המאה פרק 3X15
למהההההההה כל אבל כל מה שיכול להשתבש להשתבש? זה בגלל מרפי?   אחרי שהתוכנית עם לונה לא מצליחה טים רובר רוצים לחזור למחנה אבל קלארק עדיין מחפשת פתרון אז היא הולכת לטייל ביער בתקווה שהפתרון ינחת עליה ואכן הוא נוחת - רואן צץ שם (ומציל אותה ממתנקש של אלי) ומנסה לגנוב לה את הלהבה, אבל בלאמי עוצר אותו. אז קלארק מגיעה למסקנה שאם הנייטבלאד היחידה זאת אונטרי הם ישתמשו בה, וישתמשו ברואן להגיע אליה. בלאמי החליט שכדי לבדוק שהוא לא על צ'יפ צריך לירות בו
מה סטירה לא מספיק?
  הם חוזרים למחנה והקבוצות שוב מתפצלות. אבל יש בעיה קטנה. אלי גם שם
מישהו לקח את הצ'יפ. ג'ספר לקח את הצי'פ!!!!!! יאאאא חתכת מטומטם תהרגו אותו כבר. והוא דוקר את מונטי בנסיון לעצור אותם
  טים רובר מגיעים לגבול עם פוליס ורואן אומר שהוא צריך להכנס עם הלהבה ועם קלארק כשבויה, תכנית שלא מוצאת חן בעיני בלאמי. הוא שואל קלארק אם היא בוטחת ברואן - "לא, אבל אני בוטחת בך"
אז רואן וקלארק נכנסים לעיר כשהשאר מגבים אותם מהמנהרה אבל אלי יודעת שהם באים לא טוב בכלללל. בזמן שהם מחכים במנהרה בריאן ומילר מדברים על התוכניות שלהם לעתיד שזה חמוד והכל אבל טיימינג???? מה אתם מדברים על זה ליד אוקטביה ובלאמי שניהם איבדו את בני הזוג שלהם לא מזמן (אוקי לא אכפת לנו מג'ינה אבל לינקולן!!!!!!). איזה חוסר טאקט
וגם סרטי מתח 101 - אם תדברו על תוכניות לעתיד מישהו מכם ימות, אז אל. אנשי הצ'יפים מקיפים את רואן וקלארק וג'אהא הנג'ס בא לקחת את הצ'יפ. רואן מנסה לאיים על קלארק אבל כולם יודעים שהם ביחד. במקביל החברים במנהרות נתפסים, ג'אהא חוטף את קלארק וקיין המכושף גם כן יורה ברואן גאדממיט.   קלארק נלקחת לחדר הכס שם הם קושרים אותה ולא אחרת מאשר אבי מתחילה לחתוך אותה
יאוו איזה רוע די. אבל קלארק לא נשברת. אבי יודעת שהחולשה שלה זה החברים שלה וקוראת להביא את בלאמי
  השומרים מנסים לקחת את בלאמי אבל פתאום נשמעת קריאת אזהרה להתכופף - מרפי פור דה רסקיו!! עם פייק ואינדרה מאחורה צמד המתקשים. כולם בשוק מאיפה לעזאזל מרפי צץ הם לא ראו אותו מאז עונה 2
אוקטביה יותר בשוק שאינדרה עכשיו משתפת פעולה עם פייק - בצדק
אבל אין זמן לזה עכשיו אוקטביה. הם הולכים למעלית, בלאמי ומרפי עולים והשאר מסובבים. גאד איזה נוראי זה לסובב את המעלית ככה
כמובן שגם פה הם מותקפים קצת, כולל קיין, בריאן נפצע (אמרתי לך לא לדבר על העתיד!!) ומרפי ובלאמי מותקפים במעלית. איזה אחד מצליח להכנס לתוך המעלית ומכסח את מרפי ובסוף בלאמי יורה בו, אחרי היסוס, כי הוא לא רצה להרוג אנשים שלא אשמתם שהם נשלטים. הוא מנסה לכפר
גם קודם הוא כעס על פייק שהוא ירה מהר מידי.   ג'ספר עומד ליד הדלת ונותן לנו תקציר על כל מי שמת. אני קצת מתנצלת אבל זה הצחיק אותי איך שהוא אמר את זה
רייבן ומונטי מצליחים להתחבר מחדש לאלי יש!!!! אבל שיט, הרפר באה וג'ספר עכשיו מאיים עליהם שאם לא יכבו את זה הוא יהרוג את הרפר. סעמקקק איתך ג'ספר.   החבורה מסיימת עם המעלית ומתחילה לטפס בסולם ולפוצץ את החדר מאחוריהם, אבל אינדרה חוזרת להציל את קיין יאאא נסיכה איך אני אוהבת את החברות המוזרה שלהם. אבל האם הם ניצלו??
  בחדר הכס הם מחליטים לעבור לאמצעים קשים ואבי תולה את עצמה!!!!!!!!!!!!! אעהאהההה וקלארק לא נשברתתת
היא נותנת לאבי להחנק שם
טוב למען ההגינות אם מונטי הרג את אמא שלו בשביל המטרה גם קלארק צריכה. וצעקתי על המחשב על מרפי ובלאמי שיבואו כברררררררררררררררר. אלי רואה שאפילו זה לא עוזר!!! ומורה לג'אהא להרוג את אונטרי הנייטבלאד. בלאמי ומרפי מגיעים סופסוף ומשחררים את אבי פיוו
אבל מאוחר מידי בשביל אונטרי
פאק מה עכשיו??   אוכל, מקלחת וסוף עונה