דיוני סדרות #102

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז היום יצאה ה"סדרה" החדשה של דיסני+ - I Am Groot
אני שמתי את המילה סדרה במרכאות כי זאת לא ממש סדרה.
קודם כל - כל פרק הוא באורך של 4 דקות.
אבל יותר חשוב מזה - דיסני+ משום מה לא מתייחסת אל זה בתור סדרה אלא בתור סרטים קצרים נפרדים.
כלומר כשדיסני+ הציעו לי היום את I Am Groot: Groot's First Steps זה היה כסרט קצר נפרד ולא היה לי משם קישור לפרקים האחרים.
ומה שממש מעצבן זה שכשחיפשתי "Groot" בחיפוש של דיסני+ הוא מצא לי רק שלושה פרקים כאלו. זה למרות שלפי כל מה שידוע לי יצאו חמישה פרקים היום (ואמרו לי שזה מה שהדודים מציעים).

אבל זה גם לא נורא כי זה לא שיש ממש למה לצפות מהדברים האלו.
כלומר שלושת הפרקים שראיתי היו חמודים, אבל לא ממש יותר מזה.

אני מקווה שמחר יהיו זמינים שם גם שני הפרקים הנוספים ואז אני אכתוב אולי משהו על החוויה באופן כללי.

1660159188334.png

didalf

Well-known member
אז היום יצאה ה"סדרה" החדשה של דיסני+ - I Am Groot
אני שמתי את המילה סדרה במרכאות כי זאת לא ממש סדרה.
קודם כל - כל פרק הוא באורך של 4 דקות.
אבל יותר חשוב מזה - דיסני+ משום מה לא מתייחסת אל זה בתור סדרה אלא בתור סרטים קצרים נפרדים.
כלומר כשדיסני+ הציעו לי היום את I Am Groot: Groot's First Steps זה היה כסרט קצר נפרד ולא היה לי משם קישור לפרקים האחרים.
ומה שממש מעצבן זה שכשחיפשתי "Groot" בחיפוש של דיסני+ הוא מצא לי רק שלושה פרקים כאלו. זה למרות שלפי כל מה שידוע לי יצאו חמישה פרקים היום (ואמרו לי שזה מה שהדודים מציעים).

אבל זה גם לא נורא כי זה לא שיש ממש למה לצפות מהדברים האלו.
כלומר שלושת הפרקים שראיתי היו חמודים, אבל לא ממש יותר מזה.

אני מקווה שמחר יהיו זמינים שם גם שני הפרקים הנוספים ואז אני אכתוב אולי משהו על החוויה באופן כללי.

צפה בקובץ המצורף 58448

1660159443038.png

איזה אפליקציה כושלת אלוהים ישמור|פנים|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא זוכר אם עוד מישהו כאן צופה בסדרה Locke & Key
אבל יש לי תחושה חזקה שאני בודד במערכה כאן.
בכל מקרה אז היום יצאה בנטפליקס כל העונה השלישית של הסדרה שהיא גם העונה האחרונה.
זאת סדרת הרפתקאות ונעורים ממש טובה לדעתי. (למרות שבטח שכחתי להכניס אותה לסדרות שלי בשרשור האחר)
*אז כל מי שחיכה שכל הסדרה תהיה זמינה עכשיו זה הזמן.

אז בנתיים אני רואה רק פרק אחד ליום
היו כל מיני דברים ששכחתי מסוף עונה 2, אבל אני מרגיש שהתקציר בתחילת הפרק ריענן את זכרוני מספיק.
האמא עכשיו מודעת לקסם וזה ממש ממש טוב. זה היה די מתסכל שלא יכלו להסביר לה מה קורה בעונות הקודמות.
בהרבה סדרות מהסוג הזה הילדים בוחרים שלא להגיד להורים מה באמת קורה מתוך תירוצים של "הם לא יאמינו", "הם יאסרו עלינו לעשות את זה" ועוד שטויות (חוץ מסמולוויל שם ההורים היו אלו שידעו והחברים לא ידעו את האמת). בדרך כלל בעונה מאוחרת כן אומרים להורים ואז הכל גם מסתדר.
אבל כאן בעצם ממש לא יכלו לומר לאמא מה קורה כי בגלל שהיא מבוגרת היא תמיד שכחה. אז מזל שהיה מפתח קסום שטיפל בבעיה הזאת.
גם דאנקן כבר יודע הכל והיה מאוד כיף בפרקים האחרונים של עונה 2 כשהוא ידע הכל. חבל רק שהוא לא היה בפרק הזה.
אבל נחמד שהוא מתחתן. אני מקווה שזה לא אומר שהוא יעלם מהסדרה אחרי הפרק של החתונה.

