דיון

דיון

בזמן האחרון יצא לי המון לחשוב על הארץ, וזה מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על ישראל. מה היא בשבילכם? תרצו לתרום לה? אתם חושבים שהיא תשרוד? שיש לה סיכוי? או שהמדינה הזאת חרא ותתפרק תוך כמה שנים? מה אתם חושבים באופן כללי על יורדים? תרצו להגר למדינה אחרת? תרצו לחיות בארץ? בקיצור, שתפכו הכל על ישראל המקסימה שלנו. [ובבקשה, בלי ססמאות בלי בסיס, לשני הכינוונים] שוט

Snow fairy

New member
אני אוהבת את ישראל.

ברצינות. אני אוהבת את ת"א, אני אוהבת את הים של ישראל, אני אוהבת לצחוק על ערסים שיש רק בישראל, אני אוהבת להתחיל לדבר שטויות חסרות שחר עם אנשים שאני לא מכירה שאפשר רק בישראל. זו ארץ נהדרת ואני באמת חושבת שתכלס', עם כל המלחמות והפיגועים וכל שאר השיט, אין ארץ כמו ישראל. אני מאוד גאה בהיותי ישראלית. ברור שיש לה סיכוי. יש לנו אחלה צבא בסה"כ ואחלה אנשים, יהיה בסדר. מה היא בשבילי? הארץ שנולדתי בה. וזה הרבה:] ובכל זאת, אני מתכוונת לעזוב את הארץ, אם זה לא ל-UWC, אז זה יהיה לאוניברסיטה אני מקווה, או טיול ממש ממש ארוך, או להתחתן עם איזה גוי
ואין לזה שום קשר עם ישראל, זה פשוט מה שאני. אני אוהבת לטייל, ולראות מקומות חדשים ולפגוש אנשים שונים. ועדיין, אני די בטוחה שבסוף אני אמצא את עצמי בישראל, כי באמת, אין על ישראל:]

noname202

New member
אז ככה

אני ממש אוהבת את הארץ הזאת - למרות כל ההתנהלות הגרועה בשלטון, אני אוהבת לחיות פה. וכל עוד יש פה דתיים וקיימים אנשים שאיכפת להם ממנה...היא תשרוד, עובדה - היא שרדה כבר יותר מחמישים שנה. בקשר ליורדים..כל אחד וההחלטות שלו, יש כאלה שלא מסתדרים פה. אני לא חושבת שאני ארד מהארץ, היא באמת חשובה לי.

Double U

New member
../images/Emo45.gif

המצב כרגע לא נראה מזהיר, אבל אני בכל זאת רוצה להישאר בארץ. עברנו כל כך הרבה עד עכשיו שפירוק נשמע לי דבר אוטופי. אי אפשר להתעלם מן הגירויים הרבים שיש בחו"ל ולכן אני כן רוצה לטייל בעולם ואולי אפילו לגור שם לתקופה קצרה, אבל לא חושב שלחיי קבע. יש הרבה אנשים שעשו הרבה מאמץ כדי שנהיה במדינה הזאת (הרצל, או סבתא, או סבא) ואני בהחלט לא רוצה לוותר על החלום שלהם בגלל שלטון כושל (אני מדבר בכללי, לא ספיציפית לעכשיו).

תמיר1991

New member
מה שנכון, נכון../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

שי, הרבה זמן לא שמעתי דברים חכמים כאלה. פשוט חזק, והבעת בדיוק את מה שלדעתי צריך להיאמר בכל בית, פורום, כיתה, תנועת נוער ועיר בישראל
תמיר.

Under the GUN

New member
עד כמה שאני אוהב את ישראל

כשאני אגדל אין סיכוי שאני אגור פה סביבות גיל 25-30 אני אעבור לLA או משהו בסגנון...

MoonyAvFreak

New member
אממ

אני...לא ממש אוהבת את ישראל. בגלל שגרתי בחו"ל רוב חיי. ובגלל זה ישראל נראת לי מקום פחות טוב לחיות. אני לא ממש מרגישה קשורה לארץ ואני גם לא יודעת הרבה עליה. אממ. אני רואה את עצמי גרה בחו"ל. אני לא חושבת שאני יחייה פה הרבה. אבל אני כן מתגייסת לצבא. ואחרי הצבא אני אראה לאן זה יקח אותי. רוב הסיכויים אני אלמד בארה"ב אחרכך. מצד שני זאת מדינה יפה. אבל כמו שאנמרתי לא מקום בשבילי לחיות בו. אני לא יודעת להסביר. בכללי אם הייתה לי אפשרות, הייתי מעדיפה לגור בחו"ל. אפילו אם זה יפגע בהרבה דברים.

