כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
לחלוטיןצפה בקובץ המצורף 68894
אני לא יודע איך הם הצליחו למצוא ילדה שחקנית שנראית כמו פופי, מתנהגת כמו פופי ומדברת במבטא של פופי, אבל הם הצליחו.
ממשזה היה פשוט מקסים ונוגע ללב. וכמובן מצחיק.
אם אני לא טועה זה כי לאבא שלו קוראים איאן והוא לא רוצה להקרא על שמו לא?אה ומסתבר שכבר כילד איין קרא לעצמו בצורה המוזרה ולא איאן.
וואי ממשאנחנו לא יודעים עד כמה קשר היה לאיין עם אמא שלו אחרי מה שראינו ב1987, אבל הוא שמר את זה קרוב ללב שלו. ואין משהו יפה כמו כשרואים שלאיין יש רגשות.
באמת מחדל, לדעתי לנו כבר היה ב99. עם הרעשים והכל.היא גם מתוסכלת כי זה כבר 2001 וההורים שלה לא מוכנים להתחבר לאינטרנט.
הורס בקטע טוב או הורס את כל מה שנבנה עד עכשיו? כי אני חשבתי שהוא נהדר.הסוף ב2009 הוא יחסית קצר, אבל הורס.
כןאהבתי את זה שהוא מבין מהר שהיא לא יודעת מה זה בדיחה. ואז כתגובה היא אומרת לו שהזקן שלו יפה ומבהירה שזאת הייתה בדיחה.
חחחחחח ממש! מדהים. נראה לי השתמשו במכונת זמן או משהו והביאו את השחקנית עצמה בחיי.צפה בקובץ המצורף 68894
אני לא יודע איך הם הצליחו למצוא ילדה שחקנית שנראית כמו פופי, מתנהגת כמו פופי ומדברת במבטא של פופי, אבל הם הצליחו.
(אני מניחה שלא יפתיע אותכם לשמוע שאני חושבת שזה שיפוט נמהר מידי ולא בהכרח מוצדק.)זה היה פשוט מקסים ונוגע ללב. וכמובן מצחיק.
ב1987 איין הוא ילד עם דמיון מפותח שלא מצליח בבית ספר.
נראה שאמא שלו סובלת ממשהו כמו דו קוטביות, אז היא מעודדת אותו באופן מלבב, אבל לפעמים היא פשוט לא ממש יכולה לטפל בו.
אבא שלו נראה כמו פשוט חרא.
גם אני הופתעתי קצת.אה ומסתבר שכבר כילד איין קרא לעצמו בצורה המוזרה ולא איאן.
אל תגזים, כשרואים שיש לו קוביות בבטן זה יפה לפחות באותה מידהאיין ממציא פלנטה דמיונית מטורפת וקורא לה Saraian (על שמו ושם אמא שלו, שרה)
14 שנים אחר כך פופי מוצאת משחק מחשב די בסיסי שהוא יצר וביסס על העולם הזה.
אנחנו לא יודעים עד כמה קשר היה לאיין עם אמא שלו אחרי מה שראינו ב1987, אבל הוא שמר את זה קרוב ללב שלו. ואין משהו יפה כמו כשרואים שלאיין יש רגשות.
עם קוקו בזקןהסוף ב2009 הוא יחסית קצר, אבל הורס.
איין כמובן עם זקן ארוך ודי מגוחך.
וואו לגמרי!אני לא יודע איך הם הצליחו למצוא ילדה שחקנית שנראית כמו פופי, מתנהגת כמו פופי ומדברת במבטא של פופי, אבל הם הצליחו.
כן, עשיתי גם את החישוב וקצת הופתעתי.כאילו תמיד חשבתי שפופי בערך בגילי ואיין מבוגר ממנה אבל לא הבנתי בכמה עד עכשיו. בהנחה ששניהם בני 10 בפרק הזה הוא מבוגר ממנה ב14 שנה.
בכל מקרה ב1987 איין הילד מתקשה בבית ספר אבל יש לו חזון לעולמות דמיונים ויש לו אמא מהממת שמעריכה את זה. הטיול שלהם בחנות כשהיא מעודדת את ההמצאות שלו ע"י המחשות ויזואליות היה מהמם.
