דיוני סדרות #102

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

אז אתמול הגעתי לפרק האחרון של "שישו ושמחו", וגם הפרק הזה השאיר אותי עם תחושה שאני לא מצליחה להבין את הסדרה הזו.
מצד אחד - זו לא קומדיה קלאסית. זו לא תוכנית מוזיקלית (למרות שהשירים מאוד מוצלחים. במיוחד אלו עם מילים חדושת לשירי מחזות זמר מוכרים). זה לא דרמה. זה משהו לא ברור.
מצד שני - עם כל המוזרות, והעלילה הלא ממש ראליסיטית מחד או בדיונית מאידך - לסדרה הזו יש המון חן וקסם שגרם לי לחזור אליה כל שבוע.

מקווה לעונה שניה
מקווה שנחומי יהיה עם שירה ולא עם פנינית המעצבנת.
שפנינית תצליח להיות כתף תומכת ללנגנטל (למרות שלי מה שמסתמן היא תעזור ב"המרה" שלו)
שהרבצ"ר ילמד לחיות עם שירה וצוות נשות הרבנות החדש שלה.
והכי חשוב - שגידי ימצא את עצמו ב"שפה נקייה"

snirf

Active member
אז אתמול הגעתי לפרק האחרון של "שישו ושמחו", וגם הפרק הזה השאיר אותי עם תחושה שאני לא מצליחה להבין את הסדרה הזו.
מצד אחד - זו לא קומדיה קלאסית. זו לא תוכנית מוזיקלית (למרות שהשירים מאוד מוצלחים. במיוחד אלו עם מילים חדושת לשירי מחזות זמר מוכרים). זה לא דרמה. זה משהו לא ברור.
מצד שני - עם כל המוזרות, והעלילה הלא ממש ראליסיטית מחד או בדיונית מאידך - לסדרה הזו יש המון חן וקסם שגרם לי לחזור אליה כל שבוע.

מקווה לעונה שניה
שפנינית תצליח להיות כתף תומכת ללנגנטל (למרות שלי מה שמסתמן היא תעזור ב"המרה" שלו)

בכלל לא חושב שתהיה עונה 2...
הסדרה לא זכתה לבאזז כמו סדרות אחרות של כאן...אז למה שיחדשו אותה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גם אני ראיתי השבוע את פרק סיום העונה.
היה לסדרה המון קסם, אבל אני מסכים שזה הרגיש כאילו היא לא יודעת מה היא. במיוחד הרגיש כאילו היא שוכחת דמויות מסוימות ומשנה את דעתה לגבי מי חשוב ומי לא. אבל תכלס אולי כל הדברים האלו הם לטובה. אנחנו מצפים שסדרה תהיה משהו אחד ושיהיה ברור מי הגיבור, מי הנבל, מי דמות משנית ומי ראשית - אבל בעצם לא חייבים ללכת בדרך הברורה או הקלה.
אגב, אפילו לגבי זה שהיא סדרה מוזיקלית זה לא היה ברור כי היו לדעתי פרקים שלא היה בהם שום שיר (אולי רק משהו חזני קטן שלא החשבתי) ולעומת זאת היו כמה פרקים עם שיר מקורי מעולה, אבל הם היו יחסית נדירים.
מקווה לעונה שניה
מעניין באמת אם תהיה בכלל עונה נוספת. אני לא יודע אם תכננו שתהיה. אם כי בהחלט תוכל להיות ואני באמת אשמח אם תהיה.

*יכול להיות שהתבלבלת בשמות בין שירה ופנינית?
כי כתבת שאת מקווה שפנינית תהיה כתף תומכת ללנגנטל. אבל פנינית בכלל לא מכירה את לנגנטל - שירה היא זאת שהייתה רל"שית של הרבצ"ר והיא זאת שהכירה את לנגנטל ונתנה לו לגעת לה בחזה.

אבל אם התבלבלת בינהן האם זה אומר שאת מקווה שנחומי יחזור אל זאת שהייתה חברה שלו שנים ושירתה קרבי משהו?
כי אני ממש מקווה שנחומי יהיה עם שירה (הרל"שית לשעבר). וזה נראה לחלוטין שזה באמת מה שהולך לקרות לאור זה שנחומי בהה ישירות בשירה כשהוא שר בחידון התנ"ך וזה גרם לפנינית לצאת מהאולם בכעס.
זה די מוזר שלא דיברו על מה באמת קורה בין נחומי ופנינית בסוף הפרק.

