כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
*קצת באיחור, אבל לא נורא
*קצת באיחור, אבל לא נורא
לא חשבתי על הקשר לThe OA, אבל בעונה 3 מופיע עוד שחקן מהסדרה ההיא.אבל אני אתחיל קודם בלציין שהחלטתי להמשיך עם סטאר טרק דיסקברי וראיתי את פרקים 2-3 בעונה 1. יותר מעניין מההתרחשויות בפרק הראשון והשחקנית הראשית עושה עבודה טובה. אפילו הף מ the OA שם. אבל בינתיים אין לי הרבה מה להגיד עליה.
סוף סוף ראיתיראיתי גם את הפרק השבועי המצוין של המרחב
.בגדול אין לי הרבה מה להגיד. שוב זה אותו מצב של עודף עלילות ודמויות ויוצא שאנחנו כמעט ולא רואים דמויוצ מרכזיות, אבל לפחות הפעם התמקדנו בנעמי.
אני עדיין לא מבינה איך השותך שלה לשעבר מת והיא לא. אבל היא היתה ממש גיבורה כל הפרק הזה. לא הבנתי בכלל מה היא עושה, אבל הסוף היה חזק ואז קלטתי שהיא הצליחה לערוך את ההודעה. הבעיה היא שזה קרה אחרי שאלכס כבר דיווח על זה להולדן.
אני מקווה שראש הממשלה החדש לא יקבל את ההצעה של מפקד האוויר, או מה שהוא לא היה, ולא יחליט להפציץ את הבלטרים כי אז באמת לא יהיה סוף לסיפור וכולם יהיו סתם רוצחים.
הדמות הכי חלשה והכי מעצבנת זה מרקו אינארוס. השחקן ממש לא מתאים לתפקיד לדעתי. אין לו מספיק כריזמה והוא ממש עולה על העצבים ולא מהסיבות הנכונות.
זאת סידרת TV ולא החיים האמיתיים.1. איך קצין מצטיין כמו אלון שנהב (צחי הלוי המעולה) לא מבין שיצטרך לשלם מחיר במלחמה נגד עולם הפשע כשמדובר בקצין מנוסה? האם כושר השיפוט השתבש בעקבות החזרה למקום היוולדו?
לפעמים להראות לילדים משהו שאתה עשית, נותן להם להרגיש קרובים יותר ופחות מרחיקים אותך בטענה של מה אתה מבין, זקן שכמותך ...2. למה אלון מראה לבת שלו את המקום אליו היה בורח מבי"ס כדי לעשן וקורץ לה? טוב שהוא לא מצייד אותה בקופסת סיגריות כפק"ל לבי"ס, פלוס בקבוקון ליקר או משהו. אם הייתי אשתו, במקום משיכת כתף הייתי סוטר לו בחוזקה פעם או פעמיים כנראה.
אממ.. אולי אתה שונא אותו כי הוא בלתי נסבל? פשוט כשאני מדמיינת אדם חזק ומשפיע כמו שהוא אמור להיות, אני רואה משהו אחר. זה לא חייב להיות מישהו גדול פיזית, אבל כזה שיש לו מין טירוף בעינייםאני לא ממש מסכים לגבי מה שאת אומרת על השחקן של אינארוס. אבל אולי קצת קשה לי לדעת כי אני פשוט שונא אותו כל כך.
זה דווקא קצת מבאס אותי. לא בקטע שהם (איימוס) רוצים לחבור לצוות שלהם, אלא העובדה שאיימוס משכנע את החבר שלו לעזוב גם ולנטוש את כדוה"א. כאילו ברור להם שזה אבוד ולא ישתפר.והם כנראה ילכו למצוא חללית כדי לעזוב את כדור הארץ.
חחח וואלה! הולדן הפך לדי משני בעונה הזאת.הולדן עדיין עם חליפת הקרב המוגזמת הזאת למרות שהוא בתוך החללית שלו ולא נראה לי שאחרים לובשים כאלו.
או, תודה.אוקי אני קצת חושד בעיתונאית עכשיו.
נכון, חוץ מאחד מהם שכל הזמן מציג עמדה תומכת באינרוס ומעצבן את דראמונד. אבל הרגע שהם שתו ביחד היה ממש חמוד ומרגשדראמונד והצוות שלה די מרוגזים מכל המצב שהם עכשיו עובדים בשביל מארקו אינארוס. ודי ברור שלא סובלים את המגעילה הזאת שהם נאלצו לצרף לצוות שלהם.
אבל פחות יש רגע יפה של אחווה כשהם כולם שותים את המים שנשפכו וצוחקים יחד.
כן, היא ממש ממש סבלה. כזאת אמיצה.נעמי באמת שרדה את החלל. (אני מניח שהסיבה שהיא שרדה והבחור האחר לא היא בגלל שהיא הזריקה לעצמה משהו)
אבל ברור גם שהיא לא עברה את זה בלי נזק והיא בסבל נוראי כל הפרק.
