דיון...

Me¥tal

New member
דיון...

גירלס... אם היה איבר אחד בגוף שלכן שהייתן יכולות לשנות. איזה איבר?+ נימוקים.

חשטפית

New member
התלבטות קשה

אני חושבת שהייתי משנה את...אמממ....איזה קשה! הייתי משנה את הכפות ידיים שלי! כן,הגעתי למסקנה-את הכפות ידיים. אני שונאת אותן כי מגיל קטן אני "אוכלת" ציפוניים והאצבעות שלי נראות ממש נורא זה מכוער ומגעיל אבל אני פשוט לא יכולה להפסיק. די וזה כל כך לא נשי...הידיים שלי נראות ממש מכוערות בגלל זה. הלוואי והייתי יכולה לקבל כפות ידיים חדשות עם אצבעות ארוכות ויפות וציפורניים בריאות וארוכות. :) אוהבת חשטפית

באמת התלבטות קשה......./images/Emo4.gif

אולי כדאי להוסיף ת´שאלה- באיזה איבר בגוף שלכן אתן הכי גאות...? [יענטו אוהבות אותו....] אז תנו לי להתלהב טיפה...אני חולההההה על הבטן שלי....היא תמיד שטוחה
...ולפני שאתן עושות עליי לינץ´ (
), זה לא שאני שחיפה ואנורקסית וכל זה...אני דווקא מה זה נגד דיאטות ואני חושבת שזה בולשיט [ב99 אחוז מהמקרים], אבל לא יודעת- נגיד אני אעלה איזה 2-3 קילו [כמה זמן לא נשקלתי
]- הבטן ת-מ-י-ד תישאר שטוחה! אני חולה עליה!
חחחח...רק חבל שאנ´לא יכולה לעשות עם זה כלום...בעעעע... ~יעלית, מאוהבת באלדר~

chill-chill

New member
איבר שאני גאה בו...

האמת היא שיש כמה. אני אוהבת את הבטן שלי. ואני אוהבת את כפות הידיים שלי. ואני אוהבת את הרגליים שלי. ו...זהו
צ´ילי

chill-chill

New member
רעיון מעניין ../images/Emo13.gif

מיטל, קבלי ח"ח! איבר שהייתי משנה... בהתחלה חשבתי להגדיל את החזה שלי קצת, אבל אם אני אגדיל אותו אני מניחה שהוא לא יהיה פרופורציונלי לגוף שלי, ככה שעדיף להישאר כמו שאני. וזה הרעיון הכללי- לא הייתי משנה שום דבר בגוף שלי. חבל על הסבל
אני די מרוצה ממנו. צ´ילי

binba!

New member
טוב...אז ככה...

אני אוהבת את החזה שלי..
ברור לי שהוא עוד יגדל, אבל לגיל שלי- הוא בדיוק מתאים! הייתי רוצה לשנות את הציפורניים שלי,הם בחיים לא יסתדרו!! וגם אם השיער שלי היה קצת יות חלק זה היה נחמד... אההה...אני גם צריכה להשמין טיפה מתחת לתחת (חחח..
איך זה נשמע!) כי כמעט כל הג´ינסים גדולים עליי באיזור הזה. ו........זהו! בסה"כ אני חמודה!! וגם צנועה.. @_@
שירונת אהההה!! אתן יודעות שיש לי מסך חדש וגדול, וסורק חדש ויפיוף??? וגם קניתי אתמול 2 חזיות חדשות מזה יפותתת!!!!!!!

המממממממממ....

בעקרון אני אוהבת את הגוף שלי, (איזו צנועה אני) אבל אם הייתי יכולה הייתי מקצרת טיפה את כפות הרגליים שלי.. אני מידה 40 בנעלי ספורט, 39 במגפיים! ובכלל.. הן נראות גדולות... חחחחחחחח איזה מצחיקה אני...... בה ביי... שני.

אר יו קידינג בייבי?