האמת שבהתחלה (לפני שראינו שהיא בעצם חולה), אני חשבתי שמראים לנו איך הוא נהיה כזה - מזה שהיתה לו אמא שנתנה לו לעשות כל מה שהוא רוצה ורק עודדה אותו להאמין שהוא הכי גאון בעולם וזה הפך אותו ליהיר ו-entitled.הוא כזה ילד מתוק אבל לא ברור איך הוא נהיה אנוכי באופן קיצוני מהילד החמוד הזה.
בינתיים ב2001 פופי הילדה שאלוהים ישמור מה זה כיווצו את פופי האמיתית לילדה??? הן זהות!!!
נכון! הא! אז אני לא כל כך נוראית בכך שראיתי אותה כלבנה ולא זיהיתי את האסייתיות.היום גילינו שהיא רק חצי אסייתית ואמא שלה לבנה.
שאלתי את עצמי גם.וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה?
חחח נכון.חחחח מאחותה היא הביאה את המילה "פריקוזאודרוס"![]()
כן זה טוב.חחח והדינימיקה המוכרת שלהם מתחילה כבר פה![]()
אני לא בטוחה לגבי הראשון אבל בהחלט מתעלה בעיני על זה של עונה 2.(למרות שבניגוד לניק, בעיני הוא לא מתעלה על 2 הפרקים המיוחדים מעונות 1 ו-2).
האמת כמה שהפרקים האלה יפים אני יותר אוהבת את העלילה הקבועה.זה החלק הכי טוב בסדרה, וגם הפרק הזה היה נהדר ומקסים!
(אני מניחה שלא יפתיע אותכם לשמוע שאני חושבת שזה שיפוט נמהר מידי ולא בהכרח מוצדק.)
אל תגזים, כשרואים שיש לו קוביות בבטן זה יפה לפחות באותה מידה
![]()
חחחחחחחחח כןעם קוקו בזקן![]()
כן? אני לא ראיתי את זה ככה. זה היה נראה שהיא מעודדת את הצד היצירתי שלו שזה מקסים, לא ראיתי בזה עידוד ליהירות.האמת שבהתחלה (לפני שראינו שהיא בעצם חולה), אני חשבתי שמראים לנו איך הוא נהיה כזה - מזה שהיתה לו אמא שנתנה לו לעשות כל מה שהוא רוצה ורק עודדה אותו להאמין שהוא הכי גאון בעולם וזה הפך אותו ליהיר ו-entitled.
לא לונה. היא נראית ממש אסייתית.נכון! הא! אז אני לא כל כך נוראית בכך שראיתי אותה כלבנה ולא זיהיתי את האסייתיות.
וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה? תמיד הנחתי שהיא פיליפינית-אוסטרלית.
ובכן שאלתי את גוגל וטגלית (לא טלית) זאת אכן השפה הפיליפינית.שאלתי את עצמי גם.
אני מניח שזה בא מאבא שלוהוא כזה ילד מתוק אבל לא ברור איך הוא נהיה אנוכי באופן קיצוני מהילד החמוד הזה.
הסוף ב2009 הוא יחסית קצר, אבל הורס.
כמובן שהתכוונתי בקטע טוב. זה היה נהדר. ומצחיק בטירוף.הורס בקטע טוב או הורס את כל מה שנבנה עד עכשיו? כי אני חשבתי שהוא נהדר.
האגודה למען דמויות מניאקיות על שם לונה(אני מניחה שלא יפתיע אותכם לשמוע שאני חושבת שזה שיפוט נמהר מידי ולא בהכרח מוצדק.)
האמת שפיזית איין לא מושך כל כך בעיניאל תגזים, כשרואים שיש לו קוביות בבטן זה יפה לפחות באותה מידה
![]()
וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה?
אני חושב שזה היה טאגלוג, השפה הרשמית של הפיליפינים.שאלתי את עצמי גם.
