דיוני סדרות #112

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האם יכול להיות שאני כותב ראשון על פרק של מית'יק קווסט?
(או שעד שאני אסיים עדי כבר תעלה משהו?)

אוקי, החדשות על סדרה חדשה "בעולם" של מית'יק קווסט בהחלט העלו את הסקרנות שלי.
ובתיאור הסדרה בכתבה התייחסו לפרק הזה ולפרקים דומים לו (אני מניח כמו הפרק על עברו של CW והפרק על יוצרי משחק הצללים ההוא)
את הפרק ההוא מהעונה הראשונה אהבתי מאוד
את הפרק על CW... הרבה פחות
אבל את הפרק הזה אהבתי יותר מכל דבר אחר.

זה היה פשוט מקסים ונוגע ללב. וכמובן מצחיק.
ב1987 איין הוא ילד עם דמיון מפותח שלא מצליח בבית ספר.
נראה שאמא שלו סובלת ממשהו כמו דו קוטביות, אז היא מעודדת אותו באופן מלבב, אבל לפעמים היא פשוט לא ממש יכולה לטפל בו.
אבא שלו נראה כמו פשוט חרא.
אה ומסתבר שכבר כילד איין קרא לעצמו בצורה המוזרה ולא איאן.

איין ממציא פלנטה דמיונית מטורפת וקורא לה Saraian (על שמו ושם אמא שלו, שרה)
14 שנים אחר כך פופי מוצאת משחק מחשב די בסיסי שהוא יצר וביסס על העולם הזה.
אנחנו לא יודעים עד כמה קשר היה לאיין עם אמא שלו אחרי מה שראינו ב1987, אבל הוא שמר את זה קרוב ללב שלו. ואין משהו יפה כמו כשרואים שלאיין יש רגשות.

ב2001 פופי היא ילדה חמודה וחוצפנית שאוהבת מאוד משחקי מחשב ומתוסכלת מכך שאמא שלה דורשת שהיא תלמד לנגן בפסנתר ותשחק יותר בחוץ.
היא גם מתוסכלת כי זה כבר 2001 וההורים שלה לא מוכנים להתחבר לאינטרנט.
אהבתי את הרעיון החכם שלה של לבקש אופניים - דבר שכמובן שההורים שלה ישמחו לקנות לה, ואז לנצל אותם כדי לנסוע לספריה כדי שתוכל לשחק במחשב עם קישור אינטרנט.
שם היא מוצאת את המשחק של איין וזה כנראה דוחף אותה לרצות לתכנת.

הסוף ב2009 הוא יחסית קצר, אבל הורס.
איין כמובן עם זקן ארוך ודי מגוחך.
פופי נלהבת ממנו לחלוטין ומעריצה אותה, אבל גם ממש לא חושב שכל דבר שהוא יצר הוא טוב כפי שהיא מבהירה די מהר.
אהבתי את זה שהוא מבין מהר שהיא לא יודעת מה זה בדיחה. ואז כתגובה היא אומרת לו שהזקן שלו יפה ומבהירה שזאת הייתה בדיחה.
ואז כשהוא אומר שהוא יוצא היא אומרת I'll follow you ומשם הדרך ברורה.

Mythic.Quest.Ravens.Banquet.S03E07.WEBRip.x264-ION10.mp4_snapshot_07.54.518.png

אני לא יודע איך הם הצליחו למצוא ילדה שחקנית שנראית כמו פופי, מתנהגת כמו פופי ומדברת במבטא של פופי, אבל הם הצליחו.

dilia snake

Well-known member
אוקיי אז זה נהיה ג'וסי.

חוץ מהתלונות נוספות על הצהובונים, וגזענות. יש טענות על זה שקנאו בהארי ומייגן ובגלל זה אנשים ממשפחת המלוכה ניסו לדחוק אותם החוצה כי הם היו יותר מוצלחים מהם. והם הראו מלא דוגמאות על איך פירגנו לקייט וקטלו את מייגן על אותם דברים. וטענות על זה שכל פעם שעמד לצאת סיפור לא מחמיא על מישהו הם עשו דיל שייצא במקום סיפור על מייגן.

חוץ מזה הם רומזים שהמלכה הייתה בובה ומנעו ממנה להיפגש עם הארי ודברים לא מחמיאים על צ'ארלס.

