Lhuna3
Well-known member
זה יקרה (אנסה לפחות)!אז אין לך ברירה. הגיע הזמן לבינג׳ של פרינג׳![]()
זה יקרה (אנסה לפחות)!אז אין לך ברירה. הגיע הזמן לבינג׳ של פרינג׳![]()

אז היום יצאה ה"סדרה" החדשה של דיסני+ - I Am Groot
אני שמתי את המילה סדרה במרכאות כי זאת לא ממש סדרה.
קודם כל - כל פרק הוא באורך של 4 דקות.
אבל יותר חשוב מזה - דיסני+ משום מה לא מתייחסת אל זה בתור סדרה אלא בתור סרטים קצרים נפרדים.
כלומר כשדיסני+ הציעו לי היום את I Am Groot: Groot's First Steps זה היה כסרט קצר נפרד ולא היה לי משם קישור לפרקים האחרים.
ומה שממש מעצבן זה שכשחיפשתי "Groot" בחיפוש של דיסני+ הוא מצא לי רק שלושה פרקים כאלו. זה למרות שלפי כל מה שידוע לי יצאו חמישה פרקים היום (ואמרו לי שזה מה שהדודים מציעים).
אבל זה גם לא נורא כי זה לא שיש ממש למה לצפות מהדברים האלו.
כלומר שלושת הפרקים שראיתי היו חמודים, אבל לא ממש יותר מזה.
אני מקווה שמחר יהיו זמינים שם גם שני הפרקים הנוספים ואז אני אכתוב אולי משהו על החוויה באופן כללי.
צפה בקובץ המצורף 58448

אני לא יודע מי זה יונתן יגר,
לאדעת גם, עשיתי צילום מסך מקבוצת פייסבוק פתוחה. התלבטתי באמת אם למחוק את השמות אבל הקבוצה פומבית גם ככהאני לא יודע מי זה יונתן יגר,
אז אני אודה לך.
כן, זה היה לגמרי מוזר לא לזכור שאבא שלך היה חולה, גם אם לא הבנת מה ראיתבכל מקרה זה די מטריד שהיא הצליחה לשכוח לחלוטין את זה שהיא דקרה מישהו יום לפני. אבל זה די שונה מזה שבתור ילדה היא הדחיקה את זה שאבא שלה חולה, במיוחד אם לא אמרו לה מפורשות.
חחח, היא חמודה איתם. הייתי שמחה לראות אותה יותר. והם כאלה סתומיםבאותו זמן צ'ארלס ואוליבר פוגשים את הבלשית משטרה שחזרה מחופשת לידה ובאה אליהם עם התינוק שלה. היא כנראה בטוחה ב100 אחוז שהם לא הרוצחים כי אחרת היא לא הייתה באה עם התינוק שלה. תכלס היא צודקת שהם טיפשים מידי בשביל לבצע כזה רצח. הם אפילו לא קולטים שאם הם מדברים על כלי הרצח בחדר שירותים אז הם צריכים ללחוש כדי שהיא לא תשמע אותם.
כם לי לא היה ברור עוד בעונה הקודמת אם זה היה בכוונה או בטעות, ואני שמחה שהתייחסו לכך שזה לא היה ברור ולא גרמו לי להרגיש סתומה שלא הבנתי
האמת אני אף פעם לא התחברתי.. היו פה ושם דברים משעשעים אבל לא תפס אותי ההומור הציני שלהםאז אחרי הבינג' המי יודע כמה של חברים ועכשיו כשממש אין לי מה לראות ואין לי כוח למשהו כבד, אמרתי מה עם איזה בינג' חוזר של סיינפלד?
אז ניסיתי, אבל גיליתי שבעוד שחברים מצחיקה אותי עדיין כמעט כמו בצפיה ראשונה, סיינפלד כבר לאלמרות שהיא היתה יותר מתוחכמת ומאוד מאוד מצחיקה במקור, משהו בהומור שלה כבר הרבה פחות עובד.
ניסיתי דגימות של פרקים ממספר עונות כולל המתקדמות שהיו מאוד טובות.
