דיוני סדרות #29

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

*קצת באיחור, אבל לא נורא

מילי08

Well-known member
אז בניגוד להכרזות שלי ב weekend watch בסוף מצאתי משהו להשתקע בו.
אבל אני אתחיל קודם בלציין שהחלטתי להמשיך עם סטאר טרק דיסקברי וראיתי את פרקים 2-3 בעונה 1. יותר מעניין מההתרחשויות בפרק הראשון והשחקנית הראשית עושה עבודה טובה. אפילו הף מ the OA שם. אבל בינתיים אין לי הרבה מה להגיד עליה.
ראיתי גם את הפרק השבועי המצוין של המרחב
בגדול אין לי הרבה מה להגיד. שוב זה אותו מצב של עודף עלילות ודמויות ויוצא שאנחנו כמעט ולא רואים דמויוצ מרכזיות, אבל לפחות הפעם התמקדנו בנעמי.
אני עדיין לא מבינה איך השותך שלה לשעבר מת והיא לא. אבל היא היתה ממש גיבורה כל הפרק הזה. לא הבנתי בכלל מה היא עושה, אבל הסוף היה חזק ואז קלטתי שהיא הצליחה לערוך את ההודעה. הבעיה היא שזה קרה אחרי שאלכס כבר דיווח על זה להולדן.
אני מקווה שראש הממשלה החדש לא יקבל את ההצעה של מפקד האוויר, או מה שהוא לא היה, ולא יחליט להפציץ את הבלטרים כי אז באמת לא יהיה סוף לסיפור וכולם יהיו סתם רוצחים.
הדמות הכי חלשה והכי מעצבנת זה מרקו אינארוס. השחקן ממש לא מתאים לתפקיד לדעתי. אין לו מספיק כריזמה והוא ממש עולה על העצבים ולא מהסיבות הנכונות.
.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל אני אתחיל קודם בלציין שהחלטתי להמשיך עם סטאר טרק דיסקברי וראיתי את פרקים 2-3 בעונה 1. יותר מעניין מההתרחשויות בפרק הראשון והשחקנית הראשית עושה עבודה טובה. אפילו הף מ the OA שם. אבל בינתיים אין לי הרבה מה להגיד עליה.
לא חשבתי על הקשר לThe OA, אבל בעונה 3 מופיע עוד שחקן מהסדרה ההיא.
ראיתי גם את הפרק השבועי המצוין של המרחב
בגדול אין לי הרבה מה להגיד. שוב זה אותו מצב של עודף עלילות ודמויות ויוצא שאנחנו כמעט ולא רואים דמויוצ מרכזיות, אבל לפחות הפעם התמקדנו בנעמי.
אני עדיין לא מבינה איך השותך שלה לשעבר מת והיא לא. אבל היא היתה ממש גיבורה כל הפרק הזה. לא הבנתי בכלל מה היא עושה, אבל הסוף היה חזק ואז קלטתי שהיא הצליחה לערוך את ההודעה. הבעיה היא שזה קרה אחרי שאלכס כבר דיווח על זה להולדן.
אני מקווה שראש הממשלה החדש לא יקבל את ההצעה של מפקד האוויר, או מה שהוא לא היה, ולא יחליט להפציץ את הבלטרים כי אז באמת לא יהיה סוף לסיפור וכולם יהיו סתם רוצחים.
הדמות הכי חלשה והכי מעצבנת זה מרקו אינארוס. השחקן ממש לא מתאים לתפקיד לדעתי. אין לו מספיק כריזמה והוא ממש עולה על העצבים ולא מהסיבות הנכונות.
.
סוף סוף ראיתי
אני לא ממש מסכים לגבי מה שאת אומרת על השחקן של אינארוס. אבל אולי קצת קשה לי לדעת כי אני פשוט שונא אותו כל כך.