הבעיה הכי גדולה שזה מרגיש כמו סחיטה רגשית עם המוזיקה והעריכה וחלק מהדברים ממש ילדותיים. כאילו חצי מהסדרה זה ככה:
הארי/מייגן: היה לנו קשה והיינו עצובים.
*תמונה שלהם בפרצוף רציני*

וניסיונות להפוך את מייגן להכלאה בין אימא תרזה לדיאנה. שזה ממש מביך, כאילו יש שורה של אנשים שאומרים כמה מדהימה וקדושה ואיזו הקרבה היא עשתה.

רציתי לסיים אתמול אבל זה ממש מעייף.

didalf

Well-known member
מית'יק קווסט 3X07
אז היום פרק ספיישל בו אנחנו חוזרים לעבר של איין ופופי. איזה פרק מקסים|מאוהב|
כאילו תמיד חשבתי שפופי בערך בגילי ואיין מבוגר ממנה אבל לא הבנתי בכמה עד עכשיו. בהנחה ששניהם בני 10 בפרק הזה הוא מבוגר ממנה ב14 שנה.

בכל מקרה ב1987 איין הילד מתקשה בבית ספר אבל יש לו חזון לעולמות דמיונים ויש לו אמא מהממת שמעריכה את זה. הטיול שלהם בחנות כשהיא מעודדת את ההמצאות שלו ע"י המחשות ויזואליות היה מהמם. אבל אני גם תהיתי לגבי הבלגן שהם עושים בחנות אז אני שמחה שהתייחסו לזה:-D ואז היא סופר נלהבת בבית ואני מתיחלה לחשוש אואו מישהו פה נלהב מידי מרגיש לי ביי פולאר. למרבה הצער צדקתי כי למחרת בבוקר היא לא זזה מהמיטה. פלאשבקים לשיימלס;-(
ואיין כולו נלהב מהפרויקט היפה שהם עשו וקרה לזה שראיין על שמם|לב|
אבל הוא בתמימותו מספר למנהל שאמא שלו חולה והוא מלשין כנראה ואבא שלו לוקח אותו לאאאא;-( מסכן. הוא כזה ילד מתוק אבל לא ברור איך הוא נהיה אנוכי באופן קיצוני מהילד החמוד הזה.

בינתיים ב2001 פופי הילדה שאלוהים ישמור מה זה כיווצו את פופי האמיתית לילדה??? הן זהות!!! מתעניינת בעיקר במשחקי מחשב, כי היא פופי. היום גילינו שהיא רק חצי אסייתית ואמא שלה לבנה. וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה? תמיד הנחתי שהיא פיליפינית-אוסטרלית. ההורים שלה רוצים שתתמקד בפסנתר. אבא שלה המותק שדווקא כן בקטע של מחשקי מחשב אבל מפחד מאמא מבטיח לה פרס אם היא תתאמן יפה. יש תקטע שהיא נכנסת לאימונים בפסנתר בפופיות אופיינית כשהיא נשאבת לזה כל כולה. כשהיא ביקשה אופניים היה לי ברור שזה כדי לנסוע למקומות שבהם היא תוכל לעשות מה שהיא רוצה. חחחח מאחותה היא הביאה את המילה "פריקוזאודרוס":-D
פופי בספריה מתחברת לאינטרנט ושם מגלה עולם שלם של משחקים, ומוקסמת מאחד בשם "שראיין". אוי בכיתי קלות בקטע הזה, הפ מנט טו בי!!

קפצנו ל2009 ופופי באוניברסיטה בהראצה של איין. למה בדיוק הוא מרצה? זה המפגש הראשון ביניהם איזה מרגשששששש
יאוו כשהיא אמרה לו שבגללו היא רצתה להיות מתכנת ואז בגלל המשחק שרייאן גם דמעתי קלות, גם מהתגובה שלו, חיוך נוסטלגי כזה|לב|;-(
חחח והדינימיקה המוכרת שלהם מתחילה כבר פה|מאוהב|

ממש|לב|

אם אני לא טועה זה כי לאבא שלו קוראים איאן והוא לא רוצה להקרא על שמו לא?
גם כשהאבא בא לקחת אותו אז הוא מתקן את הסבא "קוראים לו איאן" כי האבא לא מוכן לקבל שאיין שונא אותו.

