טוב תצרפו אותי לקבוצה!!צפה בקובץ המצורף 140579
צפה בקובץ המצורף 140580
ואז ג'ולס שאלה אותי אם שמעתי את נקמה ועניתי שעוד לא
צפה בקובץ המצורף 140581
אתמול עלתה בYES- "תמיד אישה" (WHAT IT FELLS LIKE A GIRL) -סדרת להט"ב חדשה של הBBC.
וואו כ"כ סחפה אותי. הסדרה הזאת היא מסע...צפיתי ב-7 פרקים (מתוך 8) לאורך היום אתמול...אני שמח שלא צפיתי בה במקטעים והזדמן לי ככה לעשות יום של בינג' (שזה גם מה שהוסיף לאימפקט ממנה), אך מצד שני - ממש מתבאס שזהו...היא נגמרה לי, עשיתי עצירה "לנשום אוויר" לקראת הפרק האחרון שמקווה שאצפה בו בימים הקרובים
היא הרבה יותר טובה ומעניינת בעיניי מאשר IT'S A SIN שהייתה כבדה מדי/לא סוחפת כמוה, משהו בזו הנוכחית זורם יותר.
ממליץ בחום, והיא ללא ספק נכנסת לרשימת הסדרות שלי לשנה הזאת כזכירה ובולטת.
@טוני החתול @didalf @Reutk הלוואי תצפו בה בקרוב
התכנון הוא שאני אקשיב לכל אלבומים שג'ולס מכירה.למה החלטת לבדוק דווקא את ספיק נאו
אני גם קוראת את זה כמו ספייק בבאפי אז אני לא יודעת למה כתבתי ככהחחח כתבת ספייק במקום ספיק עם שני י' אני גם חשבתי על ספייק של באפי![]()
כן השיר הזה, לא יודעת למה חשבתי שזה על אח שלה פשוט הרגיש לי ככה. כנראה שאם היו כבר לטיילור וטרוויס ילדים הייתי חושבת שזה עליהם.שיר על אח שלה את מתכוונת נבר גרו אפ? אני גם לא הבנתי חח הסתכלתי באלבום להבין על מה את מדברת.
אני לא חושבת שהוא על אח שלה, הוא מנקודת מבט של הורה לילדה ובהמשך של הילדה המתבגרת.
היא כן מזכירה אותו בשורה
Remember the footsteps, remember the words said
And all your little brother's favorite songs
אני גם מכירה את השיר, ויודעת שהוא על אמא שלה בזכות ג'ולס, גם צפינו בקליפ שלו כמה וכמה פעמים בעבר. יש בשיר גם שורה על אבא שלה שאני מאוד אוהבת.וג'ולס צודקת חח היא מזכירה אותו גם בשיר על אמא שלה מפירלס, דה בסט דיי. כל הכבוד על הבקיאות!
לצ'רלי וניק? כן בטוח יש. רק לא זכרתי אם זה הקליפ ששמתי פה בפורום שהייתי אובססיבית עליהם. אני זוכרת שראיתי כמה קליפים שלהם עם שירים של טיילור.בטח יש קליפ שלהם עם אנצ'טנד כי עשו על כל שיר אפשרי של טיילור![]()
אני שומעת את האלבומים בגרסת TV כי זאת התוצאה הראשונה שעולה בחיפוש.בטר דה רבנג' מושלם
רגע איזה גרסה שמעת? זה השיר היחיד שזה משנה בו.
אני פחות אוהבת את השירים האלה נראה לי שאני יותר אוהבת את השירים שמדברים על פרידות או על אנשים מגעילים שהיא לא שמה עליהם.אני הכי אוהבת את ספארקס פליי ולונג ליב, שהוא שיר על המעריצים🥹
והיא עוד לא מכירה את כולם?? חוצפה!התכנון הוא שאני אקשיב לכל אלבומים שג'ולס מכירה.