דבר נוסף שלא זכרתי מסוף עונה 2 - זה שטיילר בוחר לעזוב תוך כדי שהוא יודע שהוא הולך לשכוח את הקסמים והמפתחות. וזה בגלל שהוא עצוב מכך שהחברה שלו מתה.
אבל ברור שהוא כן יחזור ויזכור מה היה כי אני לא מאמין שהעונה הזאת תהיה בלעדיו. וזה יהיה יותר מידי מתסכל אם הוא יהיה שם וכל הזמן לא יבין מה קורה.
אני רק לא בטוח אם בהווה הוא באמת לא זוכר או לא. למה הוא לחלוטין מסנן את המשפחה שלו?

חוץ מזה אלי ורופוס חוזרים לגור בעיירה. לא ממש קורה איתם שום דבר, אבל אני מניח שיקרו דברים כי אחרת לא היו מראים אותם.
מצאו מתישהו עוד מפתח שנותן לילדים להפוך לחיות - אם כי הם לא יכולים לבחור לאיזה חיה הם הופכים.

אבל הפרק לא נותן להרגע ולתת לעלילה להתפתח באיטיות אלא ישר קופצים למצבים מסוכנים ובודי כמעט מת.
זה מתחיל בכך ששתי נשים ליד הבית עושות משהו, אבל אז מבינים שהן בכלל בתוך כדור שלג של המשפחה.
בודי מוצא את המפתח של כדור השלג והוא ואמא שלו קופצים להרפתקאה של לבדוק מה זה עושה - אבל כמובן שלא הייתה אזהרה על הכדור שהוא מכיל שתי נשים שהן שדים והן מנצלות את זה כדי לברוח מהכלא שלהן ותוך כדי זה בודי נכלא.
למזלם של האמא וקינזי הן חוזרות כדי להשיג עוד מפתחות ובעזרת מפתחות אחרים קינזי והאמא מנצחות אותן ומשיגות חזרה את המפתח של השלג כדי להציל את בודי.

חוץ מזה מגלים שהקפטן הבריטי - שהוא גם הד מהעבר וגם שד ולא סתם אלא כנראה שד חזק במיוחד - גר כל הזמן הזה באוהל ביער. ועכשיו הוא מבין שהמפתחות של משפחת לוק הם חזקים וגם מגלה שכשהוא מאחד שניים מהם נוצר סדק לעולם של השדים (לפחות ככה זה נראה לי)

1660159301153.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 58450

איזה אפליקציה כושלת אלוהים ישמור|פנים|
אני לא יודע מי זה יונתן יגר,
אז אני אודה לך.
באמת ככה יכלתי למצוא את שני הפרקים שהיו חסרים לי.
ודווקא שני הפרקים האלו היו טובים יותר מהאחרים.
הצעדים הראשונים - זה חמוד איך שהוא מקנא כשהרובוטים החליטו להעדיף עציץ אחר ממנו ואז הוא ניסה לנקום בעציץ (עץ בונסאי או משהו כזה).

The Little Guy - קודם כל היה מצחיק איך הוא בונה בית עץ די גדול ב5 דקות. ואז מאבד אותו לציפור ברגע.
ואז צורח מזעם ל37 דקות :-D
וגם כל הקטע עם הציביליזציה הפיצית הזאת שיש לה כלי נשק מתקדמים מאוד ומתלהבים כשהוא מפליץ להם עלה. אבל אם יש להם את המטוסים האלו שההשתמשו בהם להפציץ אותו אז הגיוני שהם יכלו להגיע לשיח ההוא בצד בעצמם.

