משהו לכד את עיני
"זה היה מעשה בוגדני מעט אבל יש לזכור שמדובר בסוחרי עבדים". באותה נשימה אני יכול להגיד על החתונה האדומה ,זה היה מעשה בוגדני מעט אבל אחרי הכל צריך לזכור שמדובר בבוגד ומורד.עסקה זה עסקה כמו שחתונה זה חתונה,חוץ מזה לשרוף לאדם את הפנים ולתת לו לחיות עם (כן,הוא נשאר חי) נראה לי טיפה ברוטלי.ותאמין לי שלא כובשים עיר כדי לשחרר את העבדים,אלה אם אתה ספרטקוס.ביונקאי היא קיבלה ערמות של זהב (נכון שהיא שחררה את העבדים וזו מחווה יפה,אבל לא בשביל זה היא התקדמה אליה) ובמירין עיר נמל לשליטתה,העבדים באו בעסקת חבילה. אתה מדבר כמו טארגריין-לבראנדון סטארק,ולרודריק סטארק הגיע למות מכיוון שאיימו על חייו של רהיגר.אותו דבר למה שאמרת בקשר לסוחר.חוץ מזה אני לא רואה אותה משחררת עבדים בערים החופשיות כשחיה בהן,או מתנגדת לתוכנית של דרוגו לשעבד את אנשי הכבש ולקנות ספינות בכסף שיקבלו. מירי מאז דור לא נשרפה כדי לתת חיים אלה כנקמה זה נכון שדרקונים קמו אבל מתואר בפירוט שהכניסה של דאני ללהבות לא הייתה מתוכננת כלל,אבל אני די בטוח שאפילו טיוויון לאינסטר (שאכזריותו כביכול נדונה קודם) לא היה נותן עונש כזה למישהו. אני מבין את הסימפטיה שהדמות יוצרת-אבל יש הבדל בין סימפטיה לבין תכונות אמיתיות.