ואם כבר קרוז, אתה סומך על הבחור הזה עם החיים שלך בזמן קריאה אבל לא עם מקי?

העלילה הקטנה של בודן עם החולה דמנציה הייתה יפה.

כרגע אית'ן הוא הדמות הכי מעניינת בסדרה. אולי אפשר להיפטר מכולם ולהשאיר רק אותו ואת ד"ר צ'ארלס?

שרון חזרה, אהבתי את הסצנה הקטנה שלה ושל צ'ארלס בהתחלה.

זה היה מעניין לראות קצת התייחסות לאיך קורונה משפיעה על דברים אחרים כמו אנשים שלא הולכים לבתי חולים בזמן ואז המחלות שלהם מתגלות באיחור ואז קשה לטפל בהן וכאלה.

סיכום העלילה של נטלי ומרסל: אמרו לנו לא לעשות ניתוח מסובך(על החולה שלא אובחנה בזמן ועכשיו כול הבטן שלה מלאה גידולים סרטניים), עשינו אותו בכול זאת, ניצלנו מפיטורין. בואו נעשה סקס.

ונטלי רופאה של מיון ורופאת ילדים. אני יודעת שמרסל לא יכל לערב אף אחד. אבל רופאה בלי שום ניסיון בחדר ניתוח? 8-*

הניסוי הרפואי של וויל, אחד מכדורי השינה הכי טובים בטלוויזיה ועכשיו גם אפריל שם אחרי משבר "אני כבר לא עובדת במחלקת קורונה יותר".

(לא היה קרוסאובר בין הסדרות או משהו, אבל שני הפרקים עסקו בנושאים דומים)

אז הפרק ב-FBI התחיל בניאו נאצי שהתפרץ למסיבה של ילדה בת 15 והרג אותה ואת אימא שלה ואז משם זה התגלגל לדברים אחרים. ב-MW זה התחיל במליציה שהורגת חבורה של נערים אמריקאים-ילידים על גבול ארה"ב-קנדה, כי סיבות (אחת הסיבות הייתה שהם מסתננים ועוברים את הגבול בצורה לא חוקית או משהו. וכן, האירוניה ירתה לעצמה כדור בראש 5-10 דק' לתוך הפרק וגמרה עם זה, כי יש גבול.) פרק לפני כן ב-MW היה בהשראת קיואנון(תאוריית הקונספירציה שמעריצי טראמפ אוהבים)

שזה מעניין כי אני לא זוכרת שעד לפני שנתיים-שלוש, לא היו כ"כ הרבה פרקים שעסקו בעליונות לבנה וגזענות בצורה כזאת. אז מצד אחד זה מבחיל, מצד שני אני אוהבת שהם מקפידים להביא דברים שקורים עכשיו בארה"ב ולא מתעלמים מהם, גם אם כול הניאו-נאצים האלו נראים אותו הדברים ולא הופכים למשהו מעבר לקרטון(שזה מצופה אחרי הכול מדובר בסדרת ברודקאסט).

וגם OA לא אוהב את החבר החדש של מגי(שהוא גם ב-FBI), אני דיי בטוחה שזה לא קשור לקנאה אלא כי OA באמת חושב שהבחור לא טוב למגי, שזה זכותו. אבל א' הבחור החדש מראה יותר מידי סימנים של דושיות וב' OA לא נותן מספיק קרדיט למגי כי עובדה שכול פעם שהוא משוכנע שהיא הולכת לתת לרגשות שלה לבחור להשפיע על העבודה של היא מוכיחה ההפך. אז לפחות פרק 4(אני דיי בטוחה שזה 4) נגמר בזה שOA נותן לה את הנאום "אני מקבל את זה שאת עם הבחור, אבל אני לא אוהב אותו ואני עושה את זה ומגונן עלייך כי אני מצרי ואת כמו אחות שלי או משהו" אז אני לא אוהבת את זה ב100% אבל הכוונות של OA טובות בבסיסן. אז זה קצת קרינג'י לראות את זה, אבל זה לא כזה נורא.