הייתה קצת התקדמות עם איימוס וקלריסה והם נפגשים שוב עם הגנגסטר ההוא מהפרקים הראשונים (אני זוכר ששמעתי שבכוונה חיפשו שחקן שהוא באמת נכה ללהק)
והם כנראה ילכו למצוא חללית כדי לעזוב את כדור הארץ.

הולדן עדיין עם חליפת הקרב המוגזמת הזאת למרות שהוא בתוך החללית שלו ולא נראה לי שאחרים לובשים כאלו.
ולא ברור מה קרה עם הפרוטומולקולה. הם די בטוחים שהם לא העבירו אותה או שלחו אותה, אז לאן היא נעלמה?
אוקי אני קצת חושד בעיתונאית עכשיו.

דראמונד והצוות שלה די מרוגזים מכל המצב שהם עכשיו עובדים בשביל מארקו אינארוס. ודי ברור שלא סובלים את המגעילה הזאת שהם נאלצו לצרף לצוות שלהם.
אבל פחות יש רגע יפה של אחווה כשהם כולם שותים את המים שנשפכו וצוחקים יחד.

נעמי באמת שרדה את החלל. (אני מניח שהסיבה שהיא שרדה והבחור האחר לא היא בגלל שהיא הזריקה לעצמה משהו)
אבל ברור גם שהיא לא עברה את זה בלי נזק והיא בסבל נוראי כל הפרק.
חוץ מזה שהכל על הספינה נעול למצב פצצה וההודעה המוקלטת ההיא ואין לה מה לעשות לגבי זה ממש. היא עדיין מנסה כל מיני שיטות שונות, שנכשלות, עד שהיא מוצאת דרך לשנות את ההודעה.
מה שלא ברור לי זה שהיא משנה את ההודעה ככה שהיא אומרת I am in control, אבל האם היא שולטת בספינה? כי עד כמה שאני מבין היא עדיין אמורה להתפוצץ. אולי הרעיון בשינוי הזה הוא שהוא מבהיר שזאת הודעה מוקלטת, ששונתה, אבל שנעמי בעצם אומרת ככה שהיא כן בספינה אבל שלא היא שלחה את ההודעה המקורית.

בכל מקרה כל העולם ואשתו שומעים את ההודעה בסופו של דבר (כלומר הצוות של דראמונד, אלכס ובובי, הולדן) ובנתיים רק הצוות של דראמונד שומע את השינוי.

אני תוהה אם האשת צוות של אינארוס שנמצאת עם דראמונד תאמר להם לנסוע לבדוק מה קרה עם ההודעה של נעמי כדי למנוע ממנה להנצל. ואולי אפילו בסוף תנסה לגרום להם לירות על הרוסינטה או על הספינה של אלכס ובובי. והתקווה שלי היא שהצוות של דראמונד יהרוג אוהת בשלב כלשהו ואז יצטרף למאבק נגד אינארוס.

זה במיודח חשוב כי תכלס יהיה צריך לשכנע את הכוחות של כדור הארץ לא להרוג בלטרים חפים מפשע.
ומבחינת אינארוס זה בטח יהיה רק טוב למטרה שלו אם כדור הארץ יהרוג עוד בלטרים חפים מפשע.

אני מקווה שנראה עוד ממה שקורה במועצה של הUN, בעיקר אני רוצה עוד אבסרלה.

אני לא מאמין שנותרו רק עוד שני פרקים לעונה. אני מאוד מפחד שהעונה תסתיים באופן לא מספק.

