דיון

אמממממממממ

המירוץ עצמו הוא התאכזרות- ראיתי 3 מירוצים וזה הספיק לי. ראיתי איך הם מצליפים רוב הזמן בסוסים. אם אחד עוקף הסוס חוטף עוד כמה הצלפות. גם קרו תאונות שבהם סוסים נפצעו באורך קשה וחלקם הורדמו. חלק מהסוסים אחרי שהם גומרים ת'קריירה בגלל פציעה לא מטופלים כי הם לא שווים יותר. אבל מצד שני אופן הטיפול בסוסים מירוצים הוא הטופ שבטופ בגלל שסוסי מירוצים (לא בהכרח טורבורדים, משתמשים גם בערביים) הם סוסים מפונקים ורגישים שצריכים טיפול רציני. והסוסים שגמרו ת'קריירה לא תמיד מוזנחים, רובם נמכרים להיות לסוסי קפיצות. וחלק מהסוסים אוהבים וזה כיף להם לרוץ במירוץ. כך שהשורה התחתונה היא שהמירוץ עצמו לא נראה לי נעים לסוס- הוא נראה לי שהרוב בו זה התעללות כי דוחפים את הסוסים לרוץ, אבל הטיפול בסוסים, היחס שאליו הם זוכים זה בכלל לא התעללות.

אם להחליט אז.

קודם כל ראיתי את ההודעה שלך ושקעתי רק בשביל להגיב לה במחשבה מעמיקה וזה מה שהחלטתי. התעללות, מספיק כמה סוסים מתים לדעתי כדי לבטל את הספורט הזה. זה ספורט שבו כמעט לא דואגים לרווחת הסוסים. התאכזרות והתעללות.

מסכימה עם כול עולמי סוסים../images/Emo13.gif

זאת התעללות בהחלט! אבל הטיפול בסוסים הוא טופ אבל בכול זאת התעללות

fliperit

New member
ספורט

אבל מאוד לא יפה בעיני. מהר מאוד זה יכול להתדרדר להתאכזרות- אבל צריך להלחם בהתאכזרות ולא במירוצים עצמם.

bar619

New member
תשובה לדיון

לדעתי מרוץ סוסים זה אצילי וחס וחלילה התאכזרות בסוס להפך זה נותן יותר חופש לסוס

fliperit

New member
אפשר הסבר לתשובה?

נותן יותר חופש לסוס? יותר חופש ממה?

bar619

New member
כןן הסבר

זה נותן יותר חופש לסוס מכייון שהוא רץ וקופץ ומשתולל ואחר כך מנקים אותו מברישים אתו

למעלה