דיוני סדרות לאמצע שבוע

Don Nirtin

New member
דיוני סדרות לאמצע שבוע

דונו.

ביום חמישי הקרוב עלינו לטובה אפתח את הפינות הרגילות בשעות המוקדמות של הבוקר.

Don Nirtin

New member
אימה אמריקאית: המלון

כמה שפחות שרה פולסון יותר טוב. הקטע היחיד שלה בפרק היה דוחה.

אבל את רוב הפרק (הארוך, יש לציין
) תפס טריסטן, הדוגמן הסקסי סקסי סקסי סקסי שלא הייתי מתנגד שהוא יומאט בומר יעשו שלישיה עם גאגא. היא ממילא גם בן וגם בת

החקירה של ג'ון הבלש משעממת. אבל כשסקרלט מצאה את אחיה במלון.... זה נראה מוזר מאוד. ומוקדם מאוד.

וסוף סוף הגיע אוון פיטרס אהובי...... בתור הסאדיסטי הרוצח. מעניין מה התפקיד שלו בעלילה.

ו...... בויקיפדיה ריאן מרפי כבר אמר שיש לו רעיון לעונה שישית (שכנראה תוזמן.)

וזהו.

ספויילר...

סוף סוף ראית את הפרק!!
התפלאתי שאף אחד לא כת עליו...
&nbsp
למה הכוונה שליידי גאגא בן בת?..
היא ממש לא יפה לדעתי.וגם הגוף שלה לא משהו...
&nbsp
מאט בומר כל כך חתיך!!!!
מי זה אוון?...ראיתי שבוע שעבר ואני לא ממש זוכרת..
&nbsp
גם אני חושבת שזה מוקדם מידי שסקרלט מצאה את אחיה במלון..
גון דיי משעמם...

Don Nirtin

New member

כי ליידי גאגא מסתירה את הפטמות שלה בכל הסצינות סקס. חזה כן, אבל לא הפטמות. לכן בן-בת

אוון פיטרס לא שיחק בפרק שבוע שעבר. בפרק הזה הוא צץ בפלאשבק של איריס שמספרת על הבעלים של המלון שהקים אותו ואז הפך אותו למרחץ דמים. בעונה הקודמת הוא היה ג'יימי, נער הלובסטר שסבל מחוסר אב והייתה לו אמא עם זקן. בעונה השלישית הוא היה סתם נער שאמה רוברטס ועוד מישהי רבו עליו ובסוף חתכו אותו לחלקים. בעונה השנייה הוא היה חלק מבית המשוגעים. ובעונה הראשונה הוא היה האהוב של ויולט (והאנס של אמא שלה. אם את זוכרת, הוא לבש בגדים שחורים ואנס את האמא בעודה חושבת שזה בעלה ששוכב איתה.)

אגב- אותה סצינה הזויה חזרה גם בפרק הראשון לעונה החמישית כשהמכור לסמים נאנס על ידי אדם לא ברור ושרה פולסון מלחששת לו לידו "האם אתה אוהב אותי?" ואחר כך נראה שהוא מת.

ספויילר...

אני חושבת שכל אחד היה מת (או לפחות רוצה) אחרי ששרה הייתה אונסת אותו...
אני לא סובלת אותה עוד מהסדרה סטודיו 60 או משהו כזה....
&nbsp
הסצינה הזאת הייתה חולנית בכל כך הרבה רמות...

אחוזת דאונטון 6X05 - הייתכן שהיה פרק טוב?

