כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
כי הוא אל, והוא לא אל רע, ואפילו האלים הרעים הם עדיין אלים שצריכים כבוד בסיסי ורמה מסויימת של אמון.אה, וראיתי את פרק 2X02 של פרסי ג'קסון היום
והיי הרמס (המילטון) שם. שכחתי קצת שהשחקן הזה שם.
והוא אבא של לוק הרע, אבל פרסי סומך עליו?
אני מרגיש כאילו הסדרה דוחסת הרבה חומר לפרקים של הסדרה הזאת עם קצת הנחה כאילו הצופים בטח יודעים את הסיפור כי הם קראו את הספר והסדרה רק נועדה להקים את זה לחיים.
וזה מצד אחד מעצבן אותי. ומצד שני קצת גורם לי לרצות לקרוא את הספרים.
אבל יש איזה מיליון ספרים בסדרה הזאת (או 3 סדרות ספרים בתוך הסדרה הזאת שכל אחת כוללת כמה ספרים) ואני יודע שיש לפחות דמות להטבית אחת, אבל להבנתי היא די דמות משנה.
אוקי,כי הוא אל, והוא לא אל רע, ואפילו האלים הרעים הם עדיין אלים שצריכים כבוד בסיסי ורמה מסויימת של אמון.
אני ממש מתפתה.אני קראתי 2 סדרות מלאות מתוך המיליון (לכאורה) שיש, והן מאד מאד שוות את זה. כשקראתי אותן מחדש לא מזמן (התחלתי בסוף העונה הראשונה) נזכרתי כמה הספרים באמת מצויינים, נהניתי מהם לא פחות מהארי פוטר. והם הרבה יותר קלילים, ומצד שני עם הרבה יותר אקשן.
ואכן, דמות משנה, אבל הוא מופיע יותר בסדרה 2 ונראה לי שאפילו יותר בסדרה השלישית.
אני לחלוטין מסכים שהעונה השניה פחות טובהראיתי את האיש מבפנים (עיוותתי "קצת" את השם, מוזמנים לתקן), העונה השנייה לדעתי, פחות טובה מהראשונה.
חחחחחחחריב של מורגן ושל ג'ואן גלוי לכל והפודקאסט בהפסקה. בגלל דברים בסגנון הזה, אני ואבא שלי (וחבר טוב שגר בחו"ל) שמחים שאנחנו בנים יחידים.
אין אחים או אחיות. היה חתול. ומה הכי מצחיק? אמא שלי שאלה אותי בגיל 6 (כשהייתה בת 40) אם אני רוצה ואמרתי ש "אני מעדיף להיות לבד".חחחחחחח
בהחללט יש ימים (וחודשים) שהייתי שמח להיות כזה. אבל אני לא.
רגע, אתה מתכוון שאין אחים או אחיות, או רק שאין אחיות?
כי נראה לי שלא הייתי שמח להיות ילד יחיד. אבל אחיות זה לא דבר קל. ויותר אחת לשניה מאשר לי.
נראה לי שהכי טוב לאחיינית שלי שיש לה שני אחים וכמה בנות דודות שאוהבות אותה.
אבל יש איזה מיליון ספרים בסדרה הזאת (או 3 סדרות ספרים בתוך הסדרה הזאת שכל אחת כוללת כמה ספרים) ואני יודע שיש לפחות דמות להטבית אחת, אבל להבנתי היא די דמות משנה.
אני קראתי הכול.אני קראתי 2 סדרות מלאות מתוך המיליון (לכאורה) שיש, והן מאד מאד שוות את זה. כשקראתי אותן מחדש לא מזמן (התחלתי בסוף העונה הראשונה) נזכרתי כמה הספרים באמת מצויינים, נהניתי מהם לא פחות מהארי פוטר. והם הרבה יותר קלילים, ומצד שני עם הרבה יותר אקשן.
האחיינית הגדולה שלי לחלוטין רצתה להיות בת יחידה כשהיא הייתה קטנה (היא הבינה טוב מאוד שהיא רוצה את כל תשומת הלב) ולא לקחה טוב את זה שהיא קיבלה אחות בגיל 5.אין אחים או אחיות. היה חתול. ומה הכי מצחיק? אמא שלי שאלה אותי בגיל 6 (כשהייתה בת 40) אם אני רוצה ואמרתי ש "אני מעדיף להיות לבד".
אני ידעתי על כך שיש לו עוד ספרים שקשורים למיתולוגיות אחרות, אבל לא ידעתי שיש קשר בינהם.אני קראתי הכול.
כולל הסדרה על האלים המצריים והסדרה עם הבן דוד של אנבת'(מהצד של אבא שלו, הוא בן של אל נורדי או משהו כזה). כולל הספינאופים ועכשיו הטרילוגיה האחרונה.