למה את מתכוונת בזה:
שגידי ימצא את עצמו ב"שפה נקייה"
לא הבנתי.

אני אישית לא אתנגד שהסדרה תמשיך להראות את גידי כמעט עירום (לא סתם הכנסתי אותו לשרשור חתיכים)

קצת באופן כללי על הסדרה:
העלילה של כוכב היו-טיוב לא התרוממה בשום שלב לדעתי.

העלילה של לנגנטל שבארון הייתה יותר מעניינת, אבל הייתי רוצה לראות יותר ממנה. כמובן שאני מקווה שהוא גם ייצא מהארון. ואני לא מצפה שהוא יחזור בשאלה בגלל זה, אבל יש מגזר גדל של דתיים לובשי כיפות שומרי מצוות שהם להטבים באופן פומבי. זה ממש לא יהיה בסדר עם כולם, אבל אולי עם חלק ואולי בהדרגה עם יותר.

הייתי רוצה יותר מהקברנים. הם תמיד היו מצחיקים.

נחומי נחומי נחומי - איזו דמות מעולה. ריחמנו עליו ושמחנו איתו וכעסנו איתו (ואולי חלק מאיתנו נכנסו איתו למלקחת של גידי).
והאמת שלא ממש חשבתי על זה עד שעכשיו חשבתי על זה - אבל ממש לא מובן מאליו שבסדרה יהיה דמות ראשית עם משקל עודף - ושזה ממש לא הנושא שעוסקים בו לגביו. לא הייתה התעלמות מוחלטת, אבל זה אף פעם לא היה במוקד העלילה שלו או קרוב לזה.

אלחנן הרבצ"ר - דמות מעולה. אבל איך שרציתי לאהוב אותו ולא יכלתי. כי הוא גם פסיכי וגם מעצבן ומגעיל וסקסיסט. הוא נוראי אל כל כך הרבה אנשים שם, אבל הכי הוא היה נוראי אל שירה. אז אני ממש מצפה לראות את העימותים העתידיים בינהם אם תהיה עונה שניה.
וכמובן כל הטירוף שלו בחתונה של האקסית שלו. (מגיע לו שבסוף הוא היה צריך לחתן אותה).
כל העניין עם הידיים הרובוטיות שלו היה הזוי ומעולה.
לפחות לא נראה שהוא העניש את לנגנטל על כך שהוא נישק אותו.

רוב השירים המקוריים היו מעולים. אני חושב שבמיוחד אהבתי את זה מאחד הפרקים האחרונים - שומר נגיעה - זה שהם שרים באוטובוס.
חיפשתי אותו כי רציתי לעשות אמבד, אבל לא מצאתי.
כן מצאתי שיר אחר...

*יכול להיות שהתבלבלת בשמות בין שירה ופנינית?

אבל אם התבלבלת בינהן האם זה אומר שאת מקווה שנחומי יחזור אל זאת שהייתה חברה שלו שנים ושירתה קרבי משהו?
כי אני ממש מקווה שנחומי יהיה עם שירה (הרל"שית לשעבר). וזה נראה לחלוטין שזה באמת מה שהולך לקרות לאור זה שנחומי בהה ישירות בשירה כשהוא שר בחידון התנ"ך וזה גרם לפנינית לצאת מהאולם בכעס.
זה די מוזר שלא דיברו על מה באמת קורה בין נחומי ופנינית בסוף הפרק.

למה את מתכוונת בזה:
בסוף של הפרק האחרון, אחרי שפנינית מבינה מה הולך עם נחומי (ושזה לא בדיוק מה שהיא מצפה לו) היא יוצאת מהאולם. הכוונה שלי שמה שקרה אחרי זה אולי יתבשל לעלילה אחרת
אלחנן הרבצ"ר - דמות מעולה. אבל איך שרציתי לאהוב אותו ולא יכלתי. כי הוא גם פסיכי וגם מעצבן ומגעיל וסקסיסט. הוא נוראי אל כל כך הרבה אנשים שם, אבל הכי הוא היה נוראי אל שירה. אז אני ממש מצפה לראות את העימותים העתידיים בינהם אם תהיה עונה שניה.
הקטע שלה נכנסת לבסיס עם כיתת הבנות שלה, והתגובה של ויזנר הייתה priceless. מי שלא רצה אותה בדלת הקדמית כרל"שית - קיבל אותה כמפקדת אצלנו בבסיס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Lhuna3

Well-known member
טוב הייתי צריכה לשים לב מההתחלה שזה סדרה של דארן סטאר, שזה אומר לצפות לכתיבה הכי סתמית ושטחית שיש, וזה ממש חבל, כי ניל פטריק האריס גיי זה הפוטנציאל הכי גדול שיש, אבל לצפות בו משחק עם טקסטים של קארי בראדשו (או אמילי בפריז) זה קצת ביאס אותי, וב-3 הפרקים האחרונים כבר "צפיתי" בפסט פורוורד.
זה בול סקס והעיר הגדולה בגרסת גיי + מזדקנים.