תלבושת נחמדה, לא מלהיב אותי, אבל נדיר שבגדים מלהיבים אותי.NEW DOCTOR WHO COSTUME ALERT
That has to be the most stylish the Doctor has ever been. This one and 9 probably. But THIS ONE!!!
אני לגמרי אלבש את זה! בכיף שלי אפילו! כאילו, זה לא נראה כמו costume. זה פשוט בגדים ממש ממש יפים חחחחחח. ומאוווווווווווווד מחמיאים לגוון העור שלו.
ורובי סאנדיי, well, היא נראית סבבה! כאילו, גם, בגדים רגילים איי גס. הם יפים. קולים. היא נראית קולית. אבל שלו ואו. המעיל הארוךךך.
אומייגאד יש לי גם נעליים ממש ממש דומות לשלו.
זה כאילו כמעט מרגיש חוטא למטרה, אם הבגדים שלו הם כאלה שאפשר למצוא בזארה חחח.
אבל מצד שני, גם לא חוטא למטרה?
מה המטרה בעצם?
הוא לבוש ממש יפה ומחמיא
GO OFF
זה פעם ראשונה נראה לי שאני ממש מתרשם מהבגדים של הדוקטור.
תמיד התמקדתי במלוות. בהכל. בדמויות שלהן ובבגדים שלהן חחח.
אבל הדוקטור!
האם זה יהיה הדוקטור שיכבוש את ליביייייי
יאללה הגיע הזמן להנמיך ציפיות כדי שלא יישבר לי הלב
חמוד מאוד לדעתיNEW DOCTOR WHO COSTUME ALERT
That has to be the most stylish the Doctor has ever been. This one and 9 probably. But THIS ONE!!!
אני לגמרי אלבש את זה! בכיף שלי אפילו! כאילו, זה לא נראה כמו costume. זה פשוט בגדים ממש ממש יפים חחחחחח. ומאוווווווווווווד מחמיאים לגוון העור שלו.
ורובי סאנדיי, well, היא נראית סבבה! כאילו, גם, בגדים רגילים איי גס. הם יפים. קולים. היא נראית קולית. אבל שלו ואו. המעיל הארוךךך.
אומייגאד יש לי גם נעליים ממש ממש דומות לשלו.
זה כאילו כמעט מרגיש חוטא למטרה, אם הבגדים שלו הם כאלה שאפשר למצוא בזארה חחח.
אבל מצד שני, גם לא חוטא למטרה?
מה המטרה בעצם?
הוא לבוש ממש יפה ומחמיא
GO OFF
זה פעם ראשונה נראה לי שאני ממש מתרשם מהבגדים של הדוקטור.
חחחח, מחזיקה בשבילך אצבעות שתהיה עונה טובהתמיד התמקדתי במלוות. בהכל. בדמויות שלהן ובבגדים שלהן חחח.
אבל הדוקטור!
האם זה יהיה הדוקטור שיכבוש את ליביייייי
יאללה הגיע הזמן להנמיך ציפיות כדי שלא יישבר לי הלב
כבר עייפה הערב, אך מקווה לצפות מחר. אהבת?מישהו ראה את הפרקים הראשונים של קרתגו?
מישהו ראה את הפרקים הראשונים של קרתגו?
הטעתי כשכתבתי את זה כי בעצם התחלתי לראות רק אתמול. וסיימתי היום.כבר עייפה הערב, אך מקווה לצפות מחר. אהבת?
בהחלט נושא מאוד מסקרן.שמח שסוף סוף עושים סדרה ישראלית על תקופת השואה/מלחה"ע ה-2...הגיע הזמן! וטוב שכאן לקחו את המושכות לידיים
מסוקרן לצפות בה
לגבי קרתגו
הטעתי כשכתבתי את זה כי בעצם התחלתי לראות רק אתמול. וסיימתי היום.
וכן אהבתי. לרוב לפחות. היו דברים שפחות, אבל אני אפילו לא סגור לחלוטין מה.
בהחלט נושא מאוד מסקרן.
להבנתי זה אמור להיות מבוסס על סיפור אמיתי, אבל לא ברור לי עד כמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.