dory30

Well-known member
נספרת בטעות כעונה 2 בישראל אבל רשמית מדובר בעונה רביעית. קורמורן מצליח לשכנע את רובין לחקור פרשת רצח ישנה, שבה מעורב גם פוליטיקאי נודע. מעניין מה מכינים לנו הפעם.
סה"כ התחיל בסדר, אבל נתקלתי בשתי בעיות:
1. איך קצין מצטיין כמו אלון שנהב (צחי הלוי המעולה) לא מבין שיצטרך לשלם מחיר במלחמה נגד עולם הפשע כשמדובר בקצין מנוסה? האם כושר השיפוט השתבש בעקבות החזרה למקום היוולדו?
2. למה אלון מראה לבת שלו את המקום אליו היה בורח מבי"ס כדי לעשן וקורץ לה? טוב שהוא לא מצייד אותה בקופסת סיגריות כפק"ל לבי"ס, פלוס בקבוקון ליקר או משהו. אם הייתי אשתו, במקום משיכת כתף הייתי סוטר לו בחוזקה פעם או פעמיים כנראה.

דיברגנט חדש

Well-known member
1. איך קצין מצטיין כמו אלון שנהב (צחי הלוי המעולה) לא מבין שיצטרך לשלם מחיר במלחמה נגד עולם הפשע כשמדובר בקצין מנוסה? האם כושר השיפוט השתבש בעקבות החזרה למקום היוולדו?
זאת סידרת TV ולא החיים האמיתיים.
2. למה אלון מראה לבת שלו את המקום אליו היה בורח מבי"ס כדי לעשן וקורץ לה? טוב שהוא לא מצייד אותה בקופסת סיגריות כפק"ל לבי"ס, פלוס בקבוקון ליקר או משהו. אם הייתי אשתו, במקום משיכת כתף הייתי סוטר לו בחוזקה פעם או פעמיים כנראה.
לפעמים להראות לילדים משהו שאתה עשית, נותן להם להרגיש קרובים יותר ופחות מרחיקים אותך בטענה של מה אתה מבין, זקן שכמותך ...