מצד שני, זה ניל פטריק האריס והוא בגיל 49 עדיין נראה ככה:

אז אי אפשר להגיד שאין שום סיבה לצפות בזה... :p

snirf

Active member
טוב הייתי צריכה לשים לב מההתחלה שזה סדרה של דארן סטאר, שזה אומר לצפות לכתיבה הכי סתמית ושטחית שיש, וזה ממש חבל, כי ניל פטריק האריס גיי זה הפוטנציאל הכי גדול שיש, אבל לצפות בו משחק עם טקסטים של קארי בראדשו (או אמילי בפריז) זה קצת ביאס אותי, וב-3 הפרקים האחרונים כבר "צפיתי" בפסט פורוורד.

מצד שני, זה ניל פטריק האריס והוא בגיל 49 עדיין נראה ככה:

אז אי אפשר להגיד שאין שום סיבה לצפות בזה... :p

מתכוון לצפות בכ"ז, במיוחד כי עברתי על רשימת הגברברים בסדרה ששידכו לו בסדרה...מעניין :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי 3 פרקים ראשונים של Uncoupled וזה נחמד כזה.
הציפיות שלי לא היו גבוהות וזה יחסית ענה להם.
יש דברים משעממים (סוכני נדל"ן תמיד די משעמם אותי)
ויש דברים שפחות.
ניל פטריק האריס הוא בהחלט דבר חיובי.

ראיתי גם 3 פרקים ראשונים של Paper Girls
והולי שיט מה לכל הרוחות בכלל קורה שם?
אם כי נזכרתי שזאת גם התחושה להרבה זמן בקומיקס.
יש הרבה רגעים נחמדים ואני אוהב עלילה מד"בית מבלבלת, אבל יש גם רגעים שפחות זורמים.
בכל מקרה אני מאוד מצפה לראות לאן זה הולך (ובאמת שאין לי מושג כי לא הגעתי רחוק מאוד בקומיקס)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אה כן וראיתי גם את הפרק החדש של Only Murders in the Building
אז ג'אן מצליחה בערך לשכנע את צ'ארלס שזה הגיוני שהם עדיין יחד.
אבל מייבל מגלה ומתעצבנת (שכחתי שבעצם ג'אן רצחה חבר ילדות שלה).
אז צ'ארלס עושה את הדבר ההגיוני - שולח את הפעלולנית שלו להפרד ממנה בשמו.
זה נראה שבסוף ג'אן אפילו נהנית מזה.
(שיט אני עכשיו יכול לדמיין שזאז וג'אן יהיו יחד)

החבורה קולטים באיחור שאולי יש תביעת אצבע על קופסת הגפרורים שהם מצאו
אז הם עושים את הדבר הנכון ומעבירים אותה למשטרה שיבדקו תביעות אצבע
כלומר שולחים הודעה למי שהם חושבים שהיא השוטרת
אבל זה בכלל לא היא אלא מישהו שמעמיד פנים שהוא היא
וכשהם קולטים את זה הם שותלים פצצת גליטר (נצנצים?) בשביל האדם שהעמיד פנים שהוא השוטרת כי הם חושבים שזה הרוצח.
*לא ממש ברור ההגיון שלהם כאן - כי למה שהרוצח יזהיר אותם לצאת מהבניין מהר בלילה של הרצח?
בכל מקרה בגלל שהם די אידיוטים הם לא ממש משגיחים על הפח עם הפצצה וככה הם מפספסים את האדם.
אבל שעות אחר כך מייבל רואה את אותו אדם (מכוסה נצנצים) ברכבת התחתית וכנראה דוקרת אותו.
למה הוא לא החליף בגדים? למה היא דקרה אותו ברכבת מלאה אנשים?