אחרי יותר מידי פרקים שבהם לא קרה כמעט דבר מעבר לשיחות משמימות על בית החולים... והרבה קטעים הזויים מאוד עם דייזי.
היו עדיין דברים טובים. החתונה הייתה חמודה. טום חזר. מגי סמית' מעולה כרגיל. אבל לא מספיק.
&nbsp
בפרק הזה לעומת זאת היה המון טוב.
גם העלילות הרומנטיות של מרי ואדית' סוף סוף נראה שמתקדמות אולי לאנשהו. בעיקר זאת של אדית', אם כי לפחות מרי קיבלה בעיטה מטום. ומרי סוף סוף גילתה לגבי מריגולד. אני רק מקווה שלא יהפכו את זה למשהו מעצבן.
ואומנם היה צפוי למדי שלרוברט יהיה מצב רפואי בארוחה (עם כל הכאבים שלו לאחרונה) עדיין היה ממש מפתיע כשהוא הקיא דם על כל השולחן כאילו זה English Horror Story.
וגם היה שר הבריאות (וראש ממשלה לעתיד) צ'מברליין.
שמעתי תחזית (לא ספוילר) שאולי החיבור בין צ'מבליין לטום יוביל לקריירה פוליטית לטום. זה יכול להיות נחמד.
אני עדיין לא בטוח אם מתקדמים לאנשהו עם עלילה לתומאס העונה. הוא מאוד ממורמר, ולשם שינוי יש לו סיבה די טובה, כי ברור שמתכוונים לפטר אותו בשביל קיצוצים במשק בית. הייתי שמח אם הייתה לו איזושהי תקווה לקו עלילה רומנטי לסיום הסדרה, אבל עושה רושם שהכי טוב שהוא יכול להסתפק בו זה שאולי לא ישנאו אותו. אומנם זה די אשמתו שכן שונאים אותו, אבל עצוב שאפילו אם הוא היה הכי נחמד בעולם אין לו שם ממש תקווה לאושר.

כי לא היה הרבה במיוחד לכתוב

לפחות לא משהו טוב במיוחד...
&nbsp
את התחלת בסוף לראות את הסדרה מתישהו?

מבחינתי גם כשזה פחות טוב זה עדיין סוכריה כייפית

טום חזר ובגדול, הקטעים שלו עם מרי ממש טובים, אני אוהבת איך הוא מוציא אותה מהמקום הבטוח והקטע בפאב - פרייסלס.
איזה כייף ש"פין" הגיע סוף סוף.

הקטע עם הדם היה קצת וואואו , חזרתי פעמיים לראות שהם באמת עשו את זה... ומגי סמית הענקית !! משחק מופתי, היא באמת נראתה מושפעת מהאירוע ופתאום נראתה קצת אחרת.... רק שיעיפו כבר את המשרתים המעצבנים שלה מהסדרה.
אולי לקראת הסוף גם יסדרו לטבחית סוף רומנטי עם חמה של דייזי....
מצד אחד טוב שנגמר כי אין לאן לקחת את זה מצד שני לא רוצה שיגמר לעולם.

Lhuna1

New member

הקטע עם הדם היה לגמרי וואו, אפילו קשה לצפיה בשבילי. לא ציפיתי בסדרה כזאת למשהו כל כך גרפי...
אני גם חושבת שגב' פטמור והחם של דייזי יסתדרו בסוף יחד

ומהמרת שגם דייזי עם הבחור שלא יודע לקרוא

אני גם אוהבת את פין, אבל מצד שני נראה לי הכי מתאים שמרי וטום בסוף יתחתנו... סגירת מעגל.
&nbsp
&nbsp

קוונטיקו 1X04
אל הפחת...

עצוב לי שכל כך התלהבתי מהסדרה בפרק הראשון. ואפילו מהפרק השני הייתי די נלהב.
ואז הפרק השלישי כבר הוריד לי... וממש לא ציפיתי לזה שהפרק הזה כמעט גורם לי כבר לרצות להפסיק לצפות