וזהו סיימתי לדבר עם עצמי|מובך|.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
תכלס זה מאוד דומה לStaged רק שמייקל שין הוא קצת יותר שפוי בתור רוצח סדרתי מאשר כשהוא מגלם את עצמו.
ובמקום להיות כלואים בגלל הקורונה הדמות של מייקל שין כלואה בגלל שהוא רוצח סדרתי.
אם המנהל לא סימן ספוילר, אצל מי אפשר להתלונן? אני רוצה את הכסף בחזרה :-[
מה שציינתי זה נקודת המוצא של הסדרה. זה כמו לציין שבאפי היא קוטלת הערפדים שלומדת בתיכון.
מגלים את זה בדקה הראשונה של הסדרה
thank you very much
יכול להיות שהיתה שם ילדה שעשתה אצבע משולשת אבל בסגנון האמריקאי? (כזה שמרגיש ממש לא נוח ולא אינטואיטיבי....)
מה זה "אצבע משולשת בסגנון אמריקאי"?
כשזה מכוון כלפי מטה באלכסון?
יא יש לי שני לייקים עכשיו! וכן שלי נחשב because i like it!
אבל אני רואה שלא הוספת לו לייק...
חוץ מזה ממשיכה לאט לאט עם בוג'ק הורסמן, וכשיש לי סבלנות אז גם גברת מייזל (אבל הפרקים ארוכים ויש קשקשת מהירה ובלתי פוסקת אז זה קצת מתיש אותי).
אני בכלל לא אוהב אותך גם כן :mad:
:-D:-D:-D

nerdkey treky

Active member
אז ההספק של הימים האחרונים כולל בעיקר את the Tick
כן, היא הייתה סדרה אחלה. הומור חביב למדי, דרמה ועלילה מעניינת, התפתחות דמויות. סדרה שלא קיבלה מספיק קרדיט ואני לא יודע למה. אולי בגלל שתמיד הייתה חביבה+ במקום להיות אדירה.

בגלל מייקל שין (שעד לא מזמן בכלל לא ידעתי שהוא שם)
עד לא מזמן בכלל חשבתי שמייקל שין זה האח הפחות ידוע של צ'ארלי שין 😅 ברצינות

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן, היא הייתה סדרה אחלה. הומור חביב למדי, דרמה ועלילה מעניינת, התפתחות דמויות. סדרה שלא קיבלה מספיק קרדיט ואני לא יודע למה. אולי בגלל שתמיד הייתה חביבה+ במקום להיות אדירה.

באופן מוזר האח הפחות מוכר של צ'ארלי שין זה אמיליו אסטבז (The Breakfast Club)
שזה במיוחד מוזר כי אבא שלהם הוא מרטין שין.
כלומר האב והבן (צ'ארלי) אימצו stage name, אבל הוא בחר לשמור את שם המשפחה האמיתי.
וקצת עצוב אולי לחשוב שאולי העובדה הזאת קשורה לכך שהוא פחות ידוע.

כלומר מי היה מלהק את ראמון אסטבז (השם האמיתי של מרטין שין) לתפקיד נשיא ארה"ב.

Lhuna3

Well-known member
כלומר האב והבן (צ'ארלי) אימצו stage name, אבל הוא בחר לשמור את שם המשפחה האמיתי.
וקצת עצוב אולי לחשוב שאולי העובדה הזאת קשורה לכך שהוא פחות ידוע.

ספוילר גדול מאוד לעונות מאוחרות של הבית הלבן ולסוף הסדרה:
באופן אירוני דווקא בסדרה הזאת נבחר נשיא ארה"ב ההיספאני הראשון, סאנטוס, בגילומו של ג'ימי סמיתס, שהחליף את בארטלט, אז אולי ראמון אסטבז עדיין יכול היה להתלהק after all כלומר לנשיא השני.

nerdkey treky

Active member
לא היה לי מושג שזה השם האמיתי שלהם. אסטבז?! מזכיר לי את השוק כשגיליתי שטום הולנד הוא בריטי
אז מה השם האמיתי של מייקל שין, פרננדינו אסטבז?

מילי08

Well-known member
מגלים את זה בדקה הראשונה של הסדרה
מה שציינתי זה נקודת המוצא של הסדרה.
אבל אבל.. לא ידעתי את זה. אולי חשבתי שהוא השוטר?
אבל ברור לי שאתה מרשה לעצמך מה שאסור לנו כי אתה סתם דיקטטור |שפם|
מה זה "אצבע משולשת בסגנון אמריקאי"?
כשזה מכוון כלפי מטה באלכסון?
לא יכולה להסביר. זה תמיד נראה לי הרבה פחות נוח. כאילו... הם לא מורידים את פרקי האצבעות למטה כמו לאגרוף אלא משאירים אותם מורמים..
הנה ככה (לא מכוון כלפי אף אחד... :-D)
1611922255475.png

