דיוני סדרות #146

didalf

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 140579

צפה בקובץ המצורף 140580

ואז ג'ולס שאלה אותי אם שמעתי את נקמה ועניתי שעוד לא
צפה בקובץ המצורף 140581
טוב תצרפו אותי לקבוצה!!:-D

חחח כתבת ספייק במקום ספיק עם שני י' אני גם חשבתי על ספייק של באפי:-D|מאוהב|

שיר על אח שלה את מתכוונת נבר גרו אפ? אני גם לא הבנתי חח הסתכלתי באלבום להבין על מה את מדברת.
אני לא חושבת שהוא על אח שלה, הוא מנקודת מבט של הורה לילדה ובהמשך של הילדה המתבגרת.
היא כן מזכירה אותו בשורה
Remember the footsteps, remember the words said
And all your little brother's favorite songs
וג'ולס צודקת חח היא מזכירה אותו גם בשיר על אמא שלה מפירלס, דה בסט דיי. כל הכבוד על הבקיאות!

בטח יש קליפ שלהם עם אנצ'טנד כי עשו על כל שיר אפשרי של טיילור:-D

בטר דה רבנג' מושלם|מאוהב|
רגע איזה גרסה שמעת? זה השיר היחיד שזה משנה בו.

יחד איתו אני הכי אוהבת את ספארקס פליי ולונג ליב, שהוא שיר על המעריצים🥹

למה החלטת לבדוק דווקא את ספיק נאו?

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
אתמול עלתה בYES- "תמיד אישה" (WHAT IT FELLS LIKE A GIRL) -סדרת להט"ב חדשה של הBBC.
וואו כ"כ סחפה אותי. הסדרה הזאת היא מסע...צפיתי ב-7 פרקים (מתוך 8) לאורך היום אתמול...אני שמח שלא צפיתי בה במקטעים והזדמן לי ככה לעשות יום של בינג' (שזה גם מה שהוסיף לאימפקט ממנה), אך מצד שני - ממש מתבאס שזהו...היא נגמרה לי, עשיתי עצירה "לנשום אוויר" לקראת הפרק האחרון שמקווה שאצפה בו בימים הקרובים😢
היא הרבה יותר טובה ומעניינת בעיניי מאשר IT'S A SIN שהייתה כבדה מדי/לא סוחפת כמוה, משהו בזו הנוכחית זורם יותר.
ממליץ בחום, והיא ללא ספק נכנסת לרשימת הסדרות שלי לשנה הזאת כזכירה ובולטת.

@טוני החתול @didalf @Reutk הלוואי תצפו בה בקרוב

מעבר לכך, רוצה להמליץ על מיני סדרה בריטית בYES - "חיים בסרט" (FILM CLUB)
שעל אף השם ותקציר העלילה הגנריים- התגלתה כממתק, ממש סדרה מקסימה עם דקויות ורגישויות כמו שהבריטים יודעים לעשות ולזקק ב-6 פרקים.
היא דרמה רומנטית כזאת , שנוגעת גם בנושאים חשובים כמו אגרופוביה וחרדות חברתיות.

Reutk

Active member
למה החלטת לבדוק דווקא את ספיק נאו
התכנון הוא שאני אקשיב לכל אלבומים שג'ולס מכירה.
נראה לי שכבר כתבתי שהיא החליטה לעשות לי קורס מבוא בטיילור סוויפט, וזה היה לפני שאני (ברוב חוצפתי) בחרתי להקשיב לאלבום החדש (שהיא עוד לא שמעה אגב, כן B-|) בלי אישור שלה :-D , אז התחלנו לפי הסדר שאלבומים יצאו ולפי מה שג'ולס חושבת שאני צריכה ללמוד :-D .

יש לנו וויכוח בקשר לאלבומים, כי אני הכי אוהבת את האלבום האחרון יותר מדויק להגיד שאני ממש אובססיבית עליו, וג'ולס חושבת שאם אני הכיר את האלבומים שהיא אוהבת יותר טוב, אז אני כן אוהב אותם יותר מאלבום האחרון. אני כן מכירה את השירים שג'ולס אוהבת משמיעה פסיבית שלהם, אבל עכשיו בקורס אני שומעת באופן אקטיבי.