יש עדיין דברים טובים. אני די נהנה מהעבודה של רוב השחקנים, שזה דבר לא מובן מאליו. בעיקר אני אוהב את סיימון שנראה מאוד מעניין.
אבל כל כך הרבה דברים הזויים.
ראשית - אז סיימון עובד בשביל הFBI. אלכס העבירה את הלילה באיזה מקום אצלו ואיכשהו רק בבוקר הם הצליחו לגייס את הכוחות הדרושים בשביל לבוא לאסור אותה? אני מוכן לסספונד מסוים בסדרות כאלו כמובן, אבל אין בזה שום הגיון. ואז איכשהו למרות שהם במרחק של 60 שניות הוא ואלכס מצליחים לצאת משם בלי שאף אחד מהכוחות המקיפים רואה?
ובסוף שוב היא מצליחה לברוח עם שבויה מכוחות מקיפים. זה מצחיק שאנחנו רואים אילו אימונים מקיפים עושים להם לFBI ואז רואים בעתיד איך כוחות הFBI גרועים כשהם מנסים לתפוס את אלכס.
חוץ מזה קטעי אליאס-סיימון מגוכחים בכך שהם מותחים אותם. אם אליאס יודע משהו על סיימון, אז ברור שהוא אמור מיד לדווח על זה לאנשים מעל. הם שוב מתייחסים לזה כאילו זה דרמת תיכון. הכל שם עניינים של חיים ומוות ומרגלים. בתיכון אם אתה רק חושד שמישהו מעתיק אז הגיוני לא לדווח מיד, באקדמית FBI אם אתה חושד שמישהו מרגל אז הגיוני שתדווח עליו מיד ולא תודיע לו שאתה חושד בו.
גם הקטעים עם התאומות מרגישים טיפשיים. כי שוב מרגיש יותר עניין של העלבויות.
לפחות קצת מגוונים בכך שיוצרים דינמיקה בינה ובין קיילב.
משהו שנראה כרגע הזוי, אבל אולי יוסבר בהמשך זה איך זה שנראה שבזמן העתידי בות' סומך על ליאם בהקשר לאלכס ונראה שאלכס סמכה על ליאם, אבל אנחנו יודעים שבעבר ליאם ניסה לגרום לאלכס לעזוב את הFBI.
&nbsp
משהו מצחיק בפרק היה לשמוע את סיימון "מדבר" עברית. וואו! זה היה נוראי. זה גורם לי עכשיו לתהות כל פעם שאנחנו שומעים דמות מדברת בשפה שאני לא מכיר האם זה נשמע אמין. כי באמת שמעתי הרבה אנשים שלא יודעים טוב לדבר עברית, אבל ברמה כזאת זה לא הגיוני. כלומר זה ברור שפשוט רשמו לו אילו הברות לומר והוא ניסה את הכי טוב שלו.
זה היה במיוחד מצחיק כי החצי השני של השיחה היה שחקן ישראלי (בשם יאיר בן דור, שלא עשה הרבה ומשום מה עוד לא מופיע לו קרדיט על הפרק בדף IMDB שלו) שדיבר עברית רגילה.

אילקו

New member

מסכים עם רוב הדברים שאמרת באמת...
לגמרי מרגיש כמו איזה דרמת תיכון שאליאס (שלא זוכר כל פעם מה השם אלא קורא לו אדי פשוט מהפלאש) כבר הפך להיות אובססיבי כ"כ לסיימון מבלי "להלשין" לממונים למעלה, זה באמת טיפשי.
הקטע של ה60 שניות היה הכי מפגר, כוח שלם של הFBI בא כנראה מכל הכיוונים והם מצליחים לברוח?!
&nbsp
פחות הייתי מרוכז כבר הפרק הזה, כי גם ירד לי מהצפייה קצת, אבל מרגיש שכל פרק מישהו אחר הוא פתאום הטוב שעובד עם הרע שהופך לטוב שעובד עם הרע או משהו כזה, אבל משום מה אמשיך עוד לראות במיוחד שחידשו לזה עונה שלמה אז אמשיך לתת לזה צ'אנס.
&nbsp
והעברית של סיימון הרגיש הרבה יותר עקום לפי דעתי ממה שאנחנו שומעים שפה זרה אחרת שלא מכירים.. ממש הברה הברה כאילו למד להגיד מבלי לדעת את החלוקה של המילים, בהיתי בתרגום באנגלית שם בשביל לדעת בוודאות שהבנתי את זה כבר שצריך :D