מילי08

Well-known member
אני לא ממש מסכים לגבי מה שאת אומרת על השחקן של אינארוס. אבל אולי קצת קשה לי לדעת כי אני פשוט שונא אותו כל כך.
אממ.. אולי אתה שונא אותו כי הוא בלתי נסבל? פשוט כשאני מדמיינת אדם חזק ומשפיע כמו שהוא אמור להיות, אני רואה משהו אחר. זה לא חייב להיות מישהו גדול פיזית, אבל כזה שיש לו מין טירוף בעיניים
והם כנראה ילכו למצוא חללית כדי לעזוב את כדור הארץ.
זה דווקא קצת מבאס אותי. לא בקטע שהם (איימוס) רוצים לחבור לצוות שלהם, אלא העובדה שאיימוס משכנע את החבר שלו לעזוב גם ולנטוש את כדוה"א. כאילו ברור להם שזה אבוד ולא ישתפר.
הולדן עדיין עם חליפת הקרב המוגזמת הזאת למרות שהוא בתוך החללית שלו ולא נראה לי שאחרים לובשים כאלו.
חחח וואלה! הולדן הפך לדי משני בעונה הזאת.
אוקי אני קצת חושד בעיתונאית עכשיו.
או, תודה.
דראמונד והצוות שלה די מרוגזים מכל המצב שהם עכשיו עובדים בשביל מארקו אינארוס. ודי ברור שלא סובלים את המגעילה הזאת שהם נאלצו לצרף לצוות שלהם.
אבל פחות יש רגע יפה של אחווה כשהם כולם שותים את המים שנשפכו וצוחקים יחד.
נכון, חוץ מאחד מהם שכל הזמן מציג עמדה תומכת באינרוס ומעצבן את דראמונד. אבל הרגע שהם שתו ביחד היה ממש חמוד ומרגש
נעמי באמת שרדה את החלל. (אני מניח שהסיבה שהיא שרדה והבחור האחר לא היא בגלל שהיא הזריקה לעצמה משהו)
אבל ברור גם שהיא לא עברה את זה בלי נזק והיא בסבל נוראי כל הפרק.
חוץ מזה שהכל על הספינה נעול למצב פצצה וההודעה המוקלטת ההיא ואין לה מה לעשות לגבי זה ממש. היא עדיין מנסה כל מיני שיטות שונות, שנכשלות, עד שהיא מוצאת דרך לשנות את ההודעה.
מה שלא ברור לי זה שהיא משנה את ההודעה ככה שהיא אומרת I am in control, אבל האם היא שולטת בספינה? כי עד כמה שאני מבין היא עדיין אמורה להתפוצץ. אולי הרעיון בשינוי הזה הוא שהוא מבהיר שזאת הודעה מוקלטת, ששונתה, אבל שנעמי בעצם אומרת ככה שהיא כן בספינה אבל שלא היא שלחה את ההודעה המקורית.
כן, היא ממש ממש סבלה. כזאת אמיצה.
מה שאני הבנתי מזה- זה שהיא מנסה לשכנע את מי שעוד פעם ישמע את ההודעה שהכל בסדר ואין צורך להציל אותה. מיכול להיות שזה ברור לה שכבר מאוחר מידי, אבל למרות הכל היא החליטה להמשיך עם זה רק כדי להרגיש שהיא עשתה את מה שהיא צריכה לעשות.
בכל מקרה כל העולם ואשתו שומעים את ההודעה בסופו של דבר (כלומר הצוות של דראמונד, אלכס ובובי, הולדן) ובנתיים רק הצוות של דראמונד שומע את השינוי.
בדיוק. אני בונה על זה שאלכס ובובי יגיעו ודראמוד תתעשת על עצמה ותעזור להם. תהיה לה מטרה לבגוד באינרוס
אני תוהה אם האשת צוות של אינארוס שנמצאת עם דראמונד תאמר להם לנסוע לבדוק מה קרה עם ההודעה של נעמי כדי למנוע ממנה להנצל. ואולי אפילו בסוף תנסה לגרום להם לירות על הרוסינטה או על הספינה של אלכס ובובי. והתקווה שלי היא שהצוות של דראמונד יהרוג אוהת בשלב כלשהו ואז יצטרף למאבק נגד אינארוס.
אוף, שתמות. כזאת מרשעת
אני לא מאמין שנותרו רק עוד שני פרקים לעונה. אני מאוד מפחד שהעונה תסתיים באופן לא מספק.
זה מבאאאאאסס! חשבתי שאולי לא העלו את הפרקים הבאים ובגלל זה אני רואה רק עד פרק 10. זה קצת מרגיש לי כמו ב 100.. שבפרקים האחרונים מנסים לדחוס מלא מלא דברים ובסוף יתנו לנו סיום בנאלי.

nerdkey treky

Active member
Prodigal son - התחלתי לצפות בסדרה הזו, על הבן של רוצח סדרתי שמנדב את הראיה הייחודית שלו בפרופילאות כדי לעזור למשטרה. אחרי 7 פרקים אני סוג של מכור אליה. הסדרה מנסה להיות מדעית עם מונחים מקצועיים על רוצחים סדרתיים, אין לי מושג כמה היא נכונה, אני רק יודע שיש פה יותר יחס אישי לדמויות וזה מעניין.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Prodigal son - התחלתי לצפות בסדרה הזו, על הבן של רוצח סדרתי שמנדב את הראיה הייחודית שלו בפרופילאות כדי לעזור למשטרה. אחרי 7 פרקים אני סוג של מכור אליה. הסדרה מנסה להיות מדעית עם מונחים מקצועיים על רוצחים סדרתיים, אין לי מושג כמה היא נכונה, אני רק יודע שיש פה יותר יחס אישי לדמויות וזה מעניין.
ראיתי איזה שני פרקים ראשונים לפני שנה ולא משך אותי להמשיך.
תכלס זה מאוד דומה לStaged רק שמייקל שין הוא קצת יותר שפוי בתור רוצח סדרתי מאשר כשהוא מגלם את עצמו.
ובמקום להיות כלואים בגלל הקורונה הדמות של מייקל שין כלואה בגלל שהוא רוצח סדרתי.
ובמקום דייויד טננט יש את הבן שלו.

