Heated Rivalry
פרק 1X05
I'll Believe in Anything
אז לא יהיה בלבול אפילו לשניה - אהבתי!
פרק 1X05
I'll Believe in Anything
מה מגדיר את הפורום בעיניך?Heated Rivalry
פרק 1X05
I'll Believe in Anything
זה?מה מגדיר את הפורום בעיניך?
זה.
אגב, פתחתי לה את השרשור הייעודי שמגיע לה אז אני אכותב שם על הפרק בהמשךHeated Rivalry
פרק 1X05
I'll Believe in Anything
הסרט תעלומה יוונית טוב יותר מהסרט בהתעורר איש מת.מתכוון לראות 2 סרטים של רצח כתוב היטב.
זה סופר קריא. קראתי כמעט אך ורק ברכבת, שזה אומר 40 דקות ביום פעמיים בשבוע, וסיימתי את 2 הסדרות הראשונות בחודשים בודדים מאדאוקי, למרות שזאת מחויבות של 19 ספרים נשמע שזה מאוד קריא אז נראה לי שאני אעשה את זה. כשאני אסיים את הספר הנוכחי שלי.
טוב אם אני אקרא רק ברכבת אז זה יקח שנים כי נדיר מאוד שאני נוסע ברכבתזה סופר קריא. קראתי כמעט אך ורק ברכבת, שזה אומר 40 דקות ביום פעמיים בשבוע, וסיימתי את 2 הסדרות הראשונות בחודשים בודדים מאד
אוקי, עכשיו אני ממש צריך לראות אותו סוף סוףיצא סופסוף תרגום לסרט השלישי של אחוזת דאונטון אז צפיתי בו עכשיו
אם פנינה רוזנבלום לא שרה שם, הסדרה לא שווהאתמול עלתה בYES- "תמיד אישה" (WHAT IT FELLS LIKE A GIRL) -סדרת להט"ב חדשה של הBBC.
וואו כ"כ סחפה אותי. הסדרה הזאת היא מסע...צפיתי ב-7 פרקים (מתוך 8) לאורך היום אתמול...אני שמח שלא צפיתי בה במקטעים והזדמן לי ככה לעשות יום של בינג' (שזה גם מה שהוסיף לאימפקט ממנה), אך מצד שני - ממש מתבאס שזהו...היא נגמרה לי, עשיתי עצירה "לנשום אוויר" לקראת הפרק האחרון שמקווה שאצפה בו בימים הקרובים
היא הרבה יותר טובה ומעניינת בעיניי מאשר IT'S A SIN שהייתה כבדה מדי/לא סוחפת כמוה, משהו בזו הנוכחית זורם יותר.
ממליץ בחום, והיא ללא ספק נכנסת לרשימת הסדרות שלי לשנה הזאת כזכירה ובולטת.
@טוני החתול @didalf @Reutk הלוואי תצפו בה בקרוב
עונה 2 מסתיימת לא רע. אחרי שהבינו שאין מה להתלבט, כנראה שג'ואן ונואה יגורו ביחד מעונה 3. הוא משלים עם זה שהיא לא רוצה להיות יהודיה והוא עם זה שקשה לו להחליט.
ראיתי את זה אתמול באינסטגרם ולא שמרתי ועכשיו אני לא מוצאת. חחחחחחחחח טיילור מתאמנת על שירי הפתעה וצועקת על משחק פוטובול תוך כדי הרג אותי.
את הקטע הזה שמרתי מיליון פעם מכמה מקומותגם הקטע שהיא מדברת שמעריצים שלה אוהבים אותו ושהוא מחכה לה מתחת לבמה אני חושבת שזה היה.אוי המכתב של טראוויס![]()
כמובן, כי אני שמרתיראיתי את זה אתמול באינסטגרם ולא שמרתי ועכשיו אני לא מוצאתאת יכולה למצוא לי?
www.instagram.com
אלו היו שני דברים שוניםאת הקטע הזה שמרתי מיליון פעם מכמה מקומותגם הקטע שהיא מדברת שמעריצים שלה אוהבים אותו ושהוא מחכה לה מתחת לבמה אני חושבת שזה היה.