אנחנו לא יודעים עד כמה קשר היה לאיין עם אמא שלו אחרי מה שראינו ב1987, אבל הוא שמר את זה קרוב ללב שלו. ואין משהו יפה כמו כשרואים שלאיין יש רגשות.
וואי ממש|לב|

היא גם מתוסכלת כי זה כבר 2001 וההורים שלה לא מוכנים להתחבר לאינטרנט.
באמת מחדל, לדעתי לנו כבר היה ב99. עם הרעשים והכל.

הורס בקטע טוב או הורס את כל מה שנבנה עד עכשיו? כי אני חשבתי שהוא נהדר.

אהבתי את זה שהוא מבין מהר שהיא לא יודעת מה זה בדיחה. ואז כתגובה היא אומרת לו שהזקן שלו יפה ומבהירה שזאת הייתה בדיחה.
כן:-D

צפה בקובץ המצורף 68894

אני לא יודע איך הם הצליחו למצוא ילדה שחקנית שנראית כמו פופי, מתנהגת כמו פופי ומדברת במבטא של פופי, אבל הם הצליחו.
חחחחחח ממש! מדהים. נראה לי השתמשו במכונת זמן או משהו והביאו את השחקנית עצמה בחיי.

Lhuna3

Well-known member
יש! אני כל כך אוהבת את פרקי העבר המיוחדים שהם עושים |מאוהב|
זה החלק הכי טוב בסדרה, וגם הפרק הזה היה נהדר ומקסים!
(למרות שבניגוד לניק, בעיני הוא לא מתעלה על 2 הפרקים המיוחדים מעונות 1 ו-2).
ב1987 איין הוא ילד עם דמיון מפותח שלא מצליח בבית ספר.
נראה שאמא שלו סובלת ממשהו כמו דו קוטביות, אז היא מעודדת אותו באופן מלבב, אבל לפעמים היא פשוט לא ממש יכולה לטפל בו.
אבא שלו נראה כמו פשוט חרא.
(אני מניחה שלא יפתיע אותכם לשמוע שאני חושבת שזה שיפוט נמהר מידי ולא בהכרח מוצדק.)
גם אני הופתעתי קצת.
איין ממציא פלנטה דמיונית מטורפת וקורא לה Saraian (על שמו ושם אמא שלו, שרה)
14 שנים אחר כך פופי מוצאת משחק מחשב די בסיסי שהוא יצר וביסס על העולם הזה.
אל תגזים, כשרואים שיש לו קוביות בבטן זה יפה לפחות באותה מידה :p
1671215425546.png

איין כמובן עם זקן ארוך ודי מגוחך.
עם קוקו בזקן |פנים|
וואו לגמרי!
כאילו תמיד חשבתי שפופי בערך בגילי ואיין מבוגר ממנה אבל לא הבנתי בכמה עד עכשיו. בהנחה ששניהם בני 10 בפרק הזה הוא מבוגר ממנה ב14 שנה.
כן, עשיתי גם את החישוב וקצת הופתעתי.
בכל מקרה ב1987 איין הילד מתקשה בבית ספר אבל יש לו חזון לעולמות דמיונים ויש לו אמא מהממת שמעריכה את זה. הטיול שלהם בחנות כשהיא מעודדת את ההמצאות שלו ע"י המחשות ויזואליות היה מהמם.
|כן| אני גם נורא אהבתי את זה.
הוא כזה ילד מתוק אבל לא ברור איך הוא נהיה אנוכי באופן קיצוני מהילד החמוד הזה.
האמת שבהתחלה (לפני שראינו שהיא בעצם חולה), אני חשבתי שמראים לנו איך הוא נהיה כזה - מזה שהיתה לו אמא שנתנה לו לעשות כל מה שהוא רוצה ורק עודדה אותו להאמין שהוא הכי גאון בעולם וזה הפך אותו ליהיר ו-entitled.
אז עדיין יכול להיות שזה חלקית מסביר. אבל באמת בתור ילד הוא חמוד נורא ועוד לא שחצן.
בינתיים ב2001 פופי הילדה שאלוהים ישמור מה זה כיווצו את פופי האמיתית לילדה??? הן זהות!!!
:-D
היום גילינו שהיא רק חצי אסייתית ואמא שלה לבנה.
נכון! הא! אז אני לא כל כך נוראית בכך שראיתי אותה כלבנה ולא זיהיתי את האסייתיות.
וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה?
שאלתי את עצמי גם.
חחחח מאחותה היא הביאה את המילה "פריקוזאודרוס":-D
חחח נכון.
חחח והדינימיקה המוכרת שלהם מתחילה כבר פה|מאוהב|
כן זה טוב.