Aranel Nenharma

Well-known member
תכלס זה מאוד דומה לStaged רק שמייקל שין הוא קצת יותר שפוי בתור רוצח סדרתי מאשר כשהוא מגלם את עצמו.
ובמקום דייויד טננט יש את הבן שלו.
חחחחחחחח הרגת אותי.

אני דווקא די התחברתי לסדרה. התחילה עכשיו העונה ה2

אוסווין

Active member
בלקספייס הסתיימה, והפעם במקום לכתוב מה אני חושב עשיתי סרטון ביקורת. ive never done this before, i think i did well.

אם תרצו לדלג לקטעים מסוימים:
0:00 - פתיחה
0:51 - סדרה מתוסרטת בפריים טיים
1:17 - צעד בכיוון הנכון
2:41 - הסדרה מעוצבת מידי
4:38 - המסר לא אפוי והבעיה עם חנוך
6:54 - דוידי
8:23 - מורג
9:41 - הנערים
10:05 - תום
10:41 - איתמר
12:13 - הקשר של שיר ותום
12:34 - דמויות נשכחות
13:30 - הטוויסט
14:44 - סיכום

dory30

Well-known member
1. נכון, זו סדרה אבל היא אמורה לשקף מציאות מסוימת ובמיוחד על רקע העובדה שהיא מבוססת על מקרה אמיתי. היה להוצאה ביפו בעל בית שהוא קצין משטרה- לא בטוח שהוא יקנה את כל האירועים שמתרחשים שם.
2. ייתכן שאלון מנסה "לשחק את האבא הקול". הבעיה היא שהבת מבינה או עשויה להבין שיש לו ממנה "קארד בלאנש" (רשות) לעשות דברים שהאמא לא ממש מסכימה איתם. נראה לי שהיא הייתה מעדיפה, לפחות לפי הבעות הפנים- שתומי תצטרף לכת השטן מאשר תנסה לעשן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בלקספייס הסתיימה, והפעם במקום לכתוב מה אני חושב עשיתי סרטון ביקורת. ive never done this before, i think i did well.

לא ראיתי את הסדרה ואין לי ממש כוונה לראות אותה
ולכן החלטתי שכן לראות את הסרטון ביקורת שלך,
טוב, לא ממש את כולו כי אני לא אשקיע 15 דקות שלמות בביקורת על סדרה שלא ראיתי, אבל כן ריפרפתי בזה
ובלי להבין מהסדרה עצמה די אהבתי את הסרטון גם מבחינת איך שהצגת נקודות למחשבה וגם מבחינת עריכה.
אני רואה שזה הסרטון הראשון בערוץ הזה, אבל האם עשית משהו כזה בעבר?

בכל מקרה, אם תעשה עוד כאלו בעתיד אני אשמח שתשתף כאן.
(ואני אהיה נחמד ואכפיל את כמות הלייקים לסרטון ;-)

אוסווין

Active member
לא ראיתי את הסדרה ואין לי ממש כוונה לראות אותה
ולכן החלטתי שכן לראות את הסרטון ביקורת שלך,
טוב, לא ממש את כולו כי אני לא אשקיע 15 דקות שלמות בביקורת על סדרה שלא ראיתי, אבל כן ריפרפתי בזה
ובלי להבין מהסדרה עצמה די אהבתי את הסרטון גם מבחינת איך שהצגת נקודות למחשבה וגם מבחינת עריכה.
אני רואה שזה הסרטון הראשון בערוץ הזה, אבל האם עשית משהו כזה בעבר?