חחח כתבת ספייק במקום ספיק עם שני י' אני גם חשבתי על ספייק של באפי:-D|מאוהב|
אני גם קוראת את זה כמו ספייק בבאפי אז אני לא יודעת למה כתבתי ככה :-D
שיר על אח שלה את מתכוונת נבר גרו אפ? אני גם לא הבנתי חח הסתכלתי באלבום להבין על מה את מדברת.
אני לא חושבת שהוא על אח שלה, הוא מנקודת מבט של הורה לילדה ובהמשך של הילדה המתבגרת.
היא כן מזכירה אותו בשורה
Remember the footsteps, remember the words said
And all your little brother's favorite songs
כן השיר הזה, לא יודעת למה חשבתי שזה על אח שלה פשוט הרגיש לי ככה. כנראה שאם היו כבר לטיילור וטרוויס ילדים הייתי חושבת שזה עליהם.
אני מאוד מזדהה עם השיר כי אני גם רציתי שאחיינים שלי ישארו קטנים וחמודים ואני מניחה שכולם חושבים את זה לפעמים. אני גם מאוד ממורמרת שילדים חמודים בסדרות גדלים, כאילו מי מרשה להם?
וג'ולס צודקת חח היא מזכירה אותו גם בשיר על אמא שלה מפירלס, דה בסט דיי. כל הכבוד על הבקיאות!
אני גם מכירה את השיר, ויודעת שהוא על אמא שלה בזכות ג'ולס, גם צפינו בקליפ שלו כמה וכמה פעמים בעבר. יש בשיר גם שורה על אבא שלה שאני מאוד אוהבת.
בטח יש קליפ שלהם עם אנצ'טנד כי עשו על כל שיר אפשרי של טיילור:-D
לצ'רלי וניק? כן בטוח יש. רק לא זכרתי אם זה הקליפ ששמתי פה בפורום שהייתי אובססיבית עליהם. אני זוכרת שראיתי כמה קליפים שלהם עם שירים של טיילור.
אני צריכה למצוא את ההודעה הזאת כדי לראות אם אני עכשיו מכירה את השירים יותר טוב. בקשר לשיין ואיליה עדיין לא מצאתי קליפ שלהם עם השיר אנצ'טנד |בוכה|. כן מצאתי קליפים של שיין ואיליה עם שירים אחרים של טיילור, אבל לא מצאתי אחד שממש אהבתי. רובם היו רק הטריילר עצמו עם שיר של טיילור ברקע, הכי לא מושקע בעולם :-D.

ואת אולי תכעסי על מה שאני אכתוב בקשר לזה: אבל אני חושבת שהסאונד שנבחר לרקע במקור בטריילר היה כל כך מעולה שלשים שיר אחר, ולא משנה איזה, תמיד יהיה פחות טוב.

והשיר אליזבת טיילור הוא אחד האהובים עלי. אני אוהבת את כל השירים באלבום האחרון, ויש איזה 8 או 9 נראה לי מתוך 12 שאני ממש אוהבת, והוא ביניהם.

בטר דה רבנג' מושלם|מאוהב|
רגע איזה גרסה שמעת? זה השיר היחיד שזה משנה בו.
אני שומעת את האלבומים בגרסת TV כי זאת התוצאה הראשונה שעולה בחיפוש.
אני הכי אוהבת את ספארקס פליי ולונג ליב, שהוא שיר על המעריצים🥹
אני פחות אוהבת את השירים האלה נראה לי שאני יותר אוהבת את השירים שמדברים על פרידות או על אנשים מגעילים שהיא לא שמה עליהם.

didalf

Well-known member
התכנון הוא שאני אקשיב לכל אלבומים שג'ולס מכירה.
והיא עוד לא מכירה את כולם?? חוצפה!