didalf

Well-known member
(למרות שבניגוד לניק, בעיני הוא לא מתעלה על 2 הפרקים המיוחדים מעונות 1 ו-2).
אני לא בטוחה לגבי הראשון אבל בהחלט מתעלה בעיני על זה של עונה 2.

זה החלק הכי טוב בסדרה, וגם הפרק הזה היה נהדר ומקסים!
האמת כמה שהפרקים האלה יפים אני יותר אוהבת את העלילה הקבועה.

(אני מניחה שלא יפתיע אותכם לשמוע שאני חושבת שזה שיפוט נמהר מידי ולא בהכרח מוצדק.)
|שפם|
אבל אנחנו יודעים גם מההמשך שאבא שלו חרא. עד כדי כך שהוא שינה את השם שלו שלא יהיה אותו דבר.

1671215425546.png
:-D:-D
עם קוקו בזקן |פנים|
חחחחחחחחח כן:-D

האמת שבהתחלה (לפני שראינו שהיא בעצם חולה), אני חשבתי שמראים לנו איך הוא נהיה כזה - מזה שהיתה לו אמא שנתנה לו לעשות כל מה שהוא רוצה ורק עודדה אותו להאמין שהוא הכי גאון בעולם וזה הפך אותו ליהיר ו-entitled.
כן? אני לא ראיתי את זה ככה. זה היה נראה שהיא מעודדת את הצד היצירתי שלו שזה מקסים, לא ראיתי בזה עידוד ליהירות.

נכון! הא! אז אני לא כל כך נוראית בכך שראיתי אותה כלבנה ולא זיהיתי את האסייתיות.
לא לונה. היא נראית ממש אסייתית.

didalf

Well-known member
וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה? תמיד הנחתי שהיא פיליפינית-אוסטרלית.
שאלתי את עצמי גם.
ובכן שאלתי את גוגל וטגלית (לא טלית) זאת אכן השפה הפיליפינית.
או מסתבר בסיס שעליה התפתחה השפה הפיליפינית?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קודם כל קצת על השחקנים:
מיד זיהיתי את מנהל בית הספר של איין - זה רוברט פיקארדו ששיחק בתפקידים ראשיים בסדרות מסע בין כוכבים: וויאג'ר וסטארגייט: אטלנטיס, בנוסף להרבה תפקידים נוספים.
את איין הקטן ידעתי שאני מכיר מאיפשהו אבל לא הצלחתי לעלות על זה, אז בדקתי בIMDB ואז קלטתי שזה מקס מהסדרה Resident Alien.
גם אבא ואמא של איין קצת מוכרים מכמה תפקידים.

הוא כזה ילד מתוק אבל לא ברור איך הוא נהיה אנוכי באופן קיצוני מהילד החמוד הזה.
אני מניח שזה בא מאבא שלו
הורס בקטע טוב או הורס את כל מה שנבנה עד עכשיו? כי אני חשבתי שהוא נהדר.
כמובן שהתכוונתי בקטע טוב. זה היה נהדר. ומצחיק בטירוף.
האגודה למען דמויות מניאקיות על שם לונה
1671215425546.png
האמת שפיזית איין לא מושך כל כך בעיני
וגם מה זה טלית שפה של איזה מדינה זה?
שאלתי את עצמי גם.
אני חושב שזה היה טאגלוג, השפה הרשמית של הפיליפינים.
(בהרבה ארצות שם השפה הוא שונה משם הארץ - למשל ישראל ועברית)