חמודים יפים שליאני מחפשת עכשיו את הקטעים בתיקיה של יוטיוב ששמרתי להם ונתקלתי בקטעים אחרים וכולם מדהימים
![]()
Taylor Swift and Travis Kelce Make Us Believe In Love Again! #taylorswift #traviskelce
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
לאדעת זה ספוילר? זאת סדרת דוקו לא עלילתית שגם ככה רק אני צופה בה פה.זה נראה לי מתוך לסדרה אז ספוילר אני מניחה
חחחח מההרגל לכתוב סיכומי פרקים בספוילר אבל לאדעת באמת אם צריךואני לא יודעת אם באמת הייתי צריכה לשים ספוילר אבל עדיהתחילה.
לא מהסדרה, סתם מעריצים מוכשרים שצילמו אותו בזמן.ואולי גם זה שהוא מצביע על עצמו
![]()
Travis Kelce During Lover😍 #traviskelce #taylorswift
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
זה כןהאושר והתרגשות שלהם מהצלחה של האחראולי זה גם מהסדרה לא יודעת.
![]()
Taylor and Travis supporting Each other ✨ End of an Era Glimpse ✨🤍#taylorswift#traviskelce#tloasg
Taylor and Travis supporting Each other ✨ End of an Era Glimpse ✨🤍#taylorswift#traviskelce#tloasgyoutube.com
היא רק מסכנה כי הצ׳יפס גרועים.היא צריכה לראות פוטבול המסכנה![]()
תודהכמובן, כי אני שמרתי
![]()
𝖇𝖎𝖌 𝖗𝖊𝖕𝖚𝖙𝖆𝖙𝖎𝖔𝖓⸆⸉ ❤️🔥 on Instagram: "I’m dying 😭😭😭 #taylorswift #chiefs #theerastour 🎥: TAS Rights Management | Disney+"
In this captivating video, Taylor Swift is seen watching the Kansas City Chiefs game while simultaneously practicing surprise songs, demonstrating her dedication to her craft and the value of perseverance in overcoming obstacles. With a strong emphasis on teamwork and determination, Taylor...www.instagram.com
הבנתי שזה קטעים שונים התכוונתי ששמרתי כמה פעמים את שני הקטעים האלה. הודעה שלי באמת הייתה לא כל כך מובנת.אלו היו שני דברים שונים
1. הקטע שהיא מדברת על זה שהמעריצים אוהבים אותו והוא מחכה לה היה בפרק 4 שבו היה סגמנט שלם שהתמקד בו
2. המכתב היה לכבוד ההופעה האחרונה והיה בפרק האחרון.
בכל מקרה שניהם חמודים מאד![]()
זה דווקא טוב שאת עושה זה, יותר נוח ככה.לאדעת זה ספוילר? זאת סדרת דוקו לא עלילתית שגם ככה רק אני צופה בה פה.
חחחח מההרגל לכתוב סיכומי פרקים בספוילר אבל לאדעת באמת אם צריך
חשדתי שזה לא מהסדרה. זה נראה כאילו בהתחלה הוא בא להצביע עליה (שהיא שלו) ואז הוא מתקן ומצביע על עצמו כי זאת היא ששרה והוא שלה. אבל אולי זאת רק פרשנות שלי למה שקורה.לא מהסדרה, סתם מעריצים מוכשרים שצילמו אותו בזמן.
והדעה שלך לא משוחדת בכללזה כן
וכןןן הם ככ חמודים איך הם מפרגנים אחד לשניה ובאים לתמוך כמה שהם יכולים היא למשחקים והוא להופעות
(למרות שאם תשאלי אותי הוא מזה ניצח: גישה חינם לכמה הופעות של טיילור סוויפט שרק תרצה!! היא צריכה לראות פוטבול המסכנה)
[למרות שהיא אמרה שמלא לדעת כלום על פוטבול היא נהייתה אובססיבית חח, אז אני מניחה שהיא נהנית? הוא נהנה יותר זה בטוח]
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.