נראה לי שכבר כתבתי שהיא החליטה לעשות לי קורס מבוא בטיילור סוויפט,
טוב ואחכ אני אעשה לכן קורס טיילור למתקדמים?:-D
וזה היה לפני שאני (ברוב חוצפתי) בחרתי להקשיב לאלבום החדש (שהיא עוד לא שמעה אגב, כן B-|) בלי אישור שלה :-D , אז התחלנו לפי הסדר שאלבומים יצאו ולפי מה שג'ולס חושבת שאני צריכה ללמוד :-D .
אתן הורגות אותי:-D

יש לנו וויכוח בקשר לאלבומים, כי אני הכי אוהבת את האלבום האחרון יותר מדויק להגיד שאני ממש אובססיבית עליו, וג'ולס חושבת שאם אני הכיר את האלבומים שהיא אוהבת יותר טוב, אז אני כן אוהב אותם יותר מאלבום האחרון. אני כן מכירה את השירים שג'ולס אוהבת משמיעה פסיבית שלהם,
היופי בטיילור זה שכל אחד מתחבר לאלבום אחר ויש ככ הרבה שלכל אחד יש משהו אז זה בסדר אם כל אחת הכי אוהבת אלבום אחר.
גם כשאת אובסס לאלבום אחד קשה להפתח לאחרים. אחרי שקצת ממצים ורוצים לשמוע עוד אז נפתחים לשאר.
אבל עכשיו בקורס אני שומעת באופן אקטיבי.
חחחחחחחחחחחחח "בקורס":-D
אז מה כבר למדת בקורס?:-D

אני גם מאוד ממורמרת שילדים חמודים בסדרות גדלים, כאילו מי מרשה להם?
לגמרי
לפעמים אני תוהה מי הרשה לאח שלי לגדול הוא היה ממש חמוד כשהוא היה ממש קטן (כאילו ממש קטן 3-4 כזה) (הוא בן 27)

אני גם מכירה את השיר, ויודעת שהוא על אמא שלה בזכות ג'ולס, גם צפינו בקליפ שלו כמה וכמה פעמים בעבר. יש בשיר גם שורה על אבא שלה שאני מאוד אוהבת.
יאיי יופי
אני רואה שהקורס מעמיק בחומר יפה מאד!

לצ'רלי וניק? כן בטוח יש.
התכוונתי לשיין ואיליה כי כמו שאמרתי אני מטורגרטת למליון אדיטס שלהם עם טיילור אז בטח יש גם לאנצ'נטד.
שאגב הוא השיר היחיד מספיק נאו בטור.

כן מצאתי קליפים של שיין ואיליה עם שירים אחרים של טיילור, אבל לא מצאתי אחד שממש אהבתי. רובם היו רק הטריילר עצמו עם שיר של טיילור ברקע, הכי לא מושקע בעולם :-D.
כי הדברים הטובים נמצאים באינסטגרם ובטיקטוק בימינו.

ואת אולי תכעסי על מה שאני אכתוב בקשר לזה: אבל אני חושבת שהסאונד שנבחר לרקע במקור בטריילר היה כל כך מעולה שלשים שיר אחר, ולא משנה איזה, תמיד יהיה פחות טוב.
חחח כן כי מה קשור אליבת' טיילור אני מתה עליו אבל הוא לא מתאים להם.
והטריילר האמיתי יותר טוב כי ערכו בהתאם למוזיקה.
והשיר אליזבת טיילור הוא אחד האהובים עלי. אני אוהבת את כל השירים באלבום האחרון, ויש איזה 8 או 9 נראה לי מתוך 12 שאני ממש אוהבת, והוא ביניהם.
אני מתה עליוווווווווו|מאוהב| הוא בטופ 3 שלי.
וחוצמזה יש לו גם שתי גרסאות נוספות מדהימות.
אחת גרסה אקוסטית רשמית מהממת|מאוהב|

והשניה מישהי שעשתה לזה רמיקס עם אבירבודי של הבקסטריטבויז וזה עובד פאקינג מושלם אני מכורה חחח

וזה התפוצץ רצח אחד הבקסטריט בויז עשה סרטון עם זה וטיילור הגיבה בהתרגשות כי היא מילנאלית.
1767180062866.png