אבל אני רואה שלא הוספת לו לייק...
צודק, הוספתי :-]
חחחחחח
אני בכלל לא אוהב אותך גם כן :mad:
אני רובוט עם עניבה. תראה איזה חומד! אי אפשר לא לאהוב אותי
אולי בגלל שתמיד הייתה חביבה+
לדעתי היא הרבה יותר מחביבה+
אתה סתם רוצה לעשות לי דווקא, אני יודעת.
אני בכלל חשבתי שזה שיבוש של השם של השחקן מייקל קיין. במשך הרבה שנים חשבתי שמישהו פשוט התבלבל באיות
גורם לי להרגיש כזאת זקנה שאני ממש יודעת את זה, ואפילו זוכרת את אמיליו מסרטים שונים. תמיד חיבבתי אותו יותר מאשר את צ'רלי הבהמה. והוא גם קופי של אבא שלו
קצת עצוב אולי לחשוב שאולי העובדה הזאת קשורה לכך שהוא פחות ידוע.

זה ממש עצוב. הכי עצוב שלא הרבה השתנה. לי מאוד מפריע לראות סדרות שנשארות לבנות מידי, גם כיום.
ספוילר גדול מאוד לעונות מאוחרות של הבית הלבן ולסוף הסדרה:
לגבי הספוילר, מרטין שין קיבל בסדרה שם מאוד אמריקאי. מעניין אם השם המקורי שלו היה משפיע על הכותבים לחפש לו שם לטיני.

nerdkey treky

Active member
בהחלט. צפיתי בשתי העונות. איפה אתה בסדרה?
אתמול סיימתי את העונה השניה. עשיתי מרתון של כל הפרקים, ברגע שהתחלתי לא יכולתי להפסיק. נהנתי ממנה יותר מהעונה הראשונה ואני מנסה לדמיין איך זה היה יכול להיות אם הייתי רואה פעם בשבוע וזה היה הורג אותי. שמח שחיכיתי. מה חשבת?
והאם יש לך ידע מוקדם על העולם של מלחמת הכוכבים?

Lhuna3

Well-known member
אתמול סיימתי את העונה השניה. עשיתי מרתון של כל הפרקים, ברגע שהתחלתי לא יכולתי להפסיק. נהנתי ממנה יותר מהעונה הראשונה ואני מנסה לדמיין איך זה היה יכול להיות אם הייתי רואה פעם בשבוע וזה היה הורג אותי. שמח שחיכיתי. מה חשבת?
והאם יש לך ידע מוקדם על העולם של מלחמת הכוכבים?
אני ראיתי (לפני המון שנים כמובן) את 3 הסרטים המקוריים (כלומר 4-5-6) ובהמשך גם 2 או 3 מתוך אלו שיצאו אחריהם (כלומר מתוך 1-2-3). את השאר כבר לא.
הסדרה מעולה בעיני בתפיסת האווירה של הסרטים והעולם שלהם מבלי להראות מיושנת מידי, והיא די מגניבה.

אני ראיתי (לפני המון שנים כמובן) את 3 הסרטים המקוריים (כלומר 4-5-6) ובהמשך גם 2 או 3 מתוך אלו שיצאו אחריהם (כלומר מתוך 1-2-3). את השאר כבר לא.
הסדרה מעולה בעיני בתפיסת האווירה של הסרטים והעולם שלהם מבלי להראות מיושנת מידי, והיא די מגניבה.
כדאי גם לצפות בסדרות האניצמיה clone wars ו- rebels כי אי אפשר להתרגש מההופעה של אסוקה אם לא יודעים מי היא, וגם בו-קטן היא דמות מסדרות האנימציה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