(ואני קולטת שזה כבר בטח קרוב ל-30 ספרים, בפעם הבאה שאני בוכה שנגמר המקום בחדר אני אלך לספור כמה ספרים יש לי של ריק ריירדן כדי להזכיר למה זה קרה)
פרסי ג'קסון? כן. אני חושבת שהספרים ממש כיפים(וריק ריירדן סבבה בניגוד לכל מיני סופרים אחרים, הספרים היותר מאוחרים נורא ווקים ולפעמים זה מרגיש כאילו הוא מכניס דמויות רק כדי לסמן V על ייצוג ברמה הזויה).אז את ממליצה לי לקרוא?
בטרילוגיה על המיתולוגיה המצרית אין קשר(נראה לי יש נובלה עם פרסי והדמות הראשית שם, אבל זה לא תורגם אז זה לא קיים מבחינתי) בטרילוגיה עם המיתולוגיה הנורדית פרסי ואנבת' מופיעים בתפקיד קטן.אני ידעתי על כך שיש לו עוד ספרים שקשורים למיתולוגיות אחרות, אבל לא ידעתי שיש קשר בינהם.
אחות זה הדבר הכי טוב בעולםכי נראה לי שלא הייתי שמח להיות ילד יחיד. אבל אחיות זה לא דבר קל. ויותר אחת לשניה מאשר לי.
קראתי תקציר של סדרה 3 והעלילה נשמעה לי מעצבנת, וכשכל סדרה (5 ספרים) מסתיימת בסוף סגור למדי לא הרגשתי מחוייבת להמשיך.אבל אם את כל כך נהנית ולאחרונה קראת מחדש אז למה לא קראת גם את שאר הספרים?
גם פרסי-גרובר-אנבת' הם הדמויות המעניינות היחידות. בסדרה השנייה יש מלא דמויות חדשות, אבל הן לא כאלה מעניינות וסדרה 3 באמת דיי מעצבנת(ואין את הטריו) והטרילוגיה הנוכחית היא שוב רק עם השלושה וזה כיף (ואני חושבת שחלק מהסיבה שאני אוהבת אותה זה בכלל בגלל שקראתי את הראשון לא הרבה אחרי 7/10 וזה היה נוסטלגי ולא יודעת איך להסביר, זה פשוט גרם לי להרגיש טוב).קראתי תקציר של סדרה 3 והעלילה נשמעה לי מעצבנת, וכשכל סדרה (5 ספרים) מסתיימת בסוף סגור למדי לא הרגשתי מחוייבת להמשיך.
וגם לא היו לי את הספרים נגישים, אז התעצלתי
אהבתי גם את דמויות הסדרה השניה, אבל הטריו הראשון באמת הכי טובגם פרסי-גרובר-אנבת' הם הדמויות המעניינות היחידות. בסדרה השנייה יש מלא דמויות חדשות, אבל הן לא כאלה מעניינות וסדרה 3 באמת דיי מעצבנת(ואין את הטריו) והטרילוגיה הנוכחית היא שוב רק עם השלושה וזה כיף (ואני חושבת שחלק מהסיבה שאני אוהבת אותה זה בכלל בגלל שקראתי את הראשון לא הרבה אחרי 7/10 וזה היה נוסטלגי ולא יודעת איך להסביר, זה פשוט גרם לי להרגיש טוב).
אני מאוד מחבבת את פרנק והייזל, אבל הטריו המקורי הכי מוצלח.אהבתי גם את דמויות הסדרה השניה, אבל הטריו הראשון באמת הכי טוב
כן, ממה שיצא לי לראות מקטעי ראיונות איתו הוא עושה רושם אדם ממש טוב.פרסי ג'קסון? כן. אני חושבת שהספרים ממש כיפים(וריק ריירדן סבבה בניגוד לכל מיני סופרים אחרים, הספרים היותר מאוחרים נורא ווקים ולפעמים זה מרגיש כאילו הוא מכניס דמויות רק כדי לסמן V על ייצוג ברמה הזויה).
כשהייתי ילד ממש הייתי בעניין המיתולוגיה המצרית אז אולי אני אקרא את זה בכל זאת.בטרילוגיה על המיתולוגיה המצרית אין קשר(נראה לי יש נובלה עם פרסי והדמות הראשית שם, אבל זה לא תורגם אז זה לא קיים מבחינתי) בטרילוגיה עם המיתולוגיה הנורדית פרסי ואנבת' מופיעים בתפקיד קטן.
קראתי תקציר של סדרה 3 והעלילה נשמעה לי מעצבנת, וכשכל סדרה (5 ספרים) מסתיימת בסוף סגור למדי לא הרגשתי מחוייבת להמשיך.
וגם לא היו לי את הספרים נגישים, אז התעצלתי
סדרה 3 זה The Trials of Apollo?גם פרסי-גרובר-אנבת' הם הדמויות המעניינות היחידות. בסדרה השנייה יש מלא דמויות חדשות, אבל הן לא כאלה מעניינות וסדרה 3 באמת דיי מעצבנת(ואין את הטריו) והטרילוגיה הנוכחית היא שוב רק עם השלושה וזה כיף (ואני חושבת שחלק מהסיבה שאני אוהבת אותה זה בכלל בגלל שקראתי את הראשון לא הרבה אחרי 7/10 וזה היה נוסטלגי ולא יודעת איך להסביר, זה פשוט גרם לי להרגיש טוב).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.