Groot's Pursuit - לא ברור מה זה הנוזל התודעתי הזה שמציק לגרוט אבל קרב הריקודים היה מצחיק.

Groot Takes a Bath - חמודים כל התחפושות שהוא יוצר לעצמו כשהוא מגלה איך להצמיח עלים בכל מיני אזורים ולעצב אותם עם מספריים. חבל רק שכל העלים נושרים לו כל כך מהר כל פעם.

Magnum Opus - זה היה מצחיק איך הוא אוסף כל מיני דברים שבאמת לא היה לי ברור למה. ולא ברור למה בדיוק הוא היה צריך לפוצץ משהו. בשביל נצנצים?
ואז לא הבנתלי מה הוא עושה עם הטייפ וזה בעצם היה שהוא מנסה לתקן את החור שהוא עשה בספינה.
ואז רוקט מופיע וזה היה כל כך נחמד. הייתי די בטוח שלא יופיע אף אחד מהסרטים ממש. חשבתי שמקסימום נראה מרחוק או חלק של מישהו כמו כשראו את הזנב של רוקט מוקדם יותר בפרק.
ומסתבר שגרוט יצר תמונה של הפעם שבה הוא הציל את כל החברים שלו וזה היה כל כך חמוד.

It's Always Sunny

Well-known member
צפיתי בקאסל לפני כמה שנים, הגעתי לתחילת עונה 7 ששודרה אז בלייב והפסקתי לראות, החלטתי בתחילת השנה לראות את קאסל מחדש (וגם את בונז שהפסקתי בעונה 4 ואת המנטליסט שלא ראיתי בכלל) ואחרי תקופה ארוכה שהייתי תקועה בפרק 11 של עונה 2 (צפיתי בשלושתן ביחד, כל יום פרק אחד) החלטתי לחזור לראות את הסדרות, סיימתי את עונה 2 של בונז והמנטליסט ואני לקראת סיום של עונה 2 של קאסל. אתמול צפיתי בפרקים 17 ו-18 (לא רק בהם אבל אלה הפרקים שהשאירו עליי רושם)

אז בפרקים האלה יש רוצח שאובססיבי לניקי היט שהיא הדמות הראשית בספר של קאסל. ה-FBI מצטרפים לחקירה, מי שמובילה את החקירה היא ג'ורדן שו. בקט כמובן מקנאה בקשר שנוצר בין ג'ורדן לקאסל. פרק 17 נסגר בכך שתופסים את הרוצח אבל אז בעצם קאסל מגלה שהוא לא באמת הרוצח. כשהתחלתי את פרק 18, הרגשתי ווייבים חזקים מג'ורדן שהיא הרוצחת (אולי זו רק השחקנית אבל ממה שהיא שידרה זה הרגיש שהיא חשודה) אז הייתי חייבת לספיילר לעצמי כי זה היה יותר מדי מותח בשבילי. התברר שהיא לא. אני חייבת לציין שבאופן כללי אני פחות מתחברת לדמות של בקט ולסיפור רקע שלה בצפייה הזו, זה מרגיש לי מאולץ מדי. לא יודעת למה, אבל הכתיבה לדמות שלה מרגישה לי מתאמצת.

אגב, מעניין שלפני שנים הייתה לי רתיעה מהמנטליסט כי עכשיו היא האהובה עליי מהשלוש.