לא מזמן הייתי בחתונה והתחיל אבריבודי וממש ציפיתי לאליזבת טיילור והתאכזבתי:-D

אני שומעת את האלבומים בגרסת TV כי זאת התוצאה הראשונה שעולה בחיפוש.
טוב אבל בטר דן רבנג' ספציפית צריך לשמוע את הגרסה המקורית כי היא שינתה את אחת השורות ואנחנו אוהבים את הגרסה המקורית המיזוגנית:-D

אני פחות אוהבת את השירים האלה
חץ בלב;-(
נראה לי שאני יותר אוהבת את השירים שמדברים על פרידות או על אנשים מגעילים שהיא לא שמה עליהם.
כן אין כמו אנגרי טיילור.
יואואו בא לי להנחית עלייך ככ הרבה שירים אני מתאפקת:-D

עיר הצללים, סדרה בת 6 פרקים שמשלבת את הנופים המדהימים של ברצלונה עם היצירות של גאודי, מדובר על חקירה משטרתית בעקבות פסיכופת שמצית אנשים חשובים ונותן סימנים עפ"י גאודי.

Reutk

Active member
והיא עוד לא מכירה את כולם?? חוצפה!
היא לא מכירה רק את האלבום הראשון ואת שני האחרונים.
טוב ואחכ אני אעשה לכן קורס טיילור למתקדמים?:-D
אולי :-P: אבל יש עוד הרבה זמן עד אז.
היופי בטיילור זה שכל אחד מתחבר לאלבום אחר ויש ככ הרבה שלכל אחד יש משהו אז זה בסדר אם כל אחת הכי אוהבת אלבום אחר.
הטעם שלי ושל ג'ולס במוזיקה הוא גם מאוד שונה בדרך כלל, אפילו ברמה הכי בסיסית כי אני מאוד אוהבת שירים קצבים והיא הרבה יותר מעדיפה בלדות. היא ממש אוהבת שלוקחים שיר קצבי והופכים אותו לגרסה שקטה ואני שונאת שעושים את זה.

שאגב הוא השיר היחיד מספיק נאו בטור.
מה? למה רק הוא?
איזה שירים מפיירלס יש?
כי הדברים הטובים נמצאים באינסטגרם ובטיקטוק בימינו.
אבל שם יש רק סרטונים קצרים
אני מתה עליוווווווווו|מאוהב| הוא בטופ 3 שלי.
כן, אני זוכרת.
וחוצמזה יש לו גם שתי גרסאות נוספות מדהימות.
אחת גרסה אקוסטית רשמית מהממת|מאוהב|
כבר שמעתי :-] . שמעתי את כל הגרסאות אקוסטיות של האלבום.
זה היה אחרי שהסברתי לג'ולס שהסיבה שאני אוהבת את האלבום הזה היא כי הוא כיפי ועושה חשק לרקוד כל הזמן, ואז התאהבתי גם בגרסאות האקוסטיות אז מתברר שזה לא קשור.
והשניה מישהי שעשתה לזה רמיקס עם אבירבודי של הבקסטריטבויז וזה עובד פאקינג מושלם אני מכורה חחח
זה יפה אבל אני מעדיפה את הגרסה הרגילה של אליזבת טיילור.
לא מזמן הייתי בחתונה והתחיל אבריבודי וממש ציפיתי לאליזבת טיילור והתאכזבתי:-D
:-D אבל מוזר שזה היה באמת אבריבודי מה הם נזכרו בו פתאום??
טוב אבל בטר דן רבנג' ספציפית צריך לשמוע את הגרסה המקורית כי היא שינתה את אחת השורות ואנחנו אוהבים את הגרסה המקורית המיזוגנית:-D
מי זה אנחנו?
ג'ולס אמרה לי מה היא שינתה אבל שכחתי.
אם טיילור בחרה להקליט את השיר אם מילים שונות זה לא אומר שהיא מעדיפה אותו ככה?
סליחה

אני רואה שהקורס מעמיק בחומר יפה מאד!
מאוד מעמיק, למדתי גם שהזמר ג'יימס טיילור באמת קיים :-D :-D. בספר שקראתי השבוע הגיבור סיפר שהוא יצא מארון להורים שלו בהופעה של ג'יימס טיילור, אז שאלתי את ג'ולס אם היא מכירה זמר בשם הזה והיא אמרה שהיא לא אבל טיילור סוויפט מכירה :-D .

didalf

Well-known member
היא לא מכירה רק את האלבום הראשון ואת שני האחרונים.
יאללה לעבודה!

