כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אז אתמול הגעתי לפרק האחרון של "שישו ושמחו", וגם הפרק הזה השאיר אותי עם תחושה שאני לא מצליחה להבין את הסדרה הזו.
מצד אחד - זו לא קומדיה קלאסית. זו לא תוכנית מוזיקלית (למרות שהשירים מאוד מוצלחים. במיוחד אלו עם מילים חדושת לשירי מחזות זמר מוכרים). זה לא דרמה. זה משהו לא ברור.
מצד שני - עם כל המוזרות, והעלילה הלא ממש ראליסיטית מחד או בדיונית מאידך - לסדרה הזו יש המון חן וקסם שגרם לי לחזור אליה כל שבוע.
מקווה לעונה שניה
מקווה שנחומי יהיה עם שירה ולא עם פנינית המעצבנת.
שפנינית תצליח להיות כתף תומכת ללנגנטל (למרות שלי מה שמסתמן היא תעזור ב"המרה" שלו)
שהרבצ"ר ילמד לחיות עם שירה וצוות נשות הרבנות החדש שלה.
והכי חשוב - שגידי ימצא את עצמו ב"שפה נקייה"
גם אני ראיתי השבוע את פרק סיום העונה.אז אתמול הגעתי לפרק האחרון של "שישו ושמחו", וגם הפרק הזה השאיר אותי עם תחושה שאני לא מצליחה להבין את הסדרה הזו.
מצד אחד - זו לא קומדיה קלאסית. זו לא תוכנית מוזיקלית (למרות שהשירים מאוד מוצלחים. במיוחד אלו עם מילים חדושת לשירי מחזות זמר מוכרים). זה לא דרמה. זה משהו לא ברור.
מצד שני - עם כל המוזרות, והעלילה הלא ממש ראליסיטית מחד או בדיונית מאידך - לסדרה הזו יש המון חן וקסם שגרם לי לחזור אליה כל שבוע.
מעניין באמת אם תהיה בכלל עונה נוספת. אני לא יודע אם תכננו שתהיה. אם כי בהחלט תוכל להיות ואני באמת אשמח אם תהיה.מקווה לעונה שניה
מקווה שנחומי יהיה עם שירה ולא עם פנינית המעצבנת.
שפנינית תצליח להיות כתף תומכת ללנגנטל (למרות שלי מה שמסתמן היא תעזור ב"המרה" שלו)
שהרבצ"ר ילמד לחיות עם שירה וצוות נשות הרבנות החדש שלה.
והכי חשוב - שגידי ימצא את עצמו ב"שפה נקייה"
לא הבנתי.שגידי ימצא את עצמו ב"שפה נקייה"
בסוף של הפרק האחרון, אחרי שפנינית מבינה מה הולך עם נחומי (ושזה לא בדיוק מה שהיא מצפה לו) היא יוצאת מהאולם. הכוונה שלי שמה שקרה אחרי זה אולי יתבשל לעלילה אחרת*יכול להיות שהתבלבלת בשמות בין שירה ופנינית?
אבל אם התבלבלת בינהן האם זה אומר שאת מקווה שנחומי יחזור אל זאת שהייתה חברה שלו שנים ושירתה קרבי משהו?
כי אני ממש מקווה שנחומי יהיה עם שירה (הרל"שית לשעבר). וזה נראה לחלוטין שזה באמת מה שהולך לקרות לאור זה שנחומי בהה ישירות בשירה כשהוא שר בחידון התנ"ך וזה גרם לפנינית לצאת מהאולם בכעס.
זה די מוזר שלא דיברו על מה באמת קורה בין נחומי ופנינית בסוף הפרק.
למה את מתכוונת בזה:
הקטע שלה נכנסת לבסיס עם כיתת הבנות שלה, והתגובה של ויזנר הייתה priceless. מי שלא רצה אותה בדלת הקדמית כרל"שית - קיבל אותה כמפקדת אצלנו בבסיס.אלחנן הרבצ"ר - דמות מעולה. אבל איך שרציתי לאהוב אותו ולא יכלתי. כי הוא גם פסיכי וגם מעצבן ומגעיל וסקסיסט. הוא נוראי אל כל כך הרבה אנשים שם, אבל הכי הוא היה נוראי אל שירה. אז אני ממש מצפה לראות את העימותים העתידיים בינהם אם תהיה עונה שניה.
טוב הייתי צריכה לשים לב מההתחלה שזה סדרה של דארן סטאר, שזה אומר לצפות לכתיבה הכי סתמית ושטחית שיש, וזה ממש חבל, כי ניל פטריק האריס גיי זה הפוטנציאל הכי גדול שיש, אבל לצפות בו משחק עם טקסטים של קארי בראדשו (או אמילי בפריז) זה קצת ביאס אותי, וב-3 הפרקים האחרונים כבר "צפיתי" בפסט פורוורד.