בכל מקרה, אם תעשה עוד כאלו בעתיד אני אשמח שתשתף כאן.
(ואני אהיה נחמד ואכפיל את כמות הלייקים לסרטון ;-)
יא יש לי שני לייקים עכשיו! וכן שלי נחשב because i like it!
יש לי ניסיון עם עריכה, אבל לא עשיתי סרטונים כאלה בעבר. זה ניסיון ראשון שלי.
אני שמח שיש לי אישור ממך לפרסם כאן עוד! וגם שמח שדי אהבת את הסרטון.:p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וגם שמח שדי אהבת את הסרטון.:p
:-D
ה"די" הוא רק בגלל שהתוכן של הסרטון לא עניין אותי.
אגב, מאוד אהבתי את השימוש במנהרת הזמן של דוקטור הו כאמצעי מעבר.
עכשיו רק צריך שתעשה סרטון על דוקטור הו שבו אמצעי המעבר יהיה משהו מבלקספייס :-P:

didalf

Well-known member
הפלייליסט של זואי 2X04

איי וונט טו ברייק פרי! אבל אאוץ' לא כל אחד יכול לשיר פרדי מרקורי, בטח לא דיוויד. אז הוא רוצה לפרוש מהעבודה שלו ואמילי לא כ"כ מרוצה כי כסף, אבל בסוף היא מבינה שהוא עצוב ומעודדת אותו לפרוש.

הזה שמגי עובדת אצלו אכן מפלרטט איתה אבל זה מוקדם מידי בשבילה. והיא מתחברת עם האחות הקשקשנית של אמילי. האמת נחמד בשבילה שמצאו לה חברה.

בעבודה זואי צריכה לפטר אנשים עקב קיצוצים וזה מלחיץ אותה, מסכנה. איזה נורא זה בטח לפטר אנשים. היא גם צריכה לפטר את ג'ורג' שהוא סוג של כלבלב אנושי וזה ממש קשה לה. דווקא שמחתי שהיא אכן עשתה את זה ולא מרחו את זה בסדרה של אי הבנות מעיקות. אבל אז בכל זאת היא בטעות חייגה אליו שיכורה במקום למקס והוא חשב שהיא החזירה אותו, שהיה קצת מעצבן. אבל אז היא שוב פיטרה אותו בלי למרוח את זה יותר מידי. ואז הוא שר בריטני שזה תמיד נחמד. אז אני מניחה שהוא לא לקח את זה כ"כ קשה? יופי.

מקס ומו עובדים על המסעדה כשמקס מתעסק בניירת ומו עושה ערב טיהור וקריוקי? לא הבנתי איך זה עוזר חוצמזה שאולי הם משכו קהל פוטנציאלי? בכל מקרה שישאירו את המכונת קריוקי ככה אנשים יוכלו לשיר גם בלי זואי. ואיכשהו גם יוצא למקס ראיון לעיתון מזה?
וזואי משתכרת ומנסה להתחיל עם מקס חח אוף זה לא יפה מצידה אבל היא הצחיקה אותי.

הילד של השכנים חזר מאיפשהו ועושה רעש וזואי הולכת לנזוף בו אבל מסתבר שהוא גדל ונעשה חתיך8-* [אבל יש לו יותר מידי גבות משהו שם לא לגמרי חתיך]. אבל קישט מה אתם מוסיפים לי עוד מושא אהבה פוטנציאלי?? יוחזר מקס מיד!!
וגם משומה לכמה רגעים לפני שראו את הפנים שלו חשבתי שזה פין מה1008-*

Aranel Nenharma

Well-known member

אהבתי את הסרטון. אני מסכימה עם רוב הדברים שציינתה.
באמת סדרה עם פונטיציאל אבל משהו התפספס שם וזה נהיה סדרה קלישאית ולמען האמת עם דיאלוג גרוע.
לי היה תיאוריה שהמנהל מעורבב בכל העניין הזה כי הוא הטריד מינית את התלמידים ובגלל זה הוא אשם. ולמען האמת היתי מרוצה יותר אם זה היה הסוף הזה מאשר הסוף המעפן והלא אפוי שהם הציגו.

