דיון !

Brit22k

New member
דיון !

בשבוע שעבר בריטני שלנו יצאה ממכון הגמילה בהצלחה !!! כולנו יודעים שבריטני עברה תקופה קשה !! ואנחנו , קהילת המעריצים של בריטני היינו איתה וחיכינו לה באהבה רבה מה אתם חושבים שבריטני צריכה לעשות אחרי שהצליחה בגמילה ? אני חושב שזה מאוד יפה שכל המעריצים שלה מתאחדים ומאוחדים :)) ואני בטוח שבריטני הייתה שמחה לראות את זה אז על תשכוח זה דיון ! ואתם מוזמנים לספר ולדבר על התקופה הקשה שלה ולשתף אחד את השני !!! ולהגיד כל אחד מה הוא חושב !!! תגיבו ! :]

little girl3

New member
היא תחזור ובגדווווווללללללל !!!

אבל לפי דעתי היא לא צריכה להוציא דואט עם ג'סטין כדי להצליח ... אחר כך יגידו שהוא החזיר אותה לראש המצעדים ! היא יכולה לעשות את זה לבד........ http://www.youtube.com/watch?v=Qc7LGuu-xdk

רחלי פ

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושבת ככה. אני אוהבת את ג'סטין אבל אני לא רוצה שיגידו שהוא החזיר אותה לראש המצעדים כי את זה היא יכולה לעשות לבד היא לא צריכה אף אחד בשביל להצליח היא מצליחה לבד. אני חושבת שהאלבום החדש ייצא בספטמבר - דצמבר ככה שעד אז אני מקווה שהיא תהיה כמה שיותר עם הילדים שלה ושתמשיך לעבוד על האלבום החדש.

YugiBoy

New member
גם לדעתי הוא יצא בזמנים האלו

אני בונה אתר ואספתי מידע על האלבומים ואת כולם כמעט היא הוציאה באותם הזמנים, לפעמים אפילו באותו היום (לא באותה השנה) ... אבל יהיה שווה לחכות ואני מקווה שהיא תעשה הכל בדרך הישרה ולא ע"י פרובוקציות ושערוריות.. היא יכולה לחזור להיות אחת שעושה הכל בטעם טוב ובסטייל.. כי כבר כמה שנים שהיא לא כזו.

רחלי פ

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

עכשיו הרבה אנשים מתייחסים אליה כאילו היא משוגעת ואומרים שהיא גמרה את הקריירה שלה וזה ממש לא נכון. בריטני עוד תחזור כי היא עובדת על אלבום חדש רק שאני מקווה שהפעם היא לא תתנשק עם מישהו/מישהי או לא יודעת מה כי היא תמיד מצליחה להפתיע אותי. עדיף שבמקום להתנשק עם מישהו היא תהיה אמא טובה יותר, בוגרת ואחראית ככה הכי טוב כי היא כבר בת 25 ויש לה שני ילדים קטנים לגדל הגיע הזמן להפסיק להתנהג כמו ילדה קטנה כי לדעתי כל הדברים שהיא עשתה (להתנשק עם מדונה, לגלח את הראש) רק פגעו בה, בקריירה שלה ובמכירות.

להתנשק עם מדונה לא פגע במכירות.

להיפך, זה קידם מכירות. שערורייה מקדמת.

Britney Style

New member
אני מאמין שהאלבום ייצא בסביבות

יוני - יולי ככה... היא כבר עבדה מלאאא על האלבום הזה והיא בעצמה אמרה שיש לה בבית שני דיסקים מלאים בשירי קאמבק (לפי דברייה) וחוצמיזה היא גם השמיעה באיזה מועדון ארבעה שירים מהדיסק החדש ואם העבודה עליו לא הייתה בתהליכים ממש מתקדמים היא לא הייתה עושה את זה. אני מקווה שעוד חודשיים ככה... ייצא הסינגל הראשון....