חוץ מזה מייבל סלחה מהר ולחלוטין לאליס על כך שהיא שיקרה לה.
ואני לחלוטין ציפיתי שמייבל תתפוס אותה עם המון נצנצים, אבל היא תוספת אותה עושה איזה תצוגת אומנות ממקרה הרצח של באני.

אוליבר עושה בדיקת DNA כדי לגלות אם הבן שלו הוא הבן שלו ביולוגית. אבל עדיין לא מקבל תשובה.

חוץ מזה האדם שהפרק מתמקד בו הוא דווקא העוזרת של סינדה קאנינג (זאת שעושה פודקאסט על השלושה).
היא מקווה שסינדה תקדם אותה, אבל סינדה אפילו לא מעמידה פנים שזה משהו שהיא מתכוונת לעשות בעתיד (דבר די טיפשי, לפחות תשקרי).
מייבל אומרת לה שסינדה מתייחסת אליה נורא ולכן בסוף היא מתקשרת למייבל ומספרת לה סודות על סינדה.
חוץ מזה סינדה מראיינת מישהו שטוען שמייבל חתכה לו את האצבע.

didalf

Well-known member
חחחח כן:-D
שכחתי שסו סילבסטר היא הפעלולנית שלו היא קורעת:-D

החבורה קולטים באיחור שאולי יש תביעת אצבע על קופסת הגפרורים שהם מצאו
:-D
בעצם הם התכוונו להעביר למשטרה אבל אנדר דה ראדר לשוטרת הזאת ישירות. זה כן קצת הגיוני כי השאר חושבים שהם הרוצחים. זה שהם סתומים קצת שהם פשוט הניחו שזאת השוטרת ששלחה תסמס זה משהו אחר.

ואני לחלוטין ציפיתי שמייבל תתפוס אותה עם המון נצנצים, אבל היא תוספת אותה עושה איזה תצוגת אומנות ממקרה הרצח של באני.
כן מה לעזאזל??

מסכנה מייבל הכל עובד לרעתה. איכשהו היא מסתבכת בהכל אבל באמת לא אשמה.

Aranel Nenharma

Well-known member
שלא תגידו שאני לא מגיבה
אז ג'אן מצליחה בערך לשכנע את צ'ארלס שזה הגיוני שהם עדיין יחד.
הקטע עם זאז היה מצחיק, אבל מקווה שלא יתקדמו עם זה לשום מקום
אבל מייבל מגלה ומתעצבנת (שכחתי שבעצם ג'אן רצחה חבר ילדות שלה).
המשחק של סלינה ממש גרוע, היא לא מצליחה להביע רגשות, אתה מצפה שפה היא תתחיל להתעצבן וממש לכעוס
כלומר שולחים הודעה למי שהם חושבים שהיא השוטרת
אבל זה בכלל לא היא אלא מישהו שמעמיד פנים שהוא היא
זה בהחלט היה מטומטם להניח ישר שהשוטרת היא זו ששלחה להם את ההודעה
וכשהם קולטים את זה הם שותלים פצצת גליטר (נצנצים?) בשביל האדם שהעמיד פנים שהוא השוטרת כי הם חושבים שזה הרוצח.
*לא ממש ברור ההגיון שלהם כאן - כי למה שהרוצח יזהיר אותם לצאת מהבניין מהר בלילה של הרצח?
באמת הם הסיקו את זה שהוא הרוצח בלי שום ביסוס
בכל מקרה בגלל שהם די אידיוטים הם לא ממש משגיחים על הפח עם הפצצה וככה הם מפספסים את האדם.
אבל שעות אחר כך מייבל רואה את אותו אדם (מכוסה נצנצים) ברכבת התחתית וכנראה דוקרת אותו.
למה הוא לא החליף בגדים? למה היא דקרה אותו ברכבת מלאה אנשים?
מניחה שהוא לא החליף בגדים כי לא היה לו זמן, אבל בברור זה היה ג'קט, אז הוא היה יכול פשוט להוריד אותו סתם כי הוא נראה מגוחך כך
ומניחה שהם הביאו את הרעיון לנצנצים מהשוטרים הכי טובים שהם מכירים
1659256882104.png
וגם
1659256915746.png
חוץ מזה מייבל סלחה מהר ולחלוטין לאליס על כך שהיא שיקרה לה.
אני אל סובלת את אליס, מה הקטע שלה בדיוק ולמה היא טובה יותר מאוסקר?
כאילו אני לא הייתי בעד מייבל ואוסקר בעונה הקודמת אבל החוסר שלו מורגש העונה
אוליבר עושה בדיקת DNA כדי לגלות אם הבן שלו הוא הבן שלו ביולוגית. אבל עדיין לא מקבל תשובה.
החלק הכי מותח בכל הפרק
חחח צחקתי מזה שהוא לא יכול לאכול מטבלים יוונים וצ'ארלס הציעו לו מטבלים דרום אמריקאים
חוץ מזה האדם שהפרק מתמקד בו הוא דווקא העוזרת של סינדה קאנינג (זאת שעושה פודקאסט על השלושה).
היא מקווה שסינדה תקדם אותה, אבל סינדה אפילו לא מעמידה פנים שזה משהו שהיא מתכוונת לעשות בעתיד (דבר די טיפשי, לפחות תשקרי).
מייבל אומרת לה שסינדה מתייחסת אליה נורא ולכן בסוף היא מתקשרת למייבל ומספרת לה סודות על סינדה.
התרגום לעברית ממש הורס את הסדרה כי לפודקאס של סינדי קוראים Only murderers in the building וומרגיש לי שהתרגום פשוט הורס את זה