אוסווין

Active member
NEW DOCTOR WHO COSTUME ALERT
That has to be the most stylish the Doctor has ever been. This one and 9 probably. But THIS ONE!!!
אני לגמרי אלבש את זה! בכיף שלי אפילו! כאילו, זה לא נראה כמו costume. זה פשוט בגדים ממש ממש יפים חחחחחח. ומאוווווווווווווד מחמיאים לגוון העור שלו.
ורובי סאנדיי, well, היא נראית סבבה! כאילו, גם, בגדים רגילים איי גס. הם יפים. קולים. היא נראית קולית. אבל שלו ואו. המעיל הארוךךך.
אומייגאד יש לי גם נעליים ממש ממש דומות לשלו.
זה כאילו כמעט מרגיש חוטא למטרה, אם הבגדים שלו הם כאלה שאפשר למצוא בזארה חחח.
אבל מצד שני, גם לא חוטא למטרה?
מה המטרה בעצם?
הוא לבוש ממש יפה ומחמיא
GO OFF
זה פעם ראשונה נראה לי שאני ממש מתרשם מהבגדים של הדוקטור.
תמיד התמקדתי במלוות. בהכל. בדמויות שלהן ובבגדים שלהן חחח.
אבל הדוקטור!
האם זה יהיה הדוקטור שיכבוש את ליביייייי
יאללה הגיע הזמן להנמיך ציפיות כדי שלא יישבר לי הלב

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
That has to be the most stylish the Doctor has ever been. This one and 9 probably. But THIS ONE!!!
אני לגמרי אלבש את זה! בכיף שלי אפילו! כאילו, זה לא נראה כמו costume. זה פשוט בגדים ממש ממש יפים חחחחחח. ומאוווווווווווווד מחמיאים לגוון העור שלו.
ורובי סאנדיי, well, היא נראית סבבה! כאילו, גם, בגדים רגילים איי גס. הם יפים. קולים. היא נראית קולית. אבל שלו ואו. המעיל הארוךךך.
מה המטרה בעצם?
הוא לבוש ממש יפה ומחמיא
GO OFF
אבל הדוקטור!
תלבושת נחמדה, לא מלהיב אותי, אבל נדיר שבגדים מלהיבים אותי.
אני קצת מוטרד מדוקטור עם שפם, אבל אני מניח שאני אתרגל

אוסווין

Active member
i was ready to be charmed by Noah Centineo, זה כל מה שרציתי.
הבנתי שזאת הסדרה השלישית של היוצר הזה שמתעסקת בבחור חדש באיזשהו כוח משטרתי. מה העניינים כפרה.
קיצר, הבחור בהחלט צ'ארמר.
אבל.
וזה אבל גדול.
הוא יוצא מאוד מאוד דביל.
הוא לא יוצא "הבחור החדש שעדיין מנסה להבין איך לשחק את המשחק", כפי שמנסים למכור לי.
לא לא לא.
הוא לא יודע דברים בסיסיים.
דברים שגם אני לא יודע, אבל אני לא אמור לדעת אותם.
והוא גם עושה דברים ממש מטופשים. כמו ממש בקטע שאני צופה בו ברגע זה בפרק 2, שהוא מדבר עם הסייענית כשהוא נוסע במונית ואומר משפטים כמו "יש לו מה להסתיר". כפרה עליךךךךךך למה אתה טיפש.
הפרמיס הזה של "new guy on the force" הוא קלאסי ללהסביר לצופים מה קורה, אני יכול להבין למה הכותב עושה את זה פעם שלישית סך הכל. אבל זה בחור שבא כבר עם הכשרה מסוימת לא? אני לא מבין. הוא בעיקר נראה לי מאוד מאוד דביל בנתיים!
וגם, למה השניים האלה מהמשרד שלו שאמורים להיות אחראיים אליו כל הזמן מנסים להכשיל אותו? אני באמת באמת לא מבין. לא הצליחו להעביר לי וואט דה פאק איז הבעיה שלהם איתו. או בכלל.
כן היה קטע מגניב בתחילת הפרק השני שהיה פלאשבק ללפני חמש שנים, והסייענית הזאת מקס בורחת ממתנקשים ובמקום לרדת במדרגות הנעות ברגל היא מתגלשת על המסוע כדי להגיע מהר יותר למטה. וזה היה קול.
אבל אז, אחרי הפתיח, הפרק נותן כתובית "כעבור חמש שנים" - כשאין צורך! כי השוט שזה כתוב עליו הוא שוט של האצבע השבורה של נואה סנטינאו, משהו שראינו קורה בפרק הקודם, ואם הם היו סומכים עליי שאבין לבד שחזרנו להווה אז לא הייתי כותב את השורה הזאת עכשיו. הם כאילו עשו את מה שצריך כדי להעביר לי שחזרנו להווה - קלוז אפ על אחד הדברים המשמעותים שאנחנו יודעים שקיימים בהווה - ואז בכל זאת מחליטים לכתוב לי את זה באותיות גדולות על המסך גם למקרה שלא קלטתי. אני לא דביל כמו הדמות הראשית שלכם חבר'ההההההההה