טוב ואחכ אני אעשה לכן קורס טיילור למתקדמים?נראה לי שכבר כתבתי שהיא החליטה לעשות לי קורס מבוא בטיילור סוויפט,
אתן הורגות אותיוזה היה לפני שאני (ברוב חוצפתי) בחרתי להקשיב לאלבום החדש (שהיא עוד לא שמעה אגב, כן) בלי אישור שלה
, אז התחלנו לפי הסדר שאלבומים יצאו ולפי מה שג'ולס חושבת שאני צריכה ללמוד
.
היופי בטיילור זה שכל אחד מתחבר לאלבום אחר ויש ככ הרבה שלכל אחד יש משהו אז זה בסדר אם כל אחת הכי אוהבת אלבום אחר.יש לנו וויכוח בקשר לאלבומים, כי אני הכי אוהבת את האלבום האחרון יותר מדויק להגיד שאני ממש אובססיבית עליו, וג'ולס חושבת שאם אני הכיר את האלבומים שהיא אוהבת יותר טוב, אז אני כן אוהב אותם יותר מאלבום האחרון. אני כן מכירה את השירים שג'ולס אוהבת משמיעה פסיבית שלהם,
חחחחחחחחחחחחח "בקורס"אבל עכשיו בקורס אני שומעת באופן אקטיבי.
לגמריאני גם מאוד ממורמרת שילדים חמודים בסדרות גדלים, כאילו מי מרשה להם?
יאיי יופיאני גם מכירה את השיר, ויודעת שהוא על אמא שלה בזכות ג'ולס, גם צפינו בקליפ שלו כמה וכמה פעמים בעבר. יש בשיר גם שורה על אבא שלה שאני מאוד אוהבת.
התכוונתי לשיין ואיליה כי כמו שאמרתי אני מטורגרטת למליון אדיטס שלהם עם טיילור אז בטח יש גם לאנצ'נטד.לצ'רלי וניק? כן בטוח יש.
כי הדברים הטובים נמצאים באינסטגרם ובטיקטוק בימינו.כן מצאתי קליפים של שיין ואיליה עם שירים אחרים של טיילור, אבל לא מצאתי אחד שממש אהבתי. רובם היו רק הטריילר עצמו עם שיר של טיילור ברקע, הכי לא מושקע בעולם.
חחח כן כי מה קשור אליבת' טיילור אני מתה עליו אבל הוא לא מתאים להם.ואת אולי תכעסי על מה שאני אכתוב בקשר לזה: אבל אני חושבת שהסאונד שנבחר לרקע במקור בטריילר היה כל כך מעולה שלשים שיר אחר, ולא משנה איזה, תמיד יהיה פחות טוב.
אני מתה עליוווווווווווהשיר אליזבת טיילור הוא אחד האהובים עלי. אני אוהבת את כל השירים באלבום האחרון, ויש איזה 8 או 9 נראה לי מתוך 12 שאני ממש אוהבת, והוא ביניהם.
www.instagram.com
טוב אבל בטר דן רבנג' ספציפית צריך לשמוע את הגרסה המקורית כי היא שינתה את אחת השורות ואנחנו אוהבים את הגרסה המקורית המיזוגניתאני שומעת את האלבומים בגרסת TV כי זאת התוצאה הראשונה שעולה בחיפוש.
חץ בלבאני פחות אוהבת את השירים האלה
כן אין כמו אנגרי טיילור.נראה לי שאני יותר אוהבת את השירים שמדברים על פרידות או על אנשים מגעילים שהיא לא שמה עליהם.
היא לא מכירה רק את האלבום הראשון ואת שני האחרונים.והיא עוד לא מכירה את כולם?? חוצפה!
