דיוני סדרות #150

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דבר שלישי - Brilliant Minds

ראיתי היום את הפרק של שבוע שעבר ואת הפרק של השבוע
ואני מאוד נהנה
וממש חבל לי שנשארו שני פרקים וזהו

אז כמובן שהדבר הכי משמח זה שאנחנו מתקדמים לכיוון של חזרה של ג'וש ואוליבר. ונראה שזה מתקדם מספיק מהר כדי שהם יהיו רשמית יחד עד סוף הסדרה.

אהבתי שאמא של אוליבר הייתה בפרק והייתה חזקה ומעוררת השראה.

אהבתי שבסוף אוליבר וצ'ארלי (דוקטור דוש לשעבר) השלימו והיה לי מרגש כשצ'ארלי בכה על הכתפיים של אוליבר.

לגבי המקרים - עצוב נורא שהאישה הוגדרה כסובלת מסכיזופרניה במשך שנים כשבפועל היה לה משהו שאפשר לטפל בו.
אגב הדבר הזה שהוא נותן לה לצייר שעון והיא לא מצליחה - זה משהו שראיתי שנעשה בעונה הראשונה של חניבעל.

הרופאה הראשית באמת הייתה מעצבנת שהיא לא הייתה מוכנה לשלוח אותה לבדיקות בגלל שזה ייתן תקוות שווא לאחרים. אם יש סיכוי שאפשר לטפל בה אז למה לא לנסות?
יחד עם זה אוליבר לדעתי לחלוטין הגזים כשהוא לקח סטרואידים מפציינטים אחרים כדי לתת לה. זה לחלוטין היה יכול להיות טעות ענקית.
בכל מקרה היה נחמד שבסוף היא יכלה באמת להתאחד עם הילדים שלה.

בפרק השני
קודם כל היה נחמד לראות את האחות מבטי המכוערת שהיא גם האמא מלאב ויקטור.
אהבתי את הרעיון של תסמונת אליס בארץ הפלאות. מביאים את הדברים המטורפים ביותר.
ואיך שהראו לנו את זה היה מגניב מאוד.
חבל מאוד שהיא עדיין שודדת בנקים שצריכה בסוף ללכת לכלא.

אגב, היה גם קטע בסוף שבו האישה שלה הולכת ומוצאת בתא אחסנה את כל הכסף שהיא גנבה. וזה מרגיש כאילו סיום טוב שזה מוזר לי כי זה כסף גנוב.
באופן כללי הציגו את שודדת הבנקים בתור האדם הכי נחמד בעולם. אפילו אם היא שודדת רק עם אקדח לא אמיתי, היא גורמת לאנשים טראומה אמיתית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בעצם גם דבר רביעי:
ראיתי היום שני פרקים של אבוט אלמנטרי
דיסני+ מביאים את הסדרה במקבצים אז ראיתי את החצי הראשון של עונה 5 לפני כמה חודשים ורק לאחרונה הם הביאו את שארית הפרקים.
זאת סדרה מאוד טובה שאני כבר המלצתי עליה כאן.
אבל באמת מסוג הסדרות שגורמות להרגשה טובה, על אנשים שמנסים לשפר תפקידים ציבוריים לטובת האנשים.
מהבחינה הזאת מזכירה גם לא מעט את מחלקת גנים ונוף (אם כי בדרך מאוד מאוד שונה מאשר widow's bay)

בית הספר שלהם נהרס איכשהו בסוף הפרק הקודם (אני לא זוכר מה קרה)
והם עכשיו נאלצים לעבור לנסות להפעיל את בית הספר במלון נטוש (ארה"ב כנראה מלאה בקניונים נטושים)
וזה מוזר ומצחיק והם נאלצים להתמודד עם הרבה קשיים
שבאופן מוזר מהם אחד מהם הוא ראש ענקי של בנג'מין פרנקלין שיורד מהתקרה מידי שעה במרכז הקניון ומכריז על מבצעים

אני מניח שהם יחזרו לבית ספר הרגיל במהרה, אבל היה יכול להיות מעניין להפוך באמת קניון נטוש לבית ספר מתפקד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לה 6 פרקים נכון? מתכוון להתחיל לצפות בה היום/מחר ובתקווה גם לעשות בינג' ולסיים
[לגבי הסדרה Proud]
אתה לא יכול לעשות בינג' כי יצאו בנתיים רק שלושה פרקים שלה (בסופש הזה יצא הפרק הרביעי).
חוץ מזה צפויים להיות לה 8 פרקים.

למעלה