נערך לאחרונה ב:

מילי08

Well-known member
בכל מקרה זה די מטריד שהיא הצליחה לשכוח לחלוטין את זה שהיא דקרה מישהו יום לפני. אבל זה די שונה מזה שבתור ילדה היא הדחיקה את זה שאבא שלה חולה, במיוחד אם לא אמרו לה מפורשות.
כן, זה היה לגמרי מוזר לא לזכור שאבא שלך היה חולה, גם אם לא הבנת מה ראית
באותו זמן צ'ארלס ואוליבר פוגשים את הבלשית משטרה שחזרה מחופשת לידה ובאה אליהם עם התינוק שלה. היא כנראה בטוחה ב100 אחוז שהם לא הרוצחים כי אחרת היא לא הייתה באה עם התינוק שלה. תכלס היא צודקת שהם טיפשים מידי בשביל לבצע כזה רצח. הם אפילו לא קולטים שאם הם מדברים על כלי הרצח בחדר שירותים אז הם צריכים ללחוש כדי שהיא לא תשמע אותם.
חחח, היא חמודה איתם. הייתי שמחה לראות אותה יותר. והם כאלה סתומים :-D
כם לי לא היה ברור עוד בעונה הקודמת אם זה היה בכוונה או בטעות, ואני שמחה שהתייחסו לכך שזה לא היה ברור ולא גרמו לי להרגיש סתומה שלא הבנתי
|כן|
אז אחרי הבינג' המי יודע כמה של חברים ועכשיו כשממש אין לי מה לראות ואין לי כוח למשהו כבד, אמרתי מה עם איזה בינג' חוזר של סיינפלד?
אז ניסיתי, אבל גיליתי שבעוד שחברים מצחיקה אותי עדיין כמעט כמו בצפיה ראשונה, סיינפלד כבר לא :-( למרות שהיא היתה יותר מתוחכמת ומאוד מאוד מצחיקה במקור, משהו בהומור שלה כבר הרבה פחות עובד.
ניסיתי דגימות של פרקים ממספר עונות כולל המתקדמות שהיו מאוד טובות.
האמת אני אף פעם לא התחברתי.. היו פה ושם דברים משעשעים אבל לא תפס אותי ההומור הציני שלהם
אז אין לך ברירה. הגיע הזמן לבינג׳ של פרינג׳|חיוךרחב|
כן כן!!
אני לא זוכר אם עוד מישהו כאן צופה בסדרה Locke & Key
התחלתי שלשום את עונה 2 אחרי הפסקה ארוכה. לא מסקרן כמו העונה הראשונה. ואם יש משהו שמעצבן אותי בסדרות זה כשנותנים ל"רעים" להתנהג כמו תיכוניסטיות סנוביות והכל נורא מוגזם. ההליכה, הדיבור, המבטים. ממש מעלה לי את הסעיף ומוריד לי מסדרה. אבל אני אנסה להמשיך. אני במצוקת סדרות קשה ;-(

Lhuna3

Well-known member
דילן: אני אוהבת רק מד"ב נחמד, בלי דברים מגעילים.
לונה: *צופה בסדרת מד"ב שדילן המליצה עליה*
סדרת המד"ב שדילן המליצה עליה, פרק 1:
fringe0101.png
סדרת המד"ב שדילן המליצה עליה, פרק 2:
fringe0102.png
(זה איזה מפלצת שמוציאים מבטן של אישה)

didalf

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
אוקי בהחלט לא בשבילי.

didalf

Well-known member
סרטון קטן מצילומים של עונה 2 של לוקי שהצחיק אותי.
אני מניחה שזה סוג של ספוילר למרות שבלי הקשר לדעתי זה לא אומר כלום.

בכל מקרה פשוט נורא הצחיק אותי כמה זה מגוחך התנועות האלה לפני שמוסיפים אפקטים ו CGI
טום נראה כאילו הוא אחוז דיבוק או משהו:-D

limors2

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
הייתה לה תגובה דומה כשאילצתי אותה להתחיל את הסדרה, היא שלחה לי מלא הודעות נאצה עד שהיא התרגלה 🤣

מילי08

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
אוקי בהחלט לא בשבילי.
תקשיבו, זה משתפר מאוד ובהמשך הולך לכיוונים אחרים. מציעה לא לפסול
חחח, זה קורע

התחלתי את Band of Brothers שני פרקים כי אי אפשר יותר מזה ברצף.
שפילברג בהחלט יודע מה הוא עושה. מצליח להיות מרגש בלי להיות שמאלצי ופטריוטי בלי להיות לאומני.
אבל כל מה שהצלחתי לחשוב עליו זה איזה דבר נוראי ומטופש זה מלחמה ואיזו אנושות דפוקה אנחנו שנורא חשוב לנו להלל ולפאר מלחמות ולוחמים והרוגים ותמיד נמצא (אנושות באופן כללי) תירוץ צדקני כלשהו כדי לקדם אג'נדה שהיא רק שלנו.