nerdkey treky

Active member
הסדרה מאוד מוצלחת.
המבנה שלה מאוד פשוט - למנדי יש מטרה ועל מנת להשיג מידע על התחנה הבאה שלו, הוא צריך לעזור למישהו קודם. אבל המבנה הזה נותן הרפתקאות כל כך מספקות בעולם העשיר של מלחמת הכוכבים, שזה לא משנה שמנדי לא משתנה יותר מדי. כל הסיפור פה זה ההיכרות עם הכוכבים השונים וההיסטוריה. בסרטים יש כמעט רקע, זה לא "חשוב". לעומת זאת, בסדרות המצוירות המעולות יש הרבה יותר פיתוח ורקע שמספור בצורה נהדרת. ככה הכרתי את המנדלוריאנים ואת אסוקה. אסוקה זו הדמות הטובה ביותר בכל היקום, כולל הסרטים, זה היה חבל שאף פעם לא נתנו לה תפקיד בסרט לייב אקשן. מאוד נהנתי מהעונה הזו בזכות הדמויות האורחות המוכרות, כמו בובה פאט ואסוקה, לוק בהופעת אורח היסטרית, טימותי אוליפנט בפרק הראשון בתור אקדוחן (סוג של), אספוסיטו בתור נבל (שוב). האפקטים המשובחים שלא היו מביישים שום סרט. אני יודע שהרבה מתלהבים מיודה התינוק אבל אני פה בעיקר בשביל לקבל עוד על העולם. ורק שיהיה ברור, אני לא מעריץ. אבל עשיתי בזמן הקורונה מרתון של כל הסרטים ופרקים נבחרים מהסדרות המצוירות ככה שנכנסתי עמוק לתוך העולם ולקבל הרחבה נאה בסדרה הזו זה לחפר את שלושת סרטי ההמשך הגרועים שנוצרו.
הכותב של הסדרה, מעבר לפברו, זה היוצר של סדרות האנימציה והוא נותן את הנשמה לעולם הרחב הזה. אני מקווה שיחשפו עוד על מה שראינו בסדרות המצוירות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כדאי גם לצפות בסדרות האניצמיה clone wars ו- rebels כי אי אפשר להתרגש מההופעה של אסוקה אם לא יודעים מי היא, וגם בו-קטן היא דמות מסדרות האנימציה.
@crapuchino שים לב שאתה לא שמת אזהרת ספוילר על מה שכתבת למרות שזה הכיל ספוילר לסדרה.
תשים לב להבא

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איי וונט טו ברייק פרי! אבל אאוץ' לא כל אחד יכול לשיר פרדי מרקורי, בטח לא דיוויד. אז הוא רוצה לפרוש מהעבודה שלו ואמילי לא כ"כ מרוצה כי כסף, אבל בסוף היא מבינה שהוא עצוב ומעודדת אותו לפרוש.
אבל זה שיר כל כך טוב שזה עדיין היה מאוד כיף.
ובסוף גם אמילי שרה שיר יפה. אז כל הכבוד לזוג.
הילד של השכנים חזר מאיפשהו ועושה רעש וזואי הולכת לנזוף בו אבל מסתבר שהוא גדל ונעשה חתיך8-* [אבל יש לו יותר מידי גבות משהו שם לא לגמרי חתיך]. אבל קישט מה אתם מוסיפים לי עוד מושא אהבה פוטנציאלי?? יוחזר מקס מיד!!
וגם משומה לכמה רגעים לפני שראו את הפנים שלו חשבתי שזה פין מה1008-*
כן חתיך, כן גבות
הוא שיחק בעבר בסבונייה האוסטרלית שכנים שכנים
וגם בתפקיד משני בסדרה Lock & Key של נטפליקס
ובתפקיד ראשי בקומדיה מטופשת שבוטלה לאחר עונה
ובעוד חודש הוא יופיע גם בסדרה חדשה של נטפליקס בשם Ginny and Georgia שכנראה צולמה לפני הקורונה כי יש לו שם שיער קצר יותר.

בכל מקרה בהתחלה נראה לי מוגזם להוסיף עוד צלע למשולש הרומנטי שם, אבל לאחר מחשבה אני דווקא שמח לרעיון של רומן בינו ובין זואי כי ברור שהיא צריכה מישהו כדי שיהיה דרמה לפני שהיא בסופו של דבר תחזור אל מקס, ואני מעדיף שזה לא יהיה סיימון.

