כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
גם אני התמכרתי, אבל אחרי 3 פרקים לקחתי הפסקה, הבנתי שאין ביכולתי להכיל עוד. בטח במהלך השבוע אחזור אליה.אני מאוד ממליץ על הסדרה החדשה של נטפליקס - Eric
זה מותחן פסיכולוגי שמתרחש בניו יורק ב1985.
יש בו אנסבל של שחקנים שעושים עבודה מעולה, אבל בראשם נמצא בנדיקט קמברבאץ' שפשוט מוכיח שוב איזה שחקן מדהים הוא.
הבעיה היחידה אולי של המיני סדרה זה שלמרות שבמרכז שלה יש סיפור בודד, היא נוגעת בכל כך הרבה נושאים. אבל לדעתי היא עושה את זה באופן מדהים.
צפה בקובץ המצורף 105298
במרכז הסדרה וינסנט (קמברבאץ') שהוא puppeteer בתוכנית דמויית רחוב סומסום. כשהבן שלו, אדגר, נעלם, ובזמן שמתנהלת חקירת משטרה, וינסנט נעשה ממוקד ביצירת בובת מפלצת בשם אריק שהבן שלו המציא לפני שהוא נעלם.
גם אני עשיתי ככה.גם אני התמכרתי, אבל אחרי 3 פרקים לקחתי הפסקה, הבנתי שאין ביכולתי להכיל עוד. בטח במהלך השבוע אחזור אליה.
גם אני עשיתי ככה.
שלושה פרקים ראיתי ממש ברצף ואז הרגשתי שאני חייב לקחת פסק זמן. ראיתי למחרת את פרק 4 ויום אחרי זה את שני הפרקים האחרונים.
אני מהמר שעדי
ראיתם את הסדרה על הצפרדע?
אה מה??אני מהמר שעדייודעת על מה אני מדבר.
(אבל נראה לי שהיא כבר עזבה)
אהה נכון. זה לא רק אתה זה מנהג תפוזי עתיקבעבר נהגתי להקפיץ שרשורים עם צפרדע
אבל שכחתם וזה עצוב
התכוונתי לומר שזה היה דבר מקובל ולכן ציפיתי שתזכרו,אהה נכון. זה לא רק אתה זה מנהג תפוזי עתיק![]()
לא קישרתי, סליחה. באמת הייתי צריכה להביןהתכוונתי לומר שזה היה דבר מקובל ולכן ציפיתי שתזכרו,
אבל אז התחלתי לפקפק בעצמי וחשבתי שאולי רק אני הייתי עושה את זה.
גם זה וגם את הולכת להפסיד את היום הולדת שלי...לא קישרתי, סליחה. באמת הייתי צריכה להבין![]()
it was the way of the ancientsהתכוונתי לומר שזה היה דבר מקובל ולכן ציפיתי שתזכרו,
אבל אז התחלתי לפקפק בעצמי וחשבתי שאולי רק אני הייתי עושה את זה.
אני אביא לך וויסקי סקוטי מתנה.גם זה וגם את הולכת להפסיד את היום הולדת שלי...
זה ממש מוגזם![]()
מאיזו סדרה/סרט לקחת את זה?דניאל היה מבין אותי
צפה בקובץ המצורף 105468
חתימה של ליאו וודול תספקאני אביא לך וויסקי סקוטי מתנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.