AlicePJ

New member
לא מסכימה, ממש נהניתי מהפרק

וממשיכה להנות מהסידרה מאוד.
כלומר, הביקורות שלכם על האמינות של כל מיני חלקים נכונות, אבל אני חושבת שההבדל ביננו הוא ברמת הציפיות. אני בטוחה שיהיו פה עוד המון חורים בסגנון הזה, בעיות שנפתרות איכשהו בשניה האחרונה בנס וכו', וכל מיני אינטריגות מעצבנות בין האנשים, אבל זה מה שהופך את זה למענין לדעתי. אני לא מסתכלת בסדרה ומחפשת מה מציאותי או לא, אני פשוט רואה איך חווית הצפייה שלי. אם אני ראיתי את ה- 40 דקות האלה ונהניתי, האם הסתכלתי באמצע בסלולרי כי שיעמם אותי וכו', ובסופו של דבר - פשוט רמת הענין נשארת ועדין מותח ומענין לדעתי. שמחה מאוד שהזמינו עונה שלמה של הסדרה הזאת.
ואני מאוד אוהבת הרבה שחקנים בסידרה. אני אוהבת את זה מקוגר טאון, מאוד אוהבת שהביאו את השטן מעל טבעי (כי הוא היה שם קריפי ברמות ושיחק שם נהדר. וכן הוא היה גם באבודים אבל בעל טיבעי הוא היה הכי מגניב), אוהבת את זה מוואן טרי היל וגילמור גירלס, אוהבת את זה מהפלאש, ובטח שכחתי עוד כמה. ואני מאוד אוהבת את השחקנית שמשחקת את אלכס.

הנותרים 2X02
- קודם על הפרק הזה

לא יצא לי לכתוב על הפרק הקודם, אולי כי ראיתי אותו רק ביום שבת (ואף אחד אחר לא כתב עליו)
הוא היה טוב מאוד, אבל גם קצת מתסכל ראשית כי ידענו מראש שהוא יסתיים בכך שהם עוברים לגור בבית שליד משפחת מרפי, שנית כי הקטעי הזיה של קווין קצת חוזרים על עצמם ושלישית והכי חשוב זה שרציתי לראות מה קורה בהמשך לסיום הפרק הראשון.
אבל זה עדיין היה שווה את זה כי זה באמת היה מעניין לראות כיצד הם התגלגלו לגור בעיירה הזאת. והקטע בהתחלה שבו קווין ונורה מתוודים על דברים שהם עשו היה ממש טוב, גם רגשית וגם עלילתית וגם מצחיק.
חוץ מזה באמת מעניין מה קורה עם קווין וכיצד זה קשור לכך שאבא שלו אומר שהדרך שהוא הבריא זה שהוא פשוט התחיל לעשות מה שהקולות אומרים לו. אז הגיוני שבשלב מסוים גם קווין יעשה את זה.
חוץ מזה אומנם לא גילינו עדיין מה קרה בסוף הפרק הראשון, אבל כן קיבלנו זווית ראיה חדשה על זה וממש הזוי שקווין היה שם עם לבנה קשורה לרגל - האם הוא ניסה להתביע את עצמו? האם מישהו ניסה להתביע אותו?

הנותרים 2X03
וואו!