מילי08

Well-known member
אה כן וראיתי גם את הפרק החדש של Only Murders in the Building
גם אני ראיתי, אתמול, ובראש שלי כבר תיכננתי לכתוב תגובות אבל אני קצת מוצפת בעבודה וגם עייפה מידי מכדי לכתוב משהו של יותר משורה.
אז בקצרה. עוד פרק ממש חמוד. קראתי קצת על סלינה גומז ובעיות שהיו לה אז אני קצת סולחת לה על העציציות שלה.
האמת שזה היה חמוד והרגע היחיד שבו חיבבתי את זאז. לא אוהבת את השחקנית הזאת
מסכנה מייבל הכל עובד לרעתה. איכשהו היא מסתבכת בהכל אבל באמת לא אשמה.
נכון
המשחק של סלינה ממש גרוע, היא לא מצליחה להביע רגשות, אתה מצפה שפה היא תתחיל להתעצבן וממש לכעוס
יאפ. זה מה שאני אומרת כל שבוע. אבל החלטתי לוותר לה
ומניחה שהם הביאו את הרעיון לנצנצים מהשוטרים הכי טובים שהם מכירים
:-D |מאוהב|
כאילו אני לא הייתי בעד מייבל ואוסקר בעונה הקודמת אבל החוסר שלו מורגש העונה
אני לא זוכרת דמות כזאת ואין לי כוח לחפש

מילי08

Well-known member
בעוד כמה מילים אני אכתוב גם שאני ממשיכה עם Manifest כשיש לי זמן. בינתיים אני באמצע עונה 2.
בגדול הקשת העלילתית מעניינת אבל הפרקים הם ככה ככה והדמויות מבאסות ולא אכפת לי מאף אחת.
בן סטון בלתי נסבל והפרצופים שלו מביאים לי את הסעיף. אתמול רציתי לראות אם השחקן עשה עוד משהו ומסתבר שהוא שיחק בעד העצם ואפילו התחתן עם גניפר גודווין, שזאת עוד שחקנית שהפרצוף שלה מביא לי עצבים.
ובכל מקרה במניפסט הם לקחו יותר מידי מאפיינים של אופרת סבון
מצלמות שמתמקדות בפרצופים שלהם ומבטים מלאי משמעות.
גם יש שם דברים שמעצבנים בחוסר הגיון שלהם. אין לי בעיה עם הרעיון הכללי אלא דווקא עם דברים קטנים. אבל בינתיים אני ממשיכה כי זה בינג' נוח

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בעוד כמה מילים אני אכתוב גם שאני ממשיכה עם Manifest כשיש לי זמן. בינתיים אני באמצע עונה 2.
בגדול הקשת העלילתית מעניינת אבל הפרקים הם ככה ככה והדמויות מבאסות ולא אכפת לי מאף אחת.
בן סטון בלתי נסבל והפרצופים שלו מביאים לי את הסעיף. אתמול רציתי לראות אם השחקן עשה עוד משהו ומסתבר שהוא שיחק בעד העצם ואפילו התחתן עם גניפר גודווין, שזאת עוד שחקנית שהפרצוף שלה מביא לי עצבים.
ובכל מקרה במניפסט הם לקחו יותר מידי מאפיינים של אופרת סבון
מצלמות שמתמקדות בפרצופים שלהם ומבטים מלאי משמעות.
גם יש שם דברים שמעצבנים בחוסר הגיון שלהם. אין לי בעיה עם הרעיון הכללי אלא דווקא עם דברים קטנים. אבל בינתיים אני ממשיכה כי זה בינג' נוח
ראיתי את הפרק הראשון של מניפסט לפני שנים ואני עדיין משועמם מזה (כלומר השעמום כל כך חזק שהוא נשאר איתי עד היום)