חוץ מזה שהכל על הספינה נעול למצב פצצה וההודעה המוקלטת ההיא ואין לה מה לעשות לגבי זה ממש. היא עדיין מנסה כל מיני שיטות שונות, שנכשלות, עד שהיא מוצאת דרך לשנות את ההודעה.
מה שלא ברור לי זה שהיא משנה את ההודעה ככה שהיא אומרת I am in control, אבל האם היא שולטת בספינה? כי עד כמה שאני מבין היא עדיין אמורה להתפוצץ. אולי הרעיון בשינוי הזה הוא שהוא מבהיר שזאת הודעה מוקלטת, ששונתה, אבל שנעמי בעצם אומרת ככה שהיא כן בספינה אבל שלא היא שלחה את ההודעה המקורית.
בדיוק. אני בונה על זה שאלכס ובובי יגיעו ודראמוד תתעשת על עצמה ותעזור להם. תהיה לה מטרה לבגוד באינרוסבכל מקרה כל העולם ואשתו שומעים את ההודעה בסופו של דבר (כלומר הצוות של דראמונד, אלכס ובובי, הולדן) ובנתיים רק הצוות של דראמונד שומע את השינוי.
אוף, שתמות. כזאת מרשעתאני תוהה אם האשת צוות של אינארוס שנמצאת עם דראמונד תאמר להם לנסוע לבדוק מה קרה עם ההודעה של נעמי כדי למנוע ממנה להנצל. ואולי אפילו בסוף תנסה לגרום להם לירות על הרוסינטה או על הספינה של אלכס ובובי. והתקווה שלי היא שהצוות של דראמונד יהרוג אוהת בשלב כלשהו ואז יצטרף למאבק נגד אינארוס.
זה מבאאאאאסס! חשבתי שאולי לא העלו את הפרקים הבאים ובגלל זה אני רואה רק עד פרק 10. זה קצת מרגיש לי כמו ב 100.. שבפרקים האחרונים מנסים לדחוס מלא מלא דברים ובסוף יתנו לנו סיום בנאלי.אני לא מאמין שנותרו רק עוד שני פרקים לעונה. אני מאוד מפחד שהעונה תסתיים באופן לא מספק.
ראיתי איזה שני פרקים ראשונים לפני שנה ולא משך אותי להמשיך.Prodigal son - התחלתי לצפות בסדרה הזו, על הבן של רוצח סדרתי שמנדב את הראיה הייחודית שלו בפרופילאות כדי לעזור למשטרה. אחרי 7 פרקים אני סוג של מכור אליה. הסדרה מנסה להיות מדעית עם מונחים מקצועיים על רוצחים סדרתיים, אין לי מושג כמה היא נכונה, אני רק יודע שיש פה יותר יחס אישי לדמויות וזה מעניין.
חחחחחחחח הרגת אותי.תכלס זה מאוד דומה לStaged רק שמייקל שין הוא קצת יותר שפוי בתור רוצח סדרתי מאשר כשהוא מגלם את עצמו.
ובמקום להיות כלואים בגלל הקורונה הדמות של מייקל שין כלואה בגלל שהוא רוצח סדרתי.
ובמקום דייויד טננט יש את הבן שלו.
לא ראיתי את הסדרה ואין לי ממש כוונה לראות אותהבלקספייס הסתיימה, והפעם במקום לכתוב מה אני חושב עשיתי סרטון ביקורת. ive never done this before, i think i did well.
אם תרצו לדלג לקטעים מסוימים:
0:00 - פתיחה
0:51 - סדרה מתוסרטת בפריים טיים
1:17 - צעד בכיוון הנכון
2:41 - הסדרה מעוצבת מידי
4:38 - המסר לא אפוי והבעיה עם חנוך
6:54 - דוידי
8:23 - מורג
9:41 - הנערים
10:05 - תום
10:41 - איתמר
12:13 - הקשר של שיר ותום
12:34 - דמויות נשכחות
13:30 - הטוויסט
14:44 - סיכום
יא יש לי שני לייקים עכשיו! וכן שלי נחשב because i like it!לא ראיתי את הסדרה ואין לי ממש כוונה לראות אותה
ולכן החלטתי שכן לראות את הסרטון ביקורת שלך,
טוב, לא ממש את כולו כי אני לא אשקיע 15 דקות שלמות בביקורת על סדרה שלא ראיתי, אבל כן ריפרפתי בזה
ובלי להבין מהסדרה עצמה די אהבתי את הסרטון גם מבחינת איך שהצגת נקודות למחשבה וגם מבחינת עריכה.
אני רואה שזה הסרטון הראשון בערוץ הזה, אבל האם עשית משהו כזה בעבר?