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
מה דעתכם על הלוטוס הלבן2?
סיימתי את העונה. לדעתי הייתה הרבה יותר מוצלחת מקודמתה...הדמויות, קווי העלילה, השילוב של האיטלקית, הלוקיישן המעלף שעושה ממש חשק לטוס לשם :love:
עונה קודמת הייתה נחמדה ולא הבנתי על מה כל ההייפ, העונה דווקא כן.

לגבי הסיום...
רק אני התבאסתי שטניה מתה? כבר חשבתי שהיא תירה בכולם ותברח ביחד עם העוזרת שלה ללוטוס הלבן ביעד הבא :p
זה יצדיק את זה שהיא תמשיך להופיע...כך שבעונה הבאה היא תהיה בחרדות שמחפשים אותה...הופתעתי שלא הלכו על הכיוון הזה.
טניה עשתה את הסדרה , הייתה דמות קורעת...במיוחד העונה

It's Always Sunny

Well-known member
מה המטרה בעצם?
הוא לבוש ממש יפה ומחמיא
GO OFF
חמוד מאוד לדעתי :-):
זה מזכיר לי שקראתי שפיטר קפלאדי רצה שהבגדים של הדוקטור שלו יהיו במחיר סביר כדי שמעריצים יוכלו לעשות קוספליי במחיר נורמלי.

אבל הדוקטור!
חחחח, מחזיקה בשבילך אצבעות שתהיה עונה טובה |הלוואי|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לגבי קרתגו
כבר עייפה הערב, אך מקווה לצפות מחר. אהבת?
הטעתי כשכתבתי את זה כי בעצם התחלתי לראות רק אתמול. וסיימתי היום.
וכן אהבתי. לרוב לפחות. היו דברים שפחות, אבל אני אפילו לא סגור לחלוטין מה.
שמח שסוף סוף עושים סדרה ישראלית על תקופת השואה/מלחה"ע ה-2...הגיע הזמן! וטוב שכאן לקחו את המושכות לידיים
מסוקרן לצפות בה
בהחלט נושא מאוד מסקרן.
להבנתי זה אמור להיות מבוסס על סיפור אמיתי, אבל לא ברור לי עד כמה.

snirf

Active member
לגבי קרתגו

הטעתי כשכתבתי את זה כי בעצם התחלתי לראות רק אתמול. וסיימתי היום.
וכן אהבתי. לרוב לפחות. היו דברים שפחות, אבל אני אפילו לא סגור לחלוטין מה.

בהחלט נושא מאוד מסקרן.
להבנתי זה אמור להיות מבוסס על סיפור אמיתי, אבל לא ברור לי עד כמה.

צפיתי ב-3 הפרקים הראשונים שקיימים
ו...אין על כאן, עם הפרויקטים יוצאי-הדופן שהם מעזים להפיק (תעוזה כי הם לא בהכרח מיינסטרים/פופולריים), בדיוק כמו ש"הד קולך" למשל הייתה...
ההפקה הנ"ל של קרתגו ממש עוצרת נשימה! בחו"ל אין ספק שיידעו להעריך אותה אף יותר ברמת פרסים וכו'.
חששתי שההומור השחור יהרוס/יפגום לי בצפייה אבל רשף לוי יודע לשים זאת במינון המתאים...בדיוק כפי ש"נחמה" (השת"פ הקודם של היוצרים הנ"ל) הייתה מוצלחת ומיוחדת- כך גם זו.

הסדרה הזאת הוכיחה שלי שאם רוצים-הפקה ישראלית יכולה ליצור סדרת שואה/מחנות ברמה גבוהה...אני עוד חולם שזה יקרה מתישהו

למעלה