דיון

fliperit

New member
דיון

אם היו מציעים לכם עבודה בתור מדריך זוטר בחווה שיש לכם בעיה עם הדרך שהם מטפלים בסוסים..והייתם יודעים שלא תוכלו לשנות את היחס לסוסים בתקופת עבודתכם שם..הייתם הולכים לעבוד שם? או נמנעים מעבודה בחווה שיש לכם בעיה מוסרית איתה? אני החלטתי לקבל את העבודה, כי אמנם את היחס של שאר הצוות, ואת היחס הכללי אליהם אני לא אוכל לנות, אבל בזמן שאני אהיה שם אני אוכל לחנך את הילדים בחווה, ואני בעצמי אתנהג לסוסים כמו שצריך...

אמממ

רגשית זה יהיה קשה אבל זה תלוי מאוד בנוחות אממ אני רוכב בחוות הפארק זה אומר שאני יוד דבר או שניים על "טחינת סוסים" אבל צריך את הכסף ואין לי למשל איפה להדריך(סתם נגיד בעתיד חחח) אז אני אהיה שם אבל אם אני ראראה שסוס טוחן שעות אני אחליף סוס או אעשה איתו עבודה קלה יחסית.. וצריך להילחם כמה שאפשר על שינוי היחס לסוסים אפילו להתחיל מהדברים הקטנים...

זה תלוי

א. עד כמה אני זקוקה לכסף/ניסיון. ב. עד כמה אני מסוגלת להתמודד עם המצב בלי להקלע לעימותים בעלי השלכות לא נעימות. מצד אחד - בכל תחום קשה למצוא עבודה ללא ניסיון, ולא כולנו נולדנו להורים סטייל רוטשילד. כמובן שגם הקורס עצמו עלה לא מעט - לפעמים צריך להחזיר להורים או לפחות להראות הצדקה להשקעה הזו. מצד שני - בשיבל לעבוד במקום כזה צריך לפתח עור של פיל, כי הרי אף אחד מאיתנו הוא לא סופרמן, אז השאלה היא עד כמה אני מסוגלת להבליג ולהתעלם מבלי להגיע למצב שזה יאכל אותי מבפנים - או שאני אתפרץ, מה שיוביל למצב לא כל כך רצוי כי המצב בחווה הוא מצב נתון ובתור מדריכה זוטרה ההשפעה,לדעתי, נמוכה מדיי בשביל לשנות ולהפוך את המצב המוסרי בחווה. ואין לי כוח להמשיך להסביר את דעתי
מקווה שהבנת לאן אני חותרת בכל מיקרה בהצלחה

fliperit

New member
תודה...

אני מאוד צריכה את הכסף, ואת הנסיון...ועור של פיל כבר פיתחתי בתקופה שרכבתי בחווה הזאת...

למעלה