בעבודה זואי צריכה לפטר אנשים עקב קיצוצים וזה מלחיץ אותה, מסכנה. איזה נורא זה בטח לפטר אנשים. היא גם צריכה לפטר את ג'ורג' שהוא סוג של כלבלב אנושי וזה ממש קשה לה. דווקא שמחתי שהיא אכן עשתה את זה ולא מרחו את זה בסדרה של אי הבנות מעיקות. אבל אז בכל זאת היא בטעות חייגה אליו שיכורה במקום למקס והוא חשב שהיא החזירה אותו, שהיה קצת מעצבן. אבל אז היא שוב פיטרה אותו בלי למרוח את זה יותר מידי. ואז הוא שר בריטני שזה תמיד נחמד. אז אני מניחה שהוא לא לקח את זה כ"כ קשה? יופי.
הרבה בלה בלה בלה אבל שווה את זה בסופו של דבר בשביל ביצוע יפה של שיר שאני אוהב של בריטני.
מקס ומו עובדים על המסעדה כשמקס מתעסק בניירת ומו עושה ערב טיהור וקריוקי? לא הבנתי איך זה עוזר חוצמזה שאולי הם משכו קהל פוטנציאלי? בכל מקרה שישאירו את המכונת קריוקי ככה אנשים יוכלו לשיר גם בלי זואי. ואיכשהו גם יוצא למקס ראיון לעיתון מזה?
וזואי משתכרת ומנסה להתחיל עם מקס חח אוף זה לא יפה מצידה אבל היא הצחיקה אותי.
גם די הרבה בלה בלה בלה
ותכלס נראה לי די חכם מצד מו להתחיל להפעיל את המקום אפילו לפני שהם ממש פותחים וככה ליצור כבר קהל.
אז נכון שזה מאוד מפריע למקס לעבוד, אבל... למה הוא עובד שם בכלל?
מה הקטע שהם כאילו מתעקשים להעביר לנו מסר כאילו מקס הוא הומלס?!?
בשלב מסוים זואי אפילו הציעה לו לבוא לעבוד בבית שלה. למה? אם הוא לא יכול לעבוד שם, וגם משום מה לא בארגז קרטון שהוא כנראה גר בו, אז למה הוא לא יכול ללכת לעבוד בדירה של מו?

אני לא מאמין שהיינו צריכים את הקריוקי בשביל לשמוע את מקס שר.
איך הוא יכול לפגוש את זואי אחרי ה"פרידה" שלהם בלי שיהיה לו שיר לב.

ובעניין הזה - לא היה שיר של ליף והמתכנתים. אני אמרתי פרק שעבר שהשירים שלהם הם הכי טובים.

didalf

Well-known member
אבל זה שיר כל כך טוב שזה עדיין היה מאוד כיף.
האמת זה כאב לי באוזן השחיטה של השיר:-D

כן חתיך, כן גבות
:-D

הוא שיחק בעבר בסבונייה האוסטרלית שכנים שכנים
מה זה כל האוסטרלים עברו שם?

מה הקטע שהם כאילו מתעקשים להעביר לנו מסר כאילו מקס הוא הומלס?!?
בשלב מסוים זואי אפילו הציעה לו לבוא לעבוד בבית שלה. למה? אם הוא לא יכול לעבוד שם, וגם משום מה לא בארגז קרטון שהוא כנראה גר בו, אז למה הוא לא יכול ללכת לעבוד בדירה של מו?
באמת מה לעזאזל למה אין לו בית?:-D
איך הוא יכול לפגוש את זואי אחרי ה"פרידה" שלהם בלי שיהיה לו שיר לב.
לגמרי!! ואם אפשר שיר של טיילור תודה ושלום.

ובעניין הזה - לא היה שיר של ליף והמתכנתים. אני אמרתי פרק שעבר שהשירים שלהם הם הכי טובים.
מסתבר שזה כי אתה עושה נאחסים|שפם|

דיברגנט חדש

Well-known member
האמת זה כאב לי באוזן השחיטה של השיר:-D

:-D

מה זה כל האוסטרלים עברו שם?

באמת מה לעזאזל למה אין לו בית?:-D

לגמרי!! ואם אפשר שיר של טיילור תודה ושלום.

מסתבר שזה כי אתה עושה נאחסים|שפם|
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של העונה הראשונה ולא התחברתי

dory30

Well-known member
בפרק 5 אליאב (גורי אלפי) אומר יותר מדי מהאמת, כולל הודאה בגניבה וברצח. אין שם הרבה IQ בסדרה, אבל הרבה צחוקים לסוגיהם.

nerdkey treky

Active member
חומריו האחרונים עונה 2 - נראה לי שלא אצפה יותר בסדרה האפלה הזו (משחק מילים עם שם הסדרה, נראה לי שיצא לא משהו).
סיימתי את העונה השניה ופחות אהבתי אותה ביחס לראשונה (וגם העונה הראשונה יצאה לא משהו לטעמי). אני לא יודע למה צפיתי בכל שבעת הפרקים אבל היה עדיף להפסיק לפני הסוף.

מילי08

Well-known member
סיימתי את העונה השניה ופחות אהבתי אותה ביחס לראשונה (וגם העונה הראשונה יצאה לא משהו לטעמי). אני לא יודע למה צפיתי בכל שבעת הפרקים אבל היה עדיף להפסיק לפני הסוף.
אבל כבר הגעת כל כך רחוק :-):

למעלה