אבל זה היה שווה את זה בשביל הקטע מחברים

didalf

Well-known member
לא ראיתי את הסדרות האלה אבל אני מבינה למה את מתכוונת ותוהה איך אנשים שרדו אותן.

בכל מקרה רציתי להגיד שמצחיק אותי שפאקינג ברני סטינסטון פה הוא טד ההומואי. בפרק הראשון הוא אמר שהוא שנא להיות רווק כשהם היו צעירים ורק חיפש את האחד - ליטרלי טד.
ועכשיו הם במועדון והוא אומר "אני שם את המונו במומנוגמיה" - ברני סטינסון!!!!!!🤯 לא יכולה זה מיינד פאק בשבילי זה לא אמין מבחינתי משפט כזה יוצא ממנו:-D

dory30

Well-known member
הסדרה של רואן אטקינסון פנטסטית. מי שגדל על מיסטר בין והתפתח עם ג'וני אינגליש, ישמח לראות אותו שוב. הפעם בתפקיד האדם שהרס את הבית החכם הודות לעימות עם דבורה. השיאים שבהם "נפלתי ברצפה" הם בפרק 4 כשהכלב נשך אותו בישבן ובפרק 6, כשהוא ניסה ללכוד את הדבורה והפורצים ברחו. יש לי עוד 3 פרקים, אולי אגמור את זה עד סופ"ש.

Lhuna3

Well-known member
לא ראיתי את הסדרות האלה אבל אני מבינה למה את מתכוונת ותוהה איך אנשים שרדו אותן.
אוקיי למרות שאני עצמי זאת שהשמצתי אותן פה, אני גם אחת מאלו ששרדו את שתיהן, אז יש לי צורך להגיד להגנתי:
כשצפיתי בסקס והעיר הייתי הרבה יותר צעירה, והיא הייתה הרבה יותר "חדשנית" לזמנה, ויש גם מצב שהיא היתה יותר טובה בעצם. לא יודעת מה הייתי חושבת עליה היום.
לגבי אמילי בפריז אין לי תירוץ טוב, הייתי ממש משועממת ולא היה לי מה לראות, אבל היא הייתה בזבוז זמן אפילו בתור סתם.
בכל מקרה רציתי להגיד שמצחיק אותי שפאקינג ברני סטינסטון פה הוא טד ההומואי. בפרק הראשון הוא אמר שהוא שנא להיות רווק כשהם היו צעירים ורק חיפש את האחד - ליטרלי טד.
ועכשיו הם במועדון והוא אומר "אני שם את המונו במומנוגמיה" - ברני סטינסון!!!!!!🤯 לא יכולה זה מיינד פאק בשבילי זה לא אמין מבחינתי משפט כזה יוצא ממנו:-D
חחחח וואלה לא חשבתי על זה בכלל!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני צופה בThe Making of Ms. Marvel בדיסני+ וזה משעמם אותי ברמות ועכשיו אני קולט שעבר רק חצי מזה (זה באורך שעה)
וזה הדבר היחיד שיצא לי לראות היום בטלוויזיה (בעצם בבוקר ראיתי קצת Clone Wars)

במקביל ההתלהבות שלי לקראת יום שישי וSandman הולכת וגדלה.
האם מספיק אנשים אחרים יראו איתי סנדמן כדי שיהיה שווה לפתוח שרשור ייעודי?
האם אני אצליח לכתוב משהו אחרי כל פרק או שאני לא אצליח לעצור את עצמי מלראות את הכל ברצף?

Lhuna3

Well-known member
האם מספיק אנשים אחרים יראו איתי סנדמן כדי שיהיה שווה לפתוח שרשור ייעודי?
אני מתכוונת לצפות, או לפחות לנסות.
האם אני אצליח לכתוב משהו אחרי כל פרק או שאני לא אצליח לעצור את עצמי מלראות את הכל ברצף?
לא יודעת, אבל תצטרך להזהר לא לספיילר לנו כמי שקרא.

למעלה