אוליטוב ואחכ אני אעשה לכן קורס טיילור למתקדמים?![]()
הטעם שלי ושל ג'ולס במוזיקה הוא גם מאוד שונה בדרך כלל, אפילו ברמה הכי בסיסית כי אני מאוד אוהבת שירים קצבים והיא הרבה יותר מעדיפה בלדות. היא ממש אוהבת שלוקחים שיר קצבי והופכים אותו לגרסה שקטה ואני שונאת שעושים את זה.היופי בטיילור זה שכל אחד מתחבר לאלבום אחר ויש ככ הרבה שלכל אחד יש משהו אז זה בסדר אם כל אחת הכי אוהבת אלבום אחר.
מה? למה רק הוא?שאגב הוא השיר היחיד מספיק נאו בטור.
אבל שם יש רק סרטונים קצריםכי הדברים הטובים נמצאים באינסטגרם ובטיקטוק בימינו.
כן, אני זוכרת.אני מתה עליווווווווווהוא בטופ 3 שלי.
כבר שמעתיוחוצמזה יש לו גם שתי גרסאות נוספות מדהימות.
אחת גרסה אקוסטית רשמית מהממת
זה יפה אבל אני מעדיפה את הגרסה הרגילה של אליזבת טיילור.והשניה מישהי שעשתה לזה רמיקס עם אבירבודי של הבקסטריטבויז וזה עובד פאקינג מושלם אני מכורה חחח
לא מזמן הייתי בחתונה והתחיל אבריבודי וממש ציפיתי לאליזבת טיילור והתאכזבתי![]()
מי זה אנחנו?טוב אבל בטר דן רבנג' ספציפית צריך לשמוע את הגרסה המקורית כי היא שינתה את אחת השורות ואנחנו אוהבים את הגרסה המקורית המיזוגנית![]()
סליחהחץ בלב![]()
מאוד מעמיק, למדתי גם שהזמר ג'יימס טיילור באמת קייםאני רואה שהקורס מעמיק בחומר יפה מאד!
יאללה לעבודה!היא לא מכירה רק את האלבום הראשון ואת שני האחרונים.
בסדר אני פה לנצחאוליאבל יש עוד הרבה זמן עד אז.
אני גם אוהבת האמת אם עושים את זה ממש מיוחד ושונה.היא ממש אוהבת שלוקחים שיר קצבי והופכים אותו לגרסה שקטה ואני שונאת שעושים את זה.
כבר שמעתי. שמעתי את כל הגרסאות אקוסטיות של האלבום.
זה היה אחרי שהסברתי לג'ולס שהסיבה שאני אוהבת את האלבום הזה היא כי הוא כיפי ועושה חשק לרקוד כל הזמן, ואז התאהבתי גם בגרסאות האקוסטיות אז מתברר שזה לא קשור.
היו מלא שירים כאלה של מילנאילס ולהיטים של פעם. היה כיף.אבל מוזר שזה היה באמת אבריבודי מה הם נזכרו בו פתאום??
הסוויפטיזמי זה אנחנו?
המילים המקוריות:ג'ולס אמרה לי מה היא שינתה אבל שכחתי.
מממ כן כי המילים המקורויות עושות סלאטשיימינג והיא לא מרגישה כבר בנוח עם זה אבל אז מהאם טיילור בחרה להקליט את השיר אם מילים שונות זה לא אומר שהיא מעדיפה אותו ככה?
סלחתי את עדיין האדם האהוב עליי בפורוםסליחה
מאוד מעמיק, למדתי גם שהזמר ג'יימס טיילור באמת קיים![]()
. בספר שקראתי השבוע הגיבור סיפר שהוא יצא מארון להורים שלו בהופעה של ג'יימס טיילור, אז שאלתי את ג'ולס אם היא מכירה זמר בשם הזה והיא אמרה שהיא לא אבל טיילור סוויפט מכירה
.
הוא נהדררק האלבום הכי טוב שלה!!!![]()
אה איכשהו פספסתי את זה קודם.מה? למה רק הוא?
פירלסאיזה שירים מפיירלס יש?
כן לי זה הרבה יותר כיף הם ממוקדים יותר אין לי סבלנות לאדיטס של שירים מלאים.אבל שם יש רק סרטונים קצרים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.