דיון

snier1991

New member
דיון

טוב אז בגל שהפורום מת החלטתי לעלות לפה שאלה מה אהבנו בהשבט? האשמתי את העובדה שהעונות האחרונות גרועות בכך שלא אהבתי את הסוף של הסדרה שאהבתי מאד אבל בצפיה חדשה של העונה הראשונה(במחשב) אני מוצא את הדמויות עמוקות כמו קרטון(למעט אמבר בריי טרודי ואני מקווה שגם אבוני עוד לא הגעתי למקום שמתעמקים בדמות שלה) התסריט רדוד מאד(למרות שהעלילה עצמה מענינת) והמשחק בינוני עד נוראי אז אני שואל מה כל כך אהבנו בסדרה האם זה רק התפתחות העלילה? או שאולי יש משהו שנשגב מבינתי? או אולי הסיבה היא שבעונה הראשונה לא היה לי כבלים ולא היה משהו אחר לצפות בו ופשוט המשכתי?

הפשטות זה היופי

ולדעתי כן היתה אז חדשנות בסדרה|מאוהב ואמבריי

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif

אולי התסריט היה רדוד ולא עם תכנים פילוסופיים מעניינים, אבל כל העלילה היא מדהימה ומעלה תאוריות בפני עצמה, מה שגם עד עכשיו לא נעשתה סידרה שדומה להשבט, אז זה חלק מהייחוד. והמשחק לא נורא עד כדי כך, יותר טוב מסדרות ישראליות, אני לא הייתי מרוצה מהמשחק בעונה ה4 וה5 אבל זה לא מה שהרס. לסידרה היה קסם, היה בה משהוא חדש וזה מה שמשך, אני לא חושבת שמיעמום טוטאלי אפשר להתמכר לסידרה ולראות 5 עונות שלה, אבל לצפות בה פעם ראשונה כי רק היה לך , וגם לי, 2 ערוצים אז כן.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני מסכימה קצת עם קרן וקצת עם גיתע... הסיבה הכי מאממת- בראמבר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif. ומלבד זה- הדמויות עצמן אמנם לא עמוקות, והמשחק גם לא משו [למרות שיש כמה נחמדים...], אבל העלילה היא מה שלדעתי שבה פה את ליבם של האנשים... זה משו שהוא לא רגיל, זה רואה את העולם של בני הנוער מנקודת מבט שונה ומיוחדת... זה לדעתי אחד הדברים שמשכו אותי לראות את הסדרה. זה והמוזרות של התחפושות והתסרוקות../images/Emo6.gif. ובראמבר../images/Emo99.gif.

קרניjack

New member
נכון../images/Emo45.gif

המראה שלהם זה הדבר הראשון שתופס את העין, בין היתר..

מורן 1986

New member
מה אהבתי../images/Emo35.gif

את
לקס
כאילו
דהההההההההה
חחחח
וחוץ מזה
למה צריך
דמויות עם עומק
למה
למורדים היה עומק
ותראה כמה אהבו אותם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיש בזה משו ../images/Emo12.gif.

למעלה