בכל מקרה, אם תעשה עוד כאלו בעתיד אני אשמח שתשתף כאן.
(ואני אהיה נחמד ואכפיל את כמות הלייקים לסרטון![]()
וגם שמח שדי אהבת את הסרטון.![]()
אהבתי את הסרטון. אני מסכימה עם רוב הדברים שציינתה.בלקספייס הסתיימה, והפעם במקום לכתוב מה אני חושב עשיתי סרטון ביקורת. ive never done this before, i think i did well.
אם תרצו לדלג לקטעים מסוימים:
0:00 - פתיחה
0:51 - סדרה מתוסרטת בפריים טיים
1:17 - צעד בכיוון הנכון
2:41 - הסדרה מעוצבת מידי
4:38 - המסר לא אפוי והבעיה עם חנוך
6:54 - דוידי
8:23 - מורג
9:41 - הנערים
10:05 - תום
10:41 - איתמר
12:13 - הקשר של שיר ותום
12:34 - דמויות נשכחות
13:30 - הטוויסט
14:44 - סיכום
חחחחח בדווק שזה מה שיקרה, stay tuned
ה"די" הוא רק בגלל שהתוכן של הסרטון לא עניין אותי.
אגב, מאוד אהבתי את השימוש במנהרת הזמן של דוקטור הו כאמצעי מעבר.
עכשיו רק צריך שתעשה סרטון על דוקטור הו שבו אמצעי המעבר יהיה משהו מבלקספייס![]()
יא איזה כיף לי!יאיי, כל הכבוד. ראיתי רק כי זה אתה, אבל לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג מה להגיד על התוכן. בעיקר נראה לי כמו נסיון לעשות סדרה אמריקאית בלי אופי ישראלי, אבל כאמור זה רק מהסרטון שלך. מה שהכי הצחיק אותי - יכול להיות שהיתה שם ילדה שעשתה אצבע משולשת אבל בסגנון האמריקאי? (כזה שמרגיש ממש לא נוח ולא אינטואיטיבי....)
שמח שאהבת!אהבתי את הסרטון. אני מסכימה עם רוב הדברים שציינתה.
באמת סדרה עם פונטיציאל אבל משהו התפספס שם וזה נהיה סדרה קלישאית ולמען האמת עם דיאלוג גרוע.
לי היה תיאוריה שהמנהל מעורבב בכל העניין הזה כי הוא הטריד מינית את התלמידים ובגלל זה הוא אשם. ולמען האמת היתי מרוצה יותר אם זה היה הסוף הזה מאשר הסוף המעפן והלא אפוי שהם הציגו.
חשבתי גם לנסות אותה מתישהו. לא בגלל הנושא אלא בגלל מייקל שין (שעד לא מזמן בכלל לא ידעתי שהוא שם)Prodigal son - התחלתי לצפות בסדרה הזו, על הבן של רוצח סדרתי שמנדב את הראיה הייחודית שלו בפרופילאות כדי לעזור למשטרה. אחרי 7 פרקים אני סוג של מכור אליה. הסדרה מנסה להיות מדעית עם מונחים מקצועיים על רוצחים סדרתיים, אין לי מושג כמה היא נכונה, אני רק יודע שיש פה יותר יחס אישי לדמויות וזה מעניין.
אם המנהל לא סימן ספוילר, אצל מי אפשר להתלונן? אני רוצה את הכסף בחזרהתכלס זה מאוד דומה לStaged רק שמייקל שין הוא קצת יותר שפוי בתור רוצח סדרתי מאשר כשהוא מגלם את עצמו.
ובמקום להיות כלואים בגלל הקורונה הדמות של מייקל שין כלואה בגלל שהוא רוצח סדרתי.
יאיי, כל הכבוד. ראיתי רק כי זה אתה, אבל לא ראיתי את הסדרה אז אין לי מושג מה להגיד על התוכן. בעיקר נראה לי כמו נסיון לעשות סדרה אמריקאית בלי אופי ישראלי, אבל כאמור זה רק מהסרטון שלך. מה שהכי הצחיק אותי - יכול להיות שהיתה שם ילדה שעשתה אצבע משולשת אבל בסגנון האמריקאי? (כזה שמרגיש ממש לא נוח ולא אינטואיטיבי....)בלקספייס הסתיימה, והפעם במקום לכתוב מה אני חושב עשיתי סרטון ביקורת. ive never done this before, i think i did well.
יא יש לי שני לייקים עכשיו! וכן שלי נחשב because i like it!
נכון! זה נהדראגב, מאוד אהבתי את השימוש במנהרת הזמן של דוקטור הו כאמצעי מעבר.
מגלים את זה בדקה הראשונה של הסדרהאם המנהל לא סימן ספוילר, אצל מי אפשר להתלונן? אני רוצה את הכסף בחזרה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.