Britney Style

New member
לא ניראה לי

Someday נכלל כבר בדי וי די שלה ושל קווין ביחד עם Mona Lisa
Over To You Now (אחד השירים המגניבים) וChaotic (בעעעעעעעע)

Britney Style

New member
../images/Emo122.gif זה אמור להיות הפוך

מונה ליזה
אובר טו יו נאו (מגניב)

xtina 4 ever

New member
כן, יש מצב.../images/Emo210.gif

תכלס, לפני שהיא נכנסה למוסד גמילה, היא הקליטה המון שירים. עוד 3-4 חודשים הדיסק יהיה מוכן לדעתי. היא משתקמת מהר :]

רחלי פ

New member
אבל

פעם אמרו שהאלבום החדש ייצא בספטמבר בגלל זה אני חושבת שהאלבום לא ייצא לפני. הסינגל הראשון בטוח ייצא לפני אולי הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים כי כמו שאמרתם היא עובדת כבר המון זמן על האלבום החדש. לא ידעתי שהיא אמרה שיש לה בבית שני דיסקים מלאים בשירי קאמבק.

0verpr0tected

New member
אוקיי...אז...

אז...קודם כללל ממש ממש ממש שמחתי כששמעתי שבריטני יצא ממכון גמילההה ממש שמחתי...(אין לכם מושג איזה חיוך נדפק לי בפניםםם) הייתי ממש שמחההה שהיא יצא והיא עברה את זההה במיוחד אחרי כל השמועות האלה שהיא ניסתה להתאבדד...וכל השטויות האלההה כמובן שהיא לא יצא משם מושלמתתת אבל אני בטוחה שהיא למדה מכל הטעויות שהיא עשתה ושהיא תהייה יותר אחראית אני חושבת שהיא צריכה לפתוח דף חדש עכשיו...כאילו "להתחיל חיים חדשים"....לעבוד על הדיסק שלההה...להיות אמא טוב יותרר!!, ולחזור ובגדוללללללל ולהפתיעע את כל המעריצים שלההה... היא הייתה אמורה להוציא את הדיסק שלה באביב 20007 וכמובן שזה לא יקרה...(כי עכשיו אביב 2007
) וכל כך חיכיתי לדיסק שלהההה אבל אז אמרתי...טוב לא נוראא נחכה עוד קצת העיקר שהיא תחזור להיות מי שהייתה פעם...! שתהייה שמחה ומאושרת....ומלאאא במרץץץ לעבוד על הדיסק!

יהיה שווה לחכות

אולי הזמן שאנחנו מחכים לקאמבק העתידי שלה יהיה שוה כל רגע שחיכינו לו !!! ובריטני תדע איך להפתיע אותנו ...מה שבטוח !! ראסמי ,מי יותר טובה ממנה בזה !!? כל הזמן הפתעות

someone9

New member
ממ...

אני מאוד מקווה שהיא תמשיך עם הקריירה שלה ולא תעשה עוד שטויות :) וגם אם לא... העיקר שבהמשך החיים שלה יהיו טובים יותר.. זהו.. אין לי כוח להאריך XD

מריה111

New member
לדעתי...

נראה לי היא צריכה קודם לרדת קצת מהכותרות ואחרי זה היא צריכה להראות לכולם לדעתי שהיא לא מה שכולם חשבו(אמא לא אחראית וכל אלא...) מצד שני אני גם חושבת שהיא לא חייבת להוכיח לאפחד שום דבר כי לא נראה לי אכפת לה אבל מה שהיא בטוח צריכה לעשות זה את הקמבאק הכי גדול שאפשר רק לעשות ולהחזיר לעצמה את כול המעריצים שהפסיקה לאהוב אותה בגלל מה שהיא עשתה ( הסתובבה עם פאריס וכל זה...) אמ... זהו

YugiBoy

New member
אני חושב שהכוונה

שלה הייתה להוריד פרופיל... לא לעשות פרובוקציות ולהתנהג כמו שצריך, לא לבלוט... ככה היא תככב פחות:)

SuperShiro

New member
ועכשיו? איזה פרובוקציות היא עושה?

כמו שלארי אמר, כל פעם שהיא מתעטשת זה הופך להיות השער של כל מגאזין אפשרי. וכמו ששמת לב, כשהיא הייתה בגמילה ובאמת לא עשתה כלום, פשוט המציאו דברים. אין מה לעשות עם זה.

למעלה