עכשיו זה פרק מעולה!
חבל שהתשתי את עצמי בכתיבה על מלא דברים נוספים ועכשיו כבר אין לי כל כך כוח לפרט.
&nbsp
בהתחלה של הפרק הייתי ממש מתוסכל כשקלטתי שיהיה עוד פרק שמתעסק במשהו אחר ולא ממשיך את העלילה שבה הסתיים פרק 1 (ובעצם גם פרק 2). וזה בשביל עלילת צד שעוסקת בלורי וטום שהם ממש לא דמויות אהובות עלי במיוחד.
&nbsp
אבל וואו, זה היה פרק חזק.
גם הרעיון הכללי של זה שלורי מקדישה את עצמה להוצאת אנשים מתוך הכת של הGuilty Remnant היה ממש טוב, אבל גם הכל מסביב היה עשוי נהדר ומרתק.
מעניין שרק בערך חצי מהדרך לתוך הפרק נזכרתי שבאמת ראינו שלורי הייתה פסיכולוגית בעבר.
&nbsp
היו פשוט קטעים מעולים:
איך שהיא נכנסת לבית של הבעל בית שגנב לה את המחשב וחוטפת אותו.
הגילוי שהיא דורסת אנשי Guilty Remnant לפעמים (ולכן ראינו אותה מנקה את האוטו בתחילת הפרק).
הפגישה עם המוציא לאור...
ההסבר שלה לכך שהGuilty Remnant פשוט מאמינים שהעולם הסתיים
כל מה שקורה עם האישה הזאת סוזן. זה היה פשוט נוראי שבסוף היא פשוט מתאבדת עם בעלה והבן שלה במכונית. אומנם לא ברור בסוף אם מישהו מהם שרד, ואני מניח שלא נגלה מעבר לזה, אבל אפשר להניח שהם כולם מתו. מה שבעצם אומר שלורי בעקיפין גרמה למוות שלהם במעשים שלה.
&nbsp
וכמובן הסיום ההזוי שקישר חזרה לוויין. אני לא זוכר מספיק מה קרה בסיום עונה 1 (אני מקווה שטוויסטד תעזור לי או שאני אראה שוב) אבל אני די בטוח שטום שיקר לגבי רוב מה שהוא אמר. כלורמ שוויין לא הופיע לאחר שהוא מצא את התינוקת עזובה בשירותים (אלא אם כן זה משהו שפשוט לא ראינו).
כלומר אני מניח שהוא המציא את זה פשוט כדי לשכנע את האנשים שם שיש לו כוח מסוים לקחת מהם את העצב שלהם כדי שהם יאמינו בזה כמו שאנשים האמינו בוויין.
בעצם מה שהוא ולורי מבינים בסוף שזה לא מספיק להוציא את האנשים מהGuilty Remnant כי אז עדיין נותר להם חור בחיים שהכת מילאה. ולכן הם צריכים למלא אותו בכת אחרת.
האם זה מוצדק שהם ימציאו כת בשביל להוציא אנשים מכת אחרת מתוך מחשבה שהכת הראשונה יותר הרסנית לאנשים?
ואולי טום באמת מאמין שיש לו כוח מסוים עם החיבוקים שלו?
&nbsp
די ציפיתי שמג תחזור וגם ציפיתי שבשלב מסוים של הפרק טום יתפס על ידי אנשי הכת. עדיין סצנת האונס הייתה אינטנסיבית נורא. והקטע שבו שופכים עליו דלק הייתה ממש מפחידה. בסדרה כזאת בלתי צפויה ועם הרבה דמויות אני בהחלט יכול להאמין שהם יתנו לדמות ראשית למות אפילו בשלב כל כך מוקדם של העונה.
&nbsp
מעניין מה הקטע עם אוסטרליה. היא הוזכרה בכל פרק בעונה הזאת. בפרק הראשון האיש מהעיירה שגר על מן עמוד שולח מכתב לאוסטרליה, בפרק השני אבא של קווין נוסע לאוסטרליה ובפרק הזה שומעים שמישהו באוסטרליה חזר מהמתים כנראה.
מעניין אם יסבירו את זה. במידה מסוימת אני יכול לדמיין שפשוט עונה 3 (אם תהיה) תתרחש באוסטרליה.
&nbsp
&nbsp
מה שבאמת מרתק בפרק הזה הוא הנושא הראשי של הסדרה שפשוט הובע באופן חד מאוד בפרק - התמודדות עם הקיום האנושי.
זה הרבה פעמים לא ברור לי כיצד אנחנו בכלל חיים במצב שבו אנחנו יודעים שכולנו הולכים למות. מהנקודת מבט הזאת מאוד ברור לי למה יש דתות.
וכמובן במצב של האנושות בעולם של הנותרים זה חזק יותר כי התרחש אירוע מאוד גדול שלא מצליחים להסביר על ידי מדע.
&nbsp
בנקודת מבט ישראלית - היה נחמד לראות הופעת אורח של אלון אבוטבול.

למעלה