כן כן!!אז אין לך ברירה. הגיע הזמן לבינג׳ של פרינג׳![]()
התחלתי שלשום את עונה 2 אחרי הפסקה ארוכה. לא מסקרן כמו העונה הראשונה. ואם יש משהו שמעצבן אותי בסדרות זה כשנותנים ל"רעים" להתנהג כמו תיכוניסטיות סנוביות והכל נורא מוגזם. ההליכה, הדיבור, המבטים. ממש מעלה לי את הסעיף ומוריד לי מסדרה. אבל אני אנסה להמשיך. אני במצוקת סדרות קשהאני לא זוכר אם עוד מישהו כאן צופה בסדרה Locke & Key
אוקי בהחלט לא בשבילי.דילן: אני אוהבת רק מד"ב נחמד, בלי דברים מגעילים.
לונה: *צופה בסדרת מד"ב שדילן המליצה עליה*
סדרת המד"ב שדילן המליצה עליה, פרק 1:
צפה בקובץ המצורף 58909
סדרת המד"ב שדילן המליצה עליה, פרק 2:
צפה בקובץ המצורף 58910
(זה איזה מפלצת שמוציאים מבטן של אישה)
הייתה לה תגובה דומה כשאילצתי אותה להתחיל את הסדרה, היא שלחה לי מלא הודעות נאצה עד שהיא התרגלהדילן: אני אוהבת רק מד"ב נחמד, בלי דברים מגעילים.
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
דילן: אני אוהבת רק מד"ב נחמד, בלי דברים מגעילים.
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
תקשיבו, זה משתפר מאוד ובהמשך הולך לכיוונים אחרים. מציעה לא לפסולאוקי בהחלט לא בשבילי.
חחח, זה קורעסרטון קטן מצילומים של עונה 2 של לוקי שהצחיק אותי.
טוב לשמוע, לא פסלתי עדיין.תקשיבו, זה משתפר מאוד ובהמשך הולך לכיוונים אחרים. מציעה לא לפסול
חחח זה כזה חמוד.סרטון קטן מצילומים של עונה 2 של לוקי שהצחיק אותי.
אחת מהסדרות האהובות עלי...דילן: אני אוהבת רק מד"ב נחמד, בלי דברים מגעילים.
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
לגמרי!תקשיבו, זה משתפר מאוד ובהמשך הולך לכיוונים אחרים. מציעה לא לפסול
הידד לך!טוב לשמוע, לא פסלתי עדיין.
כן כן כן!!!!!חוץ מזה הערב מתחילה עונה חדשה של בואו לאכול איתי בערוץ כאן 11.
יש פה עוד חובבים שמתכוונים לצפות?
יאיייייהתחלתי את Band of Brothers שני פרקים כי אי אפשר יותר מזה ברצף.
נכוןשפילברג בהחלט יודע מה הוא עושה. מצליח להיות מרגש בלי להיות שמאלצי ופטריוטי בלי להיות לאומני.
כן אבל... אם יש מלחמה יחסית מוצדקת זה מלחמת העולם השניה. כאילו מהצד האמריקאי כמובן לא הגרמני. מישהו היה חייב לעצור את הגרמנים ולשחרר אותנו.אבל כל מה שהצלחתי לחשוב עליו זה איזה דבר נוראי ומטופש זה מלחמה ואיזו אנושות דפוקה אנחנו שנורא חשוב לנו להלל ולפאר מלחמות ולוחמים והרוגים ותמיד נמצא (אנושות באופן כללי) תירוץ צדקני כלשהו כדי לקדם אג'נדה שהיא רק שלנו.
ממשאיזה מביך זה עבודה של שחקן!![]()
זה יקרה (אנסה לפחות)!
קודם כל- אני כל כך גאה בך שהתגברת על מכשולי הדודים שהפריעו לך. באמת שזה מרגש אותי יותר מאם תאהבי את הסדרה או לאדילן: אני אוהבת רק מד"ב נחמד, בלי דברים מגעילים.
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.