אני מידה 40 בנעלי ספורט, 40 במגפיים, 40 בסנדלים...חחחחח
הקיצר נראה לי שהייתי עוצרת את זה ככה...ז"א חברה שלי 42 וזה כבר לא משו....
[אנחנו בכיתה ח´....] ~יעלית~

42???

וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!! אורנית, צדקת עם המשפט שלך! בה ביי, שני.

Black Cat15

New member
חחחחחחח...

אני מידה 41 בנעלי ספורט, 40 בנעלי עקב, 41 במגפיים...
ואני בכיתה י´ חחחחחחחחח...

לשנות...

אמ... את השיער, לא בצבע, אלא שיהיה יותר שטוח... ובחיים לא הייתי משנה את הבטן שלי, אני אוהבת את העיצוב שלה...

lala182

New member
אני הייתי....

משנה - אולי את הגובה שלי.... לא יודעת מתחשק לי עוד 5-7 ס"מ... אני רק 160 וזה טיפה מעצבן אבל חפיף... לא משנה- את האף שלי (הוא נורא חמוד כזה חושבים שהוא מנותח בגלל שהוא יפה אבל הוא שלי לגמרי...) ואת השפתיים שלי ... אההה וגם התחת (יותר יפה לומר ישבן אז נאמר ישבן...!) הוא נורא חמוד הוא עגול ומעוצב כזה... וזהו.... ביי ביי לה-לה

Black Cat15

New member
המממממ...

הציפורניים!! בעע!! אני כוססת אובססיבית וזה פשוט נראה נורא!
כל הציפורניים שלי אכולות וגם חלק מהבשר מסביב (כן כן אני יודעת, גועל נפש...) ואני אוהבת את הבטן שלי שהיא לרוב שטוחה ודיי יפה וגם המותניים שלי צרות... בקיצור תנו לי ציפורניים חדשות ואני מאושרת!!
אורנית. (מכורה לכסיסת ציפורניים בע"מ)

14venus

New member
אני הייתי מיישרת את השיניים כי הן

לא צמחו כמו שהן היו צריכות לצמוח ויש לי רווח בשיניים הקדמיות ושן אחת יותר מדי בחוץ ואחרת יותר מדי בפנים הקיצר עזבו אני שונאת את החיוך שלי לאללה

ממממ.......גם השיניים נראה לי...

כאילו, זה ממש לא נורא והחיוך שלי פסדר גמור מחר עושים לי גשר כנראה, אבל שוב- זה לא נורא...אולי פשוט הייתי רוצה להיוולד עם שיניים ישרות וזהו.... אהההה אני יודעת...הייתי רוצה לשנות ת´עיניים שלי מירוק-חום לירוק-אפור כמו של אבא שלי...זה צבע מ-ד-ה-י-ם....|

אה...נידפקתם!

סתאאם...אצלי השניים ממש ישרות,וזה ממש כיף כי רוב הכיתה שלי עם גשר!(איזה מרשעת אני...) והעיינים שלי ירוקות- חומות כאלה....(למרות שלדעתי הם חומות.....-פשוט חברים אומרים...) ולא לשנות?,הממממממ....את הציצים שלי כמובן!!!ניראה לי שזה הדבר היחיד שאני מרוצה לגמרי בגוף שלי! אביש.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yulki

New member
יריכיים בהחלט!!!

אני בעיקרון זונאת את הגוף שלי אבל הבטן לא כל כך גרועה, לשיער אפשר לעשות פן, לגובה אפשר ללכת עם פלטפורמות, חזה- טוב, לזה יש מספיק שיטות, אז היריכיים- בהחלט!

yaelosh15

New member
תחת תחת ושוב תחת!

או כמו שאמרו פה.....ישבן........וכל האזור הזה....ירכיים ומותנים יאק אני שונאת ת´גוף שלי.......אני שמנה בכלל אם היתי יכולה הייתי מחליפה את כל הדוף וכן גם ציפורניים.......חחח קיצר אני מכוערת!

binba!

New member
יעללללוש!!

את כל כך לא מכוערת!!! ראיתי תמונה שלך בפורום דוגמנות!! את מתוקהההה

למעלה