Lhuna3

Well-known member
תקשיבו, זה משתפר מאוד ובהמשך הולך לכיוונים אחרים. מציעה לא לפסול
טוב לשמוע, לא פסלתי עדיין.
חחח זה כזה חמוד.
איזה מביך זה עבודה של שחקן! :-D

חוץ מזה הערב מתחילה עונה חדשה של בואו לאכול איתי בערוץ כאן 11.
יש פה עוד חובבים שמתכוונים לצפות?
(עונת יחידים, שזה לרוב טוב יותר מעונת זוגות.)

Lion_Heart

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
אחת מהסדרות האהובות עלי...

didalf

Well-known member
התחלתי את Band of Brothers שני פרקים כי אי אפשר יותר מזה ברצף.
יאייייי|מאוהב|
וכן זה באמת כבד הייתי רואה פרק ביום.
שפילברג בהחלט יודע מה הוא עושה. מצליח להיות מרגש בלי להיות שמאלצי ופטריוטי בלי להיות לאומני.
נכון|כן|
אבל כל מה שהצלחתי לחשוב עליו זה איזה דבר נוראי ומטופש זה מלחמה ואיזו אנושות דפוקה אנחנו שנורא חשוב לנו להלל ולפאר מלחמות ולוחמים והרוגים ותמיד נמצא (אנושות באופן כללי) תירוץ צדקני כלשהו כדי לקדם אג'נדה שהיא רק שלנו.
כן אבל... אם יש מלחמה יחסית מוצדקת זה מלחמת העולם השניה. כאילו מהצד האמריקאי כמובן לא הגרמני. מישהו היה חייב לעצור את הגרמנים ולשחרר אותנו.

איזה מביך זה עבודה של שחקן! :-D
ממש:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
זה יקרה (אנסה לפחות)!
צפה בקובץ המצורף 58909
צפה בקובץ המצורף 58910
קודם כל- אני כל כך גאה בך שהתגברת על מכשולי הדודים שהפריעו לך. באמת שזה מרגש אותי יותר מאם תאהבי את הסדרה או לא|מאוהב||מאוהב||מאוהב||מאוהב|
האמת שאין פה ספוילר יותר מידי רציני, אבל אמרתי ליתר ביטחון. קודם כל רוצה להגיד שזה ממש עושה לי חשק לראות שוב איתך ולהגיב לך לדברים|מאוהב|
דבר שני, אני מתנצלת על הגועל. להגנתי אני אמרתי שהדבר הכי דוחה שם היה בפרק הראשון והזהרתי מפניו. אני חושבת שיש בעתיד עוד איזה כמה דברים בודדים שהם קצת דוחים, אבל התגובות של וולטר אליהם עושים אותם קצת פחות דוחים כמו זה בפרק הראשון8-{
אגב, סתם שתדעי שביקשתי מליאורה סדרה בלי דברים דוחים והיא המליצה לי על זה ואז בפרק הראשון שראיתי אז דרך אמזון פריים (עם פרסומות!) נתקלתי בדבר הזה וקצת רציתי לשלוח לה מעטפת אנתרקס. אבל עצם זה שאוליביה לא ניסתה לחפות על הבן זוג שלה ולא היססה לירות בו כשצריך, גרם לי לחשוב שהיא בעצם מגניבה. אין לי כוח לשוטרים מושחתים מההתחלה|שפם|

טוב אני מקווה שהזעזוע הראשוני לא הוריד אותך מהסדרה, ושתתני לה עוד כמה פרקים לענין אותך, לפחות עד שתגיע לחלק שאת אוהבת במד״ב שכנראה בגללו הסכמת לנסות..

נערך לאחרונה ב:
למעלה