אולי :-P: אבל יש עוד הרבה זמן עד אז.
בסדר אני פה לנצח:-P:

היא ממש אוהבת שלוקחים שיר קצבי והופכים אותו לגרסה שקטה ואני שונאת שעושים את זה.
אני גם אוהבת האמת אם עושים את זה ממש מיוחד ושונה.

כבר שמעתי :-] . שמעתי את כל הגרסאות אקוסטיות של האלבום.
זה היה אחרי שהסברתי לג'ולס שהסיבה שאני אוהבת את האלבום הזה היא כי הוא כיפי ועושה חשק לרקוד כל הזמן, ואז התאהבתי גם בגרסאות האקוסטיות אז מתברר שזה לא קשור.
|מאוהב||מאוהב|

:-D אבל מוזר שזה היה באמת אבריבודי מה הם נזכרו בו פתאום??
היו מלא שירים כאלה של מילנאילס ולהיטים של פעם. היה כיף.

מי זה אנחנו?
הסוויפטיז
ג'ולס אמרה לי מה היא שינתה אבל שכחתי.
המילים המקוריות:
She's not a saint and she's not what you think She's an actress, whoa
She's better known for the things that she does On the mattress, whoa
המילים החדשות:
She's not a saint, and she's not what you think She's an actress, whoa
He was a moth to the flame She was holding the matches, whoa

אם טיילור בחרה להקליט את השיר אם מילים שונות זה לא אומר שהיא מעדיפה אותו ככה?
מממ כן כי המילים המקורויות עושות סלאטשיימינג והיא לא מרגישה כבר בנוח עם זה אבל אז מה:-P:
אנחנו אוהבים את OG בייבי טיילור הזועמת חסרת המודעות.
והחרוז החדש לא עובד.

סלחתי את עדיין האדם האהוב עליי בפורום|מאוהב|

מאוד מעמיק, למדתי גם שהזמר ג'יימס טיילור באמת קיים :-D :-D. בספר שקראתי השבוע הגיבור סיפר שהוא יצא מארון להורים שלו בהופעה של ג'יימס טיילור, אז שאלתי את ג'ולס אם היא מכירה זמר בשם הזה והיא אמרה שהיא לא אבל טיילור סוויפט מכירה :-D .
:-D:-D
היא ממש בקיאה אני מאד גאה!
בשיר בגין אגיין היא אומרת:
You said you never met one girl who had As many James Taylor records as you
But I do
האמת אין לי מושג איזה שירים יש לו.

רק האלבום הכי טוב שלה!!!😤😤
הוא נהדר|מאוהב||מאוהב|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
מה? למה רק הוא?
אה איכשהו פספסתי את זה קודם.
למה רק הוא? שאלה שכללללללללללללללללל הסוויפטיז שואלים את טיילור כבר מעל שנתיים:-D
לדעתי כי זה אלבום יחסית פחות פופלרי עם פחות להיטים, והחלקים של האלבומים הישנים התמקדו בעיקר בלהיטים.
בחלק מסוים של הטור היא הוסיפה את לונג ליב אבל למרבה הצער (ככ הרבה צעררררררררררררררר ככ רציתי אותו!!) הורידה שוב כשהוא הכניסה את TTPD.
איזה שירים מפיירלס יש?
פירלס
יו בילונג ויט מי
לאב סטורי
אבל שם יש רק סרטונים קצרים
כן לי זה הרבה יותר כיף הם ממוקדים יותר אין לי סבלנות לאדיטס של שירים מלאים.

למעלה