Snow fairy

New member
אפשר לענות במקומה?../images/Emo3.gif

ספרד, גווטאמלה ווושינגטון. נכון, מוני?^^

...

מה היא בשבילכם? מולדת ההיסטורית שלי ומקום מגורים נוכחי תרצו לתרום לה? ת'שנת שירות בצה''ל P: אתם חושבים שהיא תשרוד? בלאגן הולך פה בארץ שיש לה סיכוי? כע לא יהרסו ת'דברים שניסו לטמו בה בהתוסדותה או שהמדינה הזאת חרא ותתפרק תוך כמה שנים? הכל עניין תלוי מה אתם חושבים באופן כללי על יורדים? לא יודע חחח תרצו להגר למדינה אחרת? כע תרצו לחיות בארץ?לא בארת יש הרבה יתרונות אך יש גם הרבה חסרונות , אני אישית אוהב ת'ארץ אבל משהולך באה זה באלגן שיכול לגרום להתמוטטה . אני אחרי רוצה לעזוב ת'ארץ האחרי הצבא ולטוס ללמוד בחו''ל אם לא אז ללמוד בארץ ואז לעבור לחו'ל כי שמה אני מרגיש משום מה שייך .

לא מאבדת תקווה.

אז מה שהממשלה מושחתת. אז מה שיש 1.6 מיליון אנשים מתחת לקו העוני, 600,000 מתוכם ילדים. אז מה שיש סכסוך שלא עומד להגמר. אני מאמינה שזה המקום שלי לא רואה את עצמי בשום מקום אחר. כי פה יש את הנוף בין היפים בעולם יש את המדבר, את הגליל, יש את ת"א, ירושלים, מקומות שקשה להמאס מהם, יש את האווירה של ישראל. העברית, האנשים.. קשה לי לראות את עצמי מגדלת את הילדים שלי במקום שהוא לא ישראל. אני מאמינה שאפשר לעשות פה שינוי. אבל צריך לוותר על דברים בשביל זה. אין מקום אחר.. אין אחר..

זונע

New member
למדתי להיות אדיש למצב

אין לי סימפטיה מיוחדת לארץ חוץ מהעובדה שאני גר כאן ואני מורגל לכל הדברים. ממש לא אכפת לי מיורדים, להיפך, שיעשו מה שטוב להם. אם טוב להם לגור במקום אחר, בבקשה. אני לא חושב שאני אעבור, כרגע טוב לי פה ולא חסר לי כלום פה.

BiDriL

New member
../images/Emo215.gif

בעד ישראל. זו הארץ שלנו. אני מאמינה שלישראל יהיה עתיד אם אנשים יפסיקו להגר.

תמיר1991

New member
ארץ ישראל, מבחינתי, היא קודם כל

הארץ שלנו. האבות שלנו חלמו עליה, רצו אותה, אהבו אותה, ואנחנו, אחרי קרוב לאלפיים שנה, היינו כאן, הגשמנו את החלום שלהם. בשבילי ישראל זו הארץ המושלמת. מושלמת עם הרבה צרות, רוע, בעיות, הנהגה מושחתת ומחסור בהנהגה, וכיבוש [אין מנוס מסיסמאות, זו פשוט עובדה, כמה שתתווכחו איתה]. אז זהו, שהמדינה שלנו תשרוד - אבל רק אם הדור האיכותי שלנו, למרות שיש הרבה שחושבים שהוא לא ממש איכותי אבל מי כמונו יודעים שכן, ישאר פה. ומה אני חושב על יורדים? שהם פחדנים שבורחים, שבוגדים בשליחות ההיסטורית שנתנו לנו פה. מעולם לא אהגר, לעולם לא אעזוב. זו הארץ שלי, ואם נפתור בה כמה בעיות אני משוכנע שיהיה לכולנו טוב. אתם יודעים, אפשר ליצור פה גן עדן, וכמה שיותר מוקדם - יותר טוב
הלוואי שזה יצליח, הלוואי שאני אזכה למות פה בגיל מבוגר, אחרי שראיתי את המדינה שלנו צומחת, מתפתחת, ומבססת את מעמדנו כמעצמה אזורית - ולא רק מבחוץ, גם בתוך עצמנו. שבת שלום! תמיר.

למעלה