זה בול סקס והעיר הגדולה בגרסת גיי + מזדקנים.
מצד שני, זה ניל פטריק האריס והוא בגיל 49 עדיין נראה ככה:
![]()
אז אי אפשר להגיד שאין שום סיבה לצפות בזה...
חחחח כןאז צ'ארלס עושה את הדבר ההגיוני - שולח את הפעלולנית שלו להפרד ממנה בשמו.
החבורה קולטים באיחור שאולי יש תביעת אצבע על קופסת הגפרורים שהם מצאו
אז הםעושים את הדבר הנכון ומעבירים אותה למשטרה שיבדקו תביעות אצבע
כן מה לעזאזל??ואני לחלוטין ציפיתי שמייבל תתפוס אותה עם המון נצנצים, אבל היא תוספת אותה עושה איזה תצוגת אומנות ממקרה הרצח של באני.
מסכנה מייבל הכל עובד לרעתה. איכשהו היא מסתבכת בהכל אבל באמת לא אשמה.חוץ מזה סינדה מראיינת מישהו שטוען שמייבל חתכה לו את האצבע.
הקטע עם זאז היה מצחיק, אבל מקווה שלא יתקדמו עם זה לשום מקוםאז ג'אן מצליחה בערך לשכנע את צ'ארלס שזה הגיוני שהם עדיין יחד.
אז צ'ארלס עושה את הדבר ההגיוני - שולח את הפעלולנית שלו להפרד ממנה בשמו.
זה נראה שבסוף ג'אן אפילו נהנית מזה.
(שיט אני עכשיו יכול לדמיין שזאז וג'אן יהיו יחד)
המשחק של סלינה ממש גרוע, היא לא מצליחה להביע רגשות, אתה מצפה שפה היא תתחיל להתעצבן וממש לכעוסאבל מייבל מגלה ומתעצבנת (שכחתי שבעצם ג'אן רצחה חבר ילדות שלה).
זה בהחלט היה מטומטם להניח ישר שהשוטרת היא זו ששלחה להם את ההודעהאז הםעושים את הדבר הנכון ומעבירים אותה למשטרה שיבדקו תביעות אצבע
כלומר שולחים הודעה למי שהם חושבים שהיא השוטרת
אבל זה בכלל לא היא אלא מישהו שמעמיד פנים שהוא היא
באמת הם הסיקו את זה שהוא הרוצח בלי שום ביסוסוכשהם קולטים את זה הם שותלים פצצת גליטר (נצנצים?) בשביל האדם שהעמיד פנים שהוא השוטרת כי הם חושבים שזה הרוצח.
*לא ממש ברור ההגיון שלהם כאן - כי למה שהרוצח יזהיר אותם לצאת מהבניין מהר בלילה של הרצח?
מניחה שהוא לא החליף בגדים כי לא היה לו זמן, אבל בברור זה היה ג'קט, אז הוא היה יכול פשוט להוריד אותו סתם כי הוא נראה מגוחך כךבכל מקרה בגלל שהם די אידיוטים הם לא ממש משגיחים על הפח עם הפצצה וככה הם מפספסים את האדם.
אבל שעות אחר כך מייבל רואה את אותו אדם (מכוסה נצנצים) ברכבת התחתית וכנראה דוקרת אותו.
למה הוא לא החליף בגדים? למה היא דקרה אותו ברכבת מלאה אנשים?
אני אל סובלת את אליס, מה הקטע שלה בדיוק ולמה היא טובה יותר מאוסקר?חוץ מזה מייבל סלחה מהר ולחלוטין לאליס על כך שהיא שיקרה לה.
ואני לחלוטין ציפיתי שמייבל תתפוס אותה עם המון נצנצים, אבל היא תוספת אותה עושה איזה תצוגת אומנות ממקרה הרצח של באני.
החלק הכי מותח בכל הפרקאוליבר עושה בדיקת DNA כדי לגלות אם הבן שלו הוא הבן שלו ביולוגית. אבל עדיין לא מקבל תשובה.
התרגום לעברית ממש הורס את הסדרה כי לפודקאס של סינדי קוראים Only murderers in the building וומרגיש לי שהתרגום פשוט הורס את זהחוץ מזה האדם שהפרק מתמקד בו הוא דווקא העוזרת של סינדה קאנינג (זאת שעושה פודקאסט על השלושה).
היא מקווה שסינדה תקדם אותה, אבל סינדה אפילו לא מעמידה פנים שזה משהו שהיא מתכוונת לעשות בעתיד (דבר די טיפשי, לפחות תשקרי).
מייבל אומרת לה שסינדה מתייחסת אליה נורא ולכן בסוף היא מתקשרת למייבל ומספרת לה סודות על סינדה.
חוץ מזה סינדה מראיינת מישהו שטוען שמייבל חתכה לו את האצבע.
