דיוני סדרות לאמצע שבוע

LeRanch

New member
אז תתחילי לראות "יומני הערפד"

כי טים קנג הופיע בשני הפרקים האחרונים של עונה 7.

כן בדקתי

אני לא אוהבת אותו רק רציתי לדעת איך הוא נראה במשהו אחר אבל עדיף משהו שקצת מעניין אותי כמו מחשבות פליליות ולא משהו שאין לי מושג בו

Shiri from the block

Active member
התחלתי לראות מחלקת גנים ונוף

הגיע הזמן הא??
אני לא זוכרת אם ראיתי שדיברתם על זה פה או לא, אבל בכל אופןןןן
זאת עוד סדרה שלוסי לולס AKA זינה שיחקה בה, אז כמובן שהייתי צריכה להתחיל לראות...
ולא ציפיתי שאני אצחק כל כך!
אני רק בתחילת העונה השנייה, אבל כל פרק משעשע אותי מחדש וממש כיף לצפייה!
אם יהיו פה עוד כאלה שצפו בזה אני ארחיב קצת יותר על העלילות, שאני לא סתם אשקיע

LeRanch

New member
מקנא בך!!

"מחלקת גנים ונוף" היא אחת הקומדיות הטובות ביותר שיצא לי לראות. צפיתי בשש העונות הראשונות ברצף ובשביעית בקצב ארה"ב, ואין ספק שמצפה לך תקופה קורעת מצחוק, בעיקר עם עונות 2, 3 ו-4 שהן מושלמות! גם העונות המאוחרות טובות, אבל לדעתי קצת פחות מהראשונות.
אשמח לקרוא את התובנות שלך על הסדרה. תהני!

Shiri from the block

Active member
אוי מעולה

יש פה עם מי לדבר על הסדרה!
בנתיים אנדי קורע אותי. מצחיק לראות את כריס פראט בימיו השמנים. כאילו הכרתי אותו עוד משם...
אן כוסית על

לזלי הורסת אותי

טום גם חמודי, לפעמים הוא טו מאצ' אבל חמודי!
זהו בנתיים, אבל כל הקאסט הזה מעולה

twisted nerve1

New member
אני גם ראיתי את הסדרה ואני יודעת שיש פה עוד שראו

לפחות אני יודעת בוודאות שניק ראה. אני מאוד אהבתי את הסדרה, בעצם בעיקר עונות 2-4. הם היו ממש מעולות. מעבר לזה היה נחמד אבל משהו מהקסם של עונות 2-4 קצת פג בעונות 5-7. עדיין זו אחת הסדרות החובה מבחינתי. עונות 2-4 במיוחד מרגישים שם משהו קסום כי זו סדרה שהתחילה בתור אנדרדוג, היא הייתה כל הזמן על סכנת ביטול והיא נלחמה על החיים שלה. כריס פראט אלוהי. הוא כ"כ מצחיק. לא מזמן ראיתי ראיון איתו והוא אמר שהוא במקור היה אמור להיות רק בעונה הראשונה אבל ממש אהבו אותו והשאירו אותו. מזל.
אני מתה גם על אפריל דווקא בגלל שהיא כ"כ מוזרה כזאת. למרות שאני לא יודעת מה תחשבי עליה. לזלי גם מעולה. איימי פולהר מלכה. סדרה נהדרת. לא הייתי אומרת לאף אחד לראות את זה בגלל לוסי לולס דווקא, רק בגלל שהיא מגיעה בשלב יחסית מאוחר וגם אין לה תפקיד מאוד גדול. אבל בלי קשר זו סדרה שצריך מאוד לראות.

Shiri from the block

Active member
אני גם אוהבת את אפריל

היא הורסת אותי עם האדישות שלה XD
באמת שכולם נהדרים שם. אחלה קאסט.
בנתיים לזלי המועדפת!
וכריס פראט שיפה גם שמן

&nbsp
ואני יודעת שלוסי שם לכמה פרקים בודדים... אבל זה עדיין מספיק דירבן אותי בשביל לצפות בסדרה חח

בהחלט שראיתי

אני גם לא אתפלא אם המלצתי לך על הסדרה כאן בעבר.
אני מופתע שהצלחת לכתוב עליה ולא להתלונן על העונה הראשונה. לא שאני זוכר ממנה משהו, אבל היא די שנואה על הרוב. אני ראיתי אותה לפני שנים רבות והחלטתי לא להמשיך לעונה שניה בגללה. רק לפני שנה שוכנעתי לחזור לסדרה והתחלתי מעונה 2.
לדעתי הסדרה ממש נעשית טובה בעונה 3 ובעוד רבים כאן טוענים שהיא התדרדרה משמעותית בעונות האחרונות, לדעתי היא הייתה מצויינת עד הסוף.
&nbsp
היא בהחלט מהסיטקומים האהובים עלי ביותר.
&nbsp
ואני אשמח אם תכתבי כאן על העלילות. (לפחות במקרה של סדרה כזאת אני לא צופה שיהיה הזעם שהיה לך כשראית את עונה 5 של אנג'ל
)
&nbsp
&nbsp
נ.ב. עדיין לא ראית באטלסטאר גלקטיקה? גרררר

Shiri from the block

Active member
העונה הראשונה הייתה סבה לגמרי

לא מבינה למה לא אוהבים אותה...
זה מתחיל קצת חלש, כן, אבל עדיין משעשע עם כל מה שקרה בבור ואצלם במשרדים.
&nbsp
כן אני לא צופה שבסדרת סיטקום יהרגו לי דמויות חחח אז מאמינה שיהיה בסדר
&nbsp
ועדיין לא ראיתי, אבל ממש בקרוב!
הייתי עסוקה בלהשלים את גיבורים והמדריך לרוצח, ועכשיו שהצלחתי לדחוף גם את מחלקת גנים ונוף ללו"ז עם כל הסדרות חורף זה אומר שבפגרה הקרובה אני בדוק מתחילה לצפות בזה!!
ואחרי זה האישה הטובה!

Lhuna1

New member
מחלקת גנים
חוץ מהעונה האחרונה ראיתי הכל

אחת הסדרות האדירות, מומלץ לכולם ובמיוחד חובבי הז'אנר (המוקומנטרי).
מי שיראה ולא יתאהב באיימי פוהלר לנצח הוא לא בנאדם

&nbsp

מצד אחד אתם עושים לי חשק לראות את זה

כל כך בא לי משהו מצחיק

אבל מצד שני איך שורדים את זה עם רק מעונה 2 זה טוב? (אגב צריך לעשות פה שירשור של סדרות שטובות בהתחלה ואחר כך נחלשות והפך)

ומה שגם איימי פוהלר כל כך אבל כל כך מעצבנת בשודיה אהובתי
אז היא לא תגרום לראות משהו

את יכולה פשוט להתחיל בעונה 2

ואומנם אהבתי את איימי בסדרה הזאת, אבל אפשר גם ממש להנות ממנה בלי לאהוב אותה. יש כל כך הרבה דמויות טובות.

Lhuna1

New member
א. עונה 1 היא קצרה מאוד. ב. לדעתי מגזימים והיא גם טובה.

מצד שני אם את מוצאת את פוהלר
מעצבנת אז אין לי מה להגיד. אולי עדיף לך לוותר. היא הדמות הראשית, והאופי וההומור שלה זה הרבה מהסדרה.

למעלה