דיון

שגיא 1991

New member
אני לא רואה את עצמי

מגדל את הילדים שלי כאן, כל הדברים שקרו לנו ושרדפו אותנו רק הוכיחו שאנחנו צריכים להיות במדינה משל עצמנו. אני לא רואה את עצמי עובר למדינה אחרת, בכל הפעמים שחזרתי מחו"ל כשנחתתי בנתב"ג אמרתי שהגעתי הביתה, וכן זה הבית שלנו שאני חושב שלגור פה זה אחד הדברים הכי חשובים לבטחון עצמי.

שגיא 1991

New member
*אני לא רואה את עצמי מגדל את

הילדים שלי לא כאן, טעות מרה.

שגיא 1991

New member
בכמה מילים

מגדל פה את הילדים שלי, לא חושב שיש מקום אחר , ומי שחושב ככה אני חושב שצריך ללכת לבקר בבית קברות צבאי.

לדעתי...

יש לישראל סיכוי כי...היי,עברנו כ"כ הרבה דברים אז למה פתאום שנפסיק להתמודד כמו פעם? אוהבת אותה? כן היא נחמדה. תכלס התחלנו להיות אדישים למצב שאנחנו בו עכשיו. זה נכון? ממש לא. פיגועים ואונס של ילדות בנות 13 זה לא דבר שצריך לקרות כל הזמן. מבחינת יורדים..שיעשו מה שהם חושבים לנכון. אני נשארת בארץ,ומתווכנת לגדל את הילדים שלי פה כי זאת המולדת [כי אני מאד עמוקה היום
] שלנו.לא משנה מה יהיה. אופטימיות אנשים
שבת שלום!!

NoFaRi1

New member
אני בהחלט חושבת שאני אחיה בישראל

ואני אוהבת את הארץ הזאת למרות הכל.

כל כך דיון בשבילי

מה אני חושבת על ישראל? אי אפשר להגדיר במילים את האהבה שלי לארץ הזאת. באמת,זאת הארץ הכי מדהימה שיש ובחיים שלי לא הייתי מחליפה אותה במקום אחר. לתרום לה? אני חושבת שאני כבר תורמת לה-אבל לא מספיק. אני הולכת לשרת בצבא ואולי אפילו לעשות שנת שירות. אני כל כך נגד משתמטים. זאת הארץ שלכם! כואב לכם לתת שנתיים/שלוש שנים מעצמכם? אני מקווה שהיא תשרוד,בקצב הזה של הראשי ממשלות פה..המצב לא משהו. אבל ניהיה חזקים ויהיה טוב
על יורדים.. אני חושבת שהם פשוט אנשים שלא מוכנים להתמודד. שקצת קשה להם והם בורחים. שרואים שיש פה טרור ומלחמות וקצת צריך להילחם והולכים לחפש להם שקט במקום אחר. wtf?! זאת המדינה שלכם!! אני יודעת שבחיים,אבל בחיים אני לא אעבור למדינה אחרת,אין כמו ישראל אין לי ארץ אחרת! עוד דברים לספר על הארץ המדהימה שלנו? יש כל כך הרבה דברים שראיתי בארץ הזאת. דברים מדהימים. אז נכון,לפעמים המצב חרא ומרגישים שאין תקווה. אבל אסור לנו לשכוח שאין לנו ארץ אחרת,ובכל מקום יש אנשים ששונאים אותנו אז זה שנברח לא יעזור לנו,ואפילו יחליש אותנו. |דגש|"אין לי ארץ אחרת"

וואו, יש לי כ"כ הרבה לחפור

אני ידועת שהארץ הזאת זו הארץ המדימה בעולם. ועכשיו, אחרי שנה וחצי באמריקה, אני יודעת את זה אפילו יותר טוב. אבל עכשיו מאורח בלילה, ואין לי כח לכתוב הרבה מידי.

למעלה