גם אני ראיתי, אתמול, ובראש שלי כבר תיכננתי לכתוב תגובות אבל אני קצת מוצפת בעבודה וגם עייפה מידי מכדי לכתוב משהו של יותר משורה.אה כן וראיתי גם את הפרק החדש של Only Murders in the Building
האמת שזה היה חמוד והרגע היחיד שבו חיבבתי את זאז. לא אוהבת את השחקנית הזאתאז צ'ארלס עושה את הדבר ההגיוני - שולח את הפעלולנית שלו להפרד ממנה בשמו.
זה נראה שבסוף ג'אן אפילו נהנית מזה.
(שיט אני עכשיו יכול לדמיין שזאז וג'אן יהיו יחד)
נכוןמסכנה מייבל הכל עובד לרעתה. איכשהו היא מסתבכת בהכל אבל באמת לא אשמה.
יאפ. זה מה שאני אומרת כל שבוע. אבל החלטתי לוותר לההמשחק של סלינה ממש גרוע, היא לא מצליחה להביע רגשות, אתה מצפה שפה היא תתחיל להתעצבן וממש לכעוס
ומניחה שהם הביאו את הרעיון לנצנצים מהשוטרים הכי טובים שהם מכירים
אני לא זוכרת דמות כזאת ואין לי כוח לחפשכאילו אני לא הייתי בעד מייבל ואוסקר בעונה הקודמת אבל החוסר שלו מורגש העונה
ראיתי את הפרק הראשון של מניפסט לפני שנים ואני עדיין משועמם מזה (כלומר השעמום כל כך חזק שהוא נשאר איתי עד היום)בעוד כמה מילים אני אכתוב גם שאני ממשיכה עם Manifest כשיש לי זמן. בינתיים אני באמצע עונה 2.
בגדול הקשת העלילתית מעניינת אבל הפרקים הם ככה ככה והדמויות מבאסות ולא אכפת לי מאף אחת.
בן סטון בלתי נסבל והפרצופים שלו מביאים לי את הסעיף. אתמול רציתי לראות אם השחקן עשה עוד משהו ומסתבר שהוא שיחק בעד העצם ואפילו התחתן עם גניפר גודווין, שזאת עוד שחקנית שהפרצוף שלה מביא לי עצבים.
ובכל מקרה במניפסט הם לקחו יותר מידי מאפיינים של אופרת סבון
מצלמות שמתמקדות בפרצופים שלהם ומבטים מלאי משמעות.
גם יש שם דברים שמעצבנים בחוסר הגיון שלהם. אין לי בעיה עם הרעיון הכללי אלא דווקא עם דברים קטנים. אבל בינתיים אני ממשיכה כי זה בינג' נוח
תיאור כל כך מדוייק של הסדרהראיתי את הפרק הראשון של מניפסט לפני שנים ואני עדיין משועמם מזה (כלומר השעמום כל כך חזק שהוא נשאר איתי עד היום)
לא ראיתי את הסדרות האלה אבל אני מבינה למה את מתכוונת ותוהה איך אנשים שרדו אותן.טוב הייתי צריכה לשים לב מההתחלה שזה סדרה של דארן סטאר, שזה אומר לצפות לכתיבה הכי סתמית ושטחית שיש, וזה ממש חבל, כי ניל פטריק האריס גיי זה הפוטנציאל הכי גדול שיש, אבל לצפות בו משחק עם טקסטים של קארי בראדשו (או אמילי בפריז) זה קצת ביאס אותי, וב-3 הפרקים האחרונים כבר "צפיתי" בפסט פורוורד.
זה בול סקס והעיר הגדולה בגרסת גיי + מזדקנים.
אוקיי למרות שאני עצמי זאת שהשמצתי אותן פה, אני גם אחת מאלו ששרדו את שתיהן, אז יש לי צורך להגיד להגנתי:לא ראיתי את הסדרות האלה אבל אני מבינה למה את מתכוונת ותוהה איך אנשים שרדו אותן.
חחחח וואלה לא חשבתי על זה בכלל!בכל מקרה רציתי להגיד שמצחיק אותי שפאקינג ברני סטינסטון פה הוא טד ההומואי. בפרק הראשון הוא אמר שהוא שנא להיות רווק כשהם היו צעירים ורק חיפש את האחד - ליטרלי טד.
ועכשיו הם במועדון והוא אומר "אני שם את המונו במומנוגמיה" - ברני סטינסון!!!!!!לא יכולה זה מיינד פאק בשבילי זה לא אמין מבחינתי משפט כזה יוצא ממנו
![]()
אני מתכוונת לצפות, או לפחות לנסות.האם מספיק אנשים אחרים יראו איתי סנדמן כדי שיהיה שווה לפתוח שרשור ייעודי?
לא יודעת, אבל תצטרך להזהר לא לספיילר לנו כמי שקרא.האם אני אצליח לכתוב משהו אחרי כל פרק או שאני לא אצליח לעצור את עצמי מלראות את הכל ברצף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.