אוסווין

Active member
:-D
ה"די" הוא רק בגלל שהתוכן של הסרטון לא עניין אותי.
עכשיו רק צריך שתעשה סרטון על דוקטור הו שבו אמצעי המעבר יהיה משהו מבלקספייס :-P:
חחחחח בדווק שזה מה שיקרה, stay tuned ;)

יאיי, כל הכבוד. ראיתי רק כי זה אתה, אבל לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג מה להגיד על התוכן. בעיקר נראה לי כמו נסיון לעשות סדרה אמריקאית בלי אופי ישראלי, אבל כאמור זה רק מהסרטון שלך. מה שהכי הצחיק אותי - יכול להיות שהיתה שם ילדה שעשתה אצבע משולשת אבל בסגנון האמריקאי? (כזה שמרגיש ממש לא נוח ולא אינטואיטיבי....)
יא איזה כיף לי!

אהבתי את הסרטון. אני מסכימה עם רוב הדברים שציינתה.
באמת סדרה עם פונטיציאל אבל משהו התפספס שם וזה נהיה סדרה קלישאית ולמען האמת עם דיאלוג גרוע.
לי היה תיאוריה שהמנהל מעורבב בכל העניין הזה כי הוא הטריד מינית את התלמידים ובגלל זה הוא אשם. ולמען האמת היתי מרוצה יותר אם זה היה הסוף הזה מאשר הסוף המעפן והלא אפוי שהם הציגו.
שמח שאהבת!

מילי08

Well-known member
חשבתי גם לנסות אותה מתישהו. לא בגלל הנושא אלא בגלל מייקל שין (שעד לא מזמן בכלל לא ידעתי שהוא שם)
אם המנהל לא סימן ספוילר, אצל מי אפשר להתלונן? אני רוצה את הכסף בחזרה :-[
יאיי, כל הכבוד. ראיתי רק כי זה אתה, אבל לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג מה להגיד על התוכן. בעיקר נראה לי כמו נסיון לעשות סדרה אמריקאית בלי אופי ישראלי, אבל כאמור זה רק מהסרטון שלך. מה שהכי הצחיק אותי - יכול להיות שהיתה שם ילדה שעשתה אצבע משולשת אבל בסגנון האמריקאי? (כזה שמרגיש ממש לא נוח ולא אינטואיטיבי....)
יא יש לי שני לייקים עכשיו! וכן שלי נחשב because i like it!
👏 :-D
נכון! זה נהדר

מילי08

Well-known member
אוקיי, אז ההספק של הימים האחרונים כולל בעיקר את the Tick הסופר כייפית ומגניבה. ניסיתי לחפש אם כתבתם עליה אבל החיפוש הוא, ובכן, תפוז |שפם|
אתמול סיימתי את העונה הראשונה. זה התחיל ככה ככה והייתי על הגדר, אבל נראה לי שמהפרק השלישי או הרביעי כבר התחלתי להתלהב. פארודיה לא צינית על גיבורי על ונבלים, הכל נעשה עם הרבה אהבה ליקומים האלה וכולם מוגכחים אבל בקטנה, בלי להפוך אותם לפארודיים מידי.
לא שמעתי על זה בכלל ומסתבר שזה כבר נסיון שלישי להרים את זה. היתה סדרה מצוירת שרצה 3 עונות, אחר כך עוד סדרה אנושית לעונה 1 ועכשיו זה. וכנראה היא בוטלה אחרי עונה 2 :-(
לפחות הקראש החדש שלי (Overkill |מאוהב|) מנסה לארגן לסדרה החייאה בטוויטר
1611833731278.png

חוץ מזה ממשיכה לאט לאט עם בוג'ק הורסמן, וכשיש לי סבלנות אז גם גברת מייזל (אבל הפרקים ארוכים ויש קשקשת מהירה ובלתי פוסקת אז זה קצת מתיש אותי).
נדמה לי שראיתי עוד משהו אבל אני לא זוכרת |פנים|

למעלה