nerdkey treky
Active member
זה נכון. אני באמת תוהה מכיוון שהסדרה אמורה להסתיים (לפי הספרים, לא?) בעונה 3.אבל כבר הגעת כל כך רחוק
זה נכון. אני באמת תוהה מכיוון שהסדרה אמורה להסתיים (לפי הספרים, לא?) בעונה 3.אבל כבר הגעת כל כך רחוק
אוקי בצירוף מקרים מוזר בלי שום קשר לזה שאמרתי לזה שיטוט רנדומלי באינסטגרם גילה לי שג'יין לוי (זואי) יוצאת עם השחקן של פיןוגם משומה לכמה רגעים לפני שראו את הפנים שלו חשבתי שזה פין מה100![]()
השחקן של פין עדיין חי?אוקי בצירוף מקרים מוזר בלי שום קשר לזה שאמרתי לזה שיטוט רנדומלי באינסטגרם גילה לי שג'יין לוי (זואי) יוצאת עם השחקן של פין
![]()
מסתבר שכןהשחקן של פין עדיין חי?
גם השניה מוכרת מאיפשהו, נדמה לי ששיחקה בקומדיה בעבר עם ג'רמי סיסקו
לא, אסור לרדת לרמה שלהם ולהתחיל לפוצץ להם דברים בכדי להפחידם, אך מה שכן צריך לעשות, הוא לא לתת לסניף קטן לעשות את העבודה לבד, אלא לקבל כמה תיגבור שצריך ולעצור את כולם שם, ללא יוצא מן הכלל, גם כאשר מביא אליבי שהיה במקום X באותו זמן.השוטרים 2 פרקים וחצי (התחלתי את הפרק השלישי אבל השידור הפיראטי שלי התנתק אז חצי פרק)
כלומר, שני פרקים וחצי:
זו עוד סדרת משטרה ישראלית, היו לא מעט כאלו במהלך העשור ומשהו האחרונים, לשם שינוי ליאור אשכנזי וההוא עם הבורקסים לא מופיעים פה. אני נהנה גם בגלל שזה מבוסס על סיפור אמיתי מעניין וגם כי צחי הלוי הנפלא עושה פה עבודה מצוינת. מפתיע לראות את שני כהן בתור פרקליטה עם חלק עלילתי חשוב. אבל יותר מכל לא הבנתי מה שירי מימון קשורה בתור עו"ד שפועלת לצד עברייני נהריה. התפקיד קטן אבל זה עניין עקרוני שהיום מעדיפים פרצופים יפים ומוכרים על הטלוויזיה ואפילו לתפקיד כזה יביאו זמרת\דוגמנית ולא אינספור שחקני תיאטרון אלמוניים. אני אוהב את שירי מימון, זה לא קשור אליה, אני בעד לתת הזדמנות בישראל להרבה שחקנים לא מוכרים שבטח ובטח צריכים היום עבודה (הסדרה צולמה ליד הבית שלי בזמן קורונה, אז יכלו להביא שחקנים חדשים). אני גם מודע לכך שבטח בתור הילדים והחיילים כן השתמשו בשחקנים מתחילים, אז לפחות עשו את זה.
הדבר שהכי אני אוהב זה שיש פה עלילה מתמשכת ודילמה ענקית - האם שוטר צריך להתקפל ולתת לעבריינים להמשיך לאיים, או שהוא צריך לרדת לרמה שלהם, כי זו הדרך היחידה לגרום להם להפסיק לאיים ולפגוע בחפים מפשע? חייב להודות שהסדרה מציגה שוטרים (בינתיים) כקורבנות. כנראה ככה הם היו במציאות, אבל זה לא שכל השוטרים טהורים, יש מספיק דפ"רים שצריך להזהר מהם. אז כאן קשה לי להחליט.
הולי שיטאוקי בצירוף מקרים מוזר בלי שום קשר לזה שאמרתי לזה שיטוט רנדומלי באינסטגרם גילה לי שג'יין לוי (זואי) יוצאת עם השחקן של פין
![]()
כן - פרברי הגהנום (suburgatory)גם השניה מוכרת מאיפשהו, נדמה לי ששיחקה בקומדיה בעבר עם ג'רמי סיסקו
בעולם מושלם זה היה קורה בלי בעיה. אבל אנחנו יודעים שלמשטרה יש משאבים מוגבלים, הם לא יכולים לפתוח חקירות סמויות בכל פינה בארץ על "עבריינים מקומיים" לא משנה כמה מסוכנים הם.צריך לנהל חקירה ללא הפרעות של יפי נפש ולהביא את כל המעורבים לדין, לרבות זה ש"רק" שלח אותם.
אז זהו, שזה כן משנה, כמה מסוכנים הם.בעולם מושלם זה היה קורה בלי בעיה. אבל אנחנו יודעים שלמשטרה יש משאבים מוגבלים, הם לא יכולים לפתוח חקירות סמויות בכל פינה בארץ על "עבריינים מקומיים" לא משנה כמה מסוכנים הם.
כאמור, בעולם אידיאלי זה היה מספיק, אנחנו לא חיים בעולם אידיאלי. אני מסכים איתך שתיעדוף כזה צריך להוות חשיבות, אבל אם יש 20 עבריינים בדיוק כאלה מסוכנים בעתלית, נתיבות, קרית שמונה, ערד, בית שאן ומי יודע עוד איפה, איך גורמים למרחב צפון\מרכז\דרום לפעול? אני לא יודע אם מאז פרוץ המקרה הזה נהלים משטרתיים באמת השתנו. אני זוכר שלפני עשר שנים בערך חצי מהקצינים הבכירים ביותר במשטרה (6 מתוך 12, משהו כזה) נחשדו בעבירות שונות ומגוונות ואנשים ידעו והסתירו את זה, עד שפרטים התחילו לדלוף בזה אחר זה. אז מגיע מפכ"ל חדש וטוען שהוא ישנה דברים, אבל אתה לא יודע שבפועל נהלים הוטמעו והמשטרה התחילה לתעדף דברים באופן אחר. אם אותו דבר קורה גם היום באיזו עיר קטנה בפריפרייה, אני תוהה כיצד ניתן לפעול.צריך להיות
אם אני לא טועה, מאז המקרה, התחילו לשים את ראשי הפשע בכלא.אני לא יודע אם מאז פרוץ המקרה הזה